2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
feslegencim al bendede okadar hiç keyfim yok sol gögüsümün altı çok patıyo geceleri uyutmuyo napcam bilmem ya bi deakşam aynada karnıma bakarken baktım ki çatlaklar almış başını gidio nasıl da seviniyodum çatlağım yok diye ((

hımm balıkçıda öyle güzel ayıklıyorlarmı ki yaa ben ayıklayın deyince yüzgeclerını kesıyo pullarını temzılıo atıyo

poşete hain adam du bakam deyim güzel temzıleın ikiye bölün balığı fln diym ben onlara :)

canım yazdıkalrını aynen not alıyorum deniycem du bakam bugun alabalık bulursam alabalık alırım belkı

onu denerım ılkın...bir de defne yapragındna bahsetmemıssın defne çok kullanıyorlar ama ben kullandıgımda

pek hoşuma gitmedi sanki boğuk bi tad verıyormuş gibi garip oldu sen kullandın mı hiç

son bi soru bir debalıkları fırında pişirirken üzerine al. flyo örtüyolar bahsetmemısın de üstü kızarıp

kurumuyor mu öyle pişriince ?

portakal agacını da takkıp edıorm ay daha cok blog takıp edıorm ben say say bıtmez

ben asıl süslemeı sevıyorum ama çok uzun sürmiycek süslemesi ve de gereksiz abartılıkalrı olmıycak

dğal durucak tadı yakısıcak süslemeler olucak :) size ne zaman gelsek şık bi restorana gelmiş gibi hissediyorum

derler bu sebeple eheue

Kızlar
Benim cinsel organım ağrıyor
Vajina girişi değil yani sadece, tamamen ağrıyor. Neden olabilir?
Sizde de böyle olan var mı?

canım ara ara benımde agrıyo gibi ama çok naidr oluyo gecıo bebegın cıkıcagı yer genıslıodur ondan

ağrı hıssedıosndr belkı de....sanırım benımkıler gecen gebelıkte acıldıgı ıcın su an esnekelr çok agrı

hissetmıyorum

güle güle kullanın canım :)

Teşekkürederiz teyzesi seninde kesene bereket :))

defneyi ben sevmiyorum o yüzden kullanmıyorum
alimünyum folyoya gelince zararlı olduğu için fırın kabında kapaklı birşeyle pişirebilirsin
çok fazla ısı vermezsen yavaş yavaş kurumadan pişiyor arada kontrol de edeceksin

portakal ağacı benim de bir numaram
ben de severim süslemeyi
tabaklarım lokanta tabağı gibi olur hep
ama balıkta çok sevmiyorum çünkü dediğim gibi onu kendi tadıyla seviyorum ben
sebze yemeklerini de mesela et ile pişirmem
et tadı çıkıyor içine sebzenin tadı kayboluyor
o yüzden sebzeleri de sade pişiririm kendi tadını alabilmek için
bende garnitür ,meze ,salata çeşidi çoktur
uydurmasyonlarım çoktur
farklı tatları kafama göre karıştırırım mesela

Günaydın kızlarr

Kocayı yolladım işe, etrafı toparladım liseden arkadaşım gelicek bekliyorum kahvaltı edeceğiz :))

Ben de göstermedim ama oğlumun adını yazdır dedim kolye istiyorum en altınından :)))

dün burda konuşulunca bende baktım netten süpperrrr bi kolyee tasarladımm.
eşimede gösterdim bayıldıııı , o da cokk heveslendiii bana fikirler verdi şölede olabilir v.s gibi.
kolyem var zaten , sadece ucunu yaptırcaz cok tuzlu bi fiyat cıkmaz umarım.
yaptırdıgımızda takar gösteririm sizeee inş:97:

anladım canım ben de pek sevmedım denedım de :)

o zaman folyo yerıne yağlı kagıtla fln da örtülebilri ama örtüyoruz yani :)

tamam sadece üstlerine yağ damaltıyorum...sebze eklemıceksem su koymuyorum

180 c de pişirirm o zaman kontrol ede ede sağol canım :)

daha önce misafirime hiç balık cıkartmadım henüz eğitim sürecindeyim balıkta

kendımı yeterlı bulunca giricem msiafire verme ısıne değişik salataları mezeleri çok severım ben de denerım evde

daha önce yemedıgım tatmadıgım şeyelri ama karıstırma yapıcak kadar usta değilim benım uzmanlık alanım

tatlı - pasta- börek -kurabiye şöyle güzel mezeler salatalarda paylaşabülüsün izin verıyom

yaw kocanı hiçmi görmüyon sanki. gelir akşama kadar durur yanında yatmaya eve gider.
bence annen kalsın yanında kadına ayıp olur.
benim kaldıgım özel odada 1 tane kanepe vardı , ondada annem yattı.
senin kalacagın odada 2 yatak bile olsa belki kadıncagız eşinle birlikte aynı odada kalmaya cekinebilir.

bide böle durumlarda hiç akla gelmicek şeyler kuruluyor kafada
eşim bana yeterliydi, senin gelmene gerek yoktu gibi bi msj da cıkabiliyorr.anneler hassas olur.

canım bence de annen dursun ya tontırıke katılıorm hem alınır hem de

şimdi sen eşim bebeğim ben ucumuz oallım vs die de düşünüyosundur ama o zaman cidden

uykun olucak aksi olucaksın emzirme telaşına düşüceksin eşini fln zaten gormuyceksın

hem annen seni anlar neren agrırı ne sıkıntın var bilir tahmın eder...annenın kalmaıs daha ıyı :)

hu huuu günaydınn cicişlerrr
ankara cok soguk ,evde sogudu iyice.bu pencereelr bizim cok kötü yaa
evde rüzgar esiyor resmen. temizlik işi cok cıkcak ama pimapen olayı iyi olcak inş

bugün rüyamda süt almak için sıraya gecmişim ama elimde bi kap yada bidon yok.
gidiyom bişiler bakıyorum bulamıyorum ,duvarlar dikkatımi cekiyor her yere çig köfte yapışmışş
neyse süt sahnesi geciyor arkasından kuzenimle bi devlet hastanesine gidiyoz bize 1 yatak veriliyor ikimiz aynı yatakta yatıyoruz güyya dogum yapacakmışız
suni sancı baglanmış ikimizede.yani epidural almıyorum.sancımda cok olmuyor.
sonunda dogurdummu ne haldeyim hatırlamıyorum :))

sabah uyandıgımda heryerim tutulmuştu , sanırım dötüm açık kalmışşş:)

kızlarrr günaydınnnn
oğluşumla biz geldik doktor tteyzemiz baktı bize Efem 1.810 olmuş doktorumuz haftasıyla uyumlu dedi genel kontrollerde yapıldı maşşallah oğluşuma herşey yolunda :)) ayrıca doğum pozisyonunu da almış baş aşagıda :)) mide yanmamız için rennie diye bi şurup verdi onu kullanıcaz ve artık geceleri rahat uyucaz inşallahh :))

Son düzenleme:
günaydıııınn fıstıklar
uyandık kocişle çayı koydum kahvaltı edicez sonra alışverişe gidicez bebeğimizin kalan son ihtiyaçlarını alıcaz..emzik ateşölçer ...vs gibi .. öptüm cicişler sizi...

günaydın :)

bence de toto açıkta kalmış tontırık

hayırlaar cıksın ruyaan :)

günaydın canım maşallahh sizeee :)

rennie çok iyi bi şurup faydaısnı görüceksın emınım :)

Maşallah canım benim gözünüz aydın

---

iclal aydın canım kızım a - YouTube

kızlar gunaydın hepinize:) ben de 4 gun once doktora gittim 2 hafta geriden cıkıyo bizimkisi 775 gr dedi 28 +4 de moralim bozldu

günaydın arkadaşlar.bizde perşebmbe gttik dr a. oğlusum 1414 gr olmuş. birde dr dediki kordon yarım tur dönmüş. ama paniklencek bir durum yok. doğuma kadar kontrol edecekmiş. başına böyle bişey gelen var mı? paniklemeye gerek yok dedi ama ben ister istemez korktum. birde normal doğum istiyordum ben. böyle giderse sezeryan yapar galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…