2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kayınvaldende ilginç biriymiş
yardımcı olacağına ayağına hizmet beklemiş birde
eşinin arkanda durması seni koruması çok güzel
çünkü kendini korumaya kalkınca işler çok karışıyor

banada çok saçma geldi aynen dediğin gibi işe yaramıyor boşuna almayın ıslak havlu daha makbul vs. dese anlicamda kurutuyor olayı çok tezat olmuş buhar veren bir cihaz kurutamaz doğasına aykırı :) bende aldım kullanıyoruz cnm bizde çok memnun kaldık hissediliyor hemen aradaki fark

slm kızlar..
önecelikle oğlumun odası ile yazdığınız tüm iyi dilekelr için teşekkür ederim,hepinize kat kat güzellerini versin Allah
kendi gelin odama bu kadar özenmedim vala,ama değdi sanırım

zeynepfaz, senın de fotoların çok güzel,hepsi çok tatlı,gule gule kullansın bebşin hepsini

biberon konuusnda bilgılı arkadaşlar ne almalıyım
avent dıye duydum tamam da aventın bırçok çeşidi var
en miniğini alıyım dedim onda da ıkı çeşit var ve cam değil
ucu sarı mı olmalı, yada başka tavsiyeleriniz?

Kızlar
Benim cinsel organım ağrıyor
Vajina girişi değil yani sadece, tamamen ağrıyor. Neden olabilir?
Sizde de böyle olan var mı?

oyy kuzum sen akşamları girermiydin topiğe cnm geçen bende yazmıştım 2 gün önce.seninki nasıl oluyo bilmiyorum ama benimki zonkluyordu böyle ara ara..ağrıyordu yani..sanırım bebiş büyüyor basınç yapıyor.koca kafalı sıpalar heheheh
bende deli gibi kabızım anlatamam,zor çıkıyorum tuvaletten yaa taş resmen taşş:100:

Canım mesajın için teşekkür ederim. Sana geri cvp yazdım ama mesaj kutun doluymuş, o yüzden buradan yazıyorum

CANIM aşağıda online üyeler arasında gördüm seni şimdi. Merak ediyoruz seni, son durumun nedir?

Sen nasılsın? Bebiş nasıl? Herşey yolunda mı?

CANIM aşağıda online üyeler arasında gördüm seni şimdi. Merak ediyoruz seni, son durumun nedir?

İyim canim cok sukur bi yaramazligim yok sen nasilsin ? ay ins canim bi an once gecsin günler ya ne güzel bebisinin yüzünü görüyosun canim benim doktorum 4 boyutluda bir kere bakti ondada kizim yüzünü göstermedi simdide doktorum bidaha bakmiyo 4 boyutluda zararli diye ama ben kizimin yüzünü cok merak ediyorum bu ay yone sorcam bakalim ins bakar bende seni cok optum canim kendine cok ii bak

hayirli aksamlar canim, suan kaldigim hastanede calisanlarla bazi sorunlarim vardi. sinirlerim altüsttü pek giremedim. ben iyim cok sukur. hala ayni sekilde yatiyorum brkac gundur sancilarim yok iyim yani. yalniz buradaki doktorlar arada ayaga kaldiriyorlar. varis prblemi de cekmemem icin.. ins böyle devam eder de su kritik zamani atlatirim.

4 boyutluda bakmak istyrum mu diyosun doktoruna canım bende sölicem bakmazzsa moralim bozulur doktora sinir olurum soğurum die korkyrum şimdi bu saatten sonra doktr aramıyım

4 boyutluda bakmak istyrum mu diyosun doktoruna canım bende sölicem bakmazzsa moralim bozulur doktora sinir olurum soğurum die korkyrum şimdi bu saatten sonra doktr aramıyım

Canım sen de bendensin. Geçen kontrole gittiğimde doktorum inanılmaz yoğundu. Böyle acele, acele davrandı. Her zaman ilgilenir halbuki. Sinir oldum ben de asistana çıkıştım. Bu yoğunlukta hastalarını nasıl doğurtuyor diye? Kız da mahçup mahçup suratıma baktı. Alışmıştır gebelerin inen çıkan hormonlarına heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…