2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Ayşe çok sıklaşmış kasılmalar gerçekten. iyi karar doktora gitmek. bu dakikaları da not et söyle doktora.
NST ye sokacak muhtemelen. benim de kasılmalarımdan çocuğun karnı sıkışmıştı içerde,ölçü bile alamamıştı doktor.Nidilat'a başladığımdan beri ( günde 4 kez ) baya bi azaldı kasılmalar
sonucu bize de yaz akşam da olsa.

ayşe şimdi doktor aynı şeyi dedi banda sertleşmeler kasılmalar olacak dönmeye çalışmasından ama akarnındaki sertleşme ağrı oluşturursa kanama olursa hemen hastaneye git dedi

oh maşallah güzel haberlerle geldin sevindim canım..demek şimdilik 2 doz kan ilacı yeterli olacak..bebekte iyi şükür..artık bundan sonra poz verirler artık değişik değişik..evet guatr tahlilleri önemli ihmal etme canım..

hımm nası yapıcam canım, kızartma gibi mi hazırlıcam

evet canım aynen öyle.. birde kabartma tozu eklersin..afiyet olsun

öyleymiş ilk defa bir doktor bu tahlillerden söz etti kendi doktorum özeldeki çok rahat tahlil bile istemiyor devletteki ise her gidişimde ayrıntılı ultroson çektiriyor ama tahlil istemiyor bu gittiğim işyerimiz doktoru izine ayrılmadan tahlil yaptırayım fikrini alayım diye gittim bunları söyledi

ayyy maşallah okurken yanaklarını sıkıştırasım geldi tontişin :) yasaklar arttı desene ekmek yok tuz yok

ay_she ayşecim ihmal etme canım tabi git doktora inş önemli bişey yoktur. takip etmen iyi olmuş ama

anladım canım bi deneyeyim inş tşk ederimm

mandiş maş. suphanallah inş. böyle devam eder herşey

ay normalde kasılma olmadan nstde kasılma ve sancı çıkıyormu millet ,bir iki kişide okudum da şok oldum :26:

kasılmam sancım yok diye rahattım ama nstde çıkabiliyor demekki

kaç gündür yoktum ben geçmişi okuyamadım ,RABBİM sıkıntısı olanlara yardım etsin inş.

RABBİM herkesin meleğini korusun

ben de yarın doktora gideceğim inş. bakalım ne çıkacak :18:

küpeli bir dönse tek sorunumuz dönmesi kaldı yoksa sezeryan edecekler beni
ekranda bakınca görümcemin kızına benzettim doktor gülüyor :))
Aminnnnnnn ecmain

kızlar google a "timetürk kardeşlik köprüsü" yazın ve videoyu izleyin süper ya gözlerim doldu

küpeli bir dönse tek sorunumuz dönmesi kaldı yoksa sezeryan edecekler beni
ekranda bakınca görümcemin kızına benzettim doktor gülüyor :))
Aminnnnnnn ecmain

olsun mandiş sağlıkla doğsun da sezeryan olursun ne yapacaksın

bizimkiler hep tersler baştan beri
hep baş yukarda ayaklar aşağı

son gittiğimde birbirlerine dönüktüler ayaklar aşağıdaydı düşünsene

o yüzden zaten vajinamı tekmeleyip duruyorlar sürekli

kolu bacağı ordan çıkacak sanıyorum

tahlillerden bahsetmişsin ,benim doktorum her gittiğimde tahlil yapıyor valla ,her doktor da yapmalı bence ,idrar kan mutlaka yapılmalı

benim mesela bi öncekinde idrarda sorun yoktu ,bu gittiğimde enfeksiyon çıktı ,bakmasaydı ilaç kullanamayacaktım belki de ilerleyecekti ..

haklısın küpeli sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil ama normal olmasını çok istiyorum inşalalh öyle olur
seninkiler birbirini tepiklemekten sanada tepik atmaya fırsat buluyorlarmı :))
evet işte bneim doktorum çok rahat bu rahatlığıda düşündürüyor doğumu onda yapmamı sadece her gitiğimde ultrosona sokuyor bakıyor ve gönderiyor ilaçlarımı yazıyor o kadar özeldeki doktor bunu yapıyor
devletteki arada istiyor ama adama 45 gündür gidemedim 15 gün sonra gel dediği halde sıra bulamadığımdan aslında devletteki daha ilgili her konuda hemde ama oda tahlilleri sık istemiyor guatr zaten hiç istemedi günahını almayım belki bu gidişimde yaptırcak bakalım ayın altısında gidecem fakat özeldeki ile ilgili şüphelerim var artık

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

benimde dikkatimi çekti kaç gündür yokluğun aman bu ara çok fazla ortadan kaybolmasın kimse günlerde azalmışken doğurdu zannediyorum görünmeyeni :))

ya o devlet özelle alakalı değil doktorla alakalı
özelde de ii doktorlar var devlette de
şans işi biraz o iş
ben çok doktor değiştirdim şuanki doktorum özelde ama çok memnunum çok ilgili
devlete de çok gittim insan muamelesi yok ,yarım yamalak bakıyorlar vs.
biraz da biz takip etmeliyiz
ben hep takip ediyorum netten okuyorum ne zaman ne yapılmalı hangi tetkikler filan
doktorlarımıza hatırlatmak sormak lazım başka çaremiz yok
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

benimde dikkatimi çekti kaç gündür yokluğun aman bu ara çok fazla ortadan kaybolmasın kimse günlerde azalmışken doğurdu zannediyorum görünmeyeni :))
sağolasın

sende mi ikizdin yaaa nickinden öylemi sandım acaba :26:

bakalım hayırlısı canım bende tırsmaya başladım..ayın 13. de doktora gideceğiz ne çıkacak bizde..hele o zamana kadar bekler miyiz bilinmez..bu bebekler aceleci ben onu anladım..

bakalım hayırlısı canım bende tırsmaya başladım..ayın 13. de doktora gideceğiz ne çıkacak bizde..hele o zamana kadar bekler miyiz bilinmez..bu bebekler aceleci ben onu anladım..

bu sene nedense hep öyle yaa,,herkesete bir sıkıntı var ,hayırlısı ALLAHtan..
benimkiler baştan beri hep aceleciydi zaten
daha 6 haftalıkken kalp atışlarını gördüm ,15 haftalıkken hareketlerini hissediyordum ,herşeye erken başladılar ,umarım erken de çıkmak istemezler

bana kalırsa benim kız yılbaşından önce gelecek..ama annem 8 Ocakta gelecek..inş kızım anneannesini bekler ya..ben annem olmadan doğurmak istemiyorum..

bana kalırsa benim kız yılbaşından önce gelecek..ama annem 8 Ocakta gelecek..inş kızım anneannesini bekler ya..ben annem olmadan doğurmak istemiyorum..

RABBİM gönlüne göre versin inş.

ama sen bayağı ilerletmişsin ,benimki ikizya o yüzden korkuyrum erken gelmesin diye ,36 dan önce doğmasın yeter bana ,yoksa ocağa daha bir ay var sen 40 a yaklaşmış oluyorsun hayırlısıyla hayırlı zamanda doğurursun inş.

ewt annemle de onu konuşuyorduk bugün
bu sene duydugumuz hamileliklerin yüzde sekseni sorunlu
doğuranlar da hep erken doğum yaptılar çoğusu
hayr olsun

Allah hakkımızda hayırlısını versin:)))))))))

Allah hakkımızda hayırlısını versin:)))))))))

amin inş..

ay benimkile durmuyor bi türlü ,bugün videoya çektim de hareketlerini ,geçen burda bi video vardı dans eden bebek diye aynı ona benziyor bizimkiler yaaawww

videoyla bakınca baktımki bizimki kolunu kafasına koyup indiriyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…