2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

maşallah canım nazar değmesin sana bayıldım herşeyine annenin ve senin ellerinize sağlık canım

bence hazır alma canım kendi el emeğin sonuçta, evde de onu kullan..gayette güzel olmuş hem..

sağ olun kızlar annemle kemoterapiden sonra bunlarla uğraştık örgüleri önceden yapmıştı sadece gerisini bu sefer yaptık
anneanne terzi olunca döktürüyor böyle ben ona pek çekmemişim malesef

çok güzel olmuş ellerine sağlık anneninde seninde terziliğinin yanında hayal gücüde çok iyiymiş

maşallah cnm rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepsini inş.

canımm bayıldım hepsi çok çok güzel olmuş,el emeğinle yaptıklarıklarına bittim zaten güzel mutlu sağlıklı günlerde kullanın inşallah hepsini maşallah cnm sana

sen bekliceklerine inan cnm bu çok önemli.biz 20 günür hastanedeyiz oğlumla.geldiğimizde her an doğabilir dedi doktorlar ama ben hiç inanmadım o beklicek dedim.çok şükür bekliyoruz...

moralini yüksek tut.pozitif ol.emin ol onlar sen nasıl hissedersen öyle hissediyo.Allah en hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin bıdıkları.

bakıcaz artıkın öyle tabi çok haklısın kız erkek farkedermi allah hayrlısını nasip etsin hepimize işte herkkesin gönl
nde istemeden de olsa bişey yatyo canım annem ilk başlarda kız erkek die ayrmamış tane çiçek olunca heves işte ama hep derim anne bence allah sana hayrlısını vermiş die çünkü bi oğlu olsaydı babamla anlaşamazdı

evet ekmeksiz doymuyorum beeeen ama kestim beyaz ekmeği kesmiştim daha doğrusu tam buğday ekmeği yiyorum beeeen:26: nie yine yine
tatlıyla işim olmaz aburcuburlada aynı zamanda ekmekmi beni bu hale getren :26: öffff ee şimdi nasılsın kilo alımına devammı dengeledinmi :26:
[S ZE=2]kız dövcem şimdi seni hee okuyorum kendine beceriksiz diyip diyip duruon :) nie beceriksiz olasın bacım ilgisizsindir şimdiye kadar, bi dene başla bişiler yapa yapa insanın eli alışıo walla [/SIZE]
çok haklsın belkide ilgisiz olduğum için ....denicem canım bebişime el emeği bişiler yapmam lazım içim rahat etmiyo yoksa

incecikmi puhahahahah kız sen benim yeni halimi görmedin ondan böle konuşuyon..ne zevk almışınızdır odayı düzenlerken...kabul etmedim değil beee geldilerde gerimi çevirdik yada aradılarda ben yokummu dedim alaa ala napıyım bacım annemleri çağrmışlar yemeğe bizide çağrdı şimdi çıkıyım bari annemler gelmeden ben orda olıyım ne o misafir gibi demi

odanın resmini istyruuuuuuuum heeeey

canım ben araştırdığımda böyle olduğunu söylediler.hatta doktorumda biliyormuş o da onayladı.ama yinede dediğin gibi ilçedekiler daha ii bilir.keşke öyle bi şansımız olsa

canım hepsi çok güzeller bayıldım,ellerinize sağlık..Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

zeynep faz maş. herşeyi almışsın bi eksiğin kalmamış
annenin ve anneannenin de ellerine sağlık
tam destek veriyorlar sana ne güzel ohhh mis

cevabın için teşekkür ederim,
sabah erkenden cıktım bakmaya bende
boshun bir modelini aldım
içime sindi baya, bakalım yarın bir iki deneme yapacağım, küçülme olmazsa bebeğinkileri yıkamaya girişeceğim
ama ser , topla, ütüle derdinden kurtulacağım için çoook mutluyum

rica ederim
güle güle kullan
ben de bosch alacaktım sonra vazgeçtim
gerçi siemens bosch aynıymış kurutmada
parçaları bile aynıymış sadece isim farklı

ama alırken sordunmu bebek meselesini
normal ayarda kurutma çünkü çeker
hassas ayarı var ona ayarlayacaksın
evet valla süper oluyor
ütülemek istemiyorsan da kırışık azaltma modu var ona ayarla kırıştırmasın
en güzeli kışın kurutma derdi
3 günde ancak kuruyor çamaşır
biri kurumadan ötekini kurutamıyorsun kurutmalıkta
evde sürekli bi yer çamaşır odası oluyor
bi yerden misafir gelse biri gelse evin içinde hep çamaşır
ben de çok yıkarım çamaşır
bazen iç çamaşırını bile saklaman gerekiyor aniden biri gelse
zor yani

Canım ben marketlerde bulamıyorum. Bu dalinin sıvı deterjanını nerden aldım?

Canım ben dün Kipa da gördüm. Hem deterjanı hem yumuşatıcısı vardı.

Bu tarafını düşünmemiştim hiç. Söylediğin iyi oldu canım..

Canımm hepsine bayıldımmm.. Çok ama çok güzel hepsi.. Ellerinize sağlık.. Yavrucuğun sağlıkla, güzel günlerde kullansın hepsini..
Ay ya heyecanlandım birden..

Son düzenleme:
ay fıstıklar gelirim dedim baskın yedim komşulardan buarada havalardan bahsetmişsiniz burdada soğuk bugün ,dün kısa kollu giyip gezdik bugün uzun kollularla üşüyoruz

kız ne komiksiniz hepiniz başta aherdocum o ıspanaklar hazır metrodan mı orda görüyorum genelde ama dursun diye kimyasal koyuyolardır benim koca hiç bişeyini yemez bende sade yemeğini yerim böreği boğazımı deler sevmem oyüzden kendime kadar 1kilo yeterde artar buzluğada koyarım

gamze ve aslı bide fesliş gerçekten maskot ve topikin minişleri gibiler katılıyorum sana bu konuda

bide dalin sıvıyı bulamayan fıstıklar hep detarjan reyonlarını gezmeyin bebiş ürünlerinin oralara bakın orda bulursunuz yumuşatıcısı çok satılmadığı için deterjanların orda ama sıvısı bebek reyonlarında yada ben her gitiiğim markette rastlıyorum :26: bizde dalan roxy ve sıvı dalin aldık ilk başlarda sıvı ve çift durulama yaparız bende ençok havlularda kullanırım ekstra durulamayı

bugünde hamarat anneler sarmış burayı bizde herşeyimizi hazıra sardık bide aherdocum beni kociş kemeraltında biyere götürdü 7 8 dükkan hep bebiş ve nikah şekerleri kapı süsleri fiyatlar 1den 3e kadar bizde orda seçtik kapı süsleri 25 35 arası int de daha pahalıydı ve çok boş bunlar süslü ve güzel bizde isim için şu köpük harflerden beğendik tanesi 1tlydi .

zeynep cim maşallah minişin hepsini hayırlısıyla kullansın inşallah ananenizede maşallah hevesinide kırmamışsın ne güzel

bide birisi esramtrak ı sormuş bende merak ediyorum onu enson başka bir hastaneye taşımışlardı ilk minikimiz teşrif ettimi acaba telden giriyordu çünkü inşalllah geldiyse bile hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli çıkmayı bekliyolardır kuvözden

fesleğen yapmak istediğin şey çok güzel olacak.şimdiden elerine sağlık.inciyle dahada güzel olur.bende bebeğimin baz şeylerini kendim yapmak istedim ama bende göz problemi çıktı sağ gözüm bulanık görüyor.hamilelikten dolayıymış hormonlardan o yüzden ince iş yapamıyorum her şey hazıra kaldı.

zeynep herşeyiniz çok güzel annenin ananenin senin ellerine sağlık.oğlun sağlıkla huzurla büyüsün odasında .ben daha erkenmi diye düşünürken kıyafetleri yıkamaya senin maşallah herşeyin hazır.

CAnım dikkat et zamanla müzminleşmesin. Dr. la konuş istersen bağırsak yumuşatıcı bir ilaç versin sana rahatlarsın. Bana en başlarda Senekot isimli bir ilça vermişti. O faydalı olabilir. Ikınmaman lazım çünkü.

Uffffs benim de annem aynısı, kaynanam tam tersi sağoılsun. Bugün gittik karyolasıyla, dolabını aldık, yarın öbürsü gün eksiklerini almaya gidicez gelemese de parasını vercem diyor ki verir. Bunun dışında tedavi aşamasında da gözünü kırpmadan tedavi parasını ödedi ve borç olarak kabul etmedi asla. Allah razı olsun kadından, ama gelin görün ki annem tam tersi uffffffffff. Şu an zaten memleketteler. Aralık 15 gibi geliriz diyolar daha hiçbirşey yapmamış torununa. O tarihe gelecekseniz hiç gelmeyin direk hastaneye gelirsiniz diyom gülüyolar. Örgü falan bilmiyor annem ama dikişi çok iyidir. Babannem çok güzel örer, annem de diyo babannen 1 günde örer diye e diyom al ipte kadın örsün o zman Allah allah. Torun torun demesini biliyodunuz. Ablamla sinir küpü halindeyiz, onun da 2 oğlunda da doğru düzgün bişi yapmadılardı. Hiç mi hiç hevesleri yok yahu. Ablamla aynu istede oturuyoolar, ablam da diyor bi gelsinler cebren yaptırcam bi sürü şey diyor.

herkese iyi akşamlar kızlar

size yetişemiyorum okuyorum beğeniyorum.

herkes hazırlık telaşında.bende kıyafetleri yıkamaya başlasammı diye düşünüyodum en azında hastane çantalarını hazırlayayım diyodum .

istanbulda olan arkadaşlar havuzlu handan alışverşinizi yapabilirsiniz.biz k.k ile yaptığımız için 2-3 kere alışveriş merkezinden yaptık.doğal olarak pahalıydı ve kaliteli şeylerdi ama son alışverişi havuzlu handan yaptık nakit .ne isterseniz hepsini bullabilrsiniz.nakite %10 indirim yaptılar.k.k ile belirli miktardan sonra taksit yapıyolar.tabi k.k fiyatı farklı oluyor .ama içiniz rahat olsun hemen hemen tüm markalar ordada var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…