cnm sizde iyigünlerde kullanın inş.Merhaba güzel hamişler bugün nasılsınız bakalım? hepinize hayırlı bir gün diliyorum...
Asliirfan canım arabanız çok şık canım güle güle kullan..bizde buna benzer bir model aldık canım..Allah iyi günlerde bebeklerimizi gezdirmek nasip eder..
Milsacım bebek şekerlerin gerçekten çok güzel olmuşşş...bayıldım ya harika..ellerine kollarına sağlık..
Melonee hadi gözün aydın maşallah..aldığın Hello Kıtty çorapları giydirirsin artık kızına hayırlısıyla inş..
tzeyno canım geçmiş olsun..önemli olan senin bebeğinin sağlığı..hazırlıklar bir şekilde tamamlanır canım..aldıklarınızı güle güle kullanın..
chekirdekk çok tatlısın ya.maşallah hamilelik ne kadar yakışmış..tüh tüh tüh nazar değmesin..
Btlkubra oh canım evin misler gibi olmuş..iyi günlerde kirlet canım..bebişin halısını ve paspasını da güle güle kullan..
mandişcim ben haci şakir granül sabun aldım memnun kaldım..sıvı deterjan düşünüyorsan omo sıvı baby de var haberin olsun..
sen bilmesen de olur ama gözlerim çok güzel
bu arada benim için harika demedin dikkatini çekerim sadece harika dedin
ben senin için olduğunu nerden bileyim
yorarım ben insanı
deliyim tabi nickimi unuttun sanırım
ben gidip öğle yemeğimi yiyeyim bari
Sabiha paktuna keskin'in kitaplarina veya medyadaki tavsiyelerine temkinli yaklasin kizlar. su linkteki haberi okuyun, bu isleri cevirmis birisinin kitabiyla cocugunuzu egitmek isteyip istemeyeceginize kendiniz karar verin: Doktor hastasından kitap yazınca... - Genel Bakış- ntvmsnbc.com
çok güzel olmuş canım maşallah sana ellerine sağlık bende kızıma patik şeklinde bebek şekeri hazırlıyorum mevlüt için inşallah biterse bende resmini çekip paylaşırım
günaydın mis kokulu meleklerin anneleri
kızlar ya size bişey sorucam geçen gün sağlık ocağında kontrolüm vard kan tahlili yapıldı ve hafif kansızlık çıktı bende tabi hemen araştırdım bebeği kaybetmeye kadar gidiyormuş belirtilerinden sadece bir kaç tanesi bende var aşırı derecede halsizlik ve iştahsızlık ara arada ishal aklıma gelenler bunlar kendi doktoruma henüz göstermedim sonucu ayın 23ünde randevum var o zaman göstericem belki testi tekrarlamak ister acaba beklesemmi göstersemmi ???
Tünaydın kızlarr.bugün maşallah hergün erken kalkan ben 11de kalktım anca kahvaltı falan derken yeni gelebildim yanınızaabugün uslu durdu uyandırmadı beni oğluşum annemle pazara çıkıcakmış benide bekle dedim don alıcam kendime don kalmadı totişime yanlarından makasla hep çıtlattım,yırtık raziye gibi dolanıyom öle alayımda totişim bayram etsin bari havada kapalı ve çok rüzgarlı,ev bu havalarda kapkaranlık olunca ruhum daralıyo:26: öpüyorum sizleri çokk
Merhaba güzel hamişler bugün nasılsınız bakalım? hepinize hayırlı bir gün diliyorum...
Asliirfan canım arabanız çok şık canım güle güle kullan..bizde buna benzer bir model aldık canım..Allah iyi günlerde bebeklerimizi gezdirmek nasip eder..
Milsacım bebek şekerlerin gerçekten çok güzel olmuşşş...bayıldım ya harika..ellerine kollarına sağlık..
Melonee hadi gözün aydın maşallah..aldığın Hello Kıtty çorapları giydirirsin artık kızına hayırlısıyla inş..
tzeyno canım geçmiş olsun..önemli olan senin bebeğinin sağlığı..hazırlıklar bir şekilde tamamlanır canım..aldıklarınızı güle güle kullanın..
chekirdekk çok tatlısın ya.maşallah hamilelik ne kadar yakışmış..tüh tüh tüh nazar değmesin..
Btlkubra oh canım evin misler gibi olmuş..iyi günlerde kirlet canım..bebişin halısını ve paspasını da güle güle kullan..
mandişcim ben haci şakir granül sabun aldım memnun kaldım..sıvı deterjan düşünüyorsan omo sıvı baby de var haberin olsun..
Herkese Merhaba Arkadaşlar
Hepimiz için güzel bi gün dliyorummmm......
Aslıcım 2 hafta öncesine kadar bende çekiyordum hatta benimki o korktugun şeye kadar ulaştı azcık(Hemoroid) Drum sabah akşam ılık suya 10 dakika oturma ve 2 krem verdi de şimdi iyiyim çok şükür.Kabızlık içinde zaten hap vermişti 1 gece yatmadan önce alıyorum sabahı uyanıp lavaboda geçiyorum afedersin ishal yapıyüzden bi kaç gün arayla alıyorum ve sabahlarıda özellikle aç karnına 2-3 tane kayısı ardından ılık su içiyorum bununda faydasını görüyorum.. Kabızlık çok zormuş valla...Geçmiş olsun cnm....
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim cnm .Drlarda iyi ilgileniyolarmış ne güzel..Daha da durcak içerde annesi oda sağlıklı kilolu gelmek istiyor demekki...Alışveriş içinde hiç kafana takma canım.Tabiki beraber almak yapmak güzeldir ama olsun bebeğinde sende sağlıklı olunda sonrada alırsınız yine beraber hem bebeğn eksiğimi biter....Valla ben çoğu şeyi tek başıma aldım mesela:) Beraber aldıklarımızda da sadece eline veriyordum aldıklarımızı tutsun die bide kendisi ödeme kısmında vardı sadece:) Bu arada asla sıkılmayız öyle şeyler düşünme....
Benim arkadaşımında 15 aylık kızı var.Başından beri dalan roxy kullanmış bana da önerdi %100 bitkisel bende ondan aldım henüz yıkamadım ama üzerini okudum iyi bişiye benziyor....
Çok güzelmişşş aslıcm hayırlı olsun güle güle kullanın.....
Maşallah canım sanada kızına....Aldıklarınızıda güle güle kullanın..Bende hissetmemiştim dönmesini ama Dr.um dönmüş deyince o zaman anladım hareketleri farklılaşmıştı çünkü.....
cnm benim bebek arabasını diyosan evet hem ilkaylarda bebek arabası şeklinde kullanılıyor hemde arabayada takılıyır
ay ben eşime geçen hafta marketteyken roxy gösterdim bi o vardı granül sabun aolarak yada ben göremedim.o ne öle be hiç duymadım adını deyince dalin sıvı deterjan aldık cnm sen bilirsin tabi yine..valla benim çamaşır makinamın ekstra durulama özelliği var bebek programı ben kendi çamaşırlarımı bile 2 kere durulatıyom zaten onunkileride durulatırım bişey kalmaz diyorum ama bakıcaz bakalım
canım benim oğluşta şanssız şanslı komşular bile yelek süeter örerken anası oturuyo örgü bilmem geçen yıl tüylü iplerden halı yapmıştım oda çok güzel örnekli düzdeğil herkez yayma bunu çocuğuna yatak örtüsü yaparsın dedi oda borda krem gibi rengi duruyo dolapta isterse bişeyler yapıyoda isticek oda zor oluşuyo :)
i
ay nebilim bacım bu kadar zor anlayan biri oldugunu.yoksa detaya iner tane tane yazardım
nickinden dolayı delimisin dedim zatii, hey allam yaa bencede sen bi karnını doyur gel daha iyi anlaşıcaz ozamann :))
afiyet olsun , löp löp et ,bıngıl bıngıl yag olsun, yarasın
anam benim elimden gelmiyo yapamyrumbi yelek ördüm düz model anca.... cinsiyet belli değildi ozaman sarı örmüştüm basit bi yelek oldu daha da örmek istryrum ama annemin başlaması lazım ....
alışverişler bitmiş bile bazılarınızda maşallah
biz listeler çıkardık aklımıza gelenleri ekliyoruz aldıklarımızı siliyoruz alıncakların alınırken özelliklerini de yanına yazıyoruz ki unutmayalım dikkaetli olalım diye filan ama henüz kayda değer bişiy aldık sayılmaz tulumlar filan işte sadece hoşumuz gidenler izine çıkmayı bekliyorum rahat rahat dolaşcam ozaman alacam herşeyi dizmeye başlayacam odasıda bir ay sonra gelecek zaten oda gelmeden de almak istmedim boşlukları gördükçe doldursam diye düşündüm ama gün gittikçe da ağırlaşıyorum :))
şakalaşmak başka hakaret başka
sen şimdi zor anlayan biri demekle bana hakaret boyutuna getiriyorsun
şakayı kaka yapma istersen
ben seni tanımam etmem
söylediklerinin altındaki manayı da bilemem harika dersen harikadır bu kadar basit
öyle ince düşünecek ne vaktim var ne de gerek duyarım
sen ne söylersen ben onu algılarım
sen söyleme biçimini ona göre ayarlarsan sorun olmaz
kimseyle tartışmak istemiyorum ama bu son yazdığın hiç hoş bir cümle değil
ben sana böyle hakaret tarzı bir cümle kurmadım sen de bundan sonra dikkat edersen ii olur
ben kişiye özel mesajlarımda ya alıntı yaparım ya nickini kullanırım.
ilk mesajımı yazarkende sen cvp ver diye yazmadım. msjımı yalnış anladıgını düşünerek 3 msjımdada acıklamamı yaptım ama halaa "harika" kelimesinde takıldın kaldın.
evet benim bugün yazdıgım msjımı zor anladın ,yada anlamak istemedin.
sana hakaret ettigimi düşünüyorsan Kazen den yardım isteyebilirisn.
Kızlar bende işten ayrılınca (haftaya) kızıma kapı süsü yapmaya başlayacağım.
Kafamda tasarladım aşağı yukarı.
İncilerden yapacağım.
Bayılacaksınız
öteden beriden örülmüş çok gelir merak etme
valla ben hiç ummazken şuanda 1 er tane hırkaları 2şer tane yelekleri var el örgüsü
arkadaş eş dost getiriyor valla hiç uğraşma
kaynatör bile yazamamışım sinirden :):) düzeltilmiyorkızlar size bir konuda akıl danışacağım.dün akşam eşim bebek için alış verişe giderken annemi de çağıralım bir gün,o da gelsin,ayıp olur,onun da fikrini alalım dedi.annesi de bugüne kadar bebeğin aışverişiyle ilgili tek kelime etmedi,sormadı.ne aldınız,ne yaptınız bile demedi.sadece bir çift patik örmüş 7 aydır bana o patiği gösteriyor..benim gariban anneciğimin de emekli maaşıyla bebeğe almadığı şey kalmamış.a dan z ye herşeyini annem aldı.sinir oldum ben de.annen şu ana kadar bebeğe bir zıbın bile almadı,ben parasını kendim ödeyeceğim alış veriş için niye anneni çağırıp fikrini alacam,gönlü olsun diye uğraşacam dedim.o beni çağırsın kızım gel torunuma birşeyler alacam birlikte gidelim desin ama değil mi?haksız mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?