2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Meslektaşlarım bu konu hakkında ben de düşünüyordum.Başka bir hastalıktan dahi rapor hakkımızı kullanamıyormuyuz doğum izni süremiz başladığında?Mesela 32.haftada doktordan çalışabilir raporu alıp,37.haftaya kadar çalışsak,bu arada başka bir hastalık sebebiyle rapor alamıyor muyuz?Alınca doğum izninden düşüyor mu yani?Bu konuyu ilçe milli eğitimler bilir heralde,bir de sendikalar.

çok şükür canım bebeğimin gelişimi önde. organ gelişimleri ölçümleri de gayet iyi. dr her seferinde sağlıklı bir bebek diyor. 2li ve 4lü testimde ki sonuçlar da çok güzeldi. evet trizomi 18-21 ve afp testlerimde normaldi. dr um kadın doğumcu ona güveniyorum ama gel de içime anlat bunu işte.. allahım inşallah hepimizin yavrusunu sağlıkla gelir.. desteğin için teşekkür ederim..

teşekkür ederim canım. şu an doktorun dediğine göre herşey normal. dediğin gibi takip etmemiz gerekli dedi. benim de kızım hep 10 gün önde gidiyor. gelişimi çok güzel diyor dr. ama fetal eko dan bahsetmedi. ben tekrar bu konu hakkında dr dan bilgi alayım. başka türlü rahatlayamayacağım. desteğin için teşekkür ederim.

iyi diyelim iyi olalım almışım yine 2 kilo nasıl iyi olayım bilmyrum az önce tartıldım moralmen çöktüm it gibi de yürüyrum nasıl oluyo anlamadım ne yesem yaryo su içsem yaryo sanki te allahım teh..hadi iyisin canım oh otur paşa paşa al pc nide önüne bende bi bi çay yapayım bari moralmen çöktüm akşama bizde kayınvalide de yemek yicez yine ye ye die zorlıcaklar anlamıcaklar benii benimde yemek derdim yok gerçi dünde olmamıştı ama neyse

ayy kapı süsü için birsürü top yamak gerekir kızz :S

ama güzl eğitici videoymuş sağolasın :) bu yontemı öğrendiğim iyi oldu :)

maşallah canım ıns sağlıkla kucakalrsın bebeğini

sanki benim kayınvalidemi anlattın canım.daha evlendiğim gün başladı torun lakırdısına.sonra hiç umursamadı.kız torun istiyordu erkek olacak ondanmıdır bilinmez.hamileliğimn iki ayını yanında geçirdim hiç bir rahatsızlığımı umursamadı.eşimde kızmış ona sen neden böyle yapıyorsun erkek olacağı içinmi diye çıkışmış.şimdi kaanım nasıll diye sevimlilik yapmaya çalışıyor çok itici geliyor açıkcası.bir iki parça bişi almış sanırım onuda eşime anlatmış :)

Ben bir sürü kişiye 2'şer toplu anahtarlık yapmıştım.
Elin pratiğe alışınca çok vaktini almıyor canım + Çok zevkli
Birde aklıma ne geldi bak

Bu bebek şekeri meleginelinde satılıyor.
Tanesi 8 TL
1 tane istesem gönderir misiniz diye mesaj attım.
Gönderirse onu da ortasına yerleştireceğim.
Ayyyy

çok güzel canım harika fikir..

rica ederimfetal ekodan bahsetmesi lazım ama doktorun çünkü bir önlem olarak yaptırman gerek takipte tutmaları lazım ben de ilk öğrendiğimde kafayı yedim nette de bir sürü bilgi kirliliği var insan sanki bebeği hemen ölecek sanıyor ALLAH KORUSUN
canım ya sana özelden msj atıcaktım msj kutun dolu bi bakabilirmisin bişey sorucam
mesaj kutumu sildim valla bana daha şimdiden geldi sana da gelir bence bizim bi arkadaşın annesi ilk torun heves etmiş 30- 40 tane yelek hırka yapmış ,hiçbirini giydiremedi kaldı öyle hiç gerek yoktu o kadarına ama işte annesine laf anlatamamışki bak annenin kalbi temiz demekki içine doğmuş hayırlı evlat olsun da kız erkek ne farkeder

Kızlar bende işten ayrılınca (haftaya ) kızıma kapı süsü yapmaya başlayacağım.
Kafamda tasarladım aşağı yukarı.
İncilerden yapacağım.
Bayılacaksınız

Ben de oğluşum böyle şeylerini kendim yaptım biliyorsunuz. İnanılmaz keyif alıyorsun canım mutlaka kendin yap. İnan el emeği yaptığın birşeyin hazzı çok başka, yamukta olsa, yanlışta kessen bu halinle oturup emek gösteriyorsun ya çok mutlu oluyorsun. Merakla bekliyorum canımmm

Valla çok haklısın düşüncelerinde. Bir de hiçbirşey almadığı gibi, senin aldıklarına da karışacak. Eşin ne dedi canım peki?

canım benim sabah kan hapını aç karnına içiyorum ve peşinden iki kuru kayısı (siyah olandan gün kurusu denio işlem görmemiş kayısıymış çok işe yarıo :) ılık suyla, akşam da sütün içine tahıllı nesquik topları koyuyorum çocukların yediği var ya ondan yiyorum (hem tatlı isteğimi de geçirio) .. bende normalde kabızlık sorununu çok çok fazla yaşarım, bunları yapıyorum allaha şükür hamileliğimde kabızlık çekmedim..

Katılıyorum sana Milsacım.
Mesela örgü bilsem neler örerdim ama bilmiyorum.
Bende böyle şeyler bildiğim için yapıyım dedim.
İnşallah paylaşacağım canım

herkese merhaba
dun kontrolumuz vardı. her sey yolundaymıs doktorum artık cinsel iliski yok dedi (hos olmuyodu da ) bu aydan sonra akıntı artabilir dedi.. ayrıca 1 ayda 6 kg aldıgım icin de beni tebrik etti
gözünaydın canım herşey yolundaymış
kilo konusunda benim de tebrik edilmişliğim var zahar
4,5 kilo alınca bir ayda
ama sonraki 1,5 ayda sadece 1 kg alarak kendisinin gözüne girmiş bulunuyorum

ya niye bu kadar işkence oluyo bu ıspanak.. ben marketten hazır yıkanmış ayıklanmış olarak alıyorum..
bir kez de kendim yıkıyorum, zaten temiz oluyo da yine de icine sinmiyor insanın..
iki üc lira fazla veriyorum ama oh temiz temiz uğraşmadan hazırlıyorum.. tavsiye ederim kızlaar

Sadece ütü için kadın getirmeye eşim hiç sıcak bakmayacaktır. Camları sildirmeye tamam diyor ama ütüye demez. Temizliği de ben yapıyorum diyor :))

allaaaaaaaam ütü mü dedi birisiiiiiii... hala sırtım ağrıyo iki gecedir yap yap anca bitirdim ((((((((((
benim de en büyük derdim ütü.. eşim ütü hariç evde her işi yapar yemek de dahil buna allahıma çok şükür..
ama ütü de yapsa olmaz mıydı yaaaaaa diyorum bazen.. o da diyor ki sadece ütü yapıp başka bişey yapmasam ne derdin...
aaaaaaaa tamam tamam sustum diyorum ne diyeyimm

canım cok sevindim yaaaaaa sonunda belli oldu demek.. harikaa
sağlığı da iyiymiş maşallah kızına artık güzel güzel alışverişini de yaparsın gönül rahatlığı ile.
kızın ne şanslı 3 erkek onu nasıl el üstünde tutar kimbilir... sen annesin zaten seni saymıyorum :)))))
allah mutluluğunuzu daim etsin canım.. güzel yazılar yazsın kızına da bizim yavrularımıza da inşallah (aminnnnnnnnnnn)

milsacım ellerine sağlık :))) cok güzel görünüyorlar..

ya aslı sen ne komik kızsın yaaa.. sana ve gamze ye cok gülüyorum zaten haa bir de feslişe
yani yanlış anlama sakın durumun cok kötü.. ama anlatış şeklin komik..

ayvayı azaltmaya calış ya da cok su içmeye çalış canım.. elma ve armut cok işe yarıyor.. yedikten sonra su icersen hele ooooooooo :))))))

canım benim ne güzel cıkmışsın yaaa :))))) göbişe bak yerim ben içindekini de yerimmm

hadi bakalım yapta görelim..ben kapı süsü olarak tahta harfler aldım..kızımın adına yazacağım kapıya..

ben de orkidecim :)))))

karbonhidratı cok mu tüketiyosun canım ya da tatlıyı??? onları azaltmayı denersen işe yarayabilir.. ya da aburcubur cok mu tüketiyosun acaba??? ben ilk aylarda mide bulantısından dolayı sürekli cubuk kraker yiyiordum o yüzden cok anlamsız kilo almıştım :26:

aslı aktarlarda bunun için çylar var bi sor istersen
hamilelere zararı olmayacak şekilde içebilirsin
bol su içiyormusun

çekirdek çok tatlı bir hamiş olmuşsun maş .

kIZLARRRRR Birşey sorucam size.

Şimdi ben dışarıdan geliyorum, market alışverişinden. 1 saat falan yürümüşümdür. Ama dinlene dinlene, 2 torba da birşey aldım ve ikisi de hafif. Eve geldim montumu çıkardım. Aha göbeğim yok.

Şok oldum. Kızlar şaka gibi ama benim göbek çok aşağıya inmiş. Hiç bir ağrım falan da yok. Kanamam, extra akıntım, sancım falan da yok. Oğlumun haraeketlerini de hissediyorum.

Ama görseniz göbek çok aşağıda, aranızda böyle yaşayanlar var mı? Çok korktum birden ya...

Canım bende birara araştırdım. Sıvı deterjandan daha memnun kalmış herkes. Dalinin sıvı deterjanını önermişti arkadaşlar. Bende ondan almaya karar verdim.

Bunu paylaşman çok iyi oldu canım.. Bazen bende kızımı görme heyecanından boyunu sormayı unutuyorum. :)

canlarımmmmmmmm naıslsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nasıl gidiyor hamişlik az kaldı zamanımızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

İyiz şükür canım.. Sen nasıldın.. Zaman azalıyor ve heyecan gitgide artıyor...
Kızlar bende işten ayrılınca (haftaya ) kızıma kapı süsü yapmaya başlayacağım.
Kafamda tasarladım aşağı yukarı.
İncilerden yapacağım.
Bayılacaksınız

Görmek için sabırsızlıkla bekliyor olacağız canım. :)

karnımızı doyurduk geldik, güzel mamalar yedik, oğlum da sevdi galiba yemekleri kıpır kıpır maşallahhhh
özledim oğlumu yaa yarına az kaldı göricem inşşşş :))

Afiyet bal şeker olsun canım.. Yediklerin yarasın oğluşuna..

Kesinlikle haklısın canım. Benim kayınvalidede de tık yok hala. Beşiğini ben alacağım taksitlerini ben ödeyeceğim dedi. Bizim karttan aldık tabi. Ama bize kalacak ödemeler gibi gözüküyor. Ödemesi bizden ama adı kayınvalideden olacak. Sinir oluyorum düşündükçe. Dün gece nerden estiyse babamın getirdiği hırkayı istedi, sayısına bakacakmış. Aslında birşey yapacağı yok ama ben eşime kendi annemin yaptıklarını anlatıyorum o da duyunca etkilendi heralde. eşimde arada şakayla karışık takılıyor babannede tık yok diye. Benim kayınvalide ilk hamile olduğumu duyunca, tüh koltuklar silinecekti koltukları sildikten sonra olsaydı dedi.. Şok olduk eşimle bunu duyunca. Eşim, ben ve benim ailem havalarda uçuyor sevinçten onun dediği lafa bak. Aklıma getirmemeye çalışıyorum ama gelince de sinir oluyorum.

ya benim canım çok sıkkın.peff henüz çözemedim ama ruhum sıkıldı yaa

Hayırdır canım ya neden sıkıldın? Sebep bulamıyorsan havalardandır belki. Burda da çok sıkıcı bir hava var. Ruh sıkacak kadar var yani..

Canım benimde birkaç gündür dediğin şey oluyor. Yediğim içtiğim şeyler mideme inmiyor da yemek borusunda dizilip kalıyor sanki. Anlamadım bende neden olduğunu ama bebişler sıkıştırıyor gibime geldi benimde..

kızlar nasılsınız bakalım bugün ???

sabahtan işlerim coktu öğlene kadar ancak bitirdim ama arada da bakmadan duramadım sizlere :)))))))

sonra da öğle yemeği faslı derken bu saat oldu ancak yazıyorum..

aslıcım alıntı yapmayı unutmuşum bebek arabanızı güle güle kullanın, cok güzelmiş, arayıp taradığınız kadar varmış yani

ben de bebek şekerlerine bi bakim dedim hiç bakmamıştım netten..

sizinle de paylaşayım dedim birkaç tanesini beğendim :))

Eklentiler

• $1480.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $1705.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $1695.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…