2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canım ben şeker hastasıyım o yüzden normal doğum benim için riskli olacak doktorum da bebek iri olabilir deyince direkt sezeryan düşündük

amin canım.. iş yerim bornovada benim burası kapalı ama yağış yok.. ama sabah güzel yağdı
çiğli kötü mü halen..

saol canım iyiyiz.. :)
hamsilere maşallah
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.. rahim ağzın da iyi, senin hamsiler baya durcaklar anlaşılan :))
biz bi tane ile başedemiyoruz sen ikisi iile nasıl başa çıkıyosun valla helal olsun

kızlar günaydın hayırlı cumalar
geçmişe tam bakamadım bugün çok işim var, mandalinacım geçmiş olsun dikkat et kendine son zamanlar artık hasta filan olmayalım hiçbirimiz ya bol c vitamini ve dinlen cnm.

bugün hastane çantamı bitircem şimdi gidip ona bakıcam sonra bebişimin ütüsü kaldı biraz onları bitircem,dün odamızda geldi halısınıda aldım dün birtek perdesi kaldı, yarın temizlikçi gelcek dolabını filan yerleştircem bende herşey bitsin paylaşıcam resimlerini mutlaka. 1 tane pijama ve 2 gecelik almıştım kendime , 1 tane daha pijama aldım sanırım 2 şer yeter die düşünüorum dahada bişe alamam artık battık kızlar ya

pijamamda bu
https://www.lohusashop.com/shop/products/img041v.jpg

alıntı yapmayı unutmuşum senin yazından..
maşallah kızına iri bebiş olcak demek ki, herşey yolunda senin için de cok sevindim canım..
hayırlısı ile zamanında kucağına almak nasip olsun sana da hepimize de inşallah :))

sağolasın
ay dursunlar dursunlar aceleleri ne ,ekmek elden su gölden nasıl olsa
ay belli olmaz valla ben tırstım artık baksana hergün aniden birinin haberini alıyoruz burada
RABBİM inş. hepimize zamanında doğum nasip eder..
çok kilo almadığım için sanırım zorlanmıyorum ,kilo alsam hareket kısıtlanır zor olurdu ..

hayırlı cumalar..güle güle kullan canım aldıklarını iyi günlerde..bebeğin odası hayırlı olsun..Allah odasında yatmayı, oynamayı nasip etsin..

gecmiş olsun canım..
dikkat et kendine.. işe de devam ediyosun sen, dinlenme şansın yok kıyamam ya..
bir kaç gün izin falan alsaydın keşke, yoğun mu işler??
sen doğum iznine ne zaman ayrılıyosun???

Slm kızlarrrr Cumanız Mubarek Olsun İnşşş....Allahım bu cuma günleri yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı, sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsin bir avazda kurtarsın inşşş.............

AYŞE cim çok çok sevindim herşeyin yolunda olmasına şükürler olsun kızında iyiyimiş Maşallah cnm...

Tontirik Ayşe sanada kolay gelsin canımcım.Çok yorma kendini ha temizlik yaparken...

ayşe

içime seninle aynı zamanda doğum yapacaz bebişlerin kiloları boyları aynı olacak gibi doğuyor
erkende olsa geçte olsa aynı zamanda olacak gibi hissediyorum

gecmiş olsun canım..
dikkat et kendine.. işe de devam ediyosun sen, dinlenme şansın yok kıyamam ya..
bir kaç gün izin falan alsaydın keşke, yoğun mu işler??
sen doğum iznine ne zaman ayrılıyosun???

sağol canım evet yoğun biraz çünkü bugün son günüm işleri bitirip temizleyip çıkayım diye uğraşıyorum son saatlerim artık :))

merhaba hayırlı cumalar canım..amin inşş..

ben bi liste gönderdim sana canım devamını da birazdan göndercem, foruma yapıştırayım dedim de baya uzun geldi. düzenliyim yapıştırcam.

sağol canım evet yoğun biraz çünkü bugün son günüm işleri bitirip temizleyip çıkayım diye uğraşıyorum son saatlerim artık :))

aaaaa süper :))) hayırlısı olsun canım cok sevindim...
benim de son aslında bugün ama calışma arkadaşım nişanlanıyor pazar günü o yüzden onun yerine ben geliyorum yarın.. p.tesi de izinli olduğu için gelicem.. salı da o rica etti birbirimizi görmeden ayrılmayalım diye.. netice olarak salı da gelicem sonra ev hanımlığına terfii ediyorum

Sorunuz
Ceylin isminin anlamı bazı yerlerde cennete açılan kapı bazı yerde yengeç yuvası olarak geçiyor. Doğru anlamı nedir ve kizima koymamda bir sakınca var mı ?
Cevap
Babanın evladına karşı vazifelerinden biri de onlara güzel bir isim vermesidir. Bu hususta Hz.Peygamber (S.A.V.) Efendimiz : "Siz kıyamet günü kendi isimleriniz ve babalarınızın isimleriyle çağrılacaksınız. Bu cihetle çocuklarınıza güzel isim koyunuz" buyurmuşlardır.
Bu bakımdan isimlerin İslami örfde yeri olan isim ve kelimelerden seçilmesi güzel ve tavsiye edilen bir şey ise de bunun mutlaka Arapça olması ve bu ismin Kur'an-ı Kerim'de geçmesi gerekmez. İsim koyarken dikkat edilecek husus, konulan ismin yadırganmayacak anlamlı bir isim olmasıdır.
Ceylin ismi Kur'an-ı Kerim'de geçmediği gibi kültürümüzde de yaygın olarak kullanılmamaktadır. Ceyl (ceylin) kelimesi; topluluk, kavim, zümre, nesil ve batın gibi anlamlara gelmektedir. Dolayısyla, eğer bu manaların çocuğunuza uygun olduğunu düşünüyorsanız, çocuğunuza isim olarak vermenizde sakınca olmaz.Bununla birlikte çocuğunuza daha güzel isim de verebilirsiniz.

kızlar isim konusunda size yardımcı olur diye düşünüyorum ceylin konusunda kararsızdık diyanet işlerine sordum ve bu cevabı aldık

günaydınc anım evetya ii odlukalrı ıcın ıste bızım cadı da etıne dolgun ya maşallah

hayırlısı olsun bakalım

canım sağolasın :) ben enfeksıyon sıkntııs yasmaıorm hcı anlamıorm yanı dunde dr a dedım

tahlıl yapalım gecmısmı die bakalım ben anlamıom bi sıkıntım yo cunku dedm tahlıl yapılınca farkettık ıste

ay bende portakal mandalıan cok yıyorum su da içiorm ama ıns gecer yaa su kaıslmayıda azaltıo :)

ayşecim çok geçmiş olsu tekrar iyi olmana sevindim bu arada senin fıstığa maşallah annesi kistide kafana takma canım nede olsa herşey olacağına varıyor siz sağlıklı olunda gerisi önemli değil

sağol canım yok takmıorm ya yavru ıyı ya hamdoslun :)

sağol canım :) evet dıkkat etmek lazım artık :)

evet canım iri olacak babası gibi çok sukur hersey yolunda :) amın cumlemız ıcın ınsallahh :)

ben bi liste gönderdim sana canım devamını da birazdan göndercem, foruma yapıştırayım dedim de baya uzun geldi. düzenliyim yapıştırcam.
çok teşekkür ederim çok makbule geçti

abimler de ceylin düşünüyorlardı sonra anlamının cennet kapısı olmadığını farkedince vazgeçtiler.
bir çok ismin manası kuranda geçiyor sanılıyor ama bir çoğunun anlamı sanılan anlam değil ve kuranda geçmiyor
o yüzden anlamları ii araştırmak lazım
koyup koymamak sana kalmış için rahat edecekse koy tabi ama tam anlamı ne onu da bilmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…