- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
ayy cnm yaaaa :)) bende çok duygulanıyorumm kıyafetleri görünce aklıma bigün o cicelerin üzerinde olucanı düşününce çok mutlu oluyorum :)))yok cnm az degil.onları ütülerken insan cok duygulanıyor.ben kızımın kıyafetlerini ütülerken aglamıştım ,hepsini tek tek sevmiştim :)
oglum hepsinden mahrum kalıyor bunda oldukca duygusuz bi kadın oldum cıktım.
Hayırlı cumartesiler kızlar..
Yalancı sancılar başlıyormuş şu zamanlarda ,bende olmadı sizde sancılanma gibi birşeyler var mı ?
Birde cok fazla wc ye gider oldum normal mi anormal mi bilemedim cok sıkıldım bu durumdan zorlanıyorum artık
Herkese İyi haftasonları diliyorum.....
Maşallah oğluna tugbacım...Ohh hadi bakalım pozisyonuda almışız...İnş şurup da rahatlatır seni cnm....
ev hanımı olunsa aynı evde yaşama taraftarı bende degilim.ama zaten calışan anne sabah gidip akşam geliyor.geldiginde bi kac saat görüyor kv yi.cokta yüz göz olunacagınız sanmıyorum.
kv zaten yaşlı oluyor akşama pili bitmiş olur laf filan yetiştiremez kimseye :)
ayy cnm yaaaa :)) bende çok duygulanıyorumm kıyafetleri görünce aklıma bigün o cicelerin üzerinde olucanı düşününce çok mutlu oluyorum :)))
cnm yalancı sancılanma olmadı kasıklarımda az az ağrı oluyo ... tualet problemi bendede var gece yatagımı tualete taşımayı düşünüyorum :)) tualeeten çıkmaz oldum...
kızlarrrilk posta bebiş kıyafetleri yıkandı astım bilee ama öldüm asarken neresinden asıcamı bilemedim çok zor asılıyo yaaaa :)) 2 postayıda yıkarım diyodumm ama çamaşırlık doldu onlar da yarın yıkanır inşallah :)) mislerr gibide kokuyolar ohhh oğluşuma giymekte nasip olsunn inşallahhhh...
aynen canım ya geceleri uyuyamıyorum sırt ustu yatınca acı duyuyorum ..Allahım yardım etsin bize..
Ya canım benım bebişin baskılı tulumları var beyaz onları nasıl yıkamak lazım baskılı resımlerin gitmesını istemıyorum yıkamadım daha yıkamadan giydirmekte istemıyorum ipeksi tenine temiz temiz dokunsun kıyafetleri oglusumun
bende genelde sağ sol yatmaya çalışıyorum ama kemiklerim aacıyo napcaz 2 ay daha bilmiyom(
cnm benimkinin pijamalarıda baskılı attım ölece hiç bişi olmamış zaten 30 derecede 600 devirde yıkadım hepsi attığım gibi çıktı :))) tabi cnm yıkadan giydirme sakın tozları alerji yapar sonra
kızlarrrilk posta bebiş kıyafetleri yıkandı astım bilee ama öldüm asarken neresinden asıcamı bilemedim çok zor asılıyo yaaaa :)) 2 postayıda yıkarım diyodumm ama çamaşırlık doldu onlar da yarın yıkanır inşallah :)) mislerr gibide kokuyolar ohhh oğluşuma giymekte nasip olsunn inşallahhhh...
ahh cnm o gögüs altında batmalar 2 ay önce başladı hala devam o ağrısız gün geçmiyoGogsun altında batmalarda oluyor ,boşuna cennet annelerın ayakları altında değilmilş annemin degerini anladım ben bu dönemde
Benim makinemde bebek programı var canım ondan yıkayım dıyorum ama 1000 devirde var devir farkeder mi bilmiyorum ama denesem bişey olmaz heralde..dogsalarda giydirsek artık .. havalarda sogudu ürkmüyor degilim bu soguklarda dogum yapmak ve bebek bakmaktan ama Allah yardım eder inşallah:)
Ohhh ellerine sağlık valla...ay bizde öyle olucaz desene minik minik parçalar zamanla alışıcaz artık...Darısıda benim başıma ya annem bi gelseydi antepten bende yapıcam hemen heveslenip duruyorum....Aminnn inş hepimizde sağlıkla kavuşuruzda güzel güzelde giydiririz inlş.....
Ya canım benım bebişin baskılı tulumları var beyaz onları nasıl yıkamak lazım baskılı resımlerin gitmesını istemıyorum yıkamadım daha yıkamadan giydirmekte istemıyorum ipeksi tenine temiz temiz dokunsun kıyafetleri oglusumun
sagolun kizlar dogum oncesi iyi hale gore bakiyim en iyisi ben izne ayrildim simdi dogumdan sonrada 6aylik olunca donerim diyorum bakalim hayirlisi kv yi bastaci yapmak oyle kolay degil tontirik yaa zaten cok duygusalim ne dese batiyo
Kızlar dün doktora gittim,oğluşum 1850 kg olmuş,bende toplamda 6 kilo almışım iyi dedi doktorAma sağ böbreğimde genişleme varmış:26:Benim oğlan inatçımı olcak nedir bir türlü yüzünü göstermiyo yaaa,babsı küstü yani dünden beri bize
slm canim benim basladi bebek asagida ve erken olma ihtimali var dedi.canim benim tuvalet sorunun hiccccccccccc bitmedi ilk hamileligimden buyana cekiyorum benim bebk devamli asagida oldugu iicn devamli cikiyorum artik bende biktim kac aylardir cekiyorum normal canim son ayda bebek bastirir asagida olur onun iicn cikarsin ilk aylarda hamilelikten..allah yardimcimiz olsun sagsaglim alalim insalllahh hepimiz kucaklarimiza..Hayırlı cumartesiler kızlar..
Yalancı sancılar başlıyormuş şu zamanlarda ,bende olmadı sizde sancılanma gibi birşeyler var mı ?
Birde cok fazla wc ye gider oldum normal mi anormal mi bilemedim cok sıkıldım bu durumdan zorlanıyorum artık
slm canim benim 30 derce iiyi bence...canim benim masallahh sübhanallhhh oglusuna efenekızlarr ben az önce bebişimin cicilerini attım makinaya yıkanıyolar :)) 30 derecede attım zaten temizler tozu gitsin diye sıcaklık azmı ????
masallahh oglusuna canim benim sübhanallahhgünaydın arkadaşlar.bizde perşebmbe gttik dr a. oğlusum 1414 gr olmuş. birde dr dediki kordon yarım tur dönmüş. ama paniklencek bir durum yok. doğuma kadar kontrol edecekmiş. başına böyle bişey gelen var mı? paniklemeye gerek yok dedi ama ben ister istemez korktum. birde normal doğum istiyordum ben. böyle giderse sezeryan yapar galiba.
kızlar gunaydın hepinize:) ben de 4 gun once doktora gittim 2 hafta geriden cıkıyo bizimkisi 775 gr dedi 28 +4 de moralim bozldu
Günaydın kızlar...
Hiç keyfim yok...
Yinede hepimize mutlu, sakin, sağlıklı, huzurlu, hayırlı günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?