2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
yaa arkadaşlar zaman geçtikçe günler geçmio heyecan basıyor beni biran önce kavuşacağım günü bekliyorum.. sizlerede öyle oluyormu içim az kaldı onun totoşunu yiyeceğim günleri bekliyorum...

benim doktorlar rahat bu konuda sordummu ne zaman canı isterse o zaman diyor tahmini bişiyde demiyorlar dalga geçiyorlar :)
Amin ayşe sağlıklı olsunlarda

benim 11 hafta :)

sağlıklı olsunlarda azcık daha geriliriz ne olacak :)
ayyy öle kuzum yaaa zatn sabah yeni oluşan çatlaklarımı gördügümde göbüşüme sen iyi olda ben hepsine katlanırım dedim :)) onu kucağıma alim sağlıklı sıhatli gerisi boş :))
HARİKA BİR İSİM.ADIYLA YAŞASIN

BENDE HİSSEDİYORUM AYNI ŞEYİ GERİNİYORMU NAPIYOR İÇERİDE.sıkıştı tabi garibim dar geliyor mekanlar :120:
hhehhehe artık kocaman oldular sığamıyolar galiba içeri :)))
o plasitkleri ben de biliyorum ama almadım
çünkü ben kendim elimle yemeyi çok seviyorum böyle didikleye didikleye

yaa bendee ama heryerimi batırıyorum yerken ( önlükmü kullansam acaba :))

önüne bi tepsi al öyle ye tabakta zor oluyor
bi de yanında ıslak mendil bulundur
sürekli ellerini silersin
tecrübeyle sabit

Selammm
hayırlı cumalar arkadaşlarrr

Nilhans ı merak edip aradım kardeşi cıktı , yine hastaneye yatırmışlar kanaması olmuş.şuan iyilermiş kontrol altında tutuluyormuş

offss hayırlısıyla bi kucagımıza alsaydık bebişlerimizi

selam canım hayırlı cumalar :)

nıcın kanamasıolmus ki ciddi bişey yoktur ınss allah yardımcısı olsun :26: amin ecmain inş..

benim doktorlar rahat bu konuda sordummu ne zaman canı isterse o zaman diyor tahmini bişiyde demiyorlar dalga geçiyorlar :)
Amin ayşe sağlıklı olsunlarda

benımkıde ilk başta öyle söylüyordu zaman yaklaştıkça ciddi ciddi konuşmaya başaldı :)

yarın doçla randevumuz var akşam bakalım o ne diyecek...merak ediyorum :)

kızlar teşekkür ederim hepinize
bugün tosuncukumun yüzünü ilk kez görünce bide gözünü açınca teyzemize ilk sorum göz kusurlarını görebiliyormuyuz yoksa doğuncamı dedim baktı bana e dedim dertler bitti ya şimdi bunu düşünmem gerek gülüyor katarak sorunu yarık dudak sorunu görülüyormuş ama şuan için temiz dedi fotoları begendi iki gözünü genelde göremeyiz güzel durmuş dedi ama göz ve duyuyla ilgili sorunlar anca doğunca belli olur dedi
bizim eş yukarı çıkmız erken doğum riskimiz azaldı ama buseferde paşa tontişlikten erken gelecek beyimiz yukarda ve herzamanki gibi pipuş açık uyuyodu baş aşağıdaydı ama yerleşmiş filan denmedi 1aralıkta görmeye ve nstye gidicez ama buarada biz tıptada 21inde görcez bide sizin doğum fiyatlarını duyunca yakınımızda bi hastane var onunlada görüşsekmi diyoruz ama teyzemizden de çok memnunuz karıkoca kararsız kaldık yine ama maddi anlamda bizi bu hastane baya zorlucak gibide

buarada sela vakti biz çıkıp azcık boşa geçirmeyelim günü rabbim hepimizin ve kuzucanlarımızın yanında olsun korusun onları hep ay önceden bişey anlamıyoduk ve 3boyutluyu sevmiyodum ama şimdi belli oldukça nasıl güzel bişeymiş

Amin Allah şifa versin sağlık versin

kızlr şuraya bakın çok güzel şeyler var ama pahalı yaa :S

https://www.facebook.com/YurtDisiButik

şuna bak yaaa ne güzel içim aktı maşallah manken gibi de poz veriyor parmaklarını yerim bunun ayyy

Son düzenleme:
..........................................................

Son düzenleme:

kızımın dogumundan sonra annem kaldı yanımda.
şimdiki dogumumdada annemin kalmasını istiyorum
annem sagolsun bebek uyandıkca kucagıma verdi ,altını temizledi ,üstünü degiştirdi.
eşime bu konuda güvenemem ,yapamadıgı zaman sinirlenirim ikimizinde burnundan gelir :))

selam canım hayırlı cumalar :)

nıcın kanamasıolmus ki ciddi bişey yoktur ınss allah yardımcısı olsun :26: amin ecmain inş..

cnm gecen haftada kanamadan dolayı bi kac gün hastanede kamıştı ,yalnış hatırlamıyorsam onun plesantası aşagıda oldugu için herhangi bi kasılmada,yorgunlukta v.s kanaması olabiliyormuş
erken doguma karşı bebegine ciger geliştirici igneye de başlanmıştı.

evettt budaaa tontirikkk teyzemizden bize gelen cicelerrr kuzumm çok çok saol kesene bereket :))) hediyelerimizi çok çok begendik inşallah giyiniptede resim çekilicez onuda paylaşırız sizinle :))

çok güzel iyiy günlerde giyinsin
tontirik teyzesininde ellerine saglık kesesine bereket

millet biberon ,emzik ve bebe şampuanı,yağı ,kremi vs .olarak hangi ürünleri aldınız ?

biberon ısıtıcı ve sterilazatörleri var alanınız oldumu ?

ben biberonu dr brown aldım, cam şişesini, nasılsa ilk zamanlar kendi tutup içemeyeceği için cam daha sağlıklı olur diye. Sterilizatör ve mama ısıtıcısını da int.den bol bol araştırıp, gidip mağzalarda satıcılarla konuşup, benim kullanım amacıma hangisi uygun olur diye uzun uzuuun düşünüp ikisini de wewell'den aldım. sterilizatörde çok şey fark etmiyor ama mama ısıtıcısı arzumu pek beğenmedim, hiç bir artısı yok, wewelllde zaman göstergesi, mama sıcaklığını belli seviyede tutma gibi özellikleri var. Yani eğer bebek için mama hazırladınız, ama bebek hemen almadı biraz zaman geçti diyelim, o süreçte mamanın sabit sıcaklıkta sağlıklı olarak beklemesini sağlar.

Bebek şampuanı, yağı, pişik önleyi kremi de ilk ürün olarak Mustela almayı düşünüyorum. Onlar bitince de, pişik için devletin karşıladığı hametan kremi veya bepanten'i, şampuan ve krem için de önce sabamed sonrada daline geçerek aşamalı ve daha uygun fiyatlılara tranfer olmayı düşünüyorum. Neden böyel düşündüğüme gelince ben ve sülalem cilt olarak alerjiye yatkınız, bu yüzden bebekte de olabilir diye alerjen etkisien düşük olanlardan başlamaya karar verdim.

önüne bi tepsi al öyle ye tabakta zor oluyor
bi de yanında ıslak mendil bulundur
sürekli ellerini silersin
tecrübeyle sabit
yaaa ben beceriksizim galibaa üzerime sıçratıyorum baparsam yapim ben en iyisi bi önlük alim geçen sefer elime tepsi ve narı aldımm başladım yemege sonra bi baktımmm bembeyaz koltuklarım beneklenmiş (((
çokçok geçmiş olsun yaaa inşallah güzel haberlerle gelir ...
tugbacım hoşgeldin nerelerdesin özlendinnn
nasılsın efecik nasıl?
hoşbuldukk kuzummm bizim şirket kk yı yasaklı listesine almış giremiyom eve gelincede yemek yiyommm vee pertt :)) bugün izinliyim damladım hemen buraya :))
iyi kuzum oda napsın büyüyo sağlık ocağına gittik bugun kalp atışlarını dinledim kuzumun yarında doktor kontrolüm var oğluşumu görcem inşallah herşey yolundadır en çok kaç kilo oldugunu merak ediyom tosunumun :))
kızlr şuraya bakın çok güzel şeyler var ama pahalı yaa :S

https://www.facebook.com/YurtDisiButik

bayıldııımmmmm çok şeker bunlar yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…