evet canım inşallah :)) en cok ömerin kıyafetlerini yıkayıp ütülemek ve yerleştirmek, hastane çantamızı hazırlamak istiyorum..
annem de gelecek, güzel bir temizlik yapıp doğumu beklemek istiyorum..
akşam da kayınvalidem oğlum için yün yorgan yapacağını söyledi, bugün hazır nevresim takımlarının ebatlarına bakacak ona göre yapacak yorganı.. sıcak sıcak örtünsün oğluşum ohh
yatak da yapayım dedi ama ben istemedim.. yatağını alacağız dedim..
işte böyle kızlar :)))
bu arada oğlum bugün cok hareketli teyzeleri maşallahı varbu bebiş gibi takla mı atıyo napıyo içimde anlamadım
çok teşekkür ederim çok makbule geçti
abimler de ceylin düşünüyorlardı sonra anlamının cennet kapısı olmadığını farkedince vazgeçtiler.
bir çok ismin manası kuranda geçiyor sanılıyor ama bir çoğunun anlamı sanılan anlam değil ve kuranda geçmiyor
o yüzden anlamları ii araştırmak lazım
koyup koymamak sana kalmış için rahat edecekse koy tabi ama tam anlamı ne onu da bilmek lazım
canım isim gerçekten çok önemli bende çok araştırdım gerçekten o araada aklımda kalan bazı isimler oldu. bir şey itiraf etmeliyimki senin yazını okuduğumda daha önce hiç kimseye
söylemediğim bi ismi sana söylemek istedim nedense BUĞLEM ismi nasıl anlmı cenneti müjdeleyen melek ben çok beğenmiştim ama benim kızımın adı ZEYNEP NİSA olacak ALLAH nsaip ederse ben senin kızına çok yakışacağını hissetim nedense :)
gerçektende bir an önce akşam olsada eve gitsek bende bugün çok uykuluyum gözümü açamıyorum resmen inşallah doktordan güzel haberlerler dönersiniz canım
Slm kızlarrrr Cumanız Mubarek Olsun İnşşş....Allahım bu cuma günleri yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı, sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsin bir avazda kurtarsın inşşş.............
AYŞE cim çok çok sevindim herşeyin yolunda olmasına şükürler olsun kızında iyiyimiş Maşallah cnm...
Tontirik Ayşe sanada kolay gelsin canımcım.Çok yorma kendini ha temizlik yaparken...
ayşe
içime seninle aynı zamanda doğum yapacaz bebişlerin kiloları boyları aynı olacak gibi doğuyor
erkende olsa geçte olsa aynı zamanda olacak gibi hissediyorum
ayşe çok geçmiş olsun
izne ayrılacaklara sefaları olsun
oturun biraz evde dinlenin ohhh mis mis..
ooo hayırlı olsun canım senin de son günlerin ohh mis gibi ev temizliği yaparız düzenleriz tadını çıkarırız evin günlere katılım komşularlşa dedikodular :))
benimde aynı şeylerde hevesim var odasıyla uğraşmak gidip gelip birşeyler yapmak çamaşırlarını ütülemek katlamak :)) heyecanlandı benimki başladı hemen tepiklemeye :))
güle güle kullansın ayy minicikte yorganı olur kendi gibi :)
benimde kaynanam akşam aradı görümcemin 14 yaşında kızı var onun bebeklik kıyafetlerini çıkarmışlar durumu olmayanlara versin diye görümcem kaynanama vermiş görümcemin kızıda vermeyin kimseye ben onları dayımın kızına verecem demiş kaynanamda demişki kızım ona ananesi kimbilir neler almıştır bunları giydirmezlerki demiş bunu bana anlatıyor bende dedim niye giydirmeyim giydiririm ama arkadaşlarım sağolsunlar bir sürü kıyafet aldılar ihtiyacım yok sen onları ihtiyacı olana ver başka ne diyebilirdimki değilmi :))
kaynana kötülemem aslında laflarınıda takmam bunuda takmadım sadece sen anlatınca radaki farkı sunmak için en yakın zamanda geçen bir örneği verdim yanlış anlama canım
yapraak deliiii çok şaşırttın bugun beni yaaaa
adıma akrgo varmış ay kım yollıcak bana bişe yanlıştır dedim
baktım alla alla diom kim bu
sen mişin ya çok şaşırdım adresımı naısl buldun çok teşekkür ederim canım ellerien sağlık
ya çok cici eve gidince resmını eklerım görürüsünüz kızlar çok ama çok cici yelek ve patik yaa
çoks evındım kesene bereket ellerine sağlık cidden sürpriz oldu çok şaşırdım
bana da öyle gelıo mandiişşş :) hadı bakalım hayırlısı
sağl canım :)
boşver canım zaten iyi yapıyosun takmamakla.. benimkiler de iyilerdir hoşlardır saolsunlar.. düşünceli insanlar.
bazı şeylerin bana da ters geldiği oluyor, söylüyorum fikrimi artık ne düşünüyorlar bilmiyorum sonrasında..
herşeye de evet demek zorunda değiliz sonucta yani bizim de bir fikrimiz var, düşüncemiz var değil mi ama...
yatağını da yapayım deyince dedim ki omurilik gelişimi için yün yatak uygun değilmiş, hazır alıcaz anne dedim.. tamam kızım dedi mesela.. hiç üstelemedi.. bazen benim bilmişlik yaptığımı düşünüyorlar ama napim, ben de 30 yaşımda evlendim, okumuş, çalışmış kendini geliştirmiş bir insanım.. iki tane yeğenim var, onların bebekliklerine şahit oldum, kuzenimin cocuklarına aynı şekilde.. eee kk malumo yüzden bazı konularda fikrimi söylediğimde hissediyorum düşüncelerini resmen.. ama umurumda değil inan..
seninkiler uzak mı sana?? bizim mesafe 5 dk nerdeyse.. ve cok düşkünler ailecek birbirlerine.. o yüzden cok sık görüşüyoruz biz.
yapraak deliiii çok şaşırttın bugun beni yaaaa
adıma akrgo varmış ay kım yollıcak bana bişe yanlıştır dedim
baktım alla alla diom kim bu
sen mişin ya çok şaşırdım adresımı naısl buldun çok teşekkür ederim canım ellerien sağlık
ya çok cici eve gidince resmını eklerım görürüsünüz kızlar çok ama çok cici yelek ve patik yaa
çoks evındım kesene bereket ellerine sağlık cidden sürpriz oldu çok şaşırdım
cnm geçmiş olsun bol bol ıhlamur için limonluben grip ıoldum iyice burnum akıyor gece uyuyamadım ökrürükten hapşırmaktan nefes alamıyorum sürekli boğazım kuruyor öksürürken sanki tüm organlarım yer değiştiriyor
ay bende anca girebildim buraya bende temizlik yaptım bugün ..ooh misss oldu evim amagünaydın arkadaşlarrr
herkese hayırlı cumalar.Rabbim bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine hepimizi bi avazda kurtarsın ,bebeklerimizi kucagımıza saglıcakla alalım inşallahh
sabah 7 de uyandım evi topladım acayippp temizlik yapasım var bugün:124:
birazdan girişcem evee.ara sıra bakarım buaraya
haydin hoşsohbetlerr
cnm böyle yemeye devam edersem,ki ne kaldı doğuma şunun şurası 6-7 hafta ..olacağı şu..bebek 4 ve üzeri kiloda doğacağı için sezeryan olmak zorunda kalıcam ve doktorum bu durumdan yana değil..normal doğum yanlısı..oyüzden söylenicek bana..bebeğim gereksiz yağ depolamış olduğu için tombişko olucak kuzum böyle yersem mamaları..ayrıca doğar doğmaz anası şekerli olduğu için hamişlikte ,doğunca onun kan şekeri düşücek hemen otomatikman ve sarılık olacak 3-4 gün hastanede kalıcaz olucağı bu malesef:26: he normalde bebeklerin % 50si sarılık olur ama bu farklı bi durum olucakmı olmıycakmı değil..iri doğarsa evet sarılık olucak bu kesin malesefen güzelini yaptın boşver..gez toz bebek olunca ilk zaman gezmelerde kısıtlanacak canım..yeme konusuna gelince eğer senin açından sağlık yönünden problem çıkmayacaksa ye, sonra sen uğraşırsın canım..tabi 5 kilo bebeği normal biraz zor doğurursun..
canım benim çok geçmiş olsun..herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..kist konusuna gelince bence hiç kafaya takma..şuan için önemsiz ayrıntı..hamileliğinin başından beri sana neler söylediler bak ne günlerle geldin..bebeğini kucağına alman yakındır canım..Allah hayırlısını versin hakkımızda..
günaydın canım..hayırlı cumalar..sen zaten erken kalkıp temizlik yapıp bizi çatlatmasan şaşarım..ohh sen yap temizlikleri biz pis pis oturalım..kıskanıyorum ben seni yaaaaaaaa.)))))
karnıbahar tarifini denedin mi dün?
geçmiş olsun canım benim..
az kaldı canım bizde evden çıkmak zorunda kalmayacağız..benim için son 15 gün inş..hadi senin hepten az kaldı..
Selam hayırlı cumalar canım..Allah ismiyle büyütsün oğlunu inş..
cnm böyle yemeye devam edersem,ki ne kaldı doğuma şunun şurası 6-7 hafta ..olacağı şu..bebek 4 ve üzeri kiloda doğacağı için sezeryan olmak zorunda kalıcam ve doktorum bu durumdan yana değil..normal doğum yanlısı..oyüzden söylenicek bana..bebeğim gereksiz yağ depolamış olduğu için tombişko olucak kuzum böyle yersem mamaları..ayrıca doğar doğmaz anası şekerli olduğu için hamişlikte ,doğunca onun kan şekeri düşücek hemen otomatikman ve sarılık olacak 3-4 gün hastanede kalıcaz olucağı bu malesef:26: he normalde bebeklerin % 50si sarılık olur ama bu farklı bi durum olucakmı olmıycakmı değil..iri doğarsa evet sarılık olucak bu kesin malesef
günaydınlar nasılsınız hamişler?
++biz dün akşam gezmeye gittik oğluşumla. arkadaşım mis gibi mamalar yapmış, yedik de yedik şiştik iyceoğluşum da bayram etti tabiii.
ay otururken karnım dalgalı deniz gibiydi çok komikti
bi ara bi sancı geldi aşırı korktum ama gaz sancısıymış söylemesi ayıp :)
++dün gitmicektim aslında ama eşim ısrar etti arkadaş grubu herkes eşli olunca mecbur kaldım gitmeye. akşam eve döndüğümüzde 11 di.. annemle teyzem geliyo bgn.
heryer dagınık. çamaşır falan var çamaşırlıkta. banyo mutfak karışık.ütüler ortada :S mecbursun yapacaksın dedim kendi kendime.. evimi o halde görmelerini istemem yani
12 ye kadar ugraştım topladım. ama temizliğe vaktim olmadı tabi o saatte ev de süpüremem. banyoyla mutfagı temizledim o kadar.
belim agrıdan koptu ama
kızlar kusura bakmayın merakta bırakmışım sizi....ama hastaneye 4 de gttim 7 bucukta cıktım sonra da eve gelıp yattım dınlendım biraz...hepinize çok teşekkür ederim
dr nasılsın nasıl gidiyo dedi iyi olmaya calısıyorum siz 29 kasımda gel demıstınız demesenızde gelcıekmısım 3 gündur fecı kasılmam var ilk baş normal nasılsa dedım
ama hıc azalmayıp artınca bi gözukeım dedım ama artık normal bılıosn dedi dr
evet ama dıkkat edıyorum cok sık oluyo hatta bugun bı saat ıcınde ne aralıkla gelıo dıe not ettım dedim aynen buraya yazdıgım gibi söledım dr a
nerdeyse 1 saatte 6 kere aşağı yukarı 10 dk da bi gelmıs hemen nst gir gel konusalım dedi nst gırdım gecen ıkı nst de de sancım 15 vs çıkıodu bu sefer 25 den yukarı
çıktı dr sancı yok ama gecenkı nst ye göre snacın artmıs bir de böle sık olması bekeldıgımız bısey değil bebek erken gelıcek bellı kı dedi bu kasılmaları gene takıp et
3 dk da bire duserse kan gelrıse ıslaklık hıssedersen idrarda kaçırıo olabılırısn ama gene de ıslaklık hıssedersen mutlaka gel dedi....ve magnezyum verıccem ona ragmen böle devam ederse
çalışamazsın dinblenmen gerekır dedii....sonra usg ye gectık bebegım gayet ıyı keyfı yerınde cok şükür....başı büyük oldugu için ve hareketli oldugu ıcınde bu kasılmalar fazla olabilir
bir de daha öncede dediğim gibi kemık yapısı kalın ve bebek guclu normal ama bu hareketler doğumu hızlandırır dedi...bebısım 2300 gr olmuşsata göre olan haftasındna önde gene
haftaya perşembe gene gel bı kontrol edelim dedi idrar tahlılını tekrarladık maalesef kullandıgım antıbıyotık hıcbı ıse yaramamıshala yuksek mıktarda ıltıhap var gozukuyo
idrar kültürü istedi dr yarın verıcem onu da ınsallahh...bu arada bebege bakarken şimdi şurda bişey var dedi gösterdı ölçerek ya idrar kesesını cok doldurmus ya da
yumurtalık ksiti var bir dahakı geldıgınde tekrar bakıcaz eger yumurtalık ksıtıyse 40 ı cıkınca ufak bı operasyon gecırmesı ve kıstı almamız gerekıyo sıkıntı bi durum değil
hatta kist de olmayabılır ama işimizi şansa bırakmayalım emın olalım ki erken mudehale edılebılsın dedi böle işte kızlar yanı ksit olayı keısn değil çok da önemli değil zaten ama
öle bişe gördü bebişi incelerken gene yuuznu fln gayet guzel gördük gözlerini açmış bakıyodu yavrum çildir çildir :)
günaydın arkadaşlarrr
herkese hayırlı cumalar.Rabbim bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine hepimizi bi avazda kurtarsın ,bebeklerimizi kucagımıza saglıcakla alalım inşallahh
sabah 7 de uyandım evi topladım acayippp temizlik yapasım var bugün:124:
birazdan girişcem evee.ara sıra bakarım buaraya
haydin hoşsohbetlerr
ben grip ıoldum iyice burnum akıyor gece uyuyamadım ökrürükten hapşırmaktan nefes alamıyorum sürekli boğazım kuruyor öksürürken sanki tüm organlarım yer değiştiriyor
Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar, sağlıklı günler....
Sabah kalktığımda iki gündür yüzüm çok şişiyor, doktora gittim tansiyon normal, idrarda protein yok, normalmiş bu şişlikler.. off aynaya bakmaktan nefret etmeye başladım. Hayırlısıyla bitseydi hamilelik. Eski günlerimi özledim, kızlar sizde özledinin mi eski halinizi... Şöyle koştura koştura yürümek, bir çırpıda yataktan kalkmak... neyse bebişim için herşeye değer...
günaydınlarr..
kızlar sizinde göğüslerinizden süt geliyomu acaba?sabah bi kalktım atletim süt lekesi olmuş hep
Herkese hayırlı cumalar kızlar bugün dr kontrolümüz var sata göre 36. haftadayım doğum iyice yaklaşıyor bakalım oğluşum nasıl
kızlar yaa benim bu akıntılar hala devam ediyo. kesilmedi bi türlü. aynı tip değil sürekli değişiyo. sürekli bi ıslaklık hissi. her gün çamaşır değiştir, sık sık günlükped değiştir yoruldum ama
kızlar kpss açıklanmış, tercih yapmış olan varmıydı aramızda, yerleşmeyi bekleyen ?
kızlar biz oğluşumla bitirdik alışveriş işlerini.sadece bıcıbıcı mal.biberon emzik bide yatak kaldı.onlarıda babamızla alalım hem ablayla abide seçecekmiş.....
emzirme atletini kompedandan aldım.çok güzel internet satışlara göre hesaplı geldi bana 10 tl.
tedi mağazasına gidebilecekler bebek kıyafetleride bizlere pijamalarda çok uygun ve güzel.polar sabahlık çok sevimlive yumuşacık 30tl pijamalar 15-20 tl.bebek battaniyesi polar ama peluş gibi hem kalın hemde koccaaaaman 13tl.3lü takımlar %100 pamuk 12tl ikili
takımlar 10tl biz biraz geç gittik herşeyi almıştık ama battaniyeye dayanamadım.
bebek şekerlerinide seçtik doğumdan sonra telefonla sipariş vereceğiz.
park yatakta beğendik ama abimizde görsün bakalım kardeşinin yatağını abisi seçecekmiş....krafttan viskoleks yatağıyla 280tl.
taşıma ve oto koltuğuda beğendik.biz çıkmayız babamızı abive ablamızı yollar aldırırız artık.havalar iyice soğuyacakmış zatenn bende zor yürüyorum artık iyi oldu bugün bitti.gerçi istanbul bugün yağmurluydu ama ıslanmadık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?