canım buhar makinesimi kurutuyor demiş doktor? ne alaka ya o zaten kuru havayı nemlendirmesi için kullanılan bir cihaz ki bir çok doktor öneriyor özellikle kaloriferli ve klimalı evlerde kullanılmalı
slm canim benim nasilsin insallahhh gecerde görürsün annesi prensesiniGünaydın güzel anneler hayırlı cumalar herkes iidir umarım bugün bırda hava yagmurlu serin böyle havalrı seviyorum :) orkidecim saol canıö valla mis oldu evim :) zeynepcip bebişinin eşyalrı çok güzel hayırlatla giydir inş:) dodehimini. Bebişinin odası çok güzel insan çok mutlu oluyo dimi rabbim saglıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsinmeloncum kızın hayırlı . Olsun maş maş artık alışverişe başlıyabilirsin ay bende kızımı özledim son bir hafta hemen geçsede gitsem artık doktora bende hala pijamasını almayanlardanım kızlar bu hafta çıkıp alıyım sonra hastane çantamı hazırlayım şu köşede dursun bu arada sata göre 33. Haftaya gîrmişîz ay az kaldı az
bugün kötü bir gün geçiriyorum geceden beri ishalim sabah doktoruma gittik tahliller vs neyseki oğlumun hareketleri ve suyu iyi ve mecburen antibiyotiğe başladık
cnm çok çok geçmiş olsunn ... sen bebek iyi olunda gerisi boş ...bugün kötü bir gün geçiriyorum geceden beri ishalim sabah doktoruma gittik tahliller vs neyseki oğlumun hareketleri ve suyu iyi ve mecburen antibiyotiğe başladık
canım umarım olmaz.çünkü bende de küçük 2 tane vardı hamilelikten önce. şuana kadar birşeyde yoktu. aniden vulvada şişlikler farkettim. resmen vajinam varis dolu.bacaklarımada baktım baya yerde oluşmuş. birden oluverdi...baya korkuyor insan. normal doğuma bile engelmiş bu durum
yaa bu kadar önemli bişi oldugunu bilmiyodum inşallah olmaz... seninde inşallah dahada fazla çıkmaz peki bunu önşemenin bi yolu yokmu acaba ???
en iyisi odayı iyi havalandırmak bence bir odayı iyice havalandırcan açacan camları sonra kapatıp ısıtacan bebişleri oraya götürsen o arada diğer odayı havalandırcan aynı şekilde doğal yoldan en güzeli bence :))
netten bakıyorum bende görsellerden genelde hoş sunum filan görürsem bir kaç yerden tarif bakıyorum içine konanlar yediklerimizmi filan ona göre yapıyorum ramazanda misafirlerime patlıcan kebabı yapmıştım baya beğenildi foto bulursam ekleyim buraya nasılsa artık hepimiz mide bulantılarını bıraktık yapabilriz yiyebiliriz dimi ekleyimmi eklemeyimmi
canım önce sütün tazikli gelmesini önlemek gerekiyor yani azcık sütünü sağıcaksın
ama yinede tıkanırsa
ters çevirip iki kürek kemiği arasına hafifçe vururdum
ama işe yaramazsada hemşire arkadaş söylemişti başı aşağıda olucak şekilde vur ve topuğunu biraz sık ki ağlasın derdi
hep bu yöntemi yaptım ama en doğrusu nedir bilemiyorum tabiki yanlış bilgi vermek istemem
panikle ne yapacağını bilemiyor çünkü insan
oğlumun boğazına 1 yıl önce cips takıldı ve yapmamam gereken en son şeyi yaptım
parmağımı soktum Allah yardımcım olduda atlattık yoksa boğazın gerisine gitme ihtimalide vardı((
bugün kötü bir gün geçiriyorum geceden beri ishalim sabah doktoruma gittik tahliller vs neyseki oğlumun hareketleri ve suyu iyi ve mecburen antibiyotiğe başladık
anladım kuzuumm Allah kolaylık versin inşallah dahada çogalmaz ....malesef canım. vulvadakiler için hiçbirşey yokmuş yapacak doktorum dedi. çünkü bebek ana toplardamara baskı yapıyormuş.ama bacak için fazla ayakta kalmamak lazımmış.... bir de kimse yok bu durumda olup kurtulan ya da doğum yapıp varis tedavisi olan filan... insan şaşırıp kalıyor. ne olacak diye
evet cnm Allaha şükür 30 larıda gördüm :)) cnm 32+ larda çıkıyosun izne ben şimdi 31+ dayım önümüzdeki hafta son 17 si itibariyle ev hanımlıgına terfi edicem inşallah :)))tuğbaemrah canım 32. haftaya girmişsin maşallah..izine ne zaman ayrılacaksın ya da ayrıldın mı?
Geçmiş olsun...bugün kötü bir gün geçiriyorum geceden beri ishalim sabah doktoruma gittik tahliller vs neyseki oğlumun hareketleri ve suyu iyi ve mecburen antibiyotiğe başladık
bende de varis var hem bacaklarımda hemde o bölgedecanım umarım olmaz.çünkü bende de küçük 2 tane vardı hamilelikten önce. şuana kadar birşeyde yoktu. aniden vulvada şişlikler farkettim. resmen vajinam varis dolu.bacaklarımada baktım baya yerde oluşmuş. birden oluverdi...baya korkuyor insan. normal doğuma bile engelmiş bu durum
aynen canım bende işime karışılmasını sevmiyorummm....Hayırlı cumalar,
Pembe toka keşke gelmese kayınvaliden,etkisi olmuştur diye düşünüyorum pek anlaşamıyorsunuz çünkü...sürekli biri karşınca etrafında daha stres oluyor insan,haklısın..bende karışılmasını sevmem..annemle bile tartışırım bu konuda ama dediğin gibi anne sonuçta o bizi anlar küsmes ,kırmaz..
O da gitmezsem yardımcı olmuyor derler diye düşünüyordur belki bu kezde annem gelsin yardımcı olsun saol sen yorulmuştun geçen sefer gibi konuşsan ,kırmadan ...
bende aldım,hatta bir gece açtım kullandım denemek için..çünkü burnum tıkalıydı hastaydım,çok iyi geldi o gece rahat uyumuşum..viks te aldım ama koymamıştım içine..kurutuyor demesi çok saçma olmuş,gerek yok dese bi nebze anlardım :)
benim kaynanam da inatla gelmiyor :) 3 yıllık evliyim bir kez geldi iki gece yattı ve gitti ev aldım taşındım bir yılı geçti hala gelmedi şimdi diyorum bari gel bebeğe bakarsın ben işe giderken gelmiyor doğumdan sonra gelecekmiş bir iki gün kalıp gidecekmiş sağolsun şikayetçi değilim bu yönünden gelene git demesi daha zor böyle olması bence iyi
annemle evlerimiz çok yakın babamda rahmetli oldu artık annem gelip bende kalır hem bebeğe bakar birde ben tek çocuğum annemde yanlız kalmamış olur eşimle böyle konuştuk bakalım ogünler ne getircek
haklısın aslında anneyle en ağır kavganda bile küslük olmuyor ama kaynana ile öyle değil
ayy çok güzelll güle güle kulllanın ayşecim becerikli hatun süper olmuş ellerine loşşarına sağlık :))
ayyyyy ayşeeee öldüm gülmektennn insan aynı gün 2 değişik yemek yapılırmı kız adam deneme tahtası olmuş :)))
sağol canım :)
ay sorma yeni evliydik gaza geldim
anladım kuzuumm Allah kolaylık versin inşallah dahada çogalmaz ....
evet cnm Allaha şükür 30 larıda gördüm :)) cnm 32+ larda çıkıyosun izne ben şimdi 31+ dayım önümüzdeki hafta son 17 si itibariyle ev hanımlıgına terfi edicem inşallah :)))
ekmeksiz olmaz zaten, tam bugday ya da tahıl ekmeği dediğin gibi canım.. ama aynı yemek içinde hem çorba, hem makarna-pilav hem de ekmek yersen o kiloya dönüşüyor... corba ne alaka diyebilirsin ama bir kase corba bir dilim ekmek demektir(((
bu ücünü dengelemen gerek canım.. ben corba icersem ya da makarna pilav varsa yemekte ekmek tüketmiyorum. böylece dengelediğimi düşünüyorum..
bu sayede (e tabi tatlı aburcubura da dikkat ederek) son 6 haftada 1 kilo almışım sadece.. onu da son günlerde aldım gerçi bayram hatırası diyorum napim.. tatlılar cok güzeldi bayramda kıramadım kimseyi yedim valla ohh
ay sorma yeni evliydik gaza geldim
heh kitabı buldum
kitapçılarda fln denk gelirseniz inceleyin süper bişey yaa :) resimli ayrıtnılı flnn
kitapyurdu: kitap - Mutfak Sırları - Chuck Williams,Fasih Sinan Ersan,Pınar İlkiz, 123866645,
anammmm bide yeni evliyken heeee
OLMUYOKİ ZATEN ekmek olmayınc a olmuyo olmuyoooootahılda olsa çavdar da olsa ekmek yahu ben doymuyrum ekmeksiz valla dün toplasan 5 dilim ekmek yedim karnımı ekmeksiz doyrdum ne salağım ya ....bide acaba bu 2 kilo benim değilde bebişin olabilirmi olur nie olmasın demi yaa hahhaha teselliye bakarmısın anacım artık bende pilavla ekmek tüketmiyrum nasıl tüketiyim .....güzelim doğru diysunda bu dengeyi tutmakta çok zor hhele hamileykene ...maşallah sana başarabiliyosan ne diyim darısı başıma
yeni evliyken bende yapıyodum öle şeler ya eski günler aklma geldi birden
bence çok şanslısın
kendi annenle tartışsanda arayı düzeltmek kolay oluyor çünkü
birde niyeyse kendi annemiz akıl verdiğinde bu kadar kasmıyoruz kendimiziD
bende anneme sen gel dedim ama kayınvaldemde inatla geleceğini söylüyor yani başım yine kalabalık olucak
inş. canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?