2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

aynen öyle canım asıl eğitim eşlere verilmeli..valla eşim şimdiden diyor herkes yerini ve haddini bilecek diye..inş benim kaynana alınıp geri çekilmez,, birde onu idare et işin yoksa...iyidir hoştur ama laf istemez..eşimde işine gelmeyeni söyler takmaz kimseyi falan..
Allah hakkımızda hayırlısını versin..

ah canım eşimde biliyo benim annsesini kollar beni biliyorum..biarkadasımız eşini üzmüştü lohusalığında çok kızmıştı öböyle adam olunmaz demişti bi ara görüşmemişti..
o an nasıl davranıcağını bilir ama kayınvaldeme patlayamayınca eşime dönüyor namlunun ucu

cnm zaten şekerli ve hamur türü şeyler sana yasak olmalı fazlası..doğuma kadar yeme bunları..bende öle yapıorum şekerim düşsün diye salatalarımı falan hep yağsız yapıyorum..protein ağırlıklı besleniyorum sende şuan protein alıyosundur mecburen zaten..tabi senin durumun farklı zararlı şeyleri yemezsen çocuğunda sende iyi olursun cnm..öpüyorum seni

tatlım varya dükkanda o karelilere 40 ile 50 arası diyolar.pazardan 20'şer liraya aldık onları annemle yerleride çok iyi..bazen pazar çarşı dolaşmak lazım..

aynen öyle canım 15-20liraya var pazarda..bende pazardan alacağım inş..bugün bir tane takım aldım pijama ve sabahlık takım 100 tL verdim..iki tanede böyle rahat birşeyler istiyorum..onları da pazardan alırım artık..birde pantolon gibi eşofmanlar var iki tanede öyle aldım yeter..onlarda 15 TL..al sana hem ucuz hemde çeşit çeşit giy..

canım şanslısın. en iyisi bile geliyor bilmişlik yapıyor zamanı gelince.

anneler candır ama ya, birbirini yesen lafı sözü dokunmaz

aynen öyle etrafımda çocuğu olan arkadaşlarımı görüyorum hepsi çocuğa odaklı yaşıyorlar..bana yanlış geliyor..tabi ki çocuk önemli, düzeni olması gerekir ama benim hayatımın merkezi olmaması lazım..öncelikle bir insan kendisi için yaşamalı..ondan sonra çevresi gelmesi gerekir..
anneler kendilerini o kadar çocuklarına odaklıyorlar ki ve sonu hep hüsran..yazık..

neee o kadarda değil..tabiki Tv açıkk odayada götüreceksin çocuğu..hücre kapatır gibi yatak odasına hapsemezsin ya..

yazdıklarını okuyunca bir an içim tuhaf oldu. ben üzüldüm. inşallah bu gebeliğinde rahat yaşarsın canım lohusalığını.

canım ya çok tatlısın. çok güldüm gerçekten kaynananla ilgili yazdıklarına.

ama pijamalar çok güzelmiş,çok beğendim. fakat önden düğmeli değil emzirirken zor olmaz mı? ben bütğn gevelik ve pijamalarımı önden düğmeli aldım.

valla benimkini nereeye gömmüşler bilmiorum ama :) ben hergün cıksam gece körü gelsem bugunde evde oturıım demem :))

millet biberon ,emzik ve bebe şampuanı,yağı ,kremi vs .olarak hangi ürünleri aldınız ?

biberon ısıtıcı ve sterilazatörleri var alanınız oldumu ?

canım ben bakım ürünlerini sebamed aldım güzelde kokuyor birazda kaliteli olsun istedim acıkcası arzumun ısıtıcı ve streilaztörünü aldım ama tefalın cıkmıs onu görmedim alcaksan tefal daha iyidir arzumdan

çok sağol arkadaşım.... doktora sordum ama fazla bişey söylemedi.çok ilerlerse normal doğum olmaz dedi.ama ben eşimden çekiniyorum. şekil bozukluğu çok kötü.bacaklarım damar içinde malesef bu arada sana da acil şifalar dilerim....Allah yardımcın olsun

bunalrı ev için aldım cnm doğumdan sonra giyicek pijamam olsun diye..malum totişler büyüyo haklısın cnm ama ay evdeyim sıyırıveririm yukarı ayol napiim bulamadım istediğim gibi önden düğmelilerde pek güzel değildi.ama geceliklerimi öle alıcam cnm

Cinsellik konuşulmuş, bizim maşallah tam gaz devam. 9. ayda da bi yolunu bulup yapcaz heralde Hatta geçende gece uyandık bi anda kendimizi çok farklı bi atmosferde bulduk Çocuğa bişey olmasın da aman!

oo maşallah sizee.bende bugün 2 aylık kardeşlikten sonra gerdege girmeyi planlıyorum:123:
eşimin dünkü şevkatli yakınlıgına istinaden , bende bugün gururumu ayaklar altına alıp gircem koynunaa:))

Son düzenleme:
Merhaba anneler,,,

Dün iş arkadaşım doğum yaptı pamuk gibi bir kızı oldu ve adını nil koydular. Benimde doğurasım geldi :)) Anne sancılanmayınca hastane suni sancı verdi, suni sancıyla da doğum gerçekleşmeyince sezeryan yapıldı.. Yani anlayacağımız ölmez sağ kalırsak ancak sezeryana girebileceğiz çünkü ssk bu şartlarda sezeryanı karşılıyor. Bu nasıl bir şey yaa..

Kızlar
Benim cinsel organım ağrıyor
Vajina girişi değil yani sadece, tamamen ağrıyor. Neden olabilir?
Sizde de böyle olan var mı?

Benim ilk bebeğim ve bende eşimle refakatçi kalsın istiyorum.Annem kız kardeşimin üniversiteyi kazanması neticesinde evi Muğlaya taşıdı oradan gelecek kadın ben de kalacak bir süre yardımcı olacak. Bu durumda anneme nasıl diyeceğim eşim kalsın diye ikisi de kalsa olmaz mı yaw??

hemen hemen hiç birşeye aşermedim, halbuki çok merak ediyordum

Kızlar
Benim cinsel organım ağrıyor
Vajina girişi değil yani sadece, tamamen ağrıyor. Neden olabilir?
Sizde de böyle olan var mı?

aynen benim de, uzun zamandır ağrıyor. bilmiyorum nedendir, cinsel ilişkide daha fena oluyor

Ben de göstermedim ama oğlumun adını yazdır dedim kolye istiyorum en altınından :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…