kişisel yazdın demedim zaten
ama ben sana nasıl hava harika yağmur çamur var diyorum
sen ordan bana
nerenle okuyorsun , anlayışın kıt diyorsun
aramızdaki uslup farkı ortada
ben sana hakaret edici bir kelime ya da cümle kullanmadım
ama sanırım senin tarzın bu ki böyle hakaretvari cümleleri pek bi kullanıyorsun
seni rahatsız etmiyor olabilir ama bana karşı söylediğin için tabiki beni rahatsız edecek
ben burda kimsenin öyle dalgavari konuşacağı biri değilim
mesele kazenle alakalı değil seninle alakalı
hakeza olaydan anladığın kazense zaten pek denilecek bişey yok
neyse benimle bu şekilde muhatap olup egonu tatmin edici cümleler kuracaksan muhatap olmayız olur biter
ben en ufak şeyde kazene gidecek kadar basit biri değilim
sen hemen ona sığınma gereği duyuyrsan o senin tercihin
tarzını anlamış bulunmakla beraber bundan sonra konuyu uzatmayalım
birbirmize mesafemizi ona göre ayarlarız olur biter
en azından ben kendi adıma öyle olacağım
konuyu da uzatmayalım topiğin havası dağılmasın
Kızlar bende işten ayrılınca (haftaya) kızıma kapı süsü yapmaya başlayacağım.
Kafamda tasarladım aşağı yukarı.
İncilerden yapacağım.
Bayılacaksınız
kaynatör bile yazamamışım sinirden :):) düzeltilmiyorkızlar size bir konuda akıl danışacağım.dün akşam eşim bebek için alış verişe giderken annemi de çağıralım bir gün,o da gelsin,ayıp olur,onun da fikrini alalım dedi.annesi de bugüne kadar bebeğin aışverişiyle ilgili tek kelime etmedi,sormadı.ne aldınız,ne yaptınız bile demedi.sadece bir çift patik örmüş 7 aydır bana o patiği gösteriyor..benim gariban anneciğimin de emekli maaşıyla bebeğe almadığı şey kalmamış.a dan z ye herşeyini annem aldı.sinir oldum ben de.annen şu ana kadar bebeğe bir zıbın bile almadı,ben parasını kendim ödeyeceğim alış veriş için niye anneni çağırıp fikrini alacam,gönlü olsun diye uğraşacam dedim.o beni çağırsın kızım gel torunuma birşeyler alacam birlikte gidelim desin ama değil mi?haksız mıyım?
Teşekürederiz canım ams keşke hiç kirlenmese ne güzel olurdu yaa
bize de ver kız tarifi bizde yapak bayılırım süslü şeylere
bize de ver kız tarifi bizde yapak bayılırım süslü şeylere
gelirmi dersin annemde örmüş önceden 6-7 tane yelek var inanrmısın hepside pembe ve kız yelekleri dedim anne içine mi doğmuştu ne biliyim dio ki annem erkek bekliyodu lk torununu malum biz 5 kız olunca bide oğlunu kaybetmiş erkek evladın tadına bende bakmak istedi ama kısmet değilmiş ...şimdi bana bidaha yap dio kıyamam yaarkadaşlara da bakıcaz artıkın ne örüyolar ne biçiyolar
haklsın canım ne gönlünü yapıcan ya anneden kayınvaliden beklediğimizden değil parasızlıktan değil çok şükür ama insan gerçekten bekliyo seni anlyrum.içinden gelmicek ki kayınvalidende sizinle gelsin ilk başlarda bizimkilerde öleydi benim kociş esti gürledi ...hep ablamın abimin çocukları baba oluyrum bi hayrlı olsun demediniz herkes üstüne düşünei yapıcak banada ...dedi deyiş o deyiş patladı gittiiyi de yaptı.adamın zoruna gidiyodu ayol üvey evlat gibi maddi değil sorun ...değer canım değer.ama ben düşüncelerimi söledim eşini kıırmak istemiyosan katlanıver nolckki belki o arada laf sokarsın
Kızlar bende işten ayrılınca (haftaya) kızıma kapı süsü yapmaya başlayacağım.
Kafamda tasarladım aşağı yukarı.
İncilerden yapacağım.
Bayılacaksınız
Bitsin de veriyim canım.
Gösterip anlatamıyorum da şu an eşi benzeri bulunmadığı için
canım valla haklısın bence de...eşin bu duruma ne dedi onu merak ettim
pek hoşuna gitmemiştir tabii bu durum ama kusura da bakmasın yani...
kayınvalidem gecen hamileliğimde bişeyelr örmüştü yapmıstı bebeği kaybedınce kalmsıtı
sanıyorum bu sefer onalrı getırecek yani bizimkininde bişey dediği yok annem de dün aradı
alışverişe ne zaman çıkalım istedıkelrın oldun yoksa ben kendımde çıakr alırım diyo gerek yok anne
diyorum yok cıkalım alalım diyo dolabını da ben almak isıtıyorum dedi kız anaları farklı oluyo demekki ahh ahh
ahh keşkee :)
ah canımmm haklı söze ne diyebilir ki...haklısın canım da sonra huzursuzluk çıkmasın diye diyorum dedi...annesini tanıyor tabiii..biliyor herşeyi tartışma meselesi haline getireceğini.bir de kaynanam torun diye diye kafamızı beynimizi yedi zamanında.şimdi de sormuyor bile..bıraktım birşeyler almasını...
kızlar bişey sorucam .yemek yedikten sonra mide problemi yaşıyormusunuz?
yemek yedikten sonra sanki yediklerim mideme inmiyor.yemek borumda duruyo gibi oluyorum.
sürekli oturup yatmaktanmı yoksa bebiş büyüdükçe baskı mı yapıyo mideme bilemedim?
her zamanki kadar yiyorum sanki dünyaları yemiş gibi oluyorum bazen.
kızlar yorgunum ama yorgun savaşcıyım evelallah :)) bir havuzlu han macerasını daha zaferle biitirmiş durumdayım kızıma önemli seylerin tamamını aldım büyük esyalar ve oda kaldı inşallah oda olacak :) sağlığımız ise iyi çok şükür suanda oynamıyor ama çok hareketli olması gerekenden 2 hafta küçük olmasına rağmen 1200 kg ve 30 cm kızım ve dönmüş (hissetmedim ben ) yüzü dısarı dönük bi şekildeydi gittiğimizde başaşşağı :) canlı canlı yüzünü seyrettim allahım sen nelere kadirsin sen ne büyüksün inşallah hepimiz kazasız belasız tomurcuklarımızı kucağımıza alırız tek dileğim bu doktoruma sizi anlattım ne güzel diyo birbirinizi bulmussunuz :))) bende diyorum ki hacı hacıyı mekkede hamiş hamişi dakkede bulurmuş :)) hepinizi öpüyorum uzun oldu bu konusma :)[/QUOT
RABBİM hayırlısıyla giydirmeyide nasip etsin inşallah canım bende gitmek istiyorum havuzlu hana ama aklımda soru işaretleri var kalite ve fiyat anlamında nasıl yardımcı olurmusun canım
valla canım en ucuz sey kıyafette 25 lira ama kaliteli ve piyasadanda ucuz aslında bence git derim bide toplu alıssveriş yaparsan bizim aldıklarımız 1350 falan tutmus 1200e bıraktı adam
herkese mrb
öğretmenim ,37. haftada doğum iznine ayrılmak istiyorum , bunun için 32. haftada dr dan çalışabilir raporunu okuluma vericem , ancak 32. haaftadan sonra normal rapor alabilir miyim di,ye sordum doktora , o da alırsın fakat izninden düşer dedi
bana çok saçma geldi , o arada normal grip bile olup 1 hafta rapor alsam iznim den mi düşecek ,
bu konuda bilgisi olan var mı
canlarim hepinize slm yeni gecmisi okuyabildim cevap verdim insallahh bisey atlamamisimdir atladiysam afola artik...arkadaslar bugun ben bebisimi gördümmmmm heyo heyocokkk mutlu olduk agzimiz kulaklarimizdaydi yine herzaman oldugu gibi: büyük oglum ben ve esim kücük krejdeydi ona resim gösterdikk..bana soruyor anne bebk nasil diye yavrummmmm yerim onu ben..renklide görtük ay nasil mutlu ve heyecanlandik dudaklari gözler burun cok net gördük cokkkk güzel bir duygu yaa renkli daha baska oluyor gercekten yerimmm ben onun dudaklarini öylede tam yüzünü rekli cekip verdi dudaklar belli cokk tatli bal dudaklim benim yerim onu ben..herseyi normal dedi 2 kilo olmus yaa inanamadim doktor bebise aliyorsun hala 59 kiloyum doktor dediki dogumdan sonra dümdüz karnin olacak dedi gerci ben digerlerindede öyleydim genetik galiba tansiyon biraz düsük dedi boyu aklima takildi yaa kizlar 30 cm sizce normalmi yoksa bizmi yanlis anlatik falan diyorum kendi kendime herneyse artik gelelim cinsiyet konusuna bunuda sizlere biraktim yorumlarinizi bekliyorum artikkk doktor bakti bakti sira bacaklara gelince söyle durdu kiz dedi tekrar bakti yaaaa yüzde 95 kiz dedi esimde hemen sordu isim düsünelimmi diye evet dedi bende hemen sordum bacaklar acikmi kapali dedi tekrar yine bir soru esim dedi ki erkek olsaydi bacak kapali oldugu halde erkek oldugu belli olurmu dedi evet dedi erkek daha cabuk gösterir dedi herhalde bacak kapali olunca erkeklerde torbalar düsüyor ya onumu dedi ki yani kizlar böyle durum bende cokkk sükür cok iyi gecti nts ye bagladi normal bebek asgida yine bol bol dinlen ilaclari düzenli al dedi dikkat eticem alttan bakinca cokkkk korktum biran hastaneye yatircak diye ama birsey demedi cokk sükür 2 hafta sonra yine gidecegiz yorumlar sizden artik kizlar cinsiyet konusunda hepinizi öpüyorum....ayy bebisi görmek cokkk güzeldi yaa yerim ben onu
ayy incili mi dedin :) :) :) şekerim yap koy resmini buraya
ben de kapı süsü yapmak sitiyorum ama oturtamadım kafamda bi türlü
senden kopya ederim artık eheueheu
ya bitmiş şeyide gösterirsen anlamamki tane tane anlatıversen nolcekkiiibiliyrum zor bişey senin için çünkü benim içinde zor anlatmak ama baktımmı anlayamam ben beceriksizim
hadi bakalım yapta görelim..ben kapı süsü olarak tahta harfler aldım..kızımın adına yazacağım kapıya..
feslegen canim namazi sormussun benim karnim cabuk buyudu ve sikistirdi bende 1 aydir falan oturarak kiliyorum ve normal tuvalete de oturamiyorum
Canım bendede var kabızlık mağalesef doktor normal olduğunu söyledi hamilelerin genelinde oluyormuş ama işin kötüsü çıkmayınca sancı yapıyobacılarım aranızda benim gibi kabız olan varmı yaavalla çıkmıyo anam çıkmıyo accık çıkıyo takılıyo kalıyo ıkınırken çocuğu bırakıcam wc'ye o derece yani.20 dk uğraştım azmettim yaptım şükür :97:ama kanter içinde çıktım tuvaletten yauw ayva'ya dadandım bu sıralar çok yiyiyorum o yapıyo galba...valla hemoroid olucam diyo korkuyorum:18:
Canım ne kadar güzel düşünmüşşün. Ne büyük emek. Bitince mutlaka fotoğgraflarını paylaş. Çok merak ettim. Şimdiden ellerine sağlık
Bence başka birilerine daha sor çünkü ben de çalışabilir raporundan sonra rapor alırsan izninden düşüyor diye biliyorum. Sonradan sorun yasamaktansa iyice araştırmanı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?