2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

sakalımız yokkiii sözümüz gecsin :))
burda defalarca kez yazdım daha önce tecrübe ettigim için.
granül toz sabunlar düşük derecede erimiyor kalıntı bırakıyor en ideali sıvı deterjanlar dedik ısrarla , ama halaa ısrarla hacışakir alan arkadaşlarımızda oldu.
pesss diyom başka da bişi demiyommm

az kaldi insallahh sagsaglim alicaz allahin izniyle bebsleri kucaklarimiza moralini borma ttalim bebisi düsünn..seni..

slm canimrüyan hayir olsun bende cokk sacma sapan rüyalar görüyorum hamilelikten galiba dün arkadasa anlatiyom oda diyor acik yatmissindir.hayir olur rüyalarimiz insallahh..eni.

kociş tel etti maaşını almış yine yemege götürüyüm seni dediii
ben gidiyomm az süsleneyimm kocamın gözzleri bayram etsinn :115:

ahh canım yaaa keşke sıv deterjan alsaydın ben bizimkileri bile sıvı deterjanla yıkıyom valla :)) yaa havalar soğudu ya zor kurucağa benziyo neyse yarın akşama kadar kurur heralde onları kaldırırım 2 sepeti yıkarım haftayada ütüye başlarız :))
ya ben aslında dolabına dizmeyi istiyorum ama tozlanır diye korkuyorum oyuzden dolabına dizicem üzerine tülbent örtücem doğuma yakın kaldırırım tülbentleri :)))

kociş tel etti maaşını almış yine yemege götürüyüm seni dediii
ben gidiyomm az süsleneyimm kocamın gözzleri bayram etsinn :115:

ayy benimde bugün yemek yapasım yok bizde dışarda bişiler yiyelim :)) bi ariyim kocişi :))

tugbacım aynen bende artık kendimiiznkileri sıvıyla yıkıyom.cok memnunum
oglumun kıyafetlerini yıkıyalı baya oldu.üstüne sıkıca bi örtü örttüm ,arada acıp bakıyom mis gibi kokuyorlar halaaa

Günaydın kızlar...
Hiç keyfim yok...
Yinede hepimize mutlu, sakin, sağlıklı, huzurlu, hayırlı günler...
havalardan canim kis geliyor insan braz melonkolik oluyor
be sinavi dusundukce iyice geriliyorum birde ins gecerim ya
masallah Efenize:) bendede ide yanmasi oluyor dr un bana ilac vreceginide sanmiyoru vitamini bile zor aldim . ilacin ismini yazayimda muadilini aliyim dayananazsam bende
benimde oluyor bugunlerde sacma ruyalarim. ustelik gecenin yarisi uyanip uyuyamiyorum. aslinda son rahat haftalarimiz
bebis olunca zor uyuruz artik:)
masallah ogluna canim dolansada duzelir o duzelmesede oyle dogum yapanda var takipte edilecesin zaten hic stres yapma.
kv ler size ev aldiysa icinide yaptiriyorsa valla cok sanslisiniz Biz ev kredisi oduyoruz ve zor oluyor haliyle
1 kurus destek olanda yok tabi. tadilat bile yaptiramadik 2015 mayis haziran gibi bitecek borcu nasipse o zaman
icine sira gelicek
cok masrafli kulfetli isler gercekten. araniz nasil biliyorum ama bence en guzeli bir bakici tutman zaten tek basina oda yetemez
birde karisabilir herseye. bu konuda cok sansliyim uzak oldugu icin kafami dinleyecegim
ins bu lohusaligim guzel gecicek :)
kızlarr ben az önce bebişimin cicilerini attım makinaya yıkanıyolar :)) 30 derecede attım zaten temizler tozu gitsin diye sıcaklık azmı ????
bence iyi derecesi. yumusatici koydun mu? koymani tavsiye etmem alerji yapabilir. ben bebegin esyalarini yikarken yumusatici koymayacagim onun yerine birazcik uzum sirkesi ve cift durulama yapmayi dusunuyorum.
zaten okusu olmuyor sirkenin.
masallah ogluna bobrek genislemesi neden oluyormus ? ne dedi dr?

tugbacım aynen bende artık kendimiiznkileri sıvıyla yıkıyom.cok memnunum
oglumun kıyafetlerini yıkıyalı baya oldu.üstüne sıkıca bi örtü örttüm ,arada acıp bakıyom mis gibi kokuyorlar halaaa

aa ozamn süper bende öle yapıcam 2 kez uğraşmamaış olurum zaten bu hafta son haftam işte bi sonraki hafta artık yavaş yavaş düzeltirim :)) sevmiyorum ben dağınık yaaa yıkansın ütülensin kutusundan çıkıcaklar çıksın falan :)) ayyy aslında günler çok hızlı geçiyo yavaş yavaş bitirmek lazım diye düşünüyoruum yss erken gelmeye niyetlenirse herşeyi hazırolunca bende rahat ederim :))

saol kuzucumm :)) valla gece görücez bakalım inşallah iyi gelir :)) valla doktor beni muayene ederken kendi dedi bu haftadan sonra mide yanman çok olur diye heh dedim bende onu dicektim yazdı hemen :))
canım ben dalinin sıvı detaryanı ve yumuşatıcısını aldım bebek için die yumuşatıcıyıda koydum valla inşallah alerji yapmaz :)) sirkemii o neden koyuluyo ???

işte benim göbiş.kızım cekti :)

oy oy oy maşallah göbişine cnm

kızlar gunaydın hepinize:) ben de 4 gun once doktora gittim 2 hafta geriden cıkıyo bizimkisi 775 gr dedi 28 +4 de moralim bozldu
cnm korkma gelişimi devam ediyosa problem hyoktur..hamileliğinin ilk başlarında geç döllenme olmuştur..ben 4 haftalıkken öğrenmiştim gebeliğimi .adetim gecikince idrar kitinde çıkmıştı ama aslında 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalıktı ve keseyi görememiştik..doktorum geç döllenme olmuş yumurtan geç çatlamış demişti.bende şuan 31.haftaya girmiş olmam lazım ama 29.haftadayım cnm..

Yazını başını okuyunca bir an korltum. neyseki bebiş iyimiş. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah..

bugün çeneler pek çalışmamış anlaşılan bitiverdi okurken hemen eveet bugün kuzeyin annsi Aslı ne yaptı ?
önce doğum yapıcağım hastaneye gittik eşimle odalara baktık..doğum parasını sorduk 1100 tl sezeryan 900 tl normal doğum.1100 tl epudral normal ve spinal doğum dediler..ekstradan doktorum 2000 tl alıcak benden hastane parasıyla beraber 3000 tlye falan denk gelicek benim doğumum bunu öğrenmiş olduk...
ordan gittik avmye bana defactodan çok güzel bi kazak elbise aldık
sonra eczaneye gittik kuzuma ne lazımsa kalan aldık birtek yeni doğan bezimiz kaldı..onuda biadahi ay alırız dedik..göğüs ucu çatlağı için mustela krem aldım ,göğüs kenarları içinde eşantiyon verdiler.bide mustelanın bebek pişik kreminden verdiler eşantiyon küçük.aptamilin anne çayından bebek mamasından ve bebek sütünden verdiler eşantiyon.
kızlar hasta bezi aldım kendime hasta bezi denilemez aslında hasta kiloduymuş bu daha ince kilot gibi bez gibi yapıştırmalı değil,kalında değil alt kısmı orkid varmış gibi üst kısmıda incecik..amaç kaymasın diye bebek çiş alıştırma kilotları gibi ki onlar bile bu hasta kilodunun yanında kalın kalır..resimleri koyucam fikir olsun sizede..böyle bişey alın..ay o hasta bezleri çok kalınmış örnek bitane gösterdi kadın az gülmedik eşimle
Hasta donum

Kuzumun yenidoğan ıslak mendili,kulakçıklarına kulak çöpü,emzikli dijital ateş ölçeri

Kuzumun emzik emniyet zincirleri

kuzumun banyo termometresi ,suluğu ve emziği

kuzumun nazal burun aspiratörü ve anasının memişlere kremler

en sevdigim şeyyyyy.ne hazırladın kahvaltıyaa.benide cagır bidakine

:)) çeşitli kahvaltılıklar yumurta domates salatalık , sarelleeeee falan filan .. yeni gitti arkadaşım veee gitmeden tüm ütülerimi yaptı ALLAH RAZI OLSUN.. Ben de fırın makarna yaptım lüplettik beraber :)) Şimdi kocacığımı bekliyorumm...

Çok istiyoruuummmm hemen alsa keşke :)))

Çok haklısın ama eşim de çok kalmak istiyo.. İkisini de tutucam yanımda otursunlar sabaha kadar napalım :))

Evet canım ama adama da git denmez ki.. Öyle hevesli ki..

canım alldıkların çok güzel maşşallah bu hasta kilodunu nasıl giyeceğiz onu merak ediorum ben giydircek birini bulcaz heralde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…