millet biberon ,emzik ve bebe şampuanı,yağı ,kremi vs .olarak hangi ürünleri aldınız ?
biberon ısıtıcı ve sterilazatörleri var alanınız oldumu ?
kızlarr günaydınnnn
ben geldimm özlemişim siziii bugün izinliyim oyuzden burdayım saolsunlar şirketimşz kk yı yasaklı listeye almış oyuzden işten giremiyorum akşamda eve geldiğimde yemek yiyorum ve pert oluyorum oyuzden giremiyom
neysee bugün sağlık ocağına gittim gebelik izlemim varmış oğluşumun kalp atışlarını duydum geldimmm yarında görmeye gidicem :)) kızlarr bu arada ebe hemşire kış geldi hasta olmaman lazım bol bol nar ye dedi bilginizee :))
kızlar sonunda fotoğrafları çektim ve size sunuyorum umarım becerebilirim
bu gördüğünüz tamamen el emeği bulutu tülle ve elyafla annem yaptı isimi falan ben kurdele ile yazdım yağmur damlalarını falan hep ben yaptım nasıl?
bebişe almaktan kendime daha gecelik falan alamadım.sadece bunu aldım pembesini
Eki Görüntüle 548348
siz kaçar tane gecelik ve pijama alacakısnız.
kızlarr günaydınnnn
ben geldimm özlemişim siziii bugün izinliyim oyuzden burdayım saolsunlar şirketimşz kk yı yasaklı listeye almış oyuzden işten giremiyorum akşamda eve geldiğimde yemek yiyorum ve pert oluyorum oyuzden giremiyom
neysee bugün sağlık ocağına gittim gebelik izlemim varmış oğluşumun kalp atışlarını duydum geldimmm yarında görmeye gidicem :)) kızlarr bu arada ebe hemşire kış geldi hasta olmaman lazım bol bol nar ye dedi bilginizee :))
millet biberon ,emzik ve bebe şampuanı,yağı ,kremi vs .olarak hangi ürünleri aldınız ?
biberon ısıtıcı ve sterilazatörleri var alanınız oldumu ?
bir kaç gündür bunların araştırması içindeyim çevremde anket yapıyorum resman :)) her ürün için hangi marka neden doğalı ne kullanmışlar memnunlarmı filan liste çıkarcam en sonunda izine çıkınca alışverişe başladığımda ne almam gerektiğini neye dikkaet etmem gerektiğini filan işte haftaya biterse listem paylaşırım
ooo nasıl güzel dimi atışları banada dinlettiler dönüş seslerini bile duyuyorsun :) <maşallah kuzuna
narı çok severim çokta yerim işe yaradığını bilmiyordum
evet biberonda ben de dr browns duydumbiberon-dr.brown's aldık.gaz sancını büyük oranda önlüyomuş.onaylı bi ürün.
emzik-deneyimli anne babalar bebek doğmadan alma diyolar.çünkü bebişin hangi emziği tercih edeceği hiç belli olmuyomuş.bi arkadaşım anlattı.denemedikleri marka emzik kalmamış.bi gün eşi marketten adını bie duymadığı bi emzik almış nolucak bide bunu deneyelim diye.onu emmiş ufaklık:)yani emziği doğumdan sonraya bıraktım.
şampuan sabun-sebamed aldım.
bebe yağı-başlınagıç olarak sadece saf zeytinyağı kullanıcam almıcam bebe yağı.
biberon ısıtıcı ve sterilizatör-kuzenim sağolsun.2. çocuğu 4 yaşına geldi artık.alma ben vereyim dedi.
pişik kremi-daha almadım ama kuzenlerin popolin ve johnson kullanıyolardı.heralde bende ikisini denerim
Günaydın kızlarr :)
bu sabah sağlık ocagıan gittim ben de iğnelerim bitmıstı onları yazdırdım
ay eczanede gıcık oldum ama fark aldıalr iğneler için dıyorum raporum var farksız alıorm hayır
yeni fark eklenmıs fln dediler sinirler yaa neyse mecbur aldım akşama gelıcek koliyle aldıgım için
hazır bulunmuyo eczanede..
kızım dün akşamdan beri durgun sakin dingin çok şükür :) 1 günde çatlaklar olustu karnımda
ittirip dayanmasından dolayı kendine yer açtı şimdi de yan gelip yatıyo cadı :)
bugun 30. haftamızı bitirdik sata göre 31 e girdik inşallahh
mandiş valla süper olur yaaa ,ne zaman izne çıkıyorsun ,bir an önce paylaş benim de çok ihtyacım var bu listeye
ben de 2 hafta sonra felan almaya başlarım diyorum inş.
Senden acil liste bekliyorum
Günaydın kızlarr :)
bu sabah sağlık ocagıan gittim ben de iğnelerim bitmıstı onları yazdırdım
ay eczanede gıcık oldum ama fark aldıalr iğneler için dıyorum raporum var farksız alıorm hayır
yeni fark eklenmıs fln dediler sinirler yaa neyse mecbur aldım akşama gelıcek koliyle aldıgım için
hazır bulunmuyo eczanede..
kızım dün akşamdan beri durgun sakin dingin çok şükür :) 1 günde çatlaklar olustu karnımda
ittirip dayanmasından dolayı kendine yer açtı şimdi de yan gelip yatıyo cadı :)
bugun 30. haftamızı bitirdik sata göre 31 e girdik inşallahh
sanırım gelecek haftaya biter küpeli buradaki kızlarında emeği var onları unutmayım sağolsunlar
alışveriş için izine çıkmayı annemin gelmesini filan bekliyorum o zaman kadarda listelerimi bitiririm zaten genel olarak yaptım neler alacağımı eksikleri filanda bazı ürünlerde marka dikkat edilecek özellikler filan var onlarıda her gördüğüme sorup not alıyorum :) en sonunda eleme yapar oylar filan tam listeyi bulurum sanırım çok istatislik çalışma yapıyorum :)))
ayşe o arada doktora çıktıysan başka ilaç yazdırdıysanda katkı çıkıyor her doktora gidişinde eczanede katkı görünüyor
günaydın ayşe
seninki durgun benimkiler de sabahın köründe başladılar tepikleşmeye
ay o ittirip kaktırmalar bende o kadar çokki kasıklarım çatlamıştı bu yüzden birazda göbeğimin solunda var
yine bu harekete normal bu çatlaklar diyorum ben de
maş. valla az kaldı ayşe darısı başımıza inş.
ayşe o arada doktora çıktıysan başka ilaç yazdırdıysanda katkı çıkıyor her doktora gidişinde eczanede katkı görünüyor
bütün yardımı dokunanlara şimdiden teşekkürler o zaman
valla süper olur duamı alırsın mandiş
ben de 30.haftaya gireyim risk azalsın iice annemle gidip alacağım inş.
eee o kadar olsun memure hanım ,ben de severim istatistiksel şeyleri ,zaten işyerinde de pozisyonum istatistiksel verilerle ama şimdi bu halimle zor oluyor araştırmak
ay birazdan tetanoz vurulmaya gideceğim ,aşı yapılırken acıyormu acep
bütün yardımı dokunanlara şimdiden teşekkürler o zaman
valla süper olur duamı alırsın mandiş
ben de 30.haftaya gireyim risk azalsın iice annemle gidip alacağım inş.
eee o kadar olsun memure hanım ,ben de severim istatistiksel şeyleri ,zaten işyerinde de pozisyonum istatistiksel verilerle ama şimdi bu halimle zor oluyor araştırmak
ay birazdan tetanoz vurulmaya gideceğim ,aşı yapılırken acıyormu acep
ay canım çok şükür duruldu , baya fena etmişti beni iki gündür :)
senin iki tane daha zor oluyordur eminim :) yalnız şunu farkettim 30 haftaya girdin mi herşey
bambaşka oluyomuş vallahi bir hafta önce o kadar dinç o kadar güçlüydüm ki bir haftada
değişti herşey ağırlaştım bazı yerlerim acımaya başladı...Allah yardımcımız olsun
çok az kaldı ama sayılı gün geçmez derler :) aminn canımm :)
günaydın canım hayır gitmedim başka doktora o yüzden diyorum zaten geçen hafta
sağlık ocagıan gıttım iğne yazdırmaya kadın 1 kutu yazmış eczaneye geldım 1 kutu neyse alım
dedim o da bitti tabii doğal olarak o zaman fark vardı onu ödemıstım baska hast gittiğim için.ama bu
hafta ıcınde bıyere gıtmedım ki fark cıksın ilaç farkıymış daha önce 10 kutu almıştım
kurus ödememıstım bu sefer ekstra ücret istediler işte anlatıyorum kızlara tamam ama bişey bişey
dğeişmiş de böle olmuş da vs vs neyse napim kutusu 100 tl
7 kutuya 700 vermektense 17 tl vermek kâr gene de :)
ARKADAŞIM KAÇA NERDEN ALDIN GÜZELMİŞ BUnlar da
öyle ama döküm isteseydin ne değişmiş son zamanlarda ilaç almadım bilemiyorum ama kuruşta olsa sen maaşından her ay primini ödüyorsun ayrıca ödenen katkıda bana saçma geliyor kaldıki şimdi ayrı birşey daha çıkmış merak ettim bende ne değişmiş ne alıyorlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?