- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
aaa bilmiyorum ki kuzum doktora hesaplatmadım ama 32+ daizine çıkıyosun diye biliyorum yarın kontrolüm var konuşcaz napcağımızı bakalım ne dicek :))doktora hesaplattın mıki canım..bnm 31+ ları hesapladı sanırım..
çok saol kuzucumm :)) bu arada kızın oluyomuş hadi gözünaydınn Allahım sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin inşallahhhslm kizlar yeni girdim bend esöyle bir okuyayim öyle yazayim dedim..sizlerinde cumalari mübarek olsun..TUGBACIM cicileri cokk güzel güle güle saglikla giyisn insallahh canim benim..TONTIRIKCIMM seninde kesene bereket...AHERDOCUM::seninde bebis güle güle kullansin cok güzel canim benim..AYSECIM seninde emegine saglik..RÜYA GÖREN ARKADASLARIM:::rüyalariniz hayir olsun insallahh..SAHRACIMM::canim gecmis olsun sanada canim benim..NILHANSCIM::: sanada cokkkk gecmis olsun allahim acil sifa versin canim benim..
KIZLAR HERKEZ KENDISINE KUZULARINIZA COKKKKKKK IIYII BAKIN CIKIYORUM ARTIK YEMEK YAPICAM HERKEZE HAYIRLI AKSAMLAR::HERKEZI...
hayirli aksamlar canim, suan kaldigim hastanede calisanlarla bazi sorunlarim vardi. sinirlerim altüsttü pek giremedim. ben iyim cok sukur. hala ayni sekilde yatiyorum brkac gundur sancilarim yok iyim yani. yalniz buradaki doktorlar arada ayaga kaldiriyorlar. varis prblemi de cekmemem icin.. ins böyle devam eder de su kritik zamani atlatirim.
Çok şirinmiş cnm güle güle giysin kızın inş...Ayşecim seninde ellerine sağlık, kesene bereket....
Daha iyi olmana sevindim cnm inş hep böle devam eder hayırlısıyla kavuşursun yavruna
slm canim sagolasin öyle dedi bakalim hayirlisi olsun canim benim..ögrendik bu seferde yüzde 95 dedi isim düsünün kiyafet alin dedi allahim hayirlisini versin artik.evet canim benim yaa pembis pembismeloneecim kızın olucakmış ben okumamışım hayret..görmedim heralde..tebrik ederim öğrenebildin sonunda cnm şükürçoks evindim kıyamam pembişlere bak artık
aaa bilmiyorum ki kuzum doktora hesaplatmadım ama 32+ daizine çıkıyosun diye biliyorum yarın kontrolüm var konuşcaz napcağımızı bakalım ne dicek :))
çok saol kuzucumm :)) bu arada kızın oluyomuş hadi gözünaydınn Allahım sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin inşallahhh
çokk güzeller cnmm sağlıklı sıhatli giydirmekte nasip olsun inşallah Ayşecim kesene bereket...
İyim canim cok sukur bi yaramazligim yok sen nasilsin ?ay ins canim bi an once gecsin günler ya ne güzel bebisinin yüzünü görüyosun canim benim doktorum 4 boyutluda bir kere bakti ondada kizim yüzünü göstermedi simdide doktorum bidaha bakmiyo 4 boyutluda zararli diye ama ben kizimin yüzünü cok merak ediyorum bu ay yone sorcam bakalim ins bakar bende seni cok optum canim kendine cok ii bak
tatlım pijamaları L beden aldık şuan M giyiyorum.doğuma kadar taş çatlasın L beden olurum.göbekte inicek zaten..M beden tam geliyor L anca olur ozman diye L beden aldık...ama gecelikleri her ihtimale karşı 8.ayın sonuna doğru alıcam
Canım sen de bendensin. Geçen kontrole gittiğimde doktorum inanılmaz yoğundu. Böyle acele, acele davrandı. Her zaman ilgilenir halbuki. Sinir oldum ben de asistana çıkıştım. Bu yoğunlukta hastalarını nasıl doğurtuyor diye? Kız da mahçup mahçup suratıma baktı. Alışmıştır gebelerin inen çıkan hormonlarına heralde
Geçen Hafta Anneme Gittim..
Bebeğim Hiç Oynamadı..
Bir Dünya Baklava Puding v.s.
Herkes Oynasın Diye Seferber Oldu..
Ama Yok..
Bir Tarafım Doktora Gitmek İstedi..
Bir Tarafım Kötü Bir Şey Duymaktan Korktu ve Otur Yerine Dedi..
Neyse ki, Acile Gittik..
Doktor Baktı ve Güldü..
Dedi ki;
Bebeğiniz Poposunu Karnınıza Dayamış..
Sırtını Dönmüş..
Kafası, Elleri ve Ayakları Sırtınızda Oynuyor..
Kemiklerinizden Dolayı Hissedemezsiniz..
İçimiz Rahatladı..
Salı Günü de Rutin Kendi Doktorumuzda Gebelik Takibimiz Vardı..
Yine Aynı Pozisyonda Duruyordu..
Hiç Bir Şekilde Kendini Göstermedi..
Hatta Doktorumuz Dedi ki; Son Aylarda Şakır Şakır Fotoğraf Çekiyoruz Poz Veriyor Bebekler..
Senin ki Çok Saklıyor Kendini..
Normal Bebeklere Göre Boyu İyi, Fakat Kilosu 1 Hafta Geriden Geliyor Dedi..
Bu Bebek Şişko Bir Bebek Değil, 2.900 Ya da 3 Kilo Doğar Dedi..
Sağlık Olsun 40 Günde Toparlar..
Allah Başka Dert Vermesin..
Normal Doğumu Kesinlikle Düşünmediğimi Söyledim..
Israrla Bak Bebek Şişko Değil, Çok Rahat Doğurabilirsin Dedi..
Ama Ben Kesinlikle İstemediğimi Söyledim..
O da '' Tamam O Zaman Zorlamanın Anlamı Yok Ne İstersen O '' Dedi..
'' Ama Ben Epidural Sezaryen de İstemiyorum, Tam Anestezi Olsun '' Dedim..
'' Ooooo '' Dedi..
Bende, '' Epidural Sezaryen Yapabilsem Niye Kendimi Kestireyim Epidural Normal Yaparım '' Dedim..
'' Peki O Zaman Anlaştık '' Dedi..
Sarıldım Öptüm ve Şükürler Olsun Artık Rüyalarımda Doğumhane Görmeyeceğim Dedim..
Doğum Tarihimiz İçin de Aralık 20 ve 24 Arası Dedi..
38 + 5'te Doğacakmış..
Bekliyoruz Hayırlısı..
Artık Çantamı Hazırlayayım..
Kaç Gündür Ne Yıkanacaklar Bitiyor Ne de Ütüm..
Evet canım doktora gittiğimde ben kıımı nezman 4 boyutluda görcem dedi güldü bana :)) aslında bi problem olmayan hastalarımda bakmıyorum ama sırf sen istedin diye bakcam dedi nası heycanlandım bu sefer bizim cadı göstermedi4 boyutluda bakmak istyrum mu diyosun doktoruna canım bende sölicem bakmazzsa moralim bozulur doktora sinir olurum soğurum die korkyrum şimdi bu saatten sonra doktr aramıyım
Teşekkürederiz teyzesi amin inş :))aaa bilmiyorum ki kuzum doktora hesaplatmadım ama 32+ daizine çıkıyosun diye biliyorum yarın kontrolüm var konuşcaz napcağımızı bakalım ne dicek :))
çok saol kuzucumm :)) bu arada kızın oluyomuş hadi gözünaydınn Allahım sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin inşallahhh
çokk güzeller cnmm sağlıklı sıhatli giydirmekte nasip olsun inşallah Ayşecim kesene bereket...
Çok şirinmiş cnm güle güle giysin kızın inş...Ayşecim seninde ellerine sağlık, kesene bereket....
Amin canım teşekkürederim :))
ay canimmm insallahh sende görürsün yüzünü biz hep renklide gösterdiginde yüzünü net görddük bundada cok net hele dudaklar balll teyzesi..öylede fotograf verdi her sabah bakiyorum insallahhh sende görürsün bir dahakine canim benim insallahhh..sende canim bende öpt senii
bebisin güle güle saglikla giysin insallahh canim cokkk güzelmis ayseninde kesesine bereket..
Günaydın kızlar...
Hiç keyfim yok...
Yinede hepimize mutlu, sakin, sağlıklı, huzurlu, hayırlı günler...
Günaydın canım hayırdır neden keyfin yok ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?