amin inş..
ay benimkile durmuyor bi türlü ,bugün videoya çektim de hareketlerini ,geçen burda bi video vardı dans eden bebek diye aynı ona benziyor bizimkiler yaaawww
videoyla bakınca baktımki bizimki kolunu kafasına koyup indiriyor sanırım
kızlar bu akşam doktora gidicem kasılmalarım hiç azalmadı
aslında normal olduğunu düşünüyorum
eğer biraz hafifleseydi önümüzdeki hafta gidicektim dr a erteliycektim biraz ama
hiç azalmadığı gibi gittikçe rahatsızlık verici oluyo pek endişe etmiyorum ama
ihmal etmek de istemiyorum
ne aralıkla oluyo ne kadar sürüyo takıp edeyim dedim
14:12 ve 15:13 saatleri aralığı ile kasılamalar şöyle seyretti ;
.......Başlangıç_________Bitiş
1.....14:12____________14:14
2.....14:27____________14:31
3.....14:36____________14:38
4.....14:42____________14:44
5.....15:05____________15:08
6.....15:11____________15:13
yalnız akşama doğru daha da sıklaşıyor bir de bugün vajina kısmında da
hafifi sancımsı ağrılar oldu çok uzun sürmüyo neyse ki....
yazmamışım başlangıç bitiş derken karnımın taş gibi semsert olup sonrada
normal haline dönmesini kastediyorum :)
günaydın uzun zamandan beri takip ediyorum ama üye olup yazmayı bir türlü beceremediğim için bu gün kısmet oldu.bizimde kızımız olacak kısmet olursa.ilk bebeğimiz.bende çok fazla ödem var ama bu hamilelik ödemi değil patolojik ödemmiş kızlar elim yüzüm şiş ve uyuşmalar var ellerimde ayaklarımda sizde de varmı?
ALLAHIM 6 OLSADA EVE GİTSEM PATLICAM BURDAİSLERDE BİTMEZ BİR YANDAN DA ONLARLA UGRASIYORUM.BEN 33.HAFTADAYIM ARALIK 26 GİBİ İZNİME AYRILICAM 32.HAFTADA 5 HAFTA DAHA ÇALISABİLİR RAPORU VERDİ... DOGUMUMU DOKTORUM 10-15 OCAKTA BEKLİYOR MİS:)
KIZLAR BİRDE SİZE SEY SORCAM BEN ÖGLEN 1 KM YÜRÜMEYE ÇALISIYORUM BENİM GİBİ YÜRÜYEN VAR MI YOKSA ABARTIYOR MUYUM?
seninkiler tam hamsi:))))) inş çıktıktan sonra yerler içerler ve bol bol uyurlar
tşkler cnm.hiç şikayet eden ,mıy mıyyy biri degilim aslında ama gercekten cok zorlanıyorum artık.
dogumum çok yakın olsa kendimi avuturum ama daha önümde 2 ayımın olması beni cokk düşündürüyor
1 haftadır evi süpüremedim ,belim cok agrıyor.
bulaşıkları akıtıp makinaya dizmek bile bi işkenceye döndü
isyan etmiyorum Rabbim zamanında saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.amin
Eki Görüntüle 564032 Eki Görüntüle 564033 Eki Görüntüle 564034 Eki Görüntüle 564035 Eki Görüntüle 564036 Eki Görüntüle 564037 Eki Görüntüle 564038 Eki Görüntüle 564039 Eki Görüntüle 564040
kızımın odasını paylaşmak istedim
halısından memnun değilim bir tek, tüy döküyor
onu değiştireceğim yakında,
odamız büyük oldugu için tek karede toplayamadım kusura bakmayın
çalışan arkadaşları tebrik diyorum maşallah size dayanabiliyorsunuz
biz bugün 35. haftanın son gününe geldik, 36. haftaya giriyoruz yani bundan sonra çok dikkat etmem gerek
korkularım artıyor benim git gide:26:
ben de 30 derecede 15 dk ya atıyorum canım bir de ütülüyorum tabiki
sadece bebek kıyafetlerini değil ben yeni aldıgım hiçbirşeyi yıkamadan ütülemeden giymem
ya hiç sorma benim de kanım çok düşmüş
demirim de 11 lerde düşün yani
ve ben ilaç kullanamıyorum, kullandığım zaman saatlerce öğürüyorum mideme çok dokunuyo harab oluyorum resmen
yapılacak herşeyin listesini yazdım. hem işle ilgili olanları, hem evle ilgili olanları hemde bebekle ilgili olanları. bütün bunları aralığın 20 sine kadar tamamlayıp geriye kalan zamanımı evde geçirmeyi planlıyorum nasipse. günden güne çok ağırlaşıyorum. bu arada ağda olayını ve hamam olayını organize edemedim bi türlü. doğuma gitmeden 1 hafta önce olsa süper olur ama ben onu nasıl kestiricem şimdiden. bide doğuma giderken saçımı kestirmeyi planlıyorum haddinden fazla uzadı. batıl inanç olsada hamişliğim süresi,nde kestirmedim. zaten uzun başladım hamişliğe bide uçlarda boya kaldı nefret ettiğim bi görüntü onlardan kurtilim diyorum siz ne dersiniz.
bu arada burada civil diye bi mağaza var şimdiye kadar hiç girmemiştim battaniyeleri ve bebek havluları çok güzeldi aldım. yarında % 50 indirim günüymüş kızlar haberiniz olsun.
tontirikcim ve mandalinacım maşallah bebişlerinize canlarım.. Ay-she'cim doktora gitme fikrini bende onaylıyorum arkadasım ne olur ne olmaz.Ve essiracım mutlu olman benide mutlu ediyor tatlım
ayşecim inan ben hergün bu şekilde cok fazla kasılma yaşıyorum.magnzeyum filanda kullanmıyorumkızlar bu akşam doktora gidicem kasılmalarım hiç azalmadı
aslında normal olduğunu düşünüyorum
eğer biraz hafifleseydi önümüzdeki hafta gidicektim dr a erteliycektim biraz ama
hiç azalmadığı gibi gittikçe rahatsızlık verici oluyo pek endişe etmiyorum ama
ihmal etmek de istemiyorum
ne aralıkla oluyo ne kadar sürüyo takıp edeyim dedim
14:12 ve 15:13 saatleri aralığı ile kasılamalar şöyle seyretti ;
.......Başlangıç_________Bitiş
1.....14:12____________14:14
2.....14:27____________14:31
3.....14:36____________14:38
4.....14:42____________14:44
5.....15:05____________15:08
6.....15:11____________15:13
yalnız akşama doğru daha da sıklaşıyor bir de bugün vajina kısmında da
hafifi sancımsı ağrılar oldu çok uzun sürmüyo neyse ki....
yazmamışım başlangıç bitiş derken karnımın taş gibi semsert olup sonrada
normal haline dönmesini kastediyorum :)
doktora gittim bugün.hamd olsun herşey normal görünüyor
zamanında gelirse 3.500 üstü dogar dedi.kemik yapısına göre haftasına göre önden gidiyormuş.babasına cekmişş neysekii :))
aa ne tesadüf benim de yarın kontrolüm:)
sabırsızlıkla beklıyorum bakalım ne yapıyo bizimki içerde
akşama kadar tepiniyo aksamda ayaklarımı uzatıp açıp göbeğimi izliyorum:)
eşim içerde kaydırak var heralde diyo, o uçtan öbür uca suya gırıp çıkıyo:)
bu arada sen nıye devlete gidiorsun, garantı olsun 2hastane diye mı başka sebebi mi var?
maşallah yaramaza
hamileligimin başında itibaren devlette beni takip eden doktoruma cok güveniyorum ve memnunum.
hem rutin tahlillerimi ücretsiz devlette yaptırıyom hemde usg ye giriyom . ekranı bana ceviriyor herşeyini gösteriyor :)
elif hanıma en son gittigimde 1 ay sonrasına randevu al dedi.o sürede bana bayaa uzun geldi dayanamadım ,15 gün oldu oglumu görmeyeli gittim devlete:)
tekrar 15 gün sonra elif hanımda randevum.iki yerde takip daha iyi oluyor.
sende ayda 1 gidiyorsun dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?