bu hafta herkes biraz gergınmıs anlaşılan sağolsun kocam dün baya gerdi beni sinir etti
sabah kalktık kahvaltı yaptık evi süprüdük temzıleıdk sildik beraber çoğunu eısm yaptı hatta sağolsun
neyse akşama doğru kuruyemıs yıyrouz kabukalrı tozları masaya dokulmus ıste yerken benım koca naptı
koluna gelıomusda tutu eliyle yere süpürdü hepsini halının üstüne ayy resmen saçlarım dikildi böle
havaya ne var ne bakıyon diyo bi de dedım napiosn yenı temızledık kırlettın tamam ıkı hafta sonra gene temzılıcem
sen nıye dert eıdosn kı dıo deıdm ıkı hafta öle mi duruccak dursun ne var dio ama nasıl rahat ay valla
ıhlamur fincnaını ındırcektım kafasına öyle sinir oldum :s hiçbir şekilde temzılık algısına sahıp değil benım
kocam sıfır yani bunu kavradım artık ay bak hatrıladım gene tüğlerim dıken dıken olduu
sabır yarabbim
.
bu hafta herkes biraz gergınmıs anlaşılan sağolsun kocam dün baya gerdi beni sinir etti
sabah kalktık kahvaltı yaptık evi süprüdük temzıleıdk sildik beraber çoğunu eısm yaptı hatta sağolsun
neyse akşama doğru kuruyemıs yıyrouz kabukalrı tozları masaya dokulmus ıste yerken benım koca naptı
koluna gelıomusda tutu eliyle yere süpürdü hepsini halının üstüne ayy resmen saçlarım dikildi böle
havaya ne var ne bakıyon diyo bi de dedım napiosn yenı temızledık kırlettın tamam ıkı hafta sonra gene temzılıcem
sen nıye dert eıdosn kı dıo deıdm ıkı hafta öle mi duruccak dursun ne var dio ama nasıl rahat ay valla
ıhlamur fincnaını ındırcektım kafasına öyle sinir oldum :s hiçbir şekilde temzılık algısına sahıp değil benım
kocam sıfır yani bunu kavradım artık ay bak hatrıladım gene tüğlerim dıken dıken olduu
sabır yarabbim
günaydın canım sağol :) amiinnn :)
nasıl son haftanız şekerüm benım bile son haftam değil 30+4 üz sata göre :)
günaydın canım
sakin ol rahatla azcık...
Bizde de tam tersi, eşim çok titiz ve beni gerçekten BOĞUYO artık.. eve bir misafir gelince, arkadan arkadan beni yiyo, oraya şunu döktü, buraya bunu yaptı diye. Acayip asabileşiyo.
Kırıntı dökülmücek, hiçbir yer toz olmucak, çamaşırlar tam kurumadan toplanmıcak, ıslak nemli çamaşır kokusu asla olmayacak, banyoya asla saç düşmücek, birşey yerken içerken dikkat edilecek, koltuğa kanepeye asla dökülmücek, yemek yaparken mutfak asla dağılmıcak, yerlere asla sebze..vs parçaları düşmücek, yemek pişerken aspiratör açılacak, koku olmayacak...............
işte benim hayatım :)
kızlar bikaç sorum olacak size .
++sterilizatörler hakkında ne düşünüyosunuz kullanan var mı ?
++ emzik & biberonlarda hangi marka önerirsiniz?
++ bebek bezi ve ıslak mendilde hangi markayı önerirsiniz?
++ yenidoğanlarda bebek yagı kullandınız mı ? yoksa bebek losyonu mu kullandınız? ilk 1 ay içinde bebek yagı bebek losyonu pek önermiyorlar da.
++ ateş ölçer ve termometree için hangi marka ??
++ oto koltuğu ana kucagı kullananlar ne marka kullandınız?
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirrm vala ben kararsız kaldım
kızlar bana akıl verin bakayımmm bitane mavi bitanede krem gecelik almak istiyorum mavide karar kıldım gibi bunu alıcam
Eki Görüntüle 550411
alttaki kremlerden hangisinin geceliğini alayım
Eki Görüntüle 550412 Eki Görüntüle 550413 Eki Görüntüle 550414
KIZLAR BUARADA RESİMLERİ AÇINCA ÜZERİNE 2KERE TIKLAYINCA RESİMLER BÜYÜYOR DAHA YAKINDAN GÖREBİLİRSİNİZ
sabır yarabbim
günaydın canım sağol :) amiinnn :)
nasıl son haftanız şekerüm benım bile son haftam değil 30+4 üz sata göre :)
günaydın canım
sakin ol rahatla azcık...
Merhaba, son bir haftadır forumu takip etmeye başladım, iyi bildigimi düşündüğüm durumlarda cevap vermek dısında pek fazla müdahil olmadım çünkü gördüğüm kadarıyla burada neredeyse hamileliğinin basından beri birlikte olanlarınız cogunlukta ve neredeyse bir aile gibi olmussunuz, bu samimiyetin icine hey ben de geldim hemen sizden olayım demek olmaz diye düşünüyorum... Neyse, en azından ben de buradayım ve burada sizlerden çok şey öğreniyorum, cogu zaman sizinle aynı seyleri ben de yasıyorum ve bu beni gercekten rahatlatıyor, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimmm...
Bizde de tam tersi, eşim çok titiz ve beni gerçekten BOĞUYO artık.. eve bir misafir gelince, arkadan arkadan beni yiyo, oraya şunu döktü, buraya bunu yaptı diye. Acayip asabileşiyo.
Kırıntı dökülmücek, hiçbir yer toz olmucak, çamaşırlar tam kurumadan toplanmıcak, ıslak nemli çamaşır kokusu asla olmayacak, banyoya asla saç düşmücek, birşey yerken içerken dikkat edilecek, koltuğa kanepeye asla dökülmücek, yemek yaparken mutfak asla dağılmıcak, yerlere asla sebze..vs parçaları düşmücek, yemek pişerken aspiratör açılacak, koku olmayacak...............
işte benim hayatım :)
ne mümkün canım yaa
dün evde yoruldum biraz belim filan çok ağrıdı gecede benim oğlan haşatımı çıkardı yatakta iteleyip durdu beni her tarafım tutuk onun gerginliğide var galiba.
dün bende evi süpürdüm eşim çalışıyo hafta sonları ben tek oluyorum genelde evde tabi ister istemez belim ağrıdı bide bana demezmi kendini yorma okadar e dedim ben yapmasam kim yapacak bazen anlamıyo sağolsun elinden her iş gelir ama canının istemesi lazım bu erkeklerin çoğu böyle anca konuşurlar inşallah oğlum babasına çekmiycek ben bulaşıkları yıkamaya başlayınca hemen tabureyi alıp yanıma gelir anne beraber yapalım diye yavrum benim..
Ayy o kadar gripim kii. Hapsurmaktan cgerim sokuluyo iki gundur. Ama doktoragitmedim ilac kullanmamak icin ne yapsam?
Bu arada kiyafet konusunda organige takmistim herseyi en azindan ilk uc ay organik olsun diye ama herseyi de oyle bulunmuyor. Bugun banyo havlusunu aldik mothercareden %100 pamuk ama organik degil... Icime cok sinmeden aldim ama ne bileyim artik cok da abattmamak mi lazim napmak lazim bilemedim..siz ne dusunuyosunuz? Sakinan goze cop batar ama artik hersey o kadar yapaylasti ki insan mumkun oldugunca kimyasaldan uzak tutmak istiyor cocugunu.. Bu pis dunyadan nasil koricaz biz bu cocuklari yaa amannn. Para ugruna mahfettiler guzelim dunyayi
kızlar bugün okulda Atatürk'ü anma töreni vardı hava bayağı güneşliydi 1 saate yakın ayakta durdum iyiydim aslında ama birden başım ağrımaya başladı ellerim ve tüm vücudum titremeye başladı okulun içine girdim su içtim uzandım yok geçmedi eşimde benimle aynı okulda öğretmen o da geldi yanıma ben manyak gibi ağlamaya başladım tansiyonumu ölçtük 14 10 çıktı yükselmiş.doktorum beni uyarmıştı yükselirse haberim olsun diye.. cumartesi günü çalışabilir raporumu almıştım böyle giderse eve hapsolabilirimsağlık ocağı evimin yanında orda bidaha ölçtük tansiyonumu hemşire 13 8 ölçtü ama riskli dedi saat 2 de bi daha ölçücek yüksek çıkarsa hastaneye gidicem çok riskli bişeymiş öyle dedi şu an evdeyim ama çok korktuğumu itiraf edeyim erken doğum riski falan dediler
Sigortam yok canım, kafama göre takıldığım için
Merhaba, son bir haftadır forumu takip etmeye başladım, iyi bildigimi düşündüğüm durumlarda cevap vermek dısında pek fazla müdahil olmadım çünkü gördüğüm kadarıyla burada neredeyse hamileliğinin basından beri birlikte olanlarınız cogunlukta ve neredeyse bir aile gibi olmussunuz, bu samimiyetin icine hey ben de geldim hemen sizden olayım demek olmaz diye düşünüyorum... Neyse, en azından ben de buradayım ve burada sizlerden çok şey öğreniyorum, cogu zaman sizinle aynı seyleri ben de yasıyorum ve bu beni gercekten rahatlatıyor, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimmm...
günaydın anneler ve minnaklar
ayşecim maşallah senin kuzuyada normalde kızlar daha zayıf ama annesi iyi bakmış kuzusuna biz senden azcık gerideyiz ama kiloları aynı eh erkek ya ondan diyelim aman zayıf olsalar niye zayıf tontiş olsalar niye tontiş annemde kucağa gelir işte diyo ama kof tontişte olmasın oğluşum ay bide ben hep kocaya benzesin derdim ama şimdi bana benzetilince ağzım kulaklarımdamı ne geziyorum
ay bide ayşecim senin kocişe gülerken çekirdek yazmış kız o kocayla hiç zaman geçmez konuşmasın söylenmesin diye hazırolda dur
ay bende geçen hafta camları silelim tülleri yıkayalım dedim şöyle baktı çok toz çamur silinmez dedisonra kim silecekse yada yağmurda gidicek diyemi düşünüyolar ama bu hafta günüm var zengin olucam ocamlar silincek dedim o çerçeveleri (pimapenleri) ben camları sildik çabucak bitti Allahtan normaldede o takar tülleri hep böyle silelim diyorum bide mutfak dolaplarımı sildi sağolsun ama kombimizi yakalım dedik sağolsun ustalar parayı aldı gitti daha havaları alıp termostatik vanaları ayarlıcaklar gelmeyince kendimiz yapalım dedik 2saat ensonunda 2tartışan kişi ve azcık ılınmış ev şimdi aramış e sinirlendimde uyuyamadım da ay bunlar iş yapmıcak zorlanmıcak melek azcık bişeyler ters gitsin
selam kızlar nasılsınız bakem:)
haftasonum çok hızlı ve güzel geçti...biliyosunuzki kocişle aramız limoniydi neyse perşembe geldi hadi kalk ankaraya gidelim dedi. gönül alma çalışmalarıyla başarılı oldu tabki ahh biz kadınlarrr. düştük yollara tabiki...çok yoruldum akşam gezecektim güya uyumuşum.sabah erkenden kaltım.sitelere gittik.orda oğlumuzun yatağının siparişini verdim.düz beyaz mdf üstü boya
Arabal Bebek Odas Takm - Yaman Bebe & Gen Mobilyalar incelemek isterseniz kargo dahil 800 lira büyüyen karyola...yalnız bu modelin üstünde araba var ben araba filan istemedim.bembeyaz düz bişey işte.
sonra ikea ya gittik.ordanda stuva dolap ve şifonyer planladım ve trofast aldım.ayrıca ankaya özel hafta içi indirimi var ikeanın kaçırmayın bence böylelikle bu üç parçada 900 e geldi.odasını 1700 e kapattık.dolabı filan beyaz...trofastın içindeki çekmeceleri rengarenk aldım.sonra bunları arabaya yükledi kociş...çok komikti.araba resmen haşat neyse oradanda ebebeği gördüm yol üzeri hemen durdurdum kocişi oradada maxicosinin anakucağını aldık hemde 150 lira fiyatı neden düşük çünkü üzerinde minicik bir hasar var.ama belli bile değildi yani çok şanslıyım.zaten arabayı baston almaya karar vermiştim.travel ağır oluyo birde biz çok gezeriz neyse incelemek isterseniz aynı bu renkten MaMa shop PaPa drop: Quinny Zapp Travel System (BLUE) bebek arabasıda maclaren quest sport 2012 çok güzel tuzlu ama güzel...birde e bebektekilerin tentesi tam kapanmıyor.kafamı karıştırıyordu bu noksan özellik.bu araba 5.5 kg ağırlığında kapanınca çok küçük oluyor iç hacmi geniş ve döşemesi çok rahat görünüyor.ama tentesi tam kapanmıyordu.fiyatı e bebekte 558 lira.onu almadık kafam karışık diye kaldı.neyse tabi hışım çıktı belim dehşet ağrıyor.hemen yatak ve uyku...ertesi gün atamızıda analım dedik anıtkabre gittik.çok yağmur yağıyordu ama oğlumuzun ilk ata ziyareti napalım.atamızıda andıktan sonra ulusa gittik.ben burayı beğenmedim.çünkü yabancımı gördüler enayimi bilmem çok yüksek fiyat söylüyorlar sonra asıl fiyatını söyleyip size şu kadar olur diyolar...biz buradan bişey alamadan ayrıldık ve mothercare mağasına gittik.maclaren burdada vardı inceleyeyim dedim ve tentesi tam kapanan ve piyasada hiç görmediğim bir maclaren sport 2012 buldum.kot desenli bu ürüne bayıldım.maclaren denim diye geçiyor aradığım tüm özellikler mevcut.çok kariza bu arada bebek arabasıyla ilgili sorunuz olursa ben burdayım kızlar bakmadığım model kalmadı diyebilirim.yardımcı olurum.
buda arabamız
The Shopping Mama » Denim Baby Gear {Trend Watch}
dahada birşey almadım :44:daha ne alacaksam ankarayı topladık geldik
kızlar bugün okulda Atatürk'ü anma töreni vardı hava bayağı güneşliydi 1 saate yakın ayakta durdum iyiydim aslında ama birden başım ağrımaya başladı ellerim ve tüm vücudum titremeye başladı okulun içine girdim su içtim uzandım yok geçmedi eşimde benimle aynı okulda öğretmen o da geldi yanıma ben manyak gibi ağlamaya başladım tansiyonumu ölçtük 14 10 çıktı yükselmiş.doktorum beni uyarmıştı yükselirse haberim olsun diye.. cumartesi günü çalışabilir raporumu almıştım böyle giderse eve hapsolabilirimsağlık ocağı evimin yanında orda bidaha ölçtük tansiyonumu hemşire 13 8 ölçtü ama riskli dedi saat 2 de bi daha ölçücek yüksek çıkarsa hastaneye gidicem çok riskli bişeymiş öyle dedi şu an evdeyim ama çok korktuğumu itiraf edeyim erken doğum riski falan dediler
aryacım gecmiş olsunnn
sultancımm baya hareketli bi gün gecirmişsiniz.aldıklarınızı güle güle kullanın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?