2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
aboo 3 gün için 1000 tl mi

ikiz bebeklere o fiyata bakıyorlar çüşş yani

kızlar kpss açıklanmış, tercih yapmış olan varmıydı aramızda, yerleşmeyi bekleyen ?

ay evet yaaa şaştım kaldım sen deyince ,bi arkadaş vardı ona baktım ..

1 günde sınav mı açıklanır ne saçma yaaa anlamadım gitti valla bi yanlışlık mı oldu acaba

iyi akşamlar kızlar
kızlar benim ogluş çok fazla hareket etmiyo neden acaba?
dr günümüz haftaya ,allahım bişey yoktur inş.
çok endişeliyim

bnce bunlar hiç okumada alacaklarnı aldılar digerlerni yerleşirmediler :)) yoksa mümkün deil yani bukadar kısa zamanda açıklamaları :)

gözün aydın canım

mandiş sana da geçmiş olsun dikkat et kendine

iyiymiş,kızlar meslek değiştiriyorum.4 yıl çocuk gelişimi okudum.26 öğrencim var 1700 maaş alıyorum.kadın benden çok kazanıyor.diplomalı bakıcı olmaya karar verdim.

ben geldim kızlar kontrolüm çok güzel geçti oğlum 2800 gr olmuş ben de hiç kilo almamışım gelişimi gayet güzel dr sezeryan için 38 buçuk haftada yaparız dedi yani yine 20 aralığa denk geliyor 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var arada olan adet sancısı gibi ağrılar için de normal dedi ...

bnce bunlar hiç okumada alacaklarnı aldılar digerlerni yerleşirmediler :)) yoksa mümkün deil yani bukadar kısa zamanda açıklamaları :)
olabilir valla bizim zamanımızda 1 ayı buluyordu yerleşmek anlamadım gitti

gözün aydın canım

mandiş sana da geçmiş olsun dikkat et kendine
sağolasın
iyiymiş,kızlar meslek değiştiriyorum.4 yıl çocuk gelişimi okudum.26 öğrencim var 1700 maaş alıyorum.kadın benden çok kazanıyor.diplomalı bakıcı olmaya karar verdim.
aynen yaaavalla iice anasının gözü olmuş insanlar ..
ben de evime temizlikçi bulamıyorum ,yepyeni ev ,kırığı döküğü yok ,eşyam az ,işi kolay ,gıcır gıcır sil geç ,yok büyük evmiş yok bilmem ne bi sürü bahaneyle fiyat iki katı istiyorlar
zahmetli ev olsa anlarım da o kadar parayı verdikten sonra kardeşime yaptırırım parayı da kardeşime veririm hiç değilse para yabancıya gitmez

bu arada sen kaç yıllıksın merak ettim ,yeni mi başladın

Kuran okumuşsun Allah kabul etsin cnm
temizlikte yapmışsın eline saglık
mamalar yemişsin afiyet olsun :)

aaa kıskandırdın ama bizii.biizm başımız kelmii.bari resmini gösterseydin bizede :)
şaka bi tarafa emegine saglık cnm cok incesinn

kızlar benim size bir sorum olacak..
daha öncede mevlüt için kavanozdan bebek şekerleri yapacağımı söylemiştim..hemen hemen herşey hazır gibi..Ayşe sağolsun etiketleride hazırladı..ama ben bu etiketleri nerde bastırabilirim? hiç bir fikrim yok..bana yardımcı olun lütfen...

ben tam vajinusmus degildim fakat zor oluyordu acı cekiyordum yani.
normal dogum yaptım şuan cinsel hayatımda sorun yok hamd olsun.
bi tek catı muayenesinde kendimi kastıgım için zorlandım onun haricinde sıkıntı cekmedim.
darısı sana olsun inş

Tatlım yaşadığın yerde büyük fotokopi baskı merkezleri varsa orada basalar...

Herkese selam bu arada

ben de seni merak ediyorumm orkidemm :))) erken dogum yaparsam senden bilcem bak çatlattın insanı hee.
karnıbahar tarifinide seni gördükten sonra denicem

ahaaa bi gizemli daha geldii.feslegenimm gızzz sen nezaman göstercen kendini :)

cnm hergün 7 de uyanıyorum eşimi ugurluyum, genelde uyumam erkendne işlerimi hallederim.
bazen yorgun olur uyumak isterim ama kızımm müsade etmez sagolsun.
karnımın gurultusundan uyuyamadım acıktım annecim der ,kuzu kuzu kalkarım bende

ahhh portakal mandalina hastasıyım ama sonrasında o asit yok mu

amann hiç sorma onu.mandalina yada başka asitli bişi yedigimde yemek borum,midem yanıyor cok fena
hemen talcid yada rennie alıyorum geciyor.

aman meraklı melahat çatlama patlama..yaz var kış var elbet bir gün görürsün:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…