2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
mrb güzel anneler ve güzel bebişlerii.bugn kızıma güzel güzel cicişler aldım çokk mutlu oldum.bu zamana kadar pek hiç bişe alamamiştım.bişeyler alınca nasıl mutlu oluor insan üstümden bi yük kalktı sankiii..biraz fazlamı aldım die düşnüorm şimdide sadece kıyafetleri havlusu battaniyesi vs.330tl tuttu.fazlamı abarrttm acabaaa..havlusu bornozu iki tne hastane çıkışı 6 uzun kollu çıtçıtlı badi agız bezi kalın battaniyesi nevresim aldım annem dikicek.sonraa çorabıı zıbınıı 4 tane alt üst takım..aklıma gelenler bunlarr.gerisinide bidahaki aya artıkkk..çok bişe kalmadı sanki.allahım alamayan her anneye yardımcı olsun hiçkimsenin hevesi içinde kalmasınn amin

çantasına karar veremedim bi türlü nasıl bişe alam hiç bilmiorm yaa

Canım bütün bebek bakım ürünlerin hayırlı olsun. Benim de bir tek bu eksiğim kaldı, tamamlayınca biticek inşallah.

Bu arada hasta donun ne marka? Bayağı külot gibi birşey sanırım. Rahat birşeye benziyor.

Canım ütülerin yapılmış çoook sevindim, benim de annem gelicek çarşamba günü. Gelmişken o yapıcak.

Ah canım ya, ben en başindan beri hep wclerdeyim. Gebe kalmamla birlikte tuvaletle olan ilişkim arttı.

Ama son zamanlarda o kadar midemi sıkıştırıyor ki, azıcık afedersin çişim olsa sanki çok varmış gibi tuvalete koşuyorum.

Oyy yirim onları ben ya. Ne güzel minnacık. Ben de önümüzdeki hafta inşallah başlıcam yıkama, ütüleme işlerine. Ne güzel, ne güzel. Minnacık ne tatlı olmuştur askılık. Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah

Canım 1000 devir düşürülüyor mu? Benim makinamda 1000 devirli, ama ayara bağlı ayarını değiştirebiliyorsun. Yani sıkma devirini düşürebiliyorsun. 1000 devirde çok sıktığı için buruş buruş oluyor çamaşırlar, o yüzden ben hep 700 devirde çalıştırıyorum.

Ama kıyafetlere birşey olacağını sanmam, en fazla buruşur. Ütülersin mis gibi olur.

Canım bebişide, sana da maşallah

Ne güzel sen de az kilo almışşın, bebişinin de kilosu yerinde. Sonuna kadar böyle devam eder inşallah.

Yaa canım sen kv ile ilgili sorunları her yazdığında şaşırıp kalıyorum ya. Nasıl insanlar bunlar? Kendi evlatlarını nasıl düşünmezler. Hadi seni sevmiyorlar diyelim. İnsan kendi evladını çıkarlarını hiç gözetmez.

Yani ben düşünüyorum, oğlum olucak. İstediğim kadar evlendiği kadını sevmeyeyim. Ama torunlarım var, oğlum var. Onların huzurunu, mutluluğunu, ekonomisini düşünürüm.

Allah ıslah etsin valla bu insanları.

kızlar selamm
milıpadan gelen çekleri kullandım huggıes bez geçen hafta mıgros ta 27lıraydı
bu hafta 21e ınmiş,bide çek sayesinde %30indirimle 15,50ye geldı 1ve 2numarayı aldım bıde ıslak mendılle anne çayını aldım
kuvetımızın filesi yoktu onuda aldık geldık:)
bu arada kustum size,2kez sordum bır Allahın kulu biberon hakkında cevap vermedi(

Çok Araştırdım Ne Sağlıklı Ne Değil İnan ki Hepsini Biliyorum..
Sağdan Soldan da Bu Şekilde Çok Dinliyorum..
Kusura Bakma Sende Beni Anlarsın ki İçim Şişti..
Yine de Çok Teşekkür Ederim Aydınlattığın İçin..
Beni Düşündüğünü Biliyorum..

Ama Bu Konulara Hiç Girmeyelim..
Doğumla İlgili Değil, Hastane Korkum Var Benim..
Geçmişte Yaşamış Olduğum Bir Takım Şeyler v.s.
Bu Konu Böyle Uzar Gider..

Henüz Bilinçaltım Normal Doğuma Hazır Değil..
Doğumu Geçtim, Ne Kan Aldırmaya Ne Ultrasona Girmeye, Ne Kontrole..
İkili Testlerde Eşim Sürükledi Resmen Laboratuvara..
Hastane Kapısından İçeri Girmemle Başlıyor Herşey..
Doktorumla da İlk Defa Paylaştım Herşeyi..
O da Sağolsun Hak Verdi Bana..

Böyle İşte..

sende direkt söle ozamann

erkekler işlerine gelmeyen bişi olduklarında anlamazdan gelirler :)

söledim söledimmm ay benim kociş vallahada yemin ediyo benim aklımda zaten die ......hemde benim istediğim hediyeyi düşünüyomuş ya gızz yirim yirim.......sizede afiyet olmuştr inşallah ne çok yemeğe götryo senin herifff maşallah maşallah

canım ne sordun biberonla ilgili görmedim beeeen :26:

allah yardımcın olsun canım zordur eminimki yaşamayan bilemez tabi yaşamadığım için bende bilmmyrum olabilir bazı insanlarda pskolojik oluyo bencede bukadar korkun varsa yapamazsın zaten normal doğum ..benim arkadaşaımın mesela herşeyi normaldi kendide normal istyodu doktr doğumunu gerçekleştrcekti sancısı falan geldi kızın o anda tansiyon çıktımı korkudan olmuş ...tak sezeryana napıcan hayrısı neyse o hepimiz için

offfs bugün bütün gün kayınvalide görümce misafirperverliği yaptım......baya bi hizmet ettim valla bu 6 ay gider bence .....görümcem pek sevmez yardım falan tek başıma hazrladım oğluda sağolsun düğün albümüzün içine etti .....görümcemde bi tencere yağa sucukları attı neymiş sucuklu yumurta yapıcakmış ben onda patates kızartcaktım be kadın o yüzdeen kızdırdım yağı diemedimmm neyse sonra bana demezmi bu çok yağlı oldu yumurtayı kıramadım ...e dedim bi tencere yağ olmaz tabi sinir oldum ama bi ara çıkmıştı bebişim için çok güzel şeyler almış görünce sinirim geçti ......neyse yedik içtik derken 5 te ggittiler ... kocişte aldı dışarı çıkardı beni bi yüryüş yaptık geldik ..benden böyle sizler naptınız topik bugün durgun

işte benim göbiş.kızım cekti :)

MaşAllah göbüşe.. Çok cici gözüküyor canım..

kızlarr ben az önce bebişimin cicilerini attım makinaya yıkanıyolar :)) 30 derecede attım zaten temizler tozu gitsin diye sıcaklık azmı ????

kızlarr bi aralık topiğine bakim dedim ne var ne yok diye doğumları başlamış bile şimdiden 3 doğum olmuuş ayy bakalım bizde ilk kim alıcak kuzusunu kucağına :)))

Ohh misler gibi olmuştur oğluşunun cicileri.. Rabbim cc sağlıkla giymesini nasip etsin..
Diğer topiklere ben de göz atıyorum. Onların doğuruyor beni heyecan basıyor..

Hayırlı olsun aldıkların canım.. Bu hasta kilodunu benim arkadaşım da önerdi. o da 2 ay önce doğum yaptı. Çok memnun kalmış. Bende ondan almayı düşünüyorum.

Amin inşAllah canım.. ALdıkların hayırlı olsun. Rabbim cc sağlıkla, güzel günlerde giymesini nasip etsin.

Milsacım benim arkadaşım da çok övdü bu hasta kilotlarını. Çok rahatmış. Hem kaba değil hemde kilot gibi olduğunda sızıntı olmamış.

Canım aldıklarınız hayırlı olsun.. Küsme bize lütfen.. İnan hiçbir fikrim yok biberonla ilgili. Ondan birşey yazamadım.

Birde bu hamile halinle senden hizmet mi beklediler. 6 ay değil daha fazla idare eder o zaman canım.. Allah'tan cc aldıklarıyla sinirin geçmiş

ben bu tena pants i adetlerimde kullanıyordum. çok rahat birşey ilk 2 gün uyurken giyiyordum valla yıllardır uyandığımda nefret ettiğim çarşaf kontrolüme deva olmuştu, ama benimki aşırı kalın, artanlar var onları kullanıcam malum adet olmuyorum 7 aydır , umarım yanmam sıcaktan,

kilot gibi giyiliyor tavsiye ederim herkese, bebek gibi koca popolu oluyorsunuz biraz yalnız

kızlar gunaydın hepinize:) ben de 4 gun once doktora gittim 2 hafta geriden cıkıyo bizimkisi 775 gr dedi 28 +4 de moralim bozldu
Lütfen Asma Suratını..
Benimki de 1 Hafta Geriden Geliyor..
Allah Başka Dert Vermesin..
Sağlıkları Yerinde mi ? Sorun Yok O Zaman..
Biliyorsun 40'ı Çıkınca Toparlıyorlar..
Normal Doğumdan Korkmak Değil de Bu Çok Garip Bir Şey...
Tamamen Psikolojik Bir Vaka..

Ama Her Zaman Normal Doğumun Destekcisiyim..
Allah Herkese Normal Doğumu Nasip Etsin..
Yazını başını okuyunca bir an korltum. neyseki bebiş iyimiş. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah..
Amin Canım..
Bir de Beni Düşün O Anda..
Bir Tarafım Git Hastaneye Diyor..:44:
Bir Tarafım Kötü Bir Şey Duymaktan Korkuyor..
İşte Bu Anlattığın Gebelik Zehirlenmesi..
Vücudun Heyecan ve Korkuya Verdiği Tepki..
Tansiyon Bir Fırlıyor Hobaaa Sezaryene..
Bebek Riske Giriyor..
Allah Esirgesin Cümlemizi..
Panik Atak Hastaları Bu Sebepten Normal Doğum Yapamıyor..

Aynısı Arkadaşımın Başına Geldi..
5 Saat Bekledi..
Kusmaya Başladı ve Ambulansla Başka Hastaneye Zor Yetiştirildi..
Ölümden Döndü..

Ama Evlat Öyle Güzel Bir Şeymiş ki Yine Yapacağım Diyor..
Unuttum Gitti Diyor..

Son düzenleme:
Birde bu hamile halinle senden hizmet mi beklediler. 6 ay değil daha fazla idare eder o zaman canım.. Allah'tan cc aldıklarıyla sinirin geçmiş
aman hamilemi dinler onlar ya onlara göre hamilelik ne ki ama kzı hamileyken evinden çıkmadı herşeyini yaptı aman ben alıştım boşversene kayınvalide bayılır benim gelinden hizmet görmeye :)

kilot gibi giyiliyor tavsiye ederim herkese, bebek gibi koca popolu oluyorsunuz biraz yalnız

ay ben bunu giyemem kendimi kötü hissederim

hsyrlısıyla doğurursun canım ya inşallah
senin bebiş geridenmi geliyo benimkide 3 hafta önce gittiğimde 4 gün geriden geliyodu neden öle doktr bununla ilgili bişi söledimi sana
gamze1907; biberonla ılgılı fikirlerinizi sormuştum ne marka nasıl ağızlı cam mı mika mı gibiii

canım ben nuk marka cam aldım

Bn oğlumu Dr browns ile büyüttüm
Cam olmayanları bile bpa denen zararlı maddeyi içermiyor
Mamanın veya anne sütunun hava ile temasını önleyerek vitamin kaybını engelliyor
Gaz sorununu büyük çözüm getiriyor
Hemen kızıma da aldım , inşallah ilk 6 ay kullanmamız gerekmez gerçi ama, kavraması cok kolay bir biberon, bir cok biberon ağızı seçeneği de var
Standart İkili Biberon Set | DrBrowns
Burdan da inceleyebilirsin

Amma da anlatmisim bu arada
Sanki benim imalatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…