doktr 38 de sezeryan yaparız demişti yanı 30 bittiğine göre 8 hafta kalmış oluyo
ama bakalım kısmet ne olacak belli olmazz :) sağlıkla gelsinler ınsallah :)
canım maalesef biz de karar vereemdık bi türlü ama zeyneb diye düşünüyoruz daha çok :)
ayyy öle kuzum yaaa zatn sabah yeni oluşan çatlaklarımı gördügümde göbüşüme sen iyi olda ben hepsine katlanırım dedim :)) onu kucağıma alim sağlıklı sıhatli gerisi boş :))benim 11 hafta :)
sağlıklı olsunlarda azcık daha geriliriz ne olacak :)
hhehhehe artık kocaman oldular sığamıyolar galiba içeri :)))HARİKA BİR İSİM.ADIYLA YAŞASIN
BENDE HİSSEDİYORUM AYNI ŞEYİ GERİNİYORMU NAPIYOR İÇERİDE.sıkıştı tabi garibim dar geliyor mekanlar :120:
o plasitkleri ben de biliyorum ama almadım
çünkü ben kendim elimle yemeyi çok seviyorum böyle didikleye didikleye
ayyy öle kuzum yaaa zatn sabah yeni oluşan çatlaklarımı gördügümde göbüşüme sen iyi olda ben hepsine katlanırım dedim :)) onu kucağıma alim sağlıklı sıhatli gerisi boş :))
hhehhehe artık kocaman oldular sığamıyolar galiba içeri :)))
yaa bendee ama heryerimi batırıyorum yerken( önlükmü kullansam acaba :))
Selammm
hayırlı cumalar arkadaşlarrr
Nilhans ı merak edip aradım kardeşi cıktı , yine hastaneye yatırmışlar kanaması olmuş.şuan iyilermiş kontrol altında tutuluyormuş
offss hayırlısıyla bi kucagımıza alsaydık bebişlerimizi
benim doktorlar rahat bu konuda sordummu ne zaman canı isterse o zaman diyor tahmini bişiyde demiyorlar dalga geçiyorlar :)
Amin ayşe sağlıklı olsunlarda
Selammm
Nilhans ı merak edip aradım kardeşi cıktı , yine hastaneye yatırmışlar kanaması olmuş.şuan iyilermiş kontrol altında tutuluyormuş
önüne bi tepsi al öyle ye tabakta zor oluyor
bi de yanında ıslak mendil bulundur
sürekli ellerini silersin
tecrübeyle sabit
ALLAH seni emi .......bende tepsi yerine büyük plastik hamur yugurma kapları varya onu alırım ve olmazsa olmazı ıslak mendil
ŞİMDİ GELELİM SORUMA DOĞUMDAN SONRA HASTANEDE YANINIZDA KİM REFAKATÇİ KALSIN İSTERSİNİZ ???
BEN EŞİM DİYORUM NEDENİNE GELECEK OLURSAK BENİM 2. BEBEĞİM İLKİNDE YANIMDA ANNEM KALMIŞTI SAĞOLSUN ÇOK YARDIMCI OLDU AMA PERİŞANDA OLDU ZATEN BÜTÜN GECE BOYUNCA TOPLASAN 2-3 KERE UYANMIŞTI OĞLUM E BENDE WC FALAN 1-2 KERE GİTTİM O YÜZDEN BANA GÖRE ÇOK ZOR GEÇMEDİ İNŞALLAH BU DOĞUMUMDA NORMAL OLURSA BU SEFER YANIMDA EŞİM KALSIN İSTİYORUM HEM TAM BİR AİLE GİBİ OLACAĞIMIZI HİSSEDİYORUM HEMDE ÖYLE BİR ZAMANDA BENİM YANIMDA KALMASI ONUN İÇİNDE FARKLI BİR DENEYİM OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENİM GİBİ DÜŞÜNEN VARMI ACABA??
selam canım hayırlı cumalar :)
nıcın kanamasıolmus ki ciddi bişey yoktur ınss allah yardımcısı olsun :26: amin ecmain inş..
çok güzel iyiy günlerde giyinsinevettt budaaa tontirikkk teyzemizden bize gelen cicelerrr kuzumm çok çok saol kesene bereket :))) hediyelerimizi çok çok begendik inşallah giyiniptede resim çekilicez onuda paylaşırız sizinle :))
Eki Görüntüle 548740
millet biberon ,emzik ve bebe şampuanı,yağı ,kremi vs .olarak hangi ürünleri aldınız ?
biberon ısıtıcı ve sterilazatörleri var alanınız oldumu ?
yaaa ben beceriksizim galibaa üzerime sıçratıyorum baparsam yapim ben en iyisi bi önlük alim geçen sefer elime tepsi ve narı aldımm başladım yemege sonra bi baktımmm bembeyaz koltuklarım beneklenmişönüne bi tepsi al öyle ye tabakta zor oluyor
bi de yanında ıslak mendil bulundur
sürekli ellerini silersin
tecrübeyle sabit
çokçok geçmiş olsun yaaa inşallah güzel haberlerle gelir ...Selammm
hoşbuldukk kuzummm bizim şirket kk yı yasaklı listesine almış giremiyom eve gelincede yemek yiyommm vee pertt :)) bugün izinliyim damladım hemen buraya :))tugbacım hoşgeldin nerelerdesin özlendinnn
nasılsın efecik nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?