bebişe almaktan kendime daha gecelik falan alamadım.sadece bunu aldım pembesini
Eki Görüntüle 548348
siz kaçar tane gecelik ve pijama alacakısnız.
arkadaşlar meraba ben sitede daha yeniyim.ocakta kızm olcak allahn izniyle.ocak anneleri sizlerle tanışmak istrim.hepinize hayırlı dogumlar diliyorm
bende bunun mavisini aldım :) 1 tanede gecelik almıştım
1 er tane daha alim diorum 2 takım olcak yani yeter heralde almadım daha bende ama
hoşgeldin cnm,benimde oğluşum olcak Allah'ın izniyle,Amin hepimize hayırlı doğumlar inşallah..
hoşbulduk canım bebek için alışverişe başladınızmı.nerden yazıyosnz
arkadaşlar meraba ben sitede daha yeniyim.ocakta kızm olcak allahn izniyle.ocak anneleri sizlerle tanışmak istrim.hepinize hayırlı dogumlar diliyorm[/Q
Aramıza hoşgeldin
birde sayfada bebegin doğum tarihi gelişimi yazıyor ya onu nasıl yapıyorsunz
bebişe almaktan kendime daha gecelik falan alamadım.sadece bunu aldım pembesini
Eki Görüntüle 548348
siz kaçar tane gecelik ve pijama alacakısnız.
başladık cnm benim sadece bebek odası kaldı onuda inşallah bu ay hallediyoruz onun dışında bir eksiğimiz kalmadı şükür
çoğu arkadaşım odasınıda hazırladı resimleri filanda paylaşıyoruz burda sürekli,sen ne durumdasın?
neyi nerden yazıyoruz cnm:44:
biz alışverişe daha başlayamadık bu haftasonu bişeyler bakıcaz inşallah..beşiğne falan baktıkta daha karar veremedik.birazgeç kaldık sanırm..nerden yazıysunz yani nerelisinizdemek istedim bn adana
hemşeriyiz o zamanbende Adana
Neresinden hangi hastane doktor?
bende bunun mavisini aldım :) 1 tanede gecelik almıştım
1 er tane daha alim diorum 2 takım olcak yani yeter heralde almadım daha bende ama.
abboo pişti olmuşuz biiizzz, ben de pembişkosunu aldım
güle güle giyelim sağlıkla
ben bir bunu aldım, bi tane pierre cardinden aldım takım
bir de gecelik aldım
hemşeriyiz demek negüzel :) ben metro hastanesinde hakan tahir erdem diye bi doktor var ona başlamıştım.pek memnun kalmadım şimdi algomed diye bi özel hastane war yüreğir otogarının orda.orda özgür die bi doktor var orda muayene ediyor metroda doğum yaptırıyomuş.iki oldu ona gidiyorum çok memnun kaldım
arkadaşlar meraba ben sitede daha yeniyim.ocakta kızm olcak allahn izniyle.ocak anneleri sizlerle tanışmak istrim.hepinize hayırlı dogumlar diliyorm[/Q
Aramıza hoşgeldin
hoşbuldum tşkkrler
acaba aynı yerdenmi aldık ? ben havuzlu handan almıştım.bende 1 gecelik 2 pijama takımı alırım diyodum ama 2 şertane yapayım.
olsun canım nolcak kim bilir sen nerdesin ben nerdeyim :)kız anneleri pembe erkek anneleri mavi alıyor anlaşılan.işallah canım sağlıkla giyelim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?