2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Zeynepfaz aldıkların cok güzel.saglıcakla giydir bebegine inş
her ezanda aklıma geliyorsun şifa diliyorum Rabbimden senin için.

arkadaşlar meraba ben sitede daha yeniyim.ocakta kızm olcak allahn izniyle.ocak anneleri sizlerle tanışmak istrim.hepinize hayırlı dogumlar diliyorm

bebişe almaktan kendime daha gecelik falan alamadım.sadece bunu aldım pembesini

Eki Görüntüle 548348

siz kaçar tane gecelik ve pijama alacakısnız.

bende bunun mavisini aldım :) 1 tanede gecelik almıştım
1 er tane daha alim diorum 2 takım olcak yani yeter heralde almadım daha bende ama

arkadaşlar meraba ben sitede daha yeniyim.ocakta kızm olcak allahn izniyle.ocak anneleri sizlerle tanışmak istrim.hepinize hayırlı dogumlar diliyorm

hoşgeldin cnm,benimde oğluşum olcak Allah'ın izniyle,Amin hepimize hayırlı doğumlar inşallah..

hoşbulduk canım bebek için alışverişe başladınızmı.nerden yazıyosnz

başladık cnm benim sadece bebek odası kaldı onuda inşallah bu ay hallediyoruz onun dışında bir eksiğimiz kalmadı şükür
çoğu arkadaşım odasınıda hazırladı resimleri filanda paylaşıyoruz burda sürekli,sen ne durumdasın?
neyi nerden yazıyoruz cnm:44:

başladık cnm benim sadece bebek odası kaldı onuda inşallah bu ay hallediyoruz onun dışında bir eksiğimiz kalmadı şükür
çoğu arkadaşım odasınıda hazırladı resimleri filanda paylaşıyoruz burda sürekli,sen ne durumdasın?
neyi nerden yazıyoruz cnm:44:

bebişe almaktan kendime daha gecelik falan alamadım.sadece bunu aldım pembesini

Eki Görüntüle 548348

siz kaçar tane gecelik ve pijama alacakısnız.

abboo pişti olmuşuz biiizzz, ben de pembişkosunu aldım
güle güle giyelim sağlıkla

ben bir bunu aldım, bi tane pierre cardinden aldım takım
bir de gecelik aldım

Son düzenleme:

biz alışverişe daha başlayamadık bu haftasonu bişeyler bakıcaz inşallah..beşiğne falan baktıkta daha karar veremedik.birazgeç kaldık sanırm..nerden yazıysunz yani nerelisinizdemek istedim bn adana

biz alışverişe daha başlayamadık bu haftasonu bişeyler bakıcaz inşallah..beşiğne falan baktıkta daha karar veremedik.birazgeç kaldık sanırm..nerden yazıysunz yani nerelisinizdemek istedim bn adana

hemşeriyiz o zaman bende Adana
Neresinden hangi hastane doktor?

hemşeriyiz o zaman bende Adana
Neresinden hangi hastane doktor?

hemşeriyiz demek negüzel :) ben metro hastanesinde hakan tahir erdem diye bi doktor var ona başlamıştım.pek memnun kalmadım şimdi algomed diye bi özel hastane war yüreğir otogarının orda.orda özgür die bi doktor var orda muayene ediyor metroda doğum yaptırıyomuş.iki oldu ona gidiyorum çok memnun kaldım

bende bunun mavisini aldım :) 1 tanede gecelik almıştım
1 er tane daha alim diorum 2 takım olcak yani yeter heralde almadım daha bende ama.

abboo pişti olmuşuz biiizzz, ben de pembişkosunu aldım
güle güle giyelim sağlıkla

ben bir bunu aldım, bi tane pierre cardinden aldım takım
bir de gecelik aldım

acaba aynı yerdenmi aldık ? ben havuzlu handan almıştım.bende 1 gecelik 2 pijama takımı alırım diyodum ama 2 şertane yapayım.

olsun canım nolcak kim bilir sen nerdesin ben nerdeyim :)kız anneleri pembe erkek anneleri mavi alıyor anlaşılan.işallah canım sağlıkla giyelim .

çok ilginç yanlız değişik bi tesadüf oldu bu,bende Hakan Edem'e gidiyorum başından beri bir sıkıntıda yaşamadım açıkçası evet hızlı konuşuyor bazen anlamıyorum ne dediğini mırıldanıyor gibi çoğu zaman ama üsteliyorum tekrar tekrar soruyorum ,birazda rahat bir adam ama değişmeyi düşünmedim hiç baştan beri o takip ettiği için, sen neden memnun kalmadın cnm merak ettim?:26:

Ben Adana'dayım aynı yer olamaz cnm :) sanırım bütün gecelik pijama satan mağazalarda var bu model ,sonradan 1-2 yerde daha gördüm ben çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…