2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

çok tatlılar renkleri desenleri filan güle güle giyin ikinizde sağlıkla inşalalh tontirikinde cebine bereket

çok güzel iyiy günlerde giyinsin
tontirik teyzesininde ellerine saglık kesesine bereket

güle güle kullanın tugbaacım

Güle güle kullanın inşallah çok güzelmiş
Tontirik Allah bereket versin kesenize

çok tatlılar renkleri desenleri filan güle güle giyin ikinizde sağlıkla inşalalh tontirikinde cebine bereket

çok teşekkürederizzzz :))))

kızlar dogumdan sonra adettir kocalar dogum hediyesi alır geneldee.bakalım neler alacaklarr
eşim kızımın dogumundan sonra güzel bi altın yüzük almıştı tek taş degildi ama olsun :)

kızlar dogumdan sonra adettir kocalar dogum hediyesi alır geneldee.bakalım neler alacaklarr
eşim kızımın dogumundan sonra güzel bi altın yüzük almıştı tek taş degildi ama olsun :)

valla ben şimdiden kocişe isteklerimi saymaya başladım ama doğumdan önce gidip birlikte alırız yoksa asla almaz :))) ben şu levha kolyeler varya obdan istiyorum üzerinde 3 ümüzün ismini yazdırıcam :))

evet weevel çok amaçlı ama fiyatı da ona göre tabi
yalnız arabada da kullanılıyormuş o hoşuma gitti
önerilerin için sağol dikkate alacağım

yaaa ben beceriksizim galibaa üzerime sıçratıyorum baparsam yapim ben en iyisi bi önlük alim geçen sefer elime tepsi ve narı aldımm başladım yemege sonra bi baktımmm bembeyaz koltuklarım beneklenmiş (((
aynı kocam gibisin desene :)
narı dökmeden yediğini bilmem
ben teçhizatı ayarlayıp önüne tepsi koyuyorum ıslak mendil koyuyorum ,bi önlük takmadığım kaldı :))

koltukları hemen ıslak mendille sil geçiyor
nar lekesine ıslak mendil birebir

benimkinden istemezsen aklına gelip almaz :)

cnm benimkide öle şeyleri düşünmez.ben doguma yakın acıkca sölediydimm yüzsüzlük yapıpp
2 gün önce dışarı yemege cıkmıştık ,kuyumcunun önünden gecerken beni cekti "bu dogumunda ne istiyon hadi utanma göster" dedii :))
tabi bendede utanma namına bişi olmadıgı için hemen gösterdim adam sorduguna soracagına pişman oldu :89:

yada aspirin diye fıs fıs var ya o nar lekesini hemen çıkarıyor kurusa bile

valla ben şimdiden kocişe isteklerimi saymaya başladım ama doğumdan önce gidip birlikte alırız yoksa asla almaz :))) ben şu levha kolyeler varya obdan istiyorum üzerinde 3 ümüzün ismini yazdırıcam :))

aa nasıl bişi oluyor o kolyeler görmedim hiç.
nette resmi varsa bi gösteririmisin

ben kocamdan bişey beklemiyorum almak ister alır da ama durumumuz hiç müsait

değil...ayrıca böle adetleri biliyor mu bilmiyorum...ben söyledikten sonra da dünyayı getirse kıymeti kalmaz

benim için....o sebeple kocam , bebeğim iyi olsun bana yeter inşallah... :)

Amin Allah şifa versin sağlık versin

şuna bak yaaa ne güzel içim aktı maşallah manken gibi de poz veriyor parmaklarını yerim bunun ayyy

evet ya dımı ne cici çıkmış :)

bizim bebişlerde yaza bu kadar olur böle cici şeyler giydirebilirz bol bol :)

anladım canım ;Allah yardımcısı olsun

güle güle kullanın canım :)

iyiymiş benim kuyumcu önünden geçmez :)
ne istesem diye düşündümde altından başka bişi gelmiyor aklıma :)

tünaydın kızlar ve hayrlı cumalar
tontirik iyi hatrlattın kız benimkininde aklına gelmez he çıtlatmak lazım hediye işin alsın banane ya hakkım benim hakkım ne istesem acaba hoşuma gitti hediye işi

işte böle bişi burdaki ugurböceği yerine nazar boncugu , kelebek falan olabiliyo :))
Eki Görüntüle 548755

bu tabelanın üstünede isim yazılcak öle mi.hımm güzel bişi olurrr
hani umutsuz ev kadınlarında elifin kolyesi var dikkat ettinizmi bilmiyom
ordada 4 cocugunun isimleri yazıyor cok şirin geliyor bana.öle bişide güzel olur.bende düşünebilirim

evet cnm üzeine isim yazılıyo :)) evet onuda gördüm çok şeker ama bu daha hoşuma gitti beim :))

yaza kadar böyle olurlar :)

ayy ayşe inan bizimde durum hiççç müsait degil.dogum param bile hazır degil şuan.
eşime gecen gün söledim devlette de dogum yapabilirim diye oda kesinlikle olmaz dedi sagolsun.
ocaktan sonra biraz rahatlıcaz inş

valla benim kocam iyidir hoştur ama ince düşünceli degildir.yani ben sinyal vermeden o bişi yapmaz maalesef.
bende üzülür dururum, gereksiz kaprisler yaparım bunu niye düşünmedi diye.hem kendim hem kocam yıpranır böle durumlarda
ama acıkca beklentiler sölendiginde bence iki taraf içinde güzel oluyor.
hem kocam yorulmuyorr bu kadın niye bana kapris yapıyor diye hemde ben bu adam beni acaba önemsemiyormu diye kendimi üzmüyom :)
kadınlar duygusaldır ,süprizlerden pohpohlanmaktan hoşlanırlar.e cogu erkekte bunlara önem vermez.biz sadece üzüldügümüzle kalırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…