2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

MaşAllah oğluşuna.. Rabbim cc nazarlardan saklasın. canım bende rennie kullanıyorum çok memnunum. İnşAllah sana da iyi gelir.

Günaydın kızlarr

Kocayı yolladım işe, etrafı toparladım liseden arkadaşım gelicek bekliyorum kahvaltı edeceğiz :))

Ohh ne güzel.. Afiyet bal şeker olsun. Ben de dün arkadaşa gittim kahvaltıya.. 3 aylık ta bebişi var oynaştık durduk bebişle. :)

Çok şükür sorun yokmuş canım. Rabbim cc sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende normal doğumdan korkuyordum ama sorun çıkmadığı sürece normal doğum istiyorum. Hakkımızda hayırlısı inşAllah..

Canım dualardasın hep.. İnşAllah sağlıkla zamanında bebişini kucağına alırsın..

Çok güzeller canım.. İyi günlerde kullansın bebişin.. ayşe teyzesinin de kesesine bereket..
Kızlar
Benim cinsel organım ağrıyor
Vajina girişi değil yani sadece, tamamen ağrıyor. Neden olabilir?
Sizde de böyle olan var mı?

Çok geçmiş olsun canım.. Üşütmüş olabilirsin. Ben de üşütünce ağırırdı..

Canım kordon bebişin boynuna 2 kez dolananlar bile oluyor. Endişe etme. Benim kuzenim doğduğunda da kordon boynuna dolanmıştı ama sorun olmadı canım. Hem normal doğdu hem de gayet sağlıklı. İnşAllah bir sıkıntı olmaz.

kızlar gunaydın hepinize:) ben de 4 gun once doktora gittim 2 hafta geriden cıkıyo bizimkisi 775 gr dedi 28 +4 de moralim bozldu

Günaydın canım. Bebeğin gelişiminin 2 hafta geriden çıkması döllenmeyle alakalı olabiliyor. Geç döllenme olursa SAT a göre geriden gider. Sıkma canını, moralini de bozma..

herkese selamlar kizlar hazir millet burdayken bi fikrinizi alayim simdi kayinbabamlar ev aldi ici yapiliyor biz tasinacagiz bu isler icin geldiler kv ile kb ama gitmeye niyetleri yok doguma kadar ve yeni anladimki dogumdan sonrada cocuklara bakacam diye gitmeyecek kvbaska cocuklari da isleride yok memlekette oysa annem yakinbize oda kusuyor simdi bengelmem o kadin gelmis oturmus baksin diyor.bende diyorumki bi bakici var tanidik iyi bi insan daha once ikiz bakmis onu ayarliyim dogumdansonra hemengelsin kimsede torun bakiyorum diye havayagirmesin eve yerlesmesin annem iyice küser belki ama aklima baska care gelmiyor esimde pekmemnun berabr oturmaktan hayatta gitsinler demez. uzun oldu ama bi fikir verin nolur..

Merhabalar güzel annişler ve kuzucuklar..
Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah..
Ben dün kahvaltıya arkadaşıma gittim, sonrasında da beraber dışarı çıktık alışveriş yaptık.
Güzel keyifli bir gün geçirdim.
Kızıma kundak battaniyelerden aldım. Sadece kundak olanlar 6 ay kullanabiliyormuşsun. Benim aldığım kundak olarak kullanılıyor ama büyüdükten sonra da battaniye oluyor.
Babamızda 'Benim ilk yaşım' diye resim çerçevesi almış kızıma. Çok hoşuma gitti. Bim de görmüş dayanamamış almış. Çok tatlı duruyor.
Bizde haberler böyle. Kalın sağlıcakla canlar.

bende altın kolyeden bebeğimin ismini eşimin ve bnim ismimimden yapılı bi kolye istiyrum ama dün akşam kocişe sinir oldum çıtlaattım ama hiç bi *ok anlamadı....uyuz oldum sustum bende

sende direkt söle ozamann

erkekler işlerine gelmeyen bişi olduklarında anlamazdan gelirler :)

sağolasın nilüfer bunu duyduğum ii oldu. inşallah bir sorun cıkmaz. yedirenk bence kaynvalide anne falan karıştırma. en iisi ii bir bakıcı. ben çalışmaya başladıktan sonra bu şekilde düşünüyorum. haliyle çok fazla karışacaklar. sürekli yanında olduklarından cok muhabbet tez ayrılık getirecek. uzakta olsunlar tatlı olsunlar

cnm bence hiçç öle düşünme.bak ne güzel Allah razı olsun kaynangil evi vermişler tadilatta yaptırıyor miss gibi.
e sende calışcaksın dogumdan sonra galiba ,tanımadıgın bi kadına cocuklarını emanet etmektense babannenin bakması daha iyi olur,gözün arkada kalmazz

bide senin bebişler ikiz.bu şartlarda evin kira olsaydı +bide bakıcı parası ne kadar külfetli olurdu size
bence hiçç dötünü başını sallama :)) haline şükret.vallaa ben kaynanayı sevmem etmem ama bana böle bi iyilik yapsa vallahii başımaa tac ederim
amaaa onlarda öle düşünce yokkiii. aksine biz mal mülk sahibi oldukca sinir oluyorlar,hayırlı olsun bile demiyorlar.

ayrıca annen niye küsüyor yaw.bebek 2 tane olcak ,gelsin oda yardımcı olsun beraber gül gibi baksınlar işte.
aynı evin içinde yaşamak zor mutlaka ama cocukların için katlancaksın cnm mecburen.

ev hanımı olunsa aynı evde yaşama taraftarı bende degilim.ama zaten calışan anne sabah gidip akşam geliyor.geldiginde bi kac saat görüyor kv yi.cokta yüz göz olunacagınız sanmıyorum.
kv zaten yaşlı oluyor akşama pili bitmiş olur laf filan yetiştiremez kimseye :)

cnm hiç panikleme doktor kontrolündede olucaksın zaten hiç bişecik olmicak bu durum normal doğuma da engel diil sağlıklı sıhatli olsunlarda sezeryan olsun boşver ...
işte benim göbiş.kızım cekti :)

cnnmmm çok şeker görünüyosunnn maşşallahhhhh

kızlarr ben az önce bebişimin cicilerini attım makinaya yıkanıyolar :)) 30 derecede attım zaten temizler tozu gitsin diye sıcaklık azmı ????

maaşallah canım, nazar değmesin.

bende emzik biberon ateş olçer bakıyım diyorum
en çok biberona takıldı k-aklım
aven alcaktım ama dun de yazdım, birçok çeşidi var
ne alıyım onerı lerinizi beklıyorum
kızlarr ben az önce bebişimin cicilerini attım makinaya yıkanıyolar :)) 30 derecede attım zaten temizler tozu gitsin diye sıcaklık azmı ????
30dan fazla ya atsan kaybolur suda,zaten minicik herşeyleri:)

kızlarr bi aralık topiğine bakim dedim ne var ne yok diye doğumları başlamış bile şimdiden 3 doğum olmuuş ayy bakalım bizde ilk kim alıcak kuzusunu kucağına :)))

merak etme cnm sen hep iyisini düşün bol bol dua et herşey yolıunda ve böle devam edicek inşallah :))
cnm bende çalışıyorum haftasonuda anca evle ilgileniyorum aslında bu hafta işte son haftam haftaya temelli izne çıkıyorum ama iyice havalar soğudu yıkansın kurusun yavaş yavaş da ütülerini yaparım nolur nolmaz kenarda hazır dursunlarda :)) aminnn kuzummm inşallahhh...

yok cnm az degil.onları ütülerken insan cok duygulanıyor.ben kızımın kıyafetlerini ütülerken aglamıştım ,hepsini tek tek sevmiştim :)
oglum hepsinden mahrum kalıyor bunda oldukca duygusuz bi kadın oldum cıktım.

Son düzenleme:
Hayırlı cumartesiler kızlar..
Yalancı sancılar başlıyormuş şu zamanlarda ,bende olmadı sizde sancılanma gibi birşeyler var mı ?
Birde cok fazla wc ye gider oldum normal mi anormal mi bilemedim cok sıkıldım bu durumdan zorlanıyorum artık

Herkese İyi haftasonları diliyorum.....

Maşallah oğluna tugbacım...Ohh hadi bakalım pozisyonuda almışız...İnş şurup da rahatlatır seni cnm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…