kızlar kusura bakmayın merakta bırakmışım sizi....ama hastaneye 4 de gttim 7 bucukta cıktım sonra da eve gelıp yattım dınlendım biraz...hepinize çok teşekkür ederim
dr nasılsın nasıl gidiyo dedi iyi olmaya calısıyorum siz 29 kasımda gel demıstınız demesenızde gelcıekmısım 3 gündur fecı kasılmam var ilk baş normal nasılsa dedım
ama hıc azalmayıp artınca bi gözukeım dedım ama artık normal bılıosn dedi dr
evet ama dıkkat edıyorum cok sık oluyo hatta bugun bı saat ıcınde ne aralıkla gelıo dıe not ettım dedim aynen buraya yazdıgım gibi söledım dr a
nerdeyse 1 saatte 6 kere aşağı yukarı 10 dk da bi gelmıs hemen nst gir gel konusalım dedi nst gırdım gecen ıkı nst de de sancım 15 vs çıkıodu bu sefer 25 den yukarı
çıktı dr sancı yok ama gecenkı nst ye göre snacın artmıs bir de böle sık olması bekeldıgımız bısey değil bebek erken gelıcek bellı kı dedi bu kasılmaları gene takıp et
3 dk da bire duserse kan gelrıse ıslaklık hıssedersen idrarda kaçırıo olabılırısn ama gene de ıslaklık hıssedersen mutlaka gel dedi....ve magnezyum verıccem ona ragmen böle devam ederse
çalışamazsın dinblenmen gerekır dedii....sonra usg ye gectık bebegım gayet ıyı keyfı yerınde cok şükür....başı büyük oldugu için ve hareketli oldugu ıcınde bu kasılmalar fazla olabilir
bir de daha öncede dediğim gibi kemık yapısı kalın ve bebek guclu normal ama bu hareketler doğumu hızlandırır dedi...bebısım 2300 gr olmuşsata göre olan haftasındna önde gene
haftaya perşembe gene gel bı kontrol edelim dedi idrar tahlılını tekrarladık maalesef kullandıgım antıbıyotık hıcbı ıse yaramamıshala yuksek mıktarda ıltıhap var gozukuyo
idrar kültürü istedi dr yarın verıcem onu da ınsallahh...bu arada bebege bakarken şimdi şurda bişey var dedi gösterdı ölçerek ya idrar kesesını cok doldurmus ya da
yumurtalık ksiti var bir dahakı geldıgınde tekrar bakıcaz eger yumurtalık ksıtıyse 40 ı cıkınca ufak bı operasyon gecırmesı ve kıstı almamız gerekıyo sıkıntı bi durum değil
hatta kist de olmayabılır ama işimizi şansa bırakmayalım emın olalım ki erken mudehale edılebılsın dedi böle işte kızlar yanı ksit olayı keısn değil çok da önemli değil zaten ama
öle bişe gördü bebişi incelerken gene yuuznu fln gayet guzel gördük gözlerini açmış bakıyodu yavrum çildir çildir :)
günaydınlar nasılsınız hamişler?
++biz dün akşam gezmeye gittik oğluşumla. arkadaşım mis gibi mamalar yapmış, yedik de yedik şiştik iyceoğluşum da bayram etti tabiii.
ay otururken karnım dalgalı deniz gibiydi çok komikti
bi ara bi sancı geldi aşırı korktum ama gaz sancısıymış söylemesi ayıp :)
++dün gitmicektim aslında ama eşim ısrar etti arkadaş grubu herkes eşli olunca mecbur kaldım gitmeye. akşam eve döndüğümüzde 11 di.. annemle teyzem geliyo bgn.
heryer dagınık. çamaşır falan var çamaşırlıkta. banyo mutfak karışık.ütüler ortada :S mecbursun yapacaksın dedim kendi kendime.. evimi o halde görmelerini istemem yani
12 ye kadar ugraştım topladım. ama temizliğe vaktim olmadı tabi o saatte ev de süpüremem. banyoyla mutfagı temizledim o kadar.
belim agrıdan koptu ama
Günaydın kızlar , hayırlı cumalar
bol kasılmalı bi gece gecırdım ama alıştım sanırırm artık
kasılmaya ragmen uyyorum :) nefes de alamıyorum neyse kı az kaldı valla ne zormuş
bu arada yazmamışım dr dün ilişki yasak bundan sonra dediben de biz o defteri kapatalı çok oldu dedim güldük
günaydın arkadaşlarrr
herkese hayırlı cumalar.Rabbim bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine hepimizi bi avazda kurtarsın ,bebeklerimizi kucagımıza saglıcakla alalım inşallahh
sabah 7 de uyandım evi topladım acayippp temizlik yapasım var bugün:124:
birazdan girişcem evee.ara sıra bakarım buaraya
haydin hoşsohbetlerr
Nasılsınız kızlar, bebişler nasıl???
bugün izmirde hava yağmurlu.. sabah cama vuran pıtır pıtır yağmur taneleriyle uyandık.. cok güzeldi..
tam yatak keyfi yapılacak havaydı.. ama kalktık işe geldik
hepinizin cuması mübarek olsun.. allah sağ salim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin..
herkeslerin duaları kabul olsun inşallah.. (aminn)
ben bir gecmişe bakayım, dün gece neler kaynatılmış
epidural bel ağrısı yapmaz dedi doktor, bel ağrısı olanlar aslında normal doğumdan dolayı bel ağrısı çekiyorlarmış ve bunu epidurale bağlıyorlarmış, ama baş ağrısı riski var o da ikinci bi epiduralle geçiyor. bebeğin narkozla tanışmaması ve senin doğar doğmaz gorebilmen açısıından en iyisi epidural.Herkese günaydın benim sorum var sizlere acaba sezeryanda genel anestezilimi iyi yoksa epiduralmi iyi fikirlerinize ihtiyacım var birde bende hafif derecede bel fıtığı var epiduralin sonradan bel ağrısı yaptığını duymuştum...
ayşe önemli bişi olmamasına sevindim cnm.
haftasonu bendede enfeksiyon cıkmıştı biliyorsun şase içtikten sonra yaklaşık 6-7 saat idrar torbamda beklettim.cok faydası oldu banaa
birde eşim çalıştıgı yerden taze sıkılmış portakal suyu getirdi bol bol ondan tükettim tabi suyuda eksik etmedim.enfeksiyonun gectigini hissediyorum
cünkü önceden çiş yaparken azcık bişi geliyorduuyani tam boşalmıyordu idrar torbası
ama şuan maşallahh çeşme gibi akıyorr
yani bacım bol mandalina yicen ,portakal suyu içecen ve su bunları eksik etmememiz gerekiyor doguma kadarr
ben grip ıoldum iyice burnum akıyor gece uyuyamadım ökrürükten hapşırmaktan nefes alamıyorum sürekli boğazım kuruyor öksürürken sanki tüm organlarım yer değiştiriyor
bugün izmirde hava yağmurlu.. sabah cama vuran pıtır pıtır yağmur taneleriyle uyandık.. cok güzeldi..
hepinizin cuması mübarek olsun.. allah sağ salim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin..
Günaydın Kızlar,
Ben şubat annesiyken plesanta previa sebebiyle ocak annesi oluca inşallh :)
Bugün ücretsiz bir gebelik eğitii var paylaşmak istedim. Central Hospital Kozyatağında.. İçeriği;
1. Hamilelik ve lohusalıkta beslenme
2. Epiduralli Normal doğum
3. Yenidoğan anne ilişkisi
4. anne sütünün önemi ve emzirme yöntemleri (uygulamalı)
5. Bebek bakımı ve banyosu (uygulamalı)
6. doğum sancısıyla başa çıkma teknikleri
İstanbul'da olanlara duyurulur :)
epidural bel ağrısı yapmaz dedi doktor, bel ağrısı olanlar aslında normal doğumdan dolayı bel ağrısı çekiyorlarmış ve bunu epidurale bağlıyorlarmış, ama baş ağrısı riski var o da ikinci bi epiduralle geçiyor. bebeğin narkozla tanışmaması ve senin doğar doğmaz gorebilmen açısıından en iyisi epidural.
ahhh portakal mandalina hastasıyım ama sonrasında o asit yok mu
aman dikkat et, dinlen iyice gebelikte ateşlenmemek lazımç
ingilterenin sağlık sisteminden nefret ediyorum ama çalışma sistemine bayılıyorum. 29 haftalıkken başladım doğum iznine ve 9 ay boyunca -miktarı az da olsa- ücretli izin kullanacağım.
günaydın arkadaşlarrr
herkese hayırlı cumalar.Rabbim bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine hepimizi bi avazda kurtarsın ,bebeklerimizi kucagımıza saglıcakla alalım inşallahh
haydin hoşsohbetlerr
Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar ağır vasıta arkadaşlarım...
Sık sık yazan arkadaşlarıma imreniyorum... Okumaya bile yetişemiyorum.. Benim ufaklık bilgisayarı vermediği için sağolsun.. Şimdi de başımda hadi hadi deyip duruyor...
Ayşecim geçmiş olsun... İnşallah en hayırlı zamanda gelir beben..
Biz isme karar verdik gibi.. İnşallah hayırlı olur. Yakup Buğra, ekleyebilirmisin...
Bu arada size devlet hastanesi tecrübemden veriler aktarayım... Kolay kolay sezaryen yapmıyorlar. Ama bebek kayıpları olmasına da izin vermiyorlar... Yer olduğu sürece sezaryenlilere özel oda veriyorlar ücretsiz... Sezaryeni epidural yapıyorlar.... Benim yattığım hastane Kadın Doğum araştırma hastanesiydi.. Günde iki kez Doçent vizit geziyordu... Üç kez asistan... Hastanede yatmak lüks otel kalitesinde de olsa güzel olamaz.. Ama eskiye göre felsefe değişikliği çok...
Özelde yapacaktım doğumumu ama vazgeçtim.. Oturma odamı değiştrecem o paraya.. Zaten sezaryenim riskli, yoğu bakımı olsa bir yer olsa iyi olacak... Doğum sonrası ekstralarla fiyat iyice kabarabilir...
Allah hepimize hayır göstersin....
Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar, sağlıklı günler....
Sabah kalktığımda iki gündür yüzüm çok şişiyor, doktora gittim tansiyon normal, idrarda protein yok, normalmiş bu şişlikler.. off aynaya bakmaktan nefret etmeye başladım. Hayırlısıyla bitseydi hamilelik. Eski günlerimi özledim, kızlar sizde özledinin mi eski halinizi... Şöyle koştura koştura yürümek, bir çırpıda yataktan kalkmak... neyse bebişim için herşeye değer...
ben grip ıoldum iyice burnum akıyor gece uyuyamadım ökrürükten hapşırmaktan nefes alamıyorum sürekli boğazım kuruyor öksürürken sanki tüm organlarım yer değiştiriyor
günaydın canım eheheh bizim kızda öle yapio ya minibüste veya hastanede sıamı bekelrken göbeğim inio çıkıo
bakıom gözler göbekte hemen kaaptıyorum bende
kolay gelsin yavas yavas yap barı canım ıslerını hem de anne teyze yapamadım desen de anlarlar seni
yabancı değiller :)
kasılmaya ragmen uyyorum :) nefes de alamıyorum neyse kı az kaldı valla ne zormuş
bu arada yazmamışım dr dün ilişki yasak bundan sonra dediben de biz o defteri kapatalı çok oldu dedim güldük
günaydın arkadaşlarrr
haydin hoşsohbetlerr
canım sanada maşallah valla hem gez toz hem gel evde iş güç uğraş hala çalışan biri olarak aslında seni çok iyi anlıyorum hele o temizlikten sonraki bel ağrısını beden iyi kimse bilemez galiba yattığım yerden kalkamıyorum resmen sen yinede çok yorma kendini
:)))) geçen gittiğimde doktor bana da yasak demişti enfeksiyonda dolayı ama ben dayanamadım yine eşimi yoldan çıkardım özlüyorum adamı ne yapayım :))
ay can kızlar nasılsınız bakem. ben dün gece ölüyorum sandım.bundan sonra doğum çantasını arabaya koyacam yaa. korktum valla akşam ne yediysem çıkarttım mide yanmasından öldüm gaviskon içtim süt içtim banamısın demedi. geri yattım baktım resmen zehir akıyor ağzımdan uykuda kendi asidinden boğulan kadın olacaktım.sonra bi daha yatmadım o saattir ayaktayım valla. bugünde matbaada bi kaç işim vardı yürüyerek gidim dedim sanki bana dağ tırmandım gittiğim geldiğim yol 500 metre değil yahu.bugün fenalardayım anlayacağınız.
kızlar anlatmayı unuttum. sabah hastaneye giderken yine kaza yapıyoduk biz
gittiğimiz yol tekyöndü.. ama manyağın biri tersten girmiş olmasına rağmen süratle geliyodu nerdeyse çarpışacaktık..
cok kısa mesafe diye kemer de takmamıştım. nerdeyse kafam cama carpıyordu.. eşim nasıl sinirlendi arabadan bir inişi vardı ki
adama kafa göz dalacak sandım.. hatalı olduğu halde özür de dilemiyor geri zekalı adam, bizimki iyice sinirlendi.
ama ödüm koptu.. kazadan cok eşim adama dalacak diye..
ya bayramdan beri bu üçüncü kazamız, allah koruyor bişey olmuyor ama iyice tırsmaya başladım ben..
Ben bugün dr a gittim.10 günde bebişin biri 100,biri 200 gr almış sadece.Dr um demişti ama 30.haftadan sonra tek bebek gibi kilo almaz diye,doğru çıktı.Normalde tek bebeğin alacağı kiloyu bizde iki bebiş alıyor.Ne diyelim sağlıklı olsunlar,zamanında doğsunlarda inşallah...Dr um 10 Ocak tan önce doğurmaya gelme,yoksa küvözde kalırlar dedi.İnşallah ozamana kadar bebişlerim doğmazlar ve büyürler.Henüz çok küçükler çünkü.Allah ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Annelik,daha bebek ana rahmine düştüğü an başlıyor ve bir ömür boyuda Allah hayırlı ömürler verirse devam ediyor.Gerçekten de ne kadar mükemmel annelerimiz,ne kadar fedakar.Daha dünyaya gelmeden bebişler,attığımız adım bile onlar için.Allah ım hepimizin yavrularını bağışlasın ve hiçkimseyi annesinden ayırmasın.Amin...
Kızlar bende merak ettim delikızı.En son onunla yazışmıştık burda,ben cevap yazdım ama tekrar görmedim hiç.Girse muhakkak bana cevap yazardı diye düşünüyorum.İkizler ve kendisi de iyidir inşallah...
kizlar, bugun hep acik yesil ,koyu kokusuz bir akinti geldi hep. agrim yok . iltihap olsa koku agri olur diye bilyrum. sizde var mi boyle sey
şimdi baktım az da olsa yıne var
ya ayıp oluyo belkide sümük gibi
forumda baktım çogu kişi yaşamış,kımınde ıltıhap çıkmış kımınde bişi yok demiş doktor
ama hep 30haftadan sonrakı donemde yaşamışlar
nasılsınız kızlar...bizmde sabah dr kontrolümüz vardı bebişim kilosuna bakıldı almış ama yıne geriden gidiyoruz sağlımız iyi...napalım minyon bi bebiş olcak sağlıklı olsunda:) hala dönmedi bebeğim inatçı çıktıbakalım ne olucak..
herkese ii akşamlar kızlar az kaldı dogumlarımıza allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inş
Benimki ters bile durmuyor.Başından beri enlemesine karnımda kedi gibi yatıyor secdedeymiş gibi ve o eller ayaklar genital bölgemde mahvediyor beni.Hiç de dönücek gibi durmuyor ama doğumuna 1 gün kala bile dönen varmış paniğe gerek yok
Aaa olurmu doğum cantamı hazırlarken eşim ipadı da koy diyo kk ya neler yaşadığını yazarsın diyo hemde ciddi ciddi yok artık okadarda değil dedimzaten bi aksilik çıkmazsa 1 gün kalcam hastanede ondada uğraştırma beni dedim. Aslında benımde aklıma geldi kvlerin filan tepkisini alırım diye gerek yok dedim ama ilavede ettim ben o ara telle idare ederim yazılanları okurum neler yaşadığımı da yazarım onlara dedim. yani hastanede de kusur kalmıcam burdan işallah naklen canlı yayın yapcam
tşkler cnm.hiç şikayet eden ,mıy mıyyy biri degilim aslında ama gercekten cok zorlanıyorum artık.
dogumum çok yakın olsa kendimi avuturum ama daha önümde 2 ayımın olması beni cokk düşündürüyor
1 haftadır evi süpüremedim ,belim cok agrıyor.
bulaşıkları akıtıp makinaya dizmek bile bi işkenceye döndü
isyan etmiyorum Rabbim zamanında saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah.amin
merhaba kızlar herkes iyidir inş.cumadan beri giremiyorum.geçmişe şöyle bir baktım ama tamamlayamadım açıkcası.tzeyno doğum yapmış çok sevindim bebişide iyiyimişALLAHım bizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin...bzde dün doktor amcamıza gittik.oğlum 2140 gr olmuş. büyüyor inanamıyorum.artık nefesimi çok zorluyor ama olsun kuzum büyüsünde...
kök hücreyle ilgili konuştuk doktorumla.kuruma güvenmeniz lazım devlet desteklemiyor dedi.düşünen varsa bunu araştırıcam düşünenlerede yardımcı olurum.artık kıyafet almıycam oğlana ev resmen doldu.yıkamadımda daha kararsız kaldım odasını tam toparlayamadım.bu arada yatak araştırdım.işbirinki hoşuma gitti ama çok pahalı.lateks öneriyorlar zaten.bir de bebek yorganına gerek var mı?neler yaptınız.?
evett doktorsan geldik tahlilerimiz iyi sadece kanımız düşükmüş ilacı ikiye çıkardı
şişim çok yokmuş ama başlamışım şişmeye ekmeği kes yemekteki tuzu kes dedi
geceleri el uyuşmaları için magnezyum kesmiyorsa kalsiyum al bir kaç gün onu dene dedi kesmesi yada azaltması gerekir olmazsa tekrar gel dedi şişten dolayı da olabilirmiş
kasılmalar ağrılar ve sertleşmeler normalmiş dönmeye çalışıyor sanırım hafif kafası dönmüş dedi eğer çok hareketliyse dönmeye açlışıyordur dönmezse kesin sezeryan olur dedi
kanaman ve aşırı ağrın olursa hemen hastaneye git bekleme dedi
nadir görünen pozisyonda gördük hanımefendiyi doktor diyorki böyle poz pek vermezler yumruk yapmış elllerini tepikliyor aleti yüzü gayet net burnu yanakları dudakları filan herşeyi net görünüyordu kilolu bebek iyi beslemişsin bunu yanaklarına bak diyor doktor
hemşirede diyor sanki gerçek bebek ilk defa böyle gördüm görüntü doktor diyor ki gerçekmi oyuncakmı sanıyordun yoksa sen :)
guatr tahlilleri istedi muhakkak yaptır onları dedi ayın 6sında devlette randevum var orada yaptırcam ordaki doktor demesede sen söyle iste guatr tahlillerini de muhakkak yaptır görelim dedi :))
bizde durum bu kızlar
biz doktordan geldikkkkk.tam bir canavar durmuyor yerinde doktor zor ülçtü biçti hiperaktif olacak dedi.yine yüzünü dönmüyo baş aşağı durmuş poposunu dayamış ohhhh valla bir yana bir aşağıya.....1,877 gr olmuşuz.5 gün ilerdeymişiz.boyumuz 44cm olmuş.normal tarih23 ocak bebeğin gelişimine göre 18 ocak doğum tarihi.biz erken bir aksilik olmazsa 6-10 ocak arasını düşünüyoruz.sezeryan olacağı için erken alacakmış buna göre daha az kaldı.....sancım çoktu yürüyemiyorum bile bebişin büyüdü olacak bunlar dedi nstyi 3 hafta sonra başlarız dedi....birtek b12 im çok düşük.benim hep düşüktü zaten ilaç kullanırdım kesmiştim.benexole devam et dedi.hatta haftada 1e düşüyodu 15 gün sonra gel dedi...ondan sonra haftada 1 gelirsin dedi.bende yarın kıyafet alışverişini tamamlayıp yatayım artık diyorum bakalım evdeki 2 tatlı canavarla ne kadar yatabilirsem....
ayşe haber ver bize meraktayız dua ediyorum senin için inşallah her şey yolundadır
kızlar benim de belim çok fena bugün annemle konuştuk 9 aralığa kadar gelemeyecek galiba bir şey demedim ama canım sıkıldı, yemek yapıp mutfağı toplamak bile çok zor belim çok fena bu hafta bir şekilde idare edip haftaya salı falan kayınvalidemi çağırayım diyorum cumartesine kadar kalsın idare edemeyeceğim o kadar...
işimiz zorlaştı kızlar Allah yardımcımız olsun
Melone nerde kızlaaarr?
Arkadaşlar merhaba.. Benim sizlere bir sorum olacak hatta bir kaç sorum salı günü dr randevum var ama dayanamıyorum :) ağrılarım başladı yatarken kalktıktan sonra aşağı bölgede sanki kemikler birbirine değiyormuş gibi canımı acıtıyor. biraz yürüsem hemen aşağıya yine baskı yapıyor daha sık tuvalete gitmeye başladım kokulu olmaya başladı offf ve gece yatarken el parmaklarımda uyuşma oluyor benimle aynı durumda olan varmı?? erken doğummu olacak anlamıyorum
kızlar kusura bakmayın merakta bırakmışım sizi....ama hastaneye 4 de gttim 7 bucukta cıktım sonra da eve gelıp yattım dınlendım biraz...hepinize çok teşekkür ederim
dr nasılsın nasıl gidiyo dedi iyi olmaya calısıyorum siz 29 kasımda gel demıstınız demesenızde gelcıekmısım 3 gündur fecı kasılmam var ilk baş normal nasılsa dedım
ama hıc azalmayıp artınca bi gözukeım dedım ama artık normal bılıosn dedi dr
evet ama dıkkat edıyorum cok sık oluyo hatta bugun bı saat ıcınde ne aralıkla gelıo dıe not ettım dedim aynen buraya yazdıgım gibi söledım dr a
nerdeyse 1 saatte 6 kere aşağı yukarı 10 dk da bi gelmıs hemen nst gir gel konusalım dedi nst gırdım gecen ıkı nst de de sancım 15 vs çıkıodu bu sefer 25 den yukarı
çıktı dr sancı yok ama gecenkı nst ye göre snacın artmıs bir de böle sık olması bekeldıgımız bısey değil bebek erken gelıcek bellı kı dedi bu kasılmaları gene takıp et
3 dk da bire duserse kan gelrıse ıslaklık hıssedersen idrarda kaçırıo olabılırısn ama gene de ıslaklık hıssedersen mutlaka gel dedi....ve magnezyum verıccem ona ragmen böle devam ederse
çalışamazsın dinblenmen gerekır dedii....sonra usg ye gectık bebegım gayet ıyı keyfı yerınde cok şükür....başı büyük oldugu için ve hareketli oldugu ıcınde bu kasılmalar fazla olabilir
bir de daha öncede dediğim gibi kemık yapısı kalın ve bebek guclu normal ama bu hareketler doğumu hızlandırır dedi...bebısım 2300 gr olmuşsata göre olan haftasındna önde gene
haftaya perşembe gene gel bı kontrol edelim dedi idrar tahlılını tekrarladık maalesef kullandıgım antıbıyotık hıcbı ıse yaramamıshala yuksek mıktarda ıltıhap var gozukuyo
idrar kültürü istedi dr yarın verıcem onu da ınsallahh...bu arada bebege bakarken şimdi şurda bişey var dedi gösterdı ölçerek ya idrar kesesını cok doldurmus ya da
yumurtalık ksiti var bir dahakı geldıgınde tekrar bakıcaz eger yumurtalık ksıtıyse 40 ı cıkınca ufak bı operasyon gecırmesı ve kıstı almamız gerekıyo sıkıntı bi durum değil
hatta kist de olmayabılır ama işimizi şansa bırakmayalım emın olalım ki erken mudehale edılebılsın dedi böle işte kızlar yanı ksit olayı keısn değil çok da önemli değil zaten ama
öle bişe gördü bebişi incelerken gene yuuznu fln gayet guzel gördük gözlerini açmış bakıyodu yavrum çildir çildir :)
günaydın arkadaşlarrr
haydin hoşsohbetlerr
Sık sık yazan arkadaşlarıma imreniyorum... Okumaya bile yetişemiyorum.. Benim ufaklık bilgisayarı vermediği için sağolsun.. Şimdi de başımda hadi hadi deyip duruyor...
Biz isme karar verdik gibi.. İnşallah hayırlı olur. Yakup Buğra, ekleyebilirmisin...
Bu arada size devlet hastanesi tecrübemden veriler aktarayım... Kolay kolay sezaryen yapmıyorlar. Ama bebek kayıpları olmasına da izin vermiyorlar... Yer olduğu sürece sezaryenlilere özel oda veriyorlar ücretsiz... Sezaryeni epidural yapıyorlar.... Benim yattığım hastane Kadın Doğum araştırma hastanesiydi.. Günde iki kez Doçent vizit geziyordu... Üç kez asistan... Hastanede yatmak lüks otel kalitesinde de olsa güzel olamaz.. Ama eskiye göre felsefe değişikliği çok...
Özelde yapacaktım doğumumu ama vazgeçtim.. Oturma odamı değiştrecem o paraya.. Zaten sezaryenim riskli, yoğu bakımı olsa bir yer olsa iyi olacak... Doğum sonrası ekstralarla fiyat iyice kabarabilir...
aa bende o hastaneye gidiyorum canım bu cuma gidicektim ama ayağa kalkamadığımdan gidemicem.sen dinle bize de anlatırsın artık:)
kızlar meyveleri sıktıktan en az yarım saat sonra içmemiz gerekiyormuş, içindeki şekerin direkt depolanmaması ve vitaminlerin işe yaraması için. Erkan Topuz anlatıyordu dün...ayşe önemli bişi olmamasına sevindim cnm.
haftasonu bendede enfeksiyon cıkmıştı biliyorsun şase içtikten sonra yaklaşık 6-7 saat idrar torbamda beklettim.cok faydası oldu banaa
birde eşim çalıştıgı yerden taze sıkılmış portakal suyu getirdi bol bol ondan tükettim tabi suyuda eksik etmedim.enfeksiyonun gectigini hissediyorum
cünkü önceden çiş yaparken azcık bişi geliyorduuyani tam boşalmıyordu idrar torbası
ama şuan maşallahh çeşme gibi akıyorr
yani bacım bol mandalina yicen ,portakal suyu içecen ve su bunları eksik etmememiz gerekiyor doguma kadarr
izmirin neresindesin aherdo? burda da iğrenç bir hava var, pencerelerin hepsinden su girdi parkeler kabaracak havlu yetiştiremiyorum. çiğlideyim ben ve rüzgar da çok şiddetli apartman sallanıyor rüzgardan, deprem gibi aynı...Nasılsınız kızlar, bebişler nasıl???
günaydınlarr..
kızlar sizinde göğüslerinizden süt geliyomu acaba?sabah bi kalktım atletim süt lekesi olmuş hep
Herkese hayırlı cumalar kızlar bugün dr kontrolümüz var sata göre 36. haftadayım doğum iyice yaklaşıyor bakalım oğluşum nasıl
ah cnm yeni gördüm msjınıooo gezdim geldim..herbi kadından ayrı bi ses kafam şişti valla tek kazancım mamalar oldu ,ondada iyimi ettim kötümü bilemedim:44: valla ne koysalar yiyiyorum sanki şekeri olan ben değilim.boğazım hiç durmuyor ..yine geceleri tuvalete kalktığımda nutellaları götürmeye başladım:26: ben normal doğumu yüzsüz yüzsüz istiyim bide, benim nasibim sezeryan,bu çocuk tosuncuk olcak anası pis boğazın biri
günaydın arkadaşlarrr
haydin hoşsohbetlerr
Herkese hayırlı cumalar kızlar bugün dr kontrolümüz var sata göre 36. haftadayım doğum iyice yaklaşıyor bakalım oğluşum nasıl
kızlar yaa benim bu akıntılar hala devam ediyo. kesilmedi bi türlü. aynı tip değil sürekli değişiyo. sürekli bi ıslaklık hissi. her gün çamaşır değiştir, sık sık günlükped değiştir yoruldum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?