2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

bana yakın sayılır.etlik tarafında.ovacık mah diye geciyor.googleden tam adresine bakabilriisn.baya büyük bi avm
http://www.ffmoda.com/tr/ma%C4%9Fazalar/ burda f&f satan kipa adresleri var

lohusa geceliklerinde genelde gizli emzirme bölümleri oluyor.3. geceliktede vardır gizli bi bölüm diye tahmin ediyorum.

hadi yaa nerden kaça aldınız peki nasıl bi beşik canımcım

Canım mimarobada oturuyorum ben. büyükçekmecede eskidji bit pazarı var. Alegnonun kendi mağazında sadece bu beşik 900 TL. Maskoda da 3 aşağı, 5 yukarıya aynı.

Ben o dediğim yerden beşik, yatak, uyku seti ve cibinliğini 630 TL ye aldım. Arada cidden büyük bir fark var. Bir de bu tam MDF düşün. İşte biraz araştırmak lazım.

Canımm öyle düşünme. Sonradan gelsen bize kapımız herkese açık. Uzun zamandır birbirimize yoldaşız elbette burda. Sen de sadece okuma, yaz yorumlarda bulun. Sıkıntılarını paylaş. Bunun için hepimiz burdayız

amin canım amin
evt ya sade bi çantam ilk dogumumda sanki savaş çıkacak gibi hazırlandım hepsi tertemiz eve geldi
fazladan hiç bişeye gerek yok
zaten bebege bi kıyafetleri lazım onun dışında lazım gerek yok bence ne batıracak zaten yeni dogan bebiş
oo seninki daha kolaymış canım
neden 1 hafta kalıyosunki canım:26:
bende erken falan dediler ama ben canım tez hemen hazırladım
dahada unuttuklarım oluyo koyuyorum falan aman ancak olur ya yavaş yavaş hazırlıklarımı bitiiriyorum işte

Chekirdekk teyzesi oğlumun cicisi geldi çook çok güzel bayıldımm nasıda yakışıklı olcak benim oğlum bunu giyince inşallah yarabbim
güzel dileklerin içinde çok tsk ederiz canım benim Aminn hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah,gerçekten çok güzell ayrıca zaten çokta özel bir hediye bu bizim için tekrar tsk ederim kesene bereket canımm

Eklentiler

• $IMG_0714.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 39

sterilizatör kesinlikle alıcam canım. Kaynatma taraftarı değilim. Aynı zamanda kullanan bütün arkadaşlarım çok mennun. Ya tefalın alıcam ya da wewellin. O konuda kararsızım.

Emzik ve biberonda tavsiye üzerine nuk aldım.

huggies bebek bezi alıcam. uni baby yeni doğan ıslak mendil. ama evdeyken mutlaka poposunu yaz, kış sokucam lavoboya ya da pamukla silicem. evim merkezi sistem, üşümez oğluşum.

Ateşölçer olarak kulaktan hızlı ölçerler var. Braun. Onlardan alıcam.

Oto koltuğu olarakta puset, ana kucağı, oto koltuğu set halinde bana hediye geldi. güzel bir ürün almama gerek kalmadı.
Markası BEBE LOOLA CONFORT
SADECE şu birinci yok. oto koltuğunu pusete otutturabiliyorsun. Çift yönlü dönebiliyor. Tek elle kapatılabiliyor.

bENİMKİLERde böyle canım

Ayşecim çok sevindim HERŞEYİN yolunda olmasına. Rabbim sonunu getirmeyi nasip etsin, bebişini kucağına alıo öpüp koklamayı nasip etsin inşallah

evet haklısın canım..gelenler yabancı değildi zaten..babaannemde çok kızdı bana biz sadece bir çay içecektik dedi..ama ne yapayım mutfağa girdim mi kendimi kaybediyorum ya..o kadar çok seviyorum ki mutfakta yemek yapmayı..ama dün anladım ki artık ağırlaşmışız..ama dediğin bundan sonra yok..

Canım eşin başak erkeği mi?

Ayyy kadının titizi yine tamam da, erkeğinki çok. Bence sizin bebiş olunca eşinin bu yönde fikirleri değişicek. İster istemez ortalık dağılacak falan. :) Her zaman evde ıslak çamaşırlar olucak. O zaman değişecek bence :)

Ayyy canımmmm ben de okuyorum arada.

Bir de ekim anneleri bebeklerini büyütüyor topiği var onları oku derim. Bebekleriyle birlikte yaşadıklarını anlatıyorlar.

Rabbim bize de o günleri göstersin inşallah..

cANIMM çok geçmiş olsun sana da. Benim de tansiyonum gebeliğin ilk zamanlarında çok yüksekti ve buna bağlı burun kanamalarım oluyordu. Allah göstermesin, dikkat et kendine dinlen canım benim... Tekrar çok geçmiş olsun..

Hayır kova burcu ama anneden almış bu huyu. Anne acayip temiz ve derli toplu. 60 küsür yaşında ama pire gibi, ağaçlara tırmanıyor kayınvalide. Evde 5 dk oturmaz kıçının üstüne. Tertip ve temizlik manyağı.

Erkeğin titizi çok zor, birşey beğendirmek de zor.

Ben de dağınıklık pislik sevmem etmem ama, ona kıyasla pasaklı olmuş oluyorum tabi :)

Geçen gün kurabiye yiyorum sehpanın üstünde, altında da tabak. 2-3 kırıntı fırladı sehpanın üstüne düştü, kıyameti kopardı. niye dikkat etmiyomuşum, kırıntıları sehpaya dökmüşüm diye.

Yere de değil, sehpaya döküldü. Gerisini siz düşünün :)

İyi günlerde kullansın yakışıklı oğluşun :) Yürüyüşe çıkarsınız ana oğul :)

Benim eşim de dağınıklıktan hiç hoşlanmaz. Eli sürekli arkada birşeyler toplar hep. Ben de öyleyim o noktAda probLEM YAŞAMIYORUZ Allahtan.

Ama senin durumun zormuş canım yaAlışmıssındır ama artık..

bende merak ediyodum nsıl vercez bebegin kıyafetlerni diye.cevap verdigniz çok iyi oldu.bede henüz çantamı hazırlayan arkadaşlar ayrıntılı bi şekilde yazarsa bizde faydalanmış oluruz

ben 2 küçük canta hazırladım .birine kendi ihtiyaclarımı koydum digerine bebegin
hemşire verilcekleride bi örtüye sarıp bebegin çantasının üstüne koydum.
Kızlar çok teşekkür ederim cidden bohça şeklinde yapıp öyle vermek çok mantıklı. Şimdi tek sorun bunu kv lere söylemek. bende elişi çantası gibi fermuarlı bezdeb çantalar var ınlarla verırım demiştim tepki gösterdıler bebek çantasını boşu bışunamı almışım onu ne yapacakmışım hatta bıraz daha kotu bı dılle soyledıler okadar sey aldık da henşireye o çantayla verip karizmayı mı sarsacakmışız falan fılan bende o dedi diye bebek çantasına koydum cidden sadece 1 takım kıyafet oldugu için kayboldu resmen bakalım ya daha fazla tepki alırım yada tam tersi bu arada kv si bişey almayan burada yazıyorlarya bazen onlara özeniyorum benimki fazlasıyla alıyo ama aldığı kadarda hayatımıza karışmakta hak buluyo kendınde hiç bişey almasada hiç bişeye karışmasa bide üst katımda çantama gelince
Kendım için
2 takım pijama ona onlara uygun çorap patık yemeni
1 tane yelek
Yüksel bel kilot koydum 3 tane
Emzirme sütyeni
Hijyenık ped
Gögüs pedi
Hasta bezi
Makyaj malzemesi
Tarak el aynası
Diş fırçası macun
Ufak bi şişede şampuan
El havlusu
Terlik
Bebiş için:
2 takım hastane çıkışı
Islak mendıl
20 tane çocuk bezi butun pakedi götürmuyorum
1 tane kalın battaıye
Pişik kremi
Agız mendılı
2 tane tulum
Emzık bıberon koymucam çokda lazım olursa gelip alsınlar

güle güle saglikla giysin bebisin annesi cok güzel..alan arkadasin kesesine breket..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…