2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Canım biberonlarla ilgili suda yıkayıp, sonra da strelize etmeyi düşünüyorum, Tefalın çok güzel stralizatörü çıkmış. Eşimle baktık, içi falan da çok geniş. Tabaklarını, kaşıklarını, biberonlarını emziklerini 3 dakikada mis gibi yapıyor. Ondan alıcam

Canım anneninde, seninde ellerine kollarına sağlık. Emeklerine sağlık. Mis gibi ne güzel herşeyiniz bitmiş. Rabbim güzel günlerde giydirsin, yatırsın, uyutsun inşallah.

Çokkk beğendim..

canim ne güzelde hazirlamissin ceyiz gibi masallahhgüle güle saglikla giysin sagsaglim insallahh cokkk beyendim hepsini cokk saglikla giysin kuzun annesi..

canım fiyat bakındın mı hiç ne kadarmış,hepsiburada'da 54tl+kdv iyi gibi fiyat ne dersin?

slm canim nasilsin..sagolasin allah razi olsun canim cok sagol allahim hayirlisi insallahhh..evet bende hala dile getiremiyom insan inanamiyor basimada öyle olay gelince pek inanamiyorsun canim..evet canim kizda bizim oglanda allahim hayirlisini versin..bende canim bende degismemm ama allahimizin lütfu hediyesi olacak insallahh allahim insalalhh bize onuda tatdirmayi nasip eder hayirli saglikli evlat verir imanli insallahhh..sen isim düsündünmü canim ben ne koycam yaaa..insan karra veremez galiba.bende bilemiyorum canim yaa denedim olmadi yükleyemiyorum yoksa cokktan yüklerdim resimler..bende seni canim benim..

slm canim nasilsin..sagolasin allah razi olsun canim cok sagol allahim hayirlisi insallahhh..evet bende hala dile getiremiyom insan inanamiyor basimada öyle olay gelince pek inanamiyorsun canim..evet canim kizda bizim oglanda allahim hayirlisini versin..bende canim bende degismemm ama allahimizin lütfu hediyesi olacak insallahh allahim insalalhh bize onuda tatdirmayi nasip eder hayirli saglikli evlat verir imanli insallahhh..sen isim düsündünmü canim ben ne koycam yaaa..insan karra veremez galiba.bende bilemiyorum canim yaa denedim olmadi yükleyemiyorum yoksa cokktan yüklerdim resimler..bende seni canim benim..teyzesi renklide gördük bir dudaklar var görcen cokk belirgindi cok net gördük hatta öyle resimde verdi yerim ben onun ballll dudaklarini teyzesi ya..

slm canim nasilsin..sagolasin allah razi olsun canim cok sagol allahim hayirlisi insallahhh..evet bende hala dile getiremiyom insan inanamiyor basimada öyle olay gelince pek inanamiyorsun canim..evet canim kizda bizim oglanda allahim hayirlisini versin..bende canim bende degismemm ama allahimizin lütfu hediyesi olacak insallahh allahim insalalhh bize onuda tatdirmayi nasip eder hayirli saglikli evlat verir imanli insallahhh..sen isim düsündünmü canim ben ne koycam yaaa..insan karra veremez galiba.bende bilemiyorum canim yaa denedim olmadi yükleyemiyorum yoksa cokktan yüklerdim resimler..bende seni canim benim..teyzesi renklide gördük bir dudaklar var görcen cokk belirgindi cok net gördük hatta öyle resimde verdi yerim ben onun ballll dudaklarini teyzesi ya....

Ben de havuzlu Han dan aldım canım. Çok ekonomik oluyor. Ben de nakit aldım ve bayağı indirim yaptılar. Gebeliğimin ilk başında mohtercare de 100 TL ye 5 parça almıştım. Şimdi o kadar çok şey satın aldım ve içlerinde uyku tulumu, 2 tane battaniye falan da dahil, 150 TL verdim Gerçekten çok iyi oldu ama.

valla canim seninkinede bayildimmmm yaa cokk güzeller bebk odasi olunca insanin ici gidiyor yaaaa.allahim saglikla sihatle yatirsin güle güle saglikla yatsinne güzelde hazirlamizsin canim yaa ellerine saglik cokk güzeller bayildimgüle güle yatsin insallahh kuzun annesi..

sağ olun kızlar annemle kemoterapiden sonra bunlarla uğraştık örgüleri önceden yapmıştı sadece gerisini bu sefer yaptık
anneanne terzi olunca döktürüyor böyle ben ona pek çekmemişim malesef

zeynepfaz hepsi cooookguzel nede guzel cekmissin bakmaya doyamadim park yatak bende ondan alacagim insallah evde de gayet guzel gorunuyor :) annenin ve senin ellerine saglik masallah size

tesekkurlet canim bende pozitif olmaya calisiyorum onlarla konusuyorum uslu durun diye Allah hepimize az cok zamanli bi dogum nasip etsin hastanede sikiliyorsundur alisverisle ugrasman guzel bisey oglusuna da opucukler

Cook güzel olmussss... Allah nazardan korusun, saglikla huzurla büyüt bebisiniiii...

slm canim benim cokkkk sagolasin..bakiyorumda unutmamissin coraplarimi canim benimseni.insallahh.

arkadaşlar meraba ben sitede daha yeniyim.ocakta kızm olcak allahn izniyle.ocak anneleri sizlerle tanışmak istrim.hepinize hayırlı dogumlar diliyorm

slm canim benim hosgeldin aramiza hayirli ugurlu olsun bebisin saglikla sihatle alirsin insallahh kucagina..banada doktor kiz dedi bakalim hayirlisi canim ikimizinde 10 ocak seninde kizmis kizin hayirli olsun annesi senin nasil gidiyor hersey yolundami..

Canım bayıldım. Çok güzel. Rabbim güzel günlerde yatırsın inşallah. Ben bakarken eşimde gördü. O da çok beğendi. Çok güzel olmuş dedi Bir de klasik erkek, soruyor fiyatı ve markasını. Tekrar hayırlı olsun canımmmm

Canım bu site güvenli mi? Yani fiyatlar inanılmaz uygun. Lierac kremi en son ezcaneden 15 gün önce 75 aldım. Burda 35 TL diyor. Şok oldum. Nasıl bu kadar fiyat farkı oluyor?

Olmadı burdan yapayım alışverişimi ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…