2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

benimde aynı şeylerde hevesim var odasıyla uğraşmak gidip gelip birşeyler yapmak çamaşırlarını ütülemek katlamak :)) heyecanlandı benimki başladı hemen tepiklemeye :))

güle güle kullansın ayy minicikte yorganı olur kendi gibi :)

benimde kaynanam akşam aradı görümcemin 14 yaşında kızı var onun bebeklik kıyafetlerini çıkarmışlar durumu olmayanlara versin diye görümcem kaynanama vermiş görümcemin kızıda vermeyin kimseye ben onları dayımın kızına verecem demiş kaynanamda demişki kızım ona ananesi kimbilir neler almıştır bunları giydirmezlerki demiş bunu bana anlatıyor bende dedim niye giydirmeyim giydiririm ama arkadaşlarım sağolsunlar bir sürü kıyafet aldılar ihtiyacım yok sen onları ihtiyacı olana ver başka ne diyebilirdimki değilmi :))

kaynana kötülemem aslında laflarınıda takmam bunuda takmadım sadece sen anlatınca radaki farkı sunmak için en yakın zamanda geçen bir örneği verdim yanlış anlama canım

anlamının neoldugunu yazmışlar zaten canım. koymanız da da bi sakınca yok diyor eşim cok begendi bu ismi bilmiyorum sakınca yok dediklerine göre belki koyarız

buğlemi bende düşündüm başta ama eşim çok yanaşmadı ceylini begendi ceylin masal koymayı düşünüyoruz hatta.. ama nisa da cok begendiğim isimlerden biri belki de nisa masal koyarız

yapraak deliiii çok şaşırttın bugun beni yaaaa

adıma akrgo varmış ay kım yollıcak bana bişe yanlıştır dedim

baktım alla alla diom kim bu

sen mişin ya çok şaşırdım adresımı naısl buldun çok teşekkür ederim canım ellerien sağlık

ya çok cici eve gidince resmını eklerım görürüsünüz kızlar çok ama çok cici yelek ve patik yaa

çoks evındım kesene bereket ellerine sağlık cidden sürpriz oldu çok şaşırdım

ayşe

içime seninle aynı zamanda doğum yapacaz bebişlerin kiloları boyları aynı olacak gibi doğuyor
erkende olsa geçte olsa aynı zamanda olacak gibi hissediyorum

bana da öyle gelıo mandiişşş :) hadı bakalım hayırlısı

ayşe çok geçmiş olsun
izne ayrılacaklara sefaları olsun
oturun biraz evde dinlenin ohhh mis mis..

sağl canım :)

Son düzenleme:
ooo hayırlı olsun canım senin de son günlerin ohh mis gibi ev temizliği yaparız düzenleriz tadını çıkarırız evin günlere katılım komşularlşa dedikodular :))

boşver canım zaten iyi yapıyosun takmamakla.. benimkiler de iyilerdir hoşlardır saolsunlar.. düşünceli insanlar.
bazı şeylerin bana da ters geldiği oluyor, söylüyorum fikrimi artık ne düşünüyorlar bilmiyorum sonrasında..
herşeye de evet demek zorunda değiliz sonucta yani bizim de bir fikrimiz var, düşüncemiz var değil mi ama...
yatağını da yapayım deyince dedim ki omurilik gelişimi için yün yatak uygun değilmiş, hazır alıcaz anne dedim.. tamam kızım dedi mesela.. hiç üstelemedi.. bazen benim bilmişlik yaptığımı düşünüyorlar ama napim, ben de 30 yaşımda evlendim, okumuş, çalışmış kendini geliştirmiş bir insanım.. iki tane yeğenim var, onların bebekliklerine şahit oldum, kuzenimin cocuklarına aynı şekilde.. eee kk malum o yüzden bazı konularda fikrimi söylediğimde hissediyorum düşüncelerini resmen.. ama umurumda değil inan..

seninkiler uzak mı sana?? bizim mesafe 5 dk nerdeyse.. ve cok düşkünler ailecek birbirlerine.. o yüzden cok sık görüşüyoruz biz.

güle güle kullanın :) alan kişinind cebine bereket olsun

sanada aynı hisler oluyorsa kesin çıkacak :))

benimkiler uzak canım 16 saat kadar :))
ben kısmetliyim bu konuda :))
yetiştirilme farklı kişilik farklı kuşak farklı her konuda anlaşmayı bekleyemeyiz canım arada olur böyle :)

kızlar benim diş etim şişti ve kanıyo birşey yerken.sizdede varmı?doktorada gidemeyiz şimdi.off ya.çok moralim bozuluyo.
bende kızımın kıyafetlerini yıkadım ütüledim ama yerleştirmedim henüz.sizce hastane çantasına biberon konmalı mı?

bu arada bacaklarım kasıklarımda çok fena ağrıyo sanki yürürken kızım düşecekmiş gibi hissediyorum.

Şaşırtmak benim işim İçimden gelerek çok isteyerek ördüm cnm begenmene çooook sevindim...Kızının üzerinde gördükçe beni hatırla istedim hemde anı olsun sende die....Tekrar Güle Güle sağlıkla giysin inş...................

ben grip ıoldum iyice burnum akıyor gece uyuyamadım ökrürükten hapşırmaktan nefes alamıyorum sürekli boğazım kuruyor öksürürken sanki tüm organlarım yer değiştiriyor
cnm geçmiş olsun bol bol ıhlamur için limonlu

ay bende anca girebildim buraya bende temizlik yaptım bugün ..ooh misss oldu evim ama

cnm böyle yemeye devam edersem,ki ne kaldı doğuma şunun şurası 6-7 hafta ..olacağı şu..bebek 4 ve üzeri kiloda doğacağı için sezeryan olmak zorunda kalıcam ve doktorum bu durumdan yana değil..normal doğum yanlısı..oyüzden söylenicek bana..bebeğim gereksiz yağ depolamış olduğu için tombişko olucak kuzum böyle yersem mamaları..ayrıca doğar doğmaz anası şekerli olduğu için hamişlikte ,doğunca onun kan şekeri düşücek hemen otomatikman ve sarılık olacak 3-4 gün hastanede kalıcaz olucağı bu malesef:26: he normalde bebeklerin % 50si sarılık olur ama bu farklı bi durum olucakmı olmıycakmı değil..iri doğarsa evet sarılık olucak bu kesin malesef

Son düzenleme:
tontişkolarım meraba hayırlı cumalar...
sabah babamızı geçirince aç karnına kan hapımızı içip yattık sonra 11de uyandık kahvaltı ettik ,hemen süpürge yaptık.sonra cuma vakti kur'an okuduk dualarımzıı ettik minnoş oğlumla
sonra heryeri dip bucak silip temizledik ,2de bitti işimiz.anneannemizi oturmaya çağırdık...nenemiz geldi oturduk ..yine kaçırıdk mamaları.. ohhoooo

alemsin ya..ne olacağını biliyorsun ama kendini yemeden alamıyorsun..ne diyeyim ben sana..hakkında hayırlısı olsun..

benimde annemler gelcek yarın aynen evin dağınıklıgı elimden öpüyo. Annemden mi cekincem yani yabanci degiller ama olsun ben yapmadan edemiyorum. Yaparsam pert olcam biliyorum, aksam yemege kayinvalideme gitcez. Dönünce yapip bayilirim artik yataga. Smdi yaparsam orda ayaga kalkamam :)

gecmis olsun tatlm. Ya aceleci bu ocak hamsileri ben diyorum iste :) kisttende bise cikmaz insallah canm ne guzel sen evham yapmiyosun masallah :)

hayirli cumalar canm..

ben grip ıoldum iyice burnum akıyor gece uyuyamadım ökrürükten hapşırmaktan nefes alamıyorum sürekli boğazım kuruyor öksürürken sanki tüm organlarım yer değiştiriyor

gecmis olsun canm balli süt falan ic yumusasin bogazin. Toparlarsn insallah en kisa sürede.

günaydınlarr..
kızlar sizinde göğüslerinizden süt geliyomu acaba?sabah bi kalktım atletim süt lekesi olmuş hep

bende hic tık yok ya herkesten gelmeye mi baslamis :s kafaya takcak bise bulamadm ya smdi oturur bunu dusunurum, benim sütümmü gelmicek acaba ya halbuki goguslerimde acaip buyume ve sizlama mevcut.

Herkese hayırlı cumalar kızlar bugün dr kontrolümüz var sata göre 36. haftadayım doğum iyice yaklaşıyor bakalım oğluşum nasıl

Hayirli cumalar canmm nekadar az kalmis senin. Cok heyecanlandm senin adina :))

Bende beyaz akinti var cook fazla. Gunde dort bes kez camasir degistiriyorum. En ufan islaklik hissine katlanamiyorum

canancanlar nediyonuz bakıyımm ....bugün hiç bi iş yapmadım arkadaş geldi kahvaltıya ara ara bakmaya çalıştım ama pek de bakamadım....çıktık beraber fatura faan yatrdık öle dolandık o evine gitti ...annemde şimdi en sevdiğim böreği yapmış göndermiş ohh kalorilerr gelsiiin 2 gündür bozdum dieti falan zaten......bu akşam kocişle lahmacun yiyecedik öle sözleştik ama ben aradım dedim yarın yiyelim bi günde bu bünye dayanmaz bu kadar kaloriye neyse gidip çay koyayım ben mucukladım sizi

kızlar biz oğluşumla bitirdik alışveriş işlerini.sadece bıcıbıcı mal.biberon emzik bide yatak kaldı.onlarıda babamızla alalım hem ablayla abide seçecekmiş.....
emzirme atletini kompedandan aldım.çok güzel internet satışlara göre hesaplı geldi bana 10 tl.

tedi mağazasına gidebilecekler bebek kıyafetleride bizlere pijamalarda çok uygun ve güzel.polar sabahlık çok sevimlive yumuşacık 30tl pijamalar 15-20 tl.bebek battaniyesi polar ama peluş gibi hem kalın hemde koccaaaaman 13tl.3lü takımlar %100 pamuk 12tl ikili
takımlar 10tl biz biraz geç gittik herşeyi almıştık ama battaniyeye dayanamadım.

bebek şekerlerinide seçtik doğumdan sonra telefonla sipariş vereceğiz.
park yatakta beğendik ama abimizde görsün bakalım kardeşinin yatağını abisi seçecekmiş....krafttan viskoleks yatağıyla 280tl.
taşıma ve oto koltuğuda beğendik.biz çıkmayız babamızı abive ablamızı yollar aldırırız artık.havalar iyice soğuyacakmış zatenn bende zor yürüyorum artık iyi oldu bugün bitti.gerçi istanbul bugün yağmurluydu ama ıslanmadık....

kızlar kpss açıklanmış, tercih yapmış olan varmıydı aramızda, yerleşmeyi bekleyen ?

selam kızlar

belim hala kötü yer etti o bir kere doğuma kadar gider böyle

dün yemekleri yapmıştım, yoğurt mayaladım bir de komposto kaynattım ama mutfak kalmıştı öyle sabah makineyi boşaltıp yeniden doldurdum, kuruyan çamaşırları katlayıp

kaldırdım bu kadaaar benim pilim ancak bu kadarına yetiyor

-çocuk olduktan sonra tedavi, ameliyat derken işlere yetişemem diye kadın alayım diyordum bizim kapıcının ablası göşüşmeye geldi, haftanın 3 günü gelip yemek ve temizlik

yapacak 1000 tl istiyor

kal geldi bana bir de demez mi yemek olayı fiyatı arttırır sade temizlik olsa daha ucuz olur diye

neyse vazgeçtim annemle kayınvalidenin ellerinden öper işler ama şöyle uygun fiyata bir yardımcı bulursam alırım anneme yazık bir ayağı ankara da aklı bende...

bugün aşağıya doğru epey bir sancım var böyle sistit sancısı gibi olan varya ondan, hayırlısı ptesi doktora gideceğiz, sabır bebişler sabır hemen gelmeye kalkmayın

hayırlı ugurlu olsun canım güle güle kullansn bebişin.park yatagı çok uygun fiyata almışsın hemde yatagıyla birlikte.nerden aldın interne sitesi warmı acaba aldıgn yerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…