2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
oğluşumun kıyafetlerini yıkadı halası şimdi saolsun evim misler gibi dalin koktu :)
heyecanlandım bi an sağlıkla ve zamanında gelsin bitanecik yavrum inşallah..

seninde baya olmuş yaw.nasıl dayanıyon :) en son kilosu ne kadardı?
senle dogum tarihlerimiz aynı bebekelrin gelişimide hemen hemen aynıdır.kilosunu boyunu bana yaz :)

elif hanıma giderken tedirgin gittim acaba yogunluktan ilgilenemezmi diye ama günahını almışım cok güzel ilgilendi.
devlete giderken yüzünü hiç görememiştim genelde pipi bacak el v.s görüyordum
elif hanım cok detaylı yüzünü gösterdi resmini verdi iki tane.şikayetelrimi dinledi ,önerilerde bulundu filan cok tatlıydıı,

ocak bebekleri biraz aceleci mi yoksa bana mı öyle geliyo dayanamayıp gelen bebişlerin hepsini Allah analı babalı büyütsün inşallah.. benimkide pozisyonunu almış sonunda. dönmez inşallah daha. cumartesiydi randevumuz. 2010 gr olmuş yakışıklım. yüzünü hiç göremedik kapatıyodu. ama diğer yerleri ortadaydı maşallah. yanlış yerini kapatıyodu edepsiz sıkışmayada başlamış yavrum benim kıyamam :) sırt ve bel ağrılarım son sürat devam ediyo. dün gecede mide bulAntısıyla uyandm. her gün yeni yeni haller hayırlısı olsun artık sonada yaklaşmaya başladık.. zorluk çeken sıkıntı yaşayan herkeseeeee Allahm kolaylık versin inşallah

birdeeeeee AYŞECİM..

biraz geç oldu ama listeye benide eklermisin

yaş 27, 69la hamile kaldm, istanbuldayım. oğlum olcak, isimde henüz tam karar veremedik. doğum tarihide 20 ocak görünüyo inşallah

en son işte 1250gr demişti 3 kasımmış şimdi baktım tekrar
bounuda hatırlamıom şimdi yanlı demeyim
yarımkılerıde yarın akşam yazarım artık tabı bende şu hastaneye gıdıp bir anada nst de sancısı çıkıp doğuranlardan olmazsam...
vala bu ara bi bereket var
bebişler sabırsız
annelerını çok özleyıp çıkıveriyolar:)

Arkadaşlar merhaba.. Benim sizlere bir sorum olacak hatta bir kaç sorum salı günü dr randevum var ama dayanamıyorum :) ağrılarım başladı yatarken kalktıktan sonra aşağı bölgede sanki kemikler birbirine değiyormuş gibi canımı acıtıyor. biraz yürüsem hemen aşağıya yine baskı yapıyor daha sık tuvalete gitmeye başladım kokulu olmaya başladı offf ve gece yatarken el parmaklarımda uyuşma oluyor benimle aynı durumda olan varmı?? erken doğummu olacak anlamıyorum

Son düzenleme:
Tatlım benim doktorum bana GYNOFERON verdi kan hapı. Doktoruna bu ismi ver, sor kullanabılır mıyım dıye. Muhtis blr kan ilacı gebeler için. Tadı bonibon gibi. Ben de içerken diğerlerini zorlanıyordum, ama bunu tadı çok güzel. Rahat rahat içersin cnm benim. Canım bende de hem burun kanamaları cok oluyordu gebelık oncesı ve sonrasında. 2 aydır Burnum hıc kanamıyor. Ama dişler fena cidden. Doktoruma sordum, tanıdık bir dişçi var ona da sordum. İkisi de normal dedi. Endişenlenme yani hiç canım.. Canım ben sen yazınca ben de bütün usg cıktılarına baktım :) benimkisi son adet tarihimle uyumlu, sadece bazılarında 2 gün önce çıkmış.

kızlar ismimize karar verdik çağatay olacak inşallah.
ay-she cim ekler misin listeye?
çağatay çağlayan geliyorrr :)

gezmeden geldin mi kız?
ah cnm yeni gördüm msjını ooo gezdim geldim..herbi kadından ayrı bi ses kafam şişti valla tek kazancım mamalar oldu ,ondada iyimi ettim kötümü bilemedim:44: valla ne koysalar yiyiyorum sanki şekeri olan ben değilim.boğazım hiç durmuyor ..yine geceleri tuvalete kalktığımda nutellaları götürmeye başladım:26: ben normal doğumu yüzsüz yüzsüz istiyim bide, benim nasibim sezeryan,bu çocuk tosuncuk olcak anası pis boğazın biri

Son düzenleme:
inşallah değildir canım ama bi doktoruna görün derim ben

Essiracım, kestir gitsin uzayan saçlarını yaf. Senin saçınla çocuğun ömrünün ne alakası var
Bazı batıl inançların arkasında ucundan kıyısından bi mantığa değer yan olabiliyo ama bu cidden tam batıl!
Ben iki üç kez kestirdim, uzatmak istememe rağmen.
Zaten doğum sonrası baya bi dökülcek, yaNİ ÇOĞu kadında dökülüyomuş. O yüzden gidip kestirmek isterim dedim ama ona rağmen uçları iyice fena olunca kestim gittiler valla ucundan. İçini ferah tut canım!
Bu arada civilin indirimi nerdeymiş?
Kendi mağazası mı internette mi?

hemen yarın arayıp sorucam milsa, Allah razı olsun tatım

Kızlar Ayşe'yi ben de merak ettim. Saat kaç oldu, gelir gelmez yazardı genelde. Sms attım şimdi, girebilirse kendisi yazar. Giremezse musaitse bana cvp yazarsa eğer ben de buraya yazarım. İnşallah herşey yolundadır...

madamcocosh seni görmek istiyorum beni faceden ekle :)

face de nasıl ekliyorduk birbirimizi bir sayfamız vardı ama aradım bulamadım ben :44:

kızlar ismimize karar verdik çağatay olacak inşallah.
ay-she cim ekler misin listeye?
çağatay çağlayan geliyorrr :)

ben çok beğendim cnm ismiyle büyüsün oğlun

cnm bende cok merak ediyorum .2 kez msn den yazdım cvp gelmedi
offf kesin doğum yaptı ben söyliim zaten onun bebekleri erken oluyodu inşallah haber verir bize bir an önce..
komik kadınsın valla

oha anasını satıyım tv2 de acı aşk die bi film izledim ben böle saçma bi film görmedim bu ne ya halit ergenç harbi sapık entresan bi filmdi hiç bişe anlamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…