- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
cnm biberon normal yani aventin klasik serisi emziği ölesine aldım bulunsun diye oda klasik çünkü emip emmiceni bilmiyoruz :))silikon mu peki emzikle biberon
arzumun biberon ısıtıcısı hoşuma gitti benim fiyatı da uygun
2 tane bebek olacağı için pratik olur diye düşünüyorum ama araştırma aşamasındayım
bebek telsizi ve termometre olayını ne yaptın peki
evett yaaa çok güzelll zaten bi yandanda tepikliyodu :))) saoll kuzumm :))bir kaç gündür bunların araştırması içindeyim çevremde anket yapıyorum resman :)) her ürün için hangi marka neden doğalı ne kullanmışlar memnunlarmı filan liste çıkarcam en sonunda izine çıkınca alışverişe başladığımda ne almam gerektiğini neye dikkaet etmem gerektiğini filan işte haftaya biterse listem paylaşırım
ooo nasıl güzel dimi atışları banada dinlettiler dönüş seslerini bile duyuyorsun :) <maşallah kuzuna
narı çok severim çokta yerim işe yaradığını bilmiyordum
hoşbuldukk kuzuu :)) ayy siniroldum yaa zaten 2 haftadaha dayansalar nolurdu sankicanım hepsi çok güzel sağlıkla kullanmayı nasib etsin Rabbimm :)
güzelmiş canım güle güle giy :) bende bi tane aldım evde gıyyorum su an ehehe
kocişi çok yakıştı bunu giy şimdi göbüş yeri de var bak dedi gaza geldımbi tane daha alıcam
günaydın canım hoşgeldın
vay hayınlaeerr kk yı yasaklamışlar he :)
Günaydın kızlarr :)
bu sabah sağlık ocagıan gittim ben de iğnelerim bitmıstı onları yazdırdım
ay eczanede gıcık oldum ama fark aldıalr iğneler için dıyorum raporum var farksız alıorm hayır
yeni fark eklenmıs fln dediler sinirler yaa neyse mecbur aldım akşama gelıcek koliyle aldıgım için
hazır bulunmuyo eczanede..
kızım dün akşamdan beri durgun sakin dingin çok şükür :) 1 günde çatlaklar olustu karnımda
ittirip dayanmasından dolayı kendine yer açtı şimdi de yan gelip yatıyo cadı :)
bugun 30. haftamızı bitirdik sata göre 31 e girdik inşallahh
canım dökümü çıkışta alıcam işte ben de onu merak ettim normalde heyet raporum yokken
kutu başına 15 tl ödüyordum...heyet raporu olunca hıc para vermemeye baslamıstım
bu seferkınde de 2,5 tl fark varmış kutu başına...ödemesini yapmadım ilaçları alırken yaparım
dedim dökümü de o zaman alıcam bakalım...
evet e bebekte ben de arzumu gördüm beğendimcnm biberon normal yani aventin klasik serisi emziği ölesine aldım bulunsun diye oda klasik çünkü emip emmiceni bilmiyoruz :))
eger almıyı düşünüyosan olabilir mantıklı :))
bebek telsizide şimdi gereksiz geliyo çünkü 2 saate bir emziricaz yanımızda olucaklar hep oyuzden bide azıcık ağlasa bişi olmaz diye düşünüyorum :)) ateşölçerini yeni aldım ebebekte arzumun kızılötesi ateşölçeri indirmde 60 tl ye aldım dün geldi :))
evett yaaa çok güzelll zaten bi yandanda tepikliyodu :))) saoll kuzumm :))
valla öle dedi hemşire bol c vitamini varmış içinde bol bol yenmeliymiş :))
hoşbuldukk kuzuu :)) ayy siniroldum yaa zaten 2 haftadaha dayansalar nolurdu sanki( nesee kaldı 1 hafta sonra evdeyimm :)))
ayyy ayşee bende bugün gördümmmm göbüşümün altından çatlamaya başlamışımmm bu ara kendini çok itiyo dışarı muhtemelen oyuzden çatlıyoz :)) amann olsunnn ben onlarıda seviyom yeterki kuzum sağlıklı olsun...
evet iki tane olunca meydan savaşı gibi oluyor ama acıtmıyorlar çok şükray canım çok şükür duruldu , baya fena etmişti beni iki gündür :)
senin iki tane daha zor oluyordur eminim :) yalnız şunu farkettim 30 haftaya girdin mi herşey
bambaşka oluyomuş vallahi bir hafta önce o kadar dinç o kadar güçlüydüm ki bir haftada
değişti herşey ağırlaştım bazı yerlerim acımaya başladı...Allah yardımcımız olsun
çok az kaldı ama sayılı gün geçmez derler :) aminn canımm :)
kolun yukarısından mı vuruyorlarevet yaa riskin azalsın yavaş yavaş sindire sindire al küpeli
sorma tüm gün işyerinde stratejik veriler kalite verileri derken günlük hayatımada taşıdım bunları :)) odamızın bulunduğu binada 100 küsür tane personel var ve bunların yüzde 80 ni bayan :)) ve hepsi sağlık sektöründe aldığım bilgilere güveniyorum yani :))
acıyor iki gün uyuşuyor filan dediler ama ikisinide vuruldum ben hiç ağrı acı uyuşma hissetmedim normal aşı gibi geçti bende inşalalh sende aynı benim gibi olur acısız ağrısız
canım acımıyo ama ağrı olabilir kolunu çok fazla oynatmamaya dikkat et ama tabi kişiden kişiye değişiyo birde ilacın dozu da önemli sen kaçıncıyı vurulacaksın ilk mi? ben geçen ay 4. doz vuruldum bir çocuğum daha olduğu için baştan başlamıyorlar kaldığı yerden devam ediyorlar beni kolum 2 gün ağrımıştı hatta ilk gece sabaha kadar ağrımıştı uyuyamamıştım doğru düzgün
günaydınngünaydın güzel annelerve bebişler.
bu gün işte son günüm .üç gün yıllık iznim vardı onu kullanıcam.çarşamba günüde doktordan raporumu alıcam.benden bu kadar uzun bir süre çalışma hayatına veda ediyorum.iznim bitincede ücretsiz alıcam inşallah.
ay çok heycanlandım şimdideninşallah evde de günlerim sağlıkla geçer.
ALLAHım YARABBİM ne kadar hareketli bi topikmiş burası birazcık yeni sayılırım aslında en başlarda girmiştim topiğe ilk hamile olduğum dönemlerde o zaman kimse olmayınca bende girmedim bi süre milsa arkadaşımın tavsiyesiyle geri döndüm ama şimdide bi yazı yazıyorum sonra ben bulamıyorum kendi yazdığımı sayfalar su gibi akıyo maşallah valla size aranızdaki bağa hayran kaldım :))) umarım doğumdan sonrada herşey böyle devam eder.
ŞİMDİ GELELİM SORUMA DOĞUMDAN SONRA HASTANEDE YANINIZDA KİM REFAKATÇİ KALSIN İSTERSİNİZ ???
BEN EŞİM DİYORUM NEDENİNE GELECEK OLURSAK BENİM 2. BEBEĞİM İLKİNDE YANIMDA ANNEM KALMIŞTI SAĞOLSUN ÇOK YARDIMCI OLDU AMA PERİŞANDA OLDU ZATEN BÜTÜN GECE BOYUNCA TOPLASAN 2-3 KERE UYANMIŞTI OĞLUM E BENDE WC FALAN 1-2 KERE GİTTİM O YÜZDEN BANA GÖRE ÇOK ZOR GEÇMEDİ İNŞALLAH BU DOĞUMUMDA NORMAL OLURSA BU SEFER YANIMDA EŞİM KALSIN İSTİYORUM HEM TAM BİR AİLE GİBİ OLACAĞIMIZI HİSSEDİYORUM HEMDE ÖYLE BİR ZAMANDA BENİM YANIMDA KALMASI ONUN İÇİNDE FARKLI BİR DENEYİM OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENİM GİBİ DÜŞÜNEN VARMI ACABA??
evet e bebekte ben de arzumu gördüm beğendim
benimkiler yanımda yatmayacak odasında yatıracağım ikisni de
o yüzden telsize ihtiyacım olur diyorum ama bilmiyorum
evet nar çok etkili bir c vitamini
ben hergün mutlaka bi küçük boy yiyorum
zaten bayılırım nara
evet iki tane olunca meydan savaşı gibi oluyor ama acıtmıyorlar çok şükr
ilerde ne olur bilemem
evet tabi 30dan sonra iice ağırlaşır insan
amin
kolun yukarısından mı vuruyorlar
aynı ilkokuldaki gibimi vuruyorlar
bakalım bende ne olacak
evet ilk doz benimki
ALLAHım YARABBİM ne kadar hareketli bi topikmiş burası birazcık yeni sayılırım aslında en başlarda girmiştim topiğe ilk hamile olduğum dönemlerde o zaman kimse olmayınca bende girmedim bi süre milsa arkadaşımın tavsiyesiyle geri döndüm ama şimdide bi yazı yazıyorum sonra ben bulamıyorum kendi yazdığımı sayfalar su gibi akıyo maşallah valla size aranızdaki bağa hayran kaldım :))) umarım doğumdan sonrada herşey böyle devam eder.
ŞİMDİ GELELİM SORUMA DOĞUMDAN SONRA HASTANEDE YANINIZDA KİM REFAKATÇİ KALSIN İSTERSİNİZ ???
BEN EŞİM DİYORUM NEDENİNE GELECEK OLURSAK BENİM 2. BEBEĞİM İLKİNDE YANIMDA ANNEM KALMIŞTI SAĞOLSUN ÇOK YARDIMCI OLDU AMA PERİŞANDA OLDU ZATEN BÜTÜN GECE BOYUNCA TOPLASAN 2-3 KERE UYANMIŞTI OĞLUM E BENDE WC FALAN 1-2 KERE GİTTİM O YÜZDEN BANA GÖRE ÇOK ZOR GEÇMEDİ İNŞALLAH BU DOĞUMUMDA NORMAL OLURSA BU SEFER YANIMDA EŞİM KALSIN İSTİYORUM HEM TAM BİR AİLE GİBİ OLACAĞIMIZI HİSSEDİYORUM HEMDE ÖYLE BİR ZAMANDA BENİM YANIMDA KALMASI ONUN İÇİNDE FARKLI BİR DENEYİM OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENİM GİBİ DÜŞÜNEN VARMI ACABA??
cnm biberon normal yani aventin klasik serisi emziği ölesine aldım bulunsun diye oda klasik çünkü emip emmiceni bilmiyoruz :))
eger almıyı düşünüyosan olabilir mantıklı :))
bebek telsizide şimdi gereksiz geliyo çünkü 2 saate bir emziricaz yanımızda olucaklar hep oyuzden bide azıcık ağlasa bişi olmaz diye düşünüyorum :)) ateşölçerini yeni aldım ebebekte arzumun kızılötesi ateşölçeri indirmde 60 tl ye aldım dün geldi :))
evett yaaa çok güzelll zaten bi yandanda tepikliyodu :))) saoll kuzumm :))
valla öle dedi hemşire bol c vitamini varmış içinde bol bol yenmeliymiş :))
hoşbuldukk kuzuu :)) ayy siniroldum yaa zaten 2 haftadaha dayansalar nolurdu sanki( nesee kaldı 1 hafta sonra evdeyimm :)))
ayyy ayşee bende bugün gördümmmm göbüşümün altından çatlamaya başlamışımmm bu ara kendini çok itiyo dışarı muhtemelen oyuzden çatlıyoz :)) amann olsunnn ben onlarıda seviyom yeterki kuzum sağlıklı olsun...
zaten bayılırım nara
ilerde ne olur bilemem
amin
bakalım bende ne olacak
evet ilk doz benimki
zaten bayılırım nara
ilerde ne olur bilemem
amin
bakalım bende ne olacak
evet ilk doz benimki
tatlım çabuk yap çabuk paylaş lütfeeeeeeeeeeenbende kızım için değişik bişeler arıorum çoooooooooooooooooooooooooooooooook merak ettim inciyle nasıl süs yapcaksın die canım
kızlar sonunda fotoğrafları çektim ve size sunuyorum umarım becerebilirim
bu gördüğünüz tamamen el emeği bulutu tülle ve elyafla annem yaptı isimi falan ben kurdele ile yazdım yağmur damlalarını falan hep ben yaptım nasıl?
oğlumun odası geldi...
dönenceyikurdum müziğiyle ağladım kızlar...o kadar duygulanıyor ki insan...o müziğe bile ağlanıyor
günaydın güzel annelerve bebişler.
bu gün işte son günüm .üç gün yıllık iznim vardı onu kullanıcam.çarşamba günüde doktordan raporumu alıcam.benden bu kadar uzun bir süre çalışma hayatına veda ediyorum.iznim bitincede ücretsiz alıcam inşallah.
ay çok heycanlandım şimdideninşallah evde de günlerim sağlıkla geçer.
günaydın herkese.hayırlı cumalar
ay_she güle güle giy canım .bende 1tane almıştım 15tlye ama küçüldü onu giyiyorum evde .eşim gördüğünde şaşırmıştı bu ne diye bana özel demiştim.güzel rahat pijamalar.
bende geçen gün ilk defa sağlık ocağında yazdıırdım iğnemi .hep özelde yazdırıyodum.doktor sağlık ocağndada yazarlar demişti.randevu günümden bittiği için sağlık ocağınd ayazdırdım .doktor 1 aylık yazdı.eczaneyede 56 tl ödedim.bana bir sürü şey saydı bu gözüküyor şu gözüküyor dedi iğneler 1er tl dedi ama o kadar para aldı.
öğrenince banada yaz ayşe merak ettim
inş. bi sıkıntı çıkmazilk dozda ben pek birşey hissetmemiştim canım çok stres yapma kendine bebişlerin hisseder sonra annesi
aynı fikirdeyim hatta eşimin doğuma girmesinide istedim ama doktorum izin vermedi eşimide razı etmiştim :))
nar suyu filan ooo süper sevdiğin şeylerin tavsiye edilmesi güzel :))
şu sıralar hepimizde var dayanmalar sanırım neresini dayıyorsa artık :))
aynı fikirdeyim hatta eşimin doğuma girmesinide istedim ama doktorum izin vermedi eşimide razı etmiştim :))
nar suyu filan ooo süper sevdiğin şeylerin tavsiye edilmesi güzel :))
şu sıralar hepimizde var dayanmalar sanırım neresini dayıyorsa artık :))
sağol canım :) ben de 15 tl ye aldım :) 2-3 kez yıkadım çekmedi
iğne kutu basıan 1 er tl dedi 1 aylık 3 kutu olsa diğer 53 tl ne o zaman muayenelerın demekki ?
dımı canım öyledir yanı ayrıca kutu basıan 1 tl alınıoda benden nie 2,5 alınıo ya alla alla
garip bişiler var ama du bakalım....herkes tutturabildiğine mi gidiyo acaba
ay tabii canım çatlağı hiç salladıgım yok ama çatlarken baya bi gerildiği için çok huzursuzluk
çektim :) sımdı rahatız neyse kı :) dün akşam da harekt etemdı bı ara azcık vurdum
şöle bi geri vurusu vardı kı ne vuruyon der gibiaha dedim eşime uyuyan devi uyandırdık
benımde 13 günüm kaldı canım ama aralık 15 e kadar devam edeyım dıyorum bakalım kısmet :)
ok canım :)
canım ben devlet hast doğum yapıcam için annem kalıcak erkekleri doğum servisine
refakatçi olarak almıyorlar diye biliyorum :)
heheh aynen ölee temizlemesi sinir ediyo beni ama yapcaz bişiler artık :)))
valla ben dötü oldugunu düşünüyorum ama :)))) eger öle yapmaya devam ederse yakında göbek deliğimden fırlıcak galibaa :)))
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize..yazılarnızı okuyorum okuyorum bitmiyor çok sevim ben bu sayfayı hiç çıkasım gelmiyor.bnm bebekte çok hareketli kendini dışa dogru geriyor zor nefes alıyorm iki kat yürümeye başladım resmen demekki bu ayıda böyle geçircez her ayın kendine göre bi zorlugu var zaten..birde dün geceden beri ilk defa midem yanıyor aşırı yanıyor ya geçmedi bi türlü.dün kurufasülye yemiştim ondanmı oldu acep..gaviscon içtim hiç banamısn demedi..hepinizi öpüyorum kızlarrr saglıkla bebegmize kavuşalımda bütün sıkıntıları unutrz inşallah..
hareket falan edince biraz acıyo bana saglık ocagındaki dr soguk şok yaparsan çok acımaz demişti:26:bütün yardımı dokunanlara şimdiden teşekkürler o zaman
valla süper olur duamı alırsın mandiş
ben de 30.haftaya gireyim risk azalsın iice annemle gidip alacağım inş.
eee o kadar olsun memure hanım ,ben de severim istatistiksel şeyleri ,zaten işyerinde de pozisyonum istatistiksel verilerle ama şimdi bu halimle zor oluyor araştırmak
ay birazdan tetanoz vurulmaya gideceğim ,aşı yapılırken acıyormu acep
ohoh maşallah maşallah bizim kide ayaklarını sıgdıramıyo bir türlü 2 gün çaba çabala yoruldu bugün sesi yok beyefendininGünaydın kızlarr :)
bu sabah sağlık ocagıan gittim ben de iğnelerim bitmıstı onları yazdırdım
ay eczanede gıcık oldum ama fark aldıalr iğneler için dıyorum raporum var farksız alıorm hayır
yeni fark eklenmıs fln dediler sinirler yaa neyse mecbur aldım akşama gelıcek koliyle aldıgım için
hazır bulunmuyo eczanede..
kızım dün akşamdan beri durgun sakin dingin çok şükür :) 1 günde çatlaklar olustu karnımda
ittirip dayanmasından dolayı kendine yer açtı şimdi de yan gelip yatıyo cadı :)
bugun 30. haftamızı bitirdik sata göre 31 e girdik inşallahh
güzel dua için çok teşekkür edrizEy Rabbim! Bizlere seni hatırlatan haller, seni anlatan diller, sevginle dolup taşan aydınlık kalpler nasip eyle.. Yuvasız kuşa bile dal verip yuva kurduran Rabbim Hakkımızda en hayırlısı neyse bizlere de onu nasip eyle Amin. Allahım! Bizleri, imtihandan imtihana yorma Rabbim.. Değmeyende oyalama kalplerimizi.. Gedaya gedalık yaraşır.. Sultana sultanlık!.. Subhansın ya Rab!.. El-Aman diliyoruz senden.. Koru bizi Sensizlik cehenneminden!.. Ey Rabbimiz! Günlerimizi geleceğimize hazırla ve hayatımızı bereketli ve mağfur kıl! Yüce Allahım! Kalp sarayımızın sahibi Sensin. Öyle bir yâr nasip eyle ki bu saraya, sürekli Sana secde etsin.. ALLAHIM! Ruhumu Daraltma, Kalbimi Karartma, Darda koyup Aratma, Hak yolundan Saptırma, Beni SENDEN Başkasına YALVARTMA.. amin..
Dualarımızın kabul olması dileğiyle...
Allah ım her şeyden önce sağlık versin inşallah...
ay herşeyi çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın beraber ogluşlaoğlumun odası geldi...
dönenceyikurdum müziğiyle ağladım kızlar...o kadar duygulanıyor ki insan...o müziğe bile ağlanıyorEki Görüntüle 548425 Eki Görüntüle 548443 Eki Görüntüle 548442 Eki Görüntüle 548439 Eki Görüntüle 548437 Eki Görüntüle 548433 Eki Görüntüle 548428 Eki Görüntüle 548427 Eki Görüntüle 548426 Eki Görüntüle 548424 Eki Görüntüle 548444
iyi günlerde kullan çok güzel olmuşbebişe almaktan kendime daha gecelik falan alamadım.sadece bunu aldım pembesini
Eki Görüntüle 548348
siz kaçar tane gecelik ve pijama alacakısnız.
ilk dogum da eşim,annem,kayınvalidem cümbür cemaat yatmışlardıALLAHım YARABBİM ne kadar hareketli bi topikmiş burası birazcık yeni sayılırım aslında en başlarda girmiştim topiğe ilk hamile olduğum dönemlerde o zaman kimse olmayınca bende girmedim bi süre milsa arkadaşımın tavsiyesiyle geri döndüm ama şimdide bi yazı yazıyorum sonra ben bulamıyorum kendi yazdığımı sayfalar su gibi akıyo maşallah valla size aranızdaki bağa hayran kaldım :))) umarım doğumdan sonrada herşey böyle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?