2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Canım maşallah ne güzel bi doğum olmuş oğluşununda ii olmasına çok sevindim Allah analı bbaşı büyütsün inş :))

benimde yarın son günüm buralarda ütülemeye ozaman başlıycam dizme işi daha bekleyecek malesef :)

maşallah sana canım yaa çok güzel bir doğum olmuş. Uzun yazdım umarım sıkmamışımdır demişsin deli misin ne sıkılması pür dikkat okudum. Çok duygulandım göz yaşlarıma hakim olamadım valla rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı ve hayırlı kocamaannn bir ömrü olsun inşallah.

maşşallah canım ya, ben evde odadan odaya yürürken yorulup nefes nefese kalıyorum, 1 km ne ya?

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar naber nasılsınız

Ben ancak girebildim nete..Bi güzel temizlik yaptım dipli bucaklı olmasada ona yakın bi temizlik yaptım ohh misler gibi oldu evim..Böle yaptıktan sonra 2-3 gün gidiyor temizlik...

Bende annem bian önce gelsin istiyorum yaaa artık kızımın cicilerini yıkamak beşiğini dizmek çantamı hazırlamak.....Neyse ama az kaldı haftaya inş burda olucak...Sonra bende sizlere gösteririm beşiğini cicilerini...

Odasını hazırlayan,kıyafetlerini yapan arkadaşların ellerine sağlık bu arada....

Tzeyno hikayeni bayıla bayıla okudum çok da duygulandım Maşallah canım ne güzel, ne rahat bi doğum olmuş hatta aynısından istiyorum Allahım bile dedim Sende oğluşunda iyi şükürler olsun...Tez zamandada yuvanızda olursunuz inş cnm...Tekrar gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bahtı açık ömrü uzun olsun canım.............

kızlar bu akşam doktora gidicem kasılmalarım hiç azalmadı

aslında normal olduğunu düşünüyorum

eğer biraz hafifleseydi önümüzdeki hafta gidicektim dr a erteliycektim biraz ama

hiç azalmadığı gibi gittikçe rahatsızlık verici oluyo pek endişe etmiyorum ama

ihmal etmek de istemiyorum

ne aralıkla oluyo ne kadar sürüyo takıp edeyim dedim

14:12 ve 15:13 saatleri aralığı ile kasılamalar şöyle seyretti ;

.......Başlangıç_________Bitiş
1.....14:12____________14:14
2.....14:27____________14:31
3.....14:36____________14:38
4.....14:42____________14:44
5.....15:05____________15:08
6.....15:11____________15:13

yalnız akşama doğru daha da sıklaşıyor bir de bugün vajina kısmında da

hafifi sancımsı ağrılar oldu çok uzun sürmüyo neyse ki....

yazmamışım başlangıç bitiş derken karnımın taş gibi semsert olup sonrada

normal haline dönmesini kastediyorum :)

Son düzenleme:
amanınnnn niye öle diyonuz gızlarr.ne yalnışını gördünüz benim oglumunn :)
annemde bu bebe 2 ay durmaz dedi bugün.
abim ve erkek kardeşim 20 şer gün eksik dogmuşlar , ben 10 aylık dogmuşum:))

Allah hayırlısını versin canım..

doktora gittim bugün.hamd olsun herşey normal görünüyor
zamanında gelirse 3.500 üstü dogar dedi.kemik yapısına göre haftasına göre önden gidiyormuş.babasına cekmişş neysekii :))
oh maşallah canım..

Ben beşamelden önce üstüne kavrulmuş az salçalı kıyma koyuyorum bi de, misss oluyor offf

hmmmm birde öyle denemek lazım..

hepsi güzel olmuşş canım..güle güle kullan..

cnm iyigünlerde kullansın prensesin çok güzel olmuş,perde işini naptın merak ettim

pembiş tül diktirdim altına da krem güneşlik
resimlerde çıkmamış
onu da koyarım bir ara

hepinize ayrı ayrı teşekkürler
halı için hem fikiriz
bayılarak aldım ama şimdiden kaldırdım odadan
english home un puantiyelisini almayı düşünüyorum

Canımcım umarım endişe edilecek bişiy yoktur ama iyi etmişsin Dr a gitmeye karar vermekle...Hem kafanda rahat eder enazından bi git bakalım...Güzel haberlerle dön inş....

merhaba canım teşekkür ederiz iyiyiz şükür..senden iyi haberler almak güzel..ellerine sağlık evin mis gibi olmuştur canım..dediğin gibi bende haftasonu temizliyorum baya gidiyor banada..
az kalmış annenin gelmesine..Allah kavuştursun canım..ne kadar kalacak annen seninle?

canım geçmiş olsun..baya sıklaşmaya başlamış canım..benimde var bir kaç gündür..özellikle akşamları ve çok yorulduğum zaman..karnım semsert oluyor..normal zannediyorum ama sen istersen bi danış..ay bu kızçeler erken mi gelecek yoksa?

battaniyeler için yumuşatıcıya gerek varmı acaba ben almadım bebek yumuşatıcı şuan kullanmıcam için nasıl battaniyeler yine yumuşacık oldumu...

evet canım oldu. BEN DE YUMUŞATICI KULLANMADIM DEDİĞİM GİBİ Yumuşacık oldu battaniyesi bornoz takımı hepsi güzel oldu.

Son düzenleme:

Saol cnm.Annem çabuk sıkılır normalde her geldiğinde 1 hafta die gelir 10 günü zar zor buldurup gönderirim bende:) 2 tane küçük yegenim var onlara dayanamıyordu her geldiğinde. Ama bu defa peşin olarak söyledim torununun 20 sini çıkarırız öyle gidersin die.Yeni torun yeni heyacan olacak onun içinde o yüzden kalır die umut ediyorum bakalım artık:)

hadi hayırlısı bakalım..bu sefer yeni torun var belki de bırakıp gidemez..kendiliğinden uzun uzun kalır..benim annemde nasip olursa 8 Ocakta gelecek bebeğin gelişini kestiremediğimiz için..hani olur da geç gelir boşuna zaman geçmesin diyor..gelmişken torunumla vakit geçireyim istiyor annem..hemen hemen 5-6 kalacak benim..inş kızım anneannesini bekler..Annelerin uzakta olması gerçekten zor..

hayırdır inşallah ayşecim bi git bakalım doktora ama bizide habersiz bırakma canım merak ederiz

off patlıcam sıkıntıdan kızlar..bgn çok sıkıcı geçiyo. akşama bi arkadaşa davetliyiz çaya.. evde yemek yok. (
sebze olarak kabak var sadece. mücver canım çekiyo ama kızartma agır oluyo akşamları. bi de evi kızartma kokusu yapmak istemiyorum :S
ne yapsam ne yapsam
yarın annemle teyzem geliyo daha temizlik yapmadım, çamaşır yıkamadım,ütü yapmadım, yemek yapmadım. Allah ım ne çok işim varmış yazınca daha iyi anladım

Son düzenleme:
doktora gittim bugün.hamd olsun herşey normal görünüyor
zamanında gelirse 3.500 üstü dogar dedi.kemik yapısına göre haftasına göre önden gidiyormuş.babasına cekmişş neysekii :))
Allaha şükür bi sorun yokmuş bak ne güzel bide gününü bekleyip 3500 gramlık bi tontiş geldimi tam süper olacak desene rabbim hakkında hayırlısını versin işallah
evet canım oldu. BEN DE YUMUŞATICI KULLANMADIM DEDİĞİM GİBİ Yumuşacık oldu battaniyesi bornoz takımı hepsi güzel oldu.

Esracım yanlış hatırlamıyorsam bursadaydın bende bursadayım sen kime gidiyorsun

off patlıcam sıkıntıdan kızlar..bgn çok sıkıcı geçiyo. akşama bi arkadaşa davetliyiz çaya.. evde yemek yok. (
sebze olarak kabak var sadece. mücver canım çekiyo ama kızartma agır oluyo akşamları. bi de evi kızartma kokusu yapmak istemiyorum :S
ne yapsam ne yapsam
yarın annemle teyzem geliyo daha temizlik yapmadım, çamaşır yıkamadım,ütü yapmadım, yemek yapmadım. Allah ım ne çok işim varmış yazınca daha iyi anladım

canım mücveri kızartmayıp fırınına atabilirsin..hafif ve güzel oluyor

evett doktorsan geldik tahlilerimiz iyi sadece kanımız düşükmüş ilacı ikiye çıkardı
şişim çok yokmuş ama başlamışım şişmeye ekmeği kes yemekteki tuzu kes dedi
geceleri el uyuşmaları için magnezyum kesmiyorsa kalsiyum al bir kaç gün onu dene dedi kesmesi yada azaltması gerekir olmazsa tekrar gel dedi şişten dolayı da olabilirmiş
kasılmalar ağrılar ve sertleşmeler normalmiş dönmeye çalışıyor sanırım hafif kafası dönmüş dedi eğer çok hareketliyse dönmeye açlışıyordur dönmezse kesin sezeryan olur dedi
kanaman ve aşırı ağrın olursa hemen hastaneye git bekleme dedi
nadir görünen pozisyonda gördük hanımefendiyi doktor diyorki böyle poz pek vermezler yumruk yapmış elllerini tepikliyor aleti yüzü gayet net burnu yanakları dudakları filan herşeyi net görünüyordu kilolu bebek iyi beslemişsin bunu yanaklarına bak diyor doktor
hemşirede diyor sanki gerçek bebek ilk defa böyle gördüm görüntü doktor diyor ki gerçekmi oyuncakmı sanıyordun yoksa sen :)
guatr tahlilleri istedi muhakkak yaptır onları dedi ayın 6sında devlette randevum var orada yaptırcam ordaki doktor demesede sen söyle iste guatr tahlillerini de muhakkak yaptır görelim dedi :))

bizde durum bu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…