canım ablama doğumdan sonra sıkıntı çökmeye başladı.daralıyordu bunalıyordu ve birden bağırmaya baslıyordu.sonra lleri ayakları tutmuyordu.allahtan bebeğine karşı istememezlik olmadı.korkutmak can sıkmak değil amacım ama oldu bunlar.sonra geçti.ama nazardan oldu sanırım.şimdi bebişi 2.5 yaşında :)Canım ablana ne olmuştu ki:26:?
Geçmiş olsun...
aman ishale dikkat edelim.tehlikeli olabiliyor.bugün kötü bir gün geçiriyorum geceden beri ishalim sabah doktoruma gittik tahliller vs neyseki oğlumun hareketleri ve suyu iyi ve mecburen antibiyotiğe başladık
aynen ya ann baska nazın sözün geçer.kimbilir ne halde olacagız.gıcık gıcık tripler kompleksler yapar şimdi onlar.en azından benmki yapar.ben bişi bilmiyorum siz biliyorsunuz havasına girip eşimnde canını sıkacakk offf luhusa sendromu değilde ben doğum sonrası kaynana sendromu yaşıyorum canlar yabenim kaynanam da inatla gelmiyor :) 3 yıllık evliyim bir kez geldi iki gece yattı ve gitti ev aldım taşındım bir yılı geçti hala gelmedi şimdi diyorum bari gel bebeğe bakarsın ben işe giderken gelmiyor doğumdan sonra gelecekmiş bir iki gün kalıp gidecekmiş sağolsun şikayetçi değilim bu yönünden gelene git demesi daha zor böyle olması bence iyi
annemle evlerimiz çok yakın babamda rahmetli oldu artık annem gelip bende kalır hem bebeğe bakar birde ben tek çocuğum annemde yanlız kalmamış olur eşimle böyle konuştuk bakalım ogünler ne getircek
haklısın aslında anneyle en ağır kavganda bile küslük olmuyor ama kaynana ile öyle değil
totuşunu yesinler onun yaaaaGeçen Hafta Anneme Gittim..
Bebeğim Hiç Oynamadı..
Bir Dünya Baklava Puding v.s.
Herkes Oynasın Diye Seferber Oldu..
Ama Yok..
Bir Tarafım Doktora Gitmek İstedi..
Bir Tarafım Kötü Bir Şey Duymaktan Korktu ve Otur Yerine Dedi..
Neyse ki, Acile Gittik..
Doktor Baktı ve Güldü..
Dedi ki;
Bebeğiniz Poposunu Karnınıza Dayamış..
Sırtını Dönmüş..
Kafası, Elleri ve Ayakları Sırtınızda Oynuyor..
Kemiklerinizden Dolayı Hissedemezsiniz..
İçimiz Rahatladı..
Salı Günü de Rutin Kendi Doktorumuzda Gebelik Takibimiz Vardı..
Yine Aynı Pozisyonda Duruyordu..
Hiç Bir Şekilde Kendini Göstermedi..
Hatta Doktorumuz Dedi ki; Son Aylarda Şakır Şakır Fotoğraf Çekiyoruz Poz Veriyor Bebekler..
Senin ki Çok Saklıyor Kendini..
Normal Bebeklere Göre Boyu İyi, Fakat Kilosu 1 Hafta Geriden Geliyor Dedi..
Bu Bebek Şişko Bir Bebek Değil, 2.900 Ya da 3 Kilo Doğar Dedi..
Sağlık Olsun 40 Günde Toparlar..
Allah Başka Dert Vermesin..
Normal Doğumu Kesinlikle Düşünmediğimi Söyledim..
Israrla Bak Bebek Şişko Değil, Çok Rahat Doğurabilirsin Dedi..
Ama Ben Kesinlikle İstemediğimi Söyledim..
O da '' Tamam O Zaman Zorlamanın Anlamı Yok Ne İstersen O '' Dedi..
'' Ama Ben Epidural Sezaryen de İstemiyorum, Tam Anestezi Olsun '' Dedim..
'' Ooooo '' Dedi..
Bende, '' Epidural Sezaryen Yapabilsem Niye Kendimi Kestireyim Epidural Normal Yaparım '' Dedim..
'' Peki O Zaman Anlaştık '' Dedi..
Sarıldım Öptüm ve Şükürler Olsun Artık Rüyalarımda Doğumhane Görmeyeceğim Dedim..
Doğum Tarihimiz İçin de Aralık 20 ve 24 Arası Dedi..
38 + 5'te Doğacakmış..
Bekliyoruz Hayırlısı..
Artık Çantamı Hazırlayayım..
Kaç Gündür Ne Yıkanacaklar Bitiyor Ne de Ütüm..
bencde annen kalsın hem gönlü olur hem tecrübel bir insan ihtiyacımız olacak emzirirken ve kanamamız oldugu zamanlrda eşimz ne anlayacak bunlardan ben annemsz yapamam herhaldeyaw kocanı hiçmi görmüyon sanki. gelir akşama kadar durur yanında yatmaya eve gider.
bence annen kalsın yanında kadına ayıp olur.
benim kaldıgım özel odada 1 tane kanepe vardı , ondada annem yattı.
senin kalacagın odada 2 yatak bile olsa belki kadıncagız eşinle birlikte aynı odada kalmaya cekinebilir.
bide böle durumlarda hiç akla gelmicek şeyler kuruluyor kafada
eşim bana yeterliydi, senin gelmene gerek yoktu gibi bi msj da cıkabiliyorr.anneler hassas olur.
maşallh kuzuna.canım ben rennie kullandım faydası olmadı bana ama ben zaten kronik reflü hastasıyım.gaviscon içiyirm çantamda taşıyorum içtiğim an geçiriyr bir kaç saatliğinekızlarrr günaydınnnn
oğluşumla biz geldik doktor tteyzemiz baktı bize Efem 1.810 olmuş doktorumuz haftasıyla uyumlu dedi genel kontrollerde yapıldı maşşallah oğluşuma herşey yolunda :)) ayrıca doğum pozisyonunu da almış baş aşagıda :)) mide yanmamız için rennie diye bi şurup verdi onu kullanıcaz ve artık geceleri rahat uyucaz inşallahh :))
valla allah kolaylık versin.herkese selamlar kizlar hazir millet burdayken bi fikrinizi alayim simdi kayinbabamlar ev aldi ici yapiliyor biz tasinacagiz bu isler icin geldiler kv ile kb ama gitmeye niyetleri yok doguma kadar ve yeni anladimki dogumdan sonrada cocuklara bakacam diye gitmeyecek kvbaska cocuklari da isleride yok memlekette oysa annem yakinbize oda kusuyor simdi bengelmem o kadin gelmis oturmus baksin diyor.bende diyorumki bi bakici var tanidik iyi bi insan daha once ikiz bakmis onu ayarliyim dogumdansonra hemengelsin kimsede torun bakiyorum diye havayagirmesin eve yerlesmesin annem iyice küser belki ama aklima baska care gelmiyor esimde pekmemnun berabr oturmaktan hayatta gitsinler demez. uzun oldu ama bi fikir verin nolur..
evden çıkarken yapıyorum tuvaletimi kapıyı kilitlerken bir daha geliyor :) bende bugün kramp gibi sancı gibi bişiler oldu öğlen ama geçti sonra korktum ama :)Hayırlı cumartesiler kızlar..
Yalancı sancılar başlıyormuş şu zamanlarda ,bende olmadı sizde sancılanma gibi birşeyler var mı ?
Birde cok fazla wc ye gider oldum normal mi anormal mi bilemedim cok sıkıldım bu durumdan zorlanıyorum artık
kaburgalarım çok batoyır benim.oğlum tombilik ya ondan sanırım :)Gogsun altında batmalarda oluyor ,boşuna cennet annelerın ayakları altında değilmilş annemin degerini anladım ben bu dönemde
Benim makinemde bebek programı var canım ondan yıkayım dıyorum ama 1000 devirde var devir farkeder mi bilmiyorum ama denesem bişey olmaz heralde..dogsalarda giydirsek artık .. havalarda sogudu ürkmüyor degilim bu soguklarda dogum yapmak ve bebek bakmaktan ama Allah yardım eder inşallah:)
sakalımız yokkiii sözümüz gecsin :))
burda defalarca kez yazdım daha önce tecrübe ettigim için.
granül toz sabunlar düşük derecede erimiyor kalıntı bırakıyor en ideali sıvı deterjanlar dedik ısrarla , ama halaa ısrarla hacışakir alan arkadaşlarımızda oldu.
pesss diyom başka da bişi demiyommm
canım alldıkların çok güzel maşşallah bu hasta kilodunu nasıl giyeceğiz onu merak ediorum ben giydircek birini bulcaz heralde :))
tatlım tena markası zaten paketi yanında,beraber çektim resmini bilerek markasını görün diye tatlımCanım bütün bebek bakım ürünlerin hayırlı olsun. Benim de bir tek bu eksiğim kaldı, tamamlayınca biticek inşallah.
Bu arada hasta donun ne marka? Bayağı külot gibi birşey sanırım. Rahat birşeye benziyor.
tatlım bugüna alıcaktım vazgeçtim..eczacı hanım tanıdığımız oyüzden pek bi yardımcı oldu. bi doğur emicekmi emmiycekmi gör dedi..ben biberonu 6.ayda ek besine geçince bile önermiyorum aslında dedi kaşıkla vermek iyi yoksa bebek emmeyi bırakabiliyo anneyi biberona alışıp dedi.annemde çok karşı biberona emerse eğer..oda kaşıkla ver diyo..bende sadece suluk aldım bugün yinede bulunsun diye..ama chicconun bi biberonu var kadın onu önerdi..bisürü marka vardı nuk avent..gaz yapmayan biberonu var chicconun içinde delikler falan var tabanından dışı kalın cam gibi bi plastik..cam biberonundan daha çok öneririm dedi.başka plastik biberonlara benzemez sağlıklı bunun plastiği dedi.doğumdan sonra bakıcam ben ama senin aklında olsun biberon bu ,linkini yazıyorumgamze1907; biberonla ılgılı fikirlerinizi sormuştum ne marka nasıl ağızlı cam mı mika mı gibiii
kızlar selamm
milıpadan gelen çekleri kullandım huggıes bez geçen hafta mıgros ta 27lıraydı
bu hafta 21e ınmiş,bide çek sayesinde %30indirimle 15,50ye geldı 1ve 2numarayı aldım bıde ıslak mendılle anne çayını aldım
kuvetımızın filesi yoktu onuda aldık geldık:)
bu arada kustum size,2kez sordum bır Allahın kulu biberon hakkında cevap vermedi(
Bende sizden görüntülü bebek telsizi hakkındaki fikirlerinizinve tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
saol kuzucumm :)) valla gece görücez bakalım inşallah iyi gelir :)) valla doktor beni muayene ederken kendi dedi bu haftadan sonra mide yanman çok olur diye heh dedim bende onu dicektim yazdı hemen :))
canım ben dalinin sıvı detaryanı ve yumuşatıcısını aldım bebek için die yumuşatıcıyıda koydum valla inşallah alerji yapmaz :)) sirkemii o neden koyuluyo ???
ahhh cnm yaaa pek güzellerr çamaşırlıkta harika görünüyolar :))) şimdi bide ütü işi var minnacık şeyler nasıl ütülicem bilmiyorum :)) aminnn kuzumm inşallahhhhh hepimize ...Oyy yirim onları ben ya. Ne güzel minnacık. Ben de önümüzdeki hafta inşallah başlıcam yıkama, ütüleme işlerine. Ne güzel, ne güzel. Minnacık ne tatlı olmuştur askılık. Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah
kuzumm ben geçen yazmıştım diye hatırlıyorum ben avent aldım kuzum 2li en küçük boyu aventi çok önerdiler :))kızlar selamm
milıpadan gelen çekleri kullandım huggıes bez geçen hafta mıgros ta 27lıraydı
bu hafta 21e ınmiş,bide çek sayesinde %30indirimle 15,50ye geldı 1ve 2numarayı aldım bıde ıslak mendılle anne çayını aldım
kuvetımızın filesi yoktu onuda aldık geldık:)
bu arada kustum size,2kez sordum bır Allahın kulu biberon hakkında cevap vermedi(
ahh cnm sende bendensin bende 1 aydır katlanıyodum dün aldım ve geceyi mide yanmasız geçirdim bebeğede zararı yok nie kendimize acı çektiriyoruz anlamıyorum valla ben içicem artık :))Artık nefes alamadığımm şu mide yanmasından, doktorumun verdiği ve ısrarla içmende bir sakınca yok dediği fakat benim birşey olur korkumdan içemediğim Rennie den bir kaşık aldım şu an. Şıp diye kesti. Hafif naneli tadı da midemi bulanırmadı. Yazık bana ya ne çekmişim 2 haftadır. Oh be! Huzurla uyucam bu gece...
yanlis yazmisim canim elma sirkesi yazicaktim hem guzel durulanmaya yardimci oluyor hemde yuksek sicaklikta yikanamayan
kiyafetleri dezenfekte ediyor bu yuzden dedim. az katiyorum yumusatici gozune. kizimin ic camasirlarina ozellikle katiyorum
bizde mite alerjisi var cunku.
Sabah sabah o kadar sinirim bozulduki anlatamam okudum yazilarinizi ama hicbirsey anlamadim sinirden valla:)
esimle kahvalti tartismasi yasadik. herzaman gec kalkiyor bizde cok erken kalkmiyoruz gerci saat 9 da kalkiyorum
kahvaltiyi hazirliyim derken yine 35-40 dk geciyor neticede dahada gec hazirlayamam kizim da bende bekleyemeyiz.
sabah kalktik iste ayiptir demesi kuymak yaptim ben seviyorum hem degisik olsun diye esim sevmez biliyorum
birde omlet yaptim. cayda demlemistim diger kahvaltilik seyleride cikardim. bu ben ocakta ugrasirken uyandi
bakti yaptiklarima burun kivirdi. yatti yerine bende kizimla kahvalti yaptim. sofrayi topladim dinleniyordum
sat 11 de kalkti iste yok ben guzel kahvalti hazirlamiyormusum hic birsey yapmiyormusum ne yapicam sana dedim saat 5 te kalkip borekmi acayim? hergun zaten o kendi yapiyormus kahvaltiyi. bende dedim sen bir pazar kalk bana hazirla ben bu halimle eliden geldigince yapiyorum ama yaranamiyorum sana birdaha birsye yok dedim. daha 2 gun oncede elmali kurabiye yapistim
borek hamuriside yaparim hergun yapmiyorum elbette ama haftada bir mutlaka yapiyorum isyerine bile goturur.
yani ben daha ne yapicam ki. o kadar sinir oldum anlatamam. benden bu halimle ne bekliyorsa artik ki ona ragmen surekli
birseyler yapaa calisiyorum. kuymak sevmiyormus niye yapiyormusum. Allah allah ya ben hamileyim canim cekmis olamaz mi?
seninde dedim caninin cektigi birsey varsa kalk yap ye. sanki ben onune gecicem. ben hazirlik yaparken gel yardim et bana
brlikte hazirlayalim. begenmeyip burun kvirip yatan sensin. Hey Allahim ya icim sisti he.
ne gicik bir kocam var anlayissiz vede nankor
bazen öküz olabiliyor bu adamlar canım bence kocan kıskançlıktan yapıyor böyle kendine özel ilgi istiyor . benim eşim çok sakin bir adamdır temizliğimi falan hep o yapıyor ama bazen küçük bi hareketinden anlıyorum kıskandığını sırf ilgi istediğinden yani hani annelerimiz hep der ya erkekler bebek gibidir....yanlis yazmisim canim elma sirkesi yazicaktim hem guzel durulanmaya yardimci oluyor hemde yuksek sicaklikta yikanamayan
kiyafetleri dezenfekte ediyor bu yuzden dedim. az katiyorum yumusatici gozune. kizimin ic camasirlarina ozellikle katiyorum
Sabah sabah o kadar sinirim bozulduki anlatamam okudum yazilarinizi ama hicbirsey anlamadim sinirden valla:)
esimle kahvalti tartismasi yasadik. herzaman gec kalkiyor bizde cok erken kalkmiyoruz gerci saat 9 da kalkiyorum
kahvaltiyi hazirliyim derken yine 35-40 dk geciyor neticede dahada gec hazirlayamam kizim da bende bekleyemeyiz.
sabah kalktik iste ayiptir demesi kuymak yaptim ben seviyorum hem degisik olsun diye esim sevmez biliyorum
birde omlet yaptim. cayda demlemistim diger kahvaltilik seyleride cikardim. bu ben ocakta ugrasirken uyandi
bakti yaptiklarima burun kivirdi. yatti yerine bende kizimla kahvalti yaptim. sofrayi topladim dinleniyordum
sat 11 de kalkti iste yok ben guzel kahvalti hazirlamiyormusum hic birsey yapmiyormusum ne yapicam sana dedim saat 5 te kalkip borekmi acayim? hergun zaten o kendi yapiyormus kahvaltiyi. bende dedim sen bir pazar kalk bana hazirla ben bu halimle eliden geldigince yapiyorum ama yaranamiyorum sana birdaha birsye yok dedim. daha 2 gun oncede elmali kurabiye yapistim
borek hamuriside yaparim hergun yapmiyorum elbette ama haftada bir mutlaka yapiyorum isyerine bile goturur.
yani ben daha ne yapicam ki. o kadar sinir oldum anlatamam. benden bu halimle ne bekliyorsa artik ki ona ragmen surekli
birseyler yapaa calisiyorum. kuymak sevmiyormus niye yapiyormusum. Allah allah ya ben hamileyim canim cekmis olamaz mi?
seninde dedim caninin cektigi birsey varsa kalk yap ye. sanki ben onune gecicem. ben hazirlik yaparken gel yardim et bana
brlikte hazirlayalim. begenmeyip burun kvirip yatan sensin. Hey Allahim ya icim sisti he.
Bn oğlumu Dr browns ile büyüttüm
Cam olmayanları bile bpa denen zararlı maddeyi içermiyor
Mamanın veya anne sütunun hava ile temasını önleyerek vitamin kaybını engelliyor
Gaz sorununu büyük çözüm getiriyor
Hemen kızıma da aldım , inşallah ilk 6 ay kullanmamız gerekmez gerçi ama, kavraması cok kolay bir biberon, bir cok biberon ağızı seçeneği de var
Standart İkili Biberon Set | DrBrowns
Burdan da inceleyebilirsin
Amma da anlatmisim bu arada
Sanki benim imalatım
telsiz almadım yanımda yatırcam şimdi sonra odasına geçince bılmıyorum lazım olur mu?Bende sizden görüntülü bebek telsizi hakkındaki fikirlerinizinve tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
tatlım bugüna alıcaktım vazgeçtim..eczacı hanım tanıdığımız oyüzden pek bi yardımcı oldu. bi doğur emicekmi emmiycekmi gör dedi..ben biberonu 6.ayda ek besine geçince bile önermiyorum aslında dedi kaşıkla vermek iyi yoksa bebek emmeyi bırakabiliyo anneyi biberona alışıp dedi.annemde çok karşı biberona emerse eğer..oda kaşıkla ver diyo..bende sadece suluk aldım bugün yinede bulunsun diye..ama chicconun bi biberonu var kadın onu önerdi..bisürü marka vardı nuk avent..gaz yapmayan biberonu var chicconun içinde delikler falan var tabanından dışı kalın cam gibi bi plastik..cam biberonundan daha çok öneririm dedi.başka plastik biberonlara benzemez sağlıklı bunun plastiği dedi.doğumdan sonra bakıcam ben ama senin aklında olsun biberon bu ,linkini yazıyorum
canım keşke kullanmasak, ben normal d.istiyorum ama işte oldu da sezeryan oldu son dakka yada ne biliyim sütüm gelmedi bebk alamadı
şimdi eşim eczane eczane gezmesin ,hastane çantasında bulunsun diye alcam
o yuzden hep minik boylara bakıyordum
nettte bakınca hepsinde aynı yazıo bpa içermez
ıkı ağızdan da var ama damaklı yazanlar var o mu ıyı yoksa düz olan mı
işte artık kafam karıştı
ama doktor brwn un videosunu izleyınce gaz yonunden mantıklı geldı,cammış hemde
büyünce cam kullanamıyorlar dıyo arkadaşlarım..gerçi ağzını cam yapamadıktan sonra eninde sonunda plastiğe değiyor ağızlarıChicco %0 BPA Evolution Açılı Kauçuk Emzikli Biberon 250ml - e-bebek.com
Ben bu hafta 2 kez ishal oldum. Ama sonra gecti. Tehlikeli olabiliyor demissin de anlamadim nedenini bilmedigim birsey mi var? Doktorumu arayayim miii birden telaslandim
yanlis yazmisim canim elma sirkesi yazicaktim hem guzel durulanmaya yardimci oluyor hemde yuksek sicaklikta yikanamayan
1 Hafta Geriden Geliyor Teyzesi..hsyrlısıyla doğurursun canım ya inşallah
senin bebiş geridenmi geliyo benimkide 3 hafta önce gittiğimde 4 gün geriden geliyodu neden öle doktr bununla ilgili bişi söledimi sana
Bn oğlumu Dr browns ile büyüttüm
Cam olmayanları bile bpa denen zararlı maddeyi içermiyor
Mamanın veya anne sütunun hava ile temasını önleyerek vitamin kaybını engelliyor
Gaz sorununu büyük çözüm getiriyor
Hemen kızıma da aldım , inşallah ilk 6 ay kullanmamız gerekmez gerçi ama, kavraması cok kolay bir biberon, bir cok biberon ağızı seçeneği de var
Standart İkili Biberon Set | DrBrowns
Burdan da inceleyebilirsin
Amma da anlatmisim bu arada
Sanki benim imalatım
hahahatatlım zaten o an bırak o donu giymeyi üstümüzü başımızı bile yardım olmadan giyebilceğimizi sanmıyorum annem hep der doğum yaptığımda eve gelince banyomu ben yaparım dedim ama kolum bile kalkmadı dayak yemiş gibiydim heryanım ağrıdı anneannen yıkadı beni diye..pestilimiz çıkacak o kesin
tatlım tena markası zaten paketi yanında,beraber çektim resmini bilerek markasını görün diye tatlım
tatlım bugüna alıcaktım vazgeçtim..eczacı hanım tanıdığımız oyüzden pek bi yardımcı oldu. bi doğur emicekmi emmiycekmi gör dedi..ben biberonu 6.ayda ek besine geçince bile önermiyorum aslında dedi kaşıkla vermek iyi yoksa bebek emmeyi bırakabiliyo anneyi biberona alışıp dedi.annemde çok karşı biberona emerse eğer..oda kaşıkla ver diyo..bende sadece suluk aldım bugün yinede bulunsun diye..ama chicconun bi biberonu var kadın onu önerdi..bisürü marka vardı nuk avent..gaz yapmayan biberonu var chicconun içinde delikler falan var tabanından dışı kalın cam gibi bi plastik..cam biberonundan daha çok öneririm dedi.başka plastik biberonlara benzemez sağlıklı bunun plastiği dedi.doğumdan sonra bakıcam ben ama senin aklında olsun biberon bu ,linkini yazıyorum
Chicco %0 BPA Evolution Açılı Kauçuk Emzikli Biberon 250ml - e-bebek.com
Canım telsizlerle ilgim olmaıdğı ne kadar da belli. Görüntülüsü bile çıkmş haberim yok
Benim oğlumun odası, yatak odamın hemen yanında o yüzden telsize ihtiyaç duymadım hiç. Ama güzel birşey olabilir, hem görüyorsun, hem duyuyorsun.
amin cnm inş. sütüm çok gelir.emsin kuzum yeterki.ama ben bi tane ufak cam suluk aldım..eşantiyon aptamil yeni doğan süt mama gibi bişey verdiler olması onunla yapar veririz gelmezse.pompayı alıcam zaten emerse sütüm gelsede gelmesede..biyere giderken anneme bırakırsam lazım olan bişey bencebence de emiyorsa biberona ihtiyaç yok cnm,
ama mesela benim sütüm 10 gün gelmedi
hatta hastanede de oğlumun şekeri düşmüş sütüm olmadığı için ve sarılığın ilerleme ihtimali olabiliyormuş beslenmezse
orada ilk gece bile mama vermek zorunda kaldık çok az 30 cc verildi
ben genede hep emzirdim
sonrada sütüm çoğalana kadar sağdım biberonla verdim çünkü az oldugu için bebek çekince gelmiyordu
bence ne olur ne olmaz al, çünkü kaynatıp sterilize edip kullanacaksın ihtiyaç olursa
sonra apar topar almaktansa
inşallah bol bol sütn olur da hiiiiççç ihtiyaç duymazsın
cnm benim evim dublex ve malesef çok büyük
ben geceden çok gündüzü düşünüyorum
genelde aşağıda olacağım ve bu esnada kızım odasında uyusun oraya alışsın istiyorum
bebek telsizimiz var ama dışarıdan gelen en ufak seste bile sinyal veriyor ve emin olamıyor insan kustumu, yüzünü birsey mi örttü diye zırt pırt çıkıp bakma ihtiyacı hissediyor
kameralı olursa o sorun oratadan kalkar benim için
dodehimini
bu biberonun tek olumsuz yanı temizliği
o boruyu ve plastigi her seferinde çok iyi temizlemek gerekiyor
biberonun içinden ince uzun kıl gibi bir fırça çıkıyor bunun için
ben sık değiştiriyordum biberonu garanti olsun diye
ve evet jokerde var birde sanırım kipalarda bulunuyor
telsiz almadım yanımda yatırcam şimdi sonra odasına geçince bılmıyorum lazım olur mu?
bakıcı bakarsa eylulde okula başlıycam,8aylık olacak, muhtemelen kamera alırım dıyorum 8aylık bebği elın kadınına bırakamam,netten bakarım tenefuste,eşimdeiş yerınde bakar ama kaç lıra o kameralar bılmıyorum
ben dinleme cihazı almıştım sabah açıp gidiyordum gelene kadar kayıt ediyordu
sonra psikopat gibi 6 saat ne yapmışlar ne etmişler dinliyordum
bakıcımızdan emin olunca eşim sakladı benden cihazı, obsesif oldun diyordu
öyle bir saklamış ki hala bulamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?