2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
bacaklarımda çok az varis vardı
ilk hamileliğimde altımda oluştu önce anlayamadım ne ağrısı olduğunu ama dr.varis var deyince şaşkına döndüm
bu hamileliğimde inanılmaz ilerledi bacaklarımda basenlerimde ve şiştiler
altımdaki variste şiş ve ağrı yapıyor
koltuktan kalkarken bile acısını hissediyorum
doğumdan 1-2 ay sonra ağrı ve şişlik kalmıyor ama varis orda kalıyor mu onu bilmiyorum
eşimdende çekiniyorum ama tatilde yada yazın bu görüntüdende rahatsızlık duyuyorum
doğumdan sonra dr.a çıkıp göstericem nasıl yok olucaklarsa razıyım[/QUOTE]

geçmiş olsun canım.bende gideceğim doktora iğneyle,köpükle,lazerle tedavisi varmış. doğumla birlikte onun streside sardı

ooww yoooo bu sabah nezle olarak uyandım
ayy kaç haftadır evde oturmuyorum sanırım acısı çıktı napıcaammm

kızlar günaydın,

inşallah bu hafta bizim ve beişlerimiz için sağlıklı huzurlu güzel bir hafta olur.

akşam üstteki yazıyı yazmıştım kızlar.bugün sipariş vericem.fikirlerinizi yazarmısınız?kararsız kaldım.

kızlar günaydın :)

++cuma günü doktor kontrolümüz vardı.. Allah a şukur herşey yolunda.
bnm biraz yeme içmeme dikkat etmem lazımmış.yırtıkların oluşmuş çok fazla kilo alma dedi doktorum.
tahmini dogum tarihini 4 şubat olarak belirledi. yalnız + - gün değişebilir dedi.
dogum şeklini henüz konuşmadık. aralık ın 10 unda tekrar gidicem o zmn konuşcaz inş.
32. haftam aralık ın 10unda doluyomuş. yalnız ben 2 hafta daha çalışıp yıllık izne ayrılcam. 3 hafta yıllık iznim var. böylece 37. haftaya kadar dogum raporu almıcam inş.

++dün de oğluşumun yatagını aldık teyzeleri. foto cekemedim henüz. bi kaç parca giysi aldık.,ya o kadar çok şey var alacak ama bnm alışverişde elim ayagıma dolaşıyo.
listem olmasına ragmen acemileştim. benden şimdilik bu kadar. yogun bir hafta beni bekliyo.

sizler nasılsınız. haftasonu hiç takip edemedim forumu. umarım herkes iyidir :)) öpüldünüz...

günaydın
ben klasik model aldım. diğeri biraz geniş gelmişti.

günaydınlar herkese bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum hafta sonum battaniye altında yatmakla geçti ama yine de tam iyileşemedim umarım herkes iyidir hasta olanlara acil şifalar diliyorum inş her gününüz güzel haberler ile geçer

kızlar bikaç sorum olacak size .

++sterilizatörler hakkında ne düşünüyosunuz kullanan var mı ?

++ emzik & biberonlarda hangi marka önerirsiniz?

++ bebek bezi ve ıslak mendilde hangi markayı önerirsiniz?

++ yenidoğanlarda bebek yagı kullandınız mı ? yoksa bebek losyonu mu kullandınız? ilk 1 ay içinde bebek yagı bebek losyonu pek önermiyorlar da.

++ ateş ölçer ve termometree için hangi marka ??

++ oto koltuğu ana kucagı kullananlar ne marka kullandınız?

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirrm vala ben kararsız kaldım

ooww yoooo bu sabah nezle olarak uyandım
ayy kaç haftadır evde oturmuyorum sanırım acısı çıktı napıcaammm

bol limonlu su , ıhlamur, nar . daha kötü olursan parol ya da minoset alabilirsin. burnunu da tuzlu suyla temizle sürekli.

Kruvaze olanı aldım, göğsümden düşüp duruyo :)

canım sezeryan olursa en erken 38. haftada alınıyor 11 ocak beklenen doğum olduguna göre

sanırım ocak 1 veya aralığın son günleri gibi sezeryan oalbilirsin :)

ooo çok fena olmuş canım ya üzüldüm valla

ben de aynı durumdayım biliyo musun

ben bu organiş işlerine pek ınanmıyorum ne yalan söyleyım şu zamana kadar farklı sktörlerde çalıştım

tekstil de vardı içinde muhasebedeydım ama sonucta alınan mal vs vs hepsi bilgimiz dahilinde oluyor

bunların çoğu pazarlama tekniği çok üzgünüm...ayrıca yediklerimizin içinde bilmediğimiz pek çok şey varken giydiğimizin organik

olması neyi ne kadar değiştirir o da farklı bir mesele bence takılma buna canım...

günaydınn...çok gecmıs olsun sahracım

bebişimi gördük cumartesi günüüüüüüüüüüüüüüüüüü
1400 kg olmuş aplalarııııııııııı 28+3 de
oğluşum kocaman olduuuuuuuuuuuu
bidenemmmmmmmmmm,
çok şükür herhangi bir sorun yokkkkkkkkk
Allahıma bin şükür darısı hep başınıza olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
canım çok yardımcı olamıyacağım çünkü sterilizatör almadım,almayı düşünmüyorum.
emzik ve biberon almadım,almayı düşünmüyorum.
bebek bezi şuankilerin hepsi güzel aslında,yani prima,evy baby tercihim.molfix oğlumda kullanamdım,çok az bile çiş yapsa,çok yapmış gibi çiş kokuyodu.heralde satış hilesi falan,daha çok satılsın diye...ıslak mendilde bim inkini düşünüyorum eğer alerji yapmazsa.diğer çocuklarımda hiçbir bez,ıslak mendil vs.alerji yapmamıştı.hepsini rahat rahat kullanabildik,inşallah buda öyle nazlı falan olmaz:))
bebeyağı veya losyon kullanmayı düşünmüyorum.mutlaka bi katkı maddesi vardır içinde.
ateşölçerimiz ve termometremiz evde var ama markalarını hatırlamıyorum.eğer su için termometre diyosan ondan yok.dirseğimle bakıyorum suyun sıcaklığına.eski usul:))
otokoltuğu oğlumda kraft kullandım.ama onu verdim işimiz bitince bidaha çocuk düşünmediğim için.bunda ne alırım bilmiyorum daha...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :)

cumartesi akşamı doç da randevumuz vardı bebişimizi gördük çok şükür gene hafta olarak önde

kilosu 1900 gr olmuş boyunu söyleme taraftarı değil dr ben de sormadım :)

doppler ıncelememız yapıldı gene kalbi ve kordon kan akışını uzun uzun inceledi daha önceden şüphelenılen

bazı özel damarları inceledi çok şükür herşey yolundaymış....bebiş kafa üstü duruyormuş artık yüzüne bakalım dedik

ama elleriyle kapatmıştı :) tam bakarken bi ara elini oynattı esnedi bi o anı görebildik koca ağızlı ne zaman görsek esniyo zaten :)

sonra dr nst ye girmemi istedi girdim sancı fln çıkmadı ama nst çok komıktı bebek sık sık hareket ettiği için kalp atışını

kaçırıyoduk nst makinasında da kalp atışının alınma netliğine göre kırmzıı sarı yeşil ışık yanıyo ben gülünce de kırmzıı yanıyodu direk

bebeğin kalp atısları atlılar geliomuş gibiydi de çok espri yaptık üzerine çok güldük enteresan bi nst çıktısı vardı yani elimizde kesik kesik

dr bazı tahlillerin yapılması gerektiğini söyleyip yarın için hastaneye çağırdı bakalım bugün izin alayım yarın gideriz

bir de bebek devamlı toplanıo sıkıştırıyo dayanıyo tek rahatsızlıgım o dedim...doktor da çok komık kendı göbeğini tuttu böyle

şimdi bebek burda yaa kafa üstü pozisyonunu aldıktan sonra toplanıp gevşeyerek rahmı kasıyorlar ve rahmı karın boşluğundan

kalça içine taşıyorlar bu yavaş yavaş olucak karnın aşağı inicek ve doğum olucak dedi :)

normal doğum için bebeğin o kadarda iri olmadığını rahatça doğurabilicemi ama kayıplarım var risk almak istemıyroum

dersem de haklı olduğumu ama bunalrı son haftalar düşünmemi ve hiçkimsenin ne sezeryan ne normal doğum sonrası için

sağlıklı bi şekilde doğum olacağı garantisi veremeyeceğini her zaman bir riskin oalbiliceğini rahat olmam gerektiğini söyledi :)

böyle işte kızlar..bir de dr devamlı bebişin bağırsaklarına böbreklerine baktı bişey mi var niye öyle bakıyosunzu dedim

çok inceleyınce yok bişey yok kontrol eidyorum dedi hadi bakam dedim ben de :) hee bu arada tabii ki bebişimin beyninde su felan

yokmuş dr a söyledim bi tarafıynan güldü resmen

Ah canım ya çok geçmiş olsun. Okurken bile tüylerim diken diken oldu
Allah yardımcınız olsun...

arkadaşlar Nilhans la görüştüm.kanamadan dolayı 6 gün yogun bakımda kalmış.bu sabah odaya almışlar.yarın çıkcakmış iyiymiş şuan

Çok geçmiş olsun onada

benimde ağrıyordu varis problemi çıktı .belki öyledir ama umarım değildir

Varis varsa bile göremiyorum orayı canım ya
Umarım yoktur.

Günaydın. Geçmiş olsun canım.

Gözünüz aydın Ayşecim

---

Herkese günaydın kızlar hayırlı sabahlar.
Güzel, sakin, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir gün geçirmemiz dileğimle.
Rabbim darda olan kullarına yardım etsin inşallah...
Bizimde minik kuşumla iş yerinde son haftamız

kızlar günaydın hepinize ya bugün iğrenç hissediyorum kendimi acayip tersim sinirliyim gerginim vs vs.. saçma saçma şeyler kim nedese batıyo bu sabah kendimi acilen dışarı falan atmam lazım yoksa birine patlıycam ((((

bu hafta herkes biraz gergınmıs anlaşılan sağolsun kocam dün baya gerdi beni sinir etti
sabah kalktık kahvaltı yaptık evi süprüdük temzıleıdk sildik beraber çoğunu eısm yaptı hatta sağolsun
neyse akşama doğru kuruyemıs yıyrouz kabukalrı tozları masaya dokulmus ıste yerken benım koca naptı
koluna gelıomusda tutu eliyle yere süpürdü hepsini halının üstüne ayy resmen saçlarım dikildi böle
havaya ne var ne bakıyon diyo bi de dedım napiosn yenı temızledık kırlettın tamam ıkı hafta sonra gene temzılıcem
sen nıye dert eıdosn kı dıo deıdm ıkı hafta öle mi duruccak dursun ne var dio ama nasıl rahat ay valla
ıhlamur fincnaını ındırcektım kafasına öyle sinir oldum :s hiçbir şekilde temzılık algısına sahıp değil benım
kocam sıfır yani bunu kavradım artık ay bak hatrıladım gene tüğlerim dıken dıken olduu
sabır yarabbim

günaydın canım sağol :) amiinnn :)

nasıl son haftanız şekerüm benım bile son haftam değil 30+4 üz sata göre :)

günaydın canım

sakin ol rahatla azcık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…