oğlumun odası geldi...
dönenceyikurdum müziğiyle ağladım kızlar...o kadar duygulanıyor ki insan...o müziğe bile ağlanıyorEki Görüntüle 548425 Eki Görüntüle 548443 Eki Görüntüle 548442 Eki Görüntüle 548439 Eki Görüntüle 548437 Eki Görüntüle 548433 Eki Görüntüle 548428 Eki Görüntüle 548427 Eki Görüntüle 548426 Eki Görüntüle 548424 Eki Görüntüle 548444
çok ilginç yanlız değişik bi tesadüf oldu bu,bende Hakan Edem'e gidiyorum başından beri bir sıkıntıda yaşamadım açıkçası evet hızlı konuşuyor bazen anlamıyorum ne dediğini mırıldanıyor gibi çoğu zaman ama üsteliyorum tekrar tekrar soruyorum ,birazda rahat bir adam ama değişmeyi düşünmedim hiç baştan beri o takip ettiği için, sen neden memnun kalmadın cnm merak ettim?:26:
oğlumun odası geldi...
dönenceyikurdum müziğiyle ağladım kızlar...o kadar duygulanıyor ki insan...o müziğe bile ağlanıyorEki Görüntüle 548425 Eki Görüntüle 548443 Eki Görüntüle 548442 Eki Görüntüle 548439 Eki Görüntüle 548437 Eki Görüntüle 548433 Eki Görüntüle 548428 Eki Görüntüle 548427 Eki Görüntüle 548426 Eki Görüntüle 548424 Eki Görüntüle 548444
güzl bi tesadüf oldu bnce.şimdii ramazan bayramından bi gün önce rahatsızlandım arefe günü.aşırı baş agrısı ve ateş vardı gittim tahlil istedi .öğle sonuda izni başlıyomuş.benim sonuçlarda 12 buçuk gibi çıktı.12 gibi çıkmış gitmiş.yarım saat beklemedi haberi olduğu halde.hastanede doktor kalmadı tahlillerle ortada kala kaldık.ilaç serum falan yazmıştı neyseki onlarla iyi oldum.sonra bn soğudum.aslında iyi bi adam sakin bnde tavsiye üzerine gitmiştim zaten.dedigin gibi çok rahat bi adam bi soru soruyorm geçiştirior kısa kesiyor dogru düzgün anlamıyor.sürekli acelesi war gibi.bilmiorm ya ısınamadım işte.ama şidi gittiğim dktr süper bi adam acayip pozitif herşeyi rahat rahat soruyorm anlatıyor.bebegide çok güzel inceliyor.inş.böyle devam eder
oğlumun odası geldi...
güzl bi tesadüf oldu bnce.şimdii ramazan bayramından bi gün önce rahatsızlandım arefe günü.aşırı baş agrısı ve ateş vardı gittim tahlil istedi .öğle sonuda izni başlıyomuş.benim sonuçlarda 12 buçuk gibi çıktı.12 gibi çıkmış gitmiş.yarım saat beklemedi haberi olduğu halde.hastanede doktor kalmadı tahlillerle ortada kala kaldık.ilaç serum falan yazmıştı neyseki onlarla iyi oldum.sonra bn soğudum.aslında iyi bi adam sakin bnde tavsiye üzerine gitmiştim zaten.dedigin gibi çok rahat bi adam bi soru soruyorm geçiştirior kısa kesiyor dogru düzgün anlamıyor.sürekli acelesi war gibi.bilmiorm ya ısınamadım işte.ama şidi gittiğim dktr süper bi adam acayip pozitif herşeyi rahat rahat soruyorm anlatıyor.bebegide çok güzel inceliyor.inş.böyle devam eder
evet aynen öyle sürekli acelesi var gibi bir durum var adamda:)
haklısın ama soğumakta ,ben kısa kesmesine izin vermiyorum hiç tekrar soruyorum kısa keserse sorduğum bişeyi, hatta sorcaklarımı yazıyorum defterime tek tek soruyorum,birazda evhamlıyım bana dioki geçen gün sen iyi senaryo yazarsın biraz rahat ol filan
ısınamadıysan içine sinmediyse iyi yapmışsın tabi cnm rahat hissetmen önemli inşallah şimdiki doktorundan memnun kalırsın.ben artık değişmem bu saatten sonra ters bir durum olmazsa (Allah korusun) herşeyin hayırlısı
maşallah canım nazar değmesin sanabayıldım herşeyine annenin ve senin ellerinize sağlık canım
maşallah cnmrabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepsini inş.
çok güzel olmuş ellerine sağlık anneninde seninde terziliğinin yanında hayal gücüde çok iyiymiş
bence hazır alma canım kendi el emeğin sonuçta, evde de onu kullan..gayette güzel olmuş hem..
canım hepsi çok güzeller bayıldım,ellerinize sağlık..Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
zeynep faz maş. herşeyi almışsın bi eksiğin kalmamış
annenin ve anneannenin de ellerine sağlık
tam destek veriyorlar sana ne güzel ohhh mis
Canım ben dün Kipa da gördüm. Hem deterjanı hem yumuşatıcısı vardı.
Bu tarafını düşünmemiştim hiç. Söylediğin iyi oldu canım..
Canımm hepsine bayıldımmm.. Çok ama çok güzel hepsi.. Ellerinize sağlık.. Yavrucuğun sağlıkla, güzel günlerde kullansın hepsini..
Ay ya heyecanlandım birden..
ay fıstıklar gelirim dedim baskın yedim komşulardan buarada havalardan bahsetmişsiniz burdada soğuk bugün ,dün kısa kollu giyip gezdik bugün uzun kollularla üşüyoruz
kız ne komiksiniz hepiniz başta aherdocum o ıspanaklar hazır metrodan mı orda görüyorum genelde ama dursun diye kimyasal koyuyolardır benim koca hiç bişeyini yemez bende sade yemeğini yerim böreği boğazımı delersevmem oyüzden kendime kadar 1kilo yeterde artar buzluğada koyarım
gamze ve aslı bide fesliş gerçekten maskot ve topikin minişleri gibiler katılıyorum sana bu konuda
bide dalin sıvıyı bulamayan fıstıklar hep detarjan reyonlarını gezmeyin bebiş ürünlerinin oralara bakın orda bulursunuz yumuşatıcısı çok satılmadığı için deterjanların orda ama sıvısı bebek reyonlarında yada ben her gitiiğim markette rastlıyorum :26: bizde dalan roxy ve sıvı dalin aldık ilk başlarda sıvı ve çift durulama yaparız bende ençok havlularda kullanırım ekstra durulamayı
bugünde hamarat anneler sarmış burayı bizde herşeyimizi hazıra sardık bide aherdocum beni kociş kemeraltında biyere götürdü 7 8 dükkan hep bebiş ve nikah şekerleri kapı süsleri fiyatlar 1den 3e kadar bizde orda seçtik kapı süsleri 25 35 arası int de daha pahalıydı ve çok boş bunlar süslü ve güzel bizde isim için şu köpük harflerden beğendik tanesi 1tlydi .
zeynep cim maşallah minişin hepsini hayırlısıyla kullansın inşallah ananenizede maşallah hevesinide kırmamışsın ne güzel
fesleğen yapmak istediğin şey çok güzel olacak.şimdiden elerine sağlık.inciyle dahada güzel olur.bende bebeğimin baz şeylerini kendim yapmak istedim ama bende göz problemi çıktı sağ gözüm bulanık görüyor.hamilelikten dolayıymış hormonlardan o yüzden ince iş yapamıyorum her şey hazıra kaldı.
zeynep herşeyiniz çok güzel annenin ananenin senin ellerine sağlık.oğlun sağlıkla huzurla büyüsün odasında .ben daha erkenmi diye düşünürken kıyafetleri yıkamaya senin maşallah herşeyin hazır.
CAnım dikkat et zamanla müzminleşmesin. Dr. la konuş istersen bağırsak yumuşatıcı bir ilaç versin sana rahatlarsın. Bana en başlarda Senekot isimli bir ilça vermişti. O faydalı olabilir. Ikınmaman lazım çünkü.
Uffffs benim de annem aynısı, kaynanam tam tersi sağoılsun. Bugün gittik karyolasıyla, dolabını aldık, yarın öbürsü gün eksiklerini almaya gidicez gelemese de parasını vercem diyor ki verir. Bunun dışında tedavi aşamasında da gözünü kırpmadan tedavi parasını ödedi ve borç olarak kabul etmedi asla. Allah razı olsun kadından, ama gelin görün ki annem tam tersi uffffffffff. Şu an zaten memleketteler. Aralık 15 gibi geliriz diyolar daha hiçbirşey yapmamış torununa. O tarihe gelecekseniz hiç gelmeyin direk hastaneye gelirsiniz diyom gülüyolar. Örgü falan bilmiyor annem ama dikişi çok iyidir. Babannem çok güzel örer, annem de diyo babannen 1 günde örer diye e diyom al ipte kadın örsün o zman Allah allah. Torun torun demesini biliyodunuz. Ablamla sinir küpü halindeyiz, onun da 2 oğlunda da doğru düzgün bişi yapmadılardı. Hiç mi hiç hevesleri yok yahu. Ablamla aynu istede oturuyoolar, ablam da diyor bi gelsinler cebren yaptırcam bi sürü şey diyor.
Ben de c.tesi gidicem havuzlu han a. Eksikleri tamamlamak için. ama canım siz 1350 Tl lik alışverilş yapıp hiç pazrlık etmediniz mi yaww ( hoş ben de hiç beceremem ondan eltimi ya da kaynanamı alacam yanıma hehehe ) Totale bakınca 150 TL. çok az gibi geldi bana. Ama almışsın ohhhhhh güzel günlerde kullanın inşallah...
zeynepfaz cım hepsi çok güzelelr Allah sağlıklı günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallah.
İstanbul da da 2 gündür fena yağmur vardı ama bu gün güneşli fakat fena rüzgarlı bir hava vardı.
Ben de yağmurun yağmayışını fırsat bilerek karyola ve gardolap almaya gittim. İkisi de yeniden revize edileceği için resimlerini çekemedim ayın 26 sında gelecek o zman koyarım resimlerini. Ayy sabırsızlıkla bekliyorum o günü. Evlilik yıldönümümüzde hediye olarak oğlumuzun cicileri gelecek.
teşekkür ederim canım benim
bence de 1350 tl lik alış veriş için 150 tl indirim az olmuş kız
bebişe almaktan kendime daha gecelik falan alamadım.sadece bunu aldım pembesini
Eki Görüntüle 548348
siz kaçar tane gecelik ve pijama alacakısnız.
ben iki tane pijama takımı alacağım ama evden bir tane de gecelik koyarım her ihtimale karşı hangisi ile rahat ederiz belli olmaz ama iki yeterli hele bir gece kalacaksan kesin yeter..
Zeynepfaz aldıkların cok güzel.saglıcakla giydir bebegine inş
her ezanda aklıma geliyorsun şifa diliyorum Rabbimden senin için.
sağol canım dualarınızı hissediyorum Allah hepinizden razı olsun işte ben de böyle şeylerle uğraşıp moral buluyorum bebişim gelince de onunla uğraşırım geçer gider Allahın izniyle
Annem diyor ki senin oğlun çok şımarık olacak belli, sen kucağından indirmeyeceksin bu çocuğu hastasın diye o da şımaracak diyor, ay şımarsın yerim ben onu kuzum zaten anne sütü içemeyecek bu yolda benimle hırpalanıp duruyor ben nasıl kıyarım ona şımartacağım tabii
canım ben araştırdığımda böyle olduğunu söylediler.hatta doktorumda biliyormuş o da onayladı.ama yinede dediğin gibi ilçedekiler daha ii bilir.keşke öyle bi şansımız olsa
canım benim 3 aylık heyet raporum var 8 ocak a kadar ama 32. hafta doğum izni başlayacak yani 26 kasım falan herhalde tam hesaplamadım zira heyet raporu çalışamaz diyor kadın doğum nasıl 37. haftaya kadar çalışır diyebilir ki mecbur başlayacak ama çok büyük hak kaybı oluyor ben doğumdan sonra sadece 2 ay izinli olacağım ki doğum aralıkta falan olursa 2 hafta da öyle gider kalır 1.5 ay sistem kötü yani
32. haftadan sonra rapor almak olmuyor yani direk doğum izninden düşülüyor
ben sgk yı arayıp konuşmayı düşünüyorum farklı bir şey duyarsam söylerim
bu arada doğum izni 6 aya uzatılacaktı hani yalan oldu valla...
allah korusun cnm inşllah herşey yolunda gider bebeğmizi saglıkla kucağmıza alırız.bebek ne durumda kilosu boyu.bn cuma günü gittim 1buçuk kilo olmuş bnm kız çok sevndm:) ultrasonda görmk çok heycan verici olmaya başladı.seninde ilk bebekmi.kaç kilo aldın bn toplam 13 kilo aldım biraz fazla oldu nm sıkılıyor ama yapcak bişe yok iştahım çok acık.doğumdan snra verrim inşallah.bişey daha sorcam bebek için alışverişi nerden yaptın.nerelerde uygn güzel şeyler var.çok soru sordm galibaa :))
oğlumun odası geldi...
hay ben bu pijamanın da geceliğin dee... kıçıma göre bulamadım bi tane öff..
uyuz oldum,donla karşılıcam hastanede gelenleri :)
hay ben bu pijamanın da geceliğin dee... kıçıma göre bulamadım bi tane öff..
uyuz oldum,donla karşılıcam hastanede gelenleri :)
:) bulamadın mı bebiş yokmuydu C&A da?
olmadı diktircen mecbur olurmu ki acep:26:
Ayy biz çok benziyoruz da ha :) günlerimizde yakın ben senden 1 gün önceyim :)
bendee 13 kilo aldımmmbenimde ara ara canım sıkılıyor ama yerken umrumda olmuyor walla iştahım hiç kapanmadı benimde öyle bulantı filanda yaşamadım ben hiç
geçen hafta çarşamba gittim ben en son 1.600gr dı kuzucumilk bebeğim canım
Bebişin alışverişine gelince bütün kıyafetlerini havluydu bornozdu hepsini Salih bebe'den aldım cnm tek seferde Küçük saat'in orda,git oraya tavsiye ederim pazarlıkta yap mutlaka biz bütün kıyafetlerini 350tl ye aldık ordan, arada tabi ben tulumdur patiktir e-bebek ten filanda aldım real'den bide küveti,termometresi,deterjanı,kendim için göğüs pedi göğüs kremi filan bunlarıda hep E-bebek'ten aldım. onun dışında bakım ürünlerinin hepsini ben internetten aldım cnm Eczanemizde.com | Eczane , Gzellik , Salk ve Kozmetik rnler burdan aldım şampuan,pişik kremi,bebe yağı,banyo köpüğü filan burda Sebamed ler %40 indirimli bana avantajlı geldi burdan aldım onlarıda.
sor cnm nolcak varsa sorcağın bişe fikir veririm fikrim varsa seve seve
ay siz yine iiisiniz ya benim iki hamsi neler yapıyor acaba
çok hareketliler ama sanki eşimi sevmiyorlar eşime gösterince kıpraşmıyorlar inadına
dün akşam tesadüfen denk geldi
karnım nasıl dalgalanıyor iniyor kalkıyor
kol bacak gibi tümsek oluyor karnım
eşim ilk defa böyle gördü
anaaaa nerdeyse dışarı çıkacaklar diyor
dedim onlar hep böyleler ama sana denk gelmiyordu bak ilk kez gördün işte diyorum
demekki seniki de dönmüş ya da aşağıda yan yatıyordur
hele bir belirti olmasın da bunlara takma
ama yine de yorma sen kendini
ben sizin 33-34 haftanız gibiyim şuan
çünkü 2 bebek ağırlığı 2 kilodan fazla
o yüzden yürürken de 15 dakika yetiyor nefes nefese kalıyorum
kendimi zorlamıyorum sen de zorlama
slm canim benimde öyle cokkk asagida acaba asagiyami indi canim benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?