2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

evet cnm, pompa harika bir hayat kurtaran
benimde çok işime yaramıştı

Ayyy canım yaa bı an kendı yaşadıklarım aklıma geldi gerçi o zaman hamile değildim bi pazar günü ondan önce kalkıp güzel bi kahvaltı hazırlamak için girdim mutfağa kendimce mutlu edicem ya onu börek yapayım dedim kahvaltıya . Neyse yaptım böreği çayı demledim böreğin fırından çıkmasına 5 dk var uyandı. Geldi mutfağa ne yapıyom diye sordu dedim börek yapıyom 5 dkya hazır olur. Tabi ben hala mutlu ne dese beğenirsin ben onu yemem bana yumurta haşla şimdi yazarken gülüyorum ama ne sinir olmuştum anlatamam cidden de bi dilim bile almamıştı börekten saf yedi yumurtayı kalktıama ne söylenmiştim anlatamam

1 Hafta Geriden Geliyor Teyzesi..
Ama Sadece Kilo Açısından..
Boyu Normalmiş.

oh sevindim canım

niye tembelleştin kız.....bizde bugün bebeişe beşik almaya gidicez daha almadık biz......bende yıkamayı bekleyenlerdenim......ayy şu tartı olayı bende de var korkyrum çıkm aya.....hepimşz bence gece istyruz yemek yemeği bende öle gündüz bişey istemesemde gece basıyo afakanlar aklıma hep yememem gereken şeyler geliyo ama fısss....eneeem eşin almanya ya gitmesin kafayı yersin yaa..amiiin canım aminn

kızlar bambu yada portatif beşik nerelerden alabiliriz gören duyan varsa istanbul olsun tabiside güzell beşikler nerde vardır yazın bana anacım.1 saate kadar çıkıcaz

herkes iyidir umarım , ben kendimi sürekli yorgun hissediyorum yatmak istiyorum ama ok adar çok işim var ki , yapamamak ta yoruyor valla..
Bebiş geldikten sonra bu işleri yapmak çok daha zor olacak nolcak bilmiyorum..

o benden bekliyor ben ondan birde ben hsonlari 2 kere kahvalti nasil hazirliyim cok yorucu zaten su yemek isleri
burda disarda kahvalti sansimiz yok oyle pogaca simit alayim gibi bir durumda olmuyor
birazda bunun etkisi. herseyi evde yaparsak yiyoruz

sagol canim. evet dusuncesiz oluyorlar bazen . zaten bu gunlerde cok yorukuyor insan.

gercekten sinir bir durym olmus ayni benim kocam gibi bir yaklasim:)
kendi bilir bir daha zor bulur boregi dimi ama?:)

akşam cidden bende de bi yeme isteği artıyor,gunduz bişeylerle oylanıyoruz heralde akşam boş kalınca direk yaşasın yemek yemek

Ben bu hafta 2 kez ishal oldum. Ama sonra gecti. Tehlikeli olabiliyor demissin de anlamadim nedenini bilmedigim birsey mi var? Doktorumu arayayim miii birden telaslandim
canım benim arkadasım ishal oldu su kaybı çok oldu erken doğum yaptı.bende geçenlerde oldum doktora sordum evet ishal ve enfeksiyonlar erken doğuma sebep olur dedi.ondan dedim yani uzun sürerse git doktora canım.
sinir bozucu oluyorlar bazen evet.benim eşimde çok yemek ayırt eder ama yaptıkalrımı yemeğe gayret ediyor.ama bazen bir lafı fena batabiliyor insana takılma boşver.
evet cnm, pompa harika bir hayat kurtaran
benimde çok işime yaramıştı
bende aldım.elektrikli ne olur ne olmaz.biberonda aldım.doğum anında aramayalım.
kızlar bambu yada portatif beşik nerelerden alabiliriz gören duyan varsa istanbul olsun tabiside güzell beşikler nerde vardır yazın bana anacım.1 saate kadar çıkıcaz

canım ben netten almıştım çok güzel çıktı

düna aksam evimi su bastı doğalgaz peteklerini deneyelim dedik evimize yazın yeni taşındık.adamlar maşallah peteklerin hiçbirini sıkmamışlar suyu bir verdik bütün peteklerden resmen fışkırdı su her noktasındn.ben önce banyoyu gördüm.orayla uğraşıyorum çamur gibi su geliyor altındad kirli sepetim vardı.içinde çok çamaşır vardı.sonra diğer oadalara bakalım dedik aman allahım halılar dolap altları.çekyat altları.evde ne kadar havlu varsa attık suların üstüne.temizledik eşimle ama ıslanan halılar çamaşırşıktaki onca çamaşır onca havlu dünden beri çamaşır yıkıyorum.evin her yeri çamaşır dolu.hava soğuk bu halde eğilip kalkamıyorum.kaburga kemiklerim çok batıyor.herşey üst üste geliyor bu ara.

masallah ogluna bobrek genislemesi neden oluyormus ? ne dedi dr?[/QUOTE]

Benim bebk aşağıda duruyor,bu yüzdende böbreğimde baskı oluşuyor ve tabi sürekli bi ağrı,buda genişlemeye yol açıyomuşş

canım çok geçmiş olsun,çok zor işin.temiz su bile zor bu havada birde kalorifer peteğinden gelen zift gibi su...kötü olmuş

oooo cok kotu olmus. sinir bozucu bir durum ama yavas yavas yapaya calis canim. kendini cok yorma.
Benim bebk aşağıda duruyor,bu yüzdende böbreğimde baskı oluşuyor ve tabi sürekli bi ağrı,buda genişlemeye yol açıyomuşş
Benimkide asagda yani ben oyle hissediyorum bu arada ayagiylada cigerimi deliyor Sanirim benim cigerime de birsey olucak.
peki bir caresi yokmu? Dr ne dedi?

Merhaba kizlar hayrli aksamlarr... Allah hepimize kolay ve hayirli dogumlar nasip etsin insallah

arkadaşlar fikir istiyorum. şu an buranın bir internet sitesinde indirim var, 300 pound harcadığımda %20 indirim yapıyor. ben de kalan ihtiyaçlarımı alayım dedim.

indirimle birlikte
bebek arabası 455 lira
araç koltuğu 91 lira
karyola için yatak 85 lira
2 adet lastikli çarşaf 34 lira
alt açma yastığı 11 lira
küçük park yatak gündüz uykuları için57 lira

toplam 733 lira, indirimsiz 914 lira. sizce bu fiyatlar ve ürünler nasıl? türkiyeden farklı olabilir belki, indirimi kaçırmamak adına almalı mıyım bunları :26: ya da hangilerini almak mantıklı olur?

özellikle bebek arabası hakkında düşünceliyim :44:

mrb kızlar nasılsınız..benim bugünlerde pskolojim çok dengesinz sürekli mutsuz sinirli telaşlı hissediyorum kendimi..bazen bebegmin kıyafetlerne resimlerine bakıyorum çok mutlu olyorum ama sonra..nasıl olcak nasıl bakıcam iyi bi anne olabilcekmiyim diye kaygılar başlıyor.eşiminde her yaptığı batıyor bana sanki..offfff bnm gibi olan varmı aranızdaaaa

bebek arabası pahalı geldi gözüme yatak uygun alt açma yastıgı buradada aynı fiyatta geri kalan hepsi iyi fiyatta canım kaçırma bidaha bulamazsın belki aynı indirimi yada bebek arabasını baska yerden al

bebek arabası pahalı geldi gözüme yatak uygun alt açma yastıgı buradada aynı fiyatta geri kalan hepsi iyi fiyatta canım kaçırma bidaha bulamazsın belki aynı indirimi yada bebek arabasını baska yerden al

bu marka ve model bebek arabası en uygun bu sitede, puset gibi kullanılabilmesi ve ağır olmaması cezbediyor beni :26:

Canım o zaman görüntülü telsizler senin çok işine yarar.

Bence kamera kayıt cihazı falan senin işini zorlaştırır diye düşünüyorum. İnşallah güvenilir birisini bulursun. Sen de haklısın sonuçta, insanın içi rahat etmeli. Yavrumuzu emanet ediyoruz.

Ama benim çalıştığım okulda kamera vardı ve inan çok baskı altında hissediyorduk kendimizi. Sonra yasaklandı da rahatlattı. Bakıcı da kendini baskı altında hissedip belki yapmacık davranabilir.

Ama tabii neleri de var. Offf yazarken bile ciddi mesela takıldım kaldım. iNŞALLAH CANIM gönlüne göre olur herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…