Eşime dün bana doğum hediyesi ne alacaksın dedim. Doğum gününe daha çok yok mu dediGülsem mi ağlasam mı bilemedim.Canım hiç haberi yok doğum hediyesinden falan
Kızlar çantalarımı hazırladım ama doğuma girerken hemşire bebeğin kıyafetlerini istiyOrya onları nereye koyacağımı bilemedim hemen giyeceği 1 takım kıyafet olduğu için hangi çantaya koysam içinde kayboldu resmen. Utanmasam temiz bi poşete koyup öyle verecem .Zaten bebeğin yedek kıyafetlerinin bezlerinin filan oldugu bi çanta var ama hepsini birden vermek istemiyorum verilecekleri ayrı koyayım dedim onuda beceremedım
Siz nasıl bi çantaya koydunuz hemşireye verilecek kıyafetleri?
olur kulede veya realde bir gün belirleyelim.hafta içi bile uygun olur bana....
canım konyalı değilim eşim konyalı sayılır mı???seninlede tanışalım canım.ne zaman geliyosun...???
nerden bilecek benimkide bilmezarkadaşım var o sordu.doğum hediyesi ne alacaksın dedi... doğumdada mı hediye alıcaz diye bir soru üstüne...benim adamcağıza ağır geldi sonrada diyoki oğlan 21 ocakta gelecek 27 ocakta anasının doğum günü ikisinin niyetine alırım dedi bence gerek yok gerçi ama ablamlar ömür boyunca unutmazsın diyor.babam anneme broş almış ilk çocukta hala takar kadın taktıkçada anlatır doğumunu babamın ilk babalık heycanını nasıl taktığını
Offf ya şu bayılma hissi nedir yav?Nerden çıktı bu anlamıyorum zaten o kadar halsiz,yorgun hissediyorum ki kendimi bide bu çıktı,canım çıkıvercek sankiNormal bişey mi bu kızlar?
kızlar genitali epilasyon aletinin jilet başlığıyla alıyodum ben bu aya kadar. son aylara girdik ya artık alet titreşimli olduğu için tırsıyorum. dr a da sormadım, herşeye gülüyo sinir oluyorum. sizce sakıncalı mıdır? bilginiz var mı güzel anneler:)
kızlar bugün okulda Atatürk'ü anma töreni vardı hava bayağı güneşliydi 1 saate yakın ayakta durdum iyiydim aslında ama birden başım ağrımaya başladı ellerim ve tüm vücudum titremeye başladı okulun içine girdim su içtim uzandım yok geçmedi eşimde benimle aynı okulda öğretmen o da geldi yanıma ben manyak gibi ağlamaya başladım tansiyonumu ölçtük 14 10 çıktı yükselmiş.doktorum beni uyarmıştı yükselirse haberim olsun diye.. cumartesi günü çalışabilir raporumu almıştım böyle giderse eve hapsolabilirimsağlık ocağı evimin yanında orda bidaha ölçtük tansiyonumu hemşire 13 8 ölçtü ama riskli dedi saat 2 de bi daha ölçücek yüksek çıkarsa hastaneye gidicem çok riskli bişeymiş öyle dedi şu an evdeyim ama çok korktuğumu itiraf edeyim erken doğum riski falan dediler
galiba şubat annesi olucam benn( aranızda kalmaya devam edebilirim dimiii :))
kızlar genitali epilasyon aletinin jilet başlığıyla alıyodum ben bu aya kadar. son aylara girdik ya artık alet titreşimli olduğu için tırsıyorum. dr a da sormadım, herşeye gülüyo sinir oluyorum. sizce sakıncalı mıdır? bilginiz var mı güzel anneler:)
arkadaşlar fikir istiyorum. şu an buranın bir internet sitesinde indirim var, 300 pound harcadığımda %20 indirim yapıyor. ben de kalan ihtiyaçlarımı alayım dedim.
indirimle birlikte
bebek arabası 455 lira
araç koltuğu 91 lira
karyola için yatak 85 lira
2 adet lastikli çarşaf 34 lira
alt açma yastığı 11 lira
küçük park yatak gündüz uykuları için57 lira
toplam 733 lira, indirimsiz 914 lira. sizce bu fiyatlar ve ürünler nasıl? türkiyeden farklı olabilir belki, indirimi kaçırmamak adına almalı mıyım bunları :26: ya da hangilerini almak mantıklı olur?
özellikle bebek arabası hakkında düşünceliyim :44:
günaydın kızlar anca girebildim topic e ama fazla da kalamayacağım cumartesi annemi ankara ya gönderdim bir daha ki kemoya kadar babamla ilgilensin diye (yazık kadına)
hava çok bozuktu istanbul da dün de kuzenlerle dışarı çıktık, tabii ben hamile hem hasta olduğumu unutuyorum bazen gece vücudum hatırlattı sağ olsun hiç uyuyamadım sırt ağrısı bel ağrısı boğazım feci yanıyor öksürük...
yağlı ballı soğuk almışım kolumu kaldıramıyorum, tırnaklarım morarmış dudaklarım kuruluktan çatır çatır çatladı, ama oh olsun dr bana dikkat et enfeksiyon kapma diyor ben maşallah gören hasta demez fıldır fıldır dolaşıyorum, yat şimdi de aklın başına gelsininşallah çabuk atlatırım kızlar yoksa tedavi zora girer ben de perişan olurum malum lökosit namına bir şey kalmadı ben de...
zeynep yataktan çıkmaz bugün Allah tan yemeğim falan var, öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize ve bebişlerinize
canım biz doğurunca da burda olucaz ınsallah tabıı kı kal burda nidemek :)
canım ben doktoruma bu epilasyon ısını sordum bana dediki ağda serbest ama
özellıkle genıtal bölgede epilasyon aleti tavsıye etmıyoruz zaten hassaslasmı bölge yırtılma
gerounalrı olsuabılıyor ama ağda yapabılırsın jılet kullanan var dedı kı ben ağda uygun mu dıye sormustum böle yanı
sırf bu zamnaalr ıcın deil gebelıgın basındna itibaren genıtal bölgede epilatör tavsıye etmıyolarmışş :)
kızlar göğüslerim nası acıyor dünden beri dokunamıyorum bile
güzel sade bi çanta olmuş seninki cnm.fazlalık yok yani onuda koyim bunuda koyim derken nerdeyse bi valiz eşya olcaktı yav :)) teşekkür ettm yayınladığn için.allahm saglıkla bebegne kavuştursun seni..hepimizi...kızlar gecenlerde sormuştum hastane çantası hazırlıkları yapan varmı diye kimse bişey yazmamıştı
şimdi baktım hastane çantası hazırlıgını soranlar olmuş
bende hazırladım
bakın yazayım içine neler koydum
kendim için:
-lohusa pijaması,sabahlıgı
-çıkış için eşofman kadife
-patik
-çorap
-şal,çeket
-atlet 2 tane
-iç çamaşır 3 tane
-sütyen koymadım gerek yok zaten takamam
-gögüs pedi
-tacım
-makyaj takımım
-havlu
-hasta bezi 2tane
-ped
-bebege ait tahliler ,sonuçları
-fotograf makinası
-bebek şekeri
-kolanya
-terlik rahat
-
(kendimede bukadar koydum yeter fazladan pijama ve gecelik koymadım zaten sezeryan olucam gerek yok diye düşündüm)
bebek için :
-hastane seti
-battaniye kalın
-penye battaniye
-uyku tulumu küçük çünkü kışa gelicek çıkışda üşür
-çorap 1 tane
-patik 1 tane
-yelek
-tuluk
-4-5 tane bebek bezi
-
(bebek için bukadar yedek kıyafet falan hiç birşey koymucam çünkü gerek yok kirletmez zaten )
birde benim küçük prensesim var anne bende hastane çantası istiyorum diye tutdurdu onada hazırladık
bu arada bebek ve benimki bi valiz oldu bide kızım var onunda var 2 valiz gitce kocişime yok yazık
kızım için:
-yastık
-battaniyesi
-eşofman takımı
-pijama takımı
-kıyafet degişik
-makyaj takımı
-pepe ve şilamız
-tuluk
-çorap
-terlik kızımda hazır
işte bunları koyduk başka da eksigimiz falan varsa oluyoda koyuyoruz işte ama şimdilik bunları koydum
bebegin eşyalarını bir poşede koyucam ayrı annemler ben girince verirler zaten
haa bu arada eşimin bana yaptıracagı çiçek için de eşimi ayarladım,eşimden hediye beklemiyorum mevzu olmuşken bende diyeyim eşim yatak odamızı degiştirdi işte hediyem bu ama çiçegimi ayarlattım.unutmaması içinde yazı yazcam nekadar yüzsüzüm ayol ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?