2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canım fiyat bakındın mı hiç ne kadarmış,hepsiburada'da 54tl+kdv iyi gibi fiyat ne dersin?

Canım zaten başka yerden sakın alma eğer almayı düşünürsen. Biz de ordan alıcaz. Mağazalarda hep 144 TL falan. Hepsiburadaya özel fiyatmış o bir süreliğine. Ellerindeki ürün bitince mağaza fiyatına satılacakmış. Yorumlarda çok iyi. Ben düşünüyorum almayı.

Güvenli cnm merak etme bende almadan danıştım burda tontirik ben biliyorum alıyorum burdAn diyince verdim siparişi bayada bişe aldım. 1 hafta dolmadanda geldi kargom memnun kaldım yani

Biraz baktımda hakkaten çok uygun diğer yerlere göre fiyatı saol cnm bende alcam muhtemelen iyi oldu paylaştığın

canım ya çok güzel olmuş odanız. Bizimkiyle aynı oda takımı :) belis doğa modeli.
sadece bizim kulpları kelebekli biraz kız modeli yani. duvar kağıdını pembişli yaptık oldu kız odası. beyaz zaten herkese uyumlu.
daha halısı falan olmadığı için koyamadım fotolarını zaten geçen hafta geldi ama hala daha silip yerleştiremedim. çalışınca hepsi hafta sonuna kalıyor. seninkini görünce bi heves geldi bakalım ben de güzelce yerleştireyim eşyalarını.

güzel sağlıklı günlerde kullansın inşallah maşallah ne güzel oluyor düzülünce hayat geliyor sanki

ula ben karadenizliyimya ,o açıdan hamsiler zaten

bi de 4.aydan beri hareketliler ,içerde hamsi gibi zıplaşıyorlar
evet bence de yer kavgası
zaten oğlanın ayaklar kızın kafada
muhtemelen oğlan kızı tekmeleyip duruyor
garibim de kaçayım derken karnımda deprem oluyor
benim canım acımıyor şuan için ,tam tersi onlar vurdukça hoşuma gidiyor benim
valla çocuk işi biraz şans işi
tek olup ikize taş çıkartan huysuz bebekler de oluyor
ikiz olup teke göre daha rahat olan da
ama tabi ne kadar olsa da aynı işleri 2 kere yapacağım için daha zor orası kesin...
ALLAH hepimize dayanma gücü versin ,sabır versin ..

çok güzelmiş güle güle kullan
ben de oda yapsam beyaz yapardım
beyaz herşeye uygun çünkü ,şimdi de kullanırsın ilerde de
ben de bi tane beyaz gardrop alacağım inş.

herkese günaydın
yine sabahın köründe ayaktayım
diyetin gözü kör olsun
saat 7 ile 8 arası kahvaltı saatim ,bu saatte bişey yiyesim gelmiyorki ,zorla yiyorum işte

Son düzenleyen: Moderatör:

eeee koy face e resmini görelim bacım yeni halini o incecik çırpı kadar kız ne kdr kilo almış olabilir ki die düşünüo insan tabi tabi arama sen kaynananı gel deme sonra da kabul etmedim mi olsun cnm önceen bende erkenden yardıma gidiodum şimdi misafir gibi gidiom oturuom kalkıom geliom... şiştim artık yürüyemiom da yapcak bişi yok napalım

canım duvar kağıdı yapılcak, cibinliğinin başlığını yaptırdı babam mobilyadan o gelcek, cibinlik dikilcek, onları bi halledim resmini çekip koycam tatlım kızımın odası bembeyaz oldu az renklendirim teyzesi

kizlar cicileriniz cok guzel gule gule giymek nasip olsun.
zeynep cift isme karar verdiniz demek cok guzel bir secim ozlelikle mirza benim favorim :)

oda resimleri yukleyen kimdi simdi hatirlamiyorum ama cok harika:)
guzel gunlerde uyusunda buyusun:)

bende bugun gittim randevu almaya dogum sonrasi bakim icin.
2 haftalik yaptirdim sabah 9 dan aksam 18 e kadar
cumartesi de 4 e kadar kizimada bakicak bebisede evede banada.
toplam 1400tl civari ama cok rahat bir lohusalik gecirecegimi dusunuyorum
kizimdaki gibi zorlanmayacagim :)

simdi tek sorun gelecek ayin 12sindeki sinavim onuda gecersem kafam rahat olucak
ders calismam lazim bu totoylada cok zor ya

Son düzenleme:
Kızlar bebişlerin odası kıyafetleri,her şeyleri çok güzel olmuş.Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah...
Dodehimini benim bebişlerin odası da aynıymış seninkiyle.Kısmet olursa bizimki de yarın kurulacak inşallah...

Ey Rabbim! Bizlere seni hatırlatan haller, seni anlatan diller, sevginle dolup taşan aydınlık kalpler nasip eyle.. Yuvasız kuşa bile dal verip yuva kurduran Rabbim… Hakkımızda en hayırlısı neyse bizlere de onu nasip eyle… Amin. Allahım! Bizleri, imtihandan imtihana yorma Rabbim.. Değmeyende oyalama kalplerimizi.. Gedaya gedalık yaraşır.. Sultan’a sultanlık!.. Subhansın ya Rab!.. El-Aman diliyoruz senden.. Koru bizi Sensizlik cehenneminden!.. Ey Rabbimiz! Günlerimizi geleceğimize hazırla ve hayatımızı bereketli ve mağfur kıl! Yüce Allah’ım! Kalp sarayımızın sahibi Sensin. Öyle bir yâr nasip eyle ki bu saraya, sürekli Sana secde etsin.. ALLAH’IM! Ruhumu Daraltma, Kalbimi Karartma, Darda koyup Aratma, Hak yolundan Saptırma, Beni SENDEN Başkasına YALVARTMA.. amin..

Dualarımızın kabul olması dileğiyle...
Allah ım her şeyden önce sağlık versin inşallah...

ayyyyy bayıldım çok güzel olmuş canım benim allahım sağlıkla sıhhatle oğluşunu kucağına almayı nasip etsin (tabi hepimize) ve güzel günlerde kullanın bu aldıklarını katalogta çok sade duruodu bu model ama oda süslenince şahane olmuş, kuzenimin de oğlu olcak allah nasip ederse o da böle beyaz oda arıodu resimlerini kaydettim göstercem ona da tekrar güle güle kullanın tatlım

cnm eczanemizde.com iyi bir site.ben daha alışveriş yapımıştım ordan.güvenilir yani.

bide oldukça hesaplı.sebamedin şampuanı nı sabunu nu aldım bebiş için.başka sitelerde oldukça pahalı ama burda kampanyada.oldukça hesaplı

millet biberon ,emzik ve bebe şampuanı,yağı ,kremi vs .olarak hangi ürünleri aldınız ?

biberon ısıtıcı ve sterilazatörleri var alanınız oldumu ?

kızlarr günaydınnnn
ben geldimm özlemişim siziii bugün izinliyim oyuzden burdayım saolsunlar şirketimşz kk yı yasaklı listeye almış oyuzden işten giremiyorum akşamda eve geldiğimde yemek yiyorum ve pert oluyorum oyuzden giremiyom
neysee bugün sağlık ocağına gittim gebelik izlemim varmış oğluşumun kalp atışlarını duydum geldimmm yarında görmeye gidicem :)) kızlarr bu arada ebe hemşire kış geldi hasta olmaman lazım bol bol nar ye dedi bilginizee :))

millet biberon ,emzik ve bebe şampuanı,yağı ,kremi vs .olarak hangi ürünleri aldınız ?

biberon ısıtıcı ve sterilazatörleri var alanınız oldumu ?
cnm ben biberonu avent aldım emziği bebedor bebek ürünleride sebamed :) biberon ısıtıcı ve sterilazatör almadım almayıda çok düşünmüyorum

cnm ben biberonu avent aldım emziği bebedor bebek ürünleride sebamed :) biberon ısıtıcı ve sterilazatör almadım almayıda çok düşünmüyorum

silikon mu peki emzikle biberon
arzumun biberon ısıtıcısı hoşuma gitti benim fiyatı da uygun
2 tane bebek olacağı için pratik olur diye düşünüyorum ama araştırma aşamasındayım

bebek telsizi ve termometre olayını ne yaptın peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…