- 29 Ağustos 2012
- 136
- 11
- 48
- 37
git canım git hakkındır afiyet bal şeker olsun :) bişeylerde aldır :)kociş tel etti maaşını almış yine yemege götürüyüm seni dediii
ben gidiyomm az süsleneyimm kocamın gözzleri bayram etsinn:115:
mrb güzel anneler ve güzel bebişlerii.bugn kızıma güzel güzel cicişler aldım çokk mutlu oldum.bu zamana kadar pek hiç bişe alamamiştım.bişeyler alınca nasıl mutlu oluor insan üstümden bi yük kalktı sankiii..biraz fazlamı aldım die düşnüorm şimdide sadece kıyafetleri havlusu battaniyesi vs.330tl tuttu.fazlamı abarrttm acabaaa..havlusu bornozu iki tne hastane çıkışı 6 uzun kollu çıtçıtlı badi agız bezi kalın battaniyesi nevresim aldım annem dikicek.sonraa çorabıı zıbınıı 4 tane alt üst takım..aklıma gelenler bunlarr.gerisinide bidahaki aya artıkkk..çok bişe kalmadı sanki.allahım alamayan her anneye yardımcı olsun hiçkimsenin hevesi içinde kalmasınn amin
bugün çeneler pek çalışmamış anlaşılanbitiverdi okurken hemen eveet bugün kuzeyin annsi Aslı ne yaptı ?
önce doğum yapıcağım hastaneye gittik eşimle odalara baktık..doğum parasını sorduk 1100 tl sezeryan 900 tl normal doğum.1100 tl epudral normal ve spinal doğum dediler..ekstradan doktorum 2000 tl alıcak benden hastane parasıyla beraber 3000 tlye falan denk gelicek benim doğumum bunu öğrenmiş olduk...
ordan gittik avmye bana defactodan çok güzel bi kazak elbise aldık
sonra eczaneye gittik kuzuma ne lazımsa kalan aldık birtek yeni doğan bezimiz kaldı..onuda biadahi ay alırız dedik..göğüs ucu çatlağı için mustela krem aldım ,göğüs kenarları içinde eşantiyon verdiler.bide mustelanın bebek pişik kreminden verdiler eşantiyon küçük.aptamilin anne çayından bebek mamasından ve bebek sütünden verdiler eşantiyon.
kızlar hasta bezi aldım kendimehasta bezi denilemez aslında hasta kiloduymuş bu daha ince kilot gibi bez gibi yapıştırmalı değil,kalında değil alt kısmı orkid varmış gibi üst kısmıda incecik..amaç kaymasın diye bebek çiş alıştırma kilotları gibi ki onlar bile bu hasta kilodunun yanında kalın kalır..resimleri koyucam fikir olsun sizede..böyle bişey alın..ay o hasta bezleri çok kalınmış örnek bitane gösterdi kadın az gülmedik eşimle
Hasta donum
Eki Görüntüle 549643
Kuzumun yenidoğan ıslak mendili,kulakçıklarına kulak çöpü,emzikli dijital ateş ölçeri
Eki Görüntüle 549645 Eki Görüntüle 549646
Kuzumun emzik emniyet zincirleri
Eki Görüntüle 549647
kuzumun banyo termometresi ,suluğu ve emziği
Eki Görüntüle 549649
kuzumun nazal burun aspiratörü ve anasının memişlere kremler
Eki Görüntüle 549650
:)) çeşitli kahvaltılıklar yumurta domates salatalık , sarelleeeee falan filan .. yeni gitti arkadaşım veee gitmeden tüm ütülerimi yaptı ALLAH RAZI OLSUN.. Ben de fırın makarna yaptım lüplettik beraber :)) Şimdi kocacığımı bekliyorumm...
Hayırlı cumartesiler kızlar..
Yalancı sancılar başlıyormuş şu zamanlarda ,bende olmadı sizde sancılanma gibi birşeyler var mı ?
Birde cok fazla wc ye gider oldum normal mi anormal mi bilemedim cok sıkıldım bu durumdan zorlanıyorum artık
kızlarrrilk posta bebiş kıyafetleri yıkandı astım bilee ama öldüm asarken neresinden asıcamı bilemedim çok zor asılıyo yaaaa :)) 2 postayıda yıkarım diyodumm ama çamaşırlık doldu onlar da yarın yıkanır inşallah :)) mislerr gibide kokuyolar ohhh oğluşuma giymekte nasip olsunn inşallahhhh...
Gogsun altında batmalarda oluyor ,boşuna cennet annelerın ayakları altında değilmilş annemin degerini anladım ben bu dönemde
Benim makinemde bebek programı var canım ondan yıkayım dıyorum ama 1000 devirde var devir farkeder mi bilmiyorum ama denesem bişey olmaz heralde..dogsalarda giydirsek artık .. havalarda sogudu ürkmüyor degilim bu soguklarda dogum yapmak ve bebek bakmaktan ama Allah yardım eder inşallah:)
Kızlar dün doktora gittim,oğluşum 1850 kg olmuş,bende toplamda 6 kilo almışım iyi dedi doktorAma sağ böbreğimde genişleme varmış:26:Benim oğlan inatçımı olcak nedir bir türlü yüzünü göstermiyo yaaa,babsı küstü yani dünden beri bize
cnm burda kv den en cok çekenlerden biride benim.yani kolay kolay kaynanayı baş tacı yapmam ben :))
bazen kendi annelerimizin bile söledikleri batmıyor mu bize.
şimdi egri oturup dogru konuşmak lazım.ben anlaşamadıgım ,sevmedigim yada beni sevmedigini düşündügüm kv nin verdigi eve gidip oturmam.tenezzül etmem yani
ama evine oturabiliyorsan demekki aranda cok sorunların yok , idare edilmicek bir kv degildir diye düşünüyorum.
herkes bilir geçimin nekadar zor oldugunu.bende inan evlendigim günden buyana devamlı borc + kira ödüyorum
o kadar zor ki kira ödemek.ben 6 yıldır o kiraları bankaya atsam yaklaşık 30 bin lira param olurdu.ilerde cocugumun egitimi için yada ev almak için birikim yapardım
en güzel yaşlarım borc ödemekle kirayla geciyor. valla artık bu devirde yaşlılarda bi ayagımız cukurda diye düşünmüyorlar gel keyfim gel yapıyorlar
evladını borcsuz eve koyan cok az insan var.
bizim kv aldı kocasının emekli paarsını gitti kendine yazlık aldı ,bide hacca gitti ,zaten kendi evleride var ohh misss
bizde bu genc yaşımızda borc kira ödiyecegiz diyee canımız cıkıyor.
e şimdi bu şartlarda kv bana hem ev vercek , hem tadilatını yapcak bide üstüne cocuklarıma bakcak ben daha ne isterim yaw
tabiki hürmette kusur etmem Allah razı olsun der dua ederim 5 vakit.
korkuyormusun normal dogumdan? ondanmi istiyorsun sezaryani? yoksa bir saglik sorunun mu var?
bence bebegin ve senin icin en saglikli normal dogum. ustelik 8-10 gun once dogmasi bebek icin iyi degil bagirsaklari en son gelisiyor diye biliyorum. en azindan duzensiz sancilar gelince sezaryan olmani oneririm tabi bu benim nazicane fikrim.
Kusura bakma kayitsizda kalamadim yazdim. Allah saglikla kavustursun bebegine.
sende direkt söle ozamann
erkekler işlerine gelmeyen bişi olduklarında anlamazdan gelirler :)
kızlar selamm
milıpadan gelen çekleri kullandım huggıes bez geçen hafta mıgros ta 27lıraydı
bu hafta 21e ınmiş,bide çek sayesinde %30indirimle 15,50ye geldı 1ve 2numarayı aldım bıde ıslak mendılle anne çayını aldım
kuvetımızın filesi yoktu onuda aldık geldık:)
bu arada kustum size,2kez sordum bır Allahın kulu biberon hakkında cevap vermedi(
Çok Araştırdım Ne Sağlıklı Ne Değil İnan ki Hepsini Biliyorum..
Sağdan Soldan da Bu Şekilde Çok Dinliyorum..
Kusura Bakma Sende Beni Anlarsın ki İçim Şişti..
Yine de Çok Teşekkür Ederim Aydınlattığın İçin..
Beni Düşündüğünü Biliyorum..
Ama Bu Konulara Hiç Girmeyelim..
Doğumla İlgili Değil, Hastane Korkum Var Benim..
Geçmişte Yaşamış Olduğum Bir Takım Şeyler v.s.
Bu Konu Böyle Uzar Gider..
Henüz Bilinçaltım Normal Doğuma Hazır Değil..
Doğumu Geçtim, Ne Kan Aldırmaya Ne Ultrasona Girmeye, Ne Kontrole..
İkili Testlerde Eşim Sürükledi Resmen Laboratuvara..
Hastane Kapısından İçeri Girmemle Başlıyor Herşey..
Doktorumla da İlk Defa Paylaştım Herşeyi..
O da Sağolsun Hak Verdi Bana..
Böyle İşte..
kızlarr ben az önce bebişimin cicilerini attım makinaya yıkanıyolar :)) 30 derecede attım zaten temizler tozu gitsin diye sıcaklık azmı ????
kızlarr bi aralık topiğine bakim dedim ne var ne yok diye doğumları başlamış bile şimdiden 3 doğum olmuuş ayy bakalım bizde ilk kim alıcak kuzusunu kucağına :)))
kızlarrrilk posta bebiş kıyafetleri yıkandı astım bilee ama öldüm asarken neresinden asıcamı bilemedim çok zor asılıyo yaaaa :)) 2 postayıda yıkarım diyodumm ama çamaşırlık doldu onlar da yarın yıkanır inşallah :)) mislerr gibide kokuyolar ohhh oğluşuma giymekte nasip olsunn inşallahhhh...
bugün çeneler pek çalışmamış anlaşılanbitiverdi okurken hemen eveet bugün kuzeyin annsi Aslı ne yaptı ?
önce doğum yapıcağım hastaneye gittik eşimle odalara baktık..doğum parasını sorduk 1100 tl sezeryan 900 tl normal doğum.1100 tl epudral normal ve spinal doğum dediler..ekstradan doktorum 2000 tl alıcak benden hastane parasıyla beraber 3000 tlye falan denk gelicek benim doğumum bunu öğrenmiş olduk...
sonra eczaneye gittik kuzuma ne lazımsa kalan aldık birtek yeni doğan bezimiz kaldı..onuda biadahi ay alırız dedik..göğüs ucu çatlağı için mustela krem aldım ,göğüs kenarları içinde eşantiyon verdiler.bide mustelanın bebek pişik kreminden verdiler eşantiyon küçük.aptamilin anne çayından bebek mamasından ve bebek sütünden verdiler eşantiyon.
kızlar hasta bezi aldım kendimehasta bezi denilemez aslında hasta kiloduymuş bu daha ince kilot gibi bez gibi yapıştırmalı değil,kalında değil alt kısmı orkid varmış gibi üst kısmıda incecik..amaç kaymasın diye bebek çiş alıştırma kilotları gibi ki onlar bile bu hasta kilodunun yanında kalın kalır..resimleri koyucam fikir olsun sizede..böyle bişey alın..ay o hasta bezleri çok kalınmış örnek bitane gösterdi kadın az gülmedik eşimle
Hasta donum
Eki Görüntüle 549643
Kuzumun yenidoğan ıslak mendili,kulakçıklarına kulak çöpü,emzikli dijital ateş ölçeri
Eki Görüntüle 549647
Eki Görüntüle 549649
Eki Görüntüle 549650
mrb güzel anneler ve güzel bebişlerii.bugn kızıma güzel güzel cicişler aldım çokk mutlu oldum.bu zamana kadar pek hiç bişe alamamiştım.bişeyler alınca nasıl mutlu oluor insan üstümden bi yük kalktı sankiii..biraz fazlamı aldım die düşnüorm şimdide sadece kıyafetleri havlusu battaniyesi vs.330tl tuttu.fazlamı abarrttm acabaaa..havlusu bornozu iki tne hastane çıkışı 6 uzun kollu çıtçıtlı badi agız bezi kalın battaniyesi nevresim aldım annem dikicek.sonraa çorabıı zıbınıı 4 tane alt üst takım..aklıma gelenler bunlarr.gerisinide bidahaki aya artıkkk..çok bişe kalmadı sanki.allahım alamayan her anneye yardımcı olsun hiçkimsenin hevesi içinde kalmasınn amin
Canım bütün bebek bakım ürünlerin hayırlı olsun. Benim de bir tek bu eksiğim kaldı, tamamlayınca biticek inşallah.
Bu arada hasta donun ne marka? Bayağı külot gibi birşey sanırım. Rahat birşeye benziyor.
kızlar selamm
bu hafta 21e ınmiş,bide çek sayesinde %30indirimle 15,50ye geldı 1ve 2numarayı aldım bıde ıslak mendılle anne çayını aldım
bu arada kustum size,2kez sordum bır Allahın kulu biberon hakkında cevap vermedi(
offfs bugün bütün gün kayınvalide görümce misafirperverliği yaptım......baya bi hizmet ettim valla bu 6 ay gider bence .....görümcem pek sevmez yardım falan tek başıma hazrladım oğluda sağolsun düğün albümüzün içine etti .....görümcemde bi tencere yağa sucukları attı neymiş sucuklu yumurta yapıcakmış ben onda patates kızartcaktım be kadın o yüzdeen kızdırdım yağı diemedimmm neyse sonra bana demezmi bu çok yağlı oldu yumurtayı kıramadım ...e dedim bi tencere yağ olmaz tabi sinir oldum ama bi ara çıkmıştı bebişim için çok güzel şeyler almış görünce sinirim geçti......neyse yedik içtik derken 5 te ggittiler ... kocişte aldı dışarı çıkardı beni bi yüryüş yaptık geldik ..benden böyle sizler naptınız topik bugün durgun
Hasta donum
Eki Görüntüle 549643
Eki Görüntüle 549647
Eki Görüntüle 549649
Eki Görüntüle 549650
Lütfen Asma Suratını..kızlar gunaydın hepinize:) ben de 4 gun once doktora gittim 2 hafta geriden cıkıyo bizimkisi 775 gr dedi 28 +4 de moralim bozldu
Normal Doğumdan Korkmak Değil de Bu Çok Garip Bir Şey...Çok şükür sorun yokmuş canım. Rabbim cc sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende normal doğumdan korkuyordum ama sorun çıkmadığı sürece normal doğum istiyorum. Hakkımızda hayırlısı inşAllah..
Amin Canım..Yazını başını okuyunca bir an korltum. neyseki bebiş iyimiş. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah..
İşte Bu Anlattığın Gebelik Zehirlenmesi..allah yardımcın olsun canım zordur eminimki yaşamayan bilemez tabi yaşamadığım için bende bilmmyrum olabilir bazı insanlarda pskolojik oluyo bencede bukadar korkun varsa yapamazsın zaten normal doğum ..benim arkadaşaımın mesela herşeyi normaldi kendide normal istyodu doktr doğumunu gerçekleştrcekti sancısı falan geldi kızın o anda tansiyon çıktımı korkudan olmuş ...tak sezeryana napıcan hayrısı neyse o hepimiz için
aman hamilemi dinler onlar ya onlara göre hamilelik ne kiBirde bu hamile halinle senden hizmet mi beklediler. 6 ay değil daha fazla idare eder o zaman canım.. Allah'tan cc aldıklarıyla sinirin geçmiş
kilot gibi giyiliyor tavsiye ederim herkese, bebek gibi koca popolu oluyorsunuz biraz yalnız
Lütfen Asma Suratını..
Benimki de 1 Hafta Geriden Geliyor..
Allah Başka Dert Vermesin..
Sağlıkları Yerinde mi ? Sorun Yok O Zaman..
Biliyorsun 40'ı Çıkınca Toparlıyorlar..
Bir de Beni Düşün O Anda..
Bir Tarafım Git Hastaneye Diyor..:44:
Bir Tarafım Kötü Bir Şey Duymaktan Korkuyor..
İşte Bu Anlattığın Gebelik Zehirlenmesi..
Vücudun Heyecan ve Korkuya Verdiği Tepki..
Tansiyon Bir Fırlıyor Hobaaa Sezaryene..
Bebek Riske Giriyor..
Allah Esirgesin Cümlemizi..
Panik Atak Hastaları Bu Sebepten Normal Doğum Yapamıyor..
Aynısı Arkadaşımın Başına Geldi..
5 Saat Bekledi..
Kusmaya Başladı ve Ambulansla Başka Hastaneye Zor Yetiştirildi..
Ölümden Döndü..
Ama Evlat Öyle Güzel Bir Şeymiş ki Yine Yapacağım Diyor..
Unuttum Gitti Diyor..
gamze1907; biberonla ılgılı fikirlerinizi sormuştum ne marka nasıl ağızlı cam mı mika mı gibiii
kızlar selamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?