Bilmem ki tatlım, iki gündür mutsuz uyanıyorum
hımm o zaman olur az yağla ..
ben tavada çok az yaparım balığı
tercihim her zaman fırındır
hem daha lezzetli hem daha kokusuz hem de daha sağlıklı oluyor
ben balıkları balıkçıda temizlettirip öyle getirtirim
kafa kesinlikle yok ,fileto gibi gelir önüme kılçıksız kafasız
hiç kendim uğraşmam
balıkları fırında pişirirken yağlı olanları sıfır yağla pişiriyorum ya da her balığın üzerine bi damla yağ atıyorum
kendi yağı suyuyla pişiyor
kimisi fırında balığı sebzeli sever ama ben balığı balık olarak severim
öyle sebzeli karıştırıp tadını bozmam ,saf balık tadı ağzıma gelsin isterim
yanına farklı salatalar yaparım sadece
sadece hamsi tava vazgeçilmezimdir tava olarak onu da tek geçerim
hamsiyi de fırında sebzeli pişirmek de güzel oluyor
ben fırın kabına balıkları temizlenmiş olarak kılçıksız olarak koyuyorum kafasız bir şekilde
üzerine balığın yağına göre bi damla yağ damlatırım
kekik ,az acı biber koyarım balığa çok yakışıyor
bazen sarımsak da koyuyorum üzerine
limon dilimlerini de kenarına koyarım kokusunu alsın diye üzerine koyunca tadı bozuluyor diye koymuyorum
hepsi bu
sürerim fırına
tabi bu zevkler tartışılır damak tadına göre
ama sebzeli yapmak istersen
alta soğan, üzerine patates ,havuç ,sarımsak koyup en üstüne de balığı koyup baharatlayıp da pişiredebilirsin
ama sebzeli yapacaksan biraz su koymalısın kabın içine
alabalğa gelince ben fırın kabına balığı koyup üzerine baharat ve yağ döküyorum
alabalık tereyağıyla güzel olur ama bana kokuyor ben zeytinyağı koyuyorum
sen üzerine birer küçük tereyağı at
pişir fırında
pişmeye yakın kaşarları rendele üzerine
çok kızarmadan kaşarlar eriyince de al çok güzel bir tat oluyor
şimdilik bu kadar
cafe fernando portakal ağacı benim de takip ettiklerim çok güzel tarifler var ama zahmetli ben pratik şeyleri daha çok seviyorum hele hele süsleme hiç bana göre değil o kadar süslesem dokundurmam valla
kızlar belki de şimdiden düşünüp senaryo yazarak kafamızda kendimize ediyoruz korkulan da başa gelir
bir de bu konuda eşleri uyarmak gerek alıp karşımıza konuşmak sonuçta anneleri idare edecek onlar anneler de oğullarını dinler eşler iyi bir kriz yönetimi yaparsa yırtarız
aslında gebelik eğitimini eşlere vermeleri lazım
Kızlar
Benim cinsel organım ağrıyor
Vajina girişi değil yani sadece, tamamen ağrıyor. Neden olabilir?
Sizde de böyle olan var mı?
hımm balıkçıda öyle güzel ayıklıyorlarmı ki yaa ben ayıklayın deyince yüzgeclerını kesıyo pullarını temzılıo atıyo
poşete hain adamdu bakam deyim güzel temzıleın ikiye bölün balığı fln diym ben onlara :)
canım yazdıkalrını aynen not alıyorum deniycem du bakam bugun alabalık bulursam alabalık alırım belkı
onu denerım ılkın...bir de defne yapragındna bahsetmemıssın defne çok kullanıyorlar ama ben kullandıgımda
pek hoşuma gitmedi sanki boğuk bi tad verıyormuş gibi garip oldu sen kullandın mı hiç
son bi soru bir debalıkları fırında pişirirken üzerine al. flyo örtüyolar bahsetmemısın de üstü kızarıp
kurumuyor mu öyle pişriince ?
portakal agacını da takkıp edıorm ay daha cok blog takıp edıorm ben say say bıtmez
ben asıl süslemeı sevıyorum ama çok uzun sürmiycek süslemesi ve de gereksiz abartılıkalrı olmıycak
dğal durucak tadı yakısıcak süslemeler olucak :) size ne zaman gelsek şık bi restorana gelmiş gibi hissediyorum
derler bu sebeple eheue
canım ara ara benımde agrıyo gibi ama çok naidr oluyo gecıo bebegın cıkıcagı yer genıslıodur ondan
ağrı hıssedıosndr belkı de....sanırım benımkıler gecen gebelıkte acıldıgı ıcın su an esnekelr çok agrı
hissetmıyorum
güle güle kullanın canım :)
defneyi ben sevmiyorum o yüzden kullanmıyorumhımm balıkçıda öyle güzel ayıklıyorlarmı ki yaa ben ayıklayın deyince yüzgeclerını kesıyo pullarını temzılıo atıyo
poşete hain adamdu bakam deyim güzel temzıleın ikiye bölün balığı fln diym ben onlara :)
canım yazdıkalrını aynen not alıyorum deniycem du bakam bugun alabalık bulursam alabalık alırım belkı
onu denerım ılkın...bir de defne yapragındna bahsetmemıssın defne çok kullanıyorlar ama ben kullandıgımda
pek hoşuma gitmedi sanki boğuk bi tad verıyormuş gibi garip oldu sen kullandın mı hiç
son bi soru bir debalıkları fırında pişirirken üzerine al. flyo örtüyolar bahsetmemısın de üstü kızarıp
kurumuyor mu öyle pişriince ?
portakal agacını da takkıp edıorm ay daha cok blog takıp edıorm ben say say bıtmez
ben asıl süslemeı sevıyorum ama çok uzun sürmiycek süslemesi ve de gereksiz abartılıkalrı olmıycak
dğal durucak tadı yakısıcak süslemeler olucak :) size ne zaman gelsek şık bi restorana gelmiş gibi hissediyorum
derler bu sebeple eheue
canım ara ara benımde agrıyo gibi ama çok naidr oluyo gecıo bebegın cıkıcagı yer genıslıodur ondan
ağrı hıssedıosndr belkı de....sanırım benımkıler gecen gebelıkte acıldıgı ıcın su an esnekelr çok agrı
hissetmıyorum
güle güle kullanın canım :)
Günaydın kızlarr
Kocayı yolladım işe, etrafı toparladım liseden arkadaşım gelicek bekliyorum kahvaltı edeceğiz :))
Ben de göstermedim ama oğlumun adını yazdır dedim kolye istiyorum en altınından :)))
defneyi ben sevmiyorum o yüzden kullanmıyorum
alimünyum folyoya gelince zararlı olduğu için fırın kabında kapaklı birşeyle pişirebilirsin
çok fazla ısı vermezsen yavaş yavaş kurumadan pişiyor arada kontrol de edeceksin
portakal ağacı benim de bir numaram
ben de severim süslemeyi
tabaklarım lokanta tabağı gibi olur hep
ama balıkta çok sevmiyorum çünkü dediğim gibi onu kendi tadıyla seviyorum ben
sebze yemeklerini de mesela et ile pişirmem
et tadı çıkıyor içine sebzenin tadı kayboluyor
o yüzden sebzeleri de sade pişiririm kendi tadını alabilmek için
bende garnitür ,meze ,salata çeşidi çoktur
uydurmasyonlarım çoktur
farklı tatları kafama göre karıştırırım mesela
Benim ilk bebeğim ve bende eşimle refakatçi kalsın istiyorum.Annem kız kardeşimin üniversiteyi kazanması neticesinde evi Muğlaya taşıdı oradan gelecek kadın ben de kalacak bir süre yardımcı olacak. Bu durumda anneme nasıl diyeceğim eşim kalsın diyeikisi de kalsa olmaz mı yaw??
Benim ilk bebeğim ve bende eşimle refakatçi kalsın istiyorum.Annem kız kardeşimin üniversiteyi kazanması neticesinde evi Muğlaya taşıdı oradan gelecek kadın ben de kalacak bir süre yardımcı olacak. Bu durumda anneme nasıl diyeceğim eşim kalsın diyeikisi de kalsa olmaz mı yaw??
hu huuu günaydınn cicişlerrr
ankara cok soguk ,evde sogudu iyice.bu pencereelr bizim cok kötü yaa
evde rüzgar esiyor resmen. temizlik işi cok cıkcak ama pimapen olayı iyi olcak inş
bugün rüyamda süt almak için sıraya gecmişim ama elimde bi kap yada bidon yok.
gidiyom bişiler bakıyorum bulamıyorum ,duvarlar dikkatımi cekiyor her yere çig köfte yapışmışş
neyse süt sahnesi geciyor arkasından kuzenimle bi devlet hastanesine gidiyoz bize 1 yatak veriliyor ikimiz aynı yatakta yatıyoruz güyya dogum yapacakmışız
suni sancı baglanmış ikimizede.yani epidural almıyorum.sancımda cok olmuyor.
sonunda dogurdummu ne haldeyim hatırlamıyorum :))
sabah uyandıgımda heryerim tutulmuştu , sanırım dötüm açık kalmışşş:)
kızlarrr günaydınnnn
oğluşumla biz geldik doktor tteyzemiz baktı bize Efem 1.810 olmuş doktorumuz haftasıyla uyumlu dedi genel kontrollerde yapıldı maşşallah oğluşuma herşey yolunda :)) ayrıca doğum pozisyonunu da almış baş aşagıda :)) mide yanmamız için rennie diye bi şurup verdi onu kullanıcaz ve artık geceleri rahat uyucaz inşallahh :))
kızlarrr günaydınnnn
oğluşumla biz geldik doktor tteyzemiz baktı bize Efem 1.810 olmuş doktorumuz haftasıyla uyumlu dedi genel kontrollerde yapıldı maşşallah oğluşuma herşey yolunda :)) ayrıca doğum pozisyonunu da almış baş aşagıda :)) mide yanmamız için rennie diye bi şurup verdi onu kullanıcaz ve artık geceleri rahat uyucaz inşallahh :))
Evet canım doktora gittiğimde ben kıımı nezman 4 boyutluda görcem dedi güldü bana :)) aslında bi problem olmayan hastalarımda bakmıyorum ama sırf sen istedin diye bakcam dedi nası heycanlandım bu sefer bizim cadı göstermedi( bu ayda bakarmı bilmiyorum canım
Teşekkürederiz teyzesi amin inş :))
bende şansızmı denesem hiç fena olmıcak sanırım
dün burda konuşulunca bende baktım netten süpperrrr bi kolyee tasarladımm.
eşimede gösterdim bayıldıııı , o da cokk heveslendiii bana fikirler verdi şölede olabilir v.s gibi.
kolyem var zaten , sadece ucunu yaptırcaz cok tuzlu bi fiyat cıkmaz umarım.
yaptırdıgımızda takar gösteririm sizeee inş:97:
bende altın kolyeden bebeğimin ismini eşimin ve bnim ismimimden yapılı bi kolye istiyrum ama dün akşam kocişe sinir oldum çıtlaattım ama hiç bi *ok anlamadı....uyuz oldum sustum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?