seninde baya olmuş yaw.nasıl dayanıyon :) en son kilosu ne kadardı?25gün oldu,32.hafta raporu için yarına çağırdı...
elif hanım çok yoğun vakıt ayırmıyor olabılır tabı bu da insanın zoruna gidiyor
aysun hanımda oyle gerçi ama neyse..
yarın nst ye gır der mı bılmıom
saat 4e aldım ama erken gıtcem okuldan 12,30da çıkarsam 2,30a varırı sanıırm
seninde baya olmuş yaw.nasıl dayanıyon :) en son kilosu ne kadardı?
senle dogum tarihlerimiz aynı bebekelrin gelişimide hemen hemen aynıdır.kilosunu boyunu bana yaz :)
elif hanıma giderken tedirgin gittim acaba yogunluktan ilgilenemezmi diye ama günahını almışım cok güzel ilgilendi.
devlete giderken yüzünü hiç görememiştim genelde pipi bacak el v.s görüyordum
elif hanım cok detaylı yüzünü gösterdi resmini verdi iki tane.şikayetelrimi dinledi ,önerilerde bulundu filan cok tatlıydıı,
Melone nerde kızlaaarr?
Tatlım benim doktorum bana GYNOFERON verdi kan hapı. Doktoruna bu ismi ver, sor kullanabılır mıyım dıye. Muhtis blr kan ilacı gebeler için. Tadı bonibon gibi. Ben de içerken diğerlerini zorlanıyordum, ama bunu tadı çok güzel. Rahat rahat içersin cnm benim.est. şekerimhalsizlik var sadece, Allahdan öyle başım falan dönmüyordoktorum ilaç kullanmak zorundasın gıdalar yeterli gelmez dediçayı falan yasakladı, kan yapıcı şeyleri tüketmek zorundayım sürekli ama olmuyo işte yine deönceden de düşüktü benim kanım zatenAllah kolaylık versin bana doğumda
Canım bende de hem burun kanamaları cok oluyordu gebelık oncesı ve sonrasında. 2 aydır Burnum hıc kanamıyor. Ama dişler fena cidden. Doktoruma sordum, tanıdık bir dişçi var ona da sordum. İkisi de normal dedi. Endişenlenme yani hiç canım..işte dışardan kan verilmeside önerilmiyor inşallah o duruma gelmeyiz burun kanaması neden oluyor sende bende çocukken yediğim top darbesinden dolayı sorun var o günden beri sıcakta sıkıntıda kızdığımda filan kanar hamilelikte son haftalarda dişeti kanamaları aşırı olmaya başladı doktor normal dedi ama bana çok aşırı gibi geliyor sendede oluyormu
Canım ben sen yazınca ben de bütün usg cıktılarına baktım :) benimkisi son adet tarihimle uyumlu, sadece bazılarında 2 gün önce çıkmış.Kızlar selam sizin ultrason kağıdınızda EDD de hangi tarih gösteriyor. Bu tarih ultrasonun belirlediği tarihmiş. genelde o tarihe göre doğum oluyormuş. Son adet tarihine göre hesaplanandan farklı değl mi?benim farklı
ah cnm yeni gördüm msjınıgezmeden geldin mi kız?
inşallah değildir canım ama bi doktoruna görün derim benArkadaşlar merhaba.. Benim sizlere bir sorum olacak hatta bir kaç sorum salı günü dr randevum var ama dayanamıyorum :) ağrılarım başladı yatarken kalktıktan sonra aşağı bölgede sanki kemikler birbirine değiyormuş gibi canımı acıtıyor. biraz yürüsem hemen aşağıya yine baskı yapıyor daha sık tuvalete gitmeye başladım kokulu olmaya başladı offf ve gece yatarken el parmaklarımda uyuşma oluyor benimle aynı durumda olan varmı?? erken doğummu olacak anlamıyorum
yapılacak herşeyin listesini yazdım. hem işle ilgili olanları, hem evle ilgili olanları hemde bebekle ilgili olanları. bütün bunları aralığın 20 sine kadar tamamlayıp geriye kalan zamanımı evde geçirmeyi planlıyorum nasipse. günden güne çok ağırlaşıyorum. bu arada ağda olayını ve hamam olayını organize edemedim bi türlü. doğuma gitmeden 1 hafta önce olsa süper olur ama ben onu nasıl kestiricem şimdiden. bide doğuma giderken saçımı kestirmeyi planlıyorum haddinden fazla uzadı. batıl inanç olsada hamişliğim süresi,nde kestirmedim. zaten uzun başladım hamişliğe bide uçlarda boya kaldı nefret ettiğim bi görüntü onlardan kurtilim diyorum siz ne dersiniz.
bu arada burada civil diye bi mağaza var şimdiye kadar hiç girmemiştim battaniyeleri ve bebek havluları çok güzeldi aldım. yarında % 50 indirim günüymüş kızlar haberiniz olsun.
Tatlım benim doktorum bana GYNOFERON verdi kan hapı. Doktoruna bu ismi ver, sor kullanabılır mıyım dıye. Muhtis blr kan ilacı gebeler için. Tadı bonibon gibi. Ben de içerken diğerlerini zorlanıyordum, ama bunu tadı çok güzel. Rahat rahat içersin cnm benim.
madamcocosh seni görmek istiyorum beni faceden ekle :)
kızlar ismimize karar verdik çağatay olacak inşallah.
ay-she cim ekler misin listeye?
çağatay çağlayan geliyorrr :)
Canım bence kesin verir. Cunku kutunun üstünde hamileler ve emziren anneler için yazıyor. İnşallah iyi gelir canım...hemen yarın arayıp sorucam milsa, Allah razı olsun tatım
offf kesin doğum yaptı ben söyliim zaten onun bebekleri erken oluyodu inşallah haber verir bize bir an önce..cnm bende cok merak ediyorum .2 kez msn den yazdım cvp gelmedi
komik kadınsın vallaah cnm yeni gördüm msjınıooo gezdim geldim..herbi kadından ayrı bi ses kafam şişti valla tek kazancım mamalar oldu ,ondada iyimi ettim kötümü bilemedim:44: valla ne koysalar yiyiyorum sanki şekeri olan ben değilim.boğazım hiç durmuyor ..yine geceleri tuvalete kalktığımda nutellaları götürmeye başladım:26: ben normal doğumu yüzsüz yüzsüz istiyim bide, benim nasibim sezeryan,bu çocuk tosuncuk olcak anası pis boğazın biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?