kızlarrr günaydınnnn
oğluşumla biz geldik doktor tteyzemiz baktı bize Efem 1.810 olmuş doktorumuz haftasıyla uyumlu dedi genel kontrollerde yapıldı maşşallah oğluşuma herşey yolunda :)) ayrıca doğum pozisyonunu da almış baş aşagıda :)) mide yanmamız için rennie diye bi şurup verdi onu kullanıcaz ve artık geceleri rahat uyucaz inşallahh :))
Günaydın kızlarr
Kocayı yolladım işe, etrafı toparladım liseden arkadaşım gelicek bekliyorum kahvaltı edeceğiz :))
Geçen Hafta Anneme Gittim..
Bebeğim Hiç Oynamadı..
Bir Dünya Baklava Puding v.s.
Herkes Oynasın Diye Seferber Oldu..
Ama Yok..
Bir Tarafım Doktora Gitmek İstedi..
Bir Tarafım Kötü Bir Şey Duymaktan Korktu ve Otur Yerine Dedi..
Neyse ki, Acile Gittik..
Doktor Baktı ve Güldü..
Dedi ki;
Bebeğiniz Poposunu Karnınıza Dayamış..
Sırtını Dönmüş..
Kafası, Elleri ve Ayakları Sırtınızda Oynuyor..
Kemiklerinizden Dolayı Hissedemezsiniz..
İçimiz Rahatladı..
Salı Günü de Rutin Kendi Doktorumuzda Gebelik Takibimiz Vardı..
Yine Aynı Pozisyonda Duruyordu..
Hiç Bir Şekilde Kendini Göstermedi..
Hatta Doktorumuz Dedi ki; Son Aylarda Şakır Şakır Fotoğraf Çekiyoruz Poz Veriyor Bebekler..
Senin ki Çok Saklıyor Kendini..
Normal Bebeklere Göre Boyu İyi, Fakat Kilosu 1 Hafta Geriden Geliyor Dedi..
Bu Bebek Şişko Bir Bebek Değil, 2.900 Ya da 3 Kilo Doğar Dedi..
Sağlık Olsun 40 Günde Toparlar..
Allah Başka Dert Vermesin..
Normal Doğumu Kesinlikle Düşünmediğimi Söyledim..
Israrla Bak Bebek Şişko Değil, Çok Rahat Doğurabilirsin Dedi..
Ama Ben Kesinlikle İstemediğimi Söyledim..
O da '' Tamam O Zaman Zorlamanın Anlamı Yok Ne İstersen O '' Dedi..
'' Ama Ben Epidural Sezaryen de İstemiyorum, Tam Anestezi Olsun '' Dedim..
'' Ooooo '' Dedi..
Bende, '' Epidural Sezaryen Yapabilsem Niye Kendimi Kestireyim Epidural Normal Yaparım '' Dedim..
'' Peki O Zaman Anlaştık '' Dedi..
Sarıldım Öptüm ve Şükürler Olsun Artık Rüyalarımda Doğumhane Görmeyeceğim Dedim..
Doğum Tarihimiz İçin de Aralık 20 ve 24 Arası Dedi..
38 + 5'te Doğacakmış..
Bekliyoruz Hayırlısı..
Artık Çantamı Hazırlayayım..
Kaç Gündür Ne Yıkanacaklar Bitiyor Ne de Ütüm..
hayirli aksamlar canim, suan kaldigim hastanede calisanlarla bazi sorunlarim vardi. sinirlerim altüsttü pek giremedim. ben iyim cok sukur. hala ayni sekilde yatiyorum brkac gundur sancilarim yok iyim yani. yalniz buradaki doktorlar arada ayaga kaldiriyorlar. varis prblemi de cekmemem icin.. ins böyle devam eder de su kritik zamani atlatirim.
Kızlar
Benim cinsel organım ağrıyor
Vajina girişi değil yani sadece, tamamen ağrıyor. Neden olabilir?
Sizde de böyle olan var mı?
günaydın arkadaşlar.bizde perşebmbe gttik dr a. oğlusum 1414 gr olmuş. birde dr dediki kordon yarım tur dönmüş. ama paniklencek bir durum yok. doğuma kadar kontrol edecekmiş. başına böyle bişey gelen var mı? paniklemeye gerek yok dedi ama ben ister istemez korktum. birde normal doğum istiyordum ben. böyle giderse sezeryan yapar galiba.
kızlar gunaydın hepinize:) ben de 4 gun once doktora gittim 2 hafta geriden cıkıyo bizimkisi 775 gr dedi 28 +4 de moralim bozldu
bende altın kolyeden bebeğimin ismini eşimin ve bnim ismimimden yapılı bi kolye istiyrum ama dün akşam kocişe sinir oldum çıtlaattım ama hiç bi *ok anlamadı....uyuz oldum sustum bende
herkese selamlar kizlar hazir millet burdayken bi fikrinizi alayim simdi kayinbabamlar ev aldi ici yapiliyor biz tasinacagiz bu isler icin geldiler kv ile kb ama gitmeye niyetleri yok doguma kadar ve yeni anladimki dogumdan sonrada cocuklara bakacam diye gitmeyecek kvbaska cocuklari da isleride yok memlekette oysa annem yakinbize oda kusuyor simdi bengelmem o kadin gelmis oturmus baksin diyor.bende diyorumki bi bakici var tanidik iyi bi insan daha once ikiz bakmis onu ayarliyim dogumdansonra hemengelsin kimsede torun bakiyorum diye havayagirmesin eve yerlesmesin annem iyice küser belki ama aklima baska care gelmiyor esimde pekmemnun berabr oturmaktan hayatta gitsinler demez. uzun oldu ama bi fikir verin nolur..
sağolasın nilüfer bunu duyduğum ii oldu. inşallah bir sorun cıkmaz. yedirenk bence kaynvalide anne falan karıştırma. en iisi ii bir bakıcı. ben çalışmaya başladıktan sonra bu şekilde düşünüyorum. haliyle çok fazla karışacaklar. sürekli yanında olduklarından cok muhabbet tez ayrılık getirecek. uzakta olsunlar tatlı olsunlar
cnm hiç panikleme doktor kontrolündede olucaksın zaten hiç bişecik olmicak bu durum normal doğuma da engel diil sağlıklı sıhatli olsunlarda sezeryan olsun boşver ...günaydın arkadaşlar.bizde perşebmbe gttik dr a. oğlusum 1414 gr olmuş. birde dr dediki kordon yarım tur dönmüş. ama paniklencek bir durum yok. doğuma kadar kontrol edecekmiş. başına böyle bişey gelen var mı? paniklemeye gerek yok dedi ama ben ister istemez korktum. birde normal doğum istiyordum ben. böyle giderse sezeryan yapar galiba.
kızlarrr günaydınnnn
oğluşumla biz geldik doktor tteyzemiz baktı bize Efem 1.810 olmuş doktorumuz haftasıyla uyumlu dedi genel kontrollerde yapıldı maşşallah oğluşuma herşey yolunda :)) ayrıca doğum pozisyonunu da almış baş aşagıda :)) mide yanmamız için rennie diye bi şurup verdi onu kullanıcaz ve artık geceleri rahat uyucaz inşallahh :))
bende emzik biberon ateş olçer bakıyım diyorumgünaydıııınn fıstıklar
uyandık kocişle çayı koydum kahvaltı edicez sonra alışverişe gidicez bebeğimizin kalan son ihtiyaçlarını alıcaz..emzik ateşölçer ...vs gibi .. öptüm cicişler sizi...
30dan fazla ya atsan kaybolur suda,zaten minicik herşeyleri:)kızlarr ben az önce bebişimin cicilerini attım makinaya yıkanıyolar :)) 30 derecede attım zaten temizler tozu gitsin diye sıcaklık azmı ????
kızlarr ben az önce bebişimin cicilerini attım makinaya yıkanıyolar :)) 30 derecede attım zaten temizler tozu gitsin diye sıcaklık azmı ????[/
sağlcanım yaa inşallah dediğin gb olur. ne güzel ben de yapmak istiyorum ama su aralar biraz yoğunuz ypamıyorum. ama bebeğimin kıyafetleriyle ilgileneceğim zamanı iple cekiyorum. bence sıcaklık ii. bende az sıcaklıkta ve kısaprogramda atmayı düşünüyorum. allah sağlıklıca giymelerini nasip etsin
sağlcanım yaa inşallah dediğin gb olur. ne güzel ben de yapmak istiyorum ama su aralar biraz yoğunuz ypamıyorum. ama bebeğimin kıyafetleriyle ilgileneceğim zamanı iple cekiyorum. bence sıcaklık ii. bende az sıcaklıkta ve kısaprogramda atmayı düşünüyorum. allah sağlıklıca giymelerini nasip etsin
kızlarr ben az önce bebişimin cicilerini attım makinaya yıkanıyolar :)) 30 derecede attım zaten temizler tozu gitsin diye sıcaklık azmı ????
kızlarrr günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?