2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
herkes iyidir umarım , ben kendimi sürekli yorgun hissediyorum yatmak istiyorum ama ok adar çok işim var ki , yapamamak ta yoruyor valla..
Bebiş geldikten sonra bu işleri yapmak çok daha zor olacak nolcak bilmiyorum..

Canım aynı yorgunluk inan ki bende de var. Hatta geceleri kalkmak ölüm geliyor şu an. Diyorum ki nasıl kalkıcam, doktora soRDUM. hormonlardan bu son 3 ayda olur dedi. Yani bebeişlerimiz doğunca o enerjimiz gelicek hiç korkma canım

Canımm ya okuyunca nasıl üzüldüm anlatamam. Bizim evde de merkezi sistem. Eşim bir kaloriferin suyunu alayım dedi mutfağın. Azıcık çamurlu su aktı da aman dikkat et, birşey olmasın diye kaç kere tehbimledim.

Senin durumun bir de bu gebe halinle. yAZIK CANım ya. Rabbim kolaylık versin. Dinlenerek yapmaya çalışın eşinle birlikte.Annen falan yok mu yardımcı olsun yakınında?

Canım bence hepsinin fiyatı iyi düşünüyorum.

Bebek arabası eğer güzelse onunda fiyatı uygun. Türkiyede sadece 1000 TL ye bile bebek arabaları satılıyor..

CNm ben 22 ay kendim bakicam kızıma ,görüntülü kamerayı da zirt pirt yanına gidip bakmamak için kullanacağım
Bakıcı sorunu şimdilik yok şükür

Eski bakıcıda dinlendiğini bilmiyordu

kızlar öğlen tansiyonumu ölçtüm 15/12 çıktı. sonra bidaha aralıklarla 13/10 sonra 16/8 sonra yine 13/10 en son 12/9 a indi. Digital le ölçüyrum . O biraz diğerlerine oranla yüksek çıkartyor. Bunu biliyorum ama olsun yine de yükselmiş, panik oldum. Dinlendim biraz ama içime sıkıntı düştü.
İlk hamileliğimde 37.hafta da tansiyonum çıkmaya başlamıştı. 14/10 ve biraz üzeri doktor sezeryan dedi ve oldum. şimdi daha erken diye düşünyoum. Salı günü doktora gidecektim , tırstım inşallah bişey olmaz. Benimleaynı durumu yaşayan var mı ?

mrb kızlar

dün eşim geldi hastaneye ziyaretime.çalıştığı için haftasonu gelebiliyo.bugün döndü tekrar.onun için fazla giremedim siteye.

b,şey sorucam size.

emzirme atleti alanlar vardı galiba aramızda.önerinize ihtiyacım var.

bi klasik modeli var,bide kurvaze modeli var.

hangisi daha kullanışlı alıp deneyenler fikir verebilirmi?

sitede alıp yorum yapanlardan biri kurvaze modelin rahat olduğunu ama kıyafetlerin altından hoş görünmediğini yazmış.

banada kurvaze model daha rahat göründü karar veremedim.

öneriniz ne kızlar?netten sipariş vericem.

bu aralar bendede var cok sinirliyim üstüme fenalik geliyor yorgunluk hersey zor geliyor hormonlardan canim..bakarsin canim endiselenme hic hersey basta belki zor gelsede insan alistikca rayina hersey oturuyor esinin destegide cok önemli tabi takma kafana bebisi düdün seni..

herkes iyidir umarım , ben kendimi sürekli yorgun hissediyorum yatmak istiyorum ama ok adar çok işim var ki , yapamamak ta yoruyor valla..
Bebiş geldikten sonra bu işleri yapmak çok daha zor olacak nolcak bilmiyorum..

bendede var yorgunluk cok halzisim yorgunun herseyi yapmaya üseniyorum üstüme fenalik geliyor canim bende senin gibiyim anliycan ben kansizliktan süphe ediyorum kansizlikta yapiyor cünki sende bir baktir istersen canim benim..allah yardimcimiz olsun hepimizin evet insan yapmayincada daha cokk stres oluyor..

oyyy cnm çok çok geçmiş olsun cnm.kıyamam valla yaa üzüldüm,hamile halinle iş çıkmış sana:26:

cnm bence al derim türkiyede bi bebek arabasının en dandiği 500tlden başlıoı,ben bile kanzdan indirimden 789 tlye aldım bebek arabamı gerçi benimki pusetiyle beraber 2 li takımdı ama bu fiyatlara kaçmaz bu gösterdiklerin.ben beğendim bebek arabasınıda,hele o küçük park yatağına hasta oldum hasta

Son düzenleme:

ofssss cnm cok üüzldüm inan yaa.
kendi başıma gelmiş kadar sinir oldum Allah kolaylık versin

hepimşz bence gece istyruz yemek yemeği bende öle gündüz bişey istemesemde gece basıyo afakanlar aklıma hep yememem gereken şeyler geliyo ama fısss.

gamzecim bi ara bende de gece yemek yemegi istegi olmuştu kendime hakim olamıyorrdum .ben bunu ayva yiyerek çözdüm , cok tok tutuyor .herkesede tavsiye ederim
inanılmaz derecede ayva yiyorum yaa.
ayva alırken renginin çok çok açık sarı olmasına dikkat edin.tadı muhteşem oluyor.
bide şöle bişi okudum nette

İmam Gazalî, -hadis olarak değil- bir menkıbe olarak bunu anlatmıştır. İfadesi -meal olarak- aynen şöyledir:
“Rivayet edilmiştir ki, bir kavim / topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar.’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278).

ALINTIDIR...

Emzirme dönemindede ayva süt yapıyor ayrıca.

[

Son düzenleme:
arkadaşlar Nilhans la görüştüm.kanamadan dolayı 6 gün yogun bakımda kalmış.bu sabah odaya almışlar.yarın çıkcakmış iyiymiş şuan

ay o ayva beni deli gibi kabız yaptı bacım yaaa..ayvayı kestim kendime geldim çokta seviyorum ama artık nadir yemeye çalışıcam yoksa patiska yırtılıcak tuvalette

arkadaşlar Nilhans la görüştüm.kanamadan dolayı 6 gün yogun bakımda kalmış.bu sabah odaya almışlar.yarın çıkcakmış iyiymiş şuan
çok iyi yapmışsın cnm bende merak etmiştim..
NİLHANSCIM cnm geçmiş olsun arkadasım..

benım bakıcı da kamerayı keşfetmese iyi olur
bilemiyorum o zmana ne olur ama ankara da kımsemız yok,apartmanımdada bakcak kımse yok kı zaten samımı kımse de yok
okulumda 70km uzak,oyle zırt pırt gelemem
kreşler 8aylık bebği alıyor diyorlar ama 8aylık çocuğu nasıl bırakıyım kreşe??
sırf bu nedenle kaç yıldır bebk lafı etmıyorduk evde, şimdide nasibiyle gelır dıyorum Allah onümüze vicdanlı bır kadın çıkarır umarım

ben ben ben ..... daha dun esimle kavga ettik o da hamile deyip alttan almadi dun gece salonda uyudu cok mutsuzum surekli ruyalarimda dogurmusum emziremiyorum ac kaliyorlar birine sut yetmiyor falan..aglama nobetlerim oluyor bilmem ne zaman gececek bu duygu durum

Ankarada oturanlar için bauhause avm deki kipanın bebek giyim bölümünde f&f markalı bebek kıyafetlerinie bakmanızı tavsiye ediyorum
[h=3]hem cok uygun, hem kaliteli, hemdee cokkkkkkk şirin şeyler var yaaa .ben bayıldımmm tulumlarına özelliklee[/h][h=3]http://www.ffmoda.com/tr/products/kiş12/çocuk-ve-bebek/ff-kiz-bebek/ mesela burdaki tulumların 3 tanesi 32 lira.
ve inanılmaz kaliteli,renkleri cok cici.her iki bacagındada çıt çıt var.

bir paketin içinde 6 tane cıt cıtlı bady var desenleri süpperrrr ,30 lira.
bot şeklinde patikler var 15 lira ama cok şekerr
sitesinde az çeşit var.imkanı ve ihtiyacı olan kipaya gidip baksın.[/h]

ay o ayva beni deli gibi kabız yaptı bacım yaaa..ayvayı kestim kendime geldim çokta seviyorum ama artık nadir yemeye çalışıcam yoksa patiska yırtılıcak tuvalette
cnm ayvayı tok karnına yemek gerekiyormuş kabızlık yapmaması için
ben genelde geceleri acıktıgımda yiyorum kabızlık sorunum olmadı hamd olsun.

Son düzenleme:

canım ya çok üzüldüm, evlenmeden önce ailemle yaşarken yaşadığımız yerde fırtına çıkmıştı bizim binanın çatısı uçtu, en üst katta kalıyoduk, 1-2 odayı su basmış, bizi o odalar bile perişan etti, senin durum daha zor tabi bi de hamile halinle, Allah kolaylık versin

ben sıvıdan hiç memnun kalmadım omo nun sıvısı beyazları beyazlatmıyor ,persilin sıvısı renklilede lekeleri iyi çıkarmıyor ...bi tek karalılarda perwol kullanıyorum ,granüllü olduğu için hacı ş. almıştım ,burayıda sürekli her dkka takip edemiyorum ,kim ne deterjan kullanmış diye,ama sağol tubacım ,bebeş için kesinlikle sıvı ,onun lekesi çıkmasada olur :)))))

haftaya foruma gıdelım dıyoruz,bakarım söylediğin iyi oldu
baktım nettekılerde guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…