kızlar kusura bakmayın merakta bırakmışım sizi....ama hastaneye 4 de gttim 7 bucukta cıktım sonra da eve gelıp yattım dınlendım biraz...hepinize çok teşekkür ederim
dr nasılsın nasıl gidiyo dedi iyi olmaya calısıyorum siz 29 kasımda gel demıstınız demesenızde gelcıekmısım 3 gündur fecı kasılmam var ilk baş normal nasılsa dedım
ama hıc azalmayıp artınca bi gözukeım dedım ama artık normal bılıosn dedi dr
evet ama dıkkat edıyorum cok sık oluyo hatta bugun bı saat ıcınde ne aralıkla gelıo dıe not ettım dedim aynen buraya yazdıgım gibi söledım dr a
nerdeyse 1 saatte 6 kere aşağı yukarı 10 dk da bi gelmıs hemen nst gir gel konusalım dedi nst gırdım gecen ıkı nst de de sancım 15 vs çıkıodu bu sefer 25 den yukarı
çıktı dr sancı yok ama gecenkı nst ye göre snacın artmıs bir de böle sık olması bekeldıgımız bısey değil bebek erken gelıcek bellı kı dedi bu kasılmaları gene takıp et
3 dk da bire duserse kan gelrıse ıslaklık hıssedersen idrarda kaçırıo olabılırısn ama gene de ıslaklık hıssedersen mutlaka gel dedi....ve magnezyum verıccem ona ragmen böle devam ederse
çalışamazsın dinblenmen gerekır dedii....sonra usg ye gectık bebegım gayet ıyı keyfı yerınde cok şükür ....başı büyük oldugu için ve hareketli oldugu ıcınde bu kasılmalar fazla olabilir
bir de daha öncede dediğim gibi kemık yapısı kalın ve bebek guclu normal ama bu hareketler doğumu hızlandırır dedi...bebısım 2300 gr olmuş sata göre olan haftasındna önde gene
haftaya perşembe gene gel bı kontrol edelim dedi idrar tahlılını tekrarladık maalesef kullandıgım antıbıyotık hıcbı ıse yaramamıs hala yuksek mıktarda ıltıhap var gozukuyo
idrar kültürü istedi dr yarın verıcem onu da ınsallahh...bu arada bebege bakarken şimdi şurda bişey var dedi gösterdı ölçerek ya idrar kesesını cok doldurmus ya da
yumurtalık ksiti var bir dahakı geldıgınde tekrar bakıcaz eger yumurtalık ksıtıyse 40 ı cıkınca ufak bı operasyon gecırmesı ve kıstı almamız gerekıyo sıkıntı bi durum değil
hatta kist de olmayabılır ama işimizi şansa bırakmayalım emın olalım ki erken mudehale edılebılsın dedi böle işte kızlar yanı ksit olayı keısn değil çok da önemli değil zaten ama
öle bişe gördü bebişi incelerken gene yuuznu fln gayet guzel gördük gözlerini açmış bakıyodu yavrum çildir çildir :)
dr nasılsın nasıl gidiyo dedi iyi olmaya calısıyorum siz 29 kasımda gel demıstınız demesenızde gelcıekmısım 3 gündur fecı kasılmam var ilk baş normal nasılsa dedım
ama hıc azalmayıp artınca bi gözukeım dedım ama artık normal bılıosn dedi dr
evet ama dıkkat edıyorum cok sık oluyo hatta bugun bı saat ıcınde ne aralıkla gelıo dıe not ettım dedim aynen buraya yazdıgım gibi söledım dr a
nerdeyse 1 saatte 6 kere aşağı yukarı 10 dk da bi gelmıs hemen nst gir gel konusalım dedi nst gırdım gecen ıkı nst de de sancım 15 vs çıkıodu bu sefer 25 den yukarı
çıktı dr sancı yok ama gecenkı nst ye göre snacın artmıs bir de böle sık olması bekeldıgımız bısey değil bebek erken gelıcek bellı kı dedi bu kasılmaları gene takıp et
3 dk da bire duserse kan gelrıse ıslaklık hıssedersen idrarda kaçırıo olabılırısn ama gene de ıslaklık hıssedersen mutlaka gel dedi....ve magnezyum verıccem ona ragmen böle devam ederse
çalışamazsın dinblenmen gerekır dedii....sonra usg ye gectık bebegım gayet ıyı keyfı yerınde cok şükür
bir de daha öncede dediğim gibi kemık yapısı kalın ve bebek guclu normal ama bu hareketler doğumu hızlandırır dedi...bebısım 2300 gr olmuş
haftaya perşembe gene gel bı kontrol edelim dedi idrar tahlılını tekrarladık maalesef kullandıgım antıbıyotık hıcbı ıse yaramamıs
idrar kültürü istedi dr yarın verıcem onu da ınsallahh...bu arada bebege bakarken şimdi şurda bişey var dedi gösterdı ölçerek ya idrar kesesını cok doldurmus ya da
yumurtalık ksiti var bir dahakı geldıgınde tekrar bakıcaz eger yumurtalık ksıtıyse 40 ı cıkınca ufak bı operasyon gecırmesı ve kıstı almamız gerekıyo sıkıntı bi durum değil
hatta kist de olmayabılır ama işimizi şansa bırakmayalım emın olalım ki erken mudehale edılebılsın dedi böle işte kızlar yanı ksit olayı keısn değil çok da önemli değil zaten ama
öle bişe gördü bebişi incelerken gene yuuznu fln gayet guzel gördük gözlerini açmış bakıyodu yavrum çildir çildir :)
Canımcım umarım endişe edilecek bişiy yoktur ama iyi etmişsin Dr a gitmeye karar vermekle...Hem kafanda rahat eder enazından bi git bakalım...Güzel haberlerle dön inş....
merhaba canım teşekkür ederiz iyiyiz şükür..senden iyi haberler almak güzel..ellerine sağlık evin mis gibi olmuştur canım..dediğin gibi bende haftasonu temizliyorum baya gidiyor banada..
az kalmış annenin gelmesine..Allah kavuştursun canım..ne kadar kalacak annen seninle?
canım geçmiş olsun..baya sıklaşmaya başlamış canım..benimde var bir kaç gündür..özellikle akşamları ve çok yorulduğum zaman..karnım semsert oluyor..normal zannediyorum ama sen istersen bi danış..ay bu kızçeler erken mi gelecek yoksa?
hayırdır inşallah ayşecim bi git bakalım doktora ama bizide habersiz bırakma canım merak ederiz
ayyy maşallah okurken yanaklarını sıkıştırasım geldi tontişin :) yasaklar arttı desene ekmek yok tuz yok
ay_she ayşecim ihmal etme canım tabi git doktora inş önemli bişey yoktur. takip etmen iyi olmuş ama
geçmiş olsun canım.ihmal etme...
Ayşecim güzel haberlerini bekliyoruz, sıkıntı çıkmaz inş.
Ben de günde yarım saat+yarım saat olmak üzere 1 saat yürüyorum en az canım ama yavaş yavaş. Hızlı yürüyemiyorum artık. Eşim de çok kızıyo yürüyüp durmama. Ama seviyorum napim!
tontirikcim ve mandalinacım maşallah bebişlerinize canlarım.. Ay-she'cim doktora gitme fikrini bende onaylıyorum arkadasım ne olur ne olmaz.Ve essiracım mutlu olman benide mutlu ediyor tatlım
aa ne tesadüf benim de yarın kontrolüm:)
sabırsızlıkla beklıyorum bakalım ne yapıyo bizimki içerde
akşama kadar tepiniyo aksamda ayaklarımı uzatıp açıp göbeğimi izliyorum:)
eşim içerde kaydırak var heralde diyo, o uçtan öbür uca suya gırıp çıkıyo:)
bu arada sen nıye devlete gidiorsun, garantı olsun 2hastane diye mı başka sebebi mi var?
bu arada ayşenın randevusu kaçta kı
gelince yazar umarım yazarsa fcebk a yazsanıza belkı gozumden kaçar,umarım bişi yoktur ama oyle yazmışkı sancılarını 1kere daha olsa doğuracakmış gibi
ayşe haber ver bize meraktayız dua ediyorum senin için inşallah her şey yolundadır
kızlar benim de belim çok fena bugün annemle konuştuk 9 aralığa kadar gelemeyecek galiba bir şey demedim ama canım sıkıldı, yemek yapıp mutfağı toplamak bile çok zor belim çok fena bu hafta bir şekilde idare edip haftaya salı falan kayınvalidemi çağırayım diyorum cumartesine kadar kalsın idare edemeyeceğim o kadar...
işimiz zorlaştı kızlar Allah yardımcımız olsun
Son düzenleme: