2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Nasılsınız kızlar, bebişler nasıl???
bugün izmirde hava yağmurlu.. sabah cama vuran pıtır pıtır yağmur taneleriyle uyandık.. cok güzeldi..
tam yatak keyfi yapılacak havaydı.. ama kalktık işe geldik

hepinizin cuması mübarek olsun.. allah sağ salim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin..
herkeslerin duaları kabul olsun inşallah.. (aminn)

ben bir gecmişe bakayım, dün gece neler kaynatılmış

ayşecim çok geçmiş olsu tekrar iyi olmana sevindim bu arada senin fıstığa maşallah annesi kistide kafana takma canım nede olsa herşey olacağına varıyor siz sağlıklı olunda gerisi önemli değil

canım sanada maşallah valla hem gez toz hem gel evde iş güç uğraş hala çalışan biri olarak aslında seni çok iyi anlıyorum hele o temizlikten sonraki bel ağrısını beden iyi kimse bilemez galiba yattığım yerden kalkamıyorum resmen sen yinede çok yorma kendini

:)))) geçen gittiğimde doktor bana da yasak demişti enfeksiyonda dolayı ama ben dayanamadım yine eşimi yoldan çıkardım özlüyorum adamı ne yapayım :))

aminnnnn canım inşallah baya erken kalkmışsın ne zorun var kendinle ben sizin yerinizde olsam öğlene kadar yatarım valla

Sağol canım, senin de mübarek olsun. Ankarada hava güneşli, inanılmaz bi şekilde güzel gidiyo hava. 4 haftam kaldı işte. O 4 haftayı da karsız geçirirsek süper olcak. Sonra çocuğumla her gün evin içinde olcaz zaten
Allah sağ salim bebişlerimize kavuştursun inş evet.

Bu arada Ayşecim korkuttun bizi! Dikkat et canım kendine. Dinlenmeye bak bol bol!

Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar ağır vasıta arkadaşlarım...

Sık sık yazan arkadaşlarıma imreniyorum... Okumaya bile yetişemiyorum.. Benim ufaklık bilgisayarı vermediği için sağolsun.. Şimdi de başımda hadi hadi deyip duruyor...
Ayşecim geçmiş olsun... İnşallah en hayırlı zamanda gelir beben..
Biz isme karar verdik gibi.. İnşallah hayırlı olur. Yakup Buğra, ekleyebilirmisin...

Bu arada size devlet hastanesi tecrübemden veriler aktarayım... Kolay kolay sezaryen yapmıyorlar. Ama bebek kayıpları olmasına da izin vermiyorlar... Yer olduğu sürece sezaryenlilere özel oda veriyorlar ücretsiz... Sezaryeni epidural yapıyorlar.... Benim yattığım hastane Kadın Doğum araştırma hastanesiydi.. Günde iki kez Doçent vizit geziyordu... Üç kez asistan... Hastanede yatmak lüks otel kalitesinde de olsa güzel olamaz.. Ama eskiye göre felsefe değişikliği çok...
Özelde yapacaktım doğumumu ama vazgeçtim.. Oturma odamı değiştrecem o paraya.. Zaten sezaryenim riskli, yoğu bakımı olsa bir yer olsa iyi olacak... Doğum sonrası ekstralarla fiyat iyice kabarabilir...
Allah hepimize hayır göstersin....

Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar, sağlıklı günler....
Sabah kalktığımda iki gündür yüzüm çok şişiyor, doktora gittim tansiyon normal, idrarda protein yok, normalmiş bu şişlikler.. off aynaya bakmaktan nefret etmeye başladım. Hayırlısıyla bitseydi hamilelik. Eski günlerimi özledim, kızlar sizde özledinin mi eski halinizi... Şöyle koştura koştura yürümek, bir çırpıda yataktan kalkmak... neyse bebişim için herşeye değer...

epidural bel ağrısı yapmaz dedi doktor, bel ağrısı olanlar aslında normal doğumdan dolayı bel ağrısı çekiyorlarmış ve bunu epidurale bağlıyorlarmış, ama baş ağrısı riski var o da ikinci bi epiduralle geçiyor. bebeğin narkozla tanışmaması ve senin doğar doğmaz gorebilmen açısıından en iyisi epidural.

ahhh portakal mandalina hastasıyım ama sonrasında o asit yok mu
ben grip ıoldum iyice burnum akıyor gece uyuyamadım ökrürükten hapşırmaktan nefes alamıyorum sürekli boğazım kuruyor öksürürken sanki tüm organlarım yer değiştiriyor

aman dikkat et, dinlen iyice gebelikte ateşlenmemek lazımç

ingilterenin sağlık sisteminden nefret ediyorum ama çalışma sistemine bayılıyorum. 29 haftalıkken başladım doğum iznine ve 9 ay boyunca -miktarı az da olsa- ücretli izin kullanacağım.

aa bende o hastaneye gidiyorum canım bu cuma gidicektim ama ayağa kalkamadığımdan gidemicem.sen dinle bize de anlatırsın artık:)

teşekkür ederim...

günaydınlarr..
kızlar sizinde göğüslerinizden süt geliyomu acaba?sabah bi kalktım atletim süt lekesi olmuş hep

Günaydın herkesee
hayırlı cumalarr

aminnn... sana da hayırlı cumalar canımm ben kendimi erkenci sanıyodum benden erken kalkmışsın sen bende 7:40 gibi kalktım sağlık ocağı takibim vardı, son takip doğumdan önce :26:

gelince temizlik yapıcam dedim ama şu an yerimden kımıldayacak halim yok :26: keşke bende de o enerji olsa, imrendim şimdi sanaa

İsme karar vermişsiniz ne güzel, Allah uzun ömürler nasip etsin oğluşuna.. doğumunu nerde yapacaksın canı sen?

az kaldı canım sabret, eski günlerimize dönecez yakında inşaallah.. valla bende özlüyorum ama bebeğimi daha çok özlüyorum

bebişler iyi, ben sabah sabah kalp atışlarını dinledim çok iyi geldii :118: yağmurda yataktan kalkmak en zoru biliyorum canım istanbul çok güzel bugün, güneşli ve ılık :119: keşke bir süre daha böyle devam etse de şu hamilelikleri güzel havalarda atlatsakk

ben grip ıoldum iyice burnum akıyor gece uyuyamadım ökrürükten hapşırmaktan nefes alamıyorum sürekli boğazım kuruyor öksürürken sanki tüm organlarım yer değiştiriyor

çok geçmiş olsun canım, biliyosun zaten sende bol ılık sıvı ve c vitamini tüketmeye çalış.. sana tavsiyem limon kaynat kabuğuyla onu ılık ılık iç inşaallah iyi gelir :2:

sağol canım.. vala ufaklıklar çok fena :) yerlerinde durmuolar maşallah.
aslında annemler yabancı değiller :) de 2 günlüğüne geliolar. o iki günü de temizlik ütü yaparak geçirmesinler diye yapayım dedim :))

son zamanlarda ilişki çok zor oluyo bizim için, ama ben kandırıyorum ara sıra :)))

amin canımmm hep birlikte inşş. kolay gelsin sana, çok yorma kendini

geçmiş olsun canımm, bol bol mandalina portakal falan tüket. ballı limonlu ılık su iç iyi geliyor bogaza, öksürüğe.

sağol canım, vala mecbur olunca yapıyorum ama sonrası felaket oluyo, aynen ben de bazen belimin ortadan 2 ye ayrılacagını hissediyorum kitlenip kalıyorum.
ben de sen gibiyim aynı tatlım, kociş bebege zarar veririm düşüncesiyle uzak duruyo, ben uslu durmuyorum :)))

Geçmiş olsun canım.. Bende de ağrılar sıkıntılar başlayınca hemen yapmam gerekenler geliyor aklıma. Bazen vakit var sonra yapayım dediklerimi panikleyince hemen yapmalıyım diyorum.. :) Rabbim sıkıntısız sonuna kadar götürsün inşAllah canım..

Geçmiş olsun canım. Rabbim cc birdaha yaşatmasın. Sadaka ver canım, bir sadaka çok belayı defeder derler..

Rabbim cc sağlık sıhhat versin yavrularına canım.. Vaktinde ve sağlıkla kucağına al inşAllah..

kizlar, bugun hep acik yesil ,koyu kokusuz bir akinti geldi hep. agrim yok . iltihap olsa koku agri olur diye bilyrum. sizde var mi boyle sey

Canım ne olur ne olmaz doktora gözükmek en iyisi. Ben hiç yaşamadım böyle birşey.. İnşAllah önemli bir sorun yoktur canım.

Dediğin gibi canım sağlığı yerinde olsun yeterki. Kaçıncı haftadasın bakmayı unuttum ama benim bebişimde daha yeni döndü canım. Son günlerde bile dönen oluyormuş. Rabbim cc sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.. Hakkımızda en hayırlı doğum şeklini nasip etsin inşAllah.

herkese ii akşamlar kızlar az kaldı dogumlarımıza allah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inş

Aminnn inşAllah canım..

Benimde aynen öyleydi canım.. enlemesine yatıyordu kuzum.. Ama şimdi döndü. Dediğin gibi paniğe gerek yok. son günlerde de dönebilir.

Süpermiş. Artık onlarda anladı kk'nün hayatımızın bir parçası olduğunu.

Ah ya benimde nasıl iş yapasım var biliyormusun canım.. ama gücüm yok. Yapmak isteyipte yapamayınca oturup ağlayasım geliyor..

MaşAllah kuzucuğuna.. Rabbim cc nazarlardan saklasın canım..

Oyy maşAllah kuzumaa... Rabbim cc nazarlardan saklasın canım..

Rabbim cc nazarardan saklasın yavrunuu.. Sonuna kadar sağlıkla gitsin hamileliğin inşAllah canım..

Yardıma birini mutlaka çağır canım.. Bebişinin erken gelmemesi gerekiyor.. Yorma kendini sen..

Melone nerde kızlaaarr?

Ne zamandır merak içindeyiz ama haber yok malesef.. İnşAllah herşey yolundadır. güzel hayırlı haberlerini alırız melonenin..

Canım yazdığın sıkıntıları hepimiz yaşıyoruz neredeyse. Ama bence içinin rahat etmesi için git doktora..

Çok şükür sorun yokmuş canım.. Çok sevindim. Bence o kist olayı da diğer kontrolde fos çıkacak. Rabbim cc sana da yavruna da sağlık sıhhat versin canım..
Zamanında ve sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşAllah..

Aminnn inşAllah.. Ohh Rabbim cc nazarlardan saklasın.. Kolay gelsin canım..

Çok geçmiş olsun canım.. Öksürüğün çok fazlaysa doktora git kuzum ya.. Rabbim cc acil şifalar versin.

Canım bende son zamanlarda devlet hastanesiyle ilgili çok olumlu yorumlar duydum.. Sanırım bende devlete gideceğim. Hakkımızda hayırlısı inşAllah..

aa bende o hastaneye gidiyorum canım bu cuma gidicektim ama ayağa kalkamadığımdan gidemicem.sen dinle bize de anlatırsın artık:)

Ben o hastaneye gitmiyorum normalde ama daha önce hayatımda kucağıma bebek almamış bi insan olarak hastane hastane geziyorum eğitimlere katılıyorum :) hala çouğu tutamıcakmışım gibi geliyor :18:

Değişik bişi öğrenirsem yazarım dönünce

Herkese hayırlı cumalar kızlar bugün dr kontrolümüz var sata göre 36. haftadayım doğum iyice yaklaşıyor bakalım oğluşum nasıl

kızlar meyveleri sıktıktan en az yarım saat sonra içmemiz gerekiyormuş, içindeki şekerin direkt depolanmaması ve vitaminlerin işe yaraması için. Erkan Topuz anlatıyordu dün...
izmirin neresindesin aherdo? burda da iğrenç bir hava var, pencerelerin hepsinden su girdi parkeler kabaracak havlu yetiştiremiyorum. çiğlideyim ben ve rüzgar da çok şiddetli apartman sallanıyor rüzgardan, deprem gibi aynı...
allah evsizlere yardım etsin...

günaydınlarr..
kızlar sizinde göğüslerinizden süt geliyomu acaba?sabah bi kalktım atletim süt lekesi olmuş hep

benim de her gün geliyor üstelik 2 aydan fazla oldu başlayalı...

Herkese hayırlı cumalar kızlar bugün dr kontrolümüz var sata göre 36. haftadayım doğum iyice yaklaşıyor bakalım oğluşum nasıl

hayırlı cumalar canım, senin az kalmış yaa, ne kadar heycanlı :18::18: oğluşunu gör bakalım napıomuş, bize de yazarsın dogumun nasıl olacak peki belli mi ?

en güzelini yaptın boşver..gez toz bebek olunca ilk zaman gezmelerde kısıtlanacak canım..yeme konusuna gelince eğer senin açından sağlık yönünden problem çıkmayacaksa ye, sonra sen uğraşırsın canım..tabi 5 kilo bebeği normal biraz zor doğurursun..

canım benim çok geçmiş olsun..herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..kist konusuna gelince bence hiç kafaya takma..şuan için önemsiz ayrıntı..hamileliğinin başından beri sana neler söylediler bak ne günlerle geldin..bebeğini kucağına alman yakındır canım..Allah hayırlısını versin hakkımızda..

günaydın canım..hayırlı cumalar..sen zaten erken kalkıp temizlik yapıp bizi çatlatmasan şaşarım..ohh sen yap temizlikleri biz pis pis oturalım..kıskanıyorum ben seni yaaaaaaaa.)))))
karnıbahar tarifini denedin mi dün?

geçmiş olsun canım benim..

az kaldı canım bizde evden çıkmak zorunda kalmayacağız..benim için son 15 gün inş..hadi senin hepten az kaldı..

Selam hayırlı cumalar canım..Allah ismiyle büyütsün oğlunu inş..

kızlar yaa benim bu akıntılar hala devam ediyo. kesilmedi bi türlü. aynı tip değil sürekli değişiyo. sürekli bi ıslaklık hissi. her gün çamaşır değiştir, sık sık günlükped değiştir yoruldum ama

akıntı normaldir canım yapacak bir şey yok, renkli olursa (sarı veya yeşil) doktoruna söyle bir fitil kullandım ben enfeksiyon azaldı akıntı da tamamen kesildi. gerçi bir haftadır yine başladı ama normal artık son aylarda artar zaten akıntılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…