kızlar belki de şimdiden düşünüp senaryo yazarak kafamızda kendimize ediyoruz korkulan da başa gelir
bir de bu konuda eşleri uyarmak gerek alıp karşımıza konuşmak sonuçta anneleri idare edecek onlar anneler de oğullarını dinler eşler iyi bir kriz yönetimi yaparsa yırtarız
aslında gebelik eğitimini eşlere vermeleri lazım
ah canım eşimde biliyo benim annsesini kollar beni biliyorum..biarkadasımız eşini üzmüştü lohusalığında çok kızmıştı öböyle adam olunmaz demişti bi ara görüşmemişti..cafe fernando portakal ağacı benim de takip ettiklerim çok güzel tarifler var ama zahmetli ben pratik şeyleri daha çok seviyorum hele hele süsleme hiç bana göre değil o kadar süslesem dokundurmam valla
kızlar belki de şimdiden düşünüp senaryo yazarak kafamızda kendimize ediyoruz korkulan da başa gelir
bir de bu konuda eşleri uyarmak gerek alıp karşımıza konuşmak sonuçta anneleri idare edecek onlar anneler de oğullarını dinler eşler iyi bir kriz yönetimi yaparsa yırtarız
aslında gebelik eğitimini eşlere vermeleri lazım
kızlar ben dün endokrin uzmanına gittim çok iyi bir dr du
bana uzun uzun anlattı gebelikte beyin süt hormonu salgılıyor ya işte o şekeri yükseltirmiş
aldığım kemoterapi ilaçları da şekeri yükseltirmiş hatta bazıları sıçanları diyabet hastası yapması için kullanılıyor dedi
ancak şekerin yükselmesi bebek için kötüymüş normalde anne karnında bebeğin pankreası çalışmamalı imiş ama annenin şekeri yüksek olursa pankreas insülin üretir bu da zararlı dedi...
bakalım test sonuçlarına göre salı günü karar verecek
kadın doğuma da gittim ayak üstü konuştuk benim mantar geçmedi akıntım sarıya döndü yeni fitil verdi inşallah geçer yoksa antibiyotik verecek
doğum iznini de sordum 32+0 da başlıyormuş normalde raporlu olduğum için de benimki başlayacak mecbur
tatlım varya dükkanda o karelilere 40 ile 50 arası diyolar.pazardan 20'şer liraya aldık onları annemle yerleride çok iyi..bazen pazar çarşı dolaşmak lazım..
benim kaynanam da inatla gelmiyor :) 3 yıllık evliyim bir kez geldi iki gece yattı ve gitti ev aldım taşındım bir yılı geçti hala gelmedi şimdi diyorum bari gel bebeğe bakarsın ben işe giderken gelmiyor doğumdan sonra gelecekmiş bir iki gün kalıp gidecekmiş sağolsun şikayetçi değilim bu yönünden gelene git demesi daha zor böyle olması bence iyi
annemle evlerimiz çok yakın babamda rahmetli oldu artık annem gelip bende kalır hem bebeğe bakar birde ben tek çocuğum annemde yanlız kalmamış olur eşimle böyle konuştuk bakalım ogünler ne getircek
haklısın aslında anneyle en ağır kavganda bile küslük olmuyor ama kaynana ile öyle değil
Canım bazı dediklerine kesinlikle katılıyorum. Annelik çok kutsal. Ama çiftlerin yaptığı en büyük hata çocukları hayatlarının merkezi olarak görüp, birbirilerini ikinci plana atmaları. Böyle böyle çiflter birbirindenuzaklaşyıyor bu dönemde.
Geçen gün forumda okudum, kadın yeni doğum yapmış. Lohusa bebeğimi salona götürdüm tv açtım. Acaba birşey olur mu diye soruyor. Biraz rahat olmak gerekir diye düşünüyorum.
kızlar benim ilk doğumumda tam bir depresyona girmiştim.çok kısa sürdü allahtan ilk doğumum ikizler erken doğdu.çok küçüktüler.annemde kaynanamda şehir dışından gediler.birde bekar kaynım bizim evde yaşıyordu........bebişler ememedi güçleri yoktu.elinde pompa habire süt sağıyorum ,oğlum aşırı gazlı gece gündüz ağlamaktan sesi kısıldı ve göbek fıtığı oldu.eve geldim mis gibi bıraktığım evim rezil durumda karınca basmış mutfağımı .annem hastanede benimle kaldı kaynana evde kaldı oğullarıyla ama benden çok o yattı valla......ben dayanamayıp o sinirle elek.süpürgeyi bir hışım aldım elime ev 2 katlı bütün evi süpürdüm ağlaya ağlaya mutfağımı temizledim kaynanam yattığı yerden birde karpuz istiyor annemden.....sinir aşırı stres ve yatamamam yüzünden aşırı kanama başladı hastaneye zor attım kendimi.sütümde gittimi üstüne mama başladıkmı bide ikizlere....eşime ağlaya ağlaya bağıra vura anlattım herşeyi eşim çok arkamda durdu sağolsun.ertesi gün annemi babamı yolladım.sırayla gelin siz daha yakınsınız kaynanam gidincede siz gelin dedim.kaynanamı kocam aldı karşısına iş yapma dışında birşeye karışmayacaksın çocuklara karışmayacaksın anneleri bildiği ve istediği gibi büyütecek dedi.oymuş derdi zahmet oldu ama arada iş yapmaya başladı.40 çıkıncada kaynımıda kattı yanına gitti.ohhh çektim valla lohusa yatağını hiç bilemedim.hiç yatamadım.bu doğumumda kaynanamla aynı şehirdeyiz artık annem uzakta.annemi çağırıyorum yanıma ama ben hastanedeykende kaynanam gelip ikizlerin başına duracak çocuklarım sabah okula gidiyor taaaa akşam geliyorlar .ben çıkıncada gitsin evine annem 15-20 gün kalırım diyor o gidincede sadece gerekli olduğunda gelsin.annem hizmet beklemez kalkar yapar her şeyi. kaynanam hizmet bekler hayatta yormaz kendini ben diyince alınır belki ama oğlu dediğinde yutar susar.bugün kaynanam geliyor 2 gece kalmaya oğlum çok ısrar etti babaanne seni özledim diye... bende çok fenayım bugün çok halsizim,geceden beride midem çok kötü bulanıyor yanıyor ağrıyor yatıcam bakalım deneme olsun hemde bakalım ben yatınca ne olacakmış???????
canlar geçen pijama aldım demiştim ya.daha doğrusu kendi annem almıştı sağolsun..kayınvaldemde geldiği gün kıskandı galba görünceoda almış yollamış eşimden,hayretim şaştı valla çok sever ya beni sevgisine ithafen kalpli kalpli almış I LOVE YOU diyo kaynanam bana.muhahaha ..kırmızı olanı o,karelileri annecim aldı..doğumdan sonra evde giyerim diye almıştı annem..eşimde sabahlıklı bi tane gecelik , bitanede uygun yollu bi gecelik alıcak hastane için tamamdır 2 gecelik 1 tanede bu pijamalardan birini koyarım hastane çantama yeterde artar bile diyorum
Eki Görüntüle 549064 Eki Görüntüle 549067 Eki Görüntüle 549066
ben oldum olası böyleyim yaaa.. evden cıkmazdım öğrencilik dönemimde de.. sonrasında da hep evcil bir yaşam sürdüm
10 yıldır da calışma hayatı dolayısı ile eve cok hasretim.. bayram öncesi biraz tatil yaptım evdeydim allaaaaaam beni kimse cıkaramaz dışarı diyodum :)))
k.validem arayıp gel kızım diyodu, tamam diyodum kırmamak için ama hiç evden cıkasım gelmiyodu..:26:
benim göbeğimi de okula gömmüşler aslında ama niye böle ev meraklısı oldum bilmiyorum...
millet biberon ,emzik ve bebe şampuanı,yağı ,kremi vs .olarak hangi ürünleri aldınız ?
biberon ısıtıcı ve sterilazatörleri var alanınız oldumu ?
canım ya çok tatlısın. çok güldüm gerçekten kaynananla ilgili yazdıklarına.
ama pijamalar çok güzelmiş,çok beğendim. fakat önden düğmeli değil emzirirken zor olmaz mı? ben bütğn gevelik ve pijamalarımı önden düğmeli aldım.
Cinsellik konuşulmuş, bizim maşallah tam gaz devam. 9. ayda da bi yolunu bulup yapcaz heraldeHatta geçende gece uyandık bi anda kendimizi çok farklı bi atmosferde bulduk Çocuğa bişey olmasın da aman!
ekmeksiz olmaz zaten, tam bugday ya da tahıl ekmeği dediğin gibi canım.. ama aynı yemek içinde hem çorba, hem makarna-pilav hem de ekmek yersen o
maşallah canım benim...
haberler iyi cok sevindim..
allah sağlıkı bir şekilde kucaklamayı nasip etsin hepimize..
sabahki yazın da süperdi yaaa cok hoşuma gitti :))))))))
bu arada.. ben egepolde yapıcam galiba doğumu.. dr um orayı tavsiye ediyo..3000 tl toplam fiyat cıkardı bize..dr+hastane..
sence nasıl????
amin canım güzel dileklerin için
canım benim 3000 den düşük ama zaten egepol 1küsüratlı alıyor e senin doktorunda özel bu fiyat öyle düşününce normal bi fiyat
bide geçen eşimin çalıştığı yere şu kordon kanlarını toplayan bi adam gelmiş kenti ki ordaki prof ünlü zaten -şifayı benim ayrıntılıya gittiğim adamı bide -konakta kadın doğumun arkasında pek uyduruk bi hastane var sadece taş bina ev gibi onu çok övmüş egepolüde iyi olarak söylemiş ama şifa ve egepol bize uzak egepolde burdanda doğum yapıp tavsiye eden çok e zaten kendi doktorun girecek hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza gelsinler inşallah
ALLAHım YARABBİM ne kadar hareketli bi topikmiş burası birazcık yeni sayılırım aslında en başlarda girmiştim topiğe ilk hamile olduğum dönemlerde o zaman kimse olmayınca bende girmedim bi süre milsa arkadaşımın tavsiyesiyle geri döndüm ama şimdide bi yazı yazıyorum sonra ben bulamıyorum kendi yazdığımı sayfalar su gibi akıyo maşallah valla size aranızdaki bağa hayran kaldım :))) umarım doğumdan sonrada herşey böyle devam eder.
ŞİMDİ GELELİM SORUMA DOĞUMDAN SONRA HASTANEDE YANINIZDA KİM REFAKATÇİ KALSIN İSTERSİNİZ ???
BEN EŞİM DİYORUM NEDENİNE GELECEK OLURSAK BENİM 2. BEBEĞİM İLKİNDE YANIMDA ANNEM KALMIŞTI SAĞOLSUN ÇOK YARDIMCI OLDU AMA PERİŞANDA OLDU ZATEN BÜTÜN GECE BOYUNCA TOPLASAN 2-3 KERE UYANMIŞTI OĞLUM E BENDE WC FALAN 1-2 KERE GİTTİM O YÜZDEN BANA GÖRE ÇOK ZOR GEÇMEDİ İNŞALLAH BU DOĞUMUMDA NORMAL OLURSA BU SEFER YANIMDA EŞİM KALSIN İSTİYORUM HEM TAM BİR AİLE GİBİ OLACAĞIMIZI HİSSEDİYORUM HEMDE ÖYLE BİR ZAMANDA BENİM YANIMDA KALMASI ONUN İÇİNDE FARKLI BİR DENEYİM OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENİM GİBİ DÜŞÜNEN VARMI ACABA??
Kızlar
Benim cinsel organım ağrıyor
Vajina girişi değil yani sadece, tamamen ağrıyor. Neden olabilir?
Sizde de böyle olan var mı?
aynen benim de, uzun zamandır ağrıyor. bilmiyorum nedendir, cinsel ilişkide daha fena oluyor
cnm benimkide öle şeyleri düşünmez.ben doguma yakın acıkca sölediydimm yüzsüzlük yapıpp
2 gün önce dışarı yemege cıkmıştık ,kuyumcunun önünden gecerken beni cekti "bu dogumunda ne istiyon hadi utanma göster" dedii :))
tabi bendede utanma namına bişi olmadıgı için hemen gösterdim adam sorduguna soracagına pişman oldu :89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?