2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
geçmiş olsun ama bence bebeğin duruşundandır
pozsyon değiştirmiş dönmüş olabilir
hemen endişelenme bişey olsa belirtisi olurdu

Canım gözün aydın.. Bebişini gördün demek.. MaşAllah barekAllah kuzucuğuna.. Rabbim cc nazarlardan saklasın..
Pembiş pembiş hazırlıklara başlayabilirsin artık canım.. Rabbim cc sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah..

Canım gözün aydın.. Bebişini gördün demek.. MaşAllah barekAllah kuzucuğuna.. Rabbim cc nazarlardan saklasın..
Pembiş pembiş hazırlıklara başlayabilirsin artık canım.. Rabbim cc sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah..

Canım bu istiridye olana bayıldım. Çok güzelmiş. Ne kadarmış fiyatı?

Canım bu istiridye olana bayıldım. Çok güzelmiş. Ne kadarmış fiyatı?

internet sitesinde yoktu canım fiyatları, sen sorunca aradım şimdi :))

1,65 - 1,75 tl arasında değişiyor fiyatlar dedi.. bana uygun geldi..

ben 50 tane alacağım için 60-70 liraya geliyo ortalama..

canım bebeklerin kıyafetleri hep pamuklu ya bi arkadaşım makinada yıkayacaksan sakın sabun tozunu alma topak topak kalıo erimio düşük ısıda yıkandığı için demişti.. bende dalinin sıvı deterjanını aldım, bi de hipoalerjenik yumuşatıcısını ama daha yıkamadım kuzumun çamaşırlarını daha çok var tozlanmasın diye..

internet sitesinde yoktu canım fiyatları, sen sorunca aradım şimdi :))

1,65 - 1,75 tl arasında değişiyor fiyatlar dedi.. bana uygun geldi..

ben 50 tane alacağım için 60-70 liraya geliyo ortalama..

Canım çok çok uygunmuş bence. Hiç kaçırma derim. Ben çok araştırdım bu bebek şekerlerini. Benim yaptıĞIM Nazar boncuklarının aynısı 4,5 TL di.

korkma canım bebeğin pozisyonundandır..alt kısımda toplanmıştır beyefendi..madem kötü yönde belirti yok olmasında zaten, içini ferah tut..

tşk canım iyiyiz şükür..evet çok güzeller özellikle birincisi midye gibi olan..

kızlar elektrikli süt sağma makinesi olarak medela ve lansinoh arasında kaldım. kullananınız ya da aldığınız önereceğiniz var mı?

canım bende kullananlardan medela iyi diye duydum ama hala araştırıyorum kararsız kaldım.. kuzenimle medical malzemeler satan yerden alıcaz biz de daha uygun oluomuş pazarlık yapılıomuş, o da bi araştırma yapıo işyerinde kullanan kızlara soruo bakalım hangisini daha iyi dicekler ona göre alıcaz bizde beklemedeyiz...

Canım ben marketlerde bulamıyorum. Bu dalinin sıvı deterjanını nerden aldım?

slm canim benimmmm caok sagolasin cevabin iicn cok sagolasin..evet yaa insan heyecanlaniyor atlamisiz gercekten.aminnn canim insallahhh sagsaglim aliiz kucaklarimiza bebisleri..tekrar cokkk sagolasin bilgin iicin canim beni seni canim benim.

Ayy öyle göbeğimi göremeyince korktum bir an. Panikle yazdım hemen buraya. Şimdi içim rahat. Sağol canımm

cokkkkkkkkk sagolasin canim benim evet gördüm cokk tatli teyzesi renklide birde ayyy bir belirgin dudaklar var görcen yaa bal dudaklimdudaklarini yerim ben onun..aminnnnnnn canim benim.aminn canim insallahh sagsaglim aliriz kucaklarimizaseni canim benim..

Son düzenleme:
Evet o yüzden içim rahat. Ama şok oldum ya. En son baş aşağıya duruştaydı. Neler yapıyor acaba içeride

ay siz yine iiisiniz ya benim iki hamsi neler yapıyor acaba
çok hareketliler ama sanki eşimi sevmiyorlar eşime gösterince kıpraşmıyorlar inadına
dün akşam tesadüfen denk geldi
karnım nasıl dalgalanıyor iniyor kalkıyor
kol bacak gibi tümsek oluyor karnım
eşim ilk defa böyle gördü
anaaaa nerdeyse dışarı çıkacaklar diyor
dedim onlar hep böyleler ama sana denk gelmiyordu bak ilk kez gördün işte diyorum
demekki seniki de dönmüş ya da aşağıda yan yatıyordur
hele bir belirti olmasın da bunlara takma
ama yine de yorma sen kendini
ben sizin 33-34 haftanız gibiyim şuan
çünkü 2 bebek ağırlığı 2 kilodan fazla
o yüzden yürürken de 15 dakika yetiyor nefes nefese kalıyorum
kendimi zorlamıyorum sen de zorlama

slm canim benim cokkkk sagolasin evet teyzesi hersey yolundaymis cokkk sükür öyle dedi bakalim canim benim hayirlisi artik evet o konuda haklisin bakkkk 3 erkek baya severler kiz olursaoda pek nazli olur herhaldeamin canim hepimizin etsin insallahhh mutlulugumuzu canim insallah sagsaglim aliriz saglikla kucaklarimiza msj iicn tesekkür ederim canim benim..seni

slm canim benimde öyle cokkk asagida acaba asagiyami indi canim benim..

hepsi cokk güzel cok ttali duruyor canim benim..

Canım çok çok uygunmuş bence. Hiç kaçırma derim. Ben çok araştırdım bu bebek şekerlerini. Benim yaptıĞIM Nazar boncuklarının aynısı 4,5 TL di.

hadi yaaaa uuuuuwwwwwww
ben genelde kendi şehrimde olanlara baktım en pahalısı 2,80 falandı..
ama cok afilli bişey istemiyorum, sade olsun sevimli olsun yeter bana ...
nazar boncukluyu ve istiridyeli olanı beğendim ben :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…