2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
doktora hesaplattın mıki canım..bnm 31+ ları hesapladı sanırım..
aaa bilmiyorum ki kuzum doktora hesaplatmadım ama 32+ daizine çıkıyosun diye biliyorum yarın kontrolüm var konuşcaz napcağımızı bakalım ne dicek :))
çok saol kuzucumm :)) bu arada kızın oluyomuş hadi gözünaydınn Allahım sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin inşallahhh

çokk güzeller cnmm sağlıklı sıhatli giydirmekte nasip olsun inşallah Ayşecim kesene bereket...

Çok şirinmiş cnm güle güle giysin kızın inş...Ayşecim seninde ellerine sağlık, kesene bereket....

Daha iyi olmana sevindim cnm inş hep böle devam eder hayırlısıyla kavuşursun yavruna

Çok şirinmiş cnm güle güle giysin kızın inş...Ayşecim seninde ellerine sağlık, kesene bereket....

Daha iyi olmana sevindim cnm inş hep böle devam eder hayırlısıyla kavuşursun yavruna

Ins canim, saglikla gelsin de gerisi hic önemli degil. Rabbim hastanede yatan herkese kolaylik versin.

meloneecim kızın olucakmış ben okumamışım hayret..görmedim heralde..tebrik ederim öğrenebildin sonunda cnm şükür çoks evindim kıyamam pembişlere bak artık
slm canim sagolasin öyle dedi bakalim hayirlisi olsun canim benim..ögrendik bu seferde yüzde 95 dedi isim düsünün kiyafet alin dedi allahim hayirlisini versin artik.evet canim benim yaa pembis pembis

slm canim benim evet doktor öyle dedi hayirlisi insallahh canimmm benim aminnnnnnnnnn insallahhh cümlemiz saglikla aliriz kucaklarimiza insallahh amin..seni canim benim..

ay canimmm insallahh sende görürsün yüzünü biz hep renklide gösterdiginde yüzünü net görddük bundada cok net hele dudaklar balll teyzesi..öylede fotograf verdi her sabah bakiyorum insallahhh sende görürsün bir dahakine canim benim insallahhh..sende canim bende öpt senii

canim takma kafana hic birsey canim dikkat et kendine insallahhh sag saglim gecer günlerin allah sabir versin zor oluyor hastane insanin psikolojisi mahvoluyor en asindan ben kendim icin diyeyim daha cokk kötü oluyordum hastanede bundada riskli dedi ama gecen cokk sükür yatirmadi yatirir diye cokkk korkmustum canim sagsaglim gününde kurtulursun insallahh kendine iyi bak canim benimseni..

canim hepsi cokk güzeller güle güle saglikla giyersin insallahhseni

hadi yaa ........benim doktorda inanılmaz yoğun ne demek eşimle bi ara bu adam nasıl doğurtyo die teredütte kaldık vazgeçiyoduk az daha tanıdık 2 kişi doğum yapmış benim doktrda çoookta memnunlar sordum sual ettim doğumdan sonrada gelip ilgileniyomu bakıyomu dikişine falan die...hayır adamı hiç yerinden kalktığını görmedikte her gittiğimizde doğuma gidiyo 15 dk sonra geliyo benim için doğum sonrasıda önemli çünkü ilgi isterim yoksa devlette de yaparız yani
işte CANIM normal usg den bişey anlamadığım için... nlur sanki bi renklide yüzünü gösterse yavrumun inan hiç bişey anlamayruz usg resminde de bi görüntü yok denecek kadar belirsiz .....asistana mı sorsam ilk yoksa kıyıcam paraya özellikle gidicem başka hastahanede renkliye giricem sırf net görmek için

Geçen Hafta Anneme Gittim..
Bebeğim Hiç Oynamadı..
Bir Dünya Baklava Puding v.s.
Herkes Oynasın Diye Seferber Oldu..
Ama Yok..
Bir Tarafım Doktora Gitmek İstedi..
Bir Tarafım Kötü Bir Şey Duymaktan Korktu ve Otur Yerine Dedi..

Neyse ki, Acile Gittik..
Doktor Baktı ve Güldü..
Dedi ki;
Bebeğiniz Poposunu Karnınıza Dayamış..
Sırtını Dönmüş..
Kafası, Elleri ve Ayakları Sırtınızda Oynuyor..
Kemiklerinizden Dolayı Hissedemezsiniz..
İçimiz Rahatladı..

Salı Günü de Rutin Kendi Doktorumuzda Gebelik Takibimiz Vardı..
Yine Aynı Pozisyonda Duruyordu..
Hiç Bir Şekilde Kendini Göstermedi..
Hatta Doktorumuz Dedi ki; Son Aylarda Şakır Şakır Fotoğraf Çekiyoruz Poz Veriyor Bebekler..
Senin ki Çok Saklıyor Kendini..

Normal Bebeklere Göre Boyu İyi, Fakat Kilosu 1 Hafta Geriden Geliyor Dedi..
Bu Bebek Şişko Bir Bebek Değil, 2.900 Ya da 3 Kilo Doğar Dedi..
Sağlık Olsun 40 Günde Toparlar..
Allah Başka Dert Vermesin..

Normal Doğumu Kesinlikle Düşünmediğimi Söyledim..
Israrla Bak Bebek Şişko Değil, Çok Rahat Doğurabilirsin Dedi..
Ama Ben Kesinlikle İstemediğimi Söyledim..

O da '' Tamam O Zaman Zorlamanın Anlamı Yok Ne İstersen O '' Dedi..
'' Ama Ben Epidural Sezaryen de İstemiyorum, Tam Anestezi Olsun '' Dedim..
'' Ooooo '' Dedi..

Bende, '' Epidural Sezaryen Yapabilsem Niye Kendimi Kestireyim Epidural Normal Yaparım '' Dedim..
'' Peki O Zaman Anlaştık '' Dedi..

Sarıldım Öptüm ve Şükürler Olsun Artık Rüyalarımda Doğumhane Görmeyeceğim Dedim..

Doğum Tarihimiz İçin de Aralık 20 ve 24 Arası Dedi..
38 + 5'te Doğacakmış..

Bekliyoruz Hayırlısı..

Artık Çantamı Hazırlayayım..
Kaç Gündür Ne Yıkanacaklar Bitiyor Ne de Ütüm..

Son düzenleme:

korkuyormusun normal dogumdan? ondanmi istiyorsun sezaryani? yoksa bir saglik sorunun mu var?
bence bebegin ve senin icin en saglikli normal dogum. ustelik 8-10 gun once dogmasi bebek icin iyi degil bagirsaklari en son gelisiyor diye biliyorum. en azindan duzensiz sancilar gelince sezaryan olmani oneririm tabi bu benim nazicane fikrim.
Kusura bakma kayitsizda kalamadim yazdim. Allah saglikla kavustursun bebegine.

Gunaydin hanimlar
artik sayfalar cok izli ilerliyor takip edemiyorum:)
gecen hafta birsok seyi hallettim. Sigorta kres bakim servisi randevusu
gelecek haftada dogum yapacagim hastaneye karar verip kordon kani icin randevu alacagim
onumuzdeki ayin 12 sindede dil sinavim var onu da gecersem sadece bebisi bekleyecegiz artik:)
simdiden bir heyecan sardi :) hala esyalari yikanmadi cantam hazir degil:)
bir el atsam iyi olucak su gunlerde:)

4 boyutluda bakmak istyrum mu diyosun doktoruna canım bende sölicem bakmazzsa moralim bozulur doktora sinir olurum soğurum die korkyrum şimdi bu saatten sonra doktr aramıyım
Evet canım doktora gittiğimde ben kıımı nezman 4 boyutluda görcem dedi güldü bana :)) aslında bi problem olmayan hastalarımda bakmıyorum ama sırf sen istedin diye bakcam dedi nası heycanlandım bu sefer bizim cadı göstermedi ( bu ayda bakarmı bilmiyorum canım
Teşekkürederiz teyzesi amin inş :))

Amin canım teşekkürederim :))

bebisin güle güle saglikla giysin insallahh canim cokkk güzelmis ayseninde kesesine bereket..

Ay inş canım yaa hayır nesi zararlı anlamadımki bak sen herseferinde öle görüyomuşsun ne güzel bende kızımın fotosuna bakmak istiyorum herzaman :) aman aman yerim ben onun dudaklarını maş canım benim teşekküredeiz teyzesi daha daha güzellerini senin minnoşunun olsun inş :))

Günaydın kızlar...
Hiç keyfim yok...
Yinede hepimize mutlu, sakin, sağlıklı, huzurlu, hayırlı günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…