2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

sagolasin canim benim insalalhh allahim gönlümüze göre versin herkezin insallahh..evet teyzesi 2 böcegim var buda kiz olursa cicegimiz olur insallahhh..tekrra sagolasin canim benim seni..

Canım ben marketlerde bulamıyorum. Bu dalinin sıvı deterjanını nerden aldım?

kızlar ben hacı şakirin rendelenmiş sabununu kullanıyorum yani granül saf beyaz sabun en iyisi doktor olan arkadaşım da söyledi
sıvı deterjan deterjan sonuç olarak kimyasal zaten yumuşatıcı hiç kullanmayın gereksiz
sabunla yıkadım ben az koyuyorsun zaten hiç kalıntı kalmadı makinede yada yıkadıklarımda falan ama siz bilirsiniz bebeklerimiz kimyasallarla ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi mesela ben biberonlarını amway le falan yıkamayı düşünüyorum normal bulaşık deterjanı kullanmam

evet canım bende hacı şakir granül sabun aldım ve de hiç kalıntı kalmadı..senin gibi düşünüyorum deterjan ve yumuşatıcıyı ilerleyen zamanda kullanmayı düşünüyorum..ve kesinlikle 1-2 yaşına giydiklerini ütülemeyi düşünüyorum..

Bitsin de veriyim canım.
Gösterip anlatamıyorum da şu an eşi benzeri bulunmadığı için

tatlım çabuk yap çabuk paylaş lütfeeeeeeeeeeen bende kızım için değişik bişeler arıorum çoooooooooooooooooooooooooooooooook merak ettim inciyle nasıl süs yapcaksın die canım

cnm ya bende aldım 3 tane o hamile donlarından ama amelime kadar çekince evde rahat edemiyorum dışarı çıkarken giyiyorum bende onları .göbiş altından ama sıkmayan donalrdan aldım.zaten annem geçen gün bi atlet almış bana maşallah tunik atlet sıyrılması imkansız belimden

cnm kanz dan aldık doll combi travell sistem markası.. kumaşlarının yıkanabilme özelliği var sanırım çünkü geçirttirmeli..çok hafif bi bebek arabası ama çok rahat kullanıcağımızdan eminim yani yarın öbürgün baston puset ebebk arabalarından almama gerek yok hantal ve kaba değil..piyasa fiyatı 789 tl cnm
cnm için kabarmış kuşlar görüyorum karanlığın içinden aydınlık haberler getiriyorlar sana falın fallanmış annem senin
kocan var bebeğin olucak daha ne olsun ayol

ne işi varmış özençsiz şey..özense alırdı zaten buzmana kadar deyiver kocana cnm.gidin beraber bakın de

ay cnm benim gülün diye anlattım kuşum zaten halime.. 2 günde bir fenalık geçiriyorum işte napalım hamişlik zor

Son düzenleme:

canım cok gezınce ben de farkedıyorum aynısını pozisyon değiştiriyolar bence :)

analdım canım el alşınca evt daha kolay olur :)

ayrıca o çook yakışır ciddennn :) :) :) güzel fikir

ya bitmiş şeyide gösterirsen anlamamki tane tane anlatıversen nolcekkiii biliyrum zor bişey senin için çünkü benim içinde zor anlatmak ama baktımmı anlayamam ben beceriksizim

kız dövcem şimdi seni hee okuyorum kendine beceriksiz diyip diyip duruon :) nie beceriksiz olasın bacım ilgisizsindir şimdiye kadar, bi dene başla bişiler yapa yapa insanın eli alışıo walla

canım ben hamile donlarından almadım..normal don aldım ama yüksek bel..anladım canım güle güle kullan aldıklarını..

cnm senin kaynanayla benimki kardeş mi :) "bir de kaynanam torun diye diye kafamızı beynimizi yedi zamanında.şimdi de sormuyor bile..bıraktım birşeyler almasını" gerisi değilde bu bölümü benimkiyle aynı walla şaştım kaldım

duruşuda çok hoşuma gitti en güzelide hem araç koltuğu hem bebek arabası olabilmesi ayrı ayrı almaya gerek olmaması bende not alayım bu markayı aynısından alabilirim çok şeker

bebişinde güzel günlerde kullansın seninkini sağlıkla inşalalh

bebişim işte herşey dört dörtlük olmuyor
evim de çok mutluyum herşey yolunda Allah bir kız birde şimdi erkek olacak inşallah
onuda evlatta nasip etti
çok şükür ama işte benimde işim sorunluuuuuuuuuuuuu
işimde mutsuzummmmmmmm
özel dedğilki çekeyim ayrılayım devlet memuruyummmmmmm
kaçış yokkkkkkkkk
inşallah ondan kurtuluyorumdur sıkıntılşarım bitiryordur inşallahhhhhh

canım ya zaten incecik kızsın alsan nolcak iki kilo daha takma kafana walla boşver gitsin ben öle yaptım çok yorulduk ama değdi walla tatlım ya kızımın odasını düzenledik dolabını beişiğini çevir öle çevir böle derken yerleştirdik güzel oldu walla sağol :) dün onları kabul etmedin bugün sen mi gidion kötü gelin

kızlar sonunda fotoğrafları çektim ve size sunuyorum umarım becerebilirim

bu gördüğünüz tamamen el emeği bulutu tülle ve elyafla annem yaptı isimi falan ben kurdele ile yazdım yağmur damlalarını falan hep ben yaptım nasıl?

bu oğluşun banyo malzemeleri sepeti gördüğünüz banyo havlularını anneannemiz dikti

bunlar yine anneannemizin diktiği nevresim takımları, yastığımız ve yatağımız

arabamız

süslü yorganımız ve anneannenin diktiği fon perde

bebek şekerimiz ve sepeti bunları ben yaptım tek tek el ceğizlerimle

anneannemizin ördüğü ciciler ve hastane çıkışlarımıııız....

işte böyle kızlar bir kaç eksik gedik dışında genel anlamda her şey hazır odayı tam olarak düzenlediğimizde son kez fotoğraf çeker yüklerim...

ben de defter ve bir kaç süsleme işi daha yapacağım böyle böyle oyalanıyorum işte az da kaldı hee

Canım ben marketlerde bulamıyorum. Bu dalinin sıvı deterjanını nerden aldım?

canım e bebek mağazası war burda avm de ordan aldım ben, ama yakınlarında gratis warsa oraya da bakabilirsin görmüştüm satılıo orda da... marketlerde deterjanı yok yumuşatıcısını satıolar değişik bi mantık canım bende anlayamadım

ay canım ya maşallah subhanallah herşey o kadar güzel olmuş ki nereye hangisine bakacağımı şaşırdım..Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin..bulutlu olan kapı süsü galiba..çok şirin olmuş ve harika gözüküyor..

hepsi çok güzel .Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

maşallah sübanallah huzurlu sağlıklı günler kullansın hepsini ne güzel olmuş düzülünce

evet canım kapı süsü yazmayı unutmuşum artasına iki tane de kulp gibi bir şey yaptım asmak için hastanede bunu kullanmayı düşünüyorum sonra da eve getiririz aslında hazır alacaktık ama kötü de olsa ben yapacağım el emeğim olsun dedi beğenmene çok sevindim tatlım

hepsi çok güzel .Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

maşallah sübanallah huzurlu sağlıklı günler kullansın hepsini ne güzel olmuş düzülünce

sağ olun kızlar annemle kemoterapiden sonra bunlarla uğraştık örgüleri önceden yapmıştı sadece gerisini bu sefer yaptık
anneanne terzi olunca döktürüyor böyle ben ona pek çekmemişim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…