geçmiş olsun ama bence bebeğin duruşundandırkIZLARRRRR Birşey sorucam size.
Şimdi ben dışarıdan geliyorum, market alışverişinden. 1 saat falan yürümüşümdür. Ama dinlene dinlene, 2 torba da birşey aldım ve ikisi de hafif. Eve geldim montumu çıkardım. Aha göbeğim yok.
Şok oldum. Kızlar şaka gibi ama benim göbek çok aşağıya inmiş. Hiç bir ağrım falan da yok. Kanamam, extra akıntım, sancım falan da yok. Oğlumun haraeketlerini de hissediyorum.
Ama görseniz göbek çok aşağıda, aranızda böyle yaşayanlar var mı? Çok korktum birden ya...
kızlar nasılsınız bakalım bugün ???
sabahtan işlerim coktu öğlene kadar ancak bitirdim ama arada da bakmadan duramadım sizlere :)))))))
sonra da öğle yemeği faslı derken bu saat oldu ancak yazıyorum..
aslıcım alıntı yapmayı unutmuşum bebek arabanızı güle güle kullanın, cok güzelmiş, arayıp taradığınız kadar varmış yani
ben de bebek şekerlerine bi bakim dedim hiç bakmamıştım netten..
sizinle de paylaşayım dedim birkaç tanesini beğendim :))
geçmiş olsun ama bence bebeğin duruşundandır
pozsyon değiştirmiş dönmüş olabilir
hemen endişelenme bişey olsa belirtisi olurdu
Canım bu istiridye olana bayıldım. Çok güzelmiş. Ne kadarmış fiyatı?
bilmiyorum ben dalinin granüllüsünü aldım. sıvısı tozu gibi güzel kokmuyor demişti bi arkadaşım. ikisini de denemedim henüz yorum yapamıcam ama granüllüden aldım. sizce yumuşatıcı almak gerekir mi sert mi olur sadece sabun tozu kullanınca?
internet sitesinde yoktu canım fiyatları, sen sorunca aradım şimdi :))
1,65 - 1,75 tl arasında değişiyor fiyatlar dedi.. bana uygun geldi..
ben 50 tane alacağım için 60-70 liraya geliyo ortalama..
kIZLARRRRR Birşey sorucam size.
Şimdi ben dışarıdan geliyorum, market alışverişinden. 1 saat falan yürümüşümdür. Ama dinlene dinlene, 2 torba da birşey aldım ve ikisi de hafif. Eve geldim montumu çıkardım. Aha göbeğim yok.
Şok oldum. Kızlar şaka gibi ama benim göbek çok aşağıya inmiş. Hiç bir ağrım falan da yok. Kanamam, extra akıntım, sancım falan da yok. Oğlumun haraeketlerini de hissediyorum.
Ama görseniz göbek çok aşağıda, aranızda böyle yaşayanlar var mı? Çok korktum birden ya...
sabahtan işlerim coktu öğlene kadar ancak bitirdim ama arada da bakmadan duramadım sizlere :)))))))
aslıcım alıntı yapmayı unutmuşum bebek arabanızı güle güle kullanın, cok güzelmiş, arayıp taradığınız kadar varmış yani
kızlar elektrikli süt sağma makinesi olarak medela ve lansinoh arasında kaldım. kullananınız ya da aldığınız önereceğiniz var mı?
canım bebeklerin kıyafetleri hep pamuklu ya bi arkadaşım makinada yıkayacaksan sakın sabun tozunu alma topak topak kalıo erimio düşük ısıda yıkandığı için demişti.. bende dalinin sıvı deterjanını aldım, bi de hipoalerjenik yumuşatıcısını ama daha yıkamadım kuzumun çamaşırlarını daha çok var tozlanmasın diye..
Canım bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza da alırız.
Bu arada sanırım doktorunun bebeğinin boyuyla ilgili verdiği bilgiyi net anlayamamışssın heyecandan olsa gerek bana hep öyle oluyor:)) Benim doktorum bebeğin boyunu nasıl hesapladığını şöyle anlattı bana sanada fikir verebilir bu bilgi; Bebeğin ultrason ölçümlerinden kağıdın üzerinde yazan FL (Femur lenght), uyluk kemiğinin uzunluğunu gösteriyor, Eğer FL'yi 7 ile çarparsan çıkan sayı bebeğinin boyunu gösteriyor.
(Yani FL X 7= Bebeğin boyu)
korkma canım bebeğin pozisyonundandır..alt kısımda toplanmıştır beyefendi..madem kötü yönde belirti yok olmasında zaten, içini ferah tut..
tşk canım iyiyiz şükür..evet çok güzeller özellikle birincisi midye gibi olan..
Canım gözün aydın.. Bebişini gördün demek.. MaşAllah barekAllah kuzucuğuna.. Rabbim cc nazarlardan saklasın..
Pembiş pembiş hazırlıklara başlayabilirsin artık canım.. Rabbim cc sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah..
Evet o yüzden içim rahat. Ama şok oldum ya. En son baş aşağıya duruştaydı. Neler yapıyor acaba içeride
gözünaydın canım herşey yolundaymış
kilo konusunda benim de tebrik edilmişliğim var zahar
4,5 kilo alınca bir ayda
ama sonraki 1,5 aydasadece 1 kg alarak kendisinin gözüne girmiş bulunuyorum
ya niye bu kadar işkence oluyo bu ıspanak.. ben marketten hazır yıkanmış ayıklanmış olarak alıyorum..
bir kez de kendim yıkıyorum, zaten temiz oluyo da yine de icine sinmiyor insanın..
iki üc lira fazla veriyorum ama oh temiz temiz uğraşmadan hazırlıyorum.. tavsiye ederim kızlaar
allaaaaaaaam ütü mü dedi birisiiiiiii... hala sırtım ağrıyo iki gecedir yap yap anca bitirdim((((((((((
benim de en büyük derdim ütü.. eşim ütü hariç evde her işi yapar yemek de dahil buna allahıma çok şükür..
ama ütü de yapsa olmaz mıydı yaaaaaadiyorum bazen.. o da diyor ki sadece ütü yapıp başka bişey yapmasam ne derdin...
aaaaaaaa tamam tamam sustum diyorum ne diyeyimm
canım cok sevindim yaaaaaa sonunda belli oldu demek.. harikaa
sağlığı da iyiymiş maşallah kızınaartık güzel güzel alışverişini de yaparsın gönül rahatlığı ile.
kızın ne şanslı 3 erkek onu nasıl el üstünde tutar kimbilir... sen annesin zaten seni saymıyorum :)))))
allah mutluluğunuzu daim etsin canım.. güzel yazılar yazsın kızına da bizim yavrularımıza da inşallah (aminnnnnnnnnnn)
milsacım ellerine sağlık :))) cok güzel görünüyorlar..
ya aslı sen ne komik kızsın yaaa.. sana ve gamze ye cok gülüyorum zaten haa bir de feslişe
yani yanlış anlama sakın durumun cok kötü.. ama anlatış şeklin komik..
ayvayı azaltmaya calış ya da cok su içmeye çalış canım.. elma ve armut cok işe yarıyor.. yedikten sonra su icersen hele ooooooooo :))))))
canım benim ne güzel cıkmışsın yaaa :))))) göbişe bak yerim ben içindekini de yerimmm
ben de orkidecim :)))))
karbonhidratı cok mu tüketiyosun canım ya da tatlıyı??? onları azaltmayı denersen işe yarayabilir.. ya da aburcubur cok mu tüketiyosun acaba??? ben ilk aylarda mide bulantısından dolayı sürekli cubuk kraker yiyiordum o yüzden cok anlamsız kilo almıştım :26:
kIZLARRRRR Birşey sorucam size.
Canım ben marketlerde bulamıyorum. Bu dalinin sıvı deterjanını nerden aldım?
Canım çok çok uygunmuş bence. Hiç kaçırma derim. Ben çok araştırdım bu bebek şekerlerini. Benim yaptıĞIM Nazar boncuklarının aynısı 4,5 TL di.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?