2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ayyy çok şeker yaaaaa bayıldımmm maşşallahhhhh :))))

galiba almazlar canım ben özel de yapıcam fark vericem nedense devlet hastenelerinden korkuyorum doktorları ve hemşireleri bana çok sert geliyo o yüzden özelde yapıcam tek kişiliik odada normal doğum 365 TL GÜLTEPE AVİCENNA HASTANESİNDE ( hatta eski ENSAR HASTANESİ bilen vardır belki içinizde ) oğlumuda orda doğurmuştum çok memnun kaldım herkesten doktorunda hasta bakıcısına kadar canım.

küpeli bende sorun yok her bulduğum belediye çöplüğü gibi gidiyor ama yiyemeyenler için suyu iyi olabilir dediğin gibi şekeri yükseltiyorsada dozunda dikkatli içmeli

heheh aynen ölee temizlemesi sinir ediyo beni ama yapcaz bişiler artık :)))
valla ben dötü oldugunu düşünüyorum ama :)))) eger öle yapmaya devam ederse yakında göbek deliğimden fırlıcak galibaa :)))

aparatlar var narmatik diye pazarlarda satılıyor gördünmü hiç ben temizlemesini seviyorum :)
bende başı ve ayakları olduğunu düşünüyorum bazen avuç içi kadar nerdeyse bazen iki parmak ucu kadar dayanmış oluyor elim zaten tüm gün göbeğimde :))
göbek deliğini bilmem ama bazen doğacak sanırıyorum aşağı tarafa doğru öyle tepikliyorki :)

ayyyyy yerim ben onun her yerini maşallah maşallah sübanallah bakışta atarmış oyyy

ayyyy ayşee koptum yaaaa uyuyan dev heee yerim ben onu :)) sen sakin çocugu rahatsız edersen oda öle yapar işte :)))

Canım benim hediyem geldi çok teşekkürederim çok ama çok güzel ellerine sağlık çok duygulandım tekra tekrr teşekkürederim canım resmini akşam eşim gelince koyarım kızlar benim mb yok malesef

canım güle güle kullanın inş. rica ederimm :)

canım normal yapıcak olsam ben de özelde yapıcaktım benım gittiğim hatsanede de 300 tl ye

yapıyoalr normal doğumu ama farklı bi durumum var sezeryan olcak gibi gibi o sebeple :)

yoksa normal doğumu devlette yapmak istemem ben de azcık sert davranıyolar :)

ohoh maşallah maşallah bizim kide ayaklarını sıgdıramıyo bir türlü 2 gün çaba çabala yoruldu bugün sesi yok beyefendinin

anam bazen yorulmak da bılmıyolar nası bi enerjıyse :) ay Allah bozmasın :)

kızı olcak anneler isim belirledinizmii.biz naha netleştiremedik.duyunca aşık olacağım işte budur diyecegim bi isim arıyorm ama yok yok...beğenemiyorum..sizin kızların isimleri neler acaba belki onlardan beğenirim :))

cnmmm çok güzel olmuşodanız bayıldımmm Allahım hayırlısıyla kullanmayıda nasip etsin inşallahhh :))
bebişe almaktan kendime daha gecelik falan alamadım.sadece bunu aldım pembesini

Eki Görüntüle 548348

siz kaçar tane gecelik ve pijama alacakısnız.
cnm mavisini aldım bende çok begenerek onun dışında 1 tanede gecelik :)) hastaneye 2 pijama takımı bi gecelik götürmeyi düşünüyorum :))

canım maşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kullanın inşallah cicilerinizide okadar cicinin içinde lcwnın çoraplarını gördüm bizimde babamız almış gözlü ve çizikli çok şirinler

Amin canım inş :))

canım senin duanla buarada herkeze hayırlı cumalar cumanın hayrı üstümüze olsun inşallah

şu üstü plastık olan dimi aa evet gördüm ama almamaıştım işe yarıypomu ?? alim ozaman ben bugün dışarı çıkınca :)))
valla cnm benimki bildiğim sırtını dayıyo sağ tarafıma ve kendini itiyo göbeğim boyunca hissediyorum kemiklerini :))

oyy kuzuya bak sen henüz ben öyle bişiy hissetmedim
yoksa geriliyormu içerde ne :))
evet plastik bilmem kullanmadım bende almadım sadece gördüm pazarda

zeynepp hepsi çok güzeller cnmmm sağlıklı sıhatli giydirmeyide nasip etsin inşallahhhh :)))

oyy kuzuya bak sen henüz ben öyle bişiy hissetmedim
yoksa geriliyormu içerde ne :))
evet plastik bilmem kullanmadım bende almadım sadece gördüm pazarda

ayy bilmiyom valla ama artık içeri sıgamadıgı kesin :)) napcaz 9 hafta daha bilmiyom :))

benim yanımda annem gelip kalıcak.eşimde kalır yani gelir gider ama evde çocuklar var o yüzden gece çocukların yanında evde kalır..zaten ayrı oda oluyo artık.annemde bende rahat ediyoz.aslında sezeryan olmasam kimsenin kalmasına gerek yok.yeterince tecrübeliyim bebek bakımı konusunda:))kayınvalidemde yemek falan yapar,çorba,komposto falan getirir.malum sezeryandan sonra hemen yemek yenmiyo.bisküvi,kek ve komposto falan bağırsakların çalışması için.bazen büyük kızım anne ben kalayım diyo ama kızım bebek çok küçük oluyo altını falan değişemezsin diyorum.bide sezeryan olunca insan hemen kalkamıyo bebeği emzirmek için birirnin bebeği annenin memesinin üzerinde uzun süre tutması gerekiyo.yatarak emzirmekte zor oluyo,bebek hemen tutamıyo falan.ay amma uzattım kısaca sorunun cevabı "annem".

benim 11 hafta :)

sağlıklı olsunlarda azcık daha geriliriz ne olacak :)

doktr 38 de sezeryan yaparız demişti yanı 30 bittiğine göre 8 hafta kalmış oluyo

ama bakalım kısmet ne olacak belli olmazz :) sağlıkla gelsinler ınsallah :)

canım maalesef biz de karar vereemdık bi türlü ama zeyneb diye düşünüyoruz daha çok :)

bizim kızımızın adı ZEYNEP NİSA olacak inşallah teyzesi

HARİKA BİR İSİM.ADIYLA YAŞASIN

BENDE HİSSEDİYORUM AYNI ŞEYİ GERİNİYORMU NAPIYOR İÇERİDE.sıkıştı tabi garibim dar geliyor mekanlar :120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…