2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

seninkiler tam hamsi:))))) inş çıktıktan sonra yerler içerler ve bol bol uyurlar

geçmiş olsun canım.ihmal etme...

Pembiş odasını hazırlayan arkadaşım, işaretlemediğim için çıkmamış ama odana bayıldım çok güzel olmuş!

Ayşecim güzel haberlerini bekliyoruz, sıkıntı çıkmaz inş.

Hoşgeldin yatu! Nerden katılıyosun aramıza?
Kızın sağlıkla gelir inşallah!

Ben de günde yarım saat+yarım saat olmak üzere 1 saat yürüyorum en az canım ama yavaş yavaş. Hızlı yürüyemiyorum artık. Eşim de çok kızıyo yürüyüp durmama. Ama seviyorum napim!

seninkiler tam hamsi:))))) inş çıktıktan sonra yerler içerler ve bol bol uyurlar

sorma valla tam hamsiler
amin inş. hepimiziki kolay bebekler olurlar bizi çok üzmezler

ay 2 hafta oldu yavrularımı özledim ,yarını iple çekiyorum valla ,heyecana bakar mısın sanki yeni gelin oluyorum

ay o makıne yokmu
keşke yukarı monte edılenı satılsa,sudan geçiriyorum da dizme temızlerı gerı alma eşimöin işi,eğilemıyorummmki(

bayıldım çok tatlı
halının beyazını ben kendı odama lamayı çok ıstedım bı turlu alamamıştım:)
herşey çok tatlı olmuş

tzeyno canım ne guzel yazmışın öyle.... çok guzel bır doğum olmuş:)

yapılacak herşeyin listesini yazdım. hem işle ilgili olanları, hem evle ilgili olanları hemde bebekle ilgili olanları. bütün bunları aralığın 20 sine kadar tamamlayıp geriye kalan zamanımı evde geçirmeyi planlıyorum nasipse. günden güne çok ağırlaşıyorum. bu arada ağda olayını ve hamam olayını organize edemedim bi türlü. doğuma gitmeden 1 hafta önce olsa süper olur ama ben onu nasıl kestiricem şimdiden. bide doğuma giderken saçımı kestirmeyi planlıyorum haddinden fazla uzadı. batıl inanç olsada hamişliğim süresi,nde kestirmedim. zaten uzun başladım hamişliğe bide uçlarda boya kaldı nefret ettiğim bi görüntü onlardan kurtilim diyorum siz ne dersiniz.

bu arada burada civil diye bi mağaza var şimdiye kadar hiç girmemiştim battaniyeleri ve bebek havluları çok güzeldi aldım. yarında % 50 indirim günüymüş kızlar haberiniz olsun.

tatlım bende son3 haftaya kadar çalışmayı planlıyorum işler epeyce yığılmış çünkü. ama gün geçtikçe mide yanmasından idrar torbasına bası olmasından resmen yürürken bile çin işkencesi çekiyorum.

benimde çok az işim kaldı..bende onları tamamlayıp rahat rahat doğumu beklemek istiyorum..bakalım bende 15 Aralık diyorum..inş hallederiz canım..insan düşündükçe işler büyüyor, sanki hiç bitmeyecekmiş gibi..
hamilelik boyunca bir kere kendim kestim saçlarımı dayanamadım..nasipse doğuma yakın bende kestirmeyi düşünüyorum..dediğin gibi iğrenç bir görüntü var..saçlarımı tarayıp aynaya bakmak istemiyorum..doğumdan sonra hemen vakit bulamam diye düşünüyorum..önden önden güzelleşelim dimi..
aldıklarını iyi günler kullan canım..

tontirikcim ve mandalinacım maşallah bebişlerinize canlarım.. Ay-she'cim doktora gitme fikrini bende onaylıyorum arkadasım ne olur ne olmaz. Ve essiracım mutlu olman benide mutlu ediyor tatlım

Son düzenleme:
ayşecim inan ben hergün bu şekilde cok fazla kasılma yaşıyorum.magnzeyum filanda kullanmıyorum

bugün devletteki doktora gittim nst ye girmicemmmi dedim.
nst ye 36.haftadan itibaren gircen ,şuan gerek yok ,bebegin hareketlerinde bi azalma hissedersenm yada herzamankinden farklı bi durumun olursa hemen gel dedi.
karnımda kasılma oluyor sertleşiyor dedim normal artık dedi.
magnezyum da içmiyom midemi bulandırıyor dedim ozaman içme dedi :)))
yani adam ölee rahat konuştuki.bazı şeyelri kendim abartıyorum diye düşündüm sonrasında.

ama sen mutlaka doktora git cnm.nst ye filanda gir.inş önemli bişi yoktur.

biz doktordan geldikkkkk.tam bir canavar durmuyor yerinde doktor zor ülçtü biçti hiperaktif olacak dedi.yine yüzünü dönmüyo baş aşağı durmuş poposunu dayamış ohhhh valla bir yana bir aşağıya.....1,877 gr olmuşuz.5 gün ilerdeymişiz.boyumuz 44cm olmuş.normal tarih23 ocak bebeğin gelişimine göre 18 ocak doğum tarihi.biz erken bir aksilik olmazsa 6-10 ocak arasını düşünüyoruz.sezeryan olacağı için erken alacakmış buna göre daha az kaldı.....sancım çoktu yürüyemiyorum bile bebişin büyüdü olacak bunlar dedi nstyi 3 hafta sonra başlarız dedi....birtek b12 im çok düşük.benim hep düşüktü zaten ilaç kullanırdım kesmiştim.benexole devam et dedi.hatta haftada 1e düşüyodu 15 gün sonra gel dedi...ondan sonra haftada 1 gelirsin dedi.bende yarın kıyafet alışverişini tamamlayıp yatayım artık diyorum bakalım evdeki 2 tatlı canavarla ne kadar yatabilirsem....

doktora gittim bugün.hamd olsun herşey normal görünüyor
zamanında gelirse 3.500 üstü dogar dedi.kemik yapısına göre haftasına göre önden gidiyormuş.babasına cekmişş neysekii :))

aa ne tesadüf benim de yarın kontrolüm:)
sabırsızlıkla beklıyorum bakalım ne yapıyo bizimki içerde
akşama kadar tepiniyo aksamda ayaklarımı uzatıp açıp göbeğimi izliyorum:)
eşim içerde kaydırak var heralde diyo, o uçtan öbür uca suya gırıp çıkıyo:)
bu arada sen nıye devlete gidiorsun, garantı olsun 2hastane diye mı başka sebebi mi var?

bu arada ayşenın randevusu kaçta kı
gelince yazar umarım yazarsa fcebk a yazsanıza belkı gozumden kaçar,umarım bişi yoktur ama oyle yazmışkı sancılarını 1kere daha olsa doğuracakmış gibi

maşallah yaramaza
hamileligimin başında itibaren devlette beni takip eden doktoruma cok güveniyorum ve memnunum.
hem rutin tahlillerimi ücretsiz devlette yaptırıyom hemde usg ye giriyom . ekranı bana ceviriyor herşeyini gösteriyor :)

elif hanıma en son gittigimde 1 ay sonrasına randevu al dedi.o sürede bana bayaa uzun geldi dayanamadım ,15 gün oldu oglumu görmeyeli gittim devlete:)
tekrar 15 gün sonra elif hanımda randevum.iki yerde takip daha iyi oluyor.
sende ayda 1 gidiyorsun dimi.

ayşe haber ver bize meraktayız dua ediyorum senin için inşallah her şey yolundadır

kızlar benim de belim çok fena bugün annemle konuştuk 9 aralığa kadar gelemeyecek galiba bir şey demedim ama canım sıkıldı, yemek yapıp mutfağı toplamak bile çok zor belim çok fena bu hafta bir şekilde idare edip haftaya salı falan kayınvalidemi çağırayım diyorum cumartesine kadar kalsın idare edemeyeceğim o kadar...

işimiz zorlaştı kızlar Allah yardımcımız olsun

25gün oldu,32.hafta raporu için yarına çağırdı...
elif hanım çok yoğun vakıt ayırmıyor olabılır tabı bu da insanın zoruna gidiyor
aysun hanımda oyle gerçi ama neyse..
yarın nst ye gır der mı bılmıom
saat 4e aldım ama erken gıtcem okuldan 12,30da çıkarsam 2,30a varırı sanıırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…