2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

cok uzuldum canim yaa ins cabuk hallolur komsuya falanda as olmazsa Allah baska tasa vermesin ins

ben bebek alışverişini yapmamış olsaydım kesinlikle ordan alırdım bady ,tulum ,patik ,battaniye v.s cok güzel gercekten.gözüm kaldı ama alamadım

Kipadaki ürünler zaten harika. Bizim burda var İstanbulda. Nasıl güzel ve kaliteli tulumlar. Kıyafetler, montlar falan var. Bayılıyorumm kipaya. Ama ne güzel orda uygunmuş. burda ne yazık ki pahalı...

Ayy o kadar gripim kii. Hapsurmaktan cgerim sokuluyo iki gundur. Ama doktoragitmedim ilac kullanmamak icin ne yapsam?

Bu arada kiyafet konusunda organige takmistim herseyi en azindan ilk uc ay organik olsun diye ama herseyi de oyle bulunmuyor. Bugun banyo havlusunu aldik mothercareden %100 pamuk ama organik degil... Icime cok sinmeden aldim ama ne bileyim artik cok da abattmamak mi lazim napmak lazim bilemedim..siz ne dusunuyosunuz? Sakinan goze cop batar ama artik hersey o kadar yapaylasti ki insan mumkun oldugunca kimyasaldan uzak tutmak istiyor cocugunu.. Bu pis dunyadan nasil koricaz biz bu cocuklari yaa amannn. Para ugruna mahfettiler guzelim dunyayi

arkadaşlar ben de granül daha sağlıklı diye granül aldım.dalinin granülünü.geçenlerde bir çocuk dr u sabun rendesi yani granül deterjanları öneriyorum dedi.dalininkiyle 30 derecede yıkadım oğluşumun kıyafetlerini.erimemiş tek zerre yoktu düşük ısıda olmasına rağmen.tavsiye ederim.

valla canım dediğini yapabilmek maddi olarak imkansız. hepimiz isteriz bebeklerimizi kimyasallardan uzak tutmak. ama dunya fecı bır yer ve çok zor bu. ben hiçbir tekstil ürününü organik almadım.

pazardan, mağazadan pamuk olanı tercih ederek elimden geldiğince bütçeme uygun aldım herşeyi.

benim bir velim içme suyunla yıkamış çocuğunu. musluktan akan sular dokunmasın diye. bir yere kadar korudu ve çocuk dışarıya her cıktığında hasta oldu. mıkrobu bilmedi çünkü. biraz daha belki temkinli ama aşırı korumacı olmadan yaklaşmak gerekıyor sanırım.

anne olduğumuzda bakalım, annelik içgüdeleri bizi nereye sürüklücek

aynen cnm bendede aynı şeyler oluyor..rüyalar kabuslar..demekki bu dönemde böyle olyor..allah yardıcımız olsun..kesinlikle eşlerin biraz daha anlayışlı olması lazım..insan hamileyken herşeye daha fazla üzülüyor e kafasına takıyorr..hep şu hormanlar yüzünden:)) senin eşinde gerçekten ayıp etmiş bn bile sinir oldum burdaa.benimkide çok farklı deil canm kafaya takmamaya çalış..bebeklerimizi düşünüp mutlu olmamız lazmm

Yok mikroba alisma konusunda ben de ayni fikirdeyim de iste bu kimyasal olayi insani cok endisenendiriyo. Gecen tvde bir prof 10 yil icinde her 2 kisiden biri kanser olacak diye aciklama yapti... Bir de organik urunler de oyle cok farkli degil fiyat olarak hatta bazi markalara gore daha bile ucuz mesela bebeto organik urun satanlardan fiyatlari ucuk degil ama iste urun ve marka kisitli. Bi yerden sonra mecbur aliyosun.. Neyse Allah korusun demekten baska care yok...

Icinizi kararttim anneler ama iste anneyiz ya:)

Kipadaki ürünler zaten harika. Bizim burda var İstanbulda. Nasıl güzel ve kaliteli tulumlar. Kıyafetler, montlar falan var. Bayılıyorumm kipaya. Ama ne güzel orda uygunmuş. burda ne yazık ki pahalı...

evet burdaki kipa gerçekten çok pahalı

bugün yemin ederim hem anam hem babam ağladı ooff beşik arıcaz die gitmediğimiz yer kalmadı ya ben çok yoruluyorum ya hiç kendimi böle görmezdim...eskiden eşim sen nasıl bi büneyey sahipsin hiçmi yorulmazsın derdi yürümeyi çoook sevdiğim için
bi beşik beğenemedik he neyse bi yerde bulduk onunda beyazını getrcekler salı günü arıcaklar bakalım bakalım eşim çok beğendi tabisi bende

iyiki zamanında bebeğin çoğu şeysini almışız anam insan ağrlaşıyo gerçekten bide daha erken diyip duruyodu annem nolur nolmaz diyodu..orası allahın takdiri vallaha yoruluyorum ya

Kızlar hamilelik günlüğünü son gününü okudum.

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Bugün bebeğinizin tahmini doğum tarihi. Bebeğiniz artık tamamen gelişmiştir. Bunun anlamı doğumdan önce başlayan gelişme süreci tamamen tamamlanmıştır. Sizi tebrik ediyoruz. Bebeğinize allah uzun ömür versin. Allah bağışlasın.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Çok duygusallaştım birden. Şu an ağlıyorum. Rabbim hepimize o günleri göstersin. Süt kokulu yavrularımızı alalım kucaklarımıza.

Gerçekten dünyaya rabbimin izniyle mucize getiriyoruz. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın............

Yok be cnm öyle düşünme. Dertleşiyoruz sohbet ediyoruz şurda. Bizi birbirimizden başka kim anlayabilir ki bu kadar iyi?

o haberleri ben de izlemiştim de çok üzüldüm. çok büyük bir oran gerçekten. ama ne yediğimiz, ne içtiğimiz sağlıklı. soluduğumuz hava kirli. bunların hepsi hastalıklara davetıye cıkartıyor işte...

canımmm yorulduğuna değmiş en azından ne güzel bulmuşşunuz istediğinizi. biz de eşimle çok aradık. istediğimiz model ve markadaki beşik mağazalara göre o kadar fiyat fark ediyordu ki, sonra tesadüfen bulduk ve tam 400 tl daha az ödüyerek aldık. bir de aynı marka, aynı ürün düşün yani...

hadi yaa nerden kaça aldınız peki nasıl bi beşik canımcım

Merhaba, son bir haftadır forumu takip etmeye başladım, iyi bildigimi düşündüğüm durumlarda cevap vermek dısında pek fazla müdahil olmadım çünkü gördüğüm kadarıyla burada neredeyse hamileliğinin basından beri birlikte olanlarınız cogunlukta ve neredeyse bir aile gibi olmussunuz, bu samimiyetin icine hey ben de geldim hemen sizden olayım demek olmaz diye düşünüyorum... Neyse, en azından ben de buradayım ve burada sizlerden çok şey öğreniyorum, cogu zaman sizinle aynı seyleri ben de yasıyorum ve bu beni gercekten rahatlatıyor, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimmm...

bence fiyatlar cok makul bebek arabasi icinde dusunme bu fiyata bulman tr de zor. sadece bastin tipi ucuz oluyor oda
yenidogan icin olmaz.
Benim hep dusuk genelde . O dijital aletler cok saglikli olcmuyor. annemdede vardi bence eczanede olcur duzenli olarak

Gunaydin kizlar
off bugun ders var icimdende hic gitmek gelmiyor. Dusunceliyim biraz:)
Burayada yazayimda bana bir fikir verin benim kizin dogum gunu 5 ocak ama dogumda o tarihlerde olacagi icin
kizimin dogum gunu arada kaynayacak esim diyorki bebek dogsun oyle kutlarsin bebekle nasil kutlayacaksam :) zaten o mumkun degil
bende Aralik sonumu yapsam dedim. evde yapmak istiyorum ama o ikramlari 38. haftamda nasil hazirlicam:) altindan nasil kalkicam
o biraz beni dusunduruyor. Burda 2 kisinin dogum gunune gittik. ocak 28 dede bir tane daha var.
yani kiziminda hakki o kadar goruyor diyorum ne bileyim ya. esimde cok zorlanirsin diyor.
gerci su batma harici bir sorunum yok. yapabilirmiyim yoksa hic denemesemmi ? karar veremedim
iki kardesin dogum gunu ayni olmasi hic iyi degilmis keske biri yaz olsaydi.
kaybettim bebegim olsa simdi 3-4 aylik olucakti
karar veremedim kizlar ne yapsam ki? dogum gunu partisinden sonrada dogurmaya giderim herhalde o kadar
yorgunlukla

kızlar bana akıl verin bakayımmm bitane mavi bitanede krem gecelik almak istiyorum mavide karar kıldım gibi bunu alıcam

Eki Görüntüle 550411

alttaki kremlerden hangisinin geceliğini alayım

KIZLAR BUARADA RESİMLERİ AÇINCA ÜZERİNE 2KERE TIKLAYINCA RESİMLER BÜYÜYOR DAHA YAKINDAN GÖREBİLİRSİNİZ

Son düzenleme:
yarın kankalarım gelicek ben yatar kızlar,kararsız kaldımğım lohusa geceliği hakkında yorumlarınızı bekliyorum yarın akşamüstü açar bakarım ben şimdiden teşekkürler
hepinize iyi geceler

Son düzenleme:
bence pijamali olan cokk güzelmis canim..alttan ücüncü kutudaki olan canim renkli kutu..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…