Kızlar
Benim cinsel organım ağrıyor
Vajina girişi değil yani sadece, tamamen ağrıyor. Neden olabilir?
Sizde de böyle olan var mı?
mrb kızlar
dün eşim geldi hastaneye ziyaretime.çalıştığı için haftasonu gelebiliyo.bugün döndü tekrar.onun için fazla giremedim siteye.
b,şey sorucam size.
emzirme atleti alanlar vardı galiba aramızda.önerinize ihtiyacım var.
bi klasik modeli var,bide kurvaze modeli var.
hangisi daha kullanışlı alıp deneyenler fikir verebilirmi?
sitede alıp yorum yapanlardan biri kurvaze modelin rahat olduğunu ama kıyafetlerin altından hoş görünmediğini yazmış.
banada kurvaze model daha rahat göründü karar veremedim.
öneriniz ne kızlar?netten sipariş vericem.
kızlar bana akıl verin bakayımmm bitane mavi bitanede krem gecelik almak istiyorum mavide karar kıldım gibi bunu alıcam
Eki Görüntüle 550411
alttaki kremlerden hangisinin geceliğini alayım
Eki Görüntüle 550412 Eki Görüntüle 550413 Eki Görüntüle 550414
KIZLAR BUARADA RESİMLERİ AÇINCA ÜZERİNE 2KERE TIKLAYINCA RESİMLER BÜYÜYOR DAHA YAKINDAN GÖREBİLİRSİNİZ
kızlar günaydın,
inşallah bu hafta bizim ve beişlerimiz için sağlıklı huzurlu güzel bir hafta olur.
akşam üstteki yazıyı yazmıştım kızlar.bugün sipariş vericem.fikirlerinizi yazarmısınız?kararsız kaldım.
ooww yoooo bu sabah nezle olarak uyandım
ayy kaç haftadır evde oturmuyorum sanırım acısı çıktı napıcaammm
kızlar günaydın,
inşallah bu hafta bizim ve beişlerimiz için sağlıklı huzurlu güzel bir hafta olur.
akşam üstteki yazıyı yazmıştım kızlar.bugün sipariş vericem.fikirlerinizi yazarmısınız?kararsız kaldım.
selam canlar.uzun zamandır yazmıyorum bi tembellik bastı beni gidiyor.hızlı hızlı okudum geçmişi .odalar hazırlanmıs güle güle kullansınlar sağlıkla ınsallah.bizim uyuz mobılyacı hala getırmedı mobılyaları dolayısıyla herseyı ortalıkta gezınıyor.bir an önce yıkayık yerıne koyayım ıstesemde daha beklemem lazım.yarın kontrole gıdıcem.bi heyecan bastıkı sormayın.allahım tartıya cıkmayada korkuyorum gercı sırf popom büyüdü:)gündüz hıc canım bişi ıstemıyo gece oldumu hep yaglı seyler ıstıyo.dengesız bı hatunum bılıyorum.kramplarım cok arttı ılac ıstıcem bıde sık sık bayılma hıssı oluyor nefes alamıyorum tuaf bişey.şimdiden logusalık sendromunu düşünmeye başladım en ıyısı ben sonuna kadar çalısayım yoksa kendımı yokluyorum:2:
bıde eşimin tam dogum yapacagım tarıhte almanyaya gıtme durumu var bu benı cok gerıyor.tamam aılem yanımda olacak ama eşim de olsun ıstıyorum.doktora sor kesın tarıh versın dıyo yahu bebek ne zaman ısterse ozaman gelır.11 ocak bızım dogum gözükuyor eger sezeryan olursa kac gun önce alınır ki?tam zamanını buldu almanya işi:44:
ayarlasan böle denk gelmez valla.neyse bakacaz bi çaresıne.rabbim hepimizin yanında olsun.kimi maddı kımı manevı sıkıntı yaşıyor allah hep beterınden korusun.kimin ne sıkıntısı varsa şuan rabbim feraha çıkarsın inşallah.
düna aksam evimi su bastıdoğalgaz peteklerini deneyelim dedik evimize yazın yeni taşındık.adamlar maşallah peteklerin hiçbirini sıkmamışlar suyu bir verdik bütün peteklerden resmen fışkırdı su her noktasındn.ben önce banyoyu gördüm.orayla uğraşıyorum çamur gibi su geliyor altındad kirli sepetim vardı.içinde çok çamaşır vardı.sonra diğer oadalara bakalım dedik aman allahım halılar dolap altları.çekyat altları.evde ne kadar havlu varsa attık suların üstüne.temizledik eşimle ama ıslanan halılar çamaşırşıktaki onca çamaşır onca havlu dünden beri çamaşır yıkıyorum.evin her yeri çamaşır dolu.hava soğuk bu halde eğilip kalkamıyorum.kaburga kemiklerim çok batıyor.herşey üst üste geliyor bu ara.
benım bakıcı da kamerayı keşfetmese iyi olur
bilemiyorum o zmana ne olur ama ankara da kımsemız yok,apartmanımdada bakcak kımse yok kı zaten samımı kımse de yok
okulumda 70km uzak,oyle zırt pırt gelemem
kreşler 8aylık bebği alıyor diyorlar ama 8aylık çocuğu nasıl bırakıyım kreşe??
sırf bu nedenle kaç yıldır bebk lafı etmıyorduk evde, şimdide nasibiyle gelır dıyorum Allah onümüze vicdanlı bır kadın çıkarır umarım
Ayy o kadar gripim kii. Hapsurmaktan cgerim sokuluyo iki gundur. Ama doktoragitmedim ilac kullanmamak icin ne yapsam?
Bu arada kiyafet konusunda organige takmistim herseyi en azindan ilk uc ay organik olsun diye ama herseyi de oyle bulunmuyor. Bugun banyo havlusunu aldik mothercareden %100 pamuk ama organik degil... Icime cok sinmeden aldim ama ne bileyim artik cok da abattmamak mi lazim napmak lazim bilemedim..siz ne dusunuyosunuz? Sakinan goze cop batar ama artik hersey o kadar yapaylasti ki insan mumkun oldugunca kimyasaldan uzak tutmak istiyor cocugunu.. Bu pis dunyadan nasil koricaz biz bu cocuklari yaa amannn. Para ugruna mahfettiler guzelim dunyayi
günaydınlar herkese bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum hafta sonum battaniye altında yatmakla geçti ama yine de tam iyileşemedim umarım herkes iyidir hasta olanlara acil şifalar diliyorum inş her gününüz güzel haberler ile geçer
eşimle de bi paylaşayımsen hangi arabaya karar verdin
canım çok yardımcı olamıyacağım çünkü sterilizatör almadım,almayı düşünmüyorum.kızlar bikaç sorum olacak size .
++sterilizatörler hakkında ne düşünüyosunuz kullanan var mı ?
++ emzik & biberonlarda hangi marka önerirsiniz?
++ bebek bezi ve ıslak mendilde hangi markayı önerirsiniz?
++ yenidoğanlarda bebek yagı kullandınız mı ? yoksa bebek losyonu mu kullandınız? ilk 1 ay içinde bebek yagı bebek losyonu pek önermiyorlar da.
++ ateş ölçer ve termometree için hangi marka ??
++ oto koltuğu ana kucagı kullananlar ne marka kullandınız?
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirrm vala ben kararsız kaldım
düna aksam evimi su bastıdoğalgaz peteklerini deneyelim dedik evimize yazın yeni taşındık.adamlar maşallah peteklerin hiçbirini sıkmamışlar suyu bir verdik bütün peteklerden resmen fışkırdı su her noktasındn.ben önce banyoyu gördüm.orayla uğraşıyorum çamur gibi su geliyor altındad kirli sepetim vardı.içinde çok çamaşır vardı.sonra diğer oadalara bakalım dedik aman allahım halılar dolap altları.çekyat altları.evde ne kadar havlu varsa attık suların üstüne.temizledik eşimle ama ıslanan halılar çamaşırşıktaki onca çamaşır onca havlu dünden beri çamaşır yıkıyorum.evin her yeri çamaşır dolu.hava soğuk bu halde eğilip kalkamıyorum.kaburga kemiklerim çok batıyor.herşey üst üste geliyor bu ara.
arkadaşlar Nilhans la görüştüm.kanamadan dolayı 6 gün yogun bakımda kalmış.bu sabah odaya almışlar.yarın çıkcakmış iyiymiş şuan
benimde ağrıyordu varis problemi çıktı .belki öyledir ama umarım değildir
günaydınlar herkese bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum hafta sonum battaniye altında yatmakla geçti ama yine de tam iyileşemedim umarım herkes iyidir hasta olanlara acil şifalar diliyorum inş her gününüz güzel haberler ile geçer
Günaydın kızlar :)
cumartesi akşamı doç da randevumuz vardı bebişimizi gördük çok şükür gene hafta olarak önde
kilosu 1900 gr olmuşboyunu söyleme taraftarı değil dr ben de sormadım :)
doppler ıncelememız yapıldı gene kalbi ve kordon kan akışını uzun uzun inceledi daha önceden şüphelenılen
bazı özel damarları inceledi çok şükür herşey yolundaymış....bebiş kafa üstü duruyormuş artık yüzüne bakalım dedik
ama elleriyle kapatmıştı :) tam bakarken bi ara elini oynattı esnedi bi o anı görebildik koca ağızlıne zaman görsek esniyo zaten :)
sonra dr nst ye girmemi istedi girdim sancı fln çıkmadı ama nst çok komıktı bebek sık sık hareket ettiği için kalp atışını
kaçırıyoduk nst makinasında da kalp atışının alınma netliğine göre kırmzıı sarı yeşil ışık yanıyo ben gülünce de kırmzıı yanıyodu direk
bebeğin kalp atısları atlılar geliomuş gibiydi de çok espri yaptık üzerine çok güldükenteresan bi nst çıktısı vardı yani elimizde kesik kesik
dr bazı tahlillerin yapılması gerektiğini söyleyip yarın için hastaneye çağırdı bakalım bugün izin alayım yarın gideriz
bir de bebek devamlı toplanıo sıkıştırıyo dayanıyo tek rahatsızlıgım o dedim...doktor da çok komık kendı göbeğini tuttuböyle
şimdi bebek burda yaa kafa üstü pozisyonunu aldıktan sonra toplanıp gevşeyerek rahmı kasıyorlar ve rahmı karın boşluğundan
kalça içine taşıyorlar bu yavaş yavaş olucak karnın aşağı inicek ve doğum olucak dedi :)
normal doğum için bebeğin o kadarda iri olmadığını rahatça doğurabilicemi ama kayıplarım var risk almak istemıyroum
dersem de haklı olduğumu ama bunalrı son haftalar düşünmemi ve hiçkimsenin ne sezeryan ne normal doğum sonrası için
sağlıklı bi şekilde doğum olacağı garantisi veremeyeceğini her zaman bir riskin oalbiliceğini rahat olmam gerektiğini söyledi :)
böyle işte kızlar..bir de dr devamlı bebişin bağırsaklarına böbreklerine baktı bişey mi var niye öyle bakıyosunzu dedim
çok inceleyınce yok bişey yok kontrol eidyorum dedi hadi bakam dedim ben de :) hee bu arada tabii ki bebişimin beyninde su felan
yokmuş dr a söyledim bi tarafıynan güldü resmen
Gözünüz aydın Ayşecim
---
Herkese günaydın kızlar hayırlı sabahlar.
Güzel, sakin, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir gün geçirmemiz dileğimle.
Rabbim darda olan kullarına yardım etsin inşallah...
Bizimde minik kuşumla iş yerinde son haftamız
kızlar günaydın hepinize ya bugün iğrenç hissediyorum kendimi acayip tersim sinirliyim gerginim vs vs.. saçma saçma şeyler kim nedese batıyo bu sabah kendimi acilen dışarı falan atmam lazım yoksa birine patlıycam((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?