herkes iyidir umarım , ben kendimi sürekli yorgun hissediyorum yatmak istiyorum ama ok adar çok işim var ki , yapamamak ta yoruyor valla..
Bebiş geldikten sonra bu işleri yapmak çok daha zor olacak nolcak bilmiyorum..
düna aksam evimi su bastıdoğalgaz peteklerini deneyelim dedik evimize yazın yeni taşındık.adamlar maşallah peteklerin hiçbirini sıkmamışlar suyu bir verdik bütün peteklerden resmen fışkırdı su her noktasındn.ben önce banyoyu gördüm.orayla uğraşıyorum çamur gibi su geliyor altındad kirli sepetim vardı.içinde çok çamaşır vardı.sonra diğer oadalara bakalım dedik aman allahım halılar dolap altları.çekyat altları.evde ne kadar havlu varsa attık suların üstüne.temizledik eşimle ama ıslanan halılar çamaşırşıktaki onca çamaşır onca havlu dünden beri çamaşır yıkıyorum.evin her yeri çamaşır dolu.hava soğuk bu halde eğilip kalkamıyorum.kaburga kemiklerim çok batıyor.herşey üst üste geliyor bu ara.
arkadaşlar fikir istiyorum. şu an buranın bir internet sitesinde indirim var, 300 pound harcadığımda %20 indirim yapıyor. ben de kalan ihtiyaçlarımı alayım dedim.
indirimle birlikte
bebek arabası 455 lira
araç koltuğu 91 lira
karyola için yatak 85 lira
2 adet lastikli çarşaf 34 lira
alt açma yastığı 11 lira
küçük park yatak gündüz uykuları için57 lira
toplam 733 lira, indirimsiz 914 lira. sizce bu fiyatlar ve ürünler nasıl? türkiyeden farklı olabilir belki, indirimi kaçırmamak adına almalı mıyım bunları :26: ya da hangilerini almak mantıklı olur?
özellikle bebek arabası hakkında düşünceliyim :44:
Canım o zaman görüntülü telsizler senin çok işine yarar.
Bence kamera kayıt cihazı falan senin işini zorlaştırır diye düşünüyorum. İnşallah güvenilir birisini bulursun. Sen de haklısın sonuçta, insanın içi rahat etmeli. Yavrumuzu emanet ediyoruz.
Ama benim çalıştığım okulda kamera vardı ve inan çok baskı altında hissediyorduk kendimizi. Sonra yasaklandı da rahatlattı. Bakıcı da kendini baskı altında hissedip belki yapmacık davranabilir.
Ama tabii neleri de var. Offf yazarken bile ciddi mesela takıldım kaldım. iNŞALLAH CANIM gönlüne göre olur herşey...
mrb kızlar nasılsınız..benim bugünlerde pskolojim çok dengesinz sürekli mutsuz sinirli telaşlı hissediyorum kendimi..bazen bebegmin kıyafetlerne resimlerine bakıyorum çok mutlu olyorum ama sonra..nasıl olcak nasıl bakıcam iyi bi anne olabilcekmiyim diye kaygılar başlıyor.eşiminde her yaptığı batıyor bana sanki..offfff bnm gibi olan varmı aranızdaaaa
herkes iyidir umarım , ben kendimi sürekli yorgun hissediyorum yatmak istiyorum ama ok adar çok işim var ki , yapamamak ta yoruyor valla..
Bebiş geldikten sonra bu işleri yapmak çok daha zor olacak nolcak bilmiyorum..
oyyy cnm çok çok geçmiş olsun cnm.kıyamam valla yaa üzüldüm,hamile halinle iş çıkmış sana:26:düna aksam evimi su bastıdoğalgaz peteklerini deneyelim dedik evimize yazın yeni taşındık.adamlar maşallah peteklerin hiçbirini sıkmamışlar suyu bir verdik bütün peteklerden resmen fışkırdı su her noktasındn.ben önce banyoyu gördüm.orayla uğraşıyorum çamur gibi su geliyor altındad kirli sepetim vardı.içinde çok çamaşır vardı.sonra diğer oadalara bakalım dedik aman allahım halılar dolap altları.çekyat altları.evde ne kadar havlu varsa attık suların üstüne.temizledik eşimle ama ıslanan halılar çamaşırşıktaki onca çamaşır onca havlu dünden beri çamaşır yıkıyorum.evin her yeri çamaşır dolu.hava soğuk bu halde eğilip kalkamıyorum.kaburga kemiklerim çok batıyor.herşey üst üste geliyor bu ara.
cnm bence al derim türkiyede bi bebek arabasının en dandiği 500tlden başlıoı,ben bile kanzdan indirimden 789 tlye aldım bebek arabamı gerçi benimki pusetiyle beraber 2 li takımdı ama bu fiyatlara kaçmaz bu gösterdiklerin.ben beğendim bebek arabasınıda,hele o küçük park yatağına hasta oldum hastaarkadaşlar fikir istiyorum. şu an buranın bir internet sitesinde indirim var, 300 pound harcadığımda %20 indirim yapıyor. ben de kalan ihtiyaçlarımı alayım dedim.
indirimle birlikte
bebek arabası 455 lira
araç koltuğu 91 lira
karyola için yatak 85 lira
2 adet lastikli çarşaf 34 lira
alt açma yastığı 11 lira
küçük park yatak gündüz uykuları için57 lira
toplam 733 lira, indirimsiz 914 lira. sizce bu fiyatlar ve ürünler nasıl? türkiyeden farklı olabilir belki, indirimi kaçırmamak adına almalı mıyım bunları :26: ya da hangilerini almak mantıklı olur?
özellikle bebek arabası hakkında düşünceliyim :44:
düna aksam evimi su bastıdoğalgaz peteklerini deneyelim dedik evimize yazın yeni taşındık.adamlar maşallah peteklerin hiçbirini sıkmamışlar suyu bir verdik bütün peteklerden resmen fışkırdı su her noktasındn.ben önce banyoyu gördüm.orayla uğraşıyorum çamur gibi su geliyor altındad kirli sepetim vardı.içinde çok çamaşır vardı.sonra diğer oadalara bakalım dedik aman allahım halılar dolap altları.çekyat altları.evde ne kadar havlu varsa attık suların üstüne.temizledik eşimle ama ıslanan halılar çamaşırşıktaki onca çamaşır onca havlu dünden beri çamaşır yıkıyorum.evin her yeri çamaşır dolu.hava soğuk bu halde eğilip kalkamıyorum.kaburga kemiklerim çok batıyor.herşey üst üste geliyor bu ara.
hepimşz bence gece istyruz yemek yemeği bende öle gündüz bişey istemesemde gece basıyo afakanlar aklıma hep yememem gereken şeyler geliyo ama fısss.
ay o ayva beni deli gibi kabız yaptı bacım yaaa..ayvayı kestim kendime geldimgamzecim bi ara bende de gece yemek yemegi istegi olmuştu kendime hakim olamıyorrdum .ben bunu ayva yiyerek çözdüm , cok tok tutuyor .herkesede tavsiye ederim
inanılmaz derecede ayva yiyorum yaa.
ayva alırken renginin çok çok açık sarı olmasına dikkat edin.tadı muhteşem oluyor.
bide şöle bişi okudum nette
İmam Gazalî, -hadis olarak değil- bir menkıbe olarak bunu anlatmıştır. İfadesi -meal olarak- aynen şöyledir:
“Rivayet edilmiştir ki, bir kavim / topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar.’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278).
ALINTIDIR...
Emzirme dönemindede ayva süt yapıyor ayrıca.
[
çok iyi yapmışsın cnm bende merak etmiştim..arkadaşlar Nilhans la görüştüm.kanamadan dolayı 6 gün yogun bakımda kalmış.bu sabah odaya almışlar.yarın çıkcakmış iyiymiş şuan
Canım o zaman görüntülü telsizler senin çok işine yarar.
Bence kamera kayıt cihazı falan senin işini zorlaştırır diye düşünüyorum. İnşallah güvenilir birisini bulursun. Sen de haklısın sonuçta, insanın içi rahat etmeli. Yavrumuzu emanet ediyoruz.
Ama benim çalıştığım okulda kamera vardı ve inan çok baskı altında hissediyorduk kendimizi. Sonra yasaklandı da rahatlattı. Bakıcı da kendini baskı altında hissedip belki yapmacık davranabilir.
Ama tabii neleri de var. Offf yazarken bile ciddi mesela takıldım kaldım. iNŞALLAH CANIM gönlüne göre olur herşey...
mrb kızlar nasılsınız..benim bugünlerde pskolojim çok dengesinz sürekli mutsuz sinirli telaşlı hissediyorum kendimi..bazen bebegmin kıyafetlerne resimlerine bakıyorum çok mutlu olyorum ama sonra..nasıl olcak nasıl bakıcam iyi bi anne olabilcekmiyim diye kaygılar başlıyor.eşiminde her yaptığı batıyor bana sanki..offfff bnm gibi olan varmı aranızdaaaa
cnm ayvayı tok karnına yemek gerekiyormuş kabızlık yapmaması içinay o ayva beni deli gibi kabız yaptı bacım yaaa..ayvayı kestim kendime geldimçokta seviyorum ama artık nadir yemeye çalışıcam yoksa patiska yırtılıcak tuvalette
ben sıvıdan hiç memnun kalmadım omo nun sıvısı beyazları beyazlatmıyor ,persilin sıvısı renklilede lekeleri iyi çıkarmıyor ...bi tek karalılarda perwol kullanıyorum ,granüllü olduğu için hacı ş. almıştım ,burayıda sürekli her dkka takip edemiyorum ,kim ne deterjan kullanmış diye,ama sağol tubacım ,bebeş için kesinlikle sıvı ,onun lekesi çıkmasada olur :)))))ahh canım yaaa keşke sıv deterjan alsaydın ben bizimkileri bile sıvı deterjanla yıkıyom valla :)) yaa havalar soğudu ya zor kurucağa benziyo neyse yarın akşama kadar kurur heralde onları kaldırırım 2 sepeti yıkarım haftayada ütüye başlarız :))
ya ben aslında dolabına dizmeyi istiyorum ama tozlanır diye korkuyorum oyuzden dolabına dizicem üzerine tülbent örtücem doğuma yakın kaldırırım tülbentleri :)))
Ankarada oturanlar için bauhause avm deki kipanın bebek giyim bölümünde f&f markalı bebek kıyafetlerinie bakmanızı tavsiye ediyorum
[h=3]hem cok uygun, hem kaliteli, hemdee cokkkkkkk şirin şeyler var yaaa .ben bayıldımmm tulumlarına özelliklee[/h][h=3]http://www.ffmoda.com/tr/products/kiş12/çocuk-ve-bebek/ff-kiz-bebek/ mesela burdaki tulumların 3 tanesi 32 lira.
ve inanılmaz kaliteli,renkleri cok cici.her iki bacagındada çıt çıt var.
bir paketin içinde 6 tane cıt cıtlı bady var desenleri süpperrrr ,30 lira.
bot şeklinde patikler var 15 lira ama cok şekerr
sitesinde az çeşit var.imkanı ve ihtiyacı olan kipaya gidip baksın.[/h]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?