2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Canım ablana ne olmuştu ki:26:?
Geçmiş olsun...
canım ablama doğumdan sonra sıkıntı çökmeye başladı.daralıyordu bunalıyordu ve birden bağırmaya baslıyordu.sonra lleri ayakları tutmuyordu.allahtan bebeğine karşı istememezlik olmadı.korkutmak can sıkmak değil amacım ama oldu bunlar.sonra geçti.ama nazardan oldu sanırım.şimdi bebişi 2.5 yaşında :)
bugün kötü bir gün geçiriyorum geceden beri ishalim sabah doktoruma gittik tahliller vs neyseki oğlumun hareketleri ve suyu iyi ve mecburen antibiyotiğe başladık
aman ishale dikkat edelim.tehlikeli olabiliyor.
aynen ya ann baska nazın sözün geçer.kimbilir ne halde olacagız.gıcık gıcık tripler kompleksler yapar şimdi onlar.en azından benmki yapar.ben bişi bilmiyorum siz biliyorsunuz havasına girip eşimnde canını sıkacakk offf luhusa sendromu değilde ben doğum sonrası kaynana sendromu yaşıyorum canlar ya
totuşunu yesinler onun yaaaa
bencde annen kalsın hem gönlü olur hem tecrübel bir insan ihtiyacımız olacak emzirirken ve kanamamız oldugu zamanlrda eşimz ne anlayacak bunlardan ben annemsz yapamam herhalde
maşallh kuzuna.canım ben rennie kullandım faydası olmadı bana ama ben zaten kronik reflü hastasıyım.gaviscon içiyirm çantamda taşıyorum içtiğim an geçiriyr bir kaç saatliğine
valla allah kolaylık versin.
evden çıkarken yapıyorum tuvaletimi kapıyı kilitlerken bir daha geliyor :) bende bugün kramp gibi sancı gibi bişiler oldu öğlen ama geçti sonra korktum ama :)
kaburgalarım çok batoyır benim.oğlum tombilik ya ondan sanırım :)

tontiriğim benimmm kızma yaaa :)) bende sabun tozu aldım roksy mi ne bir arkadasım kullanıyr çok memnunud ve çooook güzel kokuyor.bakalım kalıntı yaparsa onu bırakırız naplaımm

canım alldıkların çok güzel maşşallah bu hasta kilodunu nasıl giyeceğiz onu merak ediorum ben giydircek birini bulcaz heralde :))

hahaha tatlım zaten o an bırak o donu giymeyi üstümüzü başımızı bile yardım olmadan giyebilceğimizi sanmıyorum annem hep der doğum yaptığımda eve gelince banyomu ben yaparım dedim ama kolum bile kalkmadı dayak yemiş gibiydim heryanım ağrıdı anneannen yıkadı beni diye..pestilimiz çıkacak o kesin
tatlım tena markası zaten paketi yanında,beraber çektim resmini bilerek markasını görün diye tatlım
gamze1907; biberonla ılgılı fikirlerinizi sormuştum ne marka nasıl ağızlı cam mı mika mı gibiii
tatlım bugüna alıcaktım vazgeçtim..eczacı hanım tanıdığımız oyüzden pek bi yardımcı oldu. bi doğur emicekmi emmiycekmi gör dedi..ben biberonu 6.ayda ek besine geçince bile önermiyorum aslında dedi kaşıkla vermek iyi yoksa bebek emmeyi bırakabiliyo anneyi biberona alışıp dedi.annemde çok karşı biberona emerse eğer..oda kaşıkla ver diyo..bende sadece suluk aldım bugün yinede bulunsun diye..ama chicconun bi biberonu var kadın onu önerdi..bisürü marka vardı nuk avent..gaz yapmayan biberonu var chicconun içinde delikler falan var tabanından dışı kalın cam gibi bi plastik..cam biberonundan daha çok öneririm dedi.başka plastik biberonlara benzemez sağlıklı bunun plastiği dedi.doğumdan sonra bakıcam ben ama senin aklında olsun biberon bu ,linkini yazıyorum
Chicco %0 BPA Evolution Açılı Kauçuk Emzikli Biberon 250ml - e-bebek.com

Son düzenleme:
Ben bu hafta 2 kez ishal oldum. Ama sonra gecti. Tehlikeli olabiliyor demissin de anlamadim nedenini bilmedigim birsey mi var? Doktorumu arayayim miii birden telaslandim

Son düzenleme:

Tatlım ben cam NUK aldım. Emzikte Nuk damaklı 2 numara. Nuk un bütün ürünleri dünyada bir numara zaten. Doktor, arkadaş tavsiyesi derken ben bunları aldım canım. Hee bir de cam. Mkayı sağlıklı bulmuyorum.

Bende sizden görüntülü bebek telsizi hakkındaki fikirlerinizinve tavsiyelerinizi alabilir miyim ?

Canım telsizlerle ilgim olmaıdğı ne kadar da belli. Görüntülüsü bile çıkmş haberim yok

Benim oğlumun odası, yatak odamın hemen yanında o yüzden telsize ihtiyaç duymadım hiç. Ama güzel birşey olabilir, hem görüyorsun, hem duyuyorsun.

Artık nefes alamadığımm şu mide yanmasından, doktorumun verdiği ve ısrarla içmende bir sakınca yok dediği fakat benim birşey olur korkumdan içemediğim Rennie den bir kaşık aldım şu an. Şıp diye kesti. Hafif naneli tadı da midemi bulanırmadı. Yazık bana ya ne çekmişim 2 haftadır. Oh be! Huzurla uyucam bu gece...

yanlis yazmisim canim elma sirkesi yazicaktim hem guzel durulanmaya yardimci oluyor hemde yuksek sicaklikta yikanamayan
kiyafetleri dezenfekte ediyor bu yuzden dedim. az katiyorum yumusatici gozune. kizimin ic camasirlarina ozellikle katiyorum
bizde mite alerjisi var cunku.

Sabah sabah o kadar sinirim bozulduki anlatamam okudum yazilarinizi ama hicbirsey anlamadim sinirden valla:)
esimle kahvalti tartismasi yasadik. herzaman gec kalkiyor bizde cok erken kalkmiyoruz gerci saat 9 da kalkiyorum
kahvaltiyi hazirliyim derken yine 35-40 dk geciyor neticede dahada gec hazirlayamam kizim da bende bekleyemeyiz.
sabah kalktik iste ayiptir demesi kuymak yaptim ben seviyorum hem degisik olsun diye esim sevmez biliyorum
birde omlet yaptim. cayda demlemistim diger kahvaltilik seyleride cikardim. bu ben ocakta ugrasirken uyandi
bakti yaptiklarima burun kivirdi. yatti yerine bende kizimla kahvalti yaptim. sofrayi topladim dinleniyordum
sat 11 de kalkti iste yok ben guzel kahvalti hazirlamiyormusum hic birsey yapmiyormusum ne yapicam sana dedim saat 5 te kalkip borekmi acayim? hergun zaten o kendi yapiyormus kahvaltiyi. bende dedim sen bir pazar kalk bana hazirla ben bu halimle eliden geldigince yapiyorum ama yaranamiyorum sana birdaha birsye yok dedim. daha 2 gun oncede elmali kurabiye yapistim
borek hamuriside yaparim hergun yapmiyorum elbette ama haftada bir mutlaka yapiyorum isyerine bile goturur.
yani ben daha ne yapicam ki. o kadar sinir oldum anlatamam. benden bu halimle ne bekliyorsa artik ki ona ragmen surekli
birseyler yapaa calisiyorum. kuymak sevmiyormus niye yapiyormusum. Allah allah ya ben hamileyim canim cekmis olamaz mi?
seninde dedim caninin cektigi birsey varsa kalk yap ye. sanki ben onune gecicem. ben hazirlik yaparken gel yardim et bana
brlikte hazirlayalim. begenmeyip burun kvirip yatan sensin. Hey Allahim ya icim sisti he.
ne gicik bir kocam var anlayissiz vede nankor

Son düzenleme:
ahhh cnm yaaa pek güzellerr çamaşırlıkta harika görünüyolar :))) şimdi bide ütü işi var minnacık şeyler nasıl ütülicem bilmiyorum :)) aminnn kuzumm inşallahhhhh hepimize ...
kuzumm ben geçen yazmıştım diye hatırlıyorum ben avent aldım kuzum 2li en küçük boyu aventi çok önerdiler :))
Philips Avent %0 BPA Biberon 260 ml İkili PP - e-bebek.com
ahh cnm sende bendensin bende 1 aydır katlanıyodum dün aldım ve geceyi mide yanmasız geçirdim bebeğede zararı yok nie kendimize acı çektiriyoruz anlamıyorum valla ben içicem artık :))

ahh cnm yaaa boşver hiç sıkma canını omlet yapmışsın işte daha ne Allah razı olsun demesi gerekirken üzmüş seni .... bazen bende kızıyorum eşime özene bezene yemek yapıyorum burun kıvırıyo yiyo ama surat 5 karış bidaha yapma bu yemekten diye söleniyo... boşver kuzum sen canının istediğini yemişsin kuzucunuda doyurmuşsun kocanda baksın başının çağresine...

Son düzenleme:
bazen öküz olabiliyor bu adamlar canım bence kocan kıskançlıktan yapıyor böyle kendine özel ilgi istiyor . benim eşim çok sakin bir adamdır temizliğimi falan hep o yapıyor ama bazen küçük bi hareketinden anlıyorum kıskandığını sırf ilgi istediğinden yani hani annelerimiz hep der ya erkekler bebek gibidir....

belkide ozel ilgi istiyor bilmiyorum ama benim ilgilenecek durumum yok suan , dogal olarak:)
sabah cok sinirliydim ama uzatmadim zaten sevmiyorum uzatmayi ama kalbim kirik ya dogumuma kalmis 5-6 hafta yaptigina bak
defneye gosterdigim ozeni istiyor ama cok bekler defne yemiyor o yuzden genelde o ne seviyorsa o pisiyor evde
oda babasi yemese dert etmesi lazim ama yok annelerin derdi sanki birtek
ustelik ben yemeksizde birakmam evi yani iyice kotu hissedersem yapmiyorum sadece.
oda zaten o konularda anlayissiz degil. kahvaltilik yapariz diyor ama benim doguma yaklastigimin agirlastigimin bilincinde degil sanirim
su batmanin yuzunden zaten ayakta durmak eziyet haline geliyor
lohusayken ne yapicak cok merak ediyorum kadin tutucam oda kore yemegi yapar esimde yemez
biz kizimla yiyoruz sorun olmuyor ac kalsinda akli basina gelir belki kiymetimi anlar.

videoyu izledim ,sağol canım...boyle bı beberon ismi duydum ama içindekı aparatı bilmiyordum,cam olması da hoşuma gıttı, eczanede buluabılırsem alıyım,joker mağazasında gordum gıbı ama emın değilim.diğer bıberonlarda aparat yok boyle sanırım.
Bende sizden görüntülü bebek telsizi hakkındaki fikirlerinizinve tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
telsiz almadım yanımda yatırcam şimdi sonra odasına geçince bılmıyorum lazım olur mu?
bakıcı bakarsa eylulde okula başlıycam,8aylık olacak, muhtemelen kamera alırım dıyorum 8aylık bebği elın kadınına bırakamam,netten bakarım tenefuste,eşimdeiş yerınde bakar ama kaç lıra o kameralar bılmıyorum

Ben bu hafta 2 kez ishal oldum. Ama sonra gecti. Tehlikeli olabiliyor demissin de anlamadim nedenini bilmedigim birsey mi var? Doktorumu arayayim miii birden telaslandim

canım 1gun surerse muhım değil de uzun surerse su kaybı yapıyor vucutta o yuzden tabı onemli
ama kullandığımız vitamınler yedıklerımız tabı hepimizde bazen farklılıklar yapıyor uzun surerse ara doktorunu

yeşim83
canım eşin solundan kalkmış aklına da kahvaltı gelmiş bahane etmiş
oluyor bazen insan canı sıkılıyor herşeye bahane arıyor
vala benım evde başka çocuğum yokken o kadar zor ki bazı şeyler, eşim yemek dışında yardım ediyor herşeye ama yıne ben yoruluyorum,dun kıtaplık aldık o kurdu ben 2yerınde tuutum ucundan ama sankı ben kaldırdım taşıdım oturduğum yerde yoruldum

amaaan bırak zıkkım yesinler cnm hiç üzülme hepimizin bazen o melek gibi olan kocalarımız öküzleşebiliyolar... burun kıvırıcağına dışarı kahvaltıya çıkarda bayram edelim bikere deseydin

herkeze ii pazarlar civcivleriyle beraber
nasılsınız güzel anneler biz çok şükür iyiz
yeşim83 hiç aldırma onu aman konuşur onlar boşver
bazen diyorum erkekler sadece konuşmak için yaratılmışlar

moralini bozma bebişini düşün
o da kalksın kendi yapsın herşeyini madem begenmiyo
(kusura bakma sinirleniyorum böle hamile hamile üzüyolarla insanı )

hsyrlısıyla doğurursun canım ya inşallah
senin bebiş geridenmi geliyo benimkide 3 hafta önce gittiğimde 4 gün geriden geliyodu neden öle doktr bununla ilgili bişi söledimi sana
1 Hafta Geriden Geliyor Teyzesi..
Ama Sadece Kilo Açısından..
Boyu Normalmiş..

Arkadaşım Bana Bu Markayı Önerdi..
Ama Ben 6 Ay Evdeyim Biberona Alıştırmak İstemiyorum..
Anne Sütünü Zor Çektiği İçin, Biberonun Rahatlığına Alışırsa Anneyi Emmeyi İstemez..

6 Aydan Sonra Bakacağım Artık Başımın Çaresine..
Sanırım O Zaman Lazım Olacak..

selam canlar.uzun zamandır yazmıyorum bi tembellik bastı beni gidiyor.hızlı hızlı okudum geçmişi .odalar hazırlanmıs güle güle kullansınlar sağlıkla ınsallah.bizim uyuz mobılyacı hala getırmedı mobılyaları dolayısıyla herseyı ortalıkta gezınıyor.bir an önce yıkayık yerıne koyayım ıstesemde daha beklemem lazım.yarın kontrole gıdıcem.bi heyecan bastıkı sormayın.allahım tartıya cıkmayada korkuyorum gercı sırf popom büyüdü:)gündüz hıc canım bişi ıstemıyo gece oldumu hep yaglı seyler ıstıyo.dengesız bı hatunum bılıyorum.kramplarım cok arttı ılac ıstıcem bıde sık sık bayılma hıssı oluyor nefes alamıyorum tuaf bişey.şimdiden logusalık sendromunu düşünmeye başladım en ıyısı ben sonuna kadar çalısayım yoksa kendımı yokluyorum:2:
bıde eşimin tam dogum yapacagım tarıhte almanyaya gıtme durumu var bu benı cok gerıyor.tamam aılem yanımda olacak ama eşim de olsun ıstıyorum.doktora sor kesın tarıh versın dıyo yahu bebek ne zaman ısterse ozaman gelır.11 ocak bızım dogum gözükuyor eger sezeryan olursa kac gun önce alınır ki?tam zamanını buldu almanya işi:44:
ayarlasan böle denk gelmez valla.neyse bakacaz bi çaresıne.rabbim hepimizin yanında olsun.kimi maddı kımı manevı sıkıntı yaşıyor allah hep beterınden korusun.kimin ne sıkıntısı varsa şuan rabbim feraha çıkarsın inşallah.

bence de emiyorsa biberona ihtiyaç yok cnm,
ama mesela benim sütüm 10 gün gelmedi
hatta hastanede de oğlumun şekeri düşmüş sütüm olmadığı için ve sarılığın ilerleme ihtimali olabiliyormuş beslenmezse
orada ilk gece bile mama vermek zorunda kaldık çok az 30 cc verildi
ben genede hep emzirdim
sonrada sütüm çoğalana kadar sağdım biberonla verdim çünkü az oldugu için bebek çekince gelmiyordu
bence ne olur ne olmaz al, çünkü kaynatıp sterilize edip kullanacaksın ihtiyaç olursa
sonra apar topar almaktansa
inşallah bol bol sütn olur da hiiiiççç ihtiyaç duymazsın

cnm benim evim dublex ve malesef çok büyük
ben geceden çok gündüzü düşünüyorum
genelde aşağıda olacağım ve bu esnada kızım odasında uyusun oraya alışsın istiyorum
bebek telsizimiz var ama dışarıdan gelen en ufak seste bile sinyal veriyor ve emin olamıyor insan kustumu, yüzünü birsey mi örttü diye zırt pırt çıkıp bakma ihtiyacı hissediyor
kameralı olursa o sorun oratadan kalkar benim için

dodehimini
bu biberonun tek olumsuz yanı temizliği
o boruyu ve plastigi her seferinde çok iyi temizlemek gerekiyor
biberonun içinden ince uzun kıl gibi bir fırça çıkıyor bunun için
ben sık değiştiriyordum biberonu garanti olsun diye
ve evet jokerde var birde sanırım kipalarda bulunuyor

telsiz almadım yanımda yatırcam şimdi sonra odasına geçince bılmıyorum lazım olur mu?
bakıcı bakarsa eylulde okula başlıycam,8aylık olacak, muhtemelen kamera alırım dıyorum 8aylık bebği elın kadınına bırakamam,netten bakarım tenefuste,eşimdeiş yerınde bakar ama kaç lıra o kameralar bılmıyorum

ben dinleme cihazı almıştım sabah açıp gidiyordum gelene kadar kayıt ediyordu
sonra psikopat gibi 6 saat ne yapmışlar ne etmişler dinliyordum
bakıcımızdan emin olunca eşim sakladı benden cihazı, obsesif oldun diyordu
öyle bir saklamış ki hala bulamıyoruz

Son düzenleme:
amin cnm inş. sütüm çok gelir.emsin kuzum yeterki.ama ben bi tane ufak cam suluk aldım..eşantiyon aptamil yeni doğan süt mama gibi bişey verdiler olması onunla yapar veririz gelmezse.pompayı alıcam zaten emerse sütüm gelsede gelmesede..biyere giderken anneme bırakırsam lazım olan bişey bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…