- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
Evet sanki çok fazla basınç varmış gibi. Patlayacakmış gibime geliyor. Özellikle yürürken falan. WC ye otururken...
kayınvaldende ilginç biriymişkızlar benim ilk doğumumda tam bir depresyona girmiştim.çok kısa sürdü allahtan ilk doğumum ikizler erken doğdu.çok küçüktüler.annemde kaynanamda şehir dışından gediler.birde bekar kaynım bizim evde yaşıyordu........bebişler ememedi güçleri yoktu.elinde pompa habire süt sağıyorum ,oğlum aşırı gazlı gece gündüz ağlamaktan sesi kısıldı ve göbek fıtığı oldu.eve geldim mis gibi bıraktığım evim rezil durumda karınca basmış mutfağımı .annem hastanede benimle kaldı kaynana evde kaldı oğullarıyla ama benden çok o yattı valla......ben dayanamayıp o sinirle elek.süpürgeyi bir hışım aldım elime ev 2 katlı bütün evi süpürdüm ağlaya ağlaya mutfağımı temizledim kaynanam yattığı yerden birde karpuz istiyor annemden.....sinir aşırı stres ve yatamamam yüzünden aşırı kanama başladı hastaneye zor attım kendimi.sütümde gittimi üstüne mama başladıkmı bide ikizlere....eşime ağlaya ağlaya bağıra vura anlattım herşeyi eşim çok arkamda durdu sağolsun.ertesi gün annemi babamı yolladım.sırayla gelin siz daha yakınsınız kaynanam gidincede siz gelin dedim.kaynanamı kocam aldı karşısına iş yapma dışında birşeye karışmayacaksın çocuklara karışmayacaksın anneleri bildiği ve istediği gibi büyütecek dedi.oymuş derdi zahmet oldu ama arada iş yapmaya başladı.40 çıkıncada kaynımıda kattı yanına gitti.ohhh çektim valla lohusa yatağını hiç bilemedim.hiç yatamadım.bu doğumumda kaynanamla aynı şehirdeyiz artık annem uzakta.annemi çağırıyorum yanıma ama ben hastanedeykende kaynanam gelip ikizlerin başına duracak çocuklarım sabah okula gidiyor taaaa akşam geliyorlar .ben çıkıncada gitsin evine annem 15-20 gün kalırım diyor o gidincede sadece gerekli olduğunda gelsin.annem hizmet beklemez kalkar yapar her şeyi. kaynanam hizmet bekler hayatta yormaz kendini ben diyince alınır belki ama oğlu dediğinde yutar susar.bugün kaynanam geliyor 2 gece kalmaya oğlum çok ısrar etti babaanne seni özledim diye... bende çok fenayım bugün çok halsizim,geceden beride midem çok kötü bulanıyor yanıyor ağrıyor yatıcam bakalım deneme olsun hemde bakalım ben yatınca ne olacakmış???????
Geçmiş olsun...
bende de varis var hem bacaklarımda hemde o bölgede
şiştiler ve ağrı yapıyorlar
doğumdan 1-2 ay sonra o bölgedeki geçiyor ama bacaklarda kalıcak ve korkutuyor durumları beni
bende doğumdan sonra göstericem ama ameliyatsız geçecek hali yok malesef
dr.una söylesen varis çorabı önerir aslında ilerlemez
ben daha önce kullandım ve sıkı olduğu için rahat edemiyorum
birde dr.unun doğumdan önce bilmesi gerekiyor çünkü normal doğuma büyüklüğüne göre karar veriyorlar
canım çok sağol. damdan düşeni getirin derler ya öyle birşey.ben en çok o bölgeden korkuyorum köpük ya da iğne tedavisi oluyormuş.canım çok yanarsa diye....bacaklarda zor tabi...evet dr.uma dedim baktı artarsa normal doğum olmaz dedi. sen emin misin o bölgedekiler tamamen kaybolur mu acaba..eşimdende utanıyorum yaaa( çok garip görünüyorlar..sanada çok geçmiş olsun... kaybetmeyim seni:)
çok sağol arkadaşım.... doktora sordum ama fazla bişey söylemedi.çok ilerlerse normal doğum olmaz dedi.ama ben eşimden çekiniyorum. şekil bozukluğu çok kötü.bacaklarım damar içinde malesefbu arada sana da acil şifalar dilerim....Allah yardımcın olsun
bacaklarımda çok az varis vardı
ilk hamileliğimde altımda oluştu önce anlayamadım ne ağrısı olduğunu ama dr.varis var deyince şaşkına döndüm
bu hamileliğimde inanılmaz ilerledi bacaklarımda basenlerimde ve şiştiler
altımdaki variste şiş ve ağrı yapıyor
koltuktan kalkarken bile acısını hissediyorum
doğumdan 1-2 ay sonra ağrı ve şişlik kalmıyor ama varis orda kalıyor mu onu bilmiyorum
eşimdende çekiniyorum ama tatilde yada yazın bu görüntüdende rahatsızlık duyuyorum
doğumdan sonra dr.a çıkıp göstericem nasıl yok olucaklarsa razıyım
bende aldım,hatta bir gece açtım kullandım denemek için..çünkü burnum tıkalıydı hastaydım,çok iyi geldi o gece rahat uyumuşum..viks te aldım ama koymamıştım içine..kurutuyor demesi çok saçma olmuş,gerek yok dese bi nebze anlardım :)
Kızlar
Benim cinsel organım ağrıyor
Vajina girişi değil yani sadece, tamamen ağrıyor. Neden olabilir?
Sizde de böyle olan var mı?
slm kızlar..
önecelikle oğlumun odası ile yazdığınız tüm iyi dilekelr için teşekkür ederim,hepinize kat kat güzellerini versin Allah
kendi gelin odama bu kadar özenmedim vala,ama değdi sanırım
zeynepfaz, senın de fotoların çok güzel,hepsi çok tatlı,gule gule kullansın bebşin hepsini
biberon konuusnda bilgılı arkadaşlar ne almalıyım
avent dıye duydum tamam da aventın bırçok çeşidi var
en miniğini alıyım dedim onda da ıkı çeşit var ve cam değil
ucu sarı mı olmalı, yada başka tavsiyeleriniz?
hangi siteymiş o yaa merak ettim kaçırdım ben... bana da bana da
Eczanemizde.com | Eczane , Gzellik , Salk ve Kozmetik rnler cnm,bebek bakım ürünlerine bakabilirsin burdan
Canım güle güle kullan. Çok güzelmiş maşallah.
Ayşecim senin de kesene bereket.
güzel ve şirin iyi günlerde giysin ayşeninde kesesine bereket
çok cici güle güle kullanın cnm
slm canim benim nasilsin insallahhh gecerde görürsün annesi prensesini..cok güzel bir dugu görmek ben hala resmine bakiyom renkliden bakarken resim vermisti tam profil duaklari cok belirgin ballll dudaklima bakip duruyorum..sagolasin canim benim insallahh.. seni..
hayirli aksamlar canim, suan kaldigim hastanede calisanlarla bazi sorunlarim vardi. sinirlerim altüsttü pek giremedim. ben iyim cok sukur. hala ayni sekilde yatiyorum brkac gundur sancilarim yok iyim yani. yalniz buradaki doktorlar arada ayaga kaldiriyorlar. varis prblemi de cekmemem icin.. ins böyle devam eder de su kritik zamani atlatirim.CANIM aşağıda online üyeler arasında gördüm seni şimdi. Merak ediyoruz seni, son durumun nedir?
Sen nasılsın? Bebiş nasıl? Herşey yolunda mı?
4 boyutluda bakmak istyrum mu diyosun doktoruna canım bende sölicem bakmazzsa moralim bozulur doktora sinir olurum soğurum die korkyrum şimdi bu saatten sonra doktr aramıyımİyim canim cok sukur bi yaramazligim yok sen nasilsin ?ay ins canim bi an once gecsin günler ya ne güzel bebisinin yüzünü görüyosun canim benim doktorum 4 boyutluda bir kere bakti ondada kizim yüzünü göstermedi simdide doktorum bidaha bakmiyo 4 boyutluda zararli diye ama ben kizimin yüzünü cok merak ediyorum bu ay yone sorcam bakalim ins bakar bende seni cok optum canim kendine cok ii bak
4 boyutluda bakmak istyrum mu diyosun doktoruna canım bende sölicem bakmazzsa moralim bozulur doktora sinir olurum soğurum die korkyrum şimdi bu saatten sonra doktr aramıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?