canım rahim ağzı uzunluğu hakkında ne dedi dr sana bende geçen ölçtürdümde 25 cm demişti..herkese günaydınnnnnn..
doktordan yeni geldik..
kızım 1400 , oğlum 1600 gram olmuş
çok şükür gayet iiler
kızım esniyordu çok tatlıydı ..geçen tvde anne karnında esneyen bebek haberi vardı belki izlemişsinizdir ben de yakaladım esnerken kızımı
oğlum yine cool du hiç poz vermedi görüntüleyemedik malesef...
rahim ağzımı ölçtürdüm vajinal olarak , 4 cm çıktı
çok şükür bugünü de atlattım ,sadece kan ve idrar tetkiklerimin sonucu çıkacak onlar kaldı
bu arada bizim hamsiler yine yer değiştirmiş
dönüp duruyorlar sürekli içimde
benden şimdilik gelişmeler bu kadar
geçmişi henüz okumadım umarım herkes iidir
İsme karar vermişsiniz ne güzel, Allah uzun ömürler nasip etsin oğluşuna..doğumunu nerde yapacaksın canı sen?
hayırlı cumalar canım, senin az kalmış yaa, ne kadar heycanlı :18::18: oğluşunu gör bakalım napıomuş, bize de yazarsındogumun nasıl olacak peki belli mi ?
hayırlı cumalar canım..hadi bakalım..15 Aralıkmıydı senin sezeryan? doğru mu kalmış aklımda?
canım rahim ağzı uzunluğu hakkında ne dedi dr sana bende geçen ölçtürdümde 25 cm demişti..
canım rahim ağzı uzunluğu hakkında ne dedi dr sana bende geçen ölçtürdümde 25 cm demişti..
Ben o hastaneye gitmiyorum normalde ama daha önce hayatımda kucağıma bebek almamış bi insan olarak hastane hastane geziyorum eğitimlere katılıyorum :) hala çouğu tutamıcakmışım gibi geliyor :18:
Değişik bişi öğrenirsem yazarım dönünce
Kızlar merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum bende bişeyler yazayım dedim. Rabbim evlatlarımızı sağ salim bize kavuştursun inş.benim size bi sorum olcaktı aranızda vajinismus atlatıp normal doğum yapan var mı acaba ben çok istiyorum normal doğum olsun ama yine de kafamda soru işareti var yardımcı olun lütfen:/
herkese günaydınnnnnn..
doktordan yeni geldik..
çok şükür gayet iiler
kızım esniyordu çok tatlıydı ..geçen tvde anne karnında esneyen bebek haberi vardı belki izlemişsinizdir ben de yakaladım esnerken kızımı
çok şükür bugünü de atlattım ,sadece kan ve idrar tetkiklerimin sonucu çıkacak onlar kaldı
akıntı normaldir canım yapacak bir şey yok, renkli olursa (sarı veya yeşil) doktoruna söyle bir fitil kullandım ben enfeksiyon azaldı akıntı da tamamen kesildi. gerçi bir haftadır yine başladı ama normal artık son aylarda artar zaten akıntılar...
herkese günaydınnnnnn..
doktordan yeni geldik..
çok şükür gayet iiler
sezeryan olacak 20 aralık gibi bir tarih var ama daha netleşmedi belki bugün netleşir
sağolasın
oyy maşallah yaa biri kız biri oğlan mı yeni öğrendim ben cinsiyetlerini ayy hayırlısıyla sağlıkla gelir ve ikisi de hayırlı evlat olur inşallah.
rahim ağzı da gayet iyiymiş maşallah benmki 26 mm :26:
25 cm mi? mm demek istedin herhalde canım? 25 mm yani 2,5 cmdir o.
benimki de 26 mm imiş, 25in altı önemli dedi, çok aşağıda bebiş o yüzden çok dikkat et fazla ayakta kalma ve yorulma hiç dedi. sen de dikkat et canım daha fazla inmesin aşağı
sarı renkli iltihaptan olabiliyor ama kullandığımız ilaçlar da yapıyor ,eğerki idrarda iltihap filan yoksa kullandığın ilaçlardan olabilirsarı renkli de geliyo canım beyaz da yeşil gelmedi. doktora gidince bi sorayım.
maşallah yavrularınaayy iki tane olması da başka bi duygudur yaa :)) inş tahlil sonuçların da iyi gelir canım.
Allah kolaylık versin canım. hayırlısıyla dogsun bebişin
Ben hastanede gördüm birini... Psikologlar dahi ikna edemedi muayeneye.... Doktorlar da yoğun bakım ünitesinde NST ye bağlı yatırdılar,, Sancıların sıklığını bebeğin kalp atışlarını kontrol ettiler... Son anda bebeğin çıkmasına yakın muayeneye izin verirse normal yaptırıp olmazsa sezaryene alacaklardı... Normal için şartları zorladılar ama sezaryen olma ihtimaline karşı da imzalarını aldılar... Sonra ne oldu bilmiyorum beni servise geçirdiler sonrasında...
oyy maşallah yaa biri kız biri oğlan mı yeni öğrendim ben cinsiyetlerini ayy hayırlısıyla sağlıkla gelir ve ikisi de hayırlı evlat olur inşallah.
rahim ağzı da gayet iyiymiş maşallah benmki 26 mm :26:
25 cm mi? mm demek istedin herhalde canım? 25 mm yani 2,5 cmdir o.
benimki de 26 mm imiş, 25in altı önemli dedi, çok aşağıda bebiş o yüzden çok dikkat et fazla ayakta kalma ve yorulma hiç dedi. sen de dikkat et canım daha fazla inmesin aşağı
herkese günaydınnnnnn..
doktordan yeni geldik..
çok şükür gayet iiler
sezeryan olacak 20 aralık gibi bir tarih var ama daha netleşmedi belki bugün netleşir
oy oy oy maşallah ikisinede..oğluşun resmi olacak gibi duruyor..ciddi delikanlı:))))))))))canım sevindim herşey yolunda çok şükür..
hayırlısı olsun canım benim..
evet aynı babası valla cool adam :))
biraz irice olması da babaya benziyor :))
kız bana zayıf narin ,oğlan babaya sanırım
sağolasın
liste için teşekkür ederim ...
mandiş 10 dakika engeli birazdan mail atacağım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?