kızlar ben hacı şakirin rendelenmiş sabununu kullanıyorum yani granül saf beyaz sabun en iyisi doktor olan arkadaşım da söyledi
sıvı deterjan deterjan sonuç olarak kimyasal zaten yumuşatıcı hiç kullanmayın gereksiz
sabunla yıkadım ben az koyuyorsun zaten hiç kalıntı kalmadı makinede yada yıkadıklarımda falan ama siz bilirsiniz bebeklerimiz kimyasallarla ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi mesela ben biberonlarını amway le falan yıkamayı düşünüyorum normal bulaşık deterjanı kullanmam
kızlar sonunda fotoğrafları çektim ve size sunuyorum umarım becerebilirim
bu gördüğünüz tamamen el emeği bulutu tülle ve elyafla annem yaptı isimi falan ben kurdele ile yazdım yağmur damlalarını falan hep ben yaptım nasıl?
Eki Görüntüle 548248 Eki Görüntüle 548249
bu oğluşun banyo malzemeleri sepeti gördüğünüz banyo havlularını anneannemiz dikti
Eki Görüntüle 548253
Eki Görüntüle 548256 Eki Görüntüle 548257 Eki Görüntüle 548259 Eki Görüntüle 548260
bunlar yine anneannemizin diktiği nevresim takımları, yastığımız ve yatağımız
Eki Görüntüle 548264 Eki Görüntüle 548263 Eki Görüntüle 548261 Eki Görüntüle 548262
Eki Görüntüle 548274
arabamız
Eki Görüntüle 548268
süslü yorganımız ve anneannenin diktiği fon perde
Eki Görüntüle 548271 Eki Görüntüle 548270
bebek şekerimiz ve sepeti bunları ben yaptım tek tek el ceğizlerimle
Eki Görüntüle 548273 Eki Görüntüle 548272
anneannemizin ördüğü ciciler ve hastane çıkışlarımıııız....
Eki Görüntüle 548283 Eki Görüntüle 548275 Eki Görüntüle 548276 Eki Görüntüle 548277 Eki Görüntüle 548278 Eki Görüntüle 548279 Eki Görüntüle 548280 Eki Görüntüle 548281 Eki Görüntüle 548282
işte böyle kızlar bir kaç eksik gedik dışında genel anlamda her şey hazır odayı tam olarak düzenlediğimizde son kez fotoğraf çeker yüklerim...
ben de defter ve bir kaç süsleme işi daha yapacağım böyle böyle oyalanıyorum işte az da kaldı hee
kızlar sonunda fotoğrafları çektim ve size sunuyorum umarım becerebilirim
bu gördüğünüz tamamen el emeği bulutu tülle ve elyafla annem yaptı isimi falan ben kurdele ile yazdım yağmur damlalarını falan hep ben yaptım nasıl?
Eki Görüntüle 548248 Eki Görüntüle 548249
bu oğluşun banyo malzemeleri sepeti gördüğünüz banyo havlularını anneannemiz dikti
Eki Görüntüle 548253
Eki Görüntüle 548256 Eki Görüntüle 548257 Eki Görüntüle 548259 Eki Görüntüle 548260
bunlar yine anneannemizin diktiği nevresim takımları, yastığımız ve yatağımız
Eki Görüntüle 548264 Eki Görüntüle 548263 Eki Görüntüle 548261 Eki Görüntüle 548262
Eki Görüntüle 548274
arabamız
Eki Görüntüle 548268
süslü yorganımız ve anneannenin diktiği fon perde
Eki Görüntüle 548271 Eki Görüntüle 548270
bebek şekerimiz ve sepeti bunları ben yaptım tek tek el ceğizlerimle
Eki Görüntüle 548273 Eki Görüntüle 548272
anneannemizin ördüğü ciciler ve hastane çıkışlarımıııız....
Eki Görüntüle 548283 Eki Görüntüle 548275 Eki Görüntüle 548276 Eki Görüntüle 548277 Eki Görüntüle 548278 Eki Görüntüle 548279 Eki Görüntüle 548280 Eki Görüntüle 548281 Eki Görüntüle 548282
işte böyle kızlar bir kaç eksik gedik dışında genel anlamda her şey hazır odayı tam olarak düzenlediğimizde son kez fotoğraf çeker yüklerim...
ben de defter ve bir kaç süsleme işi daha yapacağım böyle böyle oyalanıyorum işte az da kaldı hee
Anlamadım ki tatlım, bence aşağıya inmiş olabilir. Birazcık uyudum dinlendim. Şimdi yine yukarıda sıpa
Canım biberonlarla ilgili suda yıkayıp, sonra da strelize etmeyi düşünüyorum, Tefalın çok güzel stralizatörü çıkmış. Eşimle baktık, içi falan da çok geniş. Tabaklarını, kaşıklarını, biberonlarını emziklerini 3 dakikada mis gibi yapıyor. Ondan alıcam
Eki Görüntüle 548589
melonn canım hayırlı olsun kızın bende 4 dr baktırdım inanamadım hala her kontrolde cinsiyetini tekrar soruyorum artık doktorum kendiliğinden her seferinde söylüyor gerçi senin içinde benim içinde erkekde olsa bizim olduğu için değerli olacaktı oğullarımı 9 tane kıza değişmem güzel ALLAHIMın lütfu bize hediyesi kızlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hadi artık isim düşünün alışveriş maratonu başlasın ben neler aldım bir görsen buraya resim yüklemeyi hiç denemedim bir ara uğraşırım :44::44:
öptüm seni şeker cimmm
bebişe almaktan kendime daha gecelik falan alamadım.sadece bunu aldım pembesini
Eki Görüntüle 548348
siz kaçar tane gecelik ve pijama alacakısnız.
melonn canım hayırlı olsun kızın bende 4 dr baktırdım inanamadım hala her kontrolde cinsiyetini tekrar soruyorum artık doktorum kendiliğinden her seferinde söylüyor gerçi senin içinde benim içinde erkekde olsa bizim olduğu için değerli olacaktı oğullarımı 9 tane kıza değişmem güzel ALLAHIMın lütfu bize hediyesi kızlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hadi artık isim düşünün alışveriş maratonu başlasın ben neler aldım bir görsen buraya resim yüklemeyi hiç denemedim bir ara uğraşırım :44::44:
öptüm seni şeker cimmm
öptüm seni şeker cimmm
herkese iyi akşamlar kızlar
size yetişemiyorum okuyorum beğeniyorum.
herkes hazırlık telaşında.bende kıyafetleri yıkamaya başlasammı diye düşünüyodum en azında hastane çantalarını hazırlayayım diyodum .
istanbulda olan arkadaşlar havuzlu handan alışverşinizi yapabilirsiniz.biz k.k ile yaptığımız için 2-3 kere alışveriş merkezinden yaptık.doğal olarak pahalıydı ve kaliteli şeylerdi ama son alışverişi havuzlu handan yaptık nakit .ne isterseniz hepsini bullabilrsiniz.nakite %10 indirim yaptılar.k.k ile belirli miktardan sonra taksit yapıyolar.tabi k.k fiyatı farklı oluyor .ama içiniz rahat olsun hemen hemen tüm markalar ordada var .
arkadaşlar meraba ben sitede daha yeniyim.ocakta kızm olcak allahn izniyle.ocak anneleri sizlerle tanışmak istrim.hepinize hayırlı dogumlar diliyorm
oğlumun odası geldi...
dönenceyikurdum müziğiyle ağladım kızlar...o kadar duygulanıyor ki insan...o müziğe bile ağlanıyorEki Görüntüle 548425 Eki Görüntüle 548443 Eki Görüntüle 548442 Eki Görüntüle 548439 Eki Görüntüle 548437 Eki Görüntüle 548433 Eki Görüntüle 548428 Eki Görüntüle 548427 Eki Görüntüle 548426 Eki Görüntüle 548424 Eki Görüntüle 548444
sağ olun kızlar annemle kemoterapiden sonra bunlarla uğraştık örgüleri önceden yapmıştı sadece gerisini bu sefer yaptık
anneanne terzi olunca döktürüyor böyleben ona pek çekmemişim malesef
sen bekliceklerine inan cnm bu çok önemli.biz 20 günür hastanedeyiz oğlumla.geldiğimizde her an doğabilir dedi doktorlar ama ben hiç inanmadım o beklicek dedim.çok şükür bekliyoruz...
moralini yüksek tut.pozitif ol.emin ol onlar sen nasıl hissedersen öyle hissediyo.Allah en hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin bıdıkları.
oğlumun odası geldi...
dönenceyikurdum müziğiyle ağladım kızlar...o kadar duygulanıyor ki insan...o müziğe bile ağlanıyorEki Görüntüle 548425 Eki Görüntüle 548443 Eki Görüntüle 548442 Eki Görüntüle 548439 Eki Görüntüle 548437 Eki Görüntüle 548433 Eki Görüntüle 548428 Eki Görüntüle 548427 Eki Görüntüle 548426 Eki Görüntüle 548424 Eki Görüntüle 548444
slm canim benim cokkkk sagolasin..bakiyorumda unutmamissin coraplarimi canim benimMerhaba güzel hamişler bugün nasılsınız bakalım? hepinize hayırlı bir gün diliyorum...
Asliirfan canım arabanız çok şık canım güle güle kullan..bizde buna benzer bir model aldık canım..Allah iyi günlerde bebeklerimizi gezdirmek nasip eder..
Milsacım bebek şekerlerin gerçekten çok güzel olmuşşş...bayıldım ya harika..ellerine kollarına sağlık..
Melonee hadi gözün aydın maşallah..aldığın Hello Kıtty çorapları giydirirsin artık kızına hayırlısıyla inş..
tzeyno canım geçmiş olsun..önemli olan senin bebeğinin sağlığı..hazırlıklar bir şekilde tamamlanır canım..aldıklarınızı güle güle kullanın..
chekirdekk çok tatlısın ya.maşallah hamilelik ne kadar yakışmış..tüh tüh tüh nazar değmesin..
Btlkubra oh canım evin misler gibi olmuş..iyi günlerde kirlet canım..bebişin halısını ve paspasını da güle güle kullan..
mandişcim ben haci şakir granül sabun aldım memnun kaldım..sıvı deterjan düşünüyorsan omo sıvı baby de var haberin olsun..
arkadaşlar meraba ben sitede daha yeniyim.ocakta kızm olcak allahn izniyle.ocak anneleri sizlerle tanışmak istrim.hepinize hayırlı dogumlar diliyorm
cnm koyver gitsinhay ben bu pijamanın da geceliğin dee... kıçıma göre bulamadım bi tane öff..
uyuz oldum,donla karşılıcam hastanede gelenleri :)
oğlumun odası geldi...
Ayy biz çok benziyoruz da ha :) günlerimizde yakın ben senden 1 gün önceyim :)
bendee 13 kilo aldımmmbenimde ara ara canım sıkılıyor ama yerken umrumda olmuyor walla iştahım hiç kapanmadı benimde öyle bulantı filanda yaşamadım ben hiç
geçen hafta çarşamba gittim ben en son 1.600gr dı kuzucumilk bebeğim canım
Bebişin alışverişine gelince bütün kıyafetlerini havluydu bornozdu hepsini Salih bebe'den aldım cnm tek seferde Küçük saat'in orda,git oraya tavsiye ederim pazarlıkta yap mutlaka biz bütün kıyafetlerini 350tl ye aldık ordan, arada tabi ben tulumdur patiktir e-bebek ten filanda aldım real'den bide küveti,termometresi,deterjanı,kendim için göğüs pedi göğüs kremi filan bunlarıda hep E-bebek'ten aldım. onun dışında bakım ürünlerinin hepsini ben internetten aldım cnm Eczanemizde.com | Eczane , Gzellik , Salk ve Kozmetik rnler burdan aldım şampuan,pişik kremi,bebe yağı,banyo köpüğü filan burda Sebamed ler %40 indirimli bana avantajlı geldi burdan aldım onlarıda.
sor cnm nolcak varsa sorcağın bişe fikir veririm fikrim varsa seve seve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?