kızlar bu akşam doktora gidicem kasılmalarım hiç azalmadı
aslında normal olduğunu düşünüyorum
eğer biraz hafifleseydi önümüzdeki hafta gidicektim dr a erteliycektim biraz ama
hiç azalmadığı gibi gittikçe rahatsızlık verici oluyo pek endişe etmiyorum ama
ihmal etmek de istemiyorum
ne aralıkla oluyo ne kadar sürüyo takıp edeyim dedim
14:12 ve 15:13 saatleri aralığı ile kasılamalar şöyle seyretti ;
.......Başlangıç_________Bitiş
1.....14:12____________14:14
2.....14:27____________14:31
3.....14:36____________14:38
4.....14:42____________14:44
5.....15:05____________15:08
6.....15:11____________15:13
yalnız akşama doğru daha da sıklaşıyor bir de bugün vajina kısmında da
hafifi sancımsı ağrılar oldu çok uzun sürmüyo neyse ki....
yazmamışım başlangıç bitiş derken karnımın taş gibi semsert olup sonrada
normal haline dönmesini kastediyorum :)
evett doktorsan geldik tahlilerimiz iyi sadece kanımız düşükmüş ilacı ikiye çıkardı
şişim çok yokmuş ama başlamışım şişmeye ekmeği kes yemekteki tuzu kes dedi
geceleri el uyuşmaları için magnezyum kesmiyorsa kalsiyum al bir kaç gün onu dene dedi kesmesi yada azaltması gerekir olmazsa tekrar gel dedi şişten dolayı da olabilirmiş
kasılmalar ağrılar ve sertleşmeler normalmiş dönmeye çalışıyor sanırım hafif kafası dönmüş dedi eğer çok hareketliyse dönmeye açlışıyordur dönmezse kesin sezeryan olur dedi
kanaman ve aşırı ağrın olursa hemen hastaneye git bekleme dedi
nadir görünen pozisyonda gördük hanımefendiyi doktor diyorki böyle poz pek vermezler yumruk yapmış elllerini tepikliyor aleti yüzü gayet net burnu yanakları dudakları filan herşeyi net görünüyordu kilolu bebek iyi beslemişsin bunu yanaklarına bak diyor doktor
hemşirede diyor sanki gerçek bebek ilk defa böyle gördüm görüntü doktor diyor ki gerçekmi oyuncakmı sanıyordun yoksa sen :)
guatr tahlilleri istedi muhakkak yaptır onları dedi ayın 6sında devlette randevum var orada yaptırcam ordaki doktor demesede sen söyle iste guatr tahlillerini de muhakkak yaptır görelim dedi :))
bizde durum bu kızlar
hımm nası yapıcam canım, kızartma gibi mi hazırlıcam
oh maşallah güzel haberlerle geldin sevindim canım..demek şimdilik 2 doz kan ilacı yeterli olacak..bebekte iyi şükür..artık bundan sonra poz verirler artık değişik değişik..evet guatr tahlilleri önemli ihmal etme canım..
evet canım aynen öyle.. birde kabartma tozu eklersin..afiyet olsun
evett doktorsan geldik tahlilerimiz iyi sadece kanımız düşükmüş ilacı ikiye çıkardı
şişim çok yokmuş ama başlamışım şişmeye ekmeği kes yemekteki tuzu kes dedi
geceleri el uyuşmaları için magnezyum kesmiyorsa kalsiyum al bir kaç gün onu dene dedi kesmesi yada azaltması gerekir olmazsa tekrar gel dedi şişten dolayı da olabilirmiş
kasılmalar ağrılar ve sertleşmeler normalmiş dönmeye çalışıyor sanırım hafif kafası dönmüş dedi eğer çok hareketliyse dönmeye açlışıyordur dönmezse kesin sezeryan olur dedi
kanaman ve aşırı ağrın olursa hemen hastaneye git bekleme dedi
nadir görünen pozisyonda gördük hanımefendiyi doktor diyorki böyle poz pek vermezler yumruk yapmış elllerini tepikliyor aleti yüzü gayet net burnu yanakları dudakları filan herşeyi net görünüyordu kilolu bebek iyi beslemişsin bunu yanaklarına bak diyor doktor
hemşirede diyor sanki gerçek bebek ilk defa böyle gördüm görüntü doktor diyor ki gerçekmi oyuncakmı sanıyordun yoksa sen :)
guatr tahlilleri istedi muhakkak yaptır onları dedi ayın 6sında devlette randevum var orada yaptırcam ordaki doktor demesede sen söyle iste guatr tahlillerini de muhakkak yaptır görelim dedi :))
bizde durum bu kızlar
oh maşallah güzel haberlerle geldin sevindim canım..demek şimdilik 2 doz kan ilacı yeterli olacak..bebekte iyi şükür..artık bundan sonra poz verirler artık değişik değişik..evet guatr tahlilleri önemli ihmal etme canım..
evet canım aynen öyle.. birde kabartma tozu eklersin..afiyet olsun
mandiş maş. suphanallah inş. böyle devam eder herşey
ay normalde kasılma olmadan nstde kasılma ve sancı çıkıyormu millet ,bir iki kişide okudum da şok oldum :26:
kasılmam sancım yok diye rahattım ama nstde çıkabiliyor demekki
kaç gündür yoktum ben geçmişi okuyamadım ,RABBİM sıkıntısı olanlara yardım etsin inş.
RABBİM herkesin meleğini korusun
ben de yarın doktora gideceğim inş. bakalım ne çıkacak :18:
küpeli bir dönse tek sorunumuz dönmesi kaldı yoksa sezeryan edecekler beni
ekranda bakınca görümcemin kızına benzettim doktor gülüyor :))
Aminnnnnnn ecmain
olsun mandiş sağlıkla doğsun da sezeryan olursun ne yapacaksın
bizimkiler hep tersler baştan beri
hep baş yukarda ayaklar aşağı
son gittiğimde birbirlerine dönüktüler ayaklar aşağıdaydı düşünsene
o yüzden zaten vajinamı tekmeleyip duruyorlar sürekli
kolu bacağı ordan çıkacak sanıyorum
tahlillerden bahsetmişsin ,benim doktorum her gittiğimde tahlil yapıyor valla ,her doktor da yapmalı bence ,idrar kan mutlaka yapılmalı
benim mesela bi öncekinde idrarda sorun yoktu ,bu gittiğimde enfeksiyon çıktı ,bakmasaydı ilaç kullanamayacaktım belki de ilerleyecekti ..
mandiş maş. Suphanallah inş. Böyle devam eder herşey
Ay normalde kasılma olmadan nstde kasılma ve sancı çıkıyormu millet ,bir iki kişide okudum da şok oldum :26:
Kasılmam sancım yok diye rahattım ama nstde çıkabiliyor demekki
kaç gündür yoktum ben geçmişi okuyamadım ,rabbim sıkıntısı olanlara yardım etsin inş.
Rabbim herkesin meleğini korusun
ben de yarın doktora gideceğim inş. Bakalım ne çıkacak :18:
ya o devlet özelle alakalı değil doktorla alakalıhaklısın küpeli sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil ama normal olmasını çok istiyorum inşalalh öyle olur
seninkiler birbirini tepiklemekten sanada tepik atmaya fırsat buluyorlarmı :))
evet işte bneim doktorum çok rahat bu rahatlığıda düşündürüyor doğumu onda yapmamı sadece her gitiğimde ultrosona sokuyor bakıyor ve gönderiyor ilaçlarımı yazıyor o kadar özeldeki doktor bunu yapıyor
devletteki arada istiyor ama adama 45 gündür gidemedim 15 gün sonra gel dediği halde sıra bulamadığımdan aslında devletteki daha ilgili her konuda hemde ama oda tahlilleri sık istemiyor guatr zaten hiç istemedi günahını almayım belki bu gidişimde yaptırcak bakalım ayın altısında gidecem fakat özeldeki ile ilgili şüphelerim var artık
sağolasınhayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
benimde dikkatimi çekti kaç gündür yokluğun aman bu ara çok fazla ortadan kaybolmasın kimse günlerde azalmışken doğurdu zannediyorum görünmeyeni :))
mandiş maş. suphanallah inş. böyle devam eder herşey
ay normalde kasılma olmadan nstde kasılma ve sancı çıkıyormu millet ,bir iki kişide okudum da şok oldum :26:
kasılmam sancım yok diye rahattım ama nstde çıkabiliyor demekki
kaç gündür yoktum ben geçmişi okuyamadım ,RABBİM sıkıntısı olanlara yardım etsin inş.
RABBİM herkesin meleğini korusun
ben de yarın doktora gideceğim inş. bakalım ne çıkacak :18:
bakalım hayırlısı canım bende tırsmaya başladım..ayın 13. de doktora gideceğiz ne çıkacak bizde..hele o zamana kadar bekler miyiz bilinmez..bu bebekler aceleci ben onu anladım..
bu sene nedense hep öyle yaa,,herkesete bir sıkıntı var ,hayırlısı ALLAHtan..
benimkiler baştan beri hep aceleciydi zaten
daha 6 haftalıkken kalp atışlarını gördüm ,15 haftalıkken hareketlerini hissediyordum ,herşeye erken başladılar ,umarım erken de çıkmak istemezler
bana kalırsa benim kız yılbaşından önce gelecek..ama annem 8 Ocakta gelecek..inş kızım anneannesini bekler ya..ben annem olmadan doğurmak istemiyorum..
bu sene nedense hep öyle yaa,,herkesete bir sıkıntı var ,hayırlısı ALLAHtan..
benimkiler baştan beri hep aceleciydi zaten
daha 6 haftalıkken kalp atışlarını gördüm ,15 haftalıkken hareketlerini hissediyordum ,herşeye erken başladılar ,umarım erken de çıkmak istemezler
RABBİM gönlüne göre versin inş.
ama sen bayağı ilerletmişsin ,benimki ikizya o yüzden korkuyrum erken gelmesin diye ,36 dan önce doğmasın yeter bana ,yoksa ocağa daha bir ay var sen 40 a yaklaşmış oluyorsun hayırlısıyla hayırlı zamanda doğurursun inş.
Allah hakkımızda hayırlısını versin:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?