2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Eşime dün bana doğum hediyesi ne alacaksın dedim. Doğum gününe daha çok yok mu dedi Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Canım hiç haberi yok doğum hediyesinden falan

ooo hacı sen olayı çokyanlış anlamışın diyeydin

canım ben şöyle yapmayı dusunuyorum bbeği sarcakalrı penye battanıye var ya veya pazen

onun içine bebeğe ilk giydirilicekleri ve bir adet bezi koyarım bohça şeklıdne kapatırım çantanın en ustune koyarım

hastanede ıstedıkelrı zaman yanımda refakatcım olan kısı cıkarıp verır ve ıcıdne aramak zorunda kalınmaz

çanta duzneıde bozulmaz böylece ayrıca bohcayı poşete de koyabırıız ne olucak herkes öyle koyyo hıc gormedın mı

hastanede :) :) :)

kızlar gecenlerde sormuştum hastane çantası hazırlıkları yapan varmı diye kimse bişey yazmamıştı
şimdi baktım hastane çantası hazırlıgını soranlar olmuş
bende hazırladım
bakın yazayım içine neler koydum
kendim için:
-lohusa pijaması,sabahlıgı
-çıkış için eşofman kadife
-patik
-çorap
-şal,çeket
-atlet 2 tane
-iç çamaşır 3 tane
-sütyen koymadım gerek yok zaten takamam
-gögüs pedi
-tacım
-makyaj takımım
-havlu
-hasta bezi 2tane
-ped
-bebege ait tahliler ,sonuçları
-fotograf makinası
-bebek şekeri
-kolanya
-terlik rahat
-
(kendimede bukadar koydum yeter fazladan pijama ve gecelik koymadım zaten sezeryan olucam gerek yok diye düşündüm)

bebek için :
-hastane seti
-battaniye kalın
-penye battaniye
-uyku tulumu küçük çünkü kışa gelicek çıkışda üşür
-çorap 1 tane
-patik 1 tane
-yelek
-tuluk
-4-5 tane bebek bezi
-
(bebek için bukadar yedek kıyafet falan hiç birşey koymucam çünkü gerek yok kirletmez zaten )
birde benim küçük prensesim var anne bende hastane çantası istiyorum diye tutdurdu onada hazırladık
bu arada bebek ve benimki bi valiz oldu bide kızım var onunda var 2 valiz gitce kocişime yok yazık
kızım için:
-yastık
-battaniyesi
-eşofman takımı
-pijama takımı
-kıyafet degişik
-makyaj takımı
-pepe ve şilamız
-tuluk
-çorap
-terlik kızımda hazır
işte bunları koyduk başka da eksigimiz falan varsa oluyoda koyuyoruz işte ama şimdilik bunları koydum
bebegin eşyalarını bir poşede koyucam ayrı annemler ben girince verirler zaten
haa bu arada eşimin bana yaptıracagı çiçek için de eşimi ayarladım,eşimden hediye beklemiyorum mevzu olmuşken bende diyeyim eşim yatak odamızı degiştirdi işte hediyem bu ama çiçegimi ayarlattım.unutmaması içinde yazı yazcam nekadar yüzsüzüm ayol ben

Son düzenleme:

hımm anladım canım.. ben bayramda gittim geldim canım.. dogumdan sonra gelebilicem ancak kısmet olursa o zmn tanışırız inş

kızlar genitali epilasyon aletinin jilet başlığıyla alıyodum ben bu aya kadar. son aylara girdik ya artık alet titreşimli olduğu için tırsıyorum. dr a da sormadım, herşeye gülüyo sinir oluyorum. sizce sakıncalı mıdır? bilginiz var mı güzel anneler:)

galiba şubat annesi olucam benn ( aranızda kalmaya devam edebilirim dimiii :))

Ay çok mu komik?
Gülsün canım boşver sor sen soracağını.
Biz ne kadar bir şey söylesekte o senin doktorun. En iyi şekilde yönlendirir inşallah...

cnm panikleme sakın.olumlu düşünmen gerek.ben erken doğum riskiyle 24 gündür hastanede yatıyorum.geldiğim gün doğum başlamış dediler.bak 3 hafta geçirdik.oğlum bekliyo hala çok şükür.ama ben hiç kötü düşünmedim.inan o hissesiyo seni.

iyi şeyler düşün.iyi şeyler olsun.bol bol dua et.

galiba şubat annesi olucam benn ( aranızda kalmaya devam edebilirim dimiii :))

canım biz doğurunca da burda olucaz ınsallah tabıı kı kal burda nidemek :)

canım ben doktoruma bu epilasyon ısını sordum bana dediki ağda serbest ama

özellıkle genıtal bölgede epilasyon aleti tavsıye etmıyoruz zaten hassaslasmı bölge yırtılma

gerounalrı olsuabılıyor ama ağda yapabılırsın jılet kullanan var dedı kı ben ağda uygun mu dıye sormustum böle yanı

sırf bu zamnaalr ıcın deil gebelıgın basındna itibaren genıtal bölgede epilatör tavsıye etmıyolarmışş :)

Bence Hepsinin Fiyatı Çok İyi..
Hepsi de İşine Yarayacak Ürünler..
Allah Güzel ve Sağlıklı Günlerde Kullanmayı Nasip Etsin..
Tr'de de Aynı..

canim benim gecmis olsun dikkat et kendine allahim sifa versinseni..

kızlar göğüslerim nası acıyor dünden beri dokunamıyorum bile

tşkler tatlım ben de bırakamam sizi zatiii )

güzel sade bi çanta olmuş seninki cnm.fazlalık yok yani onuda koyim bunuda koyim derken nerdeyse bi valiz eşya olcaktı yav :)) teşekkür ettm yayınladığn için.allahm saglıkla bebegne kavuştursun seni..hepimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…