- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
günaydın teyzeler ve akranlarım
annem bugün beni gördü maşallah ben kocaman olmuşum 29 haftalıkız ama ben yine iki hafta öndeyim 1860 gramcıkım teyzemiz anneme diyet yapmıyomusun dedi annem de tatlı sevmem hamurişide yemem dedi tartcaz seni dedi annecik 1kilo bile almamış maşallah napıyosun dedi bizden önceki teyze 1ay önde ne vitaminler ne balık hapları içiriyoruz anca 2oldu sen neyiyosan ona da söyle diyoki biz düzensiziz ama depolar sağlam demekki eleviti bile içmiyoruz içmede boşa şişirmeyelim böyle devam et dedi
BU arada normalde doğumtarihim 24olucaktı dayım 17si babnnem de 18i sezeryanla gelcem diye anneme otarihe getir diyor ikiside ama totomu yesinler ben 8ocakta gelcem gözüküyorannemle babam da yılbaşında gelmesem diye korkmaya başladılar
şimdi annem hem sizi okusun hemde yazsın buarada hep popomu gösterttiyordum ama bugün yüzümü gösterdim bisürü fotoğrafımı çektiler bide gözümü açıp ters ters baktım ama anlamıyolar şimdilik anneme daha çok benzettiler ama sarı olsam annem sevincek gibi
sağol canım :) ben de 15 tl ye aldım :) 2-3 kez yıkadım çekmedi
iğne kutu basıan 1 er tl dedi 1 aylık 3 kutu olsa diğer 53 tl ne o zaman muayenelerın demekki ?
dımı canım öyledir yanı ayrıca kutu basıan 1 tl alınıoda benden nie 2,5 alınıo ya alla alla
garip bişiler var ama du bakalım....herkes tutturabildiğine mi gidiyo acaba
ay tabii canım çatlağı hiç salladıgım yok ama çatlarken baya bi gerildiği için çok huzursuzluk
çektim :) sımdı rahatız neyse kı :) dün akşam da harekt etemdı bı ara azcık vurdum
şöle bi geri vurusu vardı kı ne vuruyon der gibiaha dedim eşime uyuyan devi uyandırdık
benımde 13 günüm kaldı canım ama aralık 15 e kadar devam edeyım dıyorum bakalım kısmet :)
ok canım :)
canım ben devlet hast doğum yapıcam için annem kalıcak erkekleri doğum servisine
refakatçi olarak almıyorlar diye biliyorum :)
inş. bi sıkıntı çıkmaz
ben normalde hiç korkmam
ne iğne ne aşı ne operasyon yaşadım
erkek gibiyimdir
ama niyeyse tetanoz beni biraz geriyor
benim diyetisyen meyve sularını en son olarak düşün dedi
en iisi meyvenin kendisni yemekmiş çünkü lifleriyle yiyorsun
ama suyunu içersen şekeri artırıyormuş haberiniz ola
heheh aynen ölee temizlemesi sinir ediyo beni ama yapcaz bişiler artık :)))
valla ben dötü oldugunu düşünüyorum ama :)))) eger öle yapmaya devam ederse yakında göbek deliğimden fırlıcak galibaa :)))
günaydın teyzeler ve akranlarım
annem bugün beni gördü maşallah ben kocaman olmuşum 29 haftalıkız ama ben yine iki hafta öndeyim 1860 gramcıkım teyzemiz anneme diyet yapmıyomusun dedi annem de tatlı sevmem hamurişide yemem dedi tartcaz seni dedi annecik 1kilo bile almamış maşallah napıyosun dedi bizden önceki teyze 1ay önde ne vitaminler ne balık hapları içiriyoruz anca 2oldu sen neyiyosan ona da söyle diyoki biz düzensiziz ama depolar sağlam demekki eleviti bile içmiyoruz içmede boşa şişirmeyelim böyle devam et dedi
BU arada normalde doğumtarihim 24olucaktı dayım 17si babnnem de 18i sezeryanla gelcem diye anneme otarihe getir diyor ikiside ama totomu yesinler ben 8ocakta gelcem gözüküyorannemle babam da yılbaşında gelmesem diye korkmaya başladılar
şimdi annem hem sizi okusun hemde yazsın buarada hep popomu gösterttiyordum ama bugün yüzümü gösterdim bisürü fotoğrafımı çektiler bide gözümü açıp ters ters baktım ama anlamıyolar şimdilik anneme daha çok benzettiler ama sarı olsam annem sevincek gibi
ayyyy ayşee koptum yaaaa uyuyan dev heee yerim ben onu :)) sen sakin çocugu rahatsız edersen oda öle yapar işte :)))
Canım benim hediyem geldi çok teşekkürederim çok ama çok güzel ellerine sağlık çok duygulandımtekra tekrr teşekkürederim canım resmini akşam eşim gelince koyarım kızlar benim mb yok malesef
galiba almazlar canım ben özel de yapıcam fark vericem nedense devlet hastenelerinden korkuyorumdoktorları ve hemşireleri bana çok sert geliyo o yüzden özelde yapıcam tek kişiliik odada normal doğum 365 TL GÜLTEPE AVİCENNA HASTANESİNDE ( hatta eski ENSAR HASTANESİ bilen vardır belki içinizde ) oğlumuda orda doğurmuştum çok memnun kaldım herkesten doktorunda hasta bakıcısına kadar canım.
ohoh maşallah maşallah bizim kide ayaklarını sıgdıramıyo bir türlü 2 gün çaba çabala yoruldu bugün sesi yok beyefendinin
cnmmm çok güzel olmuşodanız bayıldımmm Allahım hayırlısıyla kullanmayıda nasip etsin inşallahhh :))oğlumun odası geldi...
dönenceyikurdum müziğiyle ağladım kızlar...o kadar duygulanıyor ki insan...o müziğe bile ağlanıyorEki Görüntüle 548425 Eki Görüntüle 548443 Eki Görüntüle 548442 Eki Görüntüle 548439 Eki Görüntüle 548437 Eki Görüntüle 548433 Eki Görüntüle 548428 Eki Görüntüle 548427 Eki Görüntüle 548426 Eki Görüntüle 548424 Eki Görüntüle 548444
cnm mavisini aldım bende çok begenerek onun dışında 1 tanede gecelik :)) hastaneye 2 pijama takımı bi gecelik götürmeyi düşünüyorum :))bebişe almaktan kendime daha gecelik falan alamadım.sadece bunu aldım pembesini
Eki Görüntüle 548348
siz kaçar tane gecelik ve pijama alacakısnız.
oğlumun odası geldi...
dönenceyikurdum müziğiyle ağladım kızlar...o kadar duygulanıyor ki insan...o müziğe bile ağlanıyorEki Görüntüle 548425 Eki Görüntüle 548443 Eki Görüntüle 548442 Eki Görüntüle 548439 Eki Görüntüle 548437 Eki Görüntüle 548433 Eki Görüntüle 548428 Eki Görüntüle 548427 Eki Görüntüle 548426 Eki Görüntüle 548424 Eki Görüntüle 548444
canım güle güle kullanın inş. rica ederimm :)
canım normal yapıcak olsam ben de özelde yapıcaktım benım gittiğim hatsanede de 300 tl ye
yapıyoalr normal doğumu ama farklı bi durumum var sezeryan olcak gibi gibi o sebeple :)
yoksa normal doğumu devlette yapmak istemem ben de azcık sert davranıyolar :)
anam bazen yorulmak da bılmıyolar nası bi enerjıyse :) ay Allah bozmasın :)
kızı olcak anneler isim belirledinizmii.biz naha netleştiremedik.duyunca aşık olacağım işte budur diyecegim bi isim arıyorm ama yok yok...beğenemiyorum..sizin kızların isimleri neler acaba belki onlardan beğenirim :))
Ey Rabbim! Bizlere seni hatırlatan haller, seni anlatan diller, sevginle dolup taşan aydınlık kalpler nasip eyle.. Yuvasız kuşa bile dal verip yuva kurduran Rabbim… Hakkımızda en hayırlısı neyse bizlere de onu nasip eyle… Amin. Allahım! Bizleri, imtihandan imtihana yorma Rabbim.. Değmeyende oyalama kalplerimizi.. Gedaya gedalık yaraşır.. Sultan’a sultanlık!.. Subhansın ya Rab!.. El-Aman diliyoruz senden.. Koru bizi Sensizlik cehenneminden!.. Ey Rabbimiz! Günlerimizi geleceğimize hazırla ve hayatımızı bereketli ve mağfur kıl! Yüce Allah’ım! Kalp sarayımızın sahibi Sensin. Öyle bir yâr nasip eyle ki bu saraya, sürekli Sana secde etsin.. ALLAH’IM! Ruhumu Daraltma, Kalbimi Karartma, Darda koyup Aratma, Hak yolundan Saptırma, Beni SENDEN Başkasına YALVARTMA.. amin..
Dualarımızın kabul olması dileğiyle...
Allah ım her şeyden önce sağlık versin inşallah...
küpeli bende sorun yok her bulduğum belediye çöplüğü gibi gidiyor ama yiyemeyenler için suyu iyi olabilir dediğin gibi şekeri yükseltiyorsada dozunda dikkatli içmeli
aparatlar var narmatik diye pazarlarda satılıyor gördünmü hiç ben temizlemesini seviyorum :)
bende başı ve ayakları olduğunu düşünüyorum bazen avuç içi kadar nerdeyse bazen iki parmak ucu kadar dayanmış oluyor elim zaten tüm gün göbeğimde :))
göbek deliğini bilmem ama bazen doğacak sanırıyorum aşağı tarafa doğru öyle tepikliyorki :)
ayyyyy yerim ben onun her yerini maşallah maşallah sübanallah bakışta atarmış oyyy
şu üstü plastık olan dimi aa evet gördüm ama almamaıştım işe yarıypomu ?? alim ozaman ben bugün dışarı çıkınca :)))
valla cnm benimki bildiğim sırtını dayıyo sağ tarafıma ve kendini itiyo göbeğim boyunca hissediyorum kemiklerini :))
kızlar sonunda fotoğrafları çektim ve size sunuyorum umarım becerebilirim
bu gördüğünüz tamamen el emeği bulutu tülle ve elyafla annem yaptı isimi falan ben kurdele ile yazdım yağmur damlalarını falan hep ben yaptım nasıl?
Eki Görüntüle 548248 Eki Görüntüle 548249
bu oğluşun banyo malzemeleri sepeti gördüğünüz banyo havlularını anneannemiz dikti
Eki Görüntüle 548253
Eki Görüntüle 548256 Eki Görüntüle 548257 Eki Görüntüle 548259 Eki Görüntüle 548260
bunlar yine anneannemizin diktiği nevresim takımları, yastığımız ve yatağımız
Eki Görüntüle 548264 Eki Görüntüle 548263 Eki Görüntüle 548261 Eki Görüntüle 548262
Eki Görüntüle 548274
arabamız
Eki Görüntüle 548268
süslü yorganımız ve anneannenin diktiği fon perde
Eki Görüntüle 548271 Eki Görüntüle 548270
bebek şekerimiz ve sepeti bunları ben yaptım tek tek el ceğizlerimle
Eki Görüntüle 548273 Eki Görüntüle 548272
anneannemizin ördüğü ciciler ve hastane çıkışlarımıııız....
Eki Görüntüle 548283 Eki Görüntüle 548275 Eki Görüntüle 548276 Eki Görüntüle 548277 Eki Görüntüle 548278 Eki Görüntüle 548279 Eki Görüntüle 548280 Eki Görüntüle 548281 Eki Görüntüle 548282
işte böyle kızlar bir kaç eksik gedik dışında genel anlamda her şey hazır odayı tam olarak düzenlediğimizde son kez fotoğraf çeker yüklerim...
ben de defter ve bir kaç süsleme işi daha yapacağım böyle böyle oyalanıyorum işte az da kaldı hee
oyy kuzuya bak sen henüz ben öyle bişiy hissetmedim
yoksa geriliyormu içerde ne :))
evet plastik bilmem kullanmadım bende almadım sadece gördüm pazarda
ayy bilmiyom valla ama artık içeri sıgamadıgı kesin :)) napcaz 9 hafta daha bilmiyom :))
ALLAHım YARABBİM ne kadar hareketli bi topikmiş burası birazcık yeni sayılırım aslında en başlarda girmiştim topiğe ilk hamile olduğum dönemlerde o zaman kimse olmayınca bende girmedim bi süre milsa arkadaşımın tavsiyesiyle geri döndüm ama şimdide bi yazı yazıyorum sonra ben bulamıyorum kendi yazdığımı sayfalar su gibi akıyo maşallah valla size aranızdaki bağa hayran kaldım :))) umarım doğumdan sonrada herşey böyle devam eder.
ŞİMDİ GELELİM SORUMA DOĞUMDAN SONRA HASTANEDE YANINIZDA KİM REFAKATÇİ KALSIN İSTERSİNİZ ???
BEN EŞİM DİYORUM NEDENİNE GELECEK OLURSAK BENİM 2. BEBEĞİM İLKİNDE YANIMDA ANNEM KALMIŞTI SAĞOLSUN ÇOK YARDIMCI OLDU AMA PERİŞANDA OLDU ZATEN BÜTÜN GECE BOYUNCA TOPLASAN 2-3 KERE UYANMIŞTI OĞLUM E BENDE WC FALAN 1-2 KERE GİTTİM O YÜZDEN BANA GÖRE ÇOK ZOR GEÇMEDİ İNŞALLAH BU DOĞUMUMDA NORMAL OLURSA BU SEFER YANIMDA EŞİM KALSIN İSTİYORUM HEM TAM BİR AİLE GİBİ OLACAĞIMIZI HİSSEDİYORUM HEMDE ÖYLE BİR ZAMANDA BENİM YANIMDA KALMASI ONUN İÇİNDE FARKLI BİR DENEYİM OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENİM GİBİ DÜŞÜNEN VARMI ACABA??
benim 11 hafta :)
sağlıklı olsunlarda azcık daha geriliriz ne olacak :)
kızı olcak anneler isim belirledinizmii.biz naha netleştiremedik.duyunca aşık olacağım işte budur diyecegim bi isim arıyorm ama yok yok...beğenemiyorum..sizin kızların isimleri neler acaba belki onlardan beğenirim :))
bizim kızımızın adı ZEYNEP NİSA olacak inşallah teyzesi
şu üstü plastık olan dimi aa evet gördüm ama almamaıştım işe yarıypomu ?? alim ozaman ben bugün dışarı çıkınca :)))
valla cnm benimki bildiğim sırtını dayıyo sağ tarafıma ve kendini itiyo göbeğim boyunca hissediyorum kemiklerini :))
oyy kuzuya bak sen henüz ben öyle bişiy hissetmedim
yoksa geriliyormu içerde ne :))
evet plastik bilmem kullanmadım bende almadım sadece gördüm pazarda
bizim kızımızın adı ZEYNEP NİSA olacak inşallah teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?