2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım çok gecmıs olsun ya dikkat et kendıne pek çok şey etkılıyo tansıyonu

uyku yemek duzenı yorgunluk stres ödem kilo...

ayşecim sende haklısın kayınvalide gelme konusu kapandımı canım senin yani çocuk gibi uyarmak peşinde gezmek zor ama birazda bilmemekten çok gamsızlar bizde şu ekmek ve açıkta bırakma konularında bide tabak alma konusunda tartışırız enufak şeyi eline alır gelir aşkım tabagımızmı kalmamış diyorum gülüyor 2gün sonra yine bide elini siper yapıyomuş dökülmesin diye

ikizim oğluşuna maşallah ne tatlıdır ama suyla oynamak iş yapmak hep küçükken sevdikleri şeyler hele bulaşık ensevdikleri ama haklısın nasıl alışırlarsa benim babam da abimde yemek yapar ev temizler yalnız kalsalar kokmazlar enazından ama kocişi ben bırakır giderim bulaşıkları yıkadım der bi bakarsın aynı tava tabak yıkanmış ama soğuk suda yağlı desem yağlıda değil ama garip bide bak bulaşık bırakmadım der ama teflon tavalar çizik sanki iki bardak kullansa makinaya koysa olmaz tek tabak tek bardak 1de tava 2hafta yeter ona ne gerek bisürü mutfak malzemesine

ama yinede bişey yapmayıp oturduğu yerden şunu şöyle yap bunu böyle diyen bilmiş kaynana tipi kocada istemem ay bi komşumun ki öyle bide herkez çok titiz diyo yok o titiz değil titiz adam dayanamaz kendi yapar o hizmetçi bulmuş çalıştırıyo ama kendide toplar söylenir amenna

Sultancım güle güle kullan aldıklarınızı
Bana Konya'dan tavsiye edebileceğin bir şey var mı?

konya o kadar kısırki bu konuda ve okadar pahalı ki fesleğen bunu yatak alırken karar verdim.aynı yataklara 1200 lira diyolar burada malesef.ama konyaya mothercare açılacak kentplaza varya yeni açılacak olan avm oaraya ordan bebek arabasını düşünebilirsin.buarda kulenin arkasınada pembe mavi diye bir mağaza açılmış orayada gidicem daha kısmet olmadı.arabayı ben ankara mothercaredan aldım.piyasa fiyatının altında hele fatih bebenin çok daha altında diyebilirim.fesleğen seninle tanışalım mı??başka konya varmı?

Son düzenleme:

hee evet bızım o mesele vardı bi de
dün aradı kayınvalidem konsutuk kızım sorun yapma sen annen bakar ben bakarım gelrıım ama ıste
kesın bişey dıyemıyorum biliosn okula giden çocuk var fln dedi...ben de anne kımsenın bakmasına gerek yok

herkes bakmış büyütmuş zor durumda kalırsam zaten sizden yardım isterim size sölemıcem de kıme sölicem ama
şu an ıcın bakıcı tutmayı dusunuyorum bence en doğrusu bu dedım annemın bakamsı yonunde bişiler söledi
çocugu anneme götürmek için sabah 5 de uyandırmam gerekıcek akşam iş çıkışım erken ama anneme git
al gel derken gene gec sata olucak cocugada yazık uygun birini bulursam ıns daha rahat olr benım ıcın fln dedim

öle kapadık ben bılıyrodum zaten blöf oldugnu :) dedım ya yemez yani benım kayınvalidem kadın odlguu halde
dagınık bi kere benım dsiplinime alışamaz misafir olunca baska basımın üstunde yerı var dagıtsada kirletse
annemdır yaparım evını de temızlerım zevk de duyarım sorun değil ama iş beraber yasamaya gelınce durumlar değişir hacı :)

günaydın kızlar anca girebildim topic e ama fazla da kalamayacağım cumartesi annemi ankara ya gönderdim bir daha ki kemoya kadar babamla ilgilensin diye (yazık kadına)
hava çok bozuktu istanbul da dün de kuzenlerle dışarı çıktık, tabii ben hamile hem hasta olduğumu unutuyorum bazen gece vücudum hatırlattı sağ olsun hiç uyuyamadım sırt ağrısı bel ağrısı boğazım feci yanıyor öksürük...
yağlı ballı soğuk almışım kolumu kaldıramıyorum, tırnaklarım morarmış dudaklarım kuruluktan çatır çatır çatladı, ama oh olsun dr bana dikkat et enfeksiyon kapma diyor ben maşallah gören hasta demez fıldır fıldır dolaşıyorum, yat şimdi de aklın başına gelsin inşallah çabuk atlatırım kızlar yoksa tedavi zora girer ben de perişan olurum malum lökosit namına bir şey kalmadı ben de...

zeynep yataktan çıkmaz bugün Allah tan yemeğim falan var, öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize ve bebişlerinize

kocam hiç bişeyden anlamıyor deli ediyor beni, az o da araştırsa öğrense, puşet ne, park yatak ne hiç dünyadan haberi yok, ona göre bebek arabaları arasında hiç fark yok

Tanışalım canım benim
Başka Konya yok sanırım...

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, dinlen...

canım günaydın maşallah kız sana fıt fıt gezıyosun demek :) ama hava cidden coksoğuk

dikkat et kendıne dinlen güzelce ıhlamur sıcak bişeler fln ıcebılıosan iç baya kendıne gelirsin :)

ben de bi üşütüyorum düzeliyorum bi daha usutuyorum ıs yerı cok soğuk ve ısınmıyo resmen :S

Takip altında tutulcak büyük ihtimalle doğumdan sonra geçer dedi,ama ağrılar biçin ve devamlı enfeksiyon için bir çözüm yok şimdilik

ha ha ha o zamanları görebilecek miyiz acaba? düşününce daha bi komik gldi şimdi, 70 yaşında hala foruma yazıyo mu olacağız? :)) he he he çok şirin bir görüntü ama ben daha doğumu bile hayal edemiyorum ilk çocuğum olduğu için, şuursuz şuursuz zamanımı bekliyorum

"2 çocuğuma da " cümlesi beni etkiledi.. duygusallığım üzerimde sanırım :) Ne güzel bir kızın bir oğlun.. 2 çocuğun..

Allah bize de nasip etsin sağlıkla hem ilkini, hem ikincisini.

Sanırım 2 çocuk olunca daha bir aile gibi olunuyor.

Merhaba arkadaşalar aslında forumu uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmamıştım. 30 haftayı doldurduğumuzda az bir kanamam geldi dr. nst ye bağladı ve sonucu çok beğenmedi, o hafta çok yorulmuştum ve dinlenmemi istedi rapor verdi. Bir sonraki kontrolde nst de sancılarımın çıkmaya başladığını söyledi ve açılma olup olmadığını kontrol etti. Çok şükür açılmam yoktu ama ilaç başladık. Pre-Bu ilaç çok sıkıntı veriyor. bir hafta sonra da yine nst yaptık sancılarda azalma yok, nst değeri 40 a kadar yükseliyor. 10 dakikada 2 kere 40 falan oluyor, 32. haftayı doldurduğum için zorunlu olarak izine ayrıldım Nst ye bağlanan annelerin nst değerlerini çok mereak ediyorum paylaşırsanız sevinirim . Bu benim 2. kızım olacak ilk bebeğimde 36. haftayı doldurduktan sonra nst lerim ortalama 40 değerlerinde oluyordu. Bu gebeliğimde karnımda çok sık kasılamalar oluyor

Tanışalım canım benim
Başka Konya yok sanırım...

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, dinlen...

eee madem yok tanışalım oğlumun topicteki biricik konyalı teyzesiyle...sen haftasonuda çalışıyorsun sanırım.28 kasımda izne ayrılcam bende...özelden yer zaman belirle .başka konyadan arkadaş varsa dahil olsunlar lütfennn

masallah bebegine Aysecim
ayni benim koca tamam yapariz sen yorulma der ama o isler yapilmaz. ben bulasiklari yikicam sen elleme der
yarin akam yikarim der ben de kafayi yerim. yarin aksama kadar kokusalimmi?
ev temizligi benim psikolojim icin onemli:) kesinlikle kirli olunca mutsuz oluyorum kizimda sagolsun hallediyor herseyi
su oyuncaklaria bir care bulucam bir kismini ayirip saklicam baska turlu toplu olamiyoruz.
bebis gelsin biraz buyusunde tabulari yikar erak etme
coguda kotu ama gamsiz olmasida insani byiltiyor gercekten
gecmis olsun canim Tr yi bilmem ama burasi bugun saglam soguktu . Dun aksamda banyo yapip ciktim sacim tam kuru degildi
ins bende bulmam sifayi.
Takip altında tutulcak büyük ihtimalle doğumdan sonra geçer dedi,ama ağrılar biçin ve devamlı enfeksiyon için bir çözüm yok şimdilik
anladim canim. Neyseki az kaldi. Hakikaten bu batmayla yasamak cok zormus.
Az kaldi deyip deyip kendimi teselli ediyorum

bende bugun adet sancisi gibi sanci yasadim gittim dr a
rahim agzimi olctu sukur incelme yok bebek iyi. sebebini bilmiyorum niye oldu ama telaslandim ben
nts ye sokar diye bekledim acikcasi ama sokmadi serum yedim geldim dinlen dedi
devam ederse tekrar gidip serum yicem ama bu sefer nts ye girmek istedigimi soylicem.

Son düzenleme:

merhaba canım allah yardımcın olsun ıns çok artmaz sancıların

bana cumartesı akşamı nst yapıldı 15-17 idi değer dr gayet iyi dedi ilk kez nst ye girdim

ben de pek değerleri bilemiyorum ama düşük olduğunu anladım grafikten işaretli açıklamalı yerler vardı ordan çıkarttım...

sağol canım :)

evet ıste aynen benım de psikolojim evin temız olma durumuna çok bağlı

bunu anlatamıyorum işte adama anlamıyo anam napim öf sinir işte... :)

senınkıyle benımkı bi örnekmiş ıkısı beraber yasaymıs kokudn gırılmzmıs eve

istanbul da bayaa soğuk ben şahsen donuyorum :s

Evet canım ya haftasonu da çalışıyorum ama bu son haftam
Şu işlerden ayrılalım da belirleyelim olur mu?
Hiç olmadı kulede bir şeyler içeriz beraber

aryacım gecmiş olsunnn

sultancımm baya hareketli bi gün gecirmişsiniz.aldıklarınızı güle güle kullanın inş

Çok geçmiş olsun canım ya şimdi nasılsın?

canım çok gecmıs olsun ya dikkat et kendıne pek çok şey etkılıyo tansıyonu

uyku yemek duzenı yorgunluk stres ödem kilo...
Hepinize çook teşşekkür ediyorum şu an başım çatlııcak gibi ağrıyor umarım düzelir pozitif olmaya çalışıyorum saat 2 den sonra haber veririim size fıstıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…