canım benim anladığıma göre torba yoksa kız mantığından mı yola çıktı doktor? inşallah allahım gönlüne göre verir, senin iki böceğin wardı di mi şimdi bi de çiçeğin olur inşallah
Canım bende birara araştırdım. Sıvı deterjandan daha memnun kalmış herkes. Dalinin sıvı deterjanını önermişti arkadaşlar. Bende ondan almaya karar verdim.
Kesinlikle haklısın canım. Benim kayınvalidede de tık yok hala. Beşiğini ben alacağım taksitlerini ben ödeyeceğim dedi. Bizim karttan aldık tabi. Ama bize kalacak ödemeler gibi gözüküyor. Ödemesi bizden ama adı kayınvalideden olacak. Sinir oluyorum düşündükçe. Dün gece nerden estiyse babamın getirdiği hırkayı istedi, sayısına bakacakmış. Aslında birşey yapacağı yok ama ben eşime kendi annemin yaptıklarını anlatıyorum o da duyunca etkilendi heralde. eşimde arada şakayla karışık takılıyor babannede tık yok diye. Benim kayınvalide ilk hamile olduğumu duyunca, tüh koltuklar silinecekti koltukları sildikten sonra olsaydı dedi.. Şok olduk eşimle bunu duyunca. Eşim, ben ve benim ailem havalarda uçuyor sevinçten onun dediği lafa bak. Aklıma getirmemeye çalışıyorum ama gelince de sinir oluyorum.
Canım ben marketlerde bulamıyorum. Bu dalinin sıvı deterjanını nerden aldım?
kızlar ben hacı şakirin rendelenmiş sabununu kullanıyorum yani granül saf beyaz sabun en iyisi doktor olan arkadaşım da söyledi
sıvı deterjan deterjan sonuç olarak kimyasal zaten yumuşatıcı hiç kullanmayın gereksiz
sabunla yıkadım ben az koyuyorsun zaten hiç kalıntı kalmadı makinede yada yıkadıklarımda falan ama siz bilirsiniz bebeklerimiz kimyasallarla ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi mesela ben biberonlarını amway le falan yıkamayı düşünüyorum normal bulaşık deterjanı kullanmam
Bitsin de veriyim canım.
Gösterip anlatamıyorum da şu an eşi benzeri bulunmadığı için
cnm ya bende aldım 3 tane o hamile donlarından ama amelime kadar çekince evde rahat edemiyorumoh maşallah size uykunuzu almışsınız, karnınızı doyurmuşsunuz..hadi şimdide totişine don almaya gidin bare..ben kendime 100% pamuk ve yüksek bel aldım hep donlarımı..çok rahat ettim, hem terletmiyor hemde bellerim açılmıyor..tavsiye ederim..
cnm kanz dan aldık doll combi travell sistem markası.. kumaşlarının yıkanabilme özelliği var sanırım çünkü geçirttirmeli..çok hafif bi bebek arabası ama çok rahat kullanıcağımızdan eminim yani yarın öbürgün baston puset ebebk arabalarından almama gerek yok hantal ve kaba değil..piyasa fiyatı 789 tl cnmevet sıvı sabun bana daha iyi gibi geliyor omo yada bakayım bi
hacışakiride tavsiye ettiler kullananlar
sorduğum annelerden etrafımdakilerden biri roxy kullanmış hala kullanıyormuş memnun kaldım filan dedi bebek için şampuam filan da sebamed kullanmış tavsiye etti yada doktorlar genelde bübchen diyorlarmış dalin içinde h,iç kullanmadım ama dalinin kokusu nasıl elde ediliyor bana doğal gelmiyor diyor
sorması ayıp ama benimde baktıklarım hem arabaya takılan hemde böyle kullanılabilen hangi marka ve fiyatı ne kadar kumaşı filan yıkanabiliyormu
cnm için kabarmışfalıma bakıverin bakemmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 548062 Eki Görüntüle 548063
Eki Görüntüle 548064 Eki Görüntüle 548065
kaynatör bile yazamamışım sinirden :):) düzeltilmiyorkızlar size bir konuda akıl danışacağım.dün akşam eşim bebek için alış verişe giderken annemi de çağıralım bir gün,o da gelsin,ayıp olur,onun da fikrini alalım dedi.annesi de bugüne kadar bebeğin aışverişiyle ilgili tek kelime etmedi,sormadı.ne aldınız,ne yaptınız bile demedi.sadece bir çift patik örmüş 7 aydır bana o patiği gösteriyor..benim gariban anneciğimin de emekli maaşıyla bebeğe almadığı şey kalmamış.a dan z ye herşeyini annem aldı.sinir oldum ben de.annen şu ana kadar bebeğe bir zıbın bile almadı,ben parasını kendim ödeyeceğim alış veriş için niye anneni çağırıp fikrini alacam,gönlü olsun diye uğraşacam dedim.o beni çağırsın kızım gel torunuma birşeyler alacam birlikte gidelim desin ama değil mi?haksız mıyım?
gözünaydın canım herşey yolundaymış
kilo konusunda benim de tebrik edilmişliğim var zahar
4,5 kilo alınca bir ayda
ama sonraki 1,5 aydasadece 1 kg alarak kendisinin gözüne girmiş bulunuyorum
ya niye bu kadar işkence oluyo bu ıspanak.. ben marketten hazır yıkanmış ayıklanmış olarak alıyorum..
bir kez de kendim yıkıyorum, zaten temiz oluyo da yine de icine sinmiyor insanın..
iki üc lira fazla veriyorum ama oh temiz temiz uğraşmadan hazırlıyorum.. tavsiye ederim kızlaar
allaaaaaaaam ütü mü dedi birisiiiiiii... hala sırtım ağrıyo iki gecedir yap yap anca bitirdim((((((((((
benim de en büyük derdim ütü.. eşim ütü hariç evde her işi yapar yemek de dahil buna allahıma çok şükür..
ama ütü de yapsa olmaz mıydı yaaaaaadiyorum bazen.. o da diyor ki sadece ütü yapıp başka bişey yapmasam ne derdin...
aaaaaaaa tamam tamam sustum diyorum ne diyeyimm
canım cok sevindim yaaaaaa sonunda belli oldu demek.. harikaa
sağlığı da iyiymiş maşallah kızınaartık güzel güzel alışverişini de yaparsın gönül rahatlığı ile.
kızın ne şanslı 3 erkek onu nasıl el üstünde tutar kimbilir... sen annesin zaten seni saymıyorum :)))))
allah mutluluğunuzu daim etsin canım.. güzel yazılar yazsın kızına da bizim yavrularımıza da inşallah (aminnnnnnnnnnn)
milsacım ellerine sağlık :))) cok güzel görünüyorlar..
ya aslı sen ne komik kızsın yaaa.. sana ve gamze ye cok gülüyorum zaten haa bir de feslişe
yani yanlış anlama sakın durumun cok kötü.. ama anlatış şeklin komik..
ayvayı azaltmaya calış ya da cok su içmeye çalış canım.. elma ve armut cok işe yarıyor.. yedikten sonra su icersen hele ooooooooo :))))))
canım benim ne güzel cıkmışsın yaaa :))))) göbişe bak yerim ben içindekini de yerimmm
ben de orkidecim :)))))
karbonhidratı cok mu tüketiyosun canım ya da tatlıyı??? onları azaltmayı denersen işe yarayabilir.. ya da aburcubur cok mu tüketiyosun acaba??? ben ilk aylarda mide bulantısından dolayı sürekli cubuk kraker yiyiordum o yüzden cok anlamsız kilo almıştım :26:
kIZLARRRRR Birşey sorucam size.
Şimdi ben dışarıdan geliyorum, market alışverişinden. 1 saat falan yürümüşümdür. Ama dinlene dinlene, 2 torba da birşey aldım ve ikisi de hafif. Eve geldim montumu çıkardım. Aha göbeğim yok.
Şok oldum. Kızlar şaka gibi ama benim göbek çok aşağıya inmiş. Hiç bir ağrım falan da yok. Kanamam, extra akıntım, sancım falan da yok. Oğlumun haraeketlerini de hissediyorum.
Ama görseniz göbek çok aşağıda, aranızda böyle yaşayanlar var mı? Çok korktum birden ya...
Ben bir sürü kişiye 2'şer toplu anahtarlık yapmıştım.
Elin pratiğe alışınca çok vaktini almıyor canım + Çok zevkli
Birde aklıma ne geldi bak
Eki Görüntüle 548173
Bu bebek şekeri meleginelinde satılıyor.
Tanesi 8 TL
1 tane istesem gönderir misiniz diye mesaj attım.
Gönderirse onu da ortasına yerleştireceğim.
Ayyyy
ya bitmiş şeyide gösterirsen anlamamki tane tane anlatıversen nolcekkiiibiliyrum zor bişey senin için çünkü benim içinde zor anlatmak ama baktımmı anlayamam ben beceriksizim
cnm ya bende aldım 3 tane o hamile donlarından ama amelime kadar çekince evde rahat edemiyorumdışarı çıkarken giyiyorum bende onları .göbiş altından ama sıkmayan donalrdan aldım.zaten annem geçen gün bi atlet almış bana maşallah tunik atlet sıyrılması imkansız belimden
ah canımmm haklı söze ne diyebilir ki...haklısın canım da sonra huzursuzluk çıkmasın diye diyorum dedi...annesini tanıyor tabiii..biliyor herşeyi tartışma meselesi haline getireceğini.bir de kaynanam torun diye diye kafamızı beynimizi yedi zamanında.şimdi de sormuyor bile..bıraktım birşeyler almasını...
cnm ya bende aldım 3 tane o hamile donlarından ama amelime kadar çekince evde rahat edemiyorumdışarı çıkarken giyiyorum bende onları .göbiş altından ama sıkmayan donalrdan aldım.zaten annem geçen gün bi atlet almış bana maşallah tunik atlet sıyrılması imkansız belimden
cnm kanz dan aldık doll combi travell sistem markası.. kumaşlarının yıkanabilme özelliği var sanırım çünkü geçirttirmeli..çok hafif bi bebek arabası ama çok rahat kullanıcağımızdan eminim yani yarın öbürgün baston puset ebebk arabalarından almama gerek yok hantal ve kaba değil..piyasa fiyatı 789 tl cnm
cnm için kabarmışkuşlar görüyorum karanlığın içinden aydınlık haberler getiriyorlar sana falın fallanmış annem senin
kocan var bebeğin olucak daha ne olsun ayol
ne işi varmış özençsiz şey..özense alırdı zaten buzmana kadar deyiver kocana cnm.gidin beraber bakın de
ay cnm benim gülün diye anlattım kuşum zaten halime..2 günde bir fenalık geçiriyorum işte napalım hamişlik zor
iyi diyelim iyi olalım almışım yine 2 kilo nasıl iyi olayım bilmyrum az önce tartıldım moralmen çöktüm it gibi de yürüyrum nasıl oluyo anlamadım ne yesem yaryo su içsem yaryo sanki te allahım teh..hadi iyisin canım oh otur paşa paşa al pc nide önüne bende bi bi çay yapayım bari moralmen çöktüm akşama bizde kayınvalide de yemek yicez yine ye ye die zorlıcaklar anlamıcaklar benii benimde yemek derdim yok gerçi dünde olmamıştı ama neyse
Canım ben marketlerde bulamıyorum. Bu dalinin sıvı deterjanını nerden aldım?
kızlar sonunda fotoğrafları çektim ve size sunuyorum umarım becerebilirim
bu gördüğünüz tamamen el emeği bulutu tülle ve elyafla annem yaptı isimi falan ben kurdele ile yazdım yağmur damlalarını falan hep ben yaptım nasıl?
Eki Görüntüle 548248 Eki Görüntüle 548249
bu oğluşun banyo malzemeleri sepeti gördüğünüz banyo havlularını anneannemiz dikti
Eki Görüntüle 548253
Eki Görüntüle 548256 Eki Görüntüle 548257 Eki Görüntüle 548259 Eki Görüntüle 548260
bunlar yine anneannemizin diktiği nevresim takımları, yastığımız ve yatağımız
Eki Görüntüle 548264 Eki Görüntüle 548263 Eki Görüntüle 548261 Eki Görüntüle 548262
Eki Görüntüle 548274
arabamız
Eki Görüntüle 548268
süslü yorganımız ve anneannenin diktiği fon perde
Eki Görüntüle 548271 Eki Görüntüle 548270
bebek şekerimiz ve sepeti bunları ben yaptım tek tek el ceğizlerimle
Eki Görüntüle 548273 Eki Görüntüle 548272
anneannemizin ördüğü ciciler ve hastane çıkışlarımıııız....
Eki Görüntüle 548283 Eki Görüntüle 548275 Eki Görüntüle 548276 Eki Görüntüle 548277 Eki Görüntüle 548278 Eki Görüntüle 548279 Eki Görüntüle 548280 Eki Görüntüle 548281 Eki Görüntüle 548282
işte böyle kızlar bir kaç eksik gedik dışında genel anlamda her şey hazır odayı tam olarak düzenlediğimizde son kez fotoğraf çeker yüklerim...
ben de defter ve bir kaç süsleme işi daha yapacağım böyle böyle oyalanıyorum işte az da kaldı hee
sagolasin canim benim insalalhh allahim gönlümüze göre versin herkezin insallahh..evet teyzesi 2 böcegim var buda kiz olursa cicegimiz olur insallahhh..tekrra sagolasin canim benimseni..
bu gördüğünüz tamamen el emeği bulutu tülle ve elyafla annem yaptı isimi falan ben kurdele ile yazdım yağmur damlalarını falan hep ben yaptım nasıl?
bu oğluşun banyo malzemeleri sepeti gördüğünüz banyo havlularını anneannemiz dikti
Eki Görüntüle 548253
Eki Görüntüle 548256 Eki Görüntüle 548257 Eki Görüntüle 548259 Eki Görüntüle 548260
Eki Görüntüle 548264 Eki Görüntüle 548263 Eki Görüntüle 548261 Eki Görüntüle 548262
Eki Görüntüle 548274
arabamız
Eki Görüntüle 548268
Eki Görüntüle 548283 Eki Görüntüle 548275 Eki Görüntüle 548276 Eki Görüntüle 548277 Eki Görüntüle 548278 Eki Görüntüle 548279 Eki Görüntüle 548280 Eki Görüntüle 548281 Eki Görüntüle 548282
işte böyle kızlar bir kaç eksik gedik dışında genel anlamda her şey hazır odayı tam olarak düzenlediğimizde son kez fotoğraf çeker yüklerim...
ben de defter ve bir kaç süsleme işi daha yapacağım böyle böyle oyalanıyorum işte az da kaldı hee
Eki Görüntüle 548253
Eki Görüntüle 548274
arabamız
Eki Görüntüle 548268
ay canım ya maşallah subhanallah herşey o kadar güzel olmuş ki nereye hangisine bakacağımı şaşırdım..Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin..bulutlu olan kapı süsü galiba..çok şirin olmuş ve harika gözüküyor..
hepsi çok güzel .Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
maşallah sübanallah huzurlu sağlıklı günler kullansın hepsini ne güzel olmuş düzülünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?