2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ayy bende bebeğimi eşimden daha çok severim herhlde onun için onada kızamam sanırım

inşallahhh burdaki herkess cok güzel kolay bi dogum yaşar ve lohusalıgınızda sorunsuz gecer cnm

millet biberon ,emzik ve bebe şampuanı,yağı ,kremi vs .olarak hangi ürünleri aldınız ?

biberon ısıtıcı ve sterilazatörleri var alanınız oldumu ?

cnm ben onları doğumdan sonra alıcam çocuk emerse biberon ısıtıcısına gerek bile yok..siterilazör ve göğüs pompasınıda doğumdan sora alıcam bulunmayacak şey değiller nasıl olsa.sadece weewell'in buhar makinesini aldım.evim kömürlü kaloriferli ve havayı çok kurutuyor.tavsiye etti anne olan arkadaslarım bende aldım içine biraz vikis koyunca çocuk raht uyuyomuş malum kış çocuğu olcak minnoşlar

çok alemsin ya :) güldürdün beni.kız bizde cebimizde mi gezdirsek onlarda bizim dötümüzden ayrılmasınlr :))

kizlar cok tuhaf ruyalar gordum ter icinde uyandim her seferinde en son uyandigimda da aglamaya basladim sanki dogumda olecegim kocam kizlarim yalniz kalacak gibi geldi hala etkisindeyim napar acaba kocis kizlara kim bakar bi yere yazsammi annem baksin diye off ya icim bi tuhaf oldu

çok alemsin ya :) güldürdün beni.kız bizde cebimizde mi gezdirsek onlarda bizim dötümüzden ayrılmasınlr :))

kizlar cok tuhaf ruyalar gordum ter icinde uyandim her seferinde en son uyandigimda da aglamaya basladim sanki dogumda olecegim kocam kizlarim yalniz kalacak gibi geldi hala etkisindeyim napar acaba kocis kizlara kim bakar bi yere yazsammi annem baksin diye off ya icim bi tuhaf oldu

Arkadaşlar, devlet sağlık ocağında yazılan ilacın 4. kutusundan itibaren her ilaç için 1 TL para alıyor, sağlık ocağına muayene olduğun içinde 3 TL, e bi de ilaçların fiyatlarının hepsini ödemiyor, fark çıkıyor. dolayısıyla toplu ilaç yazıldığında baya fiyat farkı çıkabiliyor. Bu yüzden sinirlenmeniz gereken eczane değil...

lohusalık gecırdım cidden çokkarışık bi dönem insna çok alıngan garip duygular içinde oluyo

bu seferde en çok lohusalıktan korkuyorum telkin verıyorum kendıme

şimdiden bişey olmıycak bebeğin yanında olucak hersey kolay olucak sıkıntı yok böyle alıştırmaya çalışıyorum kendımı :)

tamamen psikolojık bişey çünkü...ben de eşime beni sevmiyo musun niye ilgilenmiyosun diyodum annemlerde kalıyodum

doğum sonrası eşime gitme yanımda kal beni bırakma yalnız kalıyorum diyordum hep yalnız olmadığım halde

allah korusun canım ya.bende düşünüyorum bazen böyle şeyler bende diyorum ablam yada annem baksın.

kaderlerimiz aynı desenee , benim iki görümcemde şehir dışındalar
diger kaynımmla aynı ildeyiz ama mesafe bayaa uzak.bizde evlendigimizden buyana aynı sokaktayızzz kaynanatörleee.cekilcek çilemiz varmış

bazı inanışlar hurefe gibi görünsede cıkıyor ya.
benim ve erkek kardeşimin göbegimini annem sandıkta saklıyor.annemle evlerimiz cokk yakındır mesela.erkek kardeşimde annemin dibinde ,evlenemedi bekar şuan
abimin göbegini babam almış ne yaptıgı mechul :)) abimde şehir dışında polis

Son düzenleme:

ben de evle ilgilenmeyi, özellikle mutfakta bişeylerle uğraşmayı, yeni tarifler denemeyi, yavaş yavaş yemeğimi yapmayı cok severim senin gibi :)))

annem komşuya giderdi ben gitmezdim, evde kalırdım.. komşular hep dermiş senin kız evden cıkmıyor güngörmez padişah gibi diye hahahaha şimdi hatırladım bak bu lafı da

7 kutu ilaç aldım 4. kutudan sonra fark çıksa kutu basına 3 kutudan 3 tl çıkması laızmdı bendne 17 tl istediler ?

eczacıya sinirlenmedim zaten sebebınıde açıklamıyo bi fark gelmiş diyo heralde yalan söyleyecek değil ama

insan garipsiyo....heyet raporu cıkarıldı daha once 10 kutu aldım kuruş vermedim ? ? ?

canım ben tedavi ile hamile kalabiliyorum yani normal yoldan olmuyo yumurtlama için ilaç kullanmam gerekiyor ve kullandığım ilaçta birden fazla yumurta oluşumuna sebep oluyor buda çoğul gebelik ihtimalini arttırıyor iialcı kulanmaya başladıktan sonra topikten haberim oldu nickimide o şekilde yazmıştım ama tabi ben kendimi bildim bileli hep ikiz bebeğim olmasını isterm nasip belki bi gün olur mevlaa nasip eder belli mi olur :)

aynen aynen ben de yaa :) hiç pişirmediğim şeyleri pişirmeye bayılırım :) bazne nahoş tariflerde olabiliyor
tabii bi keresinde çorba yaptım portakallı havuç çorbası eşim yedi pek hoşuna gitmedi çok lezzetliydi ama neyse
olsun yemek var dimi nasılsa dedi evet kremalı brüksel lahansı dedim adam ağlıycaktı nerdeyse
neyse tadına baktı cidden ama kremalı brükel lahansı yencek gibi değildi çok kötüydü aç kaldı adamım
ama bu yemek hobimin nimetlerinden daha çok faydalanmıştır yani

heueu güngörmez padişah mı kız o neymiş ilk kez duydum :) ben de gitmezdim komşuya neym kızkardeşimle
evde takılırıdk güzelce kahvaltılar öğünler hazırlardık istediğimiz gibi
halıları kaldırırdık her gün silkelerdik yerleri siler süpürür ve çok zevk alırıdk bu işten daha da ortaokula
gidiyoduk yani..sırf evi deil evi işi yapmayı da seviyomuşuz demekki

ilk hamile kaldığımda bende bu tip şeyler düşünüyordum hep hatta eşime söylemiştim bebeğe sen bak yanındna ayırma
anneannesını de babaanneısnı de düzenli görsün evlenirsen asla ezdirme yavrumu iki elim yakanda olur die de
tehdit etmiştim o zaman ciddiydim ama şimdi gülüyorum :) ruh hali başka bişeey :)

Son düzenleme:
yedirenk rüyan hayr olsun inş

kızlar bende düngece rüyamda nar gördüm.orta boy narı ikiye kesmişim ama rengi acık yani cok kırmızı degil.
limon sıkacagında yarım narı sıkıyorum ve inanılmaz suyu cıkıyorr dolduyor kabı.sıktıkca suyu cıkıyorr.
nar suyundan içmedim , tanesindende yemedim. sadece suyunu cıkardım :) hayr olsun inşallah.

gerçekten öyle ama insan engel olamıyo düşüncelerine bende kendimi hep yanlız hissederdim ara ara bazen yine geliyo yanlızlık duygusu ama n yaparsın bazen düşünüyorum çokmu abartıyorum diye geçen annenle konuşuyoruz bıkarsınız diyip duruyodu babamı şikayet ediyo yaşlandıkça çekilmez oldu filan dedi bende dua et ki başında bi kocan var ya olmasaydı dedim hiç bişey demedi gerçekten de öyle artık eskiye oranla çok kafama takmıyorum biliyorum ki bizim için uğraşıyo sabır diyorum evlendiğimden dilimden düşürmediğim tek kelime sabır tevekküle devam bi iznillah.

kızım tel etti annecim gel beni al kardeşimi özledim diyorr :))
gidip alıyım annemdem cimcimemii.

size hoş sohbetlerr görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…