2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ayy cnm yaaaa :)) bende çok duygulanıyorumm kıyafetleri görünce aklıma bigün o cicelerin üzerinde olucanı düşününce çok mutlu oluyorum :)))

cnm yalancı sancılanma olmadı kasıklarımda az az ağrı oluyo ... tualet problemi bendede var gece yatagımı tualete taşımayı düşünüyorum :)) tualeeten çıkmaz oldum...

Herkese İyi haftasonları diliyorum.....

Maşallah oğluna tugbacım...Ohh hadi bakalım pozisyonuda almışız...İnş şurup da rahatlatır seni cnm....

çok saol cnm benimm :)) evet pozisyonuda almış doktorumuz herşey yolunda dedi içim rahatladı :))

kızlarrrilk posta bebiş kıyafetleri yıkandı astım bilee ama öldüm asarken neresinden asıcamı bilemedim çok zor asılıyo yaaaa :)) 2 postayıda yıkarım diyodumm ama çamaşırlık doldu onlar da yarın yıkanır inşallah :)) mislerr gibide kokuyolar ohhh oğluşuma giymekte nasip olsunn inşallahhhh...

sagolun kizlar dogum oncesi iyi hale gore bakiyim en iyisi ben izne ayrildim simdi dogumdan sonrada 6aylik olunca donerim diyorum bakalim hayirlisi kv yi bastaci yapmak oyle kolay degil tontirik yaa zaten cok duygusalim ne dese batiyo

aynen canım ya geceleri uyuyamıyorum sırt ustu yatınca acı duyuyorum ..Allahım yardım etsin bize..

Ya canım benım bebişin baskılı tulumları var beyaz onları nasıl yıkamak lazım baskılı resımlerin gitmesını istemıyorum yıkamadım daha yıkamadan giydirmekte istemıyorum ipeksi tenine temiz temiz dokunsun kıyafetleri oglusumun

bende genelde sağ sol yatmaya çalışıyorum ama kemiklerim aacıyo napcaz 2 ay daha bilmiyom (
cnm benimkinin pijamalarıda baskılı attım ölece hiç bişi olmamış zaten 30 derecede 600 devirde yıkadım hepsi attığım gibi çıktı :))) tabi cnm yıkadan giydirme sakın tozları alerji yapar sonra

Gogsun altında batmalarda oluyor ,boşuna cennet annelerın ayakları altında değilmilş annemin degerini anladım ben bu dönemde
Benim makinemde bebek programı var canım ondan yıkayım dıyorum ama 1000 devirde var devir farkeder mi bilmiyorum ama denesem bişey olmaz heralde..dogsalarda giydirsek artık .. havalarda sogudu ürkmüyor degilim bu soguklarda dogum yapmak ve bebek bakmaktan ama Allah yardım eder inşallah:)

Ohhh ellerine sağlık valla...ay bizde öyle olucaz desene minik minik parçalar zamanla alışıcaz artık...Darısıda benim başıma ya annem bi gelseydi antepten bende yapıcam hemen heveslenip duruyorum....Aminnn inş hepimizde sağlıkla kavuşuruzda güzel güzelde giydiririz inlş.....

ahh cnm o gögüs altında batmalar 2 ay önce başladı hala devam o ağrısız gün geçmiyo (
yani eger bebek proğramıysa bişi olmaz heralde :)) evet cnm yaa soğuklar başlıyo napcaz bilmiyorum bizim ev çok zor ısınıyo inşallah sorunsuz atlatırız kışı :))

saol kuzumm valla miss gibi kokular geliyo odadan :)) yaa böle toptan yıkayınca çok zor oluyo ozaman az az yıkarsak daha kolay olur bence :))

baskılı kıyafetler ters cevrilip yıkanmalıdır.30 derece ideal ama bazı makinalar 30 derecede bile baya kaynatıyor.cok sıcak olmazsa iyi olur.

Kızlar dün doktora gittim,oğluşum 1850 kg olmuş,bende toplamda 6 kilo almışım iyi dedi doktorAma sağ böbreğimde genişleme varmış:26:Benim oğlan inatçımı olcak nedir bir türlü yüzünü göstermiyo yaaa,babsı küstü yani dünden beri bize

sagolun kizlar dogum oncesi iyi hale gore bakiyim en iyisi ben izne ayrildim simdi dogumdan sonrada 6aylik olunca donerim diyorum bakalim hayirlisi kv yi bastaci yapmak oyle kolay degil tontirik yaa zaten cok duygusalim ne dese batiyo

cnm burda kv den en cok çekenlerden biride benim.yani kolay kolay kaynanayı baş tacı yapmam ben :))
bazen kendi annelerimizin bile söledikleri batmıyor mu bize.

şimdi egri oturup dogru konuşmak lazım.ben anlaşamadıgım ,sevmedigim yada beni sevmedigini düşündügüm kv nin verdigi eve gidip oturmam.tenezzül etmem yani
ama evine oturabiliyorsan demekki aranda cok sorunların yok , idare edilmicek bir kv degildir diye düşünüyorum.

herkes bilir geçimin nekadar zor oldugunu.bende inan evlendigim günden buyana devamlı borc + kira ödüyorum
o kadar zor ki kira ödemek.ben 6 yıldır o kiraları bankaya atsam yaklaşık 30 bin lira param olurdu.ilerde cocugumun egitimi için yada ev almak için birikim yapardım
en güzel yaşlarım borc ödemekle kirayla geciyor. valla artık bu devirde yaşlılarda bi ayagımız cukurda diye düşünmüyorlar gel keyfim gel yapıyorlar
evladını borcsuz eve koyan cok az insan var.
bizim kv aldı kocasının emekli paarsını gitti kendine yazlık aldı ,bide hacca gitti ,zaten kendi evleride var ohh misss
bizde bu genc yaşımızda borc kira ödiyecegiz diyee canımız cıkıyor.

e şimdi bu şartlarda kv bana hem ev vercek , hem tadilatını yapcak bide üstüne cocuklarıma bakcak ben daha ne isterim yaw
tabiki hürmette kusur etmem Allah razı olsun der dua ederim 5 vakit.

masallahh oglusuna sübhanallahhbence kilonda cok iiy canim benim..bizimkide hep yüzünü gösteriyor sipammm..seninki inat ediyor nazlaniyor annesi..

slm canim benim basladi bebek asagida ve erken olma ihtimali var dedi.canim benim tuvalet sorunun hiccccccccccc bitmedi ilk hamileligimden buyana cekiyorum benim bebk devamli asagida oldugu iicn devamli cikiyorum artik bende biktim kac aylardir cekiyorum normal canim son ayda bebek bastirir asagida olur onun iicn cikarsin ilk aylarda hamilelikten..allah yardimcimiz olsun sagsaglim alalim insalllahh hepimiz kucaklarimiza..

kızlarr ben az önce bebişimin cicilerini attım makinaya yıkanıyolar :)) 30 derecede attım zaten temizler tozu gitsin diye sıcaklık azmı ????
slm canim benim 30 derce iiyi bence...canim benim masallahh sübhanallhhh oglusuna efeneherseyin yolunda olmasina cokkk sevindim canim benim senikendine iyi bak ..

masallahh oglusuna canim benim sübhanallahh
kordon iicin endise etme canim doktorun panikleme demis vardir bir bildigi korkma allahin izniyle hic birsey olmaz insallahh..

bende dün yıkadım :)bebek odasında çamaşırlıkta kurutuyorum :)bugun ütüsünü yapıcam :)oda krem ve pembe kıyafetlerle dolu :)30 derecde yıkadım ben ama granüllü sabun erimemişti hacı şakirden vazgeçke istemedim ,ama bi daha kulllanmayı düşünmüyorum ,çamaşırları 2 postada yıkadım ama k postayı sabundan dolayı 2 kez yıkadım

şimdi kılıf alıcam ,dolabına koyarsam tozlanır diye düşünüyorum o yüzden fermuarlı kılıflar oluyorya yorgan yastıklarımızı koyduğumuz onların küçüklerini alıcam 1 tane ...onda duru ,aralık sonu gibi çıkartırım mis :)

kızlar gunaydın hepinize:) ben de 4 gun once doktora gittim 2 hafta geriden cıkıyo bizimkisi 775 gr dedi 28 +4 de moralim bozldu

canim bozma moralini satta yanlislik oluncada öyle cikiyor allahin izniyle hic birsey yoktur bende tam bilmiyordum mesela cokkk düüsndüm ama tam günü gününe hatirlayamadim endiselenme seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…