evettt budaaa tontirikkk teyzemizden bize gelen cicelerrr kuzumm çok çok saol kesene bereket :))) hediyelerimizi çok çok begendik inşallah giyiniptede resim çekilicez onuda paylaşırız sizinle :))
Eki Görüntüle 548740
evettt budaaa tontirikkk teyzemizden bize gelen cicelerrr kuzumm çok çok saol kesene bereket :))) hediyelerimizi çok çok begendik inşallah giyiniptede resim çekilicez onuda paylaşırız sizinle :))
Eki Görüntüle 548740
çok güzel iyiy günlerde giyinsin
tontirik teyzesininde ellerine saglık kesesine bereket
güle güle kullanın tugbaacım
Güle güle kullanın inşallah çok güzelmiş
Tontirik Allah bereket versin kesenize
çok tatlılar renkleri desenleri filan güle güle giyin ikinizde sağlıkla inşalalh tontirikinde cebine bereket
kızlar dogumdan sonra adettir kocalar dogum hediyesi alır geneldee.bakalım neler alacaklarr
eşim kızımın dogumundan sonra güzel bi altın yüzük almıştı tek taş degildi ama olsun :)
kızlar dogumdan sonra adettir kocalar dogum hediyesi alır geneldee.bakalım neler alacaklarr
eşim kızımın dogumundan sonra güzel bi altın yüzük almıştı tek taş degildi ama olsun :)
evet weevel çok amaçlı ama fiyatı da ona göre tabiben biberonu dr brown aldım, cam şişesini, nasılsa ilk zamanlar kendi tutup içemeyeceği için cam daha sağlıklı olur diye. Sterilizatör ve mama ısıtıcısını da int.den bol bol araştırıp, gidip mağzalarda satıcılarla konuşup, benim kullanım amacıma hangisi uygun olur diye uzun uzuuun düşünüp ikisini de wewell'den aldım. sterilizatörde çok şey fark etmiyor ama mama ısıtıcısı arzumu pek beğenmedim, hiç bir artısı yok, wewelllde zaman göstergesi, mama sıcaklığını belli seviyede tutma gibi özellikleri var. Yani eğer bebek için mama hazırladınız, ama bebek hemen almadı biraz zaman geçti diyelim, o süreçte mamanın sabit sıcaklıkta sağlıklı olarak beklemesini sağlar.
Bebek şampuanı, yağı, pişik önleyi kremi de ilk ürün olarak Mustela almayı düşünüyorum. Onlar bitince de, pişik için devletin karşıladığı hametan kremi veya bepanten'i, şampuan ve krem için de önce sabamed sonrada daline geçerek aşamalı ve daha uygun fiyatlılara tranfer olmayı düşünüyorum. Neden böyel düşündüğüme gelince ben ve sülalem cilt olarak alerjiye yatkınız, bu yüzden bebekte de olabilir diye alerjen etkisien düşük olanlardan başlamaya karar verdim.
aynı kocam gibisin desene :)yaaa ben beceriksizim galibaa üzerime sıçratıyorum baparsam yapim ben en iyisi bi önlük alim geçen sefer elime tepsi ve narı aldımm başladım yemege sonra bi baktımmm bembeyaz koltuklarım beneklenmiş(((
benimkinden istemezsen aklına gelip almaz :)
evet weevel çok amaçlı ama fiyatı da ona göre tabi
yalnız arabada da kullanılıyormuş o hoşuma gitti
önerilerin için sağol dikkate alacağım
aynı kocam gibisin desene :)
narı dökmeden yediğini bilmem
ben teçhizatı ayarlayıp önüne tepsi koyuyorum ıslak mendil koyuyorum ,bi önlük takmadığım kaldı :))
koltukları hemen ıslak mendille sil geçiyor
nar lekesine ıslak mendil birebir
yada aspirin diye fıs fıs var ya o nar lekesini hemen çıkarıyor kurusa bile
valla ben şimdiden kocişe isteklerimi saymaya başladım ama doğumdan önce gidip birlikte alırız yoksa asla almaz :))) ben şu levha kolyeler varya obdan istiyorum üzerinde 3 ümüzün ismini yazdırıcam :))
Amin Allah şifa versin sağlık versin
şuna bak yaaa ne güzel içim aktı maşallah manken gibi de poz veriyor parmaklarını yerim bunun ayyy
cnm gecen haftada kanamadan dolayı bi kac gün hastanede kamıştı ,yalnış hatırlamıyorsam onun plesantası aşagıda oldugu için herhangi bi kasılmada,yorgunlukta v.s kanaması olabiliyormuş
erken doguma karşı bebegine ciger geliştirici igneye de başlanmıştı.
Eki Görüntüle 548740
cnm benimkide öle şeyleri düşünmez.ben doguma yakın acıkca sölediydimm yüzsüzlük yapıpp
2 gün önce dışarı yemege cıkmıştık ,kuyumcunun önünden gecerken beni cekti "bu dogumunda ne istiyon hadi utanma göster" dedii :))
tabi bendede utanma namına bişi olmadıgı için hemen gösterdim adam sorduguna soracagına pişman oldu :89:
onu bilmiyorum hiç
işte böle bişi burdaki ugurböceği yerine nazar boncugu , kelebek falan olabiliyo :))
Eki Görüntüle 548755
bu tabelanın üstünede isim yazılcak öle mi.hımm güzel bişi olurrr
hani umutsuz ev kadınlarında elifin kolyesi var dikkat ettinizmi bilmiyom
ordada 4 cocugunun isimleri yazıyor cok şirin geliyor bana.öle bişide güzel olur.bende düşünebilirim
ben kocamdan bişey beklemiyorum almak ister alır da ama durumumuz hiç müsait
değil...ayrıca böle adetleri biliyor mu bilmiyorum...ben söyledikten sonra da dünyayı getirse kıymeti kalmaz
benim için....o sebeple kocam , bebeğim iyi olsun bana yeter inşallah... :)
evet ya dımı ne cici çıkmış :)
bizim bebişlerde yaza bu kadar olur böle cici şeyler giydirebilirz bol bol :)
anladım canım ;Allah yardımcısı olsun
güle güle kullanın canım :)
ben kocamdan bişey beklemiyorum almak ister alır da ama durumumuz hiç müsait
değil...ayrıca böle adetleri biliyor mu bilmiyorum...ben söyledikten sonra da dünyayı getirse kıymeti kalmaz
benim için....o sebeple kocam , bebeğim iyi olsun bana yeter inşallah... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?