2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlar 1 soru !

32. haftada çalışabilir raporumu aldım diyelim, sonra 35.haftada doğuma gittim diyelim.

4 ay iznim doğumdan itibaren mi başlayacak, yoksa aradaki 3 hafta yanacak mı ?

Çok önemli, ona göre izne çıkacağım.

bebislerinizi görmüs olan annislerim herseyin yolunda olmasina cokkk sevindim hepsine masalalhh sübhanallahhhkilosuda iyiymis allahim hepimiz saglikla aliriz insallahh sag saglim kucaklarimiza...aminnn..

Offf ya şu bayılma hissi nedir yav?Nerden çıktı bu anlamıyorum zaten o kadar halsiz,yorgun hissediyorum ki kendimi bide bu çıktı,canım çıkıvercek sanki Normal bişey mi bu kızlar?

bendede oluyor o . sekerine baktirdinmi seker firlayinca yorgunluk yapiyor.

Kizlar ne guzel cantalari hazirlamissiniz bende bu h.ici hazir edicem insallah. bu arada benim kislik duzgun bir kiyafetim yok ya
hep ayni seyler giyiyorum sikildim biraz, yeni alsam zaten az kaldi diyorum
dogumdan sonraya saklayayim bari hevesimi

slm canim benim benimde hep üstüme fenalik geliyor biraz isleneyim fenalik üzerime halzizlik bayilcak gibi elimden ayagimdan can cekiliyor gibi oluyorum hemen kendimi koltugun üstüne atiyorum bende 1 aydir cekiyorum doktora dedim tansiyon falan iyi dedi ben kansizliktan süphe ediyorum bilmiyorum birde bu aralar cokkk sinirli agresifim kafam hic birseye gelmiyor ..canim sanada gecmis olsun allahim hepimizin yardimcizi olsun seni..

bu hastanede gecelik veriyorlar ama pijama goturuce bende
ic camasiri 2-3 tane
bebise 4 takim kiyafet cunku 1 hafta kalabilirim.
kundak,bezi
hasta bezi ve terligi veriyorlar zaten havlu olabilir gerci cok lazim olacagini sanmiyorum
birde tabi yapayi planladigim bir turlu yapamadigim kapi susum ve bebek sekerlerimi:)

ay benımde bugun sağ göğsüm sızlıyıp duruyo nedne oluyo bilemedım ki :s

hareket ettıkce acıosa ucları fln prolaktın yuksleınce olur genelde....

bnm de sol canım yaa sütten gerilebilir belki

canim büyüyorlar ve artik süt yapmak iicn vücut hazirliyor benimde öyle canim benimseni..

evt cnm yaa olabilir..karın göğüs acaip gerildik :)) ben de senii )

cnm ben de jilet başlığıyla alıyorum zaten. normal jilet gibi yırtma kesme sorunu olmadı bende hiç. ben gürültülü titreşimli bi alet olduğu için terddüt ettim.

Slm arkadaşlar

Nasılsınız? Herkese mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum..iş yerinde işlerim çok yoğun olduğundan anca sizlere yazma fırsatım oldu..hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum..

haftasonu o kadar yoruldum ki arkadaşlar anlatamam..dün misafirlerim vardı yemekte..öyle bir sofra kurdum ki kendi kendime şaşırdım bu kadar şeyi ben nasıl yetiştirdim diye..ama ben kendimden geçtim..hala yorgunluğumu atmış değilim..eşim Allah arzı olsun çok yardımcı oldu..bir baktım ki misafirler gittikten sonra eşim hemen gitti yattı..ah ah dedim içimden biz kadınlar her misafirde bu kadar yoruluyoruz..bir kerede adam pert oldu..ben birde peşlerinden hem evi mutfağı toparladım...erkek milleti işte..

az kaldı yavaş yavaş doğumlar yaklaşıyor..Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..

Offf ya şu bayılma hissi nedir yav?Nerden çıktı bu anlamıyorum zaten o kadar halsiz,yorgun hissediyorum ki kendimi bide bu çıktı,canım çıkıvercek sanki Normal bişey mi bu kızlar?

arkadaşlar b12 vit eksikliginde sinirlilik ve halsizlik cok yaşanıyor.bence b12 tahlili yaptırın.

hastane çantasını hazırlamadım amma ben şöyle düşünüyorum en küçük hurçlardan alıp içine bebeğin takımı,battaniyesi ve bezini koyucam.bohça içindede verilebilir.başka fikri olan???

ben 2 küçük canta hazırladım .birine kendi ihtiyaclarımı koydum digerine bebegin
hemşire verilcekleride bi örtüye sarıp bebegin çantasının üstüne koydum.

Eşime dün bana doğum hediyesi ne alacaksın dedim. Doğum gününe daha çok yok mu dedi Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Canım hiç haberi yok doğum hediyesinden falan

cnm adam haklı nerden bilsin.benim kocamda bilmiyordu ,ben söledimde ögrendi ,hediyemi aldı :)

aminnn cnm.Allah bu iki duyguyuda isteyen herkese yaşatsın inşallah.
artık 4 kişik bi aile olacagız bu beni ve eşimi cok mutlu ediyor.
1 cocukta bişi anlaşılmıyor , 2 .cocuk olunca aile olundugu anlaşılıyor yorumlarını sıkca duyuyorum.

canım ben bunun için küçük bir hurç aldım pazardan onun içine koyucam

Canım geçmiş olsun ne diyelim! Bizim de haftasonu banyo mahvoldu. Bu merkezi sistem olan evlere zorunluluk gelmiş, daire başına ödemeye geçmek için. Geldiler heryeri hallettiler ama banyo felaketti. O kaloriferin içinden siyah zift akmış, herşey çok fenaydı. Yapıp gittikten sonra, eşim tırsarak geldi yanıma. Korkma ama çok fena oldu içeri dedi, gerçekten öyleymiş. Neyse girdi, foşur foşur yıkadı sağolsun! Çok seviyorum kocişimi
Ama seninki daha fenaymış canım. Dikkat et kendine artık. üşütüp etme sakın. eğilmek falan da pek önerilmiyo bu dönemde, kaldı şurda 2 ay, dikkat edelim artık değil mi

Canım bu dönemde annelerin karşı karşıya kaldığı klasik durumlardan biri, bu! Çocuğuma yetebilecek miyim, doğru mu yaptım, ona iyi bi dünya verebilecek miyim vs vs
Bunlar doğal kaygılar. Her annede olabilecek şeyler bunlar, dert etme. Ama kucağına alıcağın ve geçireceğin güzel günleri düşün bence. Olumlu şeyler düşümeye bak derim.

Kız tontirik! Uzak mı bu bauhaus avm? Ben hiç duymadım da? Bilkentte sanki vardı öyle bişiyler. Ankarayı pek bilmeyen biri olarak soruyorum artık idare et!

Canım sadece bir örnek vereyim sana! Çin'de arkadaşım tren istasyonunda beklerken, bi çift gelmiş yanlarına. Bebek daha emekliyormuş.
Yere koymuşlar bebeği!!!
Emeklemiş! Sonra emziğini düşürmüş! Kadın alıp bebeğin ağzına geri koymuş
Mutlu mesut hayatlarına devam etmişler!
Tamam tabi böyle olmayalım ama onlar da yaşıyolar bişey olmuyo, onu da unutmayalım bence

Tabiki burda güzel bir grup olduk labella ama bu yenilerin katılmaması anlamına gelmez! Bence sende ufaktan yorumlar yazarak başlayabilirsin!
Herkese açık bir forum sonuçta bu! Hoşgeldin diyelim o zaman!

Canım ben ikincisini beğendim. Zaten üçüncüde düğme yok önde, zor olur gibime geldi. İkincisi daha şirin geldi diğerlerine göre.

Ayşecim hayırlı olsun, aldığın güzel haberler için sevindim canım! Sağlıklı bir şekilde kucağına alman dileğiyle...

İyiyiz orkidecim! Daha misafir alma bence! Ben eşime bile yemek yapamıyorum bazen kaldı ki misafire hiç yapmam yani!
Bence keyfine bak artık, dinlen. Eşin de yardım etse, sonuçta bize kalıo temel şeyler. Bu dönem önemli bi dönem. Ben geçen misafir geldi şehirdışından, eşimin arkadaşı.
7 aylık hamilenin evine geldiğine göre bazı şeyleri kabulleniyodur dedim, sadece taze fasülye-pilav ve salata&cacık falan yaptım!
Hiç de düşünmedim valla ayıp olur mu diye! Gelen bazı şeyleri kabullenir arkadaşım

canım allah razı olsun hepimiz bir avazda doğurak inşallah :) benimkide yardım ediyor ama yardım ettiğinden çok dağıtıo bugun daha yeni oturdum temizlikten daha gram yok evde :))

canım aldınmı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…