tünaydın kızlar ve hayrlı cumalar
tontirik iyi hatrlattın kız benimkininde aklına gelmez he çıtlatmak lazım hediye işinalsın banane ya hakkım benim hakkım ne istesem acaba hoşuma gitti hediye işi
evet ekmeksiz doymuyorum beeeenama kestim beyaz ekmeği kesmiştim daha doğrusu tam buğday ekmeği yiyorum beeeen:26: nie yine yinetatlıyla işim olmaz aburcuburlada aynı zamanda ekmekmi beni bu hale getren :26: öffff ee şimdi nasılsın kilo alımına devammı dengeledinmi :26:
kız ne komiksiniz hepiniz başta aherdocum o ıspanaklar hazır metrodan mı orda görüyorum genelde ama dursun diye kimyasal koyuyolardır benim koca hiç bişeyini yemez bende sade yemeğini yerim böreği boğazımı delersevmem oyüzden kendime kadar 1kilo yeterde artar buzluğada koyarım
cok güzelmiş bunlar ya.. ben de daha hic bişey almadım kendime hep bebişee onun eksikleri de tam tamamlanmadı gerci.. annem gelecek önümüzdeki hafta beraber cıkıcaz torunuma bişeyyler alayım dedi, yelek ceket de örcek canım benim... hastalıktı cenazeydi derken ilgilenemedi benimle içine dert olmuş canım annemin..bebişe almaktan kendime daha gecelik falan alamadım.sadece bunu aldım pembesini
Eki Görüntüle 548348
siz kaçar tane gecelik ve pijama alacakısnız.
arkadaşlar meraba ben sitede daha yeniyim.ocakta kızm olcak allahn izniyle.ocak anneleri sizlerle tanışmak istrim.hepinize hayırlı dogumlar diliyorm
oğlumun odası geldi...
dönenceyikurdum müziğiyle ağladım kızlar...o kadar duygulanıyor ki insan...o müziğe bile ağlanıyorEki Görüntüle 548425 Eki Görüntüle 548443 Eki Görüntüle 548442 Eki Görüntüle 548439 Eki Görüntüle 548437 Eki Görüntüle 548433 Eki Görüntüle 548428 Eki Görüntüle 548427 Eki Görüntüle 548426 Eki Görüntüle 548424 Eki Görüntüle 548444
günaydın canımm.. nasılsın????günaydın hanımlar hayırlı cumalar mutlu günler
hoşgeldin canımmmmmmm ben de diyorum bu kız nerelerde..kızlarr günaydınnnn
ben geldimm özlemişim siziii bugün izinliyim oyuzden burdayım saolsunlar şirketimşz kk yı yasaklı listeye almış oyuzden işten giremiyorum akşamda eve geldiğimde yemek yiyorum ve pert oluyorum oyuzden giremiyom
neysee bugün sağlık ocağına gittim gebelik izlemim varmış oğluşumun kalp atışlarını duydum geldimmm yarında görmeye gidicem :)) kızlarr bu arada ebe hemşire kış geldi hasta olmaman lazım bol bol nar ye dedi bilginizee :))
Günaydın kızlarr :)
bu sabah sağlık ocagıan gittim ben de iğnelerim bitmıstı onları yazdırdım
ay eczanede gıcık oldum ama fark aldıalr iğneler için dıyorum raporum var farksız alıorm hayır
yeni fark eklenmıs fln dediler sinirler yaa neyse mecbur aldım akşama gelıcek koliyle aldıgım için
hazır bulunmuyo eczanede..
kızım dün akşamdan beri durgun sakin dingin çok şükür :) 1 günde çatlaklar olustu karnımda
ittirip dayanmasından dolayı kendine yer açtı şimdi de yan gelip yatıyo cadı :)
bugun 30. haftamızı bitirdik sata göre 31 e girdik inşallahh
benim ilki acımıştı bir kaç gün dokunamamıştım , üzerine yatamamıştım ama ikinci doz hiç acımadı..ay birazdan tetanoz vurulmaya gideceğim ,aşı yapılırken acıyormu acep
günaydın güzel annelerve bebişler.
bu gün işte son günüm .üç gün yıllık iznim vardı onu kullanıcam.çarşamba günüde doktordan raporumu alıcam.benden bu kadar uzun bir süre çalışma hayatına veda ediyorum.iznim bitincede ücretsiz alıcam inşallah.
ay çok heycanlandım şimdideninşallah evde de günlerim sağlıkla geçer.
aynı fikirdeyim hatta eşimin doğuma girmesinide istedim ama doktorum izin vermedi eşimide razı etmiştim :))
günaydın teyzeler ve akranlarım
annem bugün beni gördü maşallah ben kocaman olmuşum 29 haftalıkız ama ben yine iki hafta öndeyim 1860 gramcıkım teyzemiz anneme diyet yapmıyomusun dedi annem de tatlı sevmem hamurişide yemem dedi tartcaz seni dedi annecik 1kilo bile almamış maşallah napıyosun dedi bizden önceki teyze 1ay önde ne vitaminler ne balık hapları içiriyoruz anca 2oldu sen neyiyosan ona da söyle diyoki biz düzensiziz ama depolar sağlam demekki eleviti bile içmiyoruz içmede boşa şişirmeyelim böyle devam et dedi
BU arada normalde doğumtarihim 24olucaktı dayım 17si babnnem de 18i sezeryanla gelcem diye anneme otarihe getir diyor ikiside ama totomu yesinler ben 8ocakta gelcem gözüküyorannemle babam da yılbaşında gelmesem diye korkmaya başladılar
şimdi annem hem sizi okusun hemde yazsın buarada hep popomu gösterttiyordum ama bugün yüzümü gösterdim bisürü fotoğrafımı çektiler bide gözümü açıp ters ters baktım ama anlamıyolar şimdilik anneme daha çok benzettiler ama sarı olsam annem sevincek gibi
Selammm
hayırlı cumalar arkadaşlarrr
Nilhans ı merak edip aradım kardeşi cıktı , yine hastaneye yatırmışlar kanaması olmuş.şuan iyilermiş kontrol altında tutuluyormuş
offss hayırlısıyla bi kucagımıza alsaydık bebişlerimizi
kızlar teşekkür ederim hepinize
bugün tosuncukumun yüzünü ilk kez görünce bide gözünü açınca teyzemize ilk sorum göz kusurlarını görebiliyormuyuz yoksa doğuncamı dedim baktı banae dedim dertler bitti ya şimdi bunu düşünmem gerek gülüyor katarak sorunu yarık dudak sorunu görülüyormuş ama şuan için temiz dedi fotoları begendi iki gözünü genelde göremeyiz güzel durmuş dedi ama göz ve duyuyla ilgili sorunlar anca doğunca belli olur dedi
bizim eş yukarı çıkmız erken doğum riskimiz azaldı ama buseferde paşa tontişlikten erken gelecek beyimiz yukarda ve herzamanki gibi pipuş açık uyuyodu baş aşağıdaydı ama yerleşmiş filan denmedi 1aralıkta görmeye ve nstye gidicez ama buarada biz tıptada 21inde görcezbide sizin doğum fiyatlarını duyunca yakınımızda bi hastane var onunlada görüşsekmi diyoruz ama teyzemizden de çok memnunuz karıkoca kararsız kaldık yine ama maddi anlamda bizi bu hastane baya zorlucak gibide
buarada sela vakti biz çıkıp azcık boşa geçirmeyelim günü rabbim hepimizin ve kuzucanlarımızın yanında olsun korusun onları hep ay önceden bişey anlamıyoduk ve 3boyutluyu sevmiyodum ama şimdi belli oldukçanasıl güzel bişeymiş
evettt budaaa tontirikkk teyzemizden bize gelen cicelerrr kuzumm çok çok saol kesene bereket :))) hediyelerimizi çok çok begendik inşallah giyiniptede resim çekilicez onuda paylaşırız sizinle :))
Eki Görüntüle 548740
oğlumun odası geldi...
dönenceyikurdum müziğiyle ağladım kızlar...o kadar duygulanıyor ki insan...o müziğe bile ağlanıyorEki Görüntüle 548425
ben de sorucaktım çatlak var mı kızlar diyeeee
akşamları cok geriliyorum ben ama bebek hareketleri beni zorladığından değil heralde şişkinlikten dolayı..
ama catlağım yok (henüz) umarım da olmaz :)))
bendede çatlak yok henüz dogum yakın dönemde birden çatlıcaz maalesef
kızıma hamileyken gebelik çizgisi olmuştu 6 aydan sonra ama bunda halaaa çıkmadıı,sizde cıktımı kızlar
ayy ayşe inan bizimde durum hiççç müsait degil.dogum param bile hazır degil şuan.
eşime gecen gün söledim devlette de dogum yapabilirim diye oda kesinlikle olmaz dedi sagolsun.
ocaktan sonra biraz rahatlıcaz inş
valla benim kocam iyidir hoştur ama ince düşünceli degildir.yani ben sinyal vermeden o bişi yapmaz maalesef.
bende üzülür dururum, gereksiz kaprisler yaparım bunu niye düşünmedi diye.hem kendim hem kocam yıpranır böle durumlarda
ama acıkca beklentiler sölendiginde bence iki taraf içinde güzel oluyor.
hem kocam yorulmuyorr bu kadın niye bana kapris yapıyor diye hemde ben bu adam beni acaba önemsemiyormu diye kendimi üzmüyom :)
kadınlar duygusaldır ,süprizlerden pohpohlanmaktan hoşlanırlar.e cogu erkekte bunlara önem vermez.biz sadece üzüldügümüzle kalırız.
kızıma hamileyken gebelik çizgisi olmuştu 6 aydan sonra ama bunda halaaa çıkmadıı,sizde cıktımı kızlar
evettt budaaa tontirikkk teyzemizden bize gelen cicelerrr kuzumm çok çok saol kesene bereket :))) hediyelerimizi çok çok begendik inşallah giyiniptede resim çekilicez onuda paylaşırız sizinle :))
Eki Görüntüle 548740
kızı olcak anneler isim belirledinizmii.biz naha netleştiremedik.duyunca aşık olacağım işte budur diyecegim bi isim arıyorm ama yok yok...beğenemiyorum..sizin kızların isimleri neler acaba belki onlardan beğenirim :))
ALLAHım YARABBİM ne kadar hareketli bi topikmiş burası birazcık yeni sayılırım aslında en başlarda girmiştim topiğe ilk hamile olduğum dönemlerde o zaman kimse olmayınca bende girmedim bi süre milsa arkadaşımın tavsiyesiyle geri döndüm ama şimdide bi yazı yazıyorum sonra ben bulamıyorum kendi yazdığımı sayfalar su gibi akıyo maşallah valla size aranızdaki bağa hayran kaldım :))) umarım doğumdan sonrada herşey böyle devam eder.
ŞİMDİ GELELİM SORUMA DOĞUMDAN SONRA HASTANEDE YANINIZDA KİM REFAKATÇİ KALSIN İSTERSİNİZ ???
BEN EŞİM DİYORUM NEDENİNE GELECEK OLURSAK BENİM 2. BEBEĞİM İLKİNDE YANIMDA ANNEM KALMIŞTI SAĞOLSUN ÇOK YARDIMCI OLDU AMA PERİŞANDA OLDU ZATEN BÜTÜN GECE BOYUNCA TOPLASAN 2-3 KERE UYANMIŞTI OĞLUM E BENDE WC FALAN 1-2 KERE GİTTİM O YÜZDEN BANA GÖRE ÇOK ZOR GEÇMEDİ İNŞALLAH BU DOĞUMUMDA NORMAL OLURSA BU SEFER YANIMDA EŞİM KALSIN İSTİYORUM HEM TAM BİR AİLE GİBİ OLACAĞIMIZI HİSSEDİYORUM HEMDE ÖYLE BİR ZAMANDA BENİM YANIMDA KALMASI ONUN İÇİNDE FARKLI BİR DENEYİM OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENİM GİBİ DÜŞÜNEN VARMI ACABA??
Canım bu site güvenli mi? Yani fiyatlar inanılmaz uygun. Lierac kremi en son ezcaneden 15 gün önce 75 aldım. Burda 35 TL diyor. Şok oldum.Nasıl bu kadar fiyat farkı oluyor?
Olmadı burdan yapayım alışverişimi ben de.
şimdi doktor dan geldik kızım 1700 gr olmuş artık dönmüş başı aşağıdaymış karaciğer dalak böbrek hepsini incelediler kan idrar ultroson derken tüm sonuçlarımızı aldık hpsi çok ii dedi doktor amcamız ayın 23 de rapor yazalım dedi sana artık diblen dedi Allahım bugünümüze çok şükür
ayşecim canım benim..
cok cok cok teşekkür ediyorum..
hediyelerini cok beğendim..
ikisi de cok değerli benim için.. ama elinle işlediğin yok mu, o bir başka değerli..
hep saklıycam.. emeğine sağlık, kesene bereket..
allah seni de tüm arkadaşlarımızı da bir avazda kurtarsın inşallah...Eki Görüntüle 548783
Selam arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum..
canım normalde 16 Kasımda izine ayrılabilirim..kaldı şunun şurasında 5 iş günü..ama bende mecburen Aralık 15e kadar sabretmek durumundayım..Allah biliyor ya hiç çalışasım yok..Allah yardımcımız olsun..
günaydın canım..
maşallah kızına da sana da
ben de sorucaktım çatlak var mı kızlar diyeeee
akşamları cok geriliyorum ben ama bebek hareketleri beni zorladığından değil heralde şişkinlikten dolayı..
ama catlağım yok (henüz) umarım da olmaz :)))
ya ben aynaya baktığımda kendimi cok beğeniyorum
siz de öyle misiniz...
top gibi karnım var, hiç biyerim şişmedi (şu ana kadar) kilo alan tek yerim göbişim yanlarda fazlalık yok öyle güzel görünüyor ki gözüme
hatta eşime diyorum 'beni güzel buluyo musun?' diye
adamcağaz da napsın şimdi mecbur 'cok güzelsin bebeğim' diyor
kızlar nasılsınızzzz ???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?