ayyy bende çok iyi bilirim canım o lohusalık dönemindeki duygusallığı insan çok garip oluyo birgün evde oğlumla başbaşayız kimsecikler yok daha kırkı bile çıkmamıştı altını değiştireyim diye açtım bezini aldım bacaklarınıda havada tutuyorum birden fıcırk bir ses ve tabi benim üstüm kaka ben bi üzül bi ağla bi ağla o sırada eşim geldi oda ne oldu niye ağlıyosun diyo dedim böyle böyle ilahi buna ağlanırmı bende çocuğa bişey oldu sandım dedim olan bana oldu üstü başı kaka içinde kalan benim şimdi düşününce belki ağlanacak birşey değil düşünebilirsiniz ama o zaman öyle farklı duygular içinde oluyoruzki şöyleki;
* uykususuzluk
* alışamama
* endişe (acaba becerebilecekmiyim)
* korku (bir yerine birşey olurmu)
* vs vs....
Daha sayamadığım bir sürü karışık düşünce ama zamanla hepsi geçiyo alışıyosunuz anneliğe ve bebeğe birde ben doğumdan sonra eşimi çok kıskanmıştım hep bebekle ilgileniyosun benide sev benide okşa diye çok söylendim ki hala da söylenirim her zaman duygularınızı ifade edin bence hiç çekinmeyin aklınızda soru işaretleriyle yaşamaktan iyidir.
ay tamam severim canım arkadaşım sen merak etme..ben başak burcuyum canım..evet dediğin çok doğru sana katılıyorum..hiç lohusalık yaşamadım ama insanın eşinin ilgi ve alakasına ne kadar ihtiyacı olacak tahmin edebiliyorum canım..zaten doğum yapan arkadaşlarımda aynısını söylüyor..insan etrafında eşinden başkasını istemiyor diye..
ah ah bakalım bizi neler bekliyor lohusalık döneminde..sen yine tecrübelisin canım..
inşallahhh burdaki herkess cok güzel kolay bi dogum yaşar ve lohusalıgınızda sorunsuz gecer cnm
millet biberon ,emzik ve bebe şampuanı,yağı ,kremi vs .olarak hangi ürünleri aldınız ?
biberon ısıtıcı ve sterilazatörleri var alanınız oldumu ?
eşime sölesem nasıl şımarır şimdi
bizim kaynana kızının göbegini hastaneye gömmüş o hemşire şuan
kaynımınkini caminin bahcesine gömmüş o da hoca
eşiminkinide evde tutmuş eşimde dötlerinden ayrılmazzzz aynı sokakta oturuyoz , adam yerinede koymasalar yinede annem babamdır deyip baş tacı yapar.
kızımın göbegide evde ne yapsam onu diye düşünüyom:)
eşime sölesem nasıl şımarır şimdi
bizim kaynana kızının göbegini hastaneye gömmüş o hemşire şuan
kaynımınkini caminin bahcesine gömmüş o da hoca
eşiminkinide evde tutmuş eşimde dötlerinden ayrılmazzzz aynı sokakta oturuyoz , adam yerinede koymasalar yinede annem babamdır deyip baş tacı yapar.
kızımın göbegide evde ne yapsam onu diye düşünüyom:)
millet biberon ,emzik ve bebe şampuanı,yağı ,kremi vs .olarak hangi ürünleri aldınız ?
biberon ısıtıcı ve sterilazatörleri var alanınız oldumu ?
ayyy bende çok iyi bilirim canım o lohusalık dönemindeki duygusallığı insan çok garip oluyo birgün evde oğlumla başbaşayız kimsecikler yok daha kırkı bile çıkmamıştı altını değiştireyim diye açtım bezini aldım bacaklarınıda havada tutuyorum birden fıcırk bir ses ve tabi benim üstüm kaka ben bi üzül bi ağla bi ağla o sırada eşim geldi oda ne oldu niye ağlıyosun diyo dedim böyle böyle ilahi buna ağlanırmı bende çocuğa bişey oldu sandım dedim olan bana oldu üstü başı kaka içinde kalan benim şimdi düşününce belki ağlanacak birşey değil düşünebilirsiniz ama o zaman öyle farklı duygular içinde oluyoruzki şöyleki;
* uykususuzluk
* alışamama
* endişe (acaba becerebilecekmiyim)
* korku (bir yerine birşey olurmu)
* vs vs....
Daha sayamadığım bir sürü karışık düşünce ama zamanla hepsi geçiyo alışıyosunuz anneliğe ve bebeğe birde ben doğumdan sonra eşimi çok kıskanmıştım hep bebekle ilgileniyosun benide sev benide okşa diye çok söylendim ki hala da söylenirim her zaman duygularınızı ifade edin bence hiç çekinmeyin aklınızda soru işaretleriyle yaşamaktan iyidir.
kizlar cok tuhaf ruyalar gordum ter icinde uyandim her seferinde en son uyandigimda da aglamaya basladim sanki dogumda olecegim kocam kizlarim yalniz kalacak gibi geldi hala etkisindeyim napar acaba kocis kizlara kim bakar bi yere yazsammi annem baksin diye off ya icim bi tuhaf oldu
yazına çok güldüm tontirik
benim kayınvaldemde eşimin göbeğini evin bahçesine gömmüş
eşimde bağlıdır ailesine ,aileside eşime
hatta annesininki hastalık durumunda
ayrı bir aile kurduğumu anlayamıyorum sayelerinde her an dibimizdeler
kaynımınkini ünv.bahçesine gömmüşler denizci olmuş şimdi uzaklarda
ailesiyle rahat rahat yaşıyor:d
düşününce bu tür işler faso fiso diye düşünülüyor ama doğruda çıkabiliyor demekki
ay aynı ben :) yay burçları için gezenti derler gemzeyi de çok severim ama evde durmak başka
bayılrıım evde olmaya evle ilgilenmeye sonra kafama eser dışarı çıakrım şöyle bi dolaşırım
temiz hava alırım geri gelirim aheste ahetse yemeğimi yaparım tadını çıkara çıkara ohh öyle 12 lere kadar da yatmam
en gec 9-10 kalkarım sık sık eve arkadaşları çağırırım akşam yemeğine misafir alırım elim boş durmaz dikerim
sökerim kafama göre takılırım ama daha çook çalışacak benbu arada benim göbeğim de evde
annemlerin komidinin çekmecesinde duruyodu bi zamana kadar sonra ne oldu hiç bilmiyorum :)
Arkadaşlar, devlet sağlık ocağında yazılan ilacın 4. kutusundan itibaren her ilaç için 1 TL para alıyor, sağlık ocağına muayene olduğun içinde 3 TL, e bi de ilaçların fiyatlarının hepsini ödemiyor, fark çıkıyor. dolayısıyla toplu ilaç yazıldığında baya fiyat farkı çıkabiliyor. Bu yüzden sinirlenmeniz gereken eczane değil...
aynı şey için bende aglamıştımmm cok komik geliyor şuan gercekten
senin bi oglunun oldugunu ben bugün bi msjında okudumda ögrendim.nickin ikizimolsunistiyorum olunca ben senin cocugun yok ve ikiz cocuk istedigini düşünürdüm hep
nickinin anlamı kızım olsun istiyorum galiba dimi.başındaki i yi niye koydun anlamadım:)
ben de evle ilgilenmeyi, özellikle mutfakta bişeylerle uğraşmayı, yeni tarifler denemeyi, yavaş yavaş yemeğimi yapmayı cok severim senin gibi :)))
annem komşuya giderdi ben gitmezdim, evde kalırdım.. komşular hep dermiş senin kız evden cıkmıyor güngörmez padişah gibi diye hahahaha şimdi hatırladım bak bu lafı da
kizlar cok tuhaf ruyalar gordum ter icinde uyandim her seferinde en son uyandigimda da aglamaya basladim sanki dogumda olecegim kocam kizlarim yalniz kalacak gibi geldi hala etkisindeyim napar acaba kocis kizlara kim bakar bi yere yazsammi annem baksin diye off ya icim bi tuhaf oldu
lohusalık gecırdım cidden çokkarışık bi dönem insna çok alıngan garip duygular içinde oluyo
bu seferde en çok lohusalıktan korkuyorum telkin verıyorum kendıme
şimdiden bişey olmıycak bebeğin yanında olucak hersey kolay olucak sıkıntı yok böyle alıştırmaya çalışıyorum kendımı :)
tamamen psikolojık bişey çünkü...ben de eşime beni sevmiyo musun niye ilgilenmiyosun diyodum annemlerde kalıyodum
doğum sonrası eşime gitme yanımda kal beni bırakma yalnız kalıyorum diyordum hep yalnız olmadığım halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?