2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
tünaydın kızlar ve hayrlı cumalar
tontirik iyi hatrlattın kız benimkininde aklına gelmez he çıtlatmak lazım hediye işin alsın banane ya hakkım benim hakkım ne istesem acaba hoşuma gitti hediye işi

aldır tabi kızzz.yat kat araba isticek halimiz yok.herzaman bize bebegimizin dogumunu hatırlatacak ufak bişi olsada olur
ben eşimin dogum hediyesi olan yüüzügü her taktıgımda o güne tekrar gidiyorum, duygulanıyorum sonrada gidip kocama sarılıyorum o günleri anıyoruzz

kızlarr yavaş yavaş kaçıyom ben ağda işimi halldecem bide hediyemi kargolicam sonra gelip bebeşin giysilerini ayalıcam yıkıcam :)))
hadee görüşürüzzz

ekmeksiz olmaz zaten, tam bugday ya da tahıl ekmeği dediğin gibi canım.. ama aynı yemek içinde hem çorba, hem makarna-pilav hem de ekmek yersen o kiloya dönüşüyor... corba ne alaka diyebilirsin ama bir kase corba bir dilim ekmek demektir (((
bu ücünü dengelemen gerek canım.. ben corba icersem ya da makarna pilav varsa yemekte ekmek tüketmiyorum. böylece dengelediğimi düşünüyorum..
bu sayede (e tabi tatlı aburcubura da dikkat ederek) son 6 haftada 1 kilo almışım sadece.. onu da son günlerde aldım gerçi bayram hatırası diyorum napim.. tatlılar cok güzeldi bayramda kıramadım kimseyi yedim valla ohh

yok canım metro bize ters bi yerde ben migrostan alıyorum :))) tarihi falan da oluyodu yanılmıyosam üzerinde..

bebişe almaktan kendime daha gecelik falan alamadım.sadece bunu aldım pembesini

Eki Görüntüle 548348

siz kaçar tane gecelik ve pijama alacakısnız.
cok güzelmiş bunlar ya.. ben de daha hic bişey almadım kendime hep bebişee onun eksikleri de tam tamamlanmadı gerci.. annem gelecek önümüzdeki hafta beraber cıkıcaz torunuma bişeyyler alayım dedi, yelek ceket de örcek canım benim... hastalıktı cenazeydi derken ilgilenemedi benimle içine dert olmuş canım annemin..
ben de iki gecelik bir pijama takım alayım diyorum.. gecelik daha rahat oluyomuş hastanede doğumdan sonra gelip kontrol falan ediyolarmış ya.. hem belki sezeryan olur belli mi olur daha rahat gecelik diye düşünüyorum.. pijamayı da evde giyerim diyorum..

arkadaşlar meraba ben sitede daha yeniyim.ocakta kızm olcak allahn izniyle.ocak anneleri sizlerle tanışmak istrim.hepinize hayırlı dogumlar diliyorm

cok güzel canım bayıldım vallaa :))) allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..
ben de böyle istiyorum beyaz bir takım, renkli objeler.. inşallah seneye bu zamanlar ben de oglumun odasını yapmış olurum (aminn)

günaydın hanımlar hayırlı cumalar mutlu günler
günaydın canımm.. nasılsın????

hoşgeldin canımmmmmmm ben de diyorum bu kız nerelerde..
ben de narı cok severim.. eşim taneler ben yerim kaşıkla ohh

günaydın canım..
maşallah kızına da sana da
ben de sorucaktım çatlak var mı kızlar diyeeee
akşamları cok geriliyorum ben ama bebek hareketleri beni zorladığından değil heralde şişkinlikten dolayı..
ama catlağım yok (henüz) umarım da olmaz :)))
ya ben aynaya baktığımda kendimi cok beğeniyorum
siz de öyle misiniz...
top gibi karnım var, hiç biyerim şişmedi (şu ana kadar) kilo alan tek yerim göbişim yanlarda fazlalık yok öyle güzel görünüyor ki gözüme
hatta eşime diyorum 'beni güzel buluyo musun?' diye
adamcağaz da napsın şimdi mecbur 'cok güzelsin bebeğim' diyor

ay birazdan tetanoz vurulmaya gideceğim ,aşı yapılırken acıyormu acep
benim ilki acımıştı bir kaç gün dokunamamıştım , üzerine yatamamıştım ama ikinci doz hiç acımadı..

ayyy ne mutlu sanaaaa fesliş duymasın gerci onun da bir haftası kaldı sanırsam..
iyi istirahatler canım benim, keyfini çıkar..

aynı fikirdeyim hatta eşimin doğuma girmesinide istedim ama doktorum izin vermedi eşimide razı etmiştim :))

biz de istiyoduk eşim girsin, özellikle kendisi talep etmişti ama dr umuz onaylamadı aynen (
herşey cok cok yolunda giderse belki dedi, söz vermiyorum.. ama ben sıcak bakmıyorum dedi..
napalım, tamam dedik..

ay maşallah sana canım benim... büyümüş de gelmiş annesinin topiğine yazarmış.. miniş ellerini ayaklarını yeriz ama biz senin

hayırlı cumalar canım hoşgeldin..
nilhansa üzüldüm yaa.. umarım ciddi bir durum yoktur.. allah yardımcısı olsun...
ne kadar dursa bebiş o kadar iyi..
hakkımızda hayırlısı canım..

maşallah canım benim...
haberler iyi cok sevindim..
allah sağlıkı bir şekilde kucaklamayı nasip etsin hepimize..
sabahki yazın da süperdi yaaa cok hoşuma gitti :))))))))

bu arada.. ben egepolde yapıcam galiba doğumu.. dr um orayı tavsiye ediyo..3000 tl toplam fiyat cıkardı bize..dr+hastane..
sence nasıl????

evet cok güzel gercektenn güle güle kullan canım :)))
tontiriğin de kesesine bereket..

şimdi doktor dan geldik kızım 1700 gr olmuş artık dönmüş başı aşağıdaymış karaciğer dalak böbrek hepsini incelediler kan idrar ultroson derken tüm sonuçlarımızı aldık hpsi çok ii dedi doktor amcamız ayın 23 de rapor yazalım dedi sana artık diblen dedi Allahım bugünümüze çok şükür

ben de sorucaktım çatlak var mı kızlar diyeeee
akşamları cok geriliyorum ben ama bebek hareketleri beni zorladığından değil heralde şişkinlikten dolayı..
ama catlağım yok (henüz) umarım da olmaz :)))

bendede çatlak yok henüz dogum yakın dönemde birden çatlıcaz maalesef
kızıma hamileyken gebelik çizgisi olmuştu 6 aydan sonra ama bunda halaaa çıkmadıı,sizde cıktımı kızlar

her yerimde varisler oluştu. şimdi doğum yapmaktan da çok korkuyorum bir şey olur mu diye..sonrasından da korkuyorum çünkü geçmezse mecburen tedavi olmam lazım. sizdede oluyor mu böyle şeyler... düşünün vajinada vulvada bile var

kızıma hamileyken gebelik çizgisi olmuştu 6 aydan sonra ama bunda halaaa çıkmadıı,sizde cıktımı kızlar

Bende ta gebeliğin 2. aylarından beri var göbekten vajinaya kadar... Ve gittikçe koyulaşıyor.
Şimdilerde göbekten üst tarafa da bir tane çıktı...

canım ben de devlette yapıcam sezerayn oldugu ıcın ama normal doğuma karar verılırse die
onun da parasını koymam lazım kenara ne oluuurr ne olmaz :) bizim rahatlamamız haziranı bulur daha çok vaar :)

canım o sebeple demedım bazı şeyleri düşünmesını beklerım dusunmez o zaman ben de kapris yaparım
ama bu konuda cidden bekelntim yok söyleyip aldırmayı da hiç sevmıyorum yanı şöyle bi tarttıgım zaman
söylesemde alsa 2x kadar sorun edicem söylemesem ve almasa x kadar sorun edicem o sebeple söylemiyim daha iyi
diyorum :)

bu konuda biraz böyleyim ya iyi mi kötü mü bilmiyorum normalde herşeyi açık açık konuşmayı severim ama
mesela birisine doğum gününde hediye almak istedim ama doğum gününü bilmiyorum dimi asla kendisine sormam
bi şekilde çevresinden öğrenirim ayıp gibi geliyo aa öğreniym hediye alım gibi geliyo beklemesin ama hediyesını alıym isterım

hatta eşim bana doğum günümü sormuştu yeni tanıştığımız zamanalr söylemsıtım sonra doğum günüme yakın
tekrar sormuştu ben de yanlış bi tarih söylemiştim içimden de çok gıcık olmuştum insan bi not eder die
o da hayır ben bılıyorum doğum gununu not etmsıtım demıstı şöle adam ol akıll ol demiştim içimden azcık
takıntılıyım bu konulara...mesela gecen sene çok istediğim bi kitap vardı pastacılık üzerine pahalı ve nadir bulunanından
bulamıyordum alamıyordum öye netten kitabı temin edenlerin tarfilerine bakıyordum fln
onu istediğimi farketmiş takip etmiş ve kitabı hediye etmişti çok mutlu olmuştum başka başka şeyler alsa o kadar sevinmezdim :)

benim kocam da pek ince düşünceli değildir...bir de emrivakiden istenmesinden hiç hoşlanmaz biliyorum
birşeyi söylenipte yapılması samimi gelmiyor eşime bana da samimi gelmiyo ne güzell

mesela bu erkeklerin hediye alma olayı var ya kayınvalidelerin yapması gereken bişey oğlunu çekicek kenara dicek ki
oğlum böyle böyle karına doğum hediyesi aldın mı alabılıyomusun yardım ister mısın dicek anneler nasıl kızlarını bu konularda
eğitiyolar hatırlatıyoalrsa kayınvalideler de oğullarına hatırlatmalı yani eşim hediye almasa bunu bilmiyosa suçlusu kocam değil
yarın öbür gün kızı (görümcem) doğum yapınca damadı kızına doğum hediyesi alırsa mesela kayınvalidemde gelir bunu anlatırsa şappadanak
söylerim yüzüne yalnız bu düşüncemde sabitim oğlum olursa kesinlikle uyguluycam :) hatırlatıcam oğluma gelinim üzülmesin

ne yazar mışım ya dolmuşum :)

evet canım bende var gebelik çizgisi.. dediğin gibi 6. aydan sonra çıktı..karnımda çatlak yok..ama bacaklarım başladı az buçuk çatlamaya..hayırlısı bakalım..

ayşecim canım benim..
cok cok cok teşekkür ediyorum..
hediyelerini cok beğendim..
ikisi de cok değerli benim için.. ama elinle işlediğin yok mu, o bir başka değerli..
hep saklıycam.. emeğine sağlık, kesene bereket..
allah seni de tüm arkadaşlarımızı da bir avazda kurtarsın inşallah...

ayşecim canım benim..
cok cok cok teşekkür ediyorum..
hediyelerini cok beğendim..
ikisi de cok değerli benim için.. ama elinle işlediğin yok mu, o bir başka değerli..
hep saklıycam.. emeğine sağlık, kesene bereket..
allah seni de tüm arkadaşlarımızı da bir avazda kurtarsın inşallah...Eki Görüntüle 548783

Cok güzel, iyi günlerde giysin kuzun

Biz bade koyacagiZ kismetse
Duyar duymaz icimi ısıttı bu isim

Biz suit oda tutmuştuk, hem esim hem annem kalmıştı
Ama ikiside horlaya horlaya uyumuştu yanımda
Ne hemşirelerin gelip gittiğini duydular ne bebeğimi kalkıp emzirdigimi

Evet bu siteden alışveriş eden bir sürü tanıdığım var
Kismetse bende burdan alacağım

maşallah canım kızına..hakkında hayırlısı olsun..

evet hediyelerin çok güzel güle güle kullan..

hayırlı cumalar canım

aynen ya sorma benımde hıc çalışasım yok keşke evde olsam ama ben de mecburen çalışıcam

amin canım Allah yardımcımız olsun....

benım göbeğimin alt kısmında daha kalın şekildeoluşmuş kocam söyledi ben göremiyom

tünaydın canım :) sağoll :)

ya ben de çatlak yoktu kız 1 günde çok özenerek yaptı kızım çatlakları çok efor sarfetti

oraya daya buraya dayan çatlattı sonunda emeğe saygı tabii

maşallaahh sanaa :)

ay ben de kendimi çok beğeniyorum ama vücudumu değil yüzümü güzelleştimmi ne

eşim de devamlı başarılı bi hamilelik tebrik ederim ayrıca bu sefer çokda güzelleştin diyor sağolsun

geçenkinde zombi gibiydim adam da haklı tabii bende de hiç şişlik ödem yok çok şükür ama

karnım yayvan olduğundan basen bel çevrem yaygınlaştı :)

ben beyaz tenli olduğumdan cok belirgin değil ama dikkatli bakılınca seciliyor :))) 6.aydan sonra cıktı benimki de..
bazı kadınlarda hemen cıkarmış.. ben cok bekledim göremedim.. tam umudu kesmiştim ki aynada farkettim bir gün..
pek mutlu olmuştum..

kızlar bende düne kadar hamileligin verdigi bi duygusallık yoktuu.yani zorlasamda aglıyamıyordum.
dün kızımla yürüdükten sonra eve geldik o yorulmuş yemegini yedirdim hemen yattı akşam 7 filandı
eşimde 8 geldi o da yorgunmuş tv izlerken uyudu.
kendimi cok yalnız hissettimm

gece 12 gibi eşimi kaldırdım yataga gectik ben arkamı döndüm başladım aglamayaa:))
eşimde sarıldı bana ,saçımı okşadı , karnımı sevdi , güzel güzel konuştuu 1 saat boyunca, ben sadece dinledim bide agladımmm salya sümükk

ay o kadar şevkatliydiki dün eşim cok hoşuma gitti.benim ,güzel ,maviş ,akıllı ,poposu güzel karım :) v.s diye cocuk gibi sevdi beni yaa
bana cok iyi geldi eşimin bu alakası.kendmi cok iyi hissediyorum bugün:119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…