2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar kalkıp kızımın ve ogluşun karnını doyurmam lazım ama kalkamıyorum

Som güzel anneler hayırlı cumalar hepinize umarım herkes iidir ben sabah yine nts ye gittim çok şükür bebeğimin kalp ritmi normal suyumada baktı biraz daha çoğalmış ama hala normalinden az doktorum bir hafta daha kazandık çok ii dedi pazartesi yine gitcem nts ye sanırım 37. Haftada doğumum olcak hayırlısı olsun bebeğim ii olsun yeter :)) ayşecim alıntı yapamadım herşeyin ii olmasına çok sevindim delikiz canım maş bebişerine kızlar bu arada demet ablayla melone nerelerde merakettim

oh maşallah canım hayırlısı ile kucagına al inş bebişini:)

canım ben şeker hastasıyım o yüzden normal doğum benim için riskli olacak doktorum da bebek iri olabilir deyince direkt sezeryan düşündük

sahra bebeğin sağlık durumu nasıl.bende de şeker yüksek çıktı doktor dikkat et dedi ama çokda edemiyorum doğrusu.benim bebekde 1 kaç hafta önden geliyomuş.çok korkuyorum Allah korusun bi sıkıntı olacak diye.

Allah hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah.sende sağ salim al inşallah bebeğini

öglen yemekten sonra markete gittim bebisime bir güzel pirima yeni dogan aldım indirimdeydi yanlız bu sefer 4-9 kilo aldım çünkü daha önceden 2-5 kg almıstım:)
bugun cuma ya acayıp mutluyum:) aksam 6 olsada evime gitsem:) gerci bu gece eglenmeye gitcegiz ama ben meyva suyu ile eller havaya yaparım artık:) sürekli bebisi düsünüyorum nasıl olacak iyi bir insan olur insallah falan diye aklımdan geçiyor hep..birde haberlerde hayırsız evlatları görünce hep kötü oluyorum allahım hayırlı bir cocuk ver diye hep dua ediyorum..anne baba iyi olsada cocuk bi garip olabiliyor umarım hepimizin hayırlı evlatları olur...yarın doktor randevumuz var bakalım bizim kuzu kaç kilo olmus..nts yede girerim bakalım durumum ne cocuk iyidir insallah...

millet idrarım temiz çıkmış çok şükür enfeksiyonu atlatmışım ,şekerim de gayet düşük çıkmış ..
çok şükür iki sorunu da hallettim
artık bunun şerefine bugün şekerli ne yesem bilemedim

hakkınızda hayırlısı olsun mandalinacim ve aherdocuğum..darısı bizim başımıza..

slm canım hayırlı cumalar..iyi olmanıza sevindim canım..37.haftadan sonra zaten normalde doğumları beklemek lazım canım..hiç endişelenme bundan sonra heran doğumlar gerçekleşebilir..tabi bebekler içerde ne kadar kalırsa o kadar iyi..

canım isim gerçekten çok önemli bende çok araştırdım gerçekten o araada aklımda kalan bazı isimler oldu. bir şey itiraf etmeliyimki senin yazını okuduğumda daha önce hiç kimseye
söylemediğim bi ismi sana söylemek istedim nedense BUĞLEM ismi nasıl anlmı cenneti müjdeleyen melek ben çok beğenmiştim ama benim kızımın adı ZEYNEP NİSA olacak ALLAH nsaip ederse ben senin kızına çok yakışacağını hissetim nedense :)

gerçektende bir an önce akşam olsada eve gitsek bende bugün çok uykuluyum gözümü açamıyorum resmen inşallah doktordan güzel haberlerler dönersiniz canım

ooo hayırlı olsun canım senin de son günlerin ohh mis gibi ev temizliği yaparız düzenleriz tadını çıkarırız evin günlere katılım komşularlşa dedikodular :))

hadi gözün aydın canım, ne güzel haber..
ödüllendir kendini tabi ye bakalım canın ne çekiyorsa..

ooo hayırlı olsun canım senin de son günlerin ohh mis gibi ev temizliği yaparız düzenleriz tadını çıkarırız evin günlere katılım komşularlşa dedikodular :))

evet canım inşallah :)) en cok ömerin kıyafetlerini yıkayıp ütülemek ve yerleştirmek, hastane çantamızı hazırlamak istiyorum..
annem de gelecek, güzel bir temizlik yapıp doğumu beklemek istiyorum..

akşam da kayınvalidem oğlum için yün yorgan yapacağını söyledi, bugün hazır nevresim takımlarının ebatlarına bakacak ona göre yapacak yorganı.. sıcak sıcak örtünsün oğluşum ohh
yatak da yapayım dedi ama ben istemedim.. yatağını alacağız dedim..

işte böyle kızlar :)))

bu arada oğlum bugün cok hareketli teyzeleri maşallahı var bu bebiş gibi takla mı atıyo napıyo içimde anlamadım

hadi gözün aydın canım, ne güzel haber..
ödüllendir kendini tabi ye bakalım canın ne çekiyorsa..
yarına saklayacağım
yarın çarşıya çıkıyoruz kardeşimle inş.
toptan herşeyini alacağım hamsilerin
yarın bi iskender arkasına da künefe yaparız artık
ay ben bi parça bile bişey almadım ilk defa alacağım özene özene

bence de takla atıyorlardır
ben temizlik falan yapmıyorum ,kadın tutarım en olmadı kardeşime yaptırırım doğuma yakın diyorum
zaten evim yeni çok pisliği olmuyor ama tabi kapı cam silinmesi lazım

hamsilerin odasının ayarlanması lazım vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…