2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
maraba canlar nasılsınız
size sorum varr
aldığınız lohusa pijama takımlarımını da yıkıyomusuz bide bebeğin baddaniyelerini :26:

evet canım kendi pijamalarımı da bebişim tüm kıyafetlerini, battaniyesini hatta uyku setini bile yıkadım.
Dalinle ve 30 derecede 30 dk da. mis gibi oldular. yumuşatıcı kullanmadım hiçbirinde. kimyasal olduğu için. Dalinin sabun tozunu kullandım sadece ve zaten yumuşacık yapıyor.

evett doğum terihlerimiz aynıı, sanırım dertlerimiz dee bende nefessiz uyanıyorum kaç kere. Allah hepimizin yardımcısı olsun

herkese selam ............

selammm

seninde 5 ocak beklenen doğum tarihin değil mi.. pazartesi kontrole gitmeden önce her kasılma, gerilme beni de korkutuyordu ama doktorumun "normaldir" demesiyle artık aklıma getirmemeye çalışıyorum erken olabilecği ihtimalini. normaldir deyip avutuyorum herhalde kendimi aynen canım şu 15 Aralığı atlatsak..

orkideciğim, bu arada o gün senin verdiğin fırında karnıbaharı yaptım gerçekten enfes oldu herkes bayıldı
karnıbahar tüketemiyorduk artık benim için süper bir alternatif, teşekkür ederim

bende istiyom o tarifi.bugün karnıbahar yapcaktım degişik bişi olsunn.orkidecim görmedim ben o tarifi gecmişine bakıyımmı yoksa yazarmısın tekrarrr

maraba canlar nasılsınız
size sorum varr
aldığınız lohusa pijama takımlarımını da yıkıyomusuz bide bebeğin baddaniyelerini :26:

kızımın bitek peluş battaniyesini yıkamamamıştım.. pijamalarımı yıkadım

Son düzenleme:

battaniyeler için yumuşatıcıya gerek varmı acaba ben almadım bebek yumuşatıcı şuan kullanmıcam için nasıl battaniyeler yine yumuşacık oldumu...

dışarıdan kan almayı düşünmüyorum, hele ki doğum sonrası Allah korusun..ama ilaçlar yetersiz geliyorsa serumla ilaç takviyesi olabilir..
burun kanamalarını bende anlamadım..gebelikle alakalı olur dedi doktorum..kbb' a da göründüm..herşey normal dedi..çok sıcak ortamlara girdim mi kanıyor..terlememem gerekiyor canım..dikkat ediyorum ama bir gün kanaması ertesi kan geliyor..alıştım artık..doğumdan sonra ne olacak bakalım?

demet akalının albümü bomba olmuş yaaa giderli şarkılar ,türkan ve yılan favorim ,hem size yazıyoruz hem oynuyoruz oğluşumla :118:

karnıbahar ve brokoliyi haşlıyorsun..borcama patates, karnıbahar, brokoliyi harmanlayıp baharatlıyorsun..üzerine beşamel sos fırına..çıkarmaya yakın kaşar rendeliyorum..o kadar..mis gibi oluyor..patates yerine makarnada koyabilirsin az haşlayıp..

havalara bak yaa :))) neymiş arkadaş aherdo çatliycam meraktan:))
ne o kıskandınmı burda bi ben gördüm aherdoyuu hıhhhhhhhh:82:

battaniyeler için yumuşatıcıya gerek varmı acaba ben almadım bebek yumuşatıcı şuan kullanmıcam için nasıl battaniyeler yine yumuşacık oldumu...

ben dalin sıvı deterjanla yıkadım herşeyi.bebeğinkinide kendiminkileride yumuşacık hepsi...10 yıllık oğlumun kızımın battaniyelerinide yıkadım bebiş kullanır diye onlar bile yumuş yumuş....zaten ben evde yumuşatıcı asla kullanmam.sıvı deterjanlar ,perwoller yumuşacık yapıyor herşeyi.....

cnm sürdügün krem yada yagı iyice vucuduna yedirince deriye su geçecegi için abdeste mani olmaz
yani yaglandın kremlendin sonra gidip abdest alıp namaz kılabilriisn.
ama vucuttaa kalın tabaka halinde krem durursa alta su gecmez ,iyice yedirmek lazım.

o bebiş 2 ay beklemez ben sana söyliim aynı şikayetler bende de var benim ilk olduğu için bütün hamilelikler böyle zannediyordum ama öyle değil sanırım

can cazım sen bebek iki ay beklemez erkenden gelir, benden söylemesi..ona göre hazırlıklı ol..

amanınnnn niye öle diyonuz gızlarr.ne yalnışını gördünüz benim oglumunn :)
annemde bu bebe 2 ay durmaz dedi bugün.
abim ve erkek kardeşim 20 şer gün eksik dogmuşlar , ben 10 aylık dogmuşum:))

ALLAHIM 6 OLSADA EVE GİTSEM PATLICAM BURDA İSLERDE BİTMEZ BİR YANDAN DA ONLARLA UGRASIYORUM.BEN 33.HAFTADAYIM ARALIK 26 GİBİ İZNİME AYRILICAM 32.HAFTADA 5 HAFTA DAHA ÇALISABİLİR RAPORU VERDİ... DOGUMUMU DOKTORUM 10-15 OCAKTA BEKLİYOR MİS:)
KIZLAR BİRDE SİZE SEY SORCAM BEN ÖGLEN 1 KM YÜRÜMEYE ÇALISIYORUM BENİM GİBİ YÜRÜYEN VAR MI YOKSA ABARTIYOR MUYUM?

doktora gittim bugün.hamd olsun herşey normal görünüyor
zamanında gelirse 3.500 üstü dogar dedi.kemik yapısına göre haftasına göre önden gidiyormuş.babasına cekmişş neysekii :))

Son düzenleme:
kızlar ben roxy matikle yıkadım tüm çamaşırlarını battaniyelerde dahil yumuşatıcı kullanmadım tavsiye edilmiyor zaten
henüz alışverişim bitmedi ama aldıklarımı yıkayım dedim hem yumuşacık oldu hemde çok güzel koktu çamaşırlar bebek kokuyor şuan ütülenmeyi bekliyorlar :)

Ben beşamelden önce üstüne kavrulmuş az salçalı kıyma koyuyorum bi de, misss oluyor offf

kızlar merhabaa
öncelikle hepinize kolay dogumlar nasip olsun diyorum.
saglıkla bebeklerinizi kucagınıza alırsınız inşş

benim annem bebek süslemelerimi yaptı sizlerlede paylaşmak istedim
eğer daha süsleri vss eksik olan arkadaslar varsaa benimle özelden mesajla irtibata geçebilirsiniz.
sipariş verebilirsiniz
hepsi el emeği göz nurudur
inşş beğenirsinizz

Eki Görüntüle 564575 Eki Görüntüle 564576 Eki Görüntüle 564577 Eki Görüntüle 564578 Eki Görüntüle 564579 Eki Görüntüle 564581

canım gelmiş gecmiş olsun, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
ne güzel bir doğum olmuş maşallah diyorum. ama doğum kısmını anlatmamışsın es geçmişsin sanki, o doğum anını anlatmamışsın.. neyse bir dahaki sefere o kısmı daha detaylı istiyorum :)))
kendine de Doruğa da iyi bak canım.. yeni haberlerini bekliyoruz..

kolay gelsin canım. hamile hamile bir de taşınma telaşına düşmüşsün kıyamam..
hakkını helal et nolur buraya yazdım durdum aşure diye ama herkesin yapabileceği, ve muharrem ayında olduğumuzdan bu kadar rahat davrandım inan, canı çeken herkesten özürü bir borç bilirim.. hakkınızı helal ediyin arkadaşlarım..

doktora gittim bugün.hamd olsun herşey normal görünüyor
zamanında gelirse 3.500 üstü dogar dedi.kemik yapısına göre haftasına göre önden gidiyormuş.babasına cekmişş neysekii :))

maşallah canım zamanında gelsin inşallah..

ben de aldım roxy matik :)) yıkıcam izne bi ayrılayım da.. misler gibi hemencik ütülerim de ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…