2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

uslup farki degil anlayış farkı ortada.
benim uslubum dünde aynıydı bugünde.madem uslubum hoşuna gitmiyor neden cvp yazıyorsun bana.
hakaret ettigimi düşünüp konuyu uzatmaman için kazenden yardım almanı önerdim.
cünkü sen yazdıkca bende cvp vercem konu uzıcak
kısa yoldan sölersin kazene ban yerim sesim kesilir :))) diger türlü konuşmazsam çatlarım

valla inan banaa seninle konuşmamak benim için hiççç büuyük kayıp olmıcak.keyfin bilir.
zaten dün 1 bugün 2 günlük bi sohbetimiz oldu ondada mıçtık batırdıkk.hadi selametle

Kızlar bende işten ayrılınca (haftaya ) kızıma kapı süsü yapmaya başlayacağım.
Kafamda tasarladım aşağı yukarı.
İncilerden yapacağım.
Bayılacaksınız

hadi bakalım yapta görelim..ben kapı süsü olarak tahta harfler aldım..kızımın adına yazacağım kapıya..

canım valla haklısın bence de...eşin bu duruma ne dedi onu merak ettim
pek hoşuna gitmemiştir tabii bu durum ama kusura da bakmasın yani...

kayınvalidem gecen hamileliğimde bişeyelr örmüştü yapmıstı bebeği kaybedınce kalmsıtı
sanıyorum bu sefer onalrı getırecek yani bizimkininde bişey dediği yok annem de dün aradı
alışverişe ne zaman çıkalım istedıkelrın oldun yoksa ben kendımde çıakr alırım diyo gerek yok anne
diyorum yok cıkalım alalım diyo dolabını da ben almak isıtıyorum dedi kız anaları farklı oluyo demekki ahh ahh

Teşekürederiz canım ams keşke hiç kirlenmese ne güzel olurdu yaa

ahh keşkee :)

tabiki canım mesele para hiçç değil.ki kaynanamın maddi durumu da iyi.bir zıbın kaç kuruş ki...onu bile almadı,sormadı.eşimi kırmak tabiki istemem ama kendilerine gelince usulleri çok iyi biliyorlar .ama kendileri birşey yapacaksa yok oluyorlar....dayanamıyorum

Kızlar bende işten ayrılınca (haftaya ) kızıma kapı süsü yapmaya başlayacağım.
Kafamda tasarladım aşağı yukarı.
İncilerden yapacağım.
Bayılacaksınız

ayy incili mi dedin :) :) :) şekerim yap koy resmini buraya

ben de kapı süsü yapmak sitiyorum ama oturtamadım kafamda bi türlü

senden kopya ederim artık eheueheu

ah canımmm haklı söze ne diyebilir ki...haklısın canım da sonra huzursuzluk çıkmasın diye diyorum dedi...annesini tanıyor tabiii..biliyor herşeyi tartışma meselesi haline getireceğini.bir de kaynanam torun diye diye kafamızı beynimizi yedi zamanında.şimdi de sormuyor bile..bıraktım birşeyler almasını...

canım ya sana özelden msj atıcaktım msj kutun dolu bi bakabilirmisin bişey sorucam

kızlar bişey sorucam .yemek yedikten sonra mide problemi yaşıyormusunuz?
yemek yedikten sonra sanki yediklerim mideme inmiyor.yemek borumda duruyo gibi oluyorum.

sürekli oturup yatmaktanmı yoksa bebiş büyüdükçe baskı mı yapıyo mideme bilemedim?

her zamanki kadar yiyorum sanki dünyaları yemiş gibi oluyorum bazen.

slm kızlar nasılsınız bugün? umarım herkes iyidir ben yorgunluktan öldüm yardımcım yeni gitti bende kahvemi aldım uzandım dinleniom :126: akşama yemek derdim de yok sinemaya gidicez koçişle yemeği de dışarda yeriz yorulmuşsundur sen şimdi dedi ohhhhhh uzandım keyifteyim nese ben bi bakim geçmişe neler yazmışsınız bu saate kadar

feslegen canim namazi sormussun benim karnim cabuk buyudu ve sikistirdi bende 1 aydir falan oturarak kiliyorum ve normal tuvalete de oturamiyorum

anladım canım eşin de sorun cıkmasın diye diyor demekki adam napsın

fikir almak için başka yollar da var ama yani...evde sorarsın olru biter yanında

götürmesende olur hem emsajı da almış olur inceden heralde...

zaten şu torun isteyen kayınvaldieleri fln hiç anlayamıyorum sanane karı koca ister

yapar ister korunur şaka gibi :S

canım ben öyle bi sorun yaamıyorum ama yavaş yavaş ve hafif şeyler yersen

sanırrım aşarsın sorunu bebek de sıkıştırıyo olabilir tabii çok yukarıdaysa :)

canım merhabalar bende öğretmenim ve bu konuyu araştırmıştım.bu konuda doktorun haklı 32. haftadan sonra aldıkların izninden düşüyor malesef o süre içinde kendine çok dikkat,hasta olmamaya çalış:2: bende senin gibi yapmayı düşünüyorum herşey yolunda giderse tabii 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum

canım benim anladığıma göre torba yoksa kız mantığından mı yola çıktı doktor? inşallah allahım gönlüne göre verir, senin iki böceğin wardı di mi şimdi bi de çiçeğin olur inşallah

ayy incili mi dedin :) :) :) şekerim yap koy resmini buraya

ben de kapı süsü yapmak sitiyorum ama oturtamadım kafamda bi türlü

senden kopya ederim artık eheueheu

ya bitmiş şeyide gösterirsen anlamamki tane tane anlatıversen nolcekkiii biliyrum zor bişey senin için çünkü benim içinde zor anlatmak ama baktımmı anlayamam ben beceriksizim

hadi bakalım yapta görelim..ben kapı süsü olarak tahta harfler aldım..kızımın adına yazacağım kapıya..

feslegen canim namazi sormussun benim karnim cabuk buyudu ve sikistirdi bende 1 aydir falan oturarak kiliyorum ve normal tuvalete de oturamiyorum

Pembe ve beyaz inciler kullanacağım
Yapmak isteyenlere duyurulur...

Bu incilerden minik toplar yapacağım. (Ceviz kadar)
Bir pembe top bir beyaz top...
Şuna benziyor ama sırf inci olacak bizimki

Top yapmak için video:
Beaded Bead - How to make a Crystal Ball (1/2) - YouTube
Beaded Bead - How to Make a Crystal Ball (2/2) - YouTube
(Bu videoda kristal boncuk kullanmışlar ama denedim emin olun inci çok daha güzel duruyor...)
Daha sonra 15 cm çapında yuvarlak bir tel bulacağım (Sanırım hobi dükkanlarında yada takı tasarım malzemesi satan yerlerde bulunur)

Telin üstünü pembe veya beyaz saten kurdela ile saracağım telin gözükmemesi için yani...
Daha sonra bu tele 1 pembe 1 beyaz incili toplarımdan takacağım...
Aralarına kurdelalarla fiyonklar atacağım.
Hayal edebilen oldu mu?

Yedirenkçim her halde bir mahsuru yok değil mi bende oturarak kılmaya başladım...

Son düzenleme:
Canım bendede var kabızlık mağalesef doktor normal olduğunu söyledi hamilelerin genelinde oluyormuş ama işin kötüsü çıkmayınca sancı yapıyoişallah dediğin gibi hemoraid olmayız
Canım ne kadar güzel düşünmüşşün. Ne büyük emek. Bitince mutlaka fotoğgraflarını paylaş. Çok merak ettim. Şimdiden ellerine sağlık

Çok sağol canım ama inanki bitmeye hiç niyeti yok bi bitse göbek atacam ama süslemeden bi fotosunu çeker koyarım ben süsleyene kadar bebiş çoktan doğar herhalde en azından şimdilik sadece yelek halini görürsünüz hem fikir verirsiniz

Bence başka birilerine daha sor çünkü ben de çalışabilir raporundan sonra rapor alırsan izninden düşüyor diye biliyorum. Sonradan sorun yasamaktansa iyice araştırmanı tavsiye ederim

canım ben ilgili yasayı okudum bile. adama da okuttum..ben daire baskanlıgındayım. o da genel mudurlugu aradı personel islerini, yok demisler. ben de pasa gonlunuz bilir, alıcam o zaman dedim[/QUOTE]

ilgili yasa nerde var? zahmet olmazsa yardımcı olabilir misin bir de ben okumak istiyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…