aboo 3 gün için 1000 tl miselam kızlar
belim hala kötü yer etti o bir kere doğuma kadar gider böyle
dün yemekleri yapmıştım, yoğurt mayaladım bir de komposto kaynattım ama mutfak kalmıştı öyle sabah makineyi boşaltıp yeniden doldurdum, kuruyan çamaşırları katlayıp
kaldırdım bu kadaaar benim pilim ancak bu kadarına yetiyor
-çocuk olduktan sonra tedavi, ameliyat derken işlere yetişemem diye kadın alayım diyordum bizim kapıcının ablası göşüşmeye geldi, haftanın 3 günü gelip yemek ve temizlik
yapacak 1000 tl istiyor
kal geldi bana bir de demez mi yemek olayı fiyatı arttırır sade temizlik olsa daha ucuz olur diye
neyse vazgeçtim annemle kayınvalidenin ellerinden öper işler ama şöyle uygun fiyata bir yardımcı bulursam alırım anneme yazık bir ayağı ankara da aklı bende...
bugün aşağıya doğru epey bir sancım var böyle sistit sancısı gibi olan varya ondan, hayırlısı ptesi doktora gideceğiz, sabır bebişler sabır hemen gelmeye kalkmayın
kızlar kpss açıklanmış, tercih yapmış olan varmıydı aramızda, yerleşmeyi bekleyen ?
aboo 3 gün için 1000 tl mi
ikiz bebeklere o fiyata bakıyorlar çüşş yani
ay evet yaaa şaştım kaldım sen deyince ,bi arkadaş vardı ona baktım ..
1 günde sınav mı açıklanır ne saçma yaaa anlamadım gitti valla bi yanlışlık mı oldu acaba
iyi akşamlar kızlar
kızlar benim ogluş çok fazla hareket etmiyo neden acaba?
dr günümüz haftaya ,allahım bişey yoktur inş.
çok endişeliyim
millet idrarım temiz çıkmış çok şükür enfeksiyonu atlatmışım ,şekerim de gayet düşük çıkmış ..
çok şükür iki sorunu da hallettim
artık bunun şerefine bugün şekerli ne yesem bilemedim
selam kızlar
belim hala kötü yer etti o bir kere doğuma kadar gider böyle
dün yemekleri yapmıştım, yoğurt mayaladım bir de komposto kaynattım ama mutfak kalmıştı öyle sabah makineyi boşaltıp yeniden doldurdum, kuruyan çamaşırları katlayıp
kaldırdım bu kadaaar benim pilim ancak bu kadarına yetiyor
-çocuk olduktan sonra tedavi, ameliyat derken işlere yetişemem diye kadın alayım diyordum bizim kapıcının ablası göşüşmeye geldi, haftanın 3 günü gelip yemek ve temizlik
yapacak 1000 tl istiyor
kal geldi bana bir de demez mi yemek olayı fiyatı arttırır sade temizlik olsa daha ucuz olur diye
neyse vazgeçtim annemle kayınvalidenin ellerinden öper işler ama şöyle uygun fiyata bir yardımcı bulursam alırım anneme yazık bir ayağı ankara da aklı bende...
bugün aşağıya doğru epey bir sancım var böyle sistit sancısı gibi olan varya ondan, hayırlısı ptesi doktora gideceğiz, sabır bebişler sabır hemen gelmeye kalkmayın
olabilir valla bizim zamanımızda 1 ayı buluyordu yerleşmek anlamadım gittibnce bunlar hiç okumada alacaklarnı aldılar digerlerni yerleşirmediler :)) yoksa mümkün deil yani bukadar kısa zamanda açıklamaları :)
sağolasıngözün aydın canım
mandiş sana da geçmiş olsun dikkat et kendine
aynen yaaavalla iice anasının gözü olmuş insanlar ..iyiymiş,kızlar meslek değiştiriyorum.4 yıl çocuk gelişimi okudum.26 öğrencim var 1700 maaş alıyorum.kadın benden çok kazanıyor.diplomalı bakıcı olmaya karar verdim.
tontişkolarım merabahayırlı cumalar...
sabah babamızı geçirince aç karnına kan hapımızı içip yattık sonra 11de uyandık kahvaltı ettik ,hemen süpürge yaptık.sonra cuma vakti kur'an okuduk dualarımzıı ettik minnoş oğlumla
sonra heryeri dip bucak silip temizledik ,2de bitti işimiz.anneannemizi oturmaya çağırdık...nenemiz geldi oturduk ..yine kaçırıdk mamaları..ohhoooo
Şaşırtmak benim işimİçimden gelerek çok isteyerek ördüm cnm begenmene çooook sevindim...Kızının üzerinde gördükçe beni hatırla istedim hemde anı olsun sende die....Tekrar Güle Güle sağlıkla giysin inş...................
Kızlar merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum bende bişeyler yazayım dedim. Rabbim evlatlarımızı sağ salim bize kavuştursun inş.benim size bi sorum olcaktı aranızda vajinismus atlatıp normal doğum yapan var mı acaba ben çok istiyorum normal doğum olsun ama yine de kafamda soru işareti var yardımcı olun lütfen:/
kızlar benim size bir sorum olacak..
daha öncede mevlüt için kavanozdan bebek şekerleri yapacağımı söylemiştim..hemen hemen herşey hazır gibi..Ayşe sağolsun etiketleride hazırladı..ama ben bu etiketleri nerde bastırabilirim? hiç bir fikrim yok..bana yardımcı olun lütfen...
günaydın canım..hayırlı cumalar..sen zaten erken kalkıp temizlik yapıp bizi çatlatmasan şaşarım..ohh sen yap temizlikleri biz pis pis oturalım..kıskanıyorum ben seni yaaaaaaaa.)))))
karnıbahar tarifini denedin mi dün?
Tatlım yaşadığın yerde büyük fotokopi baskı merkezleri varsa orada basalar...
Herkese selam bu arada
cnm hergün 7 de uyanıyorum eşimi ugurluyum, genelde uyumam erkendne işlerimi hallederim.aminnn... sana da hayırlı cumalar canımmben kendimi erkenci sanıyodum benden erken kalkmışsın sen bende 7:40 gibi kalktım sağlık ocağı takibim vardı, son takip doğumdan önce :26:
gelince temizlik yapıcam dedim ama şu an yerimden kımıldayacak halim yok:26: keşke bende de o enerji olsa, imrendim şimdi sanaa
ahhh portakal mandalina hastasıyım ama sonrasında o asit yok mu
ben de seni merak ediyorumm orkidemm :))) erken dogum yaparsam senden bilcem bakçatlattın insanı hee.
karnıbahar tarifinide seni gördükten sonra denicem
ahaaa bi gizemli daha geldii.feslegenimm gızzz sen nezaman göstercen kendini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?