2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım

biz kızımla iyiyiz çok şükür 7/24 hareket halindeyiz maşallah doğunca uyutmıycak galiba ( ne yapalım sağlıklı olsunlarda ya bişey sorucam ben en son kontrole gittiğimde kızım tersti acaba döndümü çok merak ediyorum nasıl anlarsınız döndüğünü aslında bu benim 2. çocuğum ama oğlumun döndüğünü hiç anlamamıştım bide oğlum 6.ayından sonra dönmüştü bu kızın 7,5 ayı bitti hala dönmedi :))

millet biberon ,emzik ve bebe şampuanı,yağı ,kremi vs .olarak hangi ürünleri aldınız ?

biberon ısıtıcı ve sterilazatörleri var alanınız oldumu ?

bir kaç gündür bunların araştırması içindeyim çevremde anket yapıyorum resman :)) her ürün için hangi marka neden doğalı ne kullanmışlar memnunlarmı filan liste çıkarcam en sonunda izine çıkınca alışverişe başladığımda ne almam gerektiğini neye dikkaet etmem gerektiğini filan işte haftaya biterse listem paylaşırım

ooo nasıl güzel dimi atışları banada dinlettiler dönüş seslerini bile duyuyorsun :) <maşallah kuzuna
narı çok severim çokta yerim işe yaradığını bilmiyordum

canım hepsi çok güzel sağlıkla kullanmayı nasib etsin Rabbimm :)

bebişe almaktan kendime daha gecelik falan alamadım.sadece bunu aldım pembesini

Eki Görüntüle 548348

siz kaçar tane gecelik ve pijama alacakısnız.

güzelmiş canım güle güle giy :) bende bi tane aldım evde gıyyorum su an ehehe

kocişi çok yakıştı bunu giy şimdi göbüş yeri de var bak dedi gaza geldım bi tane daha alıcam

günaydın canım hoşgeldın

vay hayınlaeerr kk yı yasaklamışlar he :)

millet biberon ,emzik ve bebe şampuanı,yağı ,kremi vs .olarak hangi ürünleri aldınız ?

biberon ısıtıcı ve sterilazatörleri var alanınız oldumu ?

biberon-dr.brown's aldık.gaz sancını büyük oranda önlüyomuş.onaylı bi ürün.

emzik-deneyimli anne babalar bebek doğmadan alma diyolar.çünkü bebişin hangi emziği tercih edeceği hiç belli olmuyomuş.bi arkadaşım anlattı.denemedikleri marka emzik kalmamış.bi gün eşi marketten adını bie duymadığı bi emzik almış nolucak bide bunu deneyelim diye.onu emmiş ufaklık:)yani emziği doğumdan sonraya bıraktım.

şampuan sabun-sebamed aldım.

bebe yağı-başlınagıç olarak sadece saf zeytinyağı kullanıcam almıcam bebe yağı.

biberon ısıtıcı ve sterilizatör-kuzenim sağolsun.2. çocuğu 4 yaşına geldi artık.alma ben vereyim dedi.

pişik kremi-daha almadım ama kuzenlerin popolin ve johnson kullanıyolardı.heralde bende ikisini denerim

mandiş valla süper olur yaaa ,ne zaman izne çıkıyorsun ,bir an önce paylaş benim de çok ihtyacım var bu listeye
ben de 2 hafta sonra felan almaya başlarım diyorum inş.
Senden acil liste bekliyorum

Günaydın kızlarr :)

bu sabah sağlık ocagıan gittim ben de iğnelerim bitmıstı onları yazdırdım

ay eczanede gıcık oldum ama fark aldıalr iğneler için dıyorum raporum var farksız alıorm hayır

yeni fark eklenmıs fln dediler sinirler yaa neyse mecbur aldım akşama gelıcek koliyle aldıgım için

hazır bulunmuyo eczanede..

kızım dün akşamdan beri durgun sakin dingin çok şükür :) 1 günde çatlaklar olustu karnımda

ittirip dayanmasından dolayı kendine yer açtı şimdi de yan gelip yatıyo cadı :)

bugun 30. haftamızı bitirdik sata göre 31 e girdik inşallahh

evet biberonda ben de dr browns duydum
ama yine de bi tane emzik bulundurmak lazım bence ne olur ne olmaz diye
hangi markaydı biberon ısıtıcı peki

günaydın ayşe
seninki durgun benimkiler de sabahın köründe başladılar tepikleşmeye
ay o ittirip kaktırmalar bende o kadar çokki kasıklarım çatlamıştı bu yüzden birazda göbeğimin solunda var
yine bu harekete normal bu çatlaklar diyorum ben de
maş. valla az kaldı ayşe darısı başımıza inş.

mandiş valla süper olur yaaa ,ne zaman izne çıkıyorsun ,bir an önce paylaş benim de çok ihtyacım var bu listeye
ben de 2 hafta sonra felan almaya başlarım diyorum inş.
Senden acil liste bekliyorum

sanırım gelecek haftaya biter küpeli buradaki kızlarında emeği var onları unutmayım sağolsunlar
alışveriş için izine çıkmayı annemin gelmesini filan bekliyorum o zaman kadarda listelerimi bitiririm zaten genel olarak yaptım neler alacağımı eksikleri filanda bazı ürünlerde marka dikkat edilecek özellikler filan var onlarıda her gördüğüme sorup not alıyorum :) en sonunda eleme yapar oylar filan tam listeyi bulurum sanırım çok istatislik çalışma yapıyorum :)))

ayşe o arada doktora çıktıysan başka ilaç yazdırdıysanda katkı çıkıyor her doktora gidişinde eczanede katkı görünüyor

bütün yardımı dokunanlara şimdiden teşekkürler o zaman
valla süper olur duamı alırsın mandiş
ben de 30.haftaya gireyim risk azalsın iice annemle gidip alacağım inş.

eee o kadar olsun memure hanım ,ben de severim istatistiksel şeyleri ,zaten işyerinde de pozisyonum istatistiksel verilerle ama şimdi bu halimle zor oluyor araştırmak
ay birazdan tetanoz vurulmaya gideceğim ,aşı yapılırken acıyormu acep

ay canım çok şükür duruldu , baya fena etmişti beni iki gündür :)

senin iki tane daha zor oluyordur eminim :) yalnız şunu farkettim 30 haftaya girdin mi herşey

bambaşka oluyomuş vallahi bir hafta önce o kadar dinç o kadar güçlüydüm ki bir haftada

değişti herşey ağırlaştım bazı yerlerim acımaya başladı...Allah yardımcımız olsun

çok az kaldı ama sayılı gün geçmez derler :) aminn canımm :)

ayşe o arada doktora çıktıysan başka ilaç yazdırdıysanda katkı çıkıyor her doktora gidişinde eczanede katkı görünüyor

günaydın canım hayır gitmedim başka doktora o yüzden diyorum zaten geçen hafta

sağlık ocagıan gıttım iğne yazdırmaya kadın 1 kutu yazmış eczaneye geldım 1 kutu neyse alım

dedim o da bitti tabii doğal olarak o zaman fark vardı onu ödemıstım baska hast gittiğim için.ama bu

hafta ıcınde bıyere gıtmedım ki fark cıksın ilaç farkıymış daha önce 10 kutu almıştım

kurus ödememıstım bu sefer ekstra ücret istediler işte anlatıyorum kızlara tamam ama bişey bişey

dğeişmiş de böle olmuş da vs vs neyse napim kutusu 100 tl

7 kutuya 700 vermektense 17 tl vermek kâr gene de :)

evet yaa riskin azalsın yavaş yavaş sindire sindire al küpeli

sorma tüm gün işyerinde stratejik veriler kalite verileri derken günlük hayatımada taşıdım bunları :)) odamızın bulunduğu binada 100 küsür tane personel var ve bunların yüzde 80 ni bayan :)) ve hepsi sağlık sektöründe aldığım bilgilere güveniyorum yani :))

acıyor iki gün uyuşuyor filan dediler ama ikisinide vuruldum ben hiç ağrı acı uyuşma hissetmedim normal aşı gibi geçti bende inşalalh sende aynı benim gibi olur acısız ağrısız

canım acımıyo ama ağrı olabilir kolunu çok fazla oynatmamaya dikkat et ama tabi kişiden kişiye değişiyo birde ilacın dozu da önemli sen kaçıncıyı vurulacaksın ilk mi? ben geçen ay 4. doz vuruldum bir çocuğum daha olduğu için baştan başlamıyorlar kaldığı yerden devam ediyorlar beni kolum 2 gün ağrımıştı hatta ilk gece sabaha kadar ağrımıştı uyuyamamıştım doğru düzgün

öyle ama döküm isteseydin ne değişmiş son zamanlarda ilaç almadım bilemiyorum ama kuruşta olsa sen maaşından her ay primini ödüyorsun ayrıca ödenen katkıda bana saçma geliyor kaldıki şimdi ayrı birşey daha çıkmış merak ettim bende ne değişmiş ne alıyorlar acaba

nasılsınız biz çok şükür iyiz:26:
günleri saymaya başlayınca dahamı hızlı geçiyo nedir
sizlerde bebişlerde iyidir inş
ben gitip geçmişi okuyayım :26:

günaydın güzel anneler ve bebişler.

bu gün işte son günüm .üç gün yıllık iznim vardı onu kullanıcam.çarşamba günüde doktordan raporumu alıcam.benden bu kadar uzun bir süre çalışma hayatına veda ediyorum.iznim bitincede ücretsiz alıcam inşallah.

ay çok heycanlandım şimdiden inşallah evde de günlerim sağlıkla geçer.

canım dökümü çıkışta alıcam işte ben de onu merak ettim normalde heyet raporum yokken

kutu başına 15 tl ödüyordum...heyet raporu olunca hıc para vermemeye baslamıstım

bu seferkınde de 2,5 tl fark varmış kutu başına...ödemesini yapmadım ilaçları alırken yaparım

dedim dökümü de o zaman alıcam bakalım...

günaydın herkese.hayırlı cumalar

ay_she güle güle giy canım .bende 1tane almıştım 15tlye ama küçüldü onu giyiyorum evde .eşim gördüğünde şaşırmıştı bu ne diye bana özel demiştim.güzel rahat pijamalar.

bende geçen gün ilk defa sağlık ocağında yazdıırdım iğnemi .hep özelde yazdırıyodum.doktor sağlık ocağndada yazarlar demişti.randevu günümden bittiği için sağlık ocağınd ayazdırdım .doktor 1 aylık yazdı.eczaneyede 56 tl ödedim.bana bir sürü şey saydı bu gözüküyor şu gözüküyor dedi iğneler 1er tl dedi ama o kadar para aldı.

ALLAHım YARABBİM ne kadar hareketli bi topikmiş burası birazcık yeni sayılırım aslında en başlarda girmiştim topiğe ilk hamile olduğum dönemlerde o zaman kimse olmayınca bende girmedim bi süre milsa arkadaşımın tavsiyesiyle geri döndüm ama şimdide bi yazı yazıyorum sonra ben bulamıyorum kendi yazdığımı sayfalar su gibi akıyo maşallah valla size aranızdaki bağa hayran kaldım :))) umarım doğumdan sonrada herşey böyle devam eder.

ŞİMDİ GELELİM SORUMA DOĞUMDAN SONRA HASTANEDE YANINIZDA KİM REFAKATÇİ KALSIN İSTERSİNİZ ???

BEN EŞİM DİYORUM NEDENİNE GELECEK OLURSAK BENİM 2. BEBEĞİM İLKİNDE YANIMDA ANNEM KALMIŞTI SAĞOLSUN ÇOK YARDIMCI OLDU AMA PERİŞANDA OLDU ZATEN BÜTÜN GECE BOYUNCA TOPLASAN 2-3 KERE UYANMIŞTI OĞLUM E BENDE WC FALAN 1-2 KERE GİTTİM O YÜZDEN BANA GÖRE ÇOK ZOR GEÇMEDİ İNŞALLAH BU DOĞUMUMDA NORMAL OLURSA BU SEFER YANIMDA EŞİM KALSIN İSTİYORUM HEM TAM BİR AİLE GİBİ OLACAĞIMIZI HİSSEDİYORUM HEMDE ÖYLE BİR ZAMANDA BENİM YANIMDA KALMASI ONUN İÇİNDE FARKLI BİR DENEYİM OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENİM GİBİ DÜŞÜNEN VARMI ACABA??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…