Offf ya şu bayılma hissi nedir yav?Nerden çıktı bu anlamıyorum zaten o kadar halsiz,yorgun hissediyorum ki kendimi bide bu çıktı,canım çıkıvercek sankiNormal bişey mi bu kızlar?
kızlar göğüslerim nası acıyor dünden beri dokunamıyorum bile
bu hastanede gecelik veriyorlar ama pijama goturuce bendekızlar gecenlerde sormuştum hastane çantası hazırlıkları yapan varmı diye kimse bişey yazmamıştı
şimdi baktım hastane çantası hazırlıgını soranlar olmuş
bende hazırladım
bakın yazayım içine neler koydum
kendim için:
-lohusa pijaması,sabahlıgı
-çıkış için eşofman kadife
-patik
-çorap
-şal,çeket
-atlet 2 tane
-iç çamaşır 3 tane
-sütyen koymadım gerek yok zaten takamam
-gögüs pedi
-tacım
-makyaj takımım
-havlu
-hasta bezi 2tane
-ped
-bebege ait tahliler ,sonuçları
-fotograf makinası
-bebek şekeri
-kolanya
-terlik rahat
-
(kendimede bukadar koydum yeter fazladan pijama ve gecelik koymadım zaten sezeryan olucam gerek yok diye düşündüm)
bebek için :
-hastane seti
-battaniye kalın
-penye battaniye
-uyku tulumu küçük çünkü kışa gelicek çıkışda üşür
-çorap 1 tane
-patik 1 tane
-yelek
-tuluk
-4-5 tane bebek bezi
-
(bebek için bukadar yedek kıyafet falan hiç birşey koymucam çünkü gerek yok kirletmez zaten )
birde benim küçük prensesim var anne bende hastane çantası istiyorum diye tutdurdu onada hazırladık
bu arada bebek ve benimki bi valiz oldu bide kızım var onunda var 2 valiz gitce kocişime yok yazık
kızım için:
-yastık
-battaniyesi
-eşofman takımı
-pijama takımı
-kıyafet degişik
-makyaj takımı
-pepe ve şilamız
-tuluk
-çorap
-terlik kızımda hazır
işte bunları koyduk başka da eksigimiz falan varsa oluyoda koyuyoruz işte ama şimdilik bunları koydum
bebegin eşyalarını bir poşede koyucam ayrı annemler ben girince verirler zaten
haa bu arada eşimin bana yaptıracagı çiçek için de eşimi ayarladım,eşimden hediye beklemiyorum mevzu olmuşken bende diyeyim eşim yatak odamızı degiştirdi işte hediyem bu ama çiçegimi ayarlattım.unutmaması içinde yazı yazcam nekadar yüzsüzüm ayol ben
ay benımde bugun sağ göğsüm sızlıyıp duruyo nedne oluyo bilemedım ki :s
hareket ettıkce acıosa ucları fln prolaktın yuksleınce olur genelde....
canim büyüyorlar ve artik süt yapmak iicn vücut hazirliyor benimde öyle canim benimseni..
canım biz doğurunca da burda olucaz ınsallah tabıı kı kal burda nidemek :)
canım ben doktoruma bu epilasyon ısını sordum bana dediki ağda serbest ama
özellıkle genıtal bölgede epilasyon aleti tavsıye etmıyoruz zaten hassaslasmı bölge yırtılma
gerounalrı olsuabılıyor ama ağda yapabılırsın jılet kullanan var dedı kı ben ağda uygun mu dıye sormustum böle yanı
sırf bu zamnaalr ıcın deil gebelıgın basındna itibaren genıtal bölgede epilatör tavsıye etmıyolarmışş :)
slm canim benim benimde hep üstüme fenalik geliyor biraz isleneyim fenalik üzerime halzizlik bayilcak gibi elimden ayagimdan can cekiliyor gibi oluyorum hemen kendimi koltugun üstüne atiyorum bende 1 aydir cekiyorum doktora dedim tansiyon falan iyi dedi ben kansizliktan süphe ediyorum bilmiyorum birde bu aralar cokkk sinirli agresifim kafam hic birseye gelmiyor ..canim sanada gecmis olsun allahim hepimizin yardimcizi olsunseni..
Offf ya şu bayılma hissi nedir yav?Nerden çıktı bu anlamıyorum zaten o kadar halsiz,yorgun hissediyorum ki kendimi bide bu çıktı,canım çıkıvercek sankiNormal bişey mi bu kızlar?
hastane çantasını hazırlamadım amma ben şöyle düşünüyorum en küçük hurçlardan alıp içine bebeğin takımı,battaniyesi ve bezini koyucam.bohça içindede verilebilir.başka fikri olan???
ben 2 küçük canta hazırladım .birine kendi ihtiyaclarımı koydum digerine bebeginKızlar çantalarımı hazırladım ama doğuma girerken hemşire bebeğin kıyafetlerini istiyOrya onları nereye koyacağımı bilemedim hemen giyeceği 1 takım kıyafet olduğu için hangi çantaya koysam içinde kayboldu resmen. Utanmasam temiz bi poşete koyup öyle verecem .Zaten bebeğin yedek kıyafetlerinin bezlerinin filan oldugu bi çanta var ama hepsini birden vermek istemiyorum verilecekleri ayrı koyayım dedim onuda beceremedım
Siz nasıl bi çantaya koydunuz hemşireye verilecek kıyafetleri?
Eşime dün bana doğum hediyesi ne alacaksın dedim. Doğum gününe daha çok yok mu dediGülsem mi ağlasam mı bilemedim.Canım hiç haberi yok doğum hediyesinden falan
"2 çocuğuma da " cümlesi beni etkiledi.. duygusallığım üzerimde sanırım :) Ne güzel bir kızın bir oğlun.. 2 çocuğun..
Allah bize de nasip etsin sağlıkla hem ilkini, hem ikincisini.
Sanırım 2 çocuk olunca daha bir aile gibi olunuyor.
canım ben bunun için küçük bir hurç aldım pazardan onun içine koyucamKızlar çantalarımı hazırladım ama doğuma girerken hemşire bebeğin kıyafetlerini istiyOrya onları nereye koyacağımı bilemedim hemen giyeceği 1 takım kıyafet olduğu için hangi çantaya koysam içinde kayboldu resmen. Utanmasam temiz bi poşete koyup öyle verecem .Zaten bebeğin yedek kıyafetlerinin bezlerinin filan oldugu bi çanta var ama hepsini birden vermek istemiyorum verilecekleri ayrı koyayım dedim onuda beceremedım
Siz nasıl bi çantaya koydunuz hemşireye verilecek kıyafetleri?
düna aksam evimi su bastıdoğalgaz peteklerini deneyelim dedik evimize yazın yeni taşındık.adamlar maşallah peteklerin hiçbirini sıkmamışlar suyu bir verdik bütün peteklerden resmen fışkırdı su her noktasındn.ben önce banyoyu gördüm.orayla uğraşıyorum çamur gibi su geliyor altındad kirli sepetim vardı.içinde çok çamaşır vardı.sonra diğer oadalara bakalım dedik aman allahım halılar dolap altları.çekyat altları.evde ne kadar havlu varsa attık suların üstüne.temizledik eşimle ama ıslanan halılar çamaşırşıktaki onca çamaşır onca havlu dünden beri çamaşır yıkıyorum.evin her yeri çamaşır dolu.hava soğuk bu halde eğilip kalkamıyorum.kaburga kemiklerim çok batıyor.herşey üst üste geliyor bu ara.
mrb kızlar nasılsınız..benim bugünlerde pskolojim çok dengesinz sürekli mutsuz sinirli telaşlı hissediyorum kendimi..bazen bebegmin kıyafetlerne resimlerine bakıyorum çok mutlu olyorum ama sonra..nasıl olcak nasıl bakıcam iyi bi anne olabilcekmiyim diye kaygılar başlıyor.eşiminde her yaptığı batıyor bana sanki..offfff bnm gibi olan varmı aranızdaaaa
Ankarada oturanlar için bauhause avm deki kipanın bebek giyim bölümünde f&f markalı bebek kıyafetlerinie bakmanızı tavsiye ediyorum
[h=3]hem cok uygun, hem kaliteli, hemdee cokkkkkkk şirin şeyler var yaaa .ben bayıldımmm tulumlarına özelliklee[/h][h=3]http://www.ffmoda.com/tr/products/kiş12/çocuk-ve-bebek/ff-kiz-bebek/ mesela burdaki tulumların 3 tanesi 32 lira.
ve inanılmaz kaliteli,renkleri cok cici.her iki bacagındada çıt çıt var.
bir paketin içinde 6 tane cıt cıtlı bady var desenleri süpperrrr ,30 lira.
bot şeklinde patikler var 15 lira ama cok şekerr
sitesinde az çeşit var.imkanı ve ihtiyacı olan kipaya gidip baksın.[/h]
Ayy o kadar gripim kii. Hapsurmaktan cgerim sokuluyo iki gundur. Ama doktoragitmedim ilac kullanmamak icin ne yapsam?
Bu arada kiyafet konusunda organige takmistim herseyi en azindan ilk uc ay organik olsun diye ama herseyi de oyle bulunmuyor. Bugun banyo havlusunu aldik mothercareden %100 pamuk ama organik degil... Icime cok sinmeden aldim ama ne bileyim artik cok da abattmamak mi lazim napmak lazim bilemedim..siz ne dusunuyosunuz? Sakinan goze cop batar ama artik hersey o kadar yapaylasti ki insan mumkun oldugunca kimyasaldan uzak tutmak istiyor cocugunu.. Bu pis dunyadan nasil koricaz biz bu cocuklari yaa amannn. Para ugruna mahfettiler guzelim dunyayi
Merhaba, son bir haftadır forumu takip etmeye başladım, iyi bildigimi düşündüğüm durumlarda cevap vermek dısında pek fazla müdahil olmadım çünkü gördüğüm kadarıyla burada neredeyse hamileliğinin basından beri birlikte olanlarınız cogunlukta ve neredeyse bir aile gibi olmussunuz, bu samimiyetin icine hey ben de geldim hemen sizden olayım demek olmaz diye düşünüyorum... Neyse, en azından ben de buradayım ve burada sizlerden çok şey öğreniyorum, cogu zaman sizinle aynı seyleri ben de yasıyorum ve bu beni gercekten rahatlatıyor, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimmm...
kızlar bana akıl verin bakayımmm bitane mavi bitanede krem gecelik almak istiyorum mavide karar kıldım gibi bunu alıcam
Eki Görüntüle 550411
alttaki kremlerden hangisinin geceliğini alayım
Eki Görüntüle 550412 Eki Görüntüle 550413 Eki Görüntüle 550414
KIZLAR BUARADA RESİMLERİ AÇINCA ÜZERİNE 2KERE TIKLAYINCA RESİMLER BÜYÜYOR DAHA YAKINDAN GÖREBİLİRSİNİZ
Günaydın kızlar :)
cumartesi akşamı doç da randevumuz vardı bebişimizi gördük çok şükür gene hafta olarak önde
kilosu 1900 gr olmuşboyunu söyleme taraftarı değil dr ben de sormadım :)
doppler ıncelememız yapıldı gene kalbi ve kordon kan akışını uzun uzun inceledi daha önceden şüphelenılen
bazı özel damarları inceledi çok şükür herşey yolundaymış....bebiş kafa üstü duruyormuş artık yüzüne bakalım dedik
ama elleriyle kapatmıştı :) tam bakarken bi ara elini oynattı esnedi bi o anı görebildik koca ağızlıne zaman görsek esniyo zaten :)
sonra dr nst ye girmemi istedi girdim sancı fln çıkmadı ama nst çok komıktı bebek sık sık hareket ettiği için kalp atışını
kaçırıyoduk nst makinasında da kalp atışının alınma netliğine göre kırmzıı sarı yeşil ışık yanıyo ben gülünce de kırmzıı yanıyodu direk
bebeğin kalp atısları atlılar geliomuş gibiydi de çok espri yaptık üzerine çok güldükenteresan bi nst çıktısı vardı yani elimizde kesik kesik
dr bazı tahlillerin yapılması gerektiğini söyleyip yarın için hastaneye çağırdı bakalım bugün izin alayım yarın gideriz
bir de bebek devamlı toplanıo sıkıştırıyo dayanıyo tek rahatsızlıgım o dedim...doktor da çok komık kendı göbeğini tuttuböyle
şimdi bebek burda yaa kafa üstü pozisyonunu aldıktan sonra toplanıp gevşeyerek rahmı kasıyorlar ve rahmı karın boşluğundan
kalça içine taşıyorlar bu yavaş yavaş olucak karnın aşağı inicek ve doğum olucak dedi :)
normal doğum için bebeğin o kadarda iri olmadığını rahatça doğurabilicemi ama kayıplarım var risk almak istemıyroum
dersem de haklı olduğumu ama bunalrı son haftalar düşünmemi ve hiçkimsenin ne sezeryan ne normal doğum sonrası için
sağlıklı bi şekilde doğum olacağı garantisi veremeyeceğini her zaman bir riskin oalbiliceğini rahat olmam gerektiğini söyledi :)
böyle işte kızlar..bir de dr devamlı bebişin bağırsaklarına böbreklerine baktı bişey mi var niye öyle bakıyosunzu dedim
çok inceleyınce yok bişey yok kontrol eidyorum dedi hadi bakam dedim ben de :) hee bu arada tabii ki bebişimin beyninde su felan
yokmuş dr a söyledim bi tarafıynan güldü resmen
Slm arkadaşlar
Nasılsınız? Herkese mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum..iş yerinde işlerim çok yoğun olduğundan anca sizlere yazma fırsatım oldu..hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum..
haftasonu o kadar yoruldum ki arkadaşlar anlatamam..dün misafirlerim vardı yemekte..öyle bir sofra kurdum ki kendi kendime şaşırdım bu kadar şeyi ben nasıl yetiştirdim diye..ama ben kendimden geçtim..hala yorgunluğumu atmış değilim..eşim Allah arzı olsun çok yardımcı oldu..bir baktım ki misafirler gittikten sonra eşim hemen gitti yattı..ah ah dedim içimden biz kadınlar her misafirde bu kadar yoruluyoruz..bir kerede adam pert oldu..ben birde peşlerinden hem evi mutfağı toparladım...erkek milleti işte..
az kaldı yavaş yavaş doğumlar yaklaşıyor..Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..
canım allah razı olsun hepimiz bir avazda doğurak inşallah :) benimkide yardım ediyor ama yardım ettiğinden çok dağıtıo bugun daha yeni oturdum temizlikten daha gram yok evde :))Slm arkadaşlar
Nasılsınız? Herkese mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum..iş yerinde işlerim çok yoğun olduğundan anca sizlere yazma fırsatım oldu..hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum..
haftasonu o kadar yoruldum ki arkadaşlar anlatamam..dün misafirlerim vardı yemekte..öyle bir sofra kurdum ki kendi kendime şaşırdım bu kadar şeyi ben nasıl yetiştirdim diye..ama ben kendimden geçtim..hala yorgunluğumu atmış değilim..eşim Allah arzı olsun çok yardımcı oldu..bir baktım ki misafirler gittikten sonra eşim hemen gitti yattı..ah ah dedim içimden biz kadınlar her misafirde bu kadar yoruluyoruz..bir kerede adam pert oldu..ben birde peşlerinden hem evi mutfağı toparladım...erkek milleti işte..
az kaldı yavaş yavaş doğumlar yaklaşıyor..Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..
valla yaptırmaak lazım babanneyi persembe hastahaneye götürcem orda yaptırsam olurmu acaba bide açmı gitmek lazım ?arkadaşlar b12 vit eksikliginde sinirlilik ve halsizlik cok yaşanıyor.bence b12 tahlili yaptırın.
amin canım inşallah mucukss :)herkeze iiyii haftalar diliyorum kizlar günleriniz cokkk güzel gönlünüze göre gecerr insallahhh hepinizi
canım aldınmı ??arkadaşlar fikir istiyorum. şu an buranın bir internet sitesinde indirim var, 300 pound harcadığımda %20 indirim yapıyor. ben de kalan ihtiyaçlarımı alayım dedim.
indirimle birlikte
bebek arabası 455 lira
araç koltuğu 91 lira
karyola için yatak 85 lira
2 adet lastikli çarşaf 34 lira
alt açma yastığı 11 lira
küçük park yatak gündüz uykuları için57 lira
toplam 733 lira, indirimsiz 914 lira. sizce bu fiyatlar ve ürünler nasıl? türkiyeden farklı olabilir belki, indirimi kaçırmamak adına almalı mıyım bunları :26: ya da hangilerini almak mantıklı olur?
özellikle bebek arabası hakkında düşünceliyim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?