canım ben de devlette yapıcam sezerayn oldugu ıcın ama normal doğuma karar verılırse die
onun da parasını koymam lazım kenara ne oluuurr ne olmaz :) bizim rahatlamamız haziranı bulur daha çok vaar :)
canım o sebeple demedım bazı şeyleri düşünmesını beklerım dusunmez o zaman ben de kapris yaparım
ama bu konuda cidden bekelntim yok söyleyip aldırmayı da hiç sevmıyorum yanı şöyle bi tarttıgım zaman
söylesemde alsa 2x kadar sorun edicem söylemesem ve almasa x kadar sorun edicem o sebeple söylemiyim daha iyi
diyorum :)
bu konuda biraz böyleyim ya iyi mi kötü mü bilmiyorum normalde herşeyi açık açık konuşmayı severim ama
mesela birisine doğum gününde hediye almak istedim ama doğum gününü bilmiyorum dimi asla kendisine sormam
bi şekilde çevresinden öğrenirim ayıp gibi geliyo aa öğreniym hediye alım gibi geliyo beklemesin ama hediyesını alıym isterım
hatta eşim bana doğum günümü sormuştu yeni tanıştığımız zamanalr söylemsıtım sonra doğum günüme yakın
tekrar sormuştu ben de yanlış bi tarih söylemiştim içimden de çok gıcık olmuştum insan bi not eder die
o da hayır ben bılıyorum doğum gununu not etmsıtım demıstı şöle adam ol akıll ol demiştim içimdenazcık
takıntılıyım bu konulara...mesela gecen sene çok istediğim bi kitap vardı pastacılık üzerine pahalı ve nadir bulunanından
bulamıyordum alamıyordum öye netten kitabı temin edenlerin tarfilerine bakıyordum fln
onu istediğimi farketmiş takip etmiş ve kitabı hediye etmişti çok mutlu olmuştum başka başka şeyler alsa o kadar sevinmezdim :)
benim kocam da pek ince düşünceli değildir...bir de emrivakiden istenmesinden hiç hoşlanmaz biliyorum
birşeyi söylenipte yapılması samimi gelmiyor eşime bana da samimi gelmiyone güzell
mesela bu erkeklerin hediye alma olayı var ya kayınvalidelerin yapması gereken bişey oğlunu çekicek kenara dicek ki
oğlum böyle böyle karına doğum hediyesi aldın mı alabılıyomusun yardım ister mısın dicek anneler nasıl kızlarını bu konularda
eğitiyolar hatırlatıyoalrsa kayınvalideler de oğullarına hatırlatmalı yani eşim hediye almasa bunu bilmiyosa suçlusu kocam değil
yarın öbür gün kızı (görümcem) doğum yapınca damadı kızına doğum hediyesi alırsa mesela kayınvalidemde gelir bunu anlatırsa şappadanak
söylerim yüzüneyalnız bu düşüncemde sabitim oğlum olursa kesinlikle uyguluycam :) hatırlatıcam oğluma gelinim üzülmesin
ne yazar mışım ya dolmuşum :)
ayşecim canım benim..
cok cok cok teşekkür ediyorum..
hediyelerini cok beğendim..
ikisi de cok değerli benim için.. ama elinle işlediğin yok mu, o bir başka değerli..
hep saklıycam.. emeğine sağlık, kesene bereket..
allah seni de tüm arkadaşlarımızı da bir avazda kurtarsın inşallah...Eki Görüntüle 548783
ayşecim canım benim..
ikisi de cok değerli benim için.. ama elinle işlediğin yok mu, o bir başka değerli..
allah seni de tüm arkadaşlarımızı da bir avazda kurtarsın inşallah...Eki Görüntüle 548783
kızlar bende düne kadar hamileligin verdigi bi duygusallık yoktuu.yani zorlasamda aglıyamıyordum.
dün kızımla yürüdükten sonra eve geldik o yorulmuş yemegini yedirdim hemen yattı akşam 7 filandı
eşimde 8 geldi o da yorgunmuş tv izlerken uyudu.
kendimi cok yalnız hissettimm
gece 12 gibi eşimi kaldırdım yataga gectik ben arkamı döndüm başladım aglamayaa:))
eşimde sarıldı bana ,saçımı okşadı , karnımı sevdi , güzel güzel konuştuu 1 saat boyunca, ben sadece dinledim bide agladımmm salya sümükk
ay o kadar şevkatliydiki dün eşim cok hoşuma gitti.benim ,güzel ,maviş ,akıllı ,poposu güzel karım :) v.s diye cocuk gibi sevdi beni yaa
bana cok iyi geldi eşimin bu alakası.kendmi cok iyi hissediyorum bugün:119:
iyiyim bende hamd olsun bu günümüze şükür diyoruz evdeyim çok sıkıldım yaaaaaaaaaa
ayşecim canım benim..
kızlar bende düne kadar hamileligin verdigi bi duygusallık yoktuu.yani zorlasamda aglıyamıyordum.
dün kızımla yürüdükten sonra eve geldik o yorulmuş yemegini yedirdim hemen yattı akşam 7 filandı
eşimde 8 geldi o da yorgunmuş tv izlerken uyudu.
kendimi cok yalnız hissettimm
gece 12 gibi eşimi kaldırdım yataga gectik ben arkamı döndüm başladım aglamayaa:))
eşimde sarıldı bana ,saçımı okşadı , karnımı sevdi , güzel güzel konuştuu 1 saat boyunca, ben sadece dinledim bide agladımmm salya sümükk
ay o kadar şevkatliydiki dün eşim cok hoşuma gitti.benim ,güzel ,maviş ,akıllı ,poposu güzel karım :) v.s diye cocuk gibi sevdi beni yaa
bana cok iyi geldi eşimin bu alakası.kendmi cok iyi hissediyorum bugün:119:
ayşecim canım benim..
evde olup sıkılmak mııııııııııı????????
ayy keşke evde olsam yaa.. ben ev kuşuyum da tipik yengec burcu kadını işteee..
canım ben de devlette yapıcam sezerayn oldugu ıcın ama normal doğuma karar verılırse die
onun da parasını koymam lazım kenara ne oluuurr ne olmaz :) bizim rahatlamamız haziranı bulur daha çok vaar :)
canım o sebeple demedım bazı şeyleri düşünmesını beklerım dusunmez o zaman ben de kapris yaparım
ama bu konuda cidden bekelntim yok söyleyip aldırmayı da hiç sevmıyorum yanı şöyle bi tarttıgım zaman
söylesemde alsa 2x kadar sorun edicem söylemesem ve almasa x kadar sorun edicem o sebeple söylemiyim daha iyi
diyorum :)
bu konuda biraz böyleyim ya iyi mi kötü mü bilmiyorum normalde herşeyi açık açık konuşmayı severim ama
mesela birisine doğum gününde hediye almak istedim ama doğum gününü bilmiyorum dimi asla kendisine sormam
bi şekilde çevresinden öğrenirim ayıp gibi geliyo aa öğreniym hediye alım gibi geliyo beklemesin ama hediyesını alıym isterım
hatta eşim bana doğum günümü sormuştu yeni tanıştığımız zamanalr söylemsıtım sonra doğum günüme yakın
tekrar sormuştu ben de yanlış bi tarih söylemiştim içimden de çok gıcık olmuştum insan bi not eder die
o da hayır ben bılıyorum doğum gununu not etmsıtım demıstı şöle adam ol akıll ol demiştim içimdenazcık
takıntılıyım bu konulara...mesela gecen sene çok istediğim bi kitap vardı pastacılık üzerine pahalı ve nadir bulunanından
bulamıyordum alamıyordum öye netten kitabı temin edenlerin tarfilerine bakıyordum fln
onu istediğimi farketmiş takip etmiş ve kitabı hediye etmişti çok mutlu olmuştum başka başka şeyler alsa o kadar sevinmezdim :)
benim kocam da pek ince düşünceli değildir...bir de emrivakiden istenmesinden hiç hoşlanmaz biliyorum
birşeyi söylenipte yapılması samimi gelmiyor eşime bana da samimi gelmiyone güzell
mesela bu erkeklerin hediye alma olayı var ya kayınvalidelerin yapması gereken bişey oğlunu çekicek kenara dicek ki
oğlum böyle böyle karına doğum hediyesi aldın mı alabılıyomusun yardım ister mısın dicek anneler nasıl kızlarını bu konularda
eğitiyolar hatırlatıyoalrsa kayınvalideler de oğullarına hatırlatmalı yani eşim hediye almasa bunu bilmiyosa suçlusu kocam değil
yarın öbür gün kızı (görümcem) doğum yapınca damadı kızına doğum hediyesi alırsa mesela kayınvalidemde gelir bunu anlatırsa şappadanak
söylerim yüzüneyalnız bu düşüncemde sabitim oğlum olursa kesinlikle uyguluycam :) hatırlatıcam oğluma gelinim üzülmesin
ne yazar mışım ya dolmuşum :)
bende yengeçim canım ama 1 senedir evde oturuyorum çalışmıorum artık patladım yaaa ben ev kuşu olmadım olamam da :)))
annelerin oğlunu yetişmesi konusunda çok haklısın bende eğer oğlum olursa ev işini öğretcem yaptırcam ilerde karısına yardım etsin derdim bunun gibi bir çok şey süpriz yapmayı hediye almayı filan her konuda eşinin destekçisi olarak yetiştirmek isterdim nasip kızım oluyor inşallah öyle damadım olur :)
eşin daha ne yapsın ayşe adam ne ince düşünceli işte görebilmiş ne istediğini düşünmüş uğraşmış
Amin güle güle kullansın annesi ayşeninde eline sağlık cebine bereket
cnm güle güle kullan.cok anlamlı bi hediye olmuş
ayşecim cok ince bi kadınsın ,emegine saglık
cnm yazdıklarında haklısın amaa nerdeee ölee kaynanaaaalarrr !!!!!
mesela bizi gelin dogum yapacagına yakın ben abime sölemiştim "kıza bişi al abi mutlu olur, şuan cok ilgiye ihtiyacı var onun "demiştim
abimde tşk etmişti hatırlattıgın iyi oldu ben hiç düşünemedim dedi.
eşime hatırlatcak kimsesi olmadıgı için ben hatırlattım iyide oldu :))
bak şimdi hatırlatmama gerek kalmadan cekiverdi beni kuyumcunun önünee ,tecrübe kazandı canım kocammm
ay canım benim kıyamam ben sana..amanda amanda duygusallaştın mı sen? Allah eşinle muhabbetini arttırsın canım..gerçekten eşin çok büyük incelik göstermiş..
ben geçen ay Almanyaya gitmeden öyleydim herşeye ağlıyordum..gittim ailemin yanına hasret giderdim çok iyi geldi..şimdi annem gelecek ya doğuma inş o yüzden daha duygusala bağlamadım..ama doğumdan sonra herşeye ağlarım herhalde..çok sulu gözümde..
kızlarr günaydınnnn
ben geldimm özlemişim siziii bugün izinliyim oyuzden burdayım saolsunlar şirketimşz kk yı yasaklı listeye almış oyuzden işten giremiyorum akşamda eve geldiğimde yemek yiyorum ve pert oluyorum oyuzden giremiyom
neysee bugün sağlık ocağına gittim gebelik izlemim varmış oğluşumun kalp atışlarını duydum geldimmm yarında görmeye gidicem :)) kızlarr bu arada ebe hemşire kış geldi hasta olmaman lazım bol bol nar ye dedi bilginizee :))
günaydın teyzeler ve akranlarım
annem bugün beni gördü maşallah ben kocaman olmuşum 29 haftalıkız ama ben yine iki hafta öndeyim 1860 gramcıkım teyzemiz anneme diyet yapmıyomusun dedi annem de tatlı sevmem hamurişide yemem dedi tartcaz seni dedi annecik 1kilo bile almamış maşallah napıyosun dedi bizden önceki teyze 1ay önde ne vitaminler ne balık hapları içiriyoruz anca 2oldu sen neyiyosan ona da söyle diyoki biz düzensiziz ama depolar sağlam demekki eleviti bile içmiyoruz içmede boşa şişirmeyelim böyle devam et dedi
BU arada normalde doğumtarihim 24olucaktı dayım 17si babnnem de 18i sezeryanla gelcem diye anneme otarihe getir diyor ikiside ama totomu yesinler ben 8ocakta gelcem gözüküyorannemle babam da yılbaşında gelmesem diye korkmaya başladılar
şimdi annem hem sizi okusun hemde yazsın buarada hep popomu gösterttiyordum ama bugün yüzümü gösterdim bisürü fotoğrafımı çektiler bide gözümü açıp ters ters baktım ama anlamıyolar şimdilik anneme daha çok benzettiler ama sarı olsam annem sevincek gibi
kızı olcak anneler isim belirledinizmii.biz naha netleştiremedik.duyunca aşık olacağım işte budur diyecegim bi isim arıyorm ama yok yok...beğenemiyorum..sizin kızların isimleri neler acaba belki onlardan beğenirim :))
evettt budaaa tontirikkk teyzemizden bize gelen cicelerrr kuzumm çok çok saol kesene bereket :))) hediyelerimizi çok çok begendik inşallah giyiniptede resim çekilicez onuda paylaşırız sizinle :))
Eki Görüntüle 548740
bendede çatlak yok henüz dogum yakın dönemde birden çatlıcaz maalesef
kızıma hamileyken gebelik çizgisi olmuştu 6 aydan sonra ama bunda halaaa çıkmadıı,sizde cıktımı kızlar
ayşecim canım benim..
ben oldum olası böyleyim yaaa.. evden cıkmazdım öğrencilik dönemimde de.. sonrasında da hep evcil bir yaşam sürdüm
10 yıldır da calışma hayatı dolayısı ile eve cok hasretim.. bayram öncesi biraz tatil yaptım evdeydim allaaaaaam beni kimse cıkaramaz dışarı diyodum :)))
k.validem arayıp gel kızım diyodu, tamam diyodum kırmamak için ama hiç evden cıkasım gelmiyodu..:26:
benim göbeğimi de okula gömmüşler aslında ama niye böle ev meraklısı oldum bilmiyorum...
efetttttOrkidem sende sev benii ,bu sıra ilgiye ihtiyacım var :))
burcun ne senin? Lohusalıktada gercekten insan ota moka aglıyorr.cok degişik bi dönem.allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kocalarımıza cokkk iş düşüyor arkadaşlar.bence uygun bizamanda eşlerinizle konuşun acıkca söleyin ilgi ,şevkat beklediginizi.
Cünkü onlar bilmezler bizim psikolojimizi. Herkes etrafnızda pır dönüp alaka göstersede en cok eşlerin ilgisine ihtiyac duyuluyorr
o günler geldiginde evet tontirik sölediydi haklıymış dersiniz :))
efetttttorkidem sende sev benii ,bu sıra ilgiye ihtiyacım var :))
burcun ne senin? lohusalıktada gercekten insan ota moka aglıyorr.cok degişik bi dönem.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kocalarımıza cokkk iş düşüyor arkadaşlar.bence uygun bizamanda eşlerinizle konuşun acıkca söleyin ilgi ,şevkat beklediginizi.
cünkü onlar bilmezler bizim psikolojimizi. herkes etrafnızda pır dönüp alaka göstersede en cok eşlerin ilgisine ihtiyac duyuluyorr
o günler geldiginde evet tontirik sölediydi haklıymış dersiniz :))
ohh ne güzel yapmışsın işte bak hayırlı görümcee
canım tabii adamına göre muamele etcen bak seninki dersini almış afferin ona
yıldızlı pekiyi
benim göbeğimi de okula gömmüşler aslında ama niye böle ev meraklısı oldum bilmiyorum...
ayyy bende çok iyi bilirim canım o lohusalık dönemindeki duygusallığı insan çok garip oluyo birgün evde oğlumla başbaşayız kimsecikler yok daha kırkı bile çıkmamıştı altını değiştireyim diye açtım bezini aldım bacaklarınıda havada tutuyorum birden fıcırk bir ses ve tabi benim üstüm kaka ben bi üzül bi ağla bi ağla o sırada eşim geldi oda ne oldu niye ağlıyosun diyo dedim böyle böyle ilahi buna ağlanırmı bende çocuğa bişey oldu sandım dedim olan bana oldu üstü başı kaka içinde kalan benim şimdi düşününce belki ağlanacak birşey değil düşünebilirsiniz ama o zaman öyle farklı duygular içinde oluyoruzki şöyleki;
* uykususuzluk
* alışamama
* endişe (acaba becerebilecekmiyim)
* korku (bir yerine birşey olurmu)
* vs vs....
Daha sayamadığım bir sürü karışık düşünce ama zamanla hepsi geçiyo alışıyosunuz anneliğe ve bebeğe birde ben doğumdan sonra eşimi çok kıskanmıştım hep bebekle ilgileniyosun benide sev benide okşa diye çok söylendim ki hala da söylenirim her zaman duygularınızı ifade edin bence hiç çekinmeyin aklınızda soru işaretleriyle yaşamaktan iyidir.
eşime sölesem nasıl şımarır şimdi
bizim kaynana kızının göbegini hastaneye gömmüş o hemşire şuan
kaynımınkini caminin bahcesine gömmüş o da hoca
eşiminkinide evde tutmuş eşimde dötlerinden ayrılmazzzz aynı sokakta oturuyoz , adam yerinede koymasalar yinede annem babamdır deyip baş tacı yapar.
kızımın göbegide evde ne yapsam onu diye düşünüyom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?