2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

cnmmm bayıldım harika olmuş kıyamam.. güle büyüt bebişini güzel odasında cnm

güzl bi tesadüf oldu bnce.şimdii ramazan bayramından bi gün önce rahatsızlandım arefe günü.aşırı baş agrısı ve ateş vardı gittim tahlil istedi .öğle sonuda izni başlıyomuş.benim sonuçlarda 12 buçuk gibi çıktı.12 gibi çıkmış gitmiş.yarım saat beklemedi haberi olduğu halde.hastanede doktor kalmadı tahlillerle ortada kala kaldık.ilaç serum falan yazmıştı neyseki onlarla iyi oldum.sonra bn soğudum.aslında iyi bi adam sakin bnde tavsiye üzerine gitmiştim zaten.dedigin gibi çok rahat bi adam bi soru soruyorm geçiştirior kısa kesiyor dogru düzgün anlamıyor.sürekli acelesi war gibi.bilmiorm ya ısınamadım işte.ama şidi gittiğim dktr süper bi adam acayip pozitif herşeyi rahat rahat soruyorm anlatıyor.bebegide çok güzel inceliyor.inş.böyle devam eder

evet aynen öyle sürekli acelesi var gibi bir durum var adamda:)
haklısın ama soğumakta ,ben kısa kesmesine izin vermiyorum hiç tekrar soruyorum kısa keserse sorduğum bişeyi, hatta sorcaklarımı yazıyorum defterime tek tek soruyorum,birazda evhamlıyım bana dioki geçen gün sen iyi senaryo yazarsın biraz rahat ol filan
ısınamadıysan içine sinmediyse iyi yapmışsın tabi cnm rahat hissetmen önemli inşallah şimdiki doktorundan memnun kalırsın.ben artık değişmem bu saatten sonra ters bir durum olmazsa (Allah korusun) herşeyin hayırlısı

çok hoşş :) ii günlerde uyusun bebiş inş. kızıma oda ararken bu odayı ben de görmüştüm

evet aynen öyle sürekli acelesi var gibi bir durum var adamda:)
haklısın ama soğumakta ,ben kısa kesmesine izin vermiyorum hiç tekrar soruyorum kısa keserse sorduğum bişeyi, hatta sorcaklarımı yazıyorum defterime tek tek soruyorum,birazda evhamlıyım bana dioki geçen gün sen iyi senaryo yazarsın biraz rahat ol filan
ısınamadıysan içine sinmediyse iyi yapmışsın tabi cnm rahat hissetmen önemli inşallah şimdiki doktorundan memnun kalırsın.ben artık değişmem bu saatten sonra ters bir durum olmazsa (Allah korusun) herşeyin hayırlısı

allah korusun cnm inşllah herşey yolunda gider bebeğmizi saglıkla kucağmıza alırız.bebek ne durumda kilosu boyu.bn cuma günü gittim 1buçuk kilo olmuş bnm kız çok sevndm:) ultrasonda görmk çok heycan verici olmaya başladı.seninde ilk bebekmi.kaç kilo aldın bn toplam 13 kilo aldım biraz fazla oldu nm sıkılıyor ama yapcak bişe yok iştahım çok acık.doğumdan snra verrim inşallah.bişey daha sorcam bebek için alışverişi nerden yaptın.nerelerde uygn güzel şeyler var.çok soru sordm galibaa :))

maşallah canım nazar değmesin sana bayıldım herşeyine annenin ve senin ellerinize sağlık canım

canım benim çok teşekkür ederim

maşallah cnm rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepsini inş.

inşallah canım cümlemizinkini

çok güzel olmuş ellerine sağlık anneninde seninde terziliğinin yanında hayal gücüde çok iyiymiş

evet iyidir annem bu konuda ben de fena sayılmam mesela resimde bulanık çıkmış yeşil fil işli ekru bir yelek var ona önce düğme aldık düğmelerin üzerinde fil motifi var ondan sonra etaminle o fili işledi kafadan iki de pon pon yaptı süper oldu...
anneler iyiki var

bence hazır alma canım kendi el emeğin sonuçta, evde de onu kullan..gayette güzel olmuş hem..

yok almam artık başta öyle düşünmüştüm şekerleri alırken eminönünde görmüştüm fiyatları da 25-35 tl falan ama ben kendim yapayım dedim, oyalanıyorum işte...

canım hepsi çok güzeller bayıldım,ellerinize sağlık..Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

canım çok teşekkür ederim

zeynep faz maş. herşeyi almışsın bi eksiğin kalmamış
annenin ve anneannenin de ellerine sağlık
tam destek veriyorlar sana ne güzel ohhh mis

anneanne lafı ortalığı karıştırmış bebişin anneannesi demek istedim ben, yani annem yaptı hepsini anne anneanne ikisi de aynı kişi
ama anneciğime nazarlar değmesin iki kişiye bedeldir zaten, evet bana çok destektir, özellikle hastalığımdan beri çok nazımı çekiyor her işime yetişiyor, ben onun bana olan hakkını nasıl öderim hiç bilmiyorum, iyiki var annem...
inşallah bebişlerimiz de ileride bizim için böyle söylerler...

ben de heyecan yapıyorum yaa hergün bakıyorum bunlara Allah iyi günlerde kullanmayı da nasip etsin...

annemle yaptık hepsini canım sadece süslü yorgan dediğim bi teyzemizden geldi onu da eski olduğu için bir daha söküp yeniden yaptı annem içine yeni yün koydu yıkadı tamir etti falan... kadın çocularına vermemiş kıyamamış heves etmiş Ankara dan yollamış ben de kabul ettim madem kıymet vermiş dedim ama eskiyi yamamak yeni yapmaktan zor gerçekten annem en çok onunla uğraştı...

kıyafetleri ben de daha yıkamadım nevresimleri yıkadık ütüledik ama hazır aldıklarım daha yıkanmadı onu da sona bıraktım hastane çantam falan da hazır değil zaten bana alınacaklar var çamaşır pijama öyle işte sırayla yapıyoruz benim doğum zamanı da belli olmadığı için hazır olmak da fayda var....

Ayy biz çok benziyoruz da ha :) günlerimizde yakın ben senden 1 gün önceyim :)
bendee 13 kilo aldımmm benimde ara ara canım sıkılıyor ama yerken umrumda olmuyor walla iştahım hiç kapanmadı benimde öyle bulantı filanda yaşamadım ben hiç
geçen hafta çarşamba gittim ben en son 1.600gr dı kuzucum ilk bebeğim canım
Bebişin alışverişine gelince bütün kıyafetlerini havluydu bornozdu hepsini Salih bebe'den aldım cnm tek seferde Küçük saat'in orda,git oraya tavsiye ederim pazarlıkta yap mutlaka biz bütün kıyafetlerini 350tl ye aldık ordan, arada tabi ben tulumdur patiktir e-bebek ten filanda aldım real'den bide küveti,termometresi,deterjanı,kendim için göğüs pedi göğüs kremi filan bunlarıda hep E-bebek'ten aldım. onun dışında bakım ürünlerinin hepsini ben internetten aldım cnm Eczanemizde.com | Eczane , Gzellik , Salk ve Kozmetik rnler burdan aldım şampuan,pişik kremi,bebe yağı,banyo köpüğü filan burda Sebamed ler %40 indirimli bana avantajlı geldi burdan aldım onlarıda.
sor cnm nolcak varsa sorcağın bişe fikir veririm fikrim varsa seve seve

canım çok güzel bir oda beyaz seçmen çok isabet olmuş odanın rengi hele hele halıya bayıldım güle güle kullanın

melonn canım hayırlı olsun kızın bende 4 dr baktırdım inanamadım hala her kontrolde cinsiyetini tekrar soruyorum artık doktorum kendiliğinden her seferinde söylüyor gerçi senin içinde benim içinde erkekde olsa bizim olduğu için değerli olacaktı oğullarımı 9 tane kıza değişmem güzel ALLAHIMın lütfu bize hediyesi kızlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hadi artık isim düşünün alışveriş maratonu başlasın ben neler aldım bir görsen buraya resim yüklemeyi hiç denemedim bir ara uğraşırım :44::44:
öptüm seni şeker cimmm

hay ben bu pijamanın da geceliğin dee... kıçıma göre bulamadım bi tane öff..

uyuz oldum,donla karşılıcam hastanede gelenleri :)

kızlar selamlar geçmişi biraz takip ettim odalar ciciler gördüm aramıza yeni katılanlar çalışanlar izin olayları çok konu konuşulmuş odalar hayırlı olsun sağlıla büyüsünler
alınan ciciler üzerlerinde eskisin işalllahh
bebek şekeri biz sipariş verdik 200 adet olunca yapmayı düşünmedim ama yapanlarınki ne kadar güzel olmuş ellerine sağlık kendin yapmak süper insan dağıtmaya kıyamaz valla
bende meb de çalışıyorum 32 haftalık izne çıktım ben evdeyim 1 haftası geçti bile zaman işte göz aç kapa bitti doğdu bebiş şu an 26 aralıka kadar izinliyim doğum büyük ihtimalle 22 aralık olucak 32 .hafta çalışabilir raporu alınca diyelim ortapediden 10 gün rapor aldın doğum sonrası 5 hafta eklenecekse o rdan 10 gün düşülüyor arkadaşımın başına geldi kendi şahsi fikrimi açıklıyorum çok iyi karar verilmeli kendi bebeğimizle ve maaşımızla izin yapalım derken ben izne ayrılmadığım için yeni öğretmen isteyemeyen okul ve öğrencilerin boş geçecek derslerini düşünüp o çocuklar yerine de kendi çocuğumuzu koyunca karar vermek kolay oluyor
herkeze iyi geceler

saol cnm haftasonu bakcaz artık.evt çok bnziorz ya bnde şaşırdım hemşeriyiz aynı iklimin insanıyız ondandr belki :)))

Sen hamsi diyorsun ya, çok hoşuma gidiyor bu tabir Valla benim de ikizim olsa ben de hamsi diye çağırırdım, çok sempatik.

Benim de ikiz gebe arkadaşım var, usg de görmüşler bunlar birbirine vuruyormuş. Doktor yer kavgası yağıyorlar demiş. Bir de annenin halini düşün canı acıyor tabii.

Sizin daha zor canım, ama bence ikiz de ayrı güzeldir. Sonrasını çok merak ediyorum bebişlerden fırsat bulursan bol bol yazarsın bize. Anlatırsın bakımını, sonrasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…