2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
cnm biberon normal yani aventin klasik serisi emziği ölesine aldım bulunsun diye oda klasik çünkü emip emmiceni bilmiyoruz :))
eger almıyı düşünüyosan olabilir mantıklı :))
bebek telsizide şimdi gereksiz geliyo çünkü 2 saate bir emziricaz yanımızda olucaklar hep oyuzden bide azıcık ağlasa bişi olmaz diye düşünüyorum :)) ateşölçerini yeni aldım ebebekte arzumun kızılötesi ateşölçeri indirmde 60 tl ye aldım dün geldi :))
evett yaaa çok güzelll zaten bi yandanda tepikliyodu :))) saoll kuzumm :))
valla öle dedi hemşire bol c vitamini varmış içinde bol bol yenmeliymiş :))
hoşbuldukk kuzuu :)) ayy siniroldum yaa zaten 2 haftadaha dayansalar nolurdu sanki ( nesee kaldı 1 hafta sonra evdeyimm :)))

ayyy ayşee bende bugün gördümmmm göbüşümün altından çatlamaya başlamışımmm bu ara kendini çok itiyo dışarı muhtemelen oyuzden çatlıyoz :)) amann olsunnn ben onlarıda seviyom yeterki kuzum sağlıklı olsun...

Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar herkes iidir umarım bugün bırda hava yagmurlu serin böyle havalrı seviyorum :) orkidecim saol canıö valla mis oldu evim :) zeynepcip bebişinin eşyalrı çok güzel hayırlatla giydir inş:) dodehimini. Bebişinin odası çok güzel insan çok mutlu oluyo dimi rabbim saglıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin meloncum kızın hayırlı . Olsun maş maş artık alışverişe başlıyabilirsin ay bende kızımı özledim son bir hafta hemen geçsede gitsem artık doktora bende hala pijamasını almayanlardanım kızlar bu hafta çıkıp alıyım sonra hastane çantamı hazırlayım şu köşede dursun bu arada sata göre 33. Haftaya gîrmişîz ay az kaldı az

öğrenince banada yaz ayşe merak ettim

evet e bebekte ben de arzumu gördüm beğendim
benimkiler yanımda yatmayacak odasında yatıracağım ikisni de
o yüzden telsize ihtiyacım olur diyorum ama bilmiyorum
evet nar çok etkili bir c vitamini
ben hergün mutlaka bi küçük boy yiyorum
zaten bayılırım nara
evet iki tane olunca meydan savaşı gibi oluyor ama acıtmıyorlar çok şükr
ilerde ne olur bilemem
evet tabi 30dan sonra iice ağırlaşır insan
amin

kolun yukarısından mı vuruyorlar
aynı ilkokuldaki gibimi vuruyorlar
bakalım bende ne olacak

evet ilk doz benimki

günaydınn
ohh süperrr artık bol bol yatış benimde haftaya son yanii son 5 iş günü sonra ebedi ev hanımlıgına terfi edicem inşallahh :))

cnm ben annemin kalmasını istiyorum çünkü benim ilk bebeğim eşim daha hiç bişi bilmiyo oyuzden annem daha destek olur ama 2 ci bebekte eşimi isterim :))

ilk dozda ben pek birşey hissetmemiştim canım çok stres yapma kendine bebişlerin hisseder sonra annesi

aynı fikirdeyim hatta eşimin doğuma girmesinide istedim ama doktorum izin vermedi eşimide razı etmiştim :))

nar suyu filan ooo süper sevdiğin şeylerin tavsiye edilmesi güzel :))
şu sıralar hepimizde var dayanmalar sanırım neresini dayıyorsa artık :))

anladım kuzum eger yanında yatmıcaklarsa sana lazım nolur olmaz zaten yorgun olucan derin dalarsan uykuya sesi duymayabilirsin telsiz işini kolaylaştırır :)) bende sağlık ocağından gelirken aldım nar yicem az sonra sinir oluyorum ayıklamaya ama mecbur :)

eevt yukarısına ilkokuldaki gibi normal aşı gibi düşün

tatlım çabuk yap çabuk paylaş lütfeeeeeeeeeeen bende kızım için değişik bişeler arıorum çoooooooooooooooooooooooooooooooook merak ettim inciyle nasıl süs yapcaksın die canım

Tamam canım inşallah

Hepsi çok güzeller canım. Anneninde seninde ellerinize sağlık
Güle güle giysin inşallah yavruşun

oğlumun odası geldi...
dönenceyikurdum müziğiyle ağladım kızlar...o kadar duygulanıyor ki insan...o müziğe bile ağlanıyor

Çok güzelmiş seninki de canım. Sizde güle güle kullanın inşallah...

Bende senin adına heyecanlandım şu an
Bir haftam kaldı gün sayıyorum bende...

Daha başka yeni şeyler alan varsa görmediğim hepiniz güle güle kullanın arkadaşlar...

---

Hepimize hayırlı, bereketli, sakin, huzurlu, mutlu, sağlıklı bir gün olsun inşallah...
Bugün pek havamda değilim nedense...
Ayşe'nin dediği gibi hafta haftayı aratıyor sanki...
Çok yorgunum

sağol canım :) ben de 15 tl ye aldım :) 2-3 kez yıkadım çekmedi

iğne kutu basıan 1 er tl dedi 1 aylık 3 kutu olsa diğer 53 tl ne o zaman muayenelerın demekki ?

dımı canım öyledir yanı ayrıca kutu basıan 1 tl alınıoda benden nie 2,5 alınıo ya alla alla

garip bişiler var ama du bakalım....herkes tutturabildiğine mi gidiyo acaba

ay tabii canım çatlağı hiç salladıgım yok ama çatlarken baya bi gerildiği için çok huzursuzluk

çektim :) sımdı rahatız neyse kı :) dün akşam da harekt etemdı bı ara azcık vurdum

şöle bi geri vurusu vardı kı ne vuruyon der gibi aha dedim eşime uyuyan devi uyandırdık

benımde 13 günüm kaldı canım ama aralık 15 e kadar devam edeyım dıyorum bakalım kısmet :)

öğrenince banada yaz ayşe merak ettim

ok canım :)

canım ben devlet hast doğum yapıcam için annem kalıcak erkekleri doğum servisine

refakatçi olarak almıyorlar diye biliyorum :)

Son düzenleme:
Canım benim hediyem geldi çok teşekkürederim çok ama çok güzel ellerine sağlık çok duygulandım tekra tekrr teşekkürederim canım resmini akşam eşim gelince koyarım kızlar benim mb yok malesef

ilk dozda ben pek birşey hissetmemiştim canım çok stres yapma kendine bebişlerin hisseder sonra annesi
inş. bi sıkıntı çıkmaz
ben normalde hiç korkmam
ne iğne ne aşı ne operasyon yaşadım
erkek gibiyimdir
ama niyeyse tetanoz beni biraz geriyor

benim diyetisyen meyve sularını en son olarak düşün dedi
en iisi meyvenin kendisni yemekmiş çünkü lifleriyle yiyorsun
ama suyunu içersen şekeri artırıyormuş haberiniz ola

heheh aynen ölee temizlemesi sinir ediyo beni ama yapcaz bişiler artık :)))
valla ben dötü oldugunu düşünüyorum ama :)))) eger öle yapmaya devam ederse yakında göbek deliğimden fırlıcak galibaa :)))

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize..yazılarnızı okuyorum okuyorum bitmiyor çok sevim ben bu sayfayı hiç çıkasım gelmiyor.bnm bebekte çok hareketli kendini dışa dogru geriyor zor nefes alıyorm iki kat yürümeye başladım resmen demekki bu ayıda böyle geçircez her ayın kendine göre bi zorlugu var zaten..birde dün geceden beri ilk defa midem yanıyor aşırı yanıyor ya geçmedi bi türlü.dün kurufasülye yemiştim ondanmı oldu acep..gaviscon içtim hiç banamısn demedi..hepinizi öpüyorum kızlarrr saglıkla bebegmize kavuşalımda bütün sıkıntıları unutrz inşallah..

günaydın teyzeler ve akranlarım

annem bugün beni gördü maşallah ben kocaman olmuşum 29 haftalıkız ama ben yine iki hafta öndeyim 1860 gramcıkım teyzemiz anneme diyet yapmıyomusun dedi annem de tatlı sevmem hamurişide yemem dedi tartcaz seni dedi annecik 1kilo bile almamış maşallah napıyosun dedi bizden önceki teyze 1ay önde ne vitaminler ne balık hapları içiriyoruz anca 2oldu sen neyiyosan ona da söyle diyoki biz düzensiziz ama depolar sağlam demekki eleviti bile içmiyoruz içmede boşa şişirmeyelim böyle devam et dedi

BU arada normalde doğumtarihim 24olucaktı dayım 17si babnnem de 18i sezeryanla gelcem diye anneme otarihe getir diyor ikiside ama totomu yesinler ben 8ocakta gelcem gözüküyor annemle babam da yılbaşında gelmesem diye korkmaya başladılar

şimdi annem hem sizi okusun hemde yazsın buarada hep popomu gösterttiyordum ama bugün yüzümü gösterdim bisürü fotoğrafımı çektiler bide gözümü açıp ters ters baktım ama anlamıyolar şimdilik anneme daha çok benzettiler ama sarı olsam annem sevincek gibi

ayyyy ayşee koptum yaaaa uyuyan dev heee yerim ben onu :)) sen sakin çocugu rahatsız edersen oda öle yapar işte :)))

heheh aynen ölee temizlemesi sinir ediyo beni ama yapcaz bişiler artık :)))
valla ben dötü oldugunu düşünüyorum ama :)))) eger öle yapmaya devam ederse yakında göbek deliğimden fırlıcak galibaa :)))

slm bnde günde 2 tane falan nar yiyorm yerkende kızımın bölee kıpkırmızı dudakları olsun diorum :))))) bu arada sizinle doğumumuz aynı tarih sizinkide kızmı

canım soğuk süt içmeyi denedinmi çok iyi geliyor bence benimde midem yandı dün akşam bir bardak süt içtim hemen kesti istersen bi dene

hareket falan edince biraz acıyo bana saglık ocagındaki dr soguk şok yaparsan çok acımaz demişti:26:
ohoh maşallah maşallah bizim kide ayaklarını sıgdıramıyo bir türlü 2 gün çaba çabala yoruldu bugün sesi yok beyefendinin
güzel dua için çok teşekkür edriz
amin amin inşaallah
ay herşeyi çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın beraber ogluşla

bebişe almaktan kendime daha gecelik falan alamadım.sadece bunu aldım pembesini

Eki Görüntüle 548348

siz kaçar tane gecelik ve pijama alacakısnız.
iyi günlerde kullan çok güzel olmuş
ben 1 tane aldım pişama gecelik giymicem sadece pişama seeryan zaten ondan
1 tanede güpürlü süsülü püslü lizozum var onuda üstüne giyerim aman yeter nolcak
ilk dogum da eşim,annem,kayınvalidem cümbür cemaat yatmışlardı
ama bunda ilkde agzımız çok yandıgı için sadece eşim kalacak daha sonrası içinde gece hiç kimse kalmayacak eşimle idare edrim zaten
gündüzde annem gelir ohhh
kafa rahat beden rahat lohusalık yaşarım oh misss
.
..
.
.
.
.
..
kızlar bende az kaldıgı için yani bizim hiç bir hazırlıgımız yoktu ondan geceligimi,oglumun hastane setini,2 -3 tane tulum,agız bezleri,çoraplar,battaniyesi,odasını ,banyo seti (şambuan,bebek yağı falan)hep aldık birde ablamızın tahtlı yatagı vardı,ona mavi tül diktiriyorum,sadece odasına dolap ve şifonyer aldık 3-4 yaşına gelincede yatagını alırız diye düşündük,
resimlerini çeker koyarım bigün :26:
tek eksik şeker ve sebetimiz yok onuda alınca çok şükür herşey tamm olcak
buarada hastane çantası hazırlamaaya başladınızmı?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…