2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Yaww bile bile ne kendini yoruyosun tatlışım hadi iyice dinlen de ilerlemesin Allah yardımcın olsun dualarımızla senleyiz...

kim konyalı acabaaaaaaaaaaaaaa????? ben de konyalıyımm :))

tşkler canlarım.. yazdıklarınızı dikkate alıcam )

Sultancım güle güle kullan aldıklarınızı
Bana Konya'dan tavsiye edebileceğin bir şey var mı?

feslegenim-sultancım... konyada ikamet etmesem de çok mutlu oldum memleketten birilerinin burda olmasınaaaa :)) ben de tanışmak istiyorum amaaaa (((

Canım ben sterilizatör almadım almayıda pek düşünmüyorum. Emziği avent aldım biberonda hala kararsızım sadece ufak bi suluk aldım. Bebek bezini prima yeni doğan aldım ıslak mendilide dalinin yeni doğan organık ıslak mendili çıkmış onu aldım. Ateş ölçerin markasını bilmiyorum eşim almış kulaktan ölçenlerden 1 sn yede ölçüyo. Oto koltuğunu pierre cardin aldım. Umarım yardımcı olabılmışımdır

Ayyy benım kv lerı anlattın resmen yaa eş neysede kv ler bu konularda herşeye karışınca daha çok batıyo insana tamam titiz olmak güzrl ama her gelenin arkasından koltuk örtüleri yıkanıyo biri bişey getirse direk poşeti değiştiriliyo dışardaki çoraplarla kesinlikle eve girilmez çarşıdan pazardan bişey aldıysan bişey alınca o poşetler kesinlikle halıya koyulmaz ve daha sayanadığım bissürü şey. Eee tabi onlar bu kadar titiz olunca doğal olarak ben onlara göre pasaklının tekiyim

Normal Doğumdan Korkmak Değil de Bu Çok Garip Bir Şey...
Tamamen Psikolojik Bir Vaka..

Ama Her Zaman Normal Doğumun Destekcisiyim..
Allah Herkese Normal Doğumu Nasip Etsin..

Amin inşAllah canım.. Seninki çok farklı bir durum canım. İnşAllah en kısa zamanda atlatırsın o sıkıntını. Hakkımızda en hayırlısını nasip etsin Rabbim cc.

Canım ben de ilaç kullanma konusunda çok tereddütlüyüm ama Rennie nin prospektüsünü okuyunca rahatladım ve ben de kullandım. Gerçekten çok iyi geliyor. Midem beni çok sıktığında hemen 1 kaşık içiyorum.

İnşAllah doğum zamanı eşin yanında olur canım.Sıkma canına herşey olacağına varacak. İnşAllah gönlüne göre sonuçlanır canım..

Oyy ya bu hafta bu eşler hep formundaydı sanırım. Sıkıntı çıkaran çıkarana.. Güzelim börek dururken yumurta yemiş bi de hıhh.. Herkeste ayrı birşey var ya..
Bizde geçen lcw da gezindik. Bitane hamile elbisesi beğendik. Tamam çok güzel ama elbise diz altında ve ben onun altına birşey giymeliyim. Ona uygun renk hamile pantolonu almalıyım. O da 40-50 arası bişey. Elbiseyle beraber 90 tl ediyo. Kalmış 1.5 ayım. 1.5 ay için ne gerek var diye düşündüm. Vayy efendim beğendiysem niye almıyormuşum diye kavga ettik.. Sonradan gönlümü almak için fıldır fıldır dolandı peşimde. Ahh dedim sana şöyle bol kesedeb harcayan bir hatun denk gelecekti ki görecektin sen.

Çok üzüldüm canım ya.. Çok geçmiş olsun. Yardıma gelecek kimse yokmu yakınlarında. Kendini çok yorma kimse yoksa da eşinle birlikte yavaş yavaş yapın.

Merhaba kizlar hayrli aksamlarr... Allah hepimize kolay ve hayirli dogumlar nasip etsin insallah

Aminn inşAllah canım..

Canım bebek arabası hariç diğerlerinin fiyatı gayet iyi. Ama bebek arabasının da iyi olabilir. Kalitesine göre daha pahalıları da var. Belki de kalitesine göre uygun fiyattır.

Canım şuanki halin gayet normal. Yaşadığın kaygılar tam da bu haftalarda yaşanıyormuş. Çok belirgin olmasa da bende de başladı..

Tecrübeli anneler daha iyi fikir verecektir canım sana. Ama ben dün alışverişe çıktım klasik model vardı bir yerde. Hemde kampanya yapmışlardı bende ondan aldım. Eve gelince giydim rahat gibi geldi. Ama kurvaze denemediğimden ikisinden biri diyemeyeceğim. Belki o daha rahattır.

arkadaşlar Nilhans la görüştüm.kanamadan dolayı 6 gün yogun bakımda kalmış.bu sabah odaya almışlar.yarın çıkcakmış iyiymiş şuan

Allah'ım cc birdaha yaşatmasınn.. Çok üzüldüm ya. Ama şükür ki şimdi iyimiş. Rabbim cc sonuna kadar sağlıkla götürsün..

Çok geçmiş olsun canım. Dİkkat et kendine. Bol bol dinlen ve c vitamini al (mandalina,portakal vs..) Zararlı olmayacak birşeyler kaynat iç. İnşAllah en kısa zamanda atlatırsın.

Yorulmuşsunuz ama sonunda bulmuşsunuz canım. Bende iyiki son zamanlara bırakmadım diyorum hep. Ufak tefek eksikler için bile çıksak hemen yoruluveriyorum.

Aminnn inşAllah canım.. Mucize hem de ne mucize.. İçimde kıpırtılarını hissettikçe Rabbime cc şükrediyorum. Minicik bir nutfeden yavrumu yarattı ve gün geçtikçe daracık yerde, suyun içinde büyütüyor yavrumu.. En sonunda da kucağımıza almamızı nasip edecek inşAllah.. Rabbimin cc bahşettiği en güzel hediyem o benimmmm..

Merhaba canım. Öncelikle hoşgeldin aramıza. Bende ilk bu foruma geldiğimde herkes birbirleriyle kaynaşmıştı. İlk yazdığım zamanlarda ben de acaba dedim ama bir yazmaya başlayınca burdaki güzel yürekli annişler hemen aralarına alıverdiler zaten.. Burdaki bu güzel aileye dahil olmak hiç de zor değil canım.. Ortak duygular, ortak sıkıntılar, ortak heyecanlar.. Sende hoşgeldin aileye diyelim o zaman. Daha paylaşacak çokk şeyimiz var.. Bebişleri büyütürken de birbirimize soracağımız, fikir alacağımız, dertlerimizi, mutluluklarımızı paylaşacağımız çokkk günler olacak inşAllah..

Canım ortadaki şık duruyor ama ben en sağdakiyle daha rahat ederdim sanırım.

ooww yoooo bu sabah nezle olarak uyandım
ayy kaç haftadır evde oturmuyorum sanırım acısı çıktı napıcaammm

Geçmiş olsun canım. Bol bol dinlen ve mandalina portakal gibi şeyler ye.. C vitaminine ihtiyacın olacak. Ihlamur falan iç. İnşAllah en kısa zamanda atlatırsın..

Dinlenmeye devam et canım. Rabbim cc acil şifalar versin sana ve tüm hastalara..

MaşAllah bebişine. Rabbim cc nazarlardan saklasın canım.. Rabbim cc sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de göstersin..

Ohh çok şükür herşey yolundaymış canım.. MaşAllah barekAllah kuzucuğuna..

Hormonlarımız tavan yapmışken en ufak şey bile batabiliyr insana.. Değişik birşeyler yap bugün canım.. Kafanı biraz olsun rahatlatmış olursun..

Uyyy Rabbim cc kolaylık versin sana canım..

Ohh ohh.. Çok yorulmuşsun ama değmiş canım ya.. Birçok şeyi halletmişsiniz. aldıklarını güle güle, sağlıkla kullansın bebişin..

Geçmiş olsun canım.. İnşAllah inişler çıkışlar çok fazla olmaz. Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım. Evde kalmak o kadar da kötü değil canım ya. Zaten günlerimiz azalıyor gitgide.. Senin için en hayırlısı en iyisi hangisi olacaksa o olsun..

Blöfff blöfff blöfff.. Başından belliydi zaten gelmeyeceği de işte laf olsun.. Konunun çözülmesine çok sevindim canım.

.
aman kendine dikkat et canım ya.. İyice dinlen.. Rabbim cc acil şifalar versin.. Çabucak iyileş emi...

Bende böyle bir sıkıntı yok canım ama nts ye bağlanan arkadaşlar yazar birşeyler.. İnşAllah seninde normale döner en kısa zamanda..

Merhabalar güzel annişler ve kuzucukları..
Geçmişi bitirdim sonunda.. :)
Kızımın cicilerini yıkadım.. Misler gibi oldular.. Amanın ya minicik minicik hepsi..
Bakıp bakıp sevdim hepsini.. Ekim-kasım annelerinin doğum hikayelerini okudum..
Allah'ım cc ne duygulandım.. Gözyaşlarıyla okudum..
Rabbim cc hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşAllah..
Ben çantamı hazırlamaya başlayacağım ama hala ne koysam diye tereddüt ediyorum.
Heyecan gitgide artıyor. :)

Ben de yıkadım, Dalin'in granül sabunuyla. Her yerinde parça parça sabun kaldı kıyafetlerin. Delirdim. 3 kere daha durulattım makinada anca gitti.
Zaten eğilip kalkamıyorum, kaç makina çamaşır, hepsini asacak yer yok. Hava soğuk, bi astığım 10 saat kurumuyo.
Sonunda çıkarttım TV'nin anten kablosunu , bebişin boş odasına duvardan duvara gerdim tutturdum çiviye eski usul, astım bütün çamaşırları üstüne :)
Kuruyolar şimdi :) Akşama iş dönüşü ütüler yerleştiririm inş halim olursa.
:26:

Son düzenleme:
Eşime dün bana doğum hediyesi ne alacaksın dedim. Doğum gününe daha çok yok mu dedi Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Canım hiç haberi yok doğum hediyesinden falan

Kızlar çantalarımı hazırladım ama doğuma girerken hemşire bebeğin kıyafetlerini istiyOrya onları nereye koyacağımı bilemedim hemen giyeceği 1 takım kıyafet olduğu için hangi çantaya koysam içinde kayboldu resmen. Utanmasam temiz bi poşete koyup öyle verecem .Zaten bebeğin yedek kıyafetlerinin bezlerinin filan oldugu bi çanta var ama hepsini birden vermek istemiyorum verilecekleri ayrı koyayım dedim onuda beceremedım
Siz nasıl bi çantaya koydunuz hemşireye verilecek kıyafetleri?

Canım ben sitedeki arkadaşların tavsiyesiyle dalinin sıvı deterjanını aldım.. Ne olur ne olmaz diye 2 kere de durulama yaptırdım. Misler gibi oldu hepsi. Dediğin gibi kurutmak biraz sıkıntılı ama peteğin önüne koyduk çoğu kurumuş gibi.
Seni baya uğraştırmış çamaşırlar.. Ama eski usul çamaşır asma güzel fikir aklımda bulunsun. :)

Eşime dün bana doğum hediyesi ne alacaksın dedim. Doğum gününe daha çok yok mu dedi Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Canım hiç haberi yok doğum hediyesinden falan

Hay sen çok yaşa emi.. Ne güldüm ya.. Ben hatırlatmayacağım eşime.. Hatırlarsa ne ala.. Hatırlamazsa olacaklara katlanır artık..

Canım çantana neler koydun kendin ve bebiş için yazabilirmisin.
Bu arada benim doğum yapan arkadaşlarım hemşireye verilecek kıyafetleri bir penye battaniyenin arasına koydu, bohça gibi kapattı ve poşete koydu. Hem diğerlerine karışmamış oldu. Zaten hemşireler bebek çantasının almıyorlarmış. Böyle ayrı bir çanta veya poşetle vermek daha iyimiş.

nasılsınız biz çok şükür iyiz nasıl geçti hafta sonu
biz 4 kişi olacagımızın inş hayalini kurduk
komik ama
burda havalar çok sogudu hava bozuk gerçi bugün güneş açtı ama :26:
ben hava bozuk olunca çok mutlu oluyorum
neden:kızımı diyoruzki kar yagınca kardeşin dogacak diye oyalamaya çalışıyoz aslında bakarsanız biz kendimizi oyalamaya çalışıyomuşuz
işte böle rabbim inş hayırlısı ile kucagımıza alalım

benimide aynı cnm hiiiç haberi bile yokk geçenlerde ağzını aradm ama hiç anlamadı bile.bn beklemiorm zatn sağlk olsn napalm

bende merak ediyodum nsıl vercez bebegin kıyafetlerni diye.cevap verdigniz çok iyi oldu.bede henüz çantamı hazırlayan arkadaşlar ayrıntılı bi şekilde yazarsa bizde faydalanmış oluruz

Evet canım ya haftasonu da çalışıyorum ama bu son haftam
Şu işlerden ayrılalım da belirleyelim olur mu?
Hiç olmadı kulede bir şeyler içeriz beraber

olur kulede veya realde bir gün belirleyelim.hafta içi bile uygun olur bana....

kim konyalı acabaaaaaaaaaaaaaa????? ben de konyalıyımm :))
canım konyalı değilim eşim konyalı sayılır mı???seninlede tanışalım canım.ne zaman geliyosun...???

nerden bilecek benimkide bilmezarkadaşım var o sordu.doğum hediyesi ne alacaksın dedi...doğumdada mı hediye alıcaz diye bir soru üstüne...benim adamcağıza ağır geldi sonrada diyoki oğlan 21 ocakta gelecek 27 ocakta anasının doğum günü ikisinin niyetine alırım dedibence gerek yok gerçi ama ablamlar ömür boyunca unutmazsın diyor.babam anneme broş almış ilk çocukta hala takar kadın taktıkçada anlatır doğumunu babamın ilk babalık heycanını nasıl taktığını

bende merak ediyodum nsıl vercez bebegin kıyafetlerni diye.cevap verdigniz çok iyi oldu.bede henüz çantamı hazırlayan arkadaşlar ayrıntılı bi şekilde yazarsa bizde faydalanmış oluruz

hastane çantasını hazırlamadım amma ben şöyle düşünüyorum en küçük hurçlardan alıp içine bebeğin takımı,battaniyesi ve bezini koyucam.bohça içindede verilebilir.başka fikri olan???

Ben ilk bebeğimde iki çanta hazırlamıştım biri bebek için diğeri benim için. İki tane hastane çıkışı vardı onlar birini giydirmişlerdi.

Offf ya şu bayılma hissi nedir yav?Nerden çıktı bu anlamıyorum zaten o kadar halsiz,yorgun hissediyorum ki kendimi bide bu çıktı,canım çıkıvercek sanki Normal bişey mi bu kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…