2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Hayırlı cumalar,

Pembe toka keşke gelmese kayınvaliden,etkisi olmuştur diye düşünüyorum pek anlaşamıyorsunuz çünkü...sürekli biri karşınca etrafında daha stres oluyor insan,haklısın..bende karışılmasını sevmem..annemle bile tartışırım bu konuda ama dediğin gibi anne sonuçta o bizi anlar küsmes ,kırmaz..
O da gitmezsem yardımcı olmuyor derler diye düşünüyordur belki bu kezde annem gelsin yardımcı olsun saol sen yorulmuştun geçen sefer gibi konuşsan ,kırmadan ...

canım buhar makinesimi kurutuyor demiş doktor? ne alaka ya o zaten kuru havayı nemlendirmesi için kullanılan bir cihaz ki bir çok doktor öneriyor özellikle kaloriferli ve klimalı evlerde kullanılmalı

bende aldım,hatta bir gece açtım kullandım denemek için..çünkü burnum tıkalıydı hastaydım,çok iyi geldi o gece rahat uyumuşum..viks te aldım ama koymamıştım içine..kurutuyor demesi çok saçma olmuş,gerek yok dese bi nebze anlardım :)

slm canim benim nasilsin insallahhh gecerde görürsün annesi prensesini..cok güzel bir dugu görmek ben hala resmine bakiyom renkliden bakarken resim vermisti tam profil duaklari cok belirgin ballll dudaklima bakip duruyorum..sagolasin canim benim insallahh..seni..

bugün kötü bir gün geçiriyorum geceden beri ishalim sabah doktoruma gittik tahliller vs neyseki oğlumun hareketleri ve suyu iyi ve mecburen antibiyotiğe başladık

geçmiş olsun cnm neden oldu ki acaba..her zaman içtiğin suyu içiyorsun dimi ? nereden mikrop kapmış olabilirsin ki başka ?

canım önce sütün tazikli gelmesini önlemek gerekiyor yani azcık sütünü sağıcaksın
ama yinede tıkanırsa
ters çevirip iki kürek kemiği arasına hafifçe vururdum
ama işe yaramazsada hemşire arkadaş söylemişti başı aşağıda olucak şekilde vur ve topuğunu biraz sık ki ağlasın derdi
hep bu yöntemi yaptım ama en doğrusu nedir bilemiyorum tabiki yanlış bilgi vermek istemem
panikle ne yapacağını bilemiyor çünkü insan
oğlumun boğazına 1 yıl önce cips takıldı ve yapmamam gereken en son şeyi yaptım
parmağımı soktum Allah yardımcım olduda atlattık yoksa boğazın gerisine gitme ihtimalide vardı((

bugün kötü bir gün geçiriyorum geceden beri ishalim sabah doktoruma gittik tahliller vs neyseki oğlumun hareketleri ve suyu iyi ve mecburen antibiyotiğe başladık
cnm çok çok geçmiş olsunn ... sen bebek iyi olunda gerisi boş ...

yaa bu kadar önemli bişi oldugunu bilmiyodum inşallah olmaz... seninde inşallah dahada fazla çıkmaz peki bunu önşemenin bi yolu yokmu acaba ???

yaa bu kadar önemli bişi oldugunu bilmiyodum inşallah olmaz... seninde inşallah dahada fazla çıkmaz peki bunu önşemenin bi yolu yokmu acaba ???

malesef canım. vulvadakiler için hiçbirşey yokmuş yapacak doktorum dedi. çünkü bebek ana toplardamara baskı yapıyormuş.ama bacak için fazla ayakta kalmamak lazımmış.... bir de kimse yok bu durumda olup kurtulan ya da doğum yapıp varis tedavisi olan filan... insan şaşırıp kalıyor. ne olacak diye

tuğbaemrah canım 32. haftaya girmişsin maşallah..izine ne zaman ayrılacaksın ya da ayrıldın mı?

Son düzenleme:

bence de en iyisi temız hava canım :) havalandırıp havalandırıp ısıtmak laızm :)

hımm anladım ben de patlıcan et kombinasyonlu yemekelrı cok sevıyorum cahide ibek ın sayfasında güzel tarifler var

yemek kıtaplarına bakıyorum kıtapcıda ustun körü copy paste türü tarifler var prof yemek kıtabı cok az

ntv yayınlarının var ama bi tane süper aıdnı hatırlamıyorum sıdmı bulursam eklıym buraya püf noktaları

mutfak okulu vs süper bişeyy :) kitapalrdan umdugmu bulamıorm genelde o sebeple bloglar daha iyi bence de :)

bence paylaşmanda sakınca yok ama arkadaslar ne der bılemem tabıı :9

analdım canım sağol ben onu örnek vermsıtım hanı baska durumalrd yasanıyordur genzıne bısı kaçması

harıcınde onu demek ıstedım :) yanı biz neler olabilicenı bılmıyoruz sımdı ama sen az cok bılıyorsundur :)

Son düzenleme:
anladım kuzuumm Allah kolaylık versin inşallah dahada çogalmaz ....
tuğbaemrah canım 32. haftaya girmişsin maşallah..izine ne zaman ayrılacaksın ya da ayrıldın mı?
evet cnm Allaha şükür 30 larıda gördüm :)) cnm 32+ larda çıkıyosun izne ben şimdi 31+ dayım önümüzdeki hafta son 17 si itibariyle ev hanımlıgına terfi edicem inşallah :)))

Geçmiş olsun...
bende de varis var hem bacaklarımda hemde o bölgede
şiştiler ve ağrı yapıyorlar
doğumdan 1-2 ay sonra o bölgedeki geçiyor ama bacaklarda kalıcak ve korkutuyor durumları beni
bende doğumdan sonra göstericem ama ameliyatsız geçecek hali yok malesef
dr.una söylesen varis çorabı önerir aslında ilerlemez
ben daha önce kullandım ve sıkı olduğu için rahat edemiyorum
birde dr.unun doğumdan önce bilmesi gerekiyor çünkü normal doğuma büyüklüğüne göre karar veriyorlar
aynen canım bende işime karışılmasını sevmiyorummm....
keşke ilk haftalarımda gelmesede sonrasında gelse
ama kendi bildiğini uyguladığı için sürekli, lafım geçmiyor
eşime rica ettim annene söyler misin ilk 2 hafta annem kalsın sonra annen gelsin diye ama annem alınıyor boşver gelsin diyor
yapacak birşey yok((
canım zaten viksi koydumda içi leke leke kaldı denemediğin iyi olmuşDD

bencede şikayetçi olma çünkü çok sık geldiklerinde de rahatsızlık hissediyorsun
annenle arkadaş olursunuz büyütürsünüz bebeği ne güzel

sağol canım :)

ay sorma yeni evliydik gaza geldim

doktora hesaplattın mıki canım..bnm 31+ ları hesapladı sanırım..

kızlar bu arada aklıma gelmişken söyleyim :)

Cafe Fernando – Yemek Tarifleri 'yu biliyosunzudur belki yemek blogu orası da

sahibi bi erkek cenk sönmezsoy

çok güzel ayrıtnılı ve kaliteli tarifleri var daha çok tatlı pasta üzerine tarifler ama başkaları da var

yıllardır takip ediyorum ve pek çok tarifini denedim ve hepsi müthiş oldular ( kremalı brüksel lahanası hariç )

o da bi kitap çıkartıyo ocak şubat gibi yayınlanmış olcak sanıyorum ilgi duyyorsanız eğer kitabı kaçırmayın

ayşe söylemişti dersiniz çok üzülürsünüz ayrıca tarifleri ile alakalı her soru için geri dönüş yapıyor :)

OLMUYOKİ ZATEN ekmek olmayınc a olmuyo olmuyooooo tahılda olsa çavdar da olsa ekmek yahu ben doymuyrum ekmeksiz valla dün toplasan 5 dilim ekmek yedim karnımı ekmeksiz doyrdum ne salağım ya ....bide acaba bu 2 kilo benim değilde bebişin olabilirmi olur nie olmasın demi yaa hahhaha teselliye bakarmısın anacım artık bende pilavla ekmek tüketmiyrum nasıl tüketiyim .....güzelim doğru diysunda bu dengeyi tutmakta çok zor hhele hamileykene ...maşallah sana başarabiliyosan ne diyim darısı başıma

ay sorma yeni evliydik gaza geldim

yeni evliyken bende yapıyodum öle şeler ya eski günler aklma geldi birden

anammmm bide yeni evliyken heeee

e tabi ben farklı bi ev hanımıyım kuru fasulye mi yapicam hıhh diyosun

dayıyosun yer alması çorbasını brüksel lahansını o gazla sonra bi bakmışsın sen de taze fasulye-pilav

ikilisini pişirmeye başlamışsın hayat böle bişeyy iştee

o değilde enteresan bi şekilde benım canım her öğün pilav ve yoğurt yemek istiyo ekmek fln değil

resmen pilav ve yoğurt aşeriyorum ya

öyle canım hepimiz geçtik o yollardan

Son düzenleme:

kızlar benim ilk doğumumda tam bir depresyona girmiştim.çok kısa sürdü allahtan ilk doğumum ikizler erken doğdu.çok küçüktüler.annemde kaynanamda şehir dışından gediler.birde bekar kaynım bizim evde yaşıyordu........bebişler ememedi güçleri yoktu.elinde pompa habire süt sağıyorum ,oğlum aşırı gazlı gece gündüz ağlamaktan sesi kısıldı ve göbek fıtığı oldu.eve geldim mis gibi bıraktığım evim rezil durumda karınca basmış mutfağımı .annem hastanede benimle kaldı kaynana evde kaldı oğullarıyla ama benden çok o yattı valla......ben dayanamayıp o sinirle elek.süpürgeyi bir hışım aldım elime ev 2 katlı bütün evi süpürdüm ağlaya ağlaya mutfağımı temizledim kaynanam yattığı yerden birde karpuz istiyor annemden.....sinir aşırı stres ve yatamamam yüzünden aşırı kanama başladı hastaneye zor attım kendimi.sütümde gittimi üstüne mama başladıkmı bide ikizlere....eşime ağlaya ağlaya bağıra vura anlattım herşeyi eşim çok arkamda durdu sağolsun.ertesi gün annemi babamı yolladım.sırayla gelin siz daha yakınsınız kaynanam gidincede siz gelin dedim.kaynanamı kocam aldı karşısına iş yapma dışında birşeye karışmayacaksın çocuklara karışmayacaksın anneleri bildiği ve istediği gibi büyütecek dedi.oymuş derdi zahmet oldu ama arada iş yapmaya başladı.40 çıkıncada kaynımıda kattı yanına gitti.ohhh çektim valla lohusa yatağını hiç bilemedim.hiç yatamadım.bu doğumumda kaynanamla aynı şehirdeyiz artık annem uzakta.annemi çağırıyorum yanıma ama ben hastanedeykende kaynanam gelip ikizlerin başına duracak çocuklarım sabah okula gidiyor taaaa akşam geliyorlar .ben çıkıncada gitsin evine annem 15-20 gün kalırım diyor o gidincede sadece gerekli olduğunda gelsin.annem hizmet beklemez kalkar yapar her şeyi. kaynanam hizmet bekler hayatta yormaz kendini ben diyince alınır belki ama oğlu dediğinde yutar susar.bugün kaynanam geliyor 2 gece kalmaya oğlum çok ısrar etti babaanne seni özledim diye... bende çok fenayım bugün çok halsizim,geceden beride midem çok kötü bulanıyor yanıyor ağrıyor yatıcam bakalım deneme olsun hemde bakalım ben yatınca ne olacakmış???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…